חצי גמר יורוקאפ - ולנסיה נגד הפועל
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
העניין שאני לא חושב שבנגהאם באמת ברמה הזו (שחקן מצויין פלוס לרמת הליגה , אוליי אפילו להביא אליפות ) נגד ולנסיה זה לא מספיק , יכול להיות שברונו מבחינת פוטנציאל נטו היה יכול לעזור יותר אם היה ביום טוב וחסרון שלו היה משמעותי.מסתבר
-
- קיבל.ה 194 לייקים
צודקRed_man כתב: ↑26 מרץ 2025, 00:06@oleg neduda עשו טובה שניכם זה אשכול משחק. בבקשה מכם קחו את זה לאשכול על עופר/יד אליהו אחד מעשרות אלפי האשכולות האחרים בנושא.Red roy כתב: ↑26 מרץ 2025, 00:01וואו ..oleg neduda כתב: ↑25 מרץ 2025, 23:59
נחיה ונראה
אם כל הקהל היה איתו הוא היה עושה את מה שרצה וחלם לעשות גם בקצב שלו
אבל חלק מהקהל לא איתו בגלל אולם של ארבע קירות
לא כל הקהל איתו ...
ביג פאקינג דיל , כל מה שהוא רצה קרה עד עכשיו
תודה
ואחלה הפועל שבועלם
אוהב אותם אש
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
אכזבה ענקית היום. רך מאוד מזייף בהגנה ומסתמך על האורך שלו. הוא אולי עדיף ב4
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
שמע באמת לא יודע מה בכלל לענות לך על זה. האווירה במועדון נוראית בגלל הפילוג בקהל ובעלים ששם 80 מיליון שקל מקלל קללןת כל שבוע. עלק ביג פאקינג דילRed roy כתב: ↑26 מרץ 2025, 00:01וואו ..oleg neduda כתב: ↑25 מרץ 2025, 23:59נחיה ונראה
לא כל הקהל איתו ...
-
- קיבל.ה 194 לייקים
כל שבועייםoleg neduda כתב: ↑26 מרץ 2025, 00:07שמע באמת לא יודע מה בכלל לענות לך על זה. האווירה במועדון נוראית בגלל הפילוג בקהל ובעלים ששם 80 מיליון שקל מקלל קללןת כל שבוע. עלק ביג פאקינג דילRed roy כתב: ↑26 מרץ 2025, 00:01וואו ..oleg neduda כתב: ↑25 מרץ 2025, 23:59
נחיה ונראה
לא כל הקהל איתו ...
ומקבל קללות מגג 50 איש
בין לבין הוא מכר 8000 מנויים ליד אליהו .
ובו נכבד את הבקשה
אשכול הזה הוא על כדורסל
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
-
- קיבל.ה 218 לייקים
Red_man כתב: ↑26 מרץ 2025, 00:06@oleg neduda עשו טובה שניכם זה אשכול משחק. בבקשה מכם קחו את זה לאשכול על עופר/יד אליהו אחד מעשרות אלפי האשכולות האחרים בנושא.Red roy כתב: ↑26 מרץ 2025, 00:01וואו ..oleg neduda כתב: ↑25 מרץ 2025, 23:59
נחיה ונראה
לא כל הקהל איתו ...
תודה
-
- קיבל.ה 798 לייקים
אתה לא יכול לנצח קבוצה כמו ולנסיה ועוד אצלה בבית בלי כמעט בלי בלי שדה ברבע שלישי ומצד שני כל פיק אנד רול שלהם מסתיים בלייאפ קל של שחקן חופשי מתחת לסל.
סגל קצר זה עייפות וזה בעיית עבירות והכל ביחד מביא אותך להפסיד דווקא במשחק לא כזה גדול של ולנסיה.
חבל, אבל זה מה יש.
סגל קצר זה עייפות וזה בעיית עבירות והכל ביחד מביא אותך להפסיד דווקא במשחק לא כזה גדול של ולנסיה.
חבל, אבל זה מה יש.
