החלטה של בית הדין/ הצד של המנהלת לביטול המשחק

פורום אוהדי הפועל תל אביב
סמל אישי של משתמש
אנחנו בתהליך
קיבל.ה  578 לייקים

מה הסיכוי שלנו להוציא משהו בערעור לאזרחי?
שחר
קיבל.ה  1773 לייקים

איזה קריאות גזעניות בדיוק הקהל השמיע שקבלנו גם קנס של 10,000 ש"ח על זה?
סמל אישי של משתמש
Red-Pride
קיבל.ה  27 לייקים

הכל פה מושחת ורקוב
יאללה פרשתי
Xavi
קיבל.ה  1260 לייקים

ללכת עד בג״צ
לא יכול להיות שנשים מיליון שקל על שיטור ואבטחה ובסוף הם יפוצצו את הדרבי ואנחנו נישא בעונש ההזוי הזה
KingZivos
קיבל.ה  138 לייקים

אפשר לתת למכבי את הצלחת כבר, למה בכלל להמשיך לשחק על אליפות?
מגוחך כל הפנדלים שלהם
כל העונשים שתמיד איכשהו איתם.
והורג אותי שאוהדי הקבוצות האחרות כאלה שבןרים מסתכלים בראיה של אוגר של לדפוק את הפועל ולא מבינים איך זה דופק אותם או ידפוק בעתיד.
טכנית לארז
קיבל.ה  2352 לייקים

טכנית לארז כתב: 30 אוקטובר 2025, 20:01
Red Wolf כתב: 30 אוקטובר 2025, 19:39 מתי ההודעה על הפסד טכני?
מניח שבשבוע הבא.
הם צריכים לשקול בכובד ראש.

וברצינות, אם אני צריך לנחש, יודיעו בשני לפני שבש משחקים בטדי, כדי שייצא שהם יורדים למקום השני לפני המשחק. להלחיץ אותם יותר. סטייל ההחלפת מקומות בין חיפה לרמאים לפני שנתיים עם החזרת הנקודה של הזיקוק שפגע בלוקאסן, במקרה הודיעו על זה ביום משחק של שתיהן.
זה היה באמת קל.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
KingZivos
קיבל.ה  138 לייקים

אנחנו בתהליך כתב: 03 נובמבר 2025, 12:26 מה הסיכוי שלנו להוציא משהו בערעור לאזרחי?
נאדה
רוצים ליצור תקדים. וזה מה שעשו עלינו.
הייתי זורם על זה אם זה באמת יהיה תקדים. אבל פעם הבאה שיפגע איזה משהו על שוטר במשחק של קבוצה אחרת לא יהיה את העונש הזה..
פתאום יגידו דברים כמו ״לא אתם זרקתם 40 רימונים, פה זרקו 5 ואחד פגע, לא היתה כוונה״
כאילו איפה שהוא רשום בחוק ש30 אסור ו5 זה סבבה..
למה ללכת למשחק הבא, באותו משחק שפוצץ מכבי פגעו בשוטרים
רגע אז פגיעה בזרת זה שונה מכף הרגל ?
בקיצור הכל מושחת מהיסוד
נערך לאחרונה על ידי KingZivos ב 03 נובמבר 2025, 12:31, נערך פעם 1 בסך הכל.
אוגמק
קיבל.ה  10 לייקים

iamgabormarton כתב: 03 נובמבר 2025, 12:22 הפרחים לאולטראס
Niro
קיבל.ה  1755 לייקים

אנחנו בתהליך כתב: 03 נובמבר 2025, 12:26 מה הסיכוי שלנו להוציא משהו בערעור לאזרחי?
אפס
Nati
קיבל.ה  2287 לייקים

Xavi כתב:ללכת עד בג״צ
לא יכול להיות שנשים מיליון שקל על שיטור ואבטחה ובסוף הם יפוצצו את הדרבי ואנחנו נישא בעונש ההזוי הזה
לצרף גם את ב״ש שהיא גם נפגעת מהפסיקה.
סמל אישי של משתמש
Mendelson
קיבל.ה  485 לייקים

