עופר ינאי

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1714 לייקים
יצירת קשר:

למי שמאד מפריעה ההשוואה לגולדהאר משום מה, או שמתעקש ש"זה לא אותו דבר" מוזמן להחליף את גולדהאר באלונה ברקת/אורי אלון. השורה התחתונה היא שההתנהלות של עופר היא פשוט לא בוגרת חצי מהזמן.
יש מספיק דוגמאות של אנשים לא פחות עשירים ו/או מוצלחים ממנו, עם לא פחות אמביציות ורעב להצלחות ותארים ממנו, שנכנסו למועדונים לא פחות מורכבים ועם קהל לא פחות בעייתי. ובכל זאת ידעו הרבה יותר טוב להתמודד עם הסיטואציה של בעלות על מועדון גדול ולהתייחס לזה בצורה בוגרת ורצינית הרבה יותר.
הקרקס שקורה אצלנו בחצי השנה האחרונה הוא לא מחויב המציאות בשום צורה ולא נובע משום דבר ייחודי אצלנו. המשתנה העיקרי ששונה מכל הדוגמאות הנ"ל זאת ההתנהלות של עופר.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1451 לייקים

אני ממש לא מת על ההתנהלות של עופר והייתי שמח אם טוויטר (לשעתיד X) יסגרו לו את החשבון.
מצד שני, הייתי מת לשמוע איזה בעלים בארץ נכנס למועדון עם קהל לא פחות בעייתי ומתפקד יותר טוב.
לצערי אני לא מצליח לחשוב על מועדון עם קהל עם פחות עקרונות משלנו ושנכנס איתך לכל פינה.
רק הפועל
קיבל.ה  2435 לייקים

למה זה טוב כתב: 12 ינואר 2025, 23:43
רק הפועל כתב: 12 ינואר 2025, 21:39
למה זה טוב כתב: 12 ינואר 2025, 21:30

תודה שאתה מאשר להיות סקפטים עד אז.
אני לא צריך לאשר כלום , נראה שיש אוהדים שלנו שלא אכפת להם מהעניין הזה בכלל שהם מרשים לעצמם לקלל או לצאת על עופר שעוד שניה הוא שם את הכסף לשיפוץ , זה פשוט טמטום לחכות עם זה עוד חודש הם לא מסוגלים בידיעה שדבר כזה יכול להבטיח את העתיד שלנו בצורה אוליי הכי טובה שיש אבל היי לא באים ליד אליהו למי אכפת
היית אתמול במשחק?
איזה קללות? 9000 איש באו לצפות בפרוייקט שלו בזמן שהוא מתהלך כמו טווס ומקבל מחיאות כפיים, נשיקות וחיבוקים.
לא קיבל קללה אחת אתמול למעט "עופר אל תבכה" וגם זה לא היה מהצד שלנו. גם שני החבר'ה שהוא ענה להם אתמול בטוויטר לא קיללו אותו, אחד מהם אפילו לא פנה אליו ישירות.
אתה לא צריך לאשר כלום אבל מתפלא איך אנשים מסוגלים לעלות במוחם להיות סקפטיים לגבי אדם ששיקר כמה וכמה פעמים, לא עמד במספר הבטחות שלו ויצא נגד חלקים בקהל? אין שום קשר לעמותה, לאולטראס או למיץ גולדהאר שלא ברור למה בכלל עלה כאן. עופר נתן בעצמו מספיק סיבות טובות לכך שיהיה קשה להאמין לו. תאמין לי שכל הספקנים או לפחות רובם המכריע יישמחו מאוד אם תהיה התקדמות עם האולם ואם תהיה התקדמות לעבר איחוד הקהל והפסקת הקרע הזה שנוצר.
לא התכוונתי למשחק אתמול ספציפית אלא לכל הגאונים בטוויטר ושאר ירקות שרושמים לו שהוא לא הפועל וכו , מה יהיה אם דעתו להשקיע בשיפוץ האולם תשתנה בגלל זה ? (לא שזה סביר אבל עדיין ) שיחכו עם זה עוד חודש גם אם לא מאמינים שזה יקרה הריי איזה טוב יכול לצאת מזה ?
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1714 לייקים
יצירת קשר:

הלך המומנטום כתב: 13 ינואר 2025, 08:23 אני ממש לא מת על ההתנהלות של עופר והייתי שמח אם טוויטר (לשעתיד X) יסגרו לו את החשבון.
מצד שני, הייתי מת לשמוע איזה בעלים בארץ נכנס למועדון עם קהל לא פחות בעייתי ומתפקד יותר טוב.
לצערי אני לא מצליח לחשוב על מועדון עם קהל עם פחות עקרונות משלנו ושנכנס איתך לכל פינה.
גולדהאר נכנס למכבי אחרי שנים של מחאות מאורגנות, בלתי פוסקות ואלימות שפירקו את המועדון.
בירושלים היה עימות מתוקשר עם בריגדה מלחה.
בב"ש ברקת נכנסה והיה שם כזה בלגן שרגע אחרי זה ניסו להוריד מאמן מהכביש כשנסע הביתה (!), והיו שם גם מחאות ואלימות כל הזמן שירשה מתקופת זינו לפניה.

