הם גם נותנים חלקים קטנים מהשיחה בלי ההקשר המלא ואז באים לבכותגביזון כתב: ↑18 ינואר 2025, 15:40 אני לא מבין מה גורם לבנאדם כלשהו שמקללים אותו, שמים תמונות שלו ושל הבת שלו כדי ללעוג להם, קוראים לו בן זונה ולמות עם הכסף, לרצות שאותן אנשים לא ינכחו במשחקים שהוא השקיע את הנשמה שלו בהם.
איש מוזר עופר, היה צריך לדעת מראש שאנחנו קהל מיוחד, ושום רוכש לעולם לא יהיה טוב לנו.
עופר חייב להפסיק להגיב לאנשים שכותבים לו הודעות ולחסום אנשים.
וגם אם יביאו צילום מסך שלו כותב למישהו:"שם עליך ועל כושילי אמא שלך אלף זין", אני לא מבין מה יש להתפלא או להתייחס.
באמת לא מבין מה צילומי המסך האלה מוכחים, זה הנשק של המקללים?
"אנחנו לא מלשינים"
Sent from my 22101320G using Tapatalk
עופר ינאי
-
- קיבל.ה 1226 לייקים
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
אתה שוכח שמבית היוצר של "מי ששילם 150 ש"ח לא יקנה מנוי כי הוא יקר", היה לפני כן "עופר שקרן ולא נפגש עם ספרא" יומיים לפני שהתפרסמה תמונה שלהם יחד.Red_man כתב:הם מדברים אחד עם השני. מי שחושב שלגרש את עופר לא ישפיע על הכדורגל חיי בסרט. מי שחושב שאחרי שנגרש אותו נחזור לקבוצות ברמה של לפני שנה שנתיים חי בסרט עוד יותר גדול. לא יהיו חמישה זרים, לא נתחרה על תארים, לא תהיה אירופה ואפילו את הדרייב לא נמלא.
אבל איזה קבוצה מרגשת נהיה אה?
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
אני חושב שאנחנו צריכים להתחנן לאולטראס להתאפק עוד חודש , רק עד סוף פברואר , משוכנע שיותר מזה זה בלתי אפשרי מראש
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
חחחח למה עד עכשיו יא איפוקרק הפועל כתב:אני חושב שאנחנו צריכים להתחנן לאולטראס להתאפק עוד חודש , רק עד סוף פברואר , משוכנע שיותר מזה זה בלתי אפשרי מראש

- עידן סרור
- קיבל.ה 372 לייקים
- עידן סרור
- קיבל.ה 372 לייקים
אתה באמת לא מבין.גביזון כתב: ↑18 ינואר 2025, 15:40 אני לא מבין מה גורם לבנאדם כלשהו שמקללים אותו, שמים תמונות שלו ושל הבת שלו כדי ללעוג להם, קוראים לו בן זונה ולמות עם הכסף, לרצות שאותן אנשים לא ינכחו במשחקים שהוא השקיע את הנשמה שלו בהם.
איש מוזר עופר, היה צריך לדעת מראש שאנחנו קהל מיוחד, ושום רוכש לעולם לא יהיה טוב לנו.
וגם אם יביאו צילום מסך שלו כותב למישהו:"שם עליך ועל כושילי אמא שלך אלף זין", אני לא מבין מה יש להתפלא או להתייחס.