רשעים ארורים. היה צפוי, ועדיין גועל נפש של בית דין ותובע.
חוסר מקצועיות, אי-צדק נוראי, טמטום מוחלט.
L.S
קיבל.ה  1710 לייקים

יש עונש מתוך כל סל העונשים הקיים שלא קיבלנו?
מה זה הדבר הזה? זה אשכרה סיכול ממוקד
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
עומרי דראגס
קיבל.ה  98 לייקים

הכל פה מכור ומשוחד ומגעיל. בחיים לא רציתי התרסקות של מטוס כמו המטוס שלוקח את השרמוטות לברמינגהאם.
סמל אישי של משתמש
כרובית
קיבל.ה  1111 לייקים

שחר כתב: 03 נובמבר 2025, 12:26 איזה קריאות גזעניות בדיוק הקהל השמיע שקבלנו גם קנס של 10,000 ש"ח על זה?
שתהיה שואה למכבי זו קריאה גזענית מסתבר
Nati
קיבל.ה  2287 לייקים

בשביל מה בכלל הייתה ההצגה שבוע שעבר בבית הדין?הרי העונש נקבע בשנייה שהחרא מהמשטרה החליט על דעת עצמו לדפוק אותנו.
סמל אישי של משתמש
כרובית
קיבל.ה  1111 לייקים

L.S כתב: 03 נובמבר 2025, 12:37 יש עונש מתוך כל סל העונשים הקיים שלא קיבלנו?
כל מה שהתובע ביקש קיבל
אדום לבן
קיבל.ה  62 לייקים

המשטרה השיגה את מה שרצתה
עכשיו כל משחק שאוהד של מכבי/ביתר יסתננו ליציע שלנו ויזרוק אבוקה אחת לדשא
נקבל שוב טכני ועונשים
נמשיך לראות במגרשים אחרים אוהדים נשרפים במשחקים של ביתר מרקטות ואבוקות ושום עונש לא ייקבלו
נמשיך לקבל מכות במשחקים מהמשטרה

מדינה מסריחה
הוציאו חשק מהכדורגל
נערך לאחרונה על ידי אדום לבן ב 03 נובמבר 2025, 12:45, נערך פעם 1 בסך הכל.
Gania23
קיבל.ה  53 לייקים

כרובית כתב: 03 נובמבר 2025, 12:42
כל מה שהתובע ביקש קיבל
בכללי איך שהדיון התנהל נראה שהייצוג המשפטי שלנו חובבני
אוגמק
קיבל.ה  10 לייקים

שמישהו יביא את שאקו לערעור שיסביר להם שהם תכננו לזרוק בכוונה רק לפני המשחק.
מאסטרמיינדס
Nati
קיבל.ה  2287 לייקים

Gania23 כתב:
כל מה שהתובע ביקש קיבל
ההחלטה נקבעה בשנייה שמשחק בוטל
סמל אישי של משתמש
Sin Queso
קיבל.ה  739 לייקים

זדיינו אולטראס אתם על הזין שלי שהפירו גורם לכם לשיר חזק יותר סרטן לקבוצה הזו השמדתם את העונה.
סמל אישי של משתמש
shai.m
קיבל.ה  146 לייקים

בושה וחרפה.

הפועל מקבלת את העונש הכי חמור שיש ובמקביל, הקהל של מכבי משגר זיקוקים ורימוני עשן, בטדי יורים על ילדים פצצות תאורה, בחיפה מפסיקים כמה פעמים משחק.

