איטודיס

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  328 לייקים

נהניתי יותר מהפועל של פרנקו.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4721 לייקים

עד המ!!ת הפועל כתב: 10 פברואר 2025, 23:55 נהניתי יותר מהפועל של פרנקו.
גם אני מעדיף את הפועל של פרנקו מהפועל של הינאס ודדאס, אבל מה הקשר לאיטודיס?
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1472 לייקים

1. זוועה.
2. לא רשם את בב.
שיחקנו מדהים וניצחנו בגדול.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  328 לייקים

רדפוקס כתב:
לא אמרתי כלום על איטודיס, רק ציינתי עובדה.
כשאיטודיס יבנה את הקבוצה, אני אתייחס אליו.
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

עד המ!!ת הפועל כתב: 11 פברואר 2025, 00:21
רדפוקס כתב:
מרוויח סכום לא פרופורציונלי ובמצב כזה אתה מצפה ממנו לנצח מכבי כזו בטח עם השחקנים שיש לנו גם אם הוא לא בנה את הקבוצה הזו
נערך לאחרונה על ידי רק הפועל ב 11 פברואר 2025, 00:25, נערך פעם 1 בסך הכל.
adom4
קיבל.ה  437 לייקים

שלשלן על
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  328 לייקים

רק הפועל כתב:
רדפוקס כתב: גם אני מעדיף את הפועל של פרנקו מהפועל של הינאס ודדאס, אבל מה הקשר לאיטודיס?
מרוויח סכום לא פרופורציונלי ובמצב כזה אתה מצפה ממנו לנצח מכבי כזו בטח עם השחקנים שיש לנו גם אם הוא לא בנה את הקבוצה הזו
אני לא רואה שהשחקנים שלנו יותר טובים מאלה של מכבי. פעמיים הפסדנו להם. תמיד יש תירוצים - פעם זה שופטים, פעם זה מזל, פעם זה הביצים שלי.
שיתכבד איטודיס ויביא בקיץ שחקנים יותר ווינרים ואז נשפוט אותו.
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

עד המ!!ת הפועל כתב: 11 פברואר 2025, 00:30
רק הפועל כתב:
אני לא רואה שהשחקנים שלנו יותר טובים מאלה של מכבי. פעמיים הפסדנו להם. תמיד יש תירוצים - פעם זה שופטים, פעם זה מזל, פעם זה הביצים שלי.
היום היה לך יתרון מאוד גדול בעומק ואפילו זה לא הספיק , למרות שאם שיפוט קצת פחות מזעזע (רק קצת ) אנחנו מנצחים את זה אבל היינו חייבים לנצח בכל מקרה
feigenbaum99
קיבל.ה  186 לייקים

ההחלטה ללכת עם ויינרייט היתה טעות.
XM
קיבל.ה  62 לייקים

ראש גירוס. תפסתי ממנו בהתחלה, עושה רושם של תותח על מהרמות הגבוהות. אכזבה גדולה
סמל אישי של משתמש
DavidSheriff9
קיבל.ה  190 לייקים

שאלוהים יעזור. מה הקטע בלטחון 5-6 שחקנים כל המחצית השניה??
למה לא לתת קצת דרות מנוחה??
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

עושים לו יותר מדיי הנחות , פאקינג יונתן אלון בדרך להצליח יותר ממנו עם כל השם העצום שלו והסגל הבינוני של ירושלים אז הוא יוצא פה מביך מאוד מאוד
ranjef
קיבל.ה  1462 לייקים

הוא לא אשם שפוסטר ואיש חירבנו במכנסיים ומוטלי הגיע רק למחצית אחת.
מה שכן הלך טוב זה מוטלי וקאבוקלו ביחד, ואז כמובן שזה לא קרה יותר במחצית השנייה. מרתיח. הם לא הצליחו לעשות עליהם סל במחצית הראשונה
Red_man
קיבל.ה  1178 לייקים

מה שאני באמת לא מבין זה כשרצנו הייתה חלוקת דקות מדודה. כמעט אף שחקן לא עבר את ה22 דקות. לאיפה זה נעלם?
סמל אישי של משתמש
נורמה ג'ין
קיבל.ה  72 לייקים

