yoni143 כתב: ↑09 יולי 2025, 22:21
מישהו שם לב שאין לו בסגל מגנים ימניים בכלל וחלוץ 9? או שרק אני זועק פה חודשיים. מה יהיה. עכשיו יחתימו את דנילסון וכולם ירגעו. לאא, מגן ימני זר טוב דחוף! ועוד ישראלי לגיבוי מהספסל. לגבי חלוץ מקאריץ לספסל היה מדהים חבל עם האנרגיות שלו, אבל יונתן כהן או שון ויסמן לא יהיו יקרים בכלל, הם צריכים שיקום קריירה .
אני יודע שיש אנשים שלא ישנים בלילה בגלל זה, אבל אני חושב שסיכוי סביר שפיבן ימשיך בימין. ולמרות הקונצנזוס פה בפורום, אני חושב שהפועל נראית מצויין כשפיבן מגן ימני, כי עם המערך הא-סימטרי של ברדה זה מאוד תורם למשחק התקפה שלנו.
אם באמת יביאו עוד בלם זר להרכב - אני די משוכנע שהתוכנית תהיה לשחק איתו מימין.
לגבי חלוץ - בעיה ענקית, כי אנחנו צריכים שני חלוצים. בגלל זה החדשות על שון וויסמן שלא חוזר לארץ ממש רעות לנו, כי קיוויתי שהחוד שלנו יהיה מורכב מחלוץ זר אכזר ושון וויסמן.
yoni143 כתב: ↑09 יולי 2025, 22:21
מישהו שם לב שאין לו בסגל מגנים ימניים בכלל וחלוץ 9? או שרק אני זועק פה חודשיים. מה יהיה. עכשיו יחתימו את דנילסון וכולם ירגעו. לאא, מגן ימני זר טוב דחוף! ועוד ישראלי לגיבוי מהספסל. לגבי חלוץ מקאריץ לספסל היה מדהים חבל עם האנרגיות שלו, אבל יונתן כהן או שון ויסמן לא יהיו יקרים בכלל, הם צריכים שיקום קריירה .
אני יודע שיש אנשים שלא ישנים בלילה בגלל זה, אבל אני חושב שסיכוי סביר שפיבן ימשיך בימין. ולמרות הקונצנזוס פה בפורום, אני חושב שהפועל נראית מצויין כשפיבן מגן ימני, כי עם המערך הא-סימטרי של ברדה זה מאוד תורם למשחק התקפה שלנו.
אם באמת יביאו עוד בלם זר להרכב - אני די משוכנע שהתוכנית תהיה לשחק איתו מימין.
לגבי חלוץ - בעיה ענקית, כי אנחנו צריכים שני חלוצים. בגלל זה החדשות על שון וויסמן שלא חוזר לארץ ממש רעות לנו, כי קיוויתי שהחוד שלנו יהיה מורכב מחלוץ זר אכזר ושון וויסמן.
מסכים לגבי פיבן והבלם.
לגבי החלוץ מניח שהוא יהיה זר ויש את אלטמן ומחאמיד ואולי מישהו אחר
L.S כתב:
על איזה דפוס אתה מדבר? מי הגיע כplan b בעלות זולה?
פלקאו שנרכש ב300k?
אתם בכלל חושבים לפני שאתה משלשלים מהמקלדת?
אני עונה גם לך וגם להוקיץ׳.
כן, הבטיחו לנו הרים וגבעות. 60-70 מיליון שקל תקציב.
פלקאו זה זר שניסנוב היו מביאים, ועל עמדה אולי הכי חשובה במגרש. עכשיו דיארה יירד מהפרק ובמקומו ידברו על עוד זר בשקל וחצי. בקרוב גם דנילסון יירד מהפרק וידברו על תחליף בשנקל. זה נראה כמו דפוס.
א. ניסנוב לא שילמו מעולם 300k כדי להוציא שחקן מקבוצה
ב. לפי מה החלטת שהוא שחקן לא טוב? לפי תגובות אוהדי ברשת x?
ג. יש לך עוד נבואות?
ד. אתה המצאת דפוס. אם זה עושה לך טוב תחיה ותהנה ממנו
א. אז את זה הם לא עשו. זה עדיין סוגי השחקנים שהם היו מביאים במקום זרים תותחים.
ב. לפי הרזומה וכן גם לפי התגובות עליו. לא אתפלא אם יחתכו אותו לפני תחילת העונה או כבר בינואר.
ג. בינתיים לא. נחיה ונראה איך הקיץ ממשיך מכאן.
ד. אחלה.