אין ערך לכדורגל במצב הזה. יודע שזה לא אפשרי אבל בר לי לפעמים שנפסיק לשחק במפעל המפגר הזה בארץ שגם ככה הכול מושחת ופוליטי.
i stand with israel
לא לאלימות ולא לגזענות!
סמל אישי של משתמש
כרובית
קיבל.ה  1111 לייקים

Nati כתב: 03 נובמבר 2025, 12:48
Gania23 כתב:
כל מה שהתובע ביקש קיבל
ההחלטה נקבעה בשנייה שמשחק בוטל
בדיוק
יהלום14אדום
קיבל.ה  1163 לייקים

כרובית כתב: 03 נובמבר 2025, 12:41
שחר כתב: 03 נובמבר 2025, 12:26 איזה קריאות גזעניות בדיוק הקהל השמיע שקבלנו גם קנס של 10,000 ש"ח על זה?
שתהיה שואה למכבי זו קריאה גזענית מסתבר
מכאן ניתן להבין שהשירים על טועמה אלו בעצם ברכות ואין לייחס להם שום מניע גזעני.
יאללה הביתה!!!
fidel
קיבל.ה  141 לייקים

Gania23 כתב: 03 נובמבר 2025, 12:44
כל מה שהתובע ביקש קיבל
אגב גם חברת האבטחה הנוכחית רשלנית וחובבנית במיוחד
ר.ש
קיבל.ה  458 לייקים

אין לי ספק שלצד השחיתות וגועל הנפש של המעורבים בדבר, גם הייצוג המשפטי של הפועל תרם למצב.
לא ייתכן שמה שהתובע ביקש זה מה שקיבלנו פה. היו לא מעט טיעונים לטובתנו שאמורים היו לרכך את רוע הגזירה.
רואה שחורות המקורי
L.S
קיבל.ה  1710 לייקים

Sin Queso כתב: 03 נובמבר 2025, 12:48 זדיינו אולטראס אתם על הזין שלי שהפירו גורם לכם לשיר חזק יותר סרטן לקבוצה הזו השמדתם את העונה.
אני נגד לערב יציע משפחות בפירוטכניקה, והיתה פדיחה בדרבי הזה

אבל אם אתה לא רואה שמדובר בהחלטה פוליטית זה עצוב.

לא הייתי רוצה להגיע למשחק כשליריבה שלי מותר לעשות מה שבזין שלה והקהל שלנו צריך לשבת כמו ילד טוב ולהסתכל מהצד.

אוהדי מכבי ת"א שלחו מצית לראש של שופט העונה - לא נענשו
אוהדי מכבי ירו זיקוקים, רימוני עשן ואובוקות רק במשחק האחרון - אני מהמר שלא יקבלו כלום
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
El dudernio
קיבל.ה  1775 לייקים

ר.ש כתב: 03 נובמבר 2025, 12:54 אין לי ספק שלצד השחיתות וגועל הנפש של המעורבים בדבר, גם הייצוג המשפטי של הפועל תרם למצב.
לא ייתכן שמה שהתובע ביקש זה מה שקיבלנו פה. היו לא מעט טיעונים לטובתנו שאמורים היו לרכך את רוע הגזירה.
השאלה האם היה ניתן או שזאת סתם אחיזת עיניים?

לדעתי הדבר היחיד שהיה מאפשר בצורה מסויימת המתקה של העןנש היא מסירת שמות למשטרה ביטול מנויים וגינויי חד משמעי של האירועים. מבלי להתעסק במשטרה.
סמל אישי של משתמש
shai.m
קיבל.ה  146 לייקים

בתור עונש אני יכול להבין את הסל עונשים ההזוי הזה אבל יש שם משהו שלא מובן לי.
איסור קהל חוץ במשחק נגד מכבי חיפה? איזה מין עונש זה? מכבי חיפה לא מכניסה כסף ממכירת כרטיסים לקהל חוץ? את מי מענישים פה את מכבי חיפה בנוסף?
i stand with israel
לא לאלימות ולא לגזענות!
El dudernio
קיבל.ה  1775 לייקים

shai.m כתב: 03 נובמבר 2025, 12:59 בתור עונש אני יכול להבין את הסל עונשים ההזוי הזה אבל יש שם משהו שלא מובן לי.
איסור קהל חוץ במשחק נגד מכבי חיפה? איזה מין עונש זה? מכבי חיפה לא מכניסה כסף ממכירת כרטיסים לקהל חוץ? את מי מענישים פה את מכבי חיפה בנוסף?
ימכרו לעצמם
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  4000 לייקים