אנחנו אולי חושבים שאנחנו פתית שלג מאד ייחודי. וברור שתמיד "זה לא אותו דבר", זה תמיד נכון. אבל לא עד כדי כך. גם במקומות אחרים לא חסרות בעיות וצרות וקהלים בעייתים, ובעלים אחרים הגיעו לקבוצות בסיטואציות הרבה יותר בעייתיות ומורכבות ממנו. הקרקס שקורה אצלנו בחצי השנה האחרונה הוא בבירור לא רק באחריותו. אבל האמת היא שהוא היה יכול להמנע ממנו בקלות, אם פשוט היה מתנהל יותר חלק קטן יותר מזמנו כמו טרול בן 17 ויותר כמו בנאדם מבוגר מיושב ורציני (כמו כל האנשים שהזכרתי לעיל).
נערך לאחרונה על ידי הפועל ב 13 ינואר 2025, 08:43, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2371 לייקים

אתם מחפשים השוואות לבעלי קבוצות בארץ, אבל עופר מסתכל ביותר גדול.
נראה שהמודל לחיקוי שלו זה הבעלים של פאנתנייקוס.
יש דברים , ולא מעט שהייתי מעדיף שיהיו אחרת.
מה לעשות שהמיליארדר המושלם למה שרצינו כנראה לא קיים, או לכל הפחות לא מתכוון להשקיע בהפועל.
אז מה לעשות? נסתפק במיליארדר שכן מוכן להשקיע בהפועל (עד שיוכח אחרת).

האם זה נטול סיכון? אין דבר כזה.
אני אישית, מעדיף לקחת את הסיכון שנצא מהסיפור הזה גדולים וחזקים יותר מאשר לוותר עליו ולשמור על הבינוניות שהיתה לנו.
למה זה טוב
קיבל.ה  96 לייקים

רק הפועל כתב: 13 ינואר 2025, 08:32
למה זה טוב כתב: 12 ינואר 2025, 23:43
רק הפועל כתב: 12 ינואר 2025, 21:39

אני לא צריך לאשר כלום , נראה שיש אוהדים שלנו שלא אכפת להם מהעניין הזה בכלל שהם מרשים לעצמם לקלל או לצאת על עופר שעוד שניה הוא שם את הכסף לשיפוץ , זה פשוט טמטום לחכות עם זה עוד חודש הם לא מסוגלים בידיעה שדבר כזה יכול להבטיח את העתיד שלנו בצורה אוליי הכי טובה שיש אבל היי לא באים ליד אליהו למי אכפת
היית אתמול במשחק?
איזה קללות? 9000 איש באו לצפות בפרוייקט שלו בזמן שהוא מתהלך כמו טווס ומקבל מחיאות כפיים, נשיקות וחיבוקים.
לא קיבל קללה אחת אתמול למעט "עופר אל תבכה" וגם זה לא היה מהצד שלנו. גם שני החבר'ה שהוא ענה להם אתמול בטוויטר לא קיללו אותו, אחד מהם אפילו לא פנה אליו ישירות.
אתה לא צריך לאשר כלום אבל מתפלא איך אנשים מסוגלים לעלות במוחם להיות סקפטיים לגבי אדם ששיקר כמה וכמה פעמים, לא עמד במספר הבטחות שלו ויצא נגד חלקים בקהל? אין שום קשר לעמותה, לאולטראס או למיץ גולדהאר שלא ברור למה בכלל עלה כאן. עופר נתן בעצמו מספיק סיבות טובות לכך שיהיה קשה להאמין לו. תאמין לי שכל הספקנים או לפחות רובם המכריע יישמחו מאוד אם תהיה התקדמות עם האולם ואם תהיה התקדמות לעבר איחוד הקהל והפסקת הקרע הזה שנוצר.
לא התכוונתי למשחק אתמול ספציפית אלא לכל הגאונים בטוויטר ושאר ירקות שרושמים לו שהוא לא הפועל וכו , מה יהיה אם דעתו להשקיע בשיפוץ האולם תשתנה בגלל זה ? (לא שזה סביר אבל עדיין ) שיחכו עם זה עוד חודש גם אם לא מאמינים שזה יקרה הריי איזה טוב יכול לצאת מזה ?
אני לא מכיר מנהיגים דגולים שכל שבוע התנדנו או גרמו לקהל שלהם הרגשה שכל התנגדות קטנה (ונוכחנו לראות שהיא כזו) מערערת את היציבות שלו כמנהל ושהוא עוד רגע הולך.
ההקבלה הכי טובה היא אבא שאחד מילדיו עושה לו בעיות והוא מאיים כל הזמן לעזוב את המשפחה ואפילו להעביר את כל הנכסים למשפחות האחרות בבניין. מאמין שתסכים שאבא השנה הוא לא אמור לקבל.
האולטראס לא באים, את העמותה הוא פירק, 0 קללות ופסטיבל סלבים בשבילו.
הבן אדם נכנס ביום שבת בלילה לטוויטר, חיפש ציוץ ששמו אפילו לא מוזכר בו, מגיב עליו בצורה מבישה ואז אתה לא מבין למה מקללים אותו שם? אם על קללות בטוויטר אתה מרגיש שהוא עוג רגע הולך אז אנחנו בבעיה גדולה.
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1714 לייקים
יצירת קשר:

מילפורד כתב: 13 ינואר 2025, 08:42 אתם מחפשים השוואות לבעלי קבוצות בארץ, אבל עופר מסתכל ביותר גדול.
נראה שהמודל לחיקוי שלו זה הבעלים של פאנתנייקוס.
יש דברים , ולא מעט שהייתי מעדיף שיהיו אחרת.
מה לעשות שהמיליארדר המושלם למה שרצינו כנראה לא קיים, או לכל הפחות לא מתכוון להשקיע בהפועל.
אז מה לעשות? נסתפק במיליארדר שכן מוכן להשקיע בהפועל (עד שיוכח אחרת).