"אנחנו לא מלשינים"
אולי תבין תכף
-
- קיבל.ה 1226 לייקים
הקטע שהם העלו הילוך במסע נגדו. כל אדם נורמלי היה חושב בנקודת זמן הזאת האם בא לי להיכנס להרפתקאות כלכליות כאלה לשיפוץ אולם עבור אנשים כפויי טובה כאלה. כל אדם נורמלי מגיע למסקנה שאין טעם ואם זה יקרה הם יבואו לבכות הנה אמרנו לכם שהכל היה ספין. אף אחד לא ייגע יותר בחיים בקבוצה הזאת אחרי שנגרש אותו. הוא בטח ילך לחולון ועוד 30 שנה אחרי שהם יקחו עוד תארים ויהנו מהחיים סה״כ אנחנו נבכה על כל מה שיכולנו להיות וכמה אנחנו מקוללים.גביזון כתב: ↑18 ינואר 2025, 15:45אתה שוכח שמבית היוצר של "מי ששילם 150 ש"ח לא יקנה מנוי כי הוא יקר", היה לפני כן "עופר שקרן ולא נפגש עם ספרא" יומיים לפני שהתפרסמה תמונה שלהם יחד.Red_man כתב:הם מדברים אחד עם השני. מי שחושב שלגרש את עופר לא ישפיע על הכדורגל חיי בסרט. מי שחושב שאחרי שנגרש אותו נחזור לקבוצות ברמה של לפני שנה שנתיים חי בסרט עוד יותר גדול. לא יהיו חמישה זרים, לא נתחרה על תארים, לא תהיה אירופה ואפילו את הדרייב לא נמלא.
אבל איזה קבוצה מרגשת נהיה אה?
הקהל של ביתר הכי גזען, של מכבי הכי מפונק ואנחנו? אנחנו הכי מטומטם
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
אותי מעניין מה הם יגידו אם הוא אכן ישים את הכסף
-
- קיבל.ה 1226 לייקים
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
אני כבר חצי שנה שומע רמזים מסתוריים, אולי אם היית/הייתם/היו משתפים אותי הייתי גם חושב אחרת, בינתיים כל פעם שביקשתי לדעת שמעתי רק ספקולציות.עידן סרור כתב:אתה באמת לא מבין.גביזון כתב: ↑18 ינואר 2025, 15:40 אני לא מבין מה גורם לבנאדם כלשהו שמקללים אותו, שמים תמונות שלו ושל הבת שלו כדי ללעוג להם, קוראים לו בן זונה ולמות עם הכסף, לרצות שאותן אנשים לא ינכחו במשחקים שהוא השקיע את הנשמה שלו בהם.
"אנחנו לא מלשינים"
אולי תבין תכף
-
- קיבל.ה 1566 לייקים
זאת נבואה שמגשימה את עצמה....גביזון כתב: ↑18 ינואר 2025, 16:19אני כבר חצי שנה שומע רמזים מסתוריים, אולי אם היית/הייתם/היו משתפים אותי הייתי גם חושב אחרת, בינתיים כל פעם שביקשתי לדעת שמעתי רק ספקולציות.עידן סרור כתב:אתה באמת לא מבין.גביזון כתב: ↑18 ינואר 2025, 15:40 אני לא מבין מה גורם לבנאדם כלשהו שמקללים אותו, שמים תמונות שלו ושל הבת שלו כדי ללעוג להם, קוראים לו בן זונה ולמות עם הכסף, לרצות שאותן אנשים לא ינכחו במשחקים שהוא השקיע את הנשמה שלו בהם.
"אנחנו לא מלשינים"
אולי תבין תכף
במקום להתארגן ליום שאחרי מקרבים את היום ללא שום מחשבה על העתיד
-
- קיבל.ה 1474 לייקים
-
- קיבל.ה 802 לייקים
ועדיף שכךעידן סרור כתב:לא יודע מה הרחת אבל אני בספק שעופר ישאיר מהמועדון משהו כשהוא יעזוב.
- teknoboy
- קיבל.ה 1832 לייקים
הפסקת להיות אוהד הפועל ועברת להיות אוהד עופר?
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 1226 לייקים
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1477 לייקים
מה הבעיה?