איך אתה לא משתף את פלטין כמו שצריך יא אללה שלך
רשימת נודניקים זה החיים.
יהלום14אדום
קיבל.ה  948 לייקים

מאכזב, ניהול המשחק שלו וניהול הדקות של השחקנים רע מאוד, לא מוצא פתרונות למהלכים של היריבה,
שוחק את השחקנים עד שחלקם מגיעים גמורים לדקות ההכרעה.
ממאמן כזה שמרוויח משכורת עתק אני מצפה להרבה יותר.
יאללה הביתה!!!
לוקשיק
קיבל.ה  3 לייקים

ניהול הדקות היה טוב יחסית, בטח בהשוואה לגרמנים עם שני שחקנים ששיחקו מעל 40 דקות. הם היו אמורים להיות הרבה יותר עייפים וזה לא נראה ככה.
הפסדת את המשחק על הצטברות של דברים קטנים - ריבאונד (בנוהל, למרות שלא היה זוועה כמו בעבר, בעיקר כי מוטלי נלחם), שיפוט (קיבלו שתי שריקות יותר לטובתם), עונשין.
עוד שני דברים שמאוד בלטו:
1. מלבד מדר אין לנו שחקנים מספיק טובים למשחקים צמודים.
2. משחק ההגנה שלנו מאוד לא יציב, בעיקר בדקות מכריעות.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2314 לייקים

מכנה משותף לכל ההפסדים מאז שאיטודיס הגיע, שחקנים שנופלים מהרגלים סוף רבע רביעי אחרי שלא נחו אפילו דקה בחצי השני.
פומפה
קיבל.ה  430 לייקים

בעיניי יש 2 דרכים לקחת תואר העונה.
הראשון זה לשחרר את איש ולהביא לפה 3 ברמה.
השני זה להביא קומבו גארד איכותי.

בלי זה לא רואה איך אנחנו מוציאים משהו מהעונה הזאת
Red_man
קיבל.ה  1178 לייקים

פומפה כתב: 11 פברואר 2025, 09:05 בעיניי יש 2 דרכים לקחת תואר העונה.
הראשון זה לשחרר את איש ולהביא לפה 3 ברמה.
השני זה להביא קומבו גארד איכותי.

בלי זה לא רואה איך אנחנו מוציאים משהו מהעונה הזאת
גארד שזוכר שיש שני צדדים למגרש. במקום איש שירשום את בינגהם וזהו
ranjef
קיבל.ה  1462 לייקים

אם בינגהאם חוזר לעניינים - זה צריך להיות בינו לבין בלייקני.
איש קיבל מספיק הזדמנויות, ולא הביא שום דבר מוסף בשום משחק, בטח לא משחק קריטי.
XM
קיבל.ה  62 לייקים

ranjef כתב: 11 פברואר 2025, 01:36 הוא לא אשם שפוסטר ואיש חירבנו במכנסיים ומוטלי הגיע רק למחצית אחת.
מה שכן הלך טוב זה מוטלי וקאבוקלו ביחד, ואז כמובן שזה לא קרה יותר במחצית השנייה. מרתיח. הם לא הצליחו לעשות עליהם סל במחצית הראשונה
לדעתי קאבוקלו נפצע, לפי איך שהתחמם בספסל לפחות. נקווה שהכל תקין.
בהחלט היו להם דקות טובות יחד, נעלו את הצבע וסגרו יפה לריבאונד
Charlie
קיבל.ה  798 לייקים

עד המ!!ת הפועל כתב:
רק הפועל כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב: 11 פברואר 2025, 00:21 לא אמרתי כלום על איטודיס, רק ציינתי עובדה.
בדיוק.
אם אתה טוב יותר, קולע את העונשין שלך באחוזים גבוהים - אתה מנצח.
השופטים יכולים לפגוע במשחק צמוד - אבל הפועל היתה צריכה להגיע לדקות ההכרעה עם 8-10 הפרש לפחות.

לגבי איטודיס - יאמר לזכותו שהוא לא בנה את הקבוצה הלא מאוזנת והלא אגרסיבית הזו. הוא נתן אור ירוק להביא את מדר שממילא היה מועמד בקיץ וזהו.

מאחר ודקות לא מעטות אתמול ולא רק אתמול, אנחנו משחקים עם 3-4 ישראלים, די ברור שיש בעיה עם הזרים, כי במכבי וירושלים זה ההפך.