האם זה נטול סיכון? אין דבר כזה.
אני אישית, מעדיף לקחת את הסיכון שנצא מהסיפור הזה גדולים וחזקים יותר מאשר לוותר עליו ולשמור על הבינוניות שהיתה לנו.
לא אמרתי לא לקחת סיכון, ולזרוק את עופר לכל הרוחות. אבל אני לא מבין את ההאדרה סביבו, הקבלה האוטומטית של הקרקס שהוא יצר, והטלת האחריות והאשמה על האולטראס/קהל/עמותה/רמי/ווטאבר.
זה ממש ממש לא מחויב המציאות, ממש ממש לא קשור לאיזו בעייתיות ייחודית שיש לקהל אצלנו, ולחלוטין ניתן היה להימנע מכך אם עופר היה מתנהל בצורה יותר שפויה ובוגרת.
bambo_leo
קיבל.ה  144 לייקים

ההאדרה סביבו זה מנגנון משומן, אותו מנגנון שמביא פתאום ערימות של בוטים בטוויטר להשחיר על חברי הנהלה ועל חלק מהקהל.
מפתיע שמי שמוכן לנקוט בצעדים כאלו, לא מוכן לשמוע שום ביקורת או רחשי לב שהם פחות מאבא עופר שמש העמים. או שלא?
א.ב
קיבל.ה  74 לייקים

הבעיה בהתנהלות של עופר הרבה יותר רחבה מציןץ בטויטר
הבעיה היא גם קבוצות הווטסאפ שהוא חבר בהן והתכתבות עם אוהדים 24/7.
בהתחלה זה היה נחמד וחינני, זה הפך למוגזם וחולני
בעלים של מועדון גדול לא יכול להיות שרות לקוחות
Nati
קיבל.ה  1775 לייקים

הפועל כתב:למי שמאד מפריעה ההשוואה לגולדהאר משום מה, או שמתעקש ש"זה לא אותו דבר" מוזמן להחליף את גולדהאר באלונה ברקת/אורי אלון. השורה התחתונה היא שההתנהלות של עופר היא פשוט לא בוגרת חצי מהזמן.
יש מספיק דוגמאות של אנשים לא פחות עשירים ו/או מוצלחים ממנו, עם לא פחות אמביציות ורעב להצלחות ותארים ממנו, שנכנסו למועדונים לא פחות מורכבים ועם קהל לא פחות בעייתי. ובכל זאת ידעו הרבה יותר טוב להתמודד עם הסיטואציה של בעלות על מועדון גדול ולהתייחס לזה בצורה בוגרת ורצינית הרבה יותר.
הקרקס שקורה אצלנו בחצי השנה האחרונה הוא לא מחויב המציאות בשום צורה ולא נובע משום דבר ייחודי אצלנו. המשתנה העיקרי ששונה מכל הדוגמאות הנ"ל זאת ההתנהלות של עופר.
יש הבדל אחד בין הדוגמאות שנתת למה שקורה אצלנו.
בכול הקבוצות האלו,האוהדים ירדו על הברכיים ונישקו לאנשים האלו את הרגליים.
אצלנו רק מחפשים לשים לו רגליים שיפול.
אצלנו במקום להגיד לו תודה,מחפשים אותו על כל דבר קטן.
ואתה אחד מהדוגמאות.
Nati
קיבל.ה  1775 לייקים

למה זה טוב כתב:
רק הפועל כתב: 13 ינואר 2025, 08:32
למה זה טוב כתב: 12 ינואר 2025, 23:43 היית אתמול במשחק?
אני לא מכיר מנהיגים דגולים שכל שבוע התנדנו או גרמו לקהל שלהם הרגשה שכל התנגדות קטנה (ונוכחנו לראות שהיא כזו) מערערת את היציבות שלו כמנהל ושהוא עוד רגע הולך.
ההקבלה הכי טובה היא אבא שאחד מילדיו עושה לו בעיות והוא מאיים כל הזמן לעזוב את המשפחה ואפילו להעביר את כל הנכסים למשפחות האחרות בבניין. מאמין שתסכים שאבא השנה הוא לא אמור לקבל.
האולטראס לא באים, את העמותה הוא פירק, 0 קללות ופסטיבל סלבים בשבילו.
הבן אדם נכנס ביום שבת בלילה לטוויטר, חיפש ציוץ ששמו אפילו לא מוזכר בו, מגיב עליו בצורה מבישה ואז אתה לא מבין למה מקללים אותו שם? אם על קללות בטוויטר אתה מרגיש שהוא עוג רגע הולך אז אנחנו בבעיה גדולה.
כל שבוע???
פעם אחת הוא איים,וזה גם לא היה באמת איום.
רק טקטיקה לנצח בקרב.
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1451 לייקים