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 1474 לייקים
היו לפניו כמה מאות אנשים (שהם בעצם רק אומרים אמן על כל החלטה של 5-10 איש) שהפסיקו לאהוד את הפועל ובעצם עשו ועושים הכל כדי לקבור את הסיכוי הכי טוב שלה לתואר ב-50 שנה אחרונות וב-50 הבאות
- teknoboy
- קיבל.ה 1832 לייקים
אז אתה אומר שאם אנחנו חושבים שמישהו אחר הפסיק להיות אוהד הפועל, המסקנה שלנו צריכה להיות שגם אנחנו נפסיק להיות אוהדי הפועל?
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1477 לייקים
הוא שוב ברשתות...
שוב מדבר פוליטיקה...
שוב מדבר שטויות...
שוב מדבר פוליטיקה...
שוב מדבר שטויות...
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 802 לייקים
אם עופר עוזב - זו רשמית הופכת להיות הפועל אוסישקין של האולטראס.
אני אוהד הפועל. לא אוסישקין ולא נעליים. בטח שלא אוהד האולטראס. אז אם הוא מגורש על ידם - שימכור הכל ושהם יסתדרו. זו ממילא לא הפועל. לא הפועל שלי.
-
- קיבל.ה 802 לייקים
איפה?!KingAlpaca כתב:הוא שוב ברשתות...
שוב מדבר פוליטיקה...
שוב מדבר שטויות...
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
שיגיד מה שבא לו למי אכפת , בזמן האחרון בקושי דיבר ועדיין התוצאות היו מחורבנות זו לא ערובה לכלום
- teknoboy
- קיבל.ה 1832 לייקים
אז העניין הוא שאתה בעצם יותר שונא את האולטרס מאשר אוהב את הפועל?
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 779 לייקים
העניין הוא שהאולטראס הבהיר שמבחינתם הוא לא אוהד הפועל והם לא סופרים אותו או את הדעה שלוteknoboy כתב: ↑19 ינואר 2025, 11:57אז העניין הוא שאתה בעצם יותר שונא את האולטרס מאשר אוהב את הפועל?Charlie כתב: ↑19 ינואר 2025, 09:16אם עופר עוזב - זו רשמית הופכת להיות הפועל אוסישקין של האולטראס.teknoboy כתב: הפסקת להיות אוהד הפועל ועברת להיות אוהד עופר?
אני אוהד הפועל. לא אוסישקין ולא נעליים. בטח שלא אוהד האולטראס. אז אם הוא מגורש על ידם - שימכור הכל ושהם יסתדרו. זו ממילא לא הפועל. לא הפועל שלי.
מבחינת האולטראס הקבוצה היא שלהם ואם הם יצליחו לרסק ולהרוס אותה כמו שהם רוצים אז היא תעבור באופן ישיר להיות הפועל אולטראס ומשם שכל אחד יעשה את ההחלטה שלו
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
-
- קיבל.ה 802 לייקים
העניין הוא שזו תהפוך להיות קבוצה אחרת שאינה הפועל ולכן השאלה שלך לא מדוייקת ולא רלוונטיתteknoboy כתב:אז העניין הוא שאתה בעצם יותר שונא את האולטרס מאשר אוהב את הפועל?Charlie כתב: ↑19 ינואר 2025, 09:16אם עופר עוזב - זו רשמית הופכת להיות הפועל אוסישקין של האולטראס.teknoboy כתב: הפסקת להיות אוהד הפועל ועברת להיות אוהד עופר?
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1451 לייקים
אז העניין הוא שהאולטראס בעצם יותר אנטי יד אליהו מאשר אוהדי הפועל?teknoboy כתב: ↑19 ינואר 2025, 11:57אז העניין הוא שאתה בעצם יותר שונא את האולטרס מאשר אוהב את הפועל?Charlie כתב: ↑19 ינואר 2025, 09:16אם עופר עוזב - זו רשמית הופכת להיות הפועל אוסישקין של האולטראס.teknoboy כתב: הפסקת להיות אוהד הפועל ועברת להיות אוהד עופר?
