גביזון כתב:אני לא מוותר על פוסטר בחיים כשחקן שעולה מהספסל.
בן 30 בעוד חודשיים, קבלן מאני טיים, עונה שעברה עם ריטאס באליפות ליטא זכה שם mvp הפלייאוף, הביא להם אליפות בידיים שלו, ואצלנו זכה ביורוקאפ עם התייצבות מעולה בפלייאוף.
אחלה פוסטר, שחקן מצויין לעלות איתו מהספסל, להשאיר.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
אני מת על פוסטר, והייתי בין היחידים שהגנו עליו פה בתחילת העונה כשכולם אמרו להעיף את השמן הזה.
מצד שני הוא מעולם לא שיחק ביורוליג, ויש מצב שכמו רגלנד, אולי זה טיפה גדול עליו.
מצד שלישי הוא יכול להיות אחלה שחקן משלים. כאב ראש חיובי לאיטודיס
היה עונה בפנתנאיקוס ביורוליג.
בנוסף, שנה שעברה לקח את אליפות ליטא לקבוצת יורוליג.
בכל מקרה אני כל כך רגוע כשיש את איטודיס והוא ישבור את הראש, בניגוד אלינו איטודיס היה שם ואפילו הצליח בענק.
6 נק' ביורוליג בפנא, בעונה שפנא היו אחת החלשות שם. בכל אופן לדעתי כמחליף של בלייקני ביורוליג יש לנו עמדה 2 סבבה לגמרי. את הכסף הגדול צריך להשקיע בעמדה 1, 3, ועוד שחקן פנים עם אורינטציה הגנתית נטו.
הפועל ת״א זכתה ביורוקאפ הלילה (בין שישי לשבת), ובזמן שהיא נמצאת באופוריה אדירה, היא גם מביטה לשלבים המאוחרים של העונה וגם לעונה הבאה, בה כמובן תשחק ביורוליג לראשונה בתולדותיה.
הקבוצה הציעה חוזה ל-4 שנים לווסיליה מיציץ׳ והשחקן נתן אור ירוק להתקדם לטענת ההנהלה. אלא שבמועדון עדיין לא בטוחים שהם מעוניינים כלכלית לבצע את המהלך כשלא מעט בתוך המערכת נגד ההשקעה שמוערכת בכ-60 מיליון ש"ח.
בתוך כך, טיילר אניס, ששיחק בעונה שעברה בקבוצה, קיבל פנייה אך לא יהיה פשוט לשחררו שכן ונציה נמצאת במאבק על הפלייאוף בליגה האיטלקית ותסיים את העונה הסדירה שלה רק בעוד חודש. גם תיאו מאלדון שחקנה של וילרבאן ניהל שיחות עם האדומים נוכח המצב הכלכלי הקשה של וילרבאן. בכל מקרה, רכז עתיד להגיע כאשר לאדומים נותרו עוד שני רישומים והם מעוניינים בחיזוק הסגל בעוד רכז כאמור ושחקן נוסף.
גרשון יאבוסלה קיבל פנייה והצעה מעופר ינאי, אך כרגע הפורוורד מעוניין להישאר ב-NBA. עם זאת, הוא הבטיח שבמידה ויעזוב את ארה״ב, הפועל ת״א תזכה לעדיפות.
בינתיים ג׳ו רגלנד צפוי להישאר, וזאת למרות שכשיגיע רכז השחקן לא צפוי להירשם. בכל מקרה במועדון מספרים שהוא כרגע בפנים וצפוי לסיים את העונה.
״כל 20 השחקנים הטובים באירופה רוצים לבוא להפועל ת״א״, אמר עופר ינאי, ״יהיה לנו בופה עשיר בשנה הבאה, אנחנו רוצים להגיע לטופ של היורוליג״.
Niro כתב:מונטרו עם עוד משחק רגוע של 20 נקודות ו6 אסיסטים ב24 דקות. זה דל"פ לומר שמכל השמות של הגארדים שעלו אני לוקח אותו ראשון? הוא בן 21 המפלצת הזה.
גמני חשבתי עליו, שחקן וואוו. אבל ולנסיה עולה ליורוליג ויש מצב שימשיך אצלם.
דבר נוסף, מה ממוצע האסיסטים שלו? קלעים יש מספיק, צריך אחד כזה שאמנם קולע ביכולת אישית. אבל יותר מחלק אסיסטים ומנהל משחק, כי בלי מדר ורגלנד עוד קלעים זה יצור בלאגן סתם ומשחק נ.ב.א ולא בקטע טוב.
Niro כתב:מונטרו עם עוד משחק רגוע של 20 נקודות ו6 אסיסטים ב24 דקות. זה דל"פ לומר שמכל השמות של הגארדים שעלו אני לוקח אותו ראשון? הוא בן 21 המפלצת הזה.
גמני חשבתי עליו, שחקן וואוו. אבל ולנסיה עולה ליורוליג ויש מצב שימשיך אצלם.