- רדנקו
- קיבל.ה 1570 לייקים
בינגהאם היה כל כך אאוט היום. נראה כאילו עישן משהו. צעד אחד מאוחר מדי כמעט בכל מקום. פשוט לא מבין מה קורה מסביבו. אחד המשחקים הכי גרועים שנתן.
ומה שהשופטים עשו לנו ברבע השלישי היה פשוט סיכול ממוקד.
הוציאו את כל השחקנים מפוקוס לגמרי וים עם השטויות הרגילות שלו החזיר את ולנסיה למשחק במהירות.
במשחקים כאלה אתה מגלה כמה ההגנה של פלטין היא אחיזת עיניים. הוא לא מרוכז ומול חסימות ושחקנים שיודעים לכדרר הוא פשוט לא קיים.
וכנל עוז בלייזר יכול להיות נחמד בהגנה כל גבוהים אבל ברגע שהוא צריך לשמור על גארד אחרי חילוף אין לו שום סיכוי.
אני כבר לא מדבר על תומר שהיה נזק בשני צידי המגרש.
היום גילינו שהעומק שלנו הוא לא כזה גדול.
הספסל שלנו לא מתקרב לרמת הספסל של ולנסיה ובלי רגלנד שיוכל לשלוט בבלגן ולהפעיל את מוטלי ובינגהאם (או את קבוקלו) אנחנו אבודים כשים עייף ומתחיל לעשות שטויות.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
ומה שהשופטים עשו לנו ברבע השלישי היה פשוט סיכול ממוקד.
הוציאו את כל השחקנים מפוקוס לגמרי וים עם השטויות הרגילות שלו החזיר את ולנסיה למשחק במהירות.
במשחקים כאלה אתה מגלה כמה ההגנה של פלטין היא אחיזת עיניים. הוא לא מרוכז ומול חסימות ושחקנים שיודעים לכדרר הוא פשוט לא קיים.
וכנל עוז בלייזר יכול להיות נחמד בהגנה כל גבוהים אבל ברגע שהוא צריך לשמור על גארד אחרי חילוף אין לו שום סיכוי.
אני כבר לא מדבר על תומר שהיה נזק בשני צידי המגרש.
היום גילינו שהעומק שלנו הוא לא כזה גדול.
הספסל שלנו לא מתקרב לרמת הספסל של ולנסיה ובלי רגלנד שיוכל לשלוט בבלגן ולהפעיל את מוטלי ובינגהאם (או את קבוקלו) אנחנו אבודים כשים עייף ומתחיל לעשות שטויות.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
ראיתי את כל הדיבורים של ההאוזמנים למיניהם על כך שתפסנו את ולנסיה ביום חלש מבחוץ והם עדיין קלעו 91 נקודות, ולכן המשחק הזה הוא סימן רע. בעיני זה קשקוש גדול.
ולנסיה קבוצה שזורקת 34 שלשות למשחק. היום הם זרקו 24 וקלעו 4. הסיבה, גם לזה וגם לזה, היא שיצאנו לשלשות שלהם כמו משוגעים ומיעטנו להביא עזרות. במחצית הראשונה זה עזר לשבש את המשחק שלהם לחלוטין ובמחצית השניה זו הסיבה העיקרית לכך שהם הצליחו להגיע עד הטבעת פעם אחר פעם ללא שום חיפוי.
אני חושב שהמשחק הזה הוא סימן טוב בגדול כי הראינו שאנחנו יכולים לשבש להם את המשחק לפרקים לא קצרים. אני מקווה שביום שישי, עם שיפוט שהוא לא בושה וחרפה, אווירה ביתית, ובתקווה גם רגלנד וקבוקלו, זה יגמר אחרת.
ולנסיה קבוצה שזורקת 34 שלשות למשחק. היום הם זרקו 24 וקלעו 4. הסיבה, גם לזה וגם לזה, היא שיצאנו לשלשות שלהם כמו משוגעים ומיעטנו להביא עזרות. במחצית הראשונה זה עזר לשבש את המשחק שלהם לחלוטין ובמחצית השניה זו הסיבה העיקרית לכך שהם הצליחו להגיע עד הטבעת פעם אחר פעם ללא שום חיפוי.