עונה גמורה
סמל אישי של משתמש
shai.m
קיבל.ה  146 לייקים

El dudernio כתב: 03 נובמבר 2025, 13:00
shai.m כתב: 03 נובמבר 2025, 12:59 בתור עונש אני יכול להבין את הסל עונשים ההזוי הזה אבל יש שם משהו שלא מובן לי.
ימכרו לעצמם
בסדר אבל אתה לא יכול לבנות על זה. אם זה היה הפוך, כלומר, מכבי חיפה נענשת מול הפועל בעונש המטומטם הזה? למה הפועל צריכה להיפגע מאי מכירה של כרטיסים? הרי לא נמלא את כל בלומפילד כולל 10-11
i stand with israel
לא לאלימות ולא לגזענות!
Niro
קיבל.ה  1755 לייקים

ר.ש כתב: 03 נובמבר 2025, 12:54 אין לי ספק שלצד השחיתות וגועל הנפש של המעורבים בדבר, גם הייצוג המשפטי של הפועל תרם למצב.
עו"ד רועי רוזן עורך דין מצוין ולגמרי בטופ של עורכי הדין שמסכימים לבזות את עצמם בפני בית הדין המשמעתי.
הוא לא האשם.
סמל אישי של משתמש
Red-Pride
קיבל.ה  27 לייקים

Red-Pride כתב: 03 נובמבר 2025, 12:26 הכל פה מושחת ורקוב
יאללה פרשתי
הסיבה שאני מרים ידיים היא לא בגלל החלאות שרודפות אותנו
אלא בגלל שאין עם מי לצאת למלחמה
היו שלום חברים
מי שמעוניין במנוי לשער 5 - בפרטי
סמל אישי של משתמש
כרובית
קיבל.ה  1111 לייקים

זה העונש החדש שהחליטו עליו לפני שנתיים
איסור מכירת כרטיסים לקהל חוץ במשחקים שלמארחת יש יותר מ - 5000 מנויים
קודם כל רק קבוצות גדולות נענשות בעונש הזה (חוץ ממכבי, רק עכשיו פעם ראשונה נענשו בזה) וזה אומר שהקבוצה יכולה למכור כרטיסים לאוהדים שלה, זה מה שעשו מכבי שנה שעברה בכל המשחקים הגדולים כי תמיד הקבוצה שמולם נענשה, ככה יצא במקרה
Niro
קיבל.ה  1755 לייקים

אין מה להיות מופתעים, ברגע שמר ניצב הורה לא לקיים את המשחק זה היה ברור לגמרי שזה מה שייפסק. הם אפילו לא טרחו להזמין 3 דיינים אלא רק 2, קל להם.
הפסד טכני והורדת הנקודה היה ברור, הנקודה הנוספת והאיסור מכירת כרטיסים זה כבר לגמור לנו על הפרצוף.
dino
קיבל.ה  2940 לייקים

הדיינים עו"ד גיורא לנדאו ועו"ד נעם ליובין, הסבירו את החלטתם לפסיק הפסד טכני כך: "מילים רבות נשמעו מצידה של הנאשמת ונציגה בסוגיה זו. טענות הנאשמת התרכזו כאמור בחוסר אשמתה וכן ב'רוח הספורט' אליו מחויב אף ביה"ד זה, ואשר מתוכה, לטענת הנאשמת, ראוי כי לא ייקבע לה הפסד טכני.