דבר נוסף, מה ממוצע האסיסטים שלו? קלעים יש מספיק, צריך אחד כזה שאמנם קולע ביכולת אישית. אבל יותר מחלק אסיסטים ומנהל משחק, כי בלי מדר ורגלנד עוד קלעים זה יצור בלאגן סתם ומשחק נ.ב.א ולא בקטע טוב.
מעל 5 אסיסטים ב22 דקות ביורוקאפ, בליגה הספרדית 4.5 אסיסטים למשחק ב22 דקות. מפלצת.
לא יודע לגבי היורוליג וולנסיה, בוא נראה. אם הם לא יקבלו כרטיס אולי אפשר לשלוף אותו משם.
Niro כתב: ↑13 אפריל 2025, 22:58
מונטרו עם עוד משחק רגוע של 20 נקודות ו6 אסיסטים ב24 דקות. זה דל"פ לומר שמכל השמות של הגארדים שעלו אני לוקח אותו ראשון? הוא בן 21 המפלצת הזה.
הבעיה היחידה שאני חושב עליה איתו בהקשר של השנה זה הגיל שלו והנסיון שלו, האם הוא יכול להוביל אותנו כקבוצה כמו שים מוביל, צריך מישהו משופשף.
כן הוא שחקן ענק וגם לי הוא עבר בראש.
משאיר מהזרים- מוטלי, בלייקני, פוסטר, בינגהאם (קבוקבלו אומנם קיבל חוזה אבל אם אפשר הייתי משחרר)
מביא רכז תותח שיכול לשחק גם 2
מביא זר תותח ל-3 וזר תותח ל-4 ועוד שחקן שיכול לשחק 4-5.
מבחינת ישראלים הייתי מביא את הובר במקום נועם ושגב במקום ריינה.
עם כמה שאני לא מת על קבלת שריון אם נקבל כרטיס של שלוש שנים ליורוליג יהיה אפשר לעשות דברים בהדרגה ולא להשתגע בלי צורך להחליף חצי סגל כדי להצליח לסיים בין 8 הראשונות. בינגהאם יהיה לדעתי שחקן יורוליג אדיר בעוד שנה או שנתיים (אם לא בשנה הבאה) וכנראה גם מונטרו (אם נצליח להביא אותו ואני לא ממש מאמין שזה יקרה). הייתי רוצה מאוד שתהיה לאיטודיס אפשרות לבנות המשכיות כלשהי ולקדם אצלנו שחקנים שאולי לא יספיקו בעונה הבאה אבל בזו שאחריה יהיו שחקנים אדירים.
Niro כתב: ↑13 אפריל 2025, 22:31
עדיין לא מבין את הקשר בין מאלדון ומיציץ' לטיילר אניס. אחלה אניס אבל הם בקושי באותו מקצוע.
אני מניח שרוצים ללכת על גארד סולידי עד לסוף העונה הנוכחית ולא רוצים להשתגע עם סופרסטאר שעלול להוביל לשידוד מערכות.
זו לגמרי החלטה הגיונית, רק שעד עכשיו עופר ינאי לא הראה שהוא מקבל החלטות סולידיות. זה גם לא מסתדר עם הרמיזות פה בפורום שאירופה תרעד בקרוב מהנעשה בהפועל.
נחיה ונראה.
רדנקו כתב: ↑14 אפריל 2025, 10:28
עם כמה שאני לא מת על קבלת שריון אם נקבל כרטיס של שלוש שנים ליורוליג יהיה אפשר לעשות דברים בהדרגה ולא להשתגע בלי צורך להחליף חצי סגל כדי להצליח לסיים בין 8 הראשונות. בינגהאם יהיה לדעתי שחקן יורוליג אדיר בעוד שנה או שנתיים (אם לא בשנה הבאה) וכנראה גם מונטרו (אם נצליח להביא אותו ואני לא ממש מאמין שזה יקרה). הייתי רוצה מאוד שתהיה לאיטודיס אפשרות לבנות המשכיות כלשהי ולקדם אצלנו שחקנים שאולי לא יספיקו בעונה הבאה אבל בזו שאחריה יהיו שחקנים אדירים.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
בגדול אני מסכים, אבל קשה מאוד לעשות משהו ביורוליג בלי שחקנים מנוסים ברמות האלו.
זה מאוד בלט בפרטיזן העונה.
אגב בגזרת הגבוהים לעונה הבאה מה שלום טייריק ידידנו? אני יודע שהוא בפרטיזן אבל נגמר לו החוזה בסוף העונה או מה? אולי שקאבנגלה עדיף אבל טייריק עם קאבוקלו ומוטלי לא יהיו קו קדמי מעולה ברמות האלה?
Red_man כתב: ↑14 אפריל 2025, 12:28
אגב בגזרת הגבוהים לעונה הבאה מה שלום טייריק ידידנו? אני יודע שהוא בפרטיזן אבל נגמר לו החוזה בסוף העונה או מה? אולי שקאבנגלה עדיף אבל טייריק עם קאבוקלו ומוטלי לא יהיו קו קדמי מעולה ברמות האלה?
לא מפסיק לדמיין את זה, ריבאונדר פחות טוב מקבנגאלה אבל אתלט על ושחקן שחי את המשחק והאווירה וזה שהוא התחיל את הקריירה שלו באירופה אצלנו זה אחלה בונוס, להביא למרות שיש לו חוזה של יותר ממיליון דולר בפרטיזן לעונה הבאה.