-
- קיבל.ה 368 לייקים
המשחק מול ב"ש יתקיים בשבת 01.02
למחרת 02.02 עופר חוגג 50
למחרת 02.02 עופר חוגג 50
- teknoboy
- קיבל.ה 1832 לייקים
@Charlie, @אייבר דה-בונלס
אם עופר עוזב, הקבוצה חוזרת לידי העמותה, לא לידי האולטרס.
אם אנחנו, האוהדים השפויים\רגילים\שמעדיפים את הפועל על פני עקרונות ושנאות למיניהם, נהיה חלק מזה או לא - זאת בחירה שלנו.
אם נחליט להיות חלק מזה, נראה לי שאנחנו הרבה יותר מהצד השני.
אם עופר עוזב, הקבוצה חוזרת לידי העמותה, לא לידי האולטרס.
אם אנחנו, האוהדים השפויים\רגילים\שמעדיפים את הפועל על פני עקרונות ושנאות למיניהם, נהיה חלק מזה או לא - זאת בחירה שלנו.
אם נחליט להיות חלק מזה, נראה לי שאנחנו הרבה יותר מהצד השני.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 1621 לייקים
ראינו בקיץ שמה שחברי העמותה חושבים לא עניין אף אחד
- teknoboy
- קיבל.ה 1832 לייקים
לא ראינו, כי מי שנבחר לוועד המנהל לא כל כך נתן לנו לבדוק.
"להיות חלק" -> לא רק לשלם דמי חבר אלא לקחת חלק פעיל או לפחות להצביע בהתאם למה שאנחנו רוצים שיקרה.
אפילו ברמת המינימום של לשלם דמי חבר, לדעתי הרוב המוחלט מהמנויים אינם חברי עמותה.
יש לנו (כקולקטיב) הזדמנות להשפיע\לקבוע, ואנחנו לא מנצלים אותה. להפך, אנחנו מפקירים אותה לאנשים שחלק מאיתנו חושבים שהם לא שוחרי טובת הפועל.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- הפועל
- קיבל.ה 1714 לייקים
- יצירת קשר:
אם עופר עוזב הקבוצה לא חייבת לחזור לידי העמותה לדעתי.
יש לה רק זכות ראשונים להשוואת כל הצעה שיקבל.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
- קיבל.ה 802 לייקים
מי שנבחר לועד העמותה מייצג את דעת החברים . שאקו הוא הנציג האותנטי של מרבית העמותה שמייצגת את אוהדי הפועל.teknoboy כתב:לא ראינו, כי מי שנבחר לוועד המנהל לא כל כך נתן לנו לבדוק.
"להיות חלק" -> לא רק לשלם דמי חבר אלא לקחת חלק פעיל או לפחות להצביע בהתאם למה שאנחנו רוצים שיקרה.
אפילו ברמת המינימום של לשלם דמי חבר, לדעתי הרוב המוחלט מהמנויים אינם חברי עמותה.
יש לנו (כקולקטיב) הזדמנות להשפיע\לקבוע, ואנחנו לא מנצלים אותה. להפך, אנחנו מפקירים אותה לאנשים שחלק מאיתנו חושבים שהם לא שוחרי טובת הפועל.
אתה מרמה את עצמך - הקבוצה לא תחזור לעמותה. העמותה היא פיקציה. מי שהכתיב אתמול לרמי ומחר יגרש אחד כמו עופר - הוא הבעלים האמיתי והקבוצה שלו. אתה רק משחק בנדמה לי.
-
- קיבל.ה 802 לייקים
חח מי יתן לו הצעה, שאול?הפועל כתב:אם עופר עוזב הקבוצה לא חייבת לחזור לידי העמותה לדעתי.
אם הוא מגורש מכאן בכח - כלב לא יבוא. רק שאקו והוועד הקודם יסכימו. הם ממילא רואים עין בעין עם האולטראס.