אני חושב שמרבית האוהדים שתומכים בעופר יודעים גם לבקר אותו ובטח לא להסכים על כל מהלך וציוץ שלו.
דווקא בצד השני אני רואה אובססיביות לכל מהלך שהוא עושה, ע״ע פוליטי ושאקו.
אני עדיין בדעה שהעמותה יכלה להבטיח שאולם חדש ייבנה ואם לא נגמר לעופר האשראי של לשחק ביד אליהו.
ברגע שזה לא קרה נכנסנו לג׳ונגל שמצד אחד נמצא עופר ומצד שני המתנגדים למהלכים שלו ושני הצדדים לא קלים בכלל.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2371 לייקים

אני חושב שמי שטוען שיש איזה האדרה סביב עופר ואפס ביקורת, מתייחס להודעות מאוד ספציפיות של מיעוט של אנשים ושוב עושה פה איזה הכללה כאילו כל תומכי עופר מנקים אותו על אוטומט מכל ביקורת.
זה לא המצב, לא קרוב.
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1335 לייקים

אני מתומכי עופר ומקווה שנגיע אותו להישגים כבירים ומאמין שהוא יישאר לתקופה ארוכה.
ועם זאת, אני מודע לכך שמדובר באדם עם נטייה למגלומניה, כוחני ומניפולטיבי ומקווה שזה לא ינשוך אותנו בישבן.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
בני12
קיבל.ה  1621 לייקים

bambo_leo כתב: 13 ינואר 2025, 08:58 ההאדרה סביבו זה מנגנון משומן, אותו מנגנון שמביא פתאום ערימות של בוטים בטוויטר להשחיר על חברי הנהלה ועל חלק מהקהל.
מפתיע שמי שמוכן לנקוט בצעדים כאלו, לא מוכן לשמוע שום ביקורת או רחשי לב שהם פחות מאבא עופר שמש העמים. או שלא?
באמת מזמן לא שמענו על הדיפ סטייט ששולט בתקשורת
bambo_leo
קיבל.ה  144 לייקים

בני12 כתב: 13 ינואר 2025, 10:21
bambo_leo כתב: 13 ינואר 2025, 08:58 ההאדרה סביבו זה מנגנון משומן, אותו מנגנון שמביא פתאום ערימות של בוטים בטוויטר להשחיר על חברי הנהלה ועל חלק מהקהל.
באמת מזמן לא שמענו על הדיפ סטייט ששולט בתקשורת
איך זה קשור?
אני טועה? כל אותם פרופילים פיקטיביים ומפוקפקים שביניהם לבין הפועל אין כלום שבחשו בכל הנעשה ברשתות, אני המצאתי אותם?
Nati
קיבל.ה  1775 לייקים

סומך כתב:אני מתומכי עופר ומקווה שנגיע אותו להישגים כבירים ומאמין שהוא יישאר לתקופה ארוכה.
ועם זאת, אני מודע לכך שמדובר באדם עם נטייה למגלומניה, כוחני ומניפולטיבי ומקווה שזה לא ינשוך אותנו בישבן.
מצד שני אפשר גם להגיד שהתכונות האלו הם מה שדוחפים אותו לקחת אותנו לטופ.
ofer23
קיבל.ה  67 לייקים

מילפורד כתב:יאללה.
עופר, בוא תגיב פה בפורום שדים!!
בינתיים תאלצו להסתפק בתגובות של עופר אחר - אני, ששייך לאותו המון נטול אידאה.
רק הפועל
קיבל.ה  2435 לייקים

אני באמת לא יודע מה אפשר לעשות במצב הזה , עזבו מי צודק ומי לא , יש משהו שאפשר לעשות בלי לבטל את עניין המעבר ליד אליהו (שזה כאמור בלתי אפשרי ) ? הריי עופר אמר שהוא קורא לכלל האוהדים להגיע אז מה אפשר לעשות יותר מזה במצב הזה ?
ranjef
קיבל.ה  1474 לייקים

Nati כתב:
הפועל כתב:למי שמאד מפריעה ההשוואה לגולדהאר משום מה, או שמתעקש ש"זה לא אותו דבר" מוזמן להחליף את גולדהאר באלונה ברקת/אורי אלון. השורה התחתונה היא שההתנהלות של עופר היא פשוט לא בוגרת חצי מהזמן.
ואתה אחד מהדוגמאות.
כ"כ מדוייק.
לא גולדהאר ולא יענקלה קיבלו רבע מהדברים שעופר מתמודד איתם מבית.
קודם כל בוא נראה מתי קיללו אותם בשירה מאורגנת (הקהל שלהם), משם נמשיך
סמל אישי של משתמש
Shacham
קיבל.ה  846 לייקים

ranjef כתב: 13 ינואר 2025, 12:23
Nati כתב:
ואתה אחד מהדוגמאות.
כ"כ מדוייק.
לא גולדהאר ולא יענקלה קיבלו רבע מהדברים שעופר מתמודד איתם מבית.
קודם כל בוא נראה מתי קיללו אותם בשירה מאורגנת (הקהל שלהם), משם נמשיך
אתה לא זוכר את תקופת ה"יענקלך" אה?