אני חושב שהמשחק הזה הוא סימן טוב בגדול כי הראינו שאנחנו יכולים לשבש להם את המשחק לפרקים לא קצרים. אני מקווה שביום שישי, עם שיפוט שהוא לא בושה וחרפה, אווירה ביתית, ובתקווה גם רגלנד וקבוקלו, זה יגמר אחרת.
-
- קיבל.ה 172 לייקים
יום שישי אנחנו מפרקים אותם.
תצלמו מסך . 20 הבדל.
תצלמו מסך . 20 הבדל.
-
- קיבל.ה 1462 לייקים
זאת כותרת המשחק. הם שחטו אותנו בריבאונד והיינו פי 2 מהם באיבודים. הרבה בגלל חוסר חמצן של מוטלי וים, שלא יכלו לנוח הרבה בלי קבוקלו ורגלנד. הם אולי לא היו נותנים דקות גדולות (למרות שרגלנד לדעתי כן), אבל הם בעיקר היו נותנים יותר מנוחה לים, פוסטר ומוטלי ולא מסבכים אותם בעבירות בשאיפה.Red Wolf כתב:מדר כמעט עושה פה דאבל דאבל סיים עם 8(!) ריבאונדים
מוטלי עם פאקינג 2 ריאבונד בלבד
בסמוקוב צריך להיות גהנום. זה לא הזמן לעודד נחמד. צריך שולנסיה יסבלו כמו מכבי שהיו מגיעים להדר יוסף או אוסישקין, זה לא אולם גדול בהרבה. זאת הדרך היחידה לנצח אותם, וגם לגרום לשופטים קצת להיות לטובתנו. זה בהחלט אפשרי
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
אחריות גדולה להגיד משפט כזה
-
- קיבל.ה 194 לייקים
וואו ...
אני אגיד , מפסידים ב 7 אחרי משחק הקרבה מדהים .
צלמו מסך
-
- קיבל.ה 194 לייקים
-
- קיבל.ה 945 לייקים
פשוט ביטלו את מוטלי לחלוטין
זה מטורף כמה הם כולם שם מהירים, זריזים, ועם קליעה מבחוץ
צריך שמירה אישית דבק על כל אחד מהם לאורך כל המשחק זה משהו שהוא בכלל אפשרי?
זה מטורף כמה הם כולם שם מהירים, זריזים, ועם קליעה מבחוץ
צריך שמירה אישית דבק על כל אחד מהם לאורך כל המשחק זה משהו שהוא בכלל אפשרי?
long live the zapta
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 519 לייקים
תם הטקס. אין סיכוי לחזור מהמצב הזה לצערי. מי שבונה על רגלנד וקבוקלו שיעשו איזה שינוי במשחק הבא, נמצא באשליות.
לדעתי איבדנו את זה דווקא בסוף המחצית הראשונה כשירדנו למחצית עם איזה 4-6 הפרש, במקום 12-14 הפרש.
במחצית הראשונה הגיעו למשחק מספיק שחקנים - תומר, ים, בלייקני, פוסטר, בר במידה מסוימת. איש נתן הגנה טובה מאד. וזה פשוט לא מספיק.
כדי להרוג את ולנסיה צריך כנראה יותר, כי העומק שלהם לא נגמר.
לדעתי איבדנו את זה דווקא בסוף המחצית הראשונה כשירדנו למחצית עם איזה 4-6 הפרש, במקום 12-14 הפרש.
במחצית הראשונה הגיעו למשחק מספיק שחקנים - תומר, ים, בלייקני, פוסטר, בר במידה מסוימת. איש נתן הגנה טובה מאד. וזה פשוט לא מספיק.