- teknoboy
- קיבל.ה 1832 לייקים
לא.Charlie כתב: ↑19 ינואר 2025, 15:32מי שנבחר לועד העמותה מייצג את דעת החברים . שאקו הוא הנציג האותנטי של מרבית העמותה שמייצגת את אוהדי הפועל.teknoboy כתב:לא ראינו, כי מי שנבחר לוועד המנהל לא כל כך נתן לנו לבדוק.
אתה מרמה את עצמך - הקבוצה לא תחזור לעמותה. העמותה היא פיקציה. מי שהכתיב אתמול לרמי ומחר יגרש אחד כמו עופר - הוא הבעלים האמיתי והקבוצה שלו. אתה רק משחק בנדמה לי.
מי שנבחר מייצג את דעת החברים שהצביעו. המצביעים הם גם אלה שיכולים להפעיל לחצים על הנבחרים שלהם.
אם במקום 1,500 מצביעים היו 8,000 מצביעים, סביר להניח שהתוצאות היו אחרות (והיה יותר מקום להגיד שנבחרים מייצגים את כלל האוהדים), וה-8,000 האלה היו יכולים להפעיל לחץ על חברי הוועד.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 1621 לייקים
זאת הנקודה שלי בדיוק, את הועד המנהל לא עניין לדעת מה חברי העמותה, אותם הוא מתיימר לייצג, חושבים (גם את האולטראס כמובן זה לא עניין).teknoboy כתב: ↑19 ינואר 2025, 15:22לא ראינו, כי מי שנבחר לוועד המנהל לא כל כך נתן לנו לבדוק.
לדעתי רוב המנויים לדרייבאין הם חברי עמותה
די ברור שרוב המנויים החדשים לא יהיו חברי עמותה שיצאה נגדם, בטח עכשיו כשהעמותה כלל לא מתפקדת ולא ברור בכלל מה תפקידה.
-
- קיבל.ה 368 לייקים
הפועל תחזור לעמותה, אליה ייבחרו רמי ויצחקי שיחתימו את מתן נאור.
- הפועל
- קיבל.ה 1714 לייקים
- יצירת קשר:
לא חושב ששאול, אבל זאת בהחלט אפשרות שכדי להיפטר מהקבוצה עופר יחליט להעביר לאיזה נוכל סטייל טביב שרק יקח את זה כדי לגזור קופון.
אבל כן, בהחלט ייתכן שיהיו אנשי עסקים אחרים שירצו לקחת את זה. גם אוהדי הפועל.
אם לביתר ובני יהודה והפועל ב"ש עם כל הבעיות והבלגנים של הקהל שלהם נמצאו בעלים (טובים יותר ופחות) שלקחו אותם, אז גם להפועל סל יהיו.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
-
- קיבל.ה 1775 לייקים
יש לנו בעל בית שהוא חלום לכל קבוצה.
אבל אצלנו בגלל קבוצה קטנה של אוהדים מדברים כבר על מי יהיה הבעל בית הבא.
אבל אצלנו בגלל קבוצה קטנה של אוהדים מדברים כבר על מי יהיה הבעל בית הבא.
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
אם אני מסתכל על ההיסטוריה, אוהדי הפועל אלה האחרונים שאתה רוצה כבעלי הקבוצה בכל ספורט שהוא.הפועל כתב:לא חושב ששאול, אבל זאת בהחלט אפשרות שכדי להיפטר מהקבוצה עופר יחליט להעביר לאיזה נוכל סטייל טביב שרק יקח את זה כדי לגזור קופון.
אבל כן, בהחלט ייתכן שיהיו אנשי עסקים אחרים שירצו לקחת את זה. גם אוהדי הפועל.
אם לביתר ובני יהודה והפועל ב"ש עם כל הבעיות והבלגנים של הקהל שלהם נמצאו בעלים (טובים יותר ופחות) שלקחו אותם, אז גם להפועל סל יהיו.