כמו שזה נראה עכשיו, כל הזרים זולת הגבוהים ישוחררו בקיץ. לגבי הגבוהים - בינגהאם יישאר כנראה, מוטלי - זה תלוי בו וקבוקלו מתנדנד.
השאר - 5 זרים (!) - לא יהיו פה. אני מניח שאיטודיס יבנה קבוצה יחסית חדשה בדמותו ובצלמו והיא תהיה אחרת מאסופת השחקנים שהתרוצצה אתמול עם הפרקט בירושלים.
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

אחלה הפסיד את זה , הפסד ברבע גמר יורוקאפ ו/או אי העפלה לגמר הפליאוף והוא לא צריך להמשיך פה עונה הבאה , קל
avivx2
קיבל.ה  194 לייקים

איטודיס מאמן עם רזומה מפואר שקיבל קבוצה שנבנתה על ידי פאקינג דדאס. אני בהחלט נותן לו צ'אנס לעונה נוספת, שייבנה את הקבוצה איך שהוא ואז נשפוט אותו. ככה זה פשוט לא הוגן. אוהדי הפועל אלופים בתלונות על המאמנים, אף אחד לא מספיק טוב לנו.. הגיע פה פיגורה באמצע העונה במצב נתון, אי אפשר באמת לשפוט אותו ככה.
avivx2
קיבל.ה  194 לייקים

רק הפועל כתב: 11 פברואר 2025, 11:59 אחלה הפסיד את זה , הפסד ברבע גמר יורוקאפ ו/או אי העפלה לגמר הפליאוף והוא לא צריך להמשיך פה עונה הבאה , קל
גם אם לא לוקח שום תואר השנה הוא צריך להמשיך ולקבל צ'אנס לבנות את הקבוצה, אחר כך נשפוט אותו (ואם דדאס קיבל צ'אנס אחרי הפסד גמר הפלייאוף שנה שעברה, גם איטודיס צריך לקבל).
ranjef
קיבל.ה  1462 לייקים

רק הפועל כתב:אחלה הפסיד את זה , הפסד ברבע גמר יורוקאפ ו/או אי העפלה לגמר הפליאוף והוא לא צריך להמשיך פה עונה הבאה , קל
גם דדאס שהגיע שנה שעברה קיבל צ'אנס להתחיל את העונה הזאת, ברור שאיטודיס צריך את הצ'אנס להתחיל את העונה הבאה ולא תחת הינאס הגנב.
את מי נביא יותר טוב מאיטודיס? פיל ג'קסון?
טכנית לארז
קיבל.ה  1941 לייקים

אולי איטודיס לא כזה טוב ושהחלט אפשר להביא טוב ממנו.
בסוף הוא לקח "יורוליג" עם צסקא, זה לא הישג כזה בלתי נתפס כן?

בכל מקרה הסגל שנבנה פה הוא כושל מאוד.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

טכנית לארז כתב: 11 פברואר 2025, 12:19 אולי איטודיס לא כזה טוב ושהחלט אפשר להביא טוב ממנו.
בסוף הוא לקח "יורוליג" עם צסקא, זה לא הישג כזה בלתי נתפס כן?

בכל מקרה הסגל שנבנה פה הוא כושל מאוד.
הסגל שנבנה פה גם אם אוברייטד וכושל כמו שאתה אומר ביחס להשקעה עדיין צריך לנצח את החלאות ללא הורד , קבוצה ברמה של אלבה ברלין ואפילו הפסידה לה
טכנית לארז
קיבל.ה  1941 לייקים

זה ברור, אבל הכדורסל בארץ מושחת ברמה שאם אתה לא נותן להם 12-15 הפרש אז השופטים כבר ידאגו שתפסיד.
זה שאנחנו כושלים שלא הצלחנו לשים להם 15 כמו שצריך זה משהו אחר, עדיין מותר לנצח אותם גם 2 הפרש במשחק צמוד כי אתה קבוצה כושלת שווה גג 20% מהכסף שהושקע בה, זה לא פשע.
Berger
קיבל.ה  38 לייקים

איטודיס לא חף מטעויות אבל אני פחות בעד הפיצ'ר הזה של לזעזע כל הזמן