90% מהקהל תומך בעופר ונותן לו גיבוי מוחלט. גם החלק שמתנגד לו לא עושה משהו חריג חוץ מאיזה כמה פעמים שכמה עשרות קיללו אותו אחרי המשחק.
יחסית למהלכים השנויים במחלוקת שעופר עושה, היחס של הקהל אליו (אפילו של האולטראס) רחוק מלהיות נורא.
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1714 לייקים
יצירת קשר:

אני דווקא אישית הולך ליד אליהו (לא בשמחה, אבל הולך). אבל הנקודה שאני מנסה להעביר זה שזה לא פשטני כמו שתיארת. אולי אם עופר לא היה מתנהג כמו ילד חצי מהזמן, אז זה לא היה מגיע בכלל לפיצוץ עם חלק מהקהל? כמו שבאמת הדברים שהתגלגלו עם כל הבעלים האחרים שהצליחו להימנע מפיצוץ בסיטואציות לא פחות מורכבות (אם לא יותר)?
הרי ברור שגם כל האנשים האחרים שציינתי יכלו בהרבה נקודות זמן להיכנס לפינות עם צעדים והתנהלות שהיו מעוררים התנגדות חריפה אצל חלק מהקהל. אבל איכשהו הם ידעו להתנהל ולעשות מהפכות משמעותיות גם בלי בלגנים כאלו.

מה שכתבת נתי אגב זאת דוגמה מצוינת למה שתיארתי. כי ממה שכתבת שוב משתמע שעופר לא יכול לטעות באמת, לא יכול להיות שהוא פשוט היה צריך להתנהל אחרת. הוא עשה בגדול הכל כמו שצריך, והקהל הבעייתי במיוחד שלנו הוא הסיפור. שזה, במחילה, מגוחך בעיניי.
רק הפועל
קיבל.ה  2435 לייקים

ברור שהוא יכול להתנהל אחרת אבל השאלה אם זה באמת יעזור , אם עכשיו הוא לא ידבר הרבה בטוויטר ואפילו ישלח מסרים חמים לאולטראס הם יירצו לעבור ליד אליהו ? אני לא בטוח בכלל
סמל אישי של משתמש
Shacham
קיבל.ה  846 לייקים

רק הפועל כתב: 13 ינואר 2025, 13:23 ברור שהוא יכול להתנהל אחרת אבל השאלה אם זה באמת יעזור , אם עכשיו הוא לא ידבר הרבה בטוויטר ואפילו ישלח מסרים חמים לאולטראס הם יירצו לעבור ליד אליהו ? אני לא בטוח בכלל
לדעתי היה אפשר לנהל את המעבר הזה בצורה שבה האולטראס היה מגיע ליד אליהו. למשל אם היו דוחים את זה לסוף העונה, שאז גם המעבר כביכול היה אמור להיות חתום ונעול ולא באוויר כמו עכשיו.
מעבר לתנאים היבשים, גם ההתנהלות הכללית של עופר הזיקה מאוד לאירוע.

עכשיו, לדעתי, מאוחר מדי.
נערך לאחרונה על ידי Shacham ב 13 ינואר 2025, 13:37, נערך פעם 1 בסך הכל.
D&3
קיבל.ה  1010 לייקים

רק למען הסדר הטוב, המחאה (הכפוית טובה לדעתי) נגד יענקלה הייתה בתקופה הכי גרועה של חיפה מזה המון שנים
המחאה נגד עופר היא בתקופה הכי טובה של הפועל מאז שחלקנו עוד לא נולדנו.
ובניגוד למחאה ההיא שהמטרה שלה הייתה שהקבוצה תשתפר, פה המחאה היא (בעיקר) על מעבר לאולם "של מכבי".

אז אני לא חושב שאוהדי הפועל הם מיוחדים מבחינת כפיות טובה כמו שנטען פה, אבל המחאה הזו לגמריי יחודית
סמל אישי של משתמש
Shacham
קיבל.ה  846 לייקים

D&3 כתב: 13 ינואר 2025, 13:30 רק למען הסדר הטוב, המחאה (הכפוית טובה לדעתי) נגד יענקלה הייתה בתקופה הכי גרועה של חיפה מזה המון שנים
ובניגוד למחאה ההיא שהמטרה שלה הייתה שהקבוצה תשתפר, פה המחאה היא (בעיקר) על מעבר לאולם "של מכבי".

אז אני לא חושב שאוהדי הפועל הם מיוחדים מבחינת כפיות טובה כמו שנטען פה, אבל המחאה הזו לגמריי יחודית
מעניין אם האוהדים של בוקה היו מוחים אם היו מעבירים אותם לאיצטדיון של ריבר.
או האוהדים של סלטיק אם היו מעבירים אותם לאיצטדיון של ריינג'רס.

לדעתי - בוודאות כן (לפחות חלקם, כמו שחלקים בקהל של הפועל מוחים).

