עד המ!!ת הפועל כתב:גביזון, כמה פעמים אתה הולך לראות את השידור החוזר יא טרלול?
מחר אני יוצא לסופ"ש נופש פסטורלי בצפון ליד הגבול הלבנוני עם אשתי לחגוג לה יומולדת.
כבר אמרתי לה שאני לוקח את הלפטופ לראות את זה בלילה כשהיא תשן, למזלי היא מבינה שזה לא תלוי גם בי, זה הפועל.
מחר אני יוצא לסופ"ש נופש פסטורלי בצפון ליד הגבול הלבנוני עם אשתי לחגוג לה יומולדת.
כבר אמרתי לה שאני לוקח את הלפטופ לראות את זה בלילה כשהיא תשן, למזלי היא מבינה שזה לא תלוי גם בי, זה הפועל.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
שלא תעיר אותה בסל של פוסטר.
ואם כבר היא מתעוררת אז ת'יודע מה לעשות.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
תיזהר שלא יחטוף אותך איזה חיזבאלון. ואם יחטוף אותך, תבקש ממנו במנהרה איזה לפטופ עם גישה לאתר של ישראל היום.
לא בא להוריד או משהו, אבל צריך לזכור שעוד לא זכינו וגראן קנריה קבוצה קשה. ראיתי איפשהו שגם אם אנחנו לא מנצחים יש מצב להגיע ליורוליג כי קנריה לא רוצים את הכרטיס, מישהו יודע על זה משהו?
וינסנט כתב: ↑03 אפריל 2025, 03:00
ראיתי איפשהו שגם אם אנחנו לא מנצחים יש מצב להגיע ליורוליג כי קנריה לא רוצים את הכרטיס, מישהו יודע על זה משהו?
לא, במקרה כזה זה או ישאר אצל פאריז, או יהפוך לכרטיס חופשי ויעלה להצבעה שם.
זה לא עובר לסגנית אוטומטית.
מה הסיכוי לדעתך שנקבל את הכרטיס? (אם לא ננצח)
אי אפשר לדעת.
ברגיל? נמוך. ברור לי שיעדיפו קבוצות עם שם יותר גדול (כמו נגיד פאריז), אבל גם ברור שינאי בוחש שם כבר לא מעט חודשים, ולך תדע איזה עסקאות הוא עשה ואת מי הוא הצליח לשכנע.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
צריך עוד יום כדי לעכל את הדבר הזה.
סדרה גדולה, שיחקו כמו גברים. תודה לעופר על הכל.
תודה לים, תודה לאלפא דוג פוסטר, תודה לאיטודיס.
עשור לאורי שלף, בטוח שגם הוא לא היה מאמין איפה הפועל נמצאת היום.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
יש אווירה בתקשורת וגם כלפי חוץ במועדון של זכייה ביורוקאפ.
עכשיו אני הכי מבין בעולם את פרץ השמחה בלעבור את ולנסיה, הן מבחינת הרמה שלהם ואיך שהמשחקים התפתחו, והן מבחינת האווירה שנוצרה מסביב לסדרה.
אני רוצה לקוות שיצליחו להוריד את השחקנים לקרקע לפי יום שלישי.
עומרי דראגס כתב:חייב שידור חוזר לא בישראל היום.
אני עם 4 שעות הבדל בתאילנד סיימתי לראות את המשחק ב4 בבקור ונרדמתי ב6. התעוררתי בבוקר ואני חייב לראות את זה שוב
נדמה לי שאתה יכול לעשות מנוי ליום אחד ביורוליג טיוי