"טרם העלאת טענה זו, בדבר שמירת 'רוח הספורט', מן הראוי שהנאשמת תערוך בדק בית על הקורה בין כותלי המועדון ואוהדיו, אשר התנהגותם הינה ההפך הגמור מ'רוח הספורט", פסקו הדיינים, "החל מאותו שלט שהונף על ידי אוהדיה בתחילתו של משחק, אשר גם על פי דברי המשקיף וגם על פי דעתנו משקף, קורא ומעודד לאלימות (וספק בליבנו אם לא יודעת הנאשמת על תוכן השלטים אשר אמור להיות מונף, ואם אינה יודעת – אז כדאי שתדע טרם מעשה), וכלה בהתנהגות אוהדיה ביציעים במהלך כל העת האחרונה, ועד ל'שיא' אליו הגיעו במשחק זה.

"בל נתעלם מהעובדה כי היו פצועים בגוף כתוצאה ממעשיי אוהדי הנאשמת, ואין זה משנה אם היה מדובר בפצוע אחד או בכמות של פצועים. התעלמות נציגי הקבוצה ממעשיי אוהדיהם, הטלת האחריות על גורמים רבים ומגוונים מלבד אותם אוהדים – לא תקדם את הקבוצה, ובוודאי שלא תאפשר לאיש לטעון כי "רוח הספורט" שוררת ביציעים. לכן, ומשהחלטנו כי האחריות לאי קיומו של המשחק הינה על כתפי הנאשמת ואוהדיה, היננו קובעים כי תוצאת המשחק תעודכן ל-3:0 לטובת מכבי תל אביב".

באשר ליתר העונשים החמורים שספגה הפועל תל אהביב בעקבות התנהגות אוהדיה, שהשליכו לא פחות מ-44 רימוני עשן לכר הדשא וגרמו לפציעתם של שוטרים ואוהדים, הבהירו דייני ההתאחדות: "חשוב לומר כי בשנה האחרונה התרענו לא פעם באוזני נציגי הנאשמת על כך שקיים חשש ממשי שהנאשמת אינה נוקטת בצעדים משמעותיים מול אוהדיה המתפרעים, ואף התרענו כי רף המעשים הולך ומקצין (ראה תקיפת אוהדי הקבוצה את שוער נוף הגליל, מופעים פירוטכניים והשלכת חפצים) וכי אנו בדרכנו לפגיעה בגוף ובנפש. די להזכיר כי הנאשמת עומדת לדין בפעם ה-25 בשנה הקלנדרית הנוכחית, כדי להבין כי מצויים אנו בקו פרשת המים שבו ארגוני האוהדים השתלטו על המועדון, ונדרשת פעולה אמיתית מצד הנהלת הקבוצה לשנות משוואה זו.

"כל ניסיון להפחית בחומרת האירועים – ראוי לו שלא ייעשה. במעשים אלו, כולל הדלקת אבוקות ואמצעים פירוטכניים ביציע, טמונה סכנה ממשית לחיי אדם. על כל הגורמים להפנים כי בית הדין יתייחס בחומרה למקרים כאלה, ולא תהיה כל סובלנות, כפי שנאמר בהחלטת כבוד הדיין דויטש בעניין ערעור מכבי חיפה (16.2.16). מדובר באירוע מאורגן היטב של אוהדי הנאשמת, שבמהלכו הושלכו ממספר יציעים שונים אמצעים פירוטכניים רבים, אשר גרמו לאי קיומו של המשחק ולפגיעה פיזית בשוטרים, אוהדים ואף בילדים.

"בית הדין העליון קבע לא אחת כי שימוש באמצעים אלה – עבירה פלילית לכל דבר – טומן סכנה ממשית לחיי אדם, וכי אין מנוס מהחמרה בענישה כדי לשרש את התופעה".