הדבר הייחודי הוא הסיטואציה עם יד אליהו, לא עצם זה שיש גורמים בקהל שמוחים נגד זה. זה הכי טבעי בעולם.
בחיפה של שחר ומכבי של גולדהאר לא היו מהלכים שקרובים לדרמטיות של המהלך הזה, אז המחאות שהיו לאורך השנים נגד יענקלה (או נגד אלונה למשל) היו רק על רקע מקצועי.
D&3
קיבל.ה  1010 לייקים

Shacham כתב: 13 ינואר 2025, 13:33
D&3 כתב: 13 ינואר 2025, 13:30 רק למען הסדר הטוב, המחאה (הכפוית טובה לדעתי) נגד יענקלה הייתה בתקופה הכי גרועה של חיפה מזה המון שנים

מעניין אם האוהדים של בוקה היו מוחים אם היו מעבירים אותם לאיצטדיון של ריבר.
או האוהדים של סלטיק אם היו מעבירים אותם לאיצטדיון של ריינג'רס.

לדעתי - בוודאות כן (לפחות חלקם, כמו שחלקים בקהל של הפועל מוחים).

הדבר הייחודי הוא הסיטואציה עם יד אליהו, לא עצם זה שיש גורמים בקהל שמוחים נגד זה. זה הכי טבעי בעולם.
בחיפה של שחר ומכבי של גולדהאר לא היו מהלכים שקרובים לדרמטיות של המהלך הזה, אז המחאות שהיו לאורך השנים נגד יענקלה (או נגד אלונה למשל) היו רק על רקע מקצועי.
בפעם האחרונה שבדקתי מכבי עברו (פעמיים) לאצטדיון של הפועל והכל היה בסדר. וזה עוד שהייתה להם אלטרנטיבה.

המצב כרגע הוא שיש(היו) אלפי אוהדים שרוצים להגיע למשחקים ולא יכולים, ויד ושם זה האולם היחיד שרלוונטי, וגם הוא (בתקווה) לתקופה קצרה.
אם באמת נראה שהסיפור של השיפוץ של הדרייב אין זה שקר ואין רצון לבנות אולם אז אני עוד יכול להבין, אבל כרגע המחאה הזו היא לחלוטין רק בגלל שיש אוהדי הפועל ששונאים יותר את מכבי משהם אוהבים את הפועל
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1714 לייקים
יצירת קשר:

רק הפועל כתב: 13 ינואר 2025, 13:23 ברור שהוא יכול להתנהל אחרת אבל השאלה אם זה באמת יעזור , אם עכשיו הוא לא ידבר הרבה בטוויטר ואפילו ישלח מסרים חמים לאולטראס הם יירצו לעבור ליד אליהו ? אני לא בטוח בכלל
לצערי לא יודע. אדם חכם לא נכנס למצבים שפיקח יודע לצאת מהם.
סיטואציה מחורבנת. צריך הרבה פיקחות עכשיו.
D&3
קיבל.ה  1010 לייקים

הפועל כתב: 13 ינואר 2025, 13:39
וכרגע שני הצדדים ממשיכים להתנהל כמו טיפשים
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1335 לייקים

Shacham כתב: 13 ינואר 2025, 13:30
לדעתי היה אפשר לנהל את המעבר הזה בצורה שבה האולטראס היה מגיע ליד אליהו. למשל אם היו דוחים את זה לסוף העונה, שאז גם המעבר כביכול היה אמור להיות חתום ונעול ולא באוויר כמו עכשיו.

עכשיו, לדעתי, מאוחר מדי.
מסכים מאוד, יש ריח חזק של מניפולציה מהמעבר הזה. נראה שינאי נפגע קשות ממטח היריקות שחטף שם במשחק השלישי בעונה שעברה והחליט לנקום בהם בהשתלטות על האולם וניסיון אגרסיבי לקחת שם אליפות עוד העונה בפרצוף שלהם.
אם הייתי יכול הייתי מעדיף בעלים פחות קפריזי אבל זה מה יש וזה עדיין דבר מדהים שהוא הבעלים שלנו.
תחת אותן הנחות אני גם לא מאמין שאדם שטוען שהוא לא יודע לקבל 'לא' וכשאומרים לו שאין סיכוי למשהו הוא רק נעשה יותר עקשן, אז אדם כזה קיבל בכזו קלות את הסירוב של חולון לארח אצלם?!
תרשו לי לפקפק.
ועם זאת אני מגיע ליד אליהו ומתפלל שימצא פתרון שיחזיר את האולטראס לאולם.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
סמל אישי של משתמש
Shacham
קיבל.ה  846 לייקים

@D&3
בפעם האחרונה שבדקתי מכבי עברו (פעמיים) לאצטדיון של הפועל והכל היה בסדר. וזה עוד שהייתה להם אלטרנטיבה.
הפעם האחרונה הייתה לפני 30 שנה? תקופות שונות לגמרי. דוגמא לא רלוונטית.

אם באמת נראה שהסיפור של השיפוץ של הדרייב אין זה שקר ואין רצון לבנות אולם אז אני עוד יכול להבין, אבל כרגע המחאה הזו היא לחלוטין רק בגלל שיש אוהדי הפועל ששונאים יותר את מכבי משהם אוהבים את הפועל
יש אוהדים שלא מאמינים לעופר שיבנה אולם חדש. אצלי גם יש חוסר אמון מסוים כלפיו כשאני רואה את ההתנהלות שלו בחצי שנה-שנה האחרונות ומזהה שם המון דגלים אדומים.
מעבר לרמת האמינות שלו, הוא התנהל בצורה כוחנית בהרבה מקרים בזמן האחרון.