כדי להרוג את ולנסיה צריך כנראה יותר, כי העומק שלהם לא נגמר.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
-
- קיבל.ה 190 לייקים
האמת מרגיש פספוס גדול, אמנם ולנסיה קבוצה טובה אבל לא איזו מפלצת שאי אפשר לעבור. לדעתי אם הבניה של הסגל הייתה יותר נכונה העונה והיה פה איש מקצוע רציני ולא הינאס הדביל, הקבוצה הזאת הייתה יכולה להיות פייבוריטית ברורה היום. בסופו של דבר שמנו סכום אסטרונומי של 2.5 מיליון על 2 רכזים גמורים וזקנים שברגע האמת אף אחד מהם לא היה. כנל עמדה 3 שלא קיימת, והחוסר בשחקן בעמדה 4 ששומר ולוקח ריבאונד במקום תומר באירופה. שיביאו עכשיו רכז זר לליגה, ונתנחם שעונה הבאה אין ולנסיה ביורוקאפ.
- רווי
- קיבל.ה 746 לייקים
איפה ניתן לראות תקציר של המשחק?
OMG עווופררר
- סומך
- קיבל.ה 1322 לייקים
אז תהיה פריז... תמיד תהיה עוד קבוצה איכותית שתתחרה בךlior777 כתב: ↑26 מרץ 2025, 09:43 האמת מרגיש פספוס גדול, אמנם ולנסיה קבוצה טובה אבל לא איזו מפלצת שאי אפשר לעבור. לדעתי אם הבניה של הסגל הייתה יותר נכונה העונה והיה פה איש מקצוע רציני ולא הינאס הדביל, הקבוצה הזאת הייתה יכולה להיות פייבוריטית ברורה היום. בסופו של דבר שמנו סכום אסטרונומי של 2.5 מיליון על 2 רכזים גמורים וזקנים שברגע האמת אף אחד מהם לא היה. כנל עמדה 3 שלא קיימת, והחוסר בשחקן בעמדה 4 ששומר ולוקח ריבאונד במקום תומר באירופה. שיביאו עכשיו רכז זר לליגה, ונתנחם שעונה הבאה אין ולנסיה ביורוקאפ.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 752 לייקים
הפסדנו אבל לא הובסנו.
אני גאה במשחק של הקבוצה שלי ובמאמץ שכל שחקן השקיע.
אם מישהו מעמיתי היה אומר לי שהוא צפה מחצית ראשונה כמו ששיחקנו ? אני יודע שכדורסל משחקים 2 מחציות.
נקווה לטוב יותר ביום שישי!
אני גאה במשחק של הקבוצה שלי ובמאמץ שכל שחקן השקיע.
אם מישהו מעמיתי היה אומר לי שהוא צפה מחצית ראשונה כמו ששיחקנו ? אני יודע שכדורסל משחקים 2 מחציות.
נקווה לטוב יותר ביום שישי!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
- הפועל
- קיבל.ה 1707 לייקים
- יצירת קשר:
בסוף בסוף אנחנו משלמים על מה שידענו מלכתחילה - עשינו טעות גדולה כשמינו מאמן דרג ג' בשביל קבוצה עם כסף של דרג א', ועוד התערבו לו בבניית הסגל ודחפו שחקן מיותר ב2 מיליון דולר, כסף שאפשר להביא בו את השחקנים הכי טובים ומוכחים באירופה.
וזה עלה לנו במקום הראשון בבית על כל המשמעויות של זה.
אפשר עדיין לקחת את זה. אבל צריך שכל הפצועים יחזרו, לא להרפות לשניה, ולקוות שתצוגת השיפוט של אתמול לא תחזור במשחק השלישי.
וזה עלה לנו במקום הראשון בבית על כל המשמעויות של זה.
אפשר עדיין לקחת את זה. אבל צריך שכל הפצועים יחזרו, לא להרפות לשניה, ולקוות שתצוגת השיפוט של אתמול לא תחזור במשחק השלישי.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
- קיבל.ה 213 לייקים
הפוך היורוליג זה צעד חשוב ואפילו הכרחי כדי להפוך לקבוצה מובילה שמתמודדת בכוח על כל התארים ולא כזאת שמצליחה לגנוב תואר פה ושם.
האליפות זה נחמד אבל ההשפעה של זה על הכניסה ליורוליג אפסית ולכן השפעה לא גדולה על עתיד הקבוצה, ברור ברור ברור שזה אירוע ענק בשבילנו לכל אחד מאיתנו.
