חוץ מהקשר למציאות הכל נכון, במכבי תל אביב האולטראס ואורי משיח ( שזה השאקו שלהם ? ) נלחומו נגד גולדהאר מהיום הראשון.Nati כתב: ↑13 ינואר 2025, 09:13יש הבדל אחד בין הדוגמאות שנתת למה שקורה אצלנו.הפועל כתב:למי שמאד מפריעה ההשוואה לגולדהאר משום מה, או שמתעקש ש"זה לא אותו דבר" מוזמן להחליף את גולדהאר באלונה ברקת/אורי אלון. השורה התחתונה היא שההתנהלות של עופר היא פשוט לא בוגרת חצי מהזמן.
יש מספיק דוגמאות של אנשים לא פחות עשירים ו/או מוצלחים ממנו, עם לא פחות אמביציות ורעב להצלחות ותארים ממנו, שנכנסו למועדונים לא פחות מורכבים ועם קהל לא פחות בעייתי. ובכל זאת ידעו הרבה יותר טוב להתמודד עם הסיטואציה של בעלות על מועדון גדול ולהתייחס לזה בצורה בוגרת ורצינית הרבה יותר.
הקרקס שקורה אצלנו בחצי השנה האחרונה הוא לא מחויב המציאות בשום צורה ולא נובע משום דבר ייחודי אצלנו. המשתנה העיקרי ששונה מכל הדוגמאות הנ"ל זאת ההתנהלות של עופר.
בכול הקבוצות האלו,האוהדים ירדו על הברכיים ונישקו לאנשים האלו את הרגליים.
אצלנו רק מחפשים לשים לו רגליים שיפול.
אצלנו במקום להגיד לו תודה,מחפשים אותו על כל דבר קטן.
ואתה אחד מהדוגמאות.
ובכלל כל הצבא של נימני היה נגדו מהיום הראשון וחלקם נגדו עד היום. אני מתאר לעצמי שהמציאות קצת פחות קיצונית מהריקושטים שאני מקבל ברשת אבל זה עדיין לא מעט.
אלונה הייתה במאבק נגד הקהל שלהם לרבות מלחמה ישירה באוהדים המוכרים והאלימים שלהם עבדה עם המשטרה ושללה מינויים ( זכור לי אפילו תקרית שהורידו מהכביש בעל משרה בכיר בב"ש )