לרדד את זה ל"מי שנגד המעבר שונא את מכבי יותר משאוהב את הפועל" זו דעה ממש גרועה בעיניי.
ובכל מקרה גם מי שקשה לו עם המעבר הזה נטו מבחינת הרגש, יש לי סימפטיה והבנה אליו. גם לי בתור מישהו שהיה ביד אליהו בשבת, היה מגעיל ולא טבעי כל האירוע הזה, עוד לפני שהתחיל המשחק.
סמל אישי של משתמש
Shacham
קיבל.ה  846 לייקים

סומך כתב: 13 ינואר 2025, 13:43

עכשיו, לדעתי, מאוחר מדי.
תחת אותן הנחות אני גם לא מאמין שאדם שטוען שהוא לא יודע לקבל 'לא' וכשאומרים לו שאין סיכוי למשהו הוא רק נעשה יותר עקשן, אז אדם כזה קיבל בכזו קלות את הסירוב של חולון לארח אצלם?!
תרשו לי לפקפק.
אם כבר העלית את זה אני חייב לציין שאני לגמרי מסכים איתך ודי משוכנע שאם עופר היה רוצה היינו משחקים בחולון העונה. ואפילו אם היינו עוברים ליד אליהו בשנה הבאה, כל המהלך היה הרבה יותר הדרגתי ועובר חלק.

גם ברור לי שאם היה לו איזשהו רצון מינימלי, היינו מקבלים את המשחק פרידה בדרייב אין שכל כך מגיע לנו.
D&3
קיבל.ה  1010 לייקים

Shacham כתב: 13 ינואר 2025, 13:47 @D&3
הפעם האחרונה הייתה לפני 30 שנה? תקופות שונות לגמרי. דוגמא לא רלוונטית.

יש אוהדים שלא מאמינים לעופר שיבנה אולם חדש. אצלי גם יש חוסר אמון מסוים כלפיו כשאני רואה את ההתנהלות שלו בחצי שנה-שנה האחרונות ומזהה שם המון דגלים אדומים.
מעבר לרמת האמינות שלו, הוא התנהל בצורה כוחנית בהרבה מקרים בזמן האחרון.

לרדד את זה ל"מי שנגד המעבר שונא את מכבי יותר משאוהב את הפועל" זו דעה ממש גרועה בעיניי.
ובכל מקרה גם מי שקשה לו עם המעבר הזה נטו מבחינת הרגש, יש לי סימפטיה והבנה אליו. גם לי בתור מישהו שהיה ביד אליהו בשבת, היה מגעיל ולא טבעי כל האירוע הזה, עוד לפני שהתחיל המשחק.
זה דבר אחד להיות נגד המעבר, בטח ובטח עצם זה שהמעבר לא עובר חלק בגרון, זה דבר אחר לפתוח במחאה ולהחרים את המשחקים של הקבוצה בגללו

ואחלה שלא מאמינים לעופר והוא כוחני והכל, בסוף ליבת המחאה, זה שהאולטראס מוציאים עליה סטיקרים וחותמים את ההודעות שלהם, זה שלא עוברים לאולם של מכבי. המחרימים היו ממשיכים להגיע לדרייב אין עם אותו עופר, גם אם זה אומר להשאיר אלפי אוהדי הפועל בחוץ, מה זה אם לא אוהדים שכרגע שונאים את מכבי יותר ממה שהם אוהבים את הפועל? איך טובת הפועל באה לידי ביטוי במהלכים האלה?
בני12
קיבל.ה  1621 לייקים

Shacham כתב: 13 ינואר 2025, 13:51

עכשיו, לדעתי, מאוחר מדי.
תרשו לי לפקפק.
אם כבר העלית את זה אני חייב לציין שאני לגמרי מסכים איתך ודי משוכנע שאם עופר היה רוצה היינו משחקים בחולון העונה. ואפילו אם היינו עוברים ליד אליהו בשנה הבאה, כל המהלך היה הרבה יותר הדרגתי ועובר חלק.

גם ברור לי שאם היה לו איזשהו רצון מינימלי, היינו מקבלים את המשחק פרידה בדרייב אין שכל כך מגיע לנו.
תמיד אפשר, כמו שמישהי כתבה לי בפייסבוק שניה אחרי שקראה לי מכבי באדום, שעופר ישחד את ראש עיריית חולון.

מי שחושב שאחרי שנה בחולון, האולטראס היו מסכימים למעבר ליד אליהו, הוזה קשות
רק הפועל
קיבל.ה  2435 לייקים

הפועל כתב: 13 ינואר 2025, 13:39
זה באמת לא משנה מה היה יכול להיות כי זה כבר לא רלוונטי, כולם צריכים להסתכל על העתיד ואיך עושים טוב יותר לקבוצה גם עופר וגם האולטראס , מבאס שזה ככה
סמל אישי של משתמש
Shacham
קיבל.ה  846 לייקים

בני12 כתב: 13 ינואר 2025, 13:59
תרשו לי לפקפק.

תמיד אפשר, כמו שמישהי כתבה לי בפייסבוק שניה אחרי שקראה לי מכבי באדום, שעופר ישחד את ראש עיריית חולון.

מי שחושב שאחרי שנה בחולון, האולטראס היו מסכימים למעבר ליד אליהו, הוזה קשות
להציע X כסף כדי להשתמש באולם זה לא נקרא שוחד. אם יש משהו שעופר הוכיח זה כשהוא רוצה שמשהו יקרה הוא מסוגל.

העניין זה לא אחרי שנה בחולון, אלא אחרי ששיפוץ הדרייב אין מובטח. המעבר לחולון פשוט עדיין היה מאפשר להגדיל את כמות הקהל שיכולה להגיע.
לא סתם העמותה ניסתה גם להתעקש לעבור בצורה שתבטיח את שיפוץ האולם.

שורה תחתונה האולטראס טיפסו על חתיכת עץ מהרגע הראשון, ועופר לא נתן להם בשום שלב שום סולם לרדת ממנו.

אני חושב שבהתנהלות אחרת היה אפשר גם לעבור ליד אליהו (בעונה הבאה) וגם להימנע מהמצב שנקלענו אליו, אבל כולנו משחקים פה בנדמה לי.
נערך לאחרונה על ידי Shacham ב 13 ינואר 2025, 14:13, נערך פעם 1 בסך הכל.
Red_man
קיבל.ה  1226 לייקים

עכשיו, לדעתי, מאוחר מדי.
תרשו לי לפקפק.

אוקיי בוא נגיד שהיינו משחקים בחולון. היינו עושים סולד אאוט גם שם ואז היינו נתקעים באותה בעיה בדיוק.
״הדרגתיות״ עשינו סולד אאוט בדרייב אין במכה אחת ודי פתאומית נטו בגלל ההחתמה של גינת זהו.
אני בספק שמישהו פתח את מכירת המנויים של אותה עונה במחשבה שיהיה סולד אאוט ואני עוד יותר בספק שהיינו מצליחים לעשות סולד אאוט אם גינת היה חותם במכבי.

הסיבה שאנחנו שומרים על הסולד אאוט זה כי הקבוצה מגיעה באופן קבוע למשחק מתואר. נפסיק להיות תחרותיים ואת הדר יוסף לא נמלא. בלאומית היו משחקים בליגה הבלקנית שהאולם היה ריק לגמרי עם בקושי 300 איש באולם. אבל בסדרת גמר הפלייאוף האולם היה מפוצץ, מעניין למה.

אוהדי הפועל לא המציאו את הגלגל. בסוף אוהדי הפועל הם בני אדם בדיוק כמו אוהדי הקבוצות האחרות. אנחנו לא כאלה שונים מהם כמו שאנחנו אוהבים לחשוב.
סמל אישי של משתמש
פרימו לוי
קיבל.ה  1110 לייקים

עכשיו, לדעתי, מאוחר מדי.
מסכים מאוד, יש ריח חזק של מניפולציה מהמעבר הזה. נראה שינאי נפגע קשות ממטח היריקות שחטף שם במשחק השלישי בעונה שעברה והחליט לנקום בהם בהשתלטות על האולם וניסיון אגרסיבי לקחת שם אליפות עוד העונה בפרצוף שלהם.
אם הייתי יכול הייתי מעדיף בעלים פחות קפריזי אבל זה מה יש וזה עדיין דבר מדהים שהוא הבעלים שלנו.
תרשו לי לפקפק.
ועם זאת אני מגיע ליד אליהו ומתפלל שימצא פתרון שיחזיר את האולטראס לאולם.
על הסקאלה שבין תומך בעופר לבין מתנגד אני הרבה יותר בצד של המתנגד, אבל שניכם מגזימים פה. אין שום דבר שהיה גורם לאולטראס לבוא ליד אליהו, זאת אומרת זה לא פועל יוצא של ההתנהלות (הקלוקלת) של עופר אלא התנגדות שהיא מולחמת לקיום האולטראס עצמו.
בכל מקרה לא מבין מה הפיקסציה הזאת על חולון, מה זה היה עוזר בכלל. היו 9000 אוהדים בשבת. אם זה חולון או דרייב אין כבר עדיף להישאר בדרייב אין
Adom_Adom
קיבל.ה  274 לייקים

אין שום מנגנון משומן, מדובר באוהדים כמוך, יש קהל גדול להפועל, ה"השחרה" כמו שאתה אומר באה אחרי עיכובים ודחיות מכוונות להצבעה למעבר ליד אליהו שהשיא הגיע אחרי פסיקת הבורר...
רז הרשקו
קיבל.ה  48 לייקים

בקיצור יש שני דברים מקבילים
1. עופר משקיע בטירוף וגם די לא שפוי בעצמו, בין גולדהאר לגומא הוא יותר קרוב לגומא
2. האולטראס עקשנים, והחליטו לצאת לקרב נגד ינאי, כמובן השפיות לא צד חזק אצלם

אם האפשרות הייתה ינאי או אדלסון ברור שעדיף אדלסון אבל אף אחד לא שואל אותנו.
הברירה היא בין הפועל עמותה מקום 7-8 וחובות מתגלגלים בין עונות לבין הפועל של עופר ינאי.
בכל מקרה שיהיה לנו בהצלחה
שליחת תגובה