לא מפסיק לדמיין את זה, ריבאונדר פחות טוב מקבנגאלה אבל אתלט על ושחקן שחי את המשחק והאווירה וזה שהוא התחיל את הקריירה שלו באירופה אצלנו זה אחלה בונוס, להביא למרות שיש לו חוזה של יותר ממיליון דולר בפרטיזן לעונה הבאה.
מחכים עד עוד 24 שעות כחלק מה36 שעות שציינת, בלי לחץ.
נו....
לא רואה את קבנגאלה חותם אצלנו ולא באיזה ריאל או הכוכב האדום
בוקר טוב, אתה קבוצת יורוליג.
ידוע. עדיין יש קבוצות עשירות מאיתנו, עם שם גדול יותר. עם כל הכבוד אלינו לא כל מועמד לריאל/פאו/פנר הוא גם מועמד טבעי אלינו. אני לא חושב שהתקציב שלנו דומה לשל הקבוצות מהטופ של המפעל. אל תשכח שהחוזה שלנו הוא לשנה אחת נכון לכרגע וזה גם משהו.
Red_man כתב:
ידוע. עדיין יש קבוצות עשירות מאיתנו, עם שם גדול יותר. עם כל הכבוד אלינו לא כל מועמד לריאל/פאו/פנר הוא גם מועמד טבעי אלינו. אני לא חושב שהתקציב שלנו דומה לשל הקבוצות מהטופ של המפעל. אל תשכח שהחוזה שלנו הוא לשנה אחת נכון לכרגע וזה גם משהו.
הכוכב האדום היו סדר גודל תקציבי שלנו ושל ולנסיה העונה.
חבל מאוד, מיציץ היה יכול לסיים פה גם את סיפור האליפות.. כנראה לא רוצים להביא כוכב גדול כי חוששים שיפגע במרקם החברתי. מקווה מאוד שלא נישאר עם רגלנד הגמור במשחקים המכריעים בליגה.
lior777 כתב: ↑14 אפריל 2025, 16:51
חבל מאוד, מיציץ היה יכול לסיים פה גם את סיפור האליפות.. כנראה לא רוצים להביא כוכב גדול כי חוששים שיפגע במרקם החברתי. מקווה מאוד שלא נישאר עם רגלנד הגמור במשחקים המכריעים בליגה.
לא חושב שאם מיצ'יץ היה אומר כן הוא לא היה נוחת פה העונה.
זה כנראה מגיע ממנו.
חרא, קצת מאכזב אחרי שהייתי די בטוח שכן והוא בדיוק מה קריטי לנו העונה, העמדה היחידה שקריטית, איפה אמר?
ברקנאטי.
רק שמנהל 'קשרי הקהילה' ( מקסימום של הקשרים בנעליים שלו ) אמר שהוא לא חושב שיגיע ושאנחנו גם לא צריכים אותו כי הוא עייף מעונה של 82 משחקים. אז ככה, מיצ'יץ' שיחק העונה 36 משחקים בשארלוט בממוצע של 21 דקות ו5 בפניקס בממוצע של 4 דקות ואלו גם היו החודשים האחרונים שלו בהם הוא לא שיחק תכלס. אז נקווה שרמת הידע של אמסלם ברכש היא כמו רמת הידע שלו בכדורסל.
חרא, קצת מאכזב אחרי שהייתי די בטוח שכן והוא בדיוק מה קריטי לנו העונה, העמדה היחידה שקריטית, איפה אמר?
ברקנאטי.
רק שמנהל 'קשרי הקהילה' ( מקסימום של הקשרים בנעליים שלו ) אמר שהוא לא חושב שיגיע ושאנחנו גם לא צריכים אותו כי הוא עייף מעונה של 82 משחקים. אז ככה, מיצ'יץ' שיחק העונה 36 משחקים בשארלוט בממוצע של 21 דקות ו5 בפניקס בממוצע של 4 דקות ואלו גם היו החודשים האחרונים שלו בהם הוא לא שיחק תכלס. אז נקווה שרמת הידע של אמסלם ברכש היא כמו רמת הידע שלו בכדורסל.
ר.ש כתב:כל עוד רגלנד וים כשירים לפלייאוף, אני בעד להישאר עם הקיים. התלכיד עובד.
אף אחד לא יודע אם ים יהיה כשיר לפלייאוף או לא ואם כן באיזה רמה. כנ"ל לגבי רגלנד שכרגע לא נראה שמסוגל לשחק.
אם אנחנו רוצים לקחת גם אליפות השנה, אנחנו חייבים רכז בריא ומכיוון שיש עוד 10 ימים להחתים שחקנים לעונה הנוכחית אין לנו ברירה אלא להחתים רכז עכשיו.
גביזון כתב: ↑14 אפריל 2025, 14:40
הכוכב האדום היו סדר גודל תקציבי שלנו ושל ולנסיה העונה.
לא ידעתי, ידוע לך איפה אפשר לראות את רשימת התקציבים?