אבל אני חושב שכולם מסכימים שמבחינת הקבוצה עלייה ליורוליג יותר משמעותית
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
-
- קיבל.ה 945 לייקים
מאמן אגדה עובר אותם עם הפועל אחרי התובנות של משחק ראשון
אני לא אכעס אם נפסיד כי הם בהחלט עדיפים אבל גם להם יש נקודות תורפה שאפשר לנצל
אני לא אכעס אם נפסיד כי הם בהחלט עדיפים אבל גם להם יש נקודות תורפה שאפשר לנצל
long live the zapta
הפסדנו בכדורי חמישים חמישים איבודי כדור טפשיים , ריבאונדים שהם לקחו אחרי עונשין.
אין קילר אינסטינקט ואנחנו לא מספיק רעים .
חוץ מזה בהרבה מאד הרכבים לא היה מספיק איום לסל מהשחקנים המשלימים או שהם ביום קליעות נורא
אין קילר אינסטינקט ואנחנו לא מספיק רעים .
חוץ מזה בהרבה מאד הרכבים לא היה מספיק איום לסל מהשחקנים המשלימים או שהם ביום קליעות נורא
- גביזון
- קיבל.ה 3076 לייקים
אחרי ההפסד לוולנסיה: להפועל תל אביב יש כאב ראש נוסף
קפטן הקבוצה בר טימור נפגע בלסת ובשיניים במהלך ההפסד במשחק הראשון בחצי גמר היורוקאפ ויעבור במהלך צילום ובדיקות על מנת לאבחן את חומרת הפציעה • גם רגלנד וקאבוקלו בספק למשחק השני ביום שישי בבולגריה
Sent from my 22101320G using Tapatalk
קפטן הקבוצה בר טימור נפגע בלסת ובשיניים במהלך ההפסד במשחק הראשון בחצי גמר היורוקאפ ויעבור במהלך צילום ובדיקות על מנת לאבחן את חומרת הפציעה • גם רגלנד וקאבוקלו בספק למשחק השני ביום שישי בבולגריה
-
- קיבל.ה 950 לייקים
נפגע בלסת והשופטים שרקו נגדו עבירה על זה, וואלה יופי.גביזון כתב: ↑26 מרץ 2025, 19:19 אחרי ההפסד לוולנסיה: להפועל תל אביב יש כאב ראש נוסף
- סומך
- קיבל.ה 1322 לייקים
ועוד הייתה להם הזדמנות לבדוק את הבלתי ספורטיבית הזאת ועדיין השאירו את העבירה נגד בר
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
- רווי
- קיבל.ה 746 לייקים
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
אי אפשר לבטל את העבירה של בר ולכן בדקו רק אירוע אלימות.
כמו עם אסתרון ששרק נגד ים בלתי ספורטיבית למרות שלא הייתה עבירה על שאיוק, מכיוון שלא ניתן לבטל את העבירה ניתן רק לבדוק את חומרתה ומכיוון שבסיטואציה שנוצרה כל עבירה היא בלתי ספורטיבית הוא היה חייב להשאיר את ההחלטה כפי שהיא.
-
- קיבל.ה 218 לייקים
- רווי
- קיבל.ה 746 לייקים
-
- קיבל.ה 218 לייקים
- DavidSheriff9
- קיבל.ה 190 לייקים
מישהו שטס בשישי עם הטיסות של הפועל קיבל עדכום על כרויסי הטיסה או נקודת הפיזור של ההסעות?
-
- קיבל.ה 856 לייקים
באיזו שעה המשחק מחר?
רשום באתר של היורוליג 20:30. לפי איזה שעון?
איך משפיעה העובדה שמזיזים אצלנו היום בלילה את השעון?
באתר של הפועל כתוב 19:30
רשום באתר של היורוליג 20:30. לפי איזה שעון?
איך משפיעה העובדה שמזיזים אצלנו היום בלילה את השעון?
באתר של הפועל כתוב 19:30
-
- קיבל.ה 856 לייקים
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
יאלה שמחר הבחורים יתנו את הנשמה חייבים גם אם זה יהיה סוף העונה האירופית נותנים 100 אחוז