הדיינים גם ביקרו בחריפות את הנהלת הפועל תל אביב: "יכולנו להמשיך עוד ועוד, אולם נראה כי די בכך על מנת לקבוע כי הנאשמת כשלה כשלון חרוץ במבחן התוצאה והיא האחראית ואף האשמה באי קיומו של המשחק. לסיכום, הנאשמת אינה פועלת כנדרש כנגד אוהדיה המתפרעים, יהא מספרם אשר יהא ומעניקה למעשה לפורעים חסינות באשר אין ספק כי הנאשמת, כמועדון כדורגל, מכירה ומודעת לכל הגורמים העבריינים הפועלים בקרב אוהדיה ולפועלם".
נערך לאחרונה על ידי dino ב 03 נובמבר 2025, 13:14, נערך פעם 1 בסך הכל.
פומפה
קיבל.ה  534 לייקים

L.S כתב: 03 נובמבר 2025, 12:55
Sin Queso כתב: 03 נובמבר 2025, 12:48 זדיינו אולטראס אתם על הזין שלי שהפירו גורם לכם לשיר חזק יותר סרטן לקבוצה הזו השמדתם את העונה.
אני נגד לערב יציע משפחות בפירוטכניקה, והיתה פדיחה בדרבי הזה

אבל אם אתה לא רואה שמדובר בהחלטה פוליטית זה עצוב.

לא הייתי רוצה להגיע למשחק כשליריבה שלי מותר לעשות מה שבזין שלה והקהל שלנו צריך לשבת כמו ילד טוב ולהסתכל מהצד.

אוהדי מכבי ת"א שלחו מצית לראש של שופט העונה - לא נענשו
אוהדי מכבי ירו זיקוקים, רימוני עשן ואובוקות רק במשחק האחרון - אני מהמר שלא יקבלו כלום
אה נו ברור הייתה פאדיחה. בקטנה..
Niro
קיבל.ה  1755 לייקים

יודע מה, במחשבה שנייה מי שתרם לעונש הזה זה גיא פרימור שלא שיחק את המשחק.
נציגי מכבי וחיפה תמיד מגיעים ומבלבלים במוח כמה הם מסכנים מול האוהדים שלהם והם "פועלים עצמאית" לאיתור המתפרעים.
פרימור היה צודק ולא חכם וזה הגדיל לנו את העונש לדעתי.
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  1073 לייקים

פסק דין פרשני ופוליטי לגמרי
מניפסט על סטרואידים

שכולל האשמות חמורות שלא הוכחו בכלל
כאילו ביתר הביאו את הבן אדם שהשליך זיקוק על הילד למשטרה
איזו בדיחה

כאילו השלט שלנו שונה מהשלטים של ביתר עם החזירים ומכבי עם הזונות
כאילו קבוצות לא בכלל עומדות לדין על אבוקות ורימוני עשן כל שני וחמישי

האירוע היחיד פה זה הכמות..
בגלל שהיה הרבה בנו תזה שלמה

שכוללת גם עיוות של המקרה וחיבור דברים כדי ליצור תמונה שהיא לא שונה בהרבה מקבוצות אחרות..

“בית הדין העליון קבע לא אחת כי שימוש באמצעים אלה - עבירה פלילית לכל דבר - טומן סכנה ממשית לחיי אדם, וכי אין מנוס מהחמרה בענישה כדי לשרש את התופעה”

אני ממש רואה איך הזיקוקי דינור של מכבי מתוך היציע בשבת בעפולה הובילו למשהו בבית הדין..
אני ממש רואה איך עצירת המשחק בגביע הטוטו בגלל רימוני עשן הובילה למשהו בבית הדין
ממש ראיתי מה קרה לסכנין ולזיקוקים על השוער..
או מכבי והשחקן שלהם שנפגע.. שבא להעיד שזה לא פגע בו.. כמה אמין

זה לא ייאמן
נערך לאחרונה על ידי צ'ימבויקה ב 03 נובמבר 2025, 13:22, נערך 2 פעמים בסך הכל.
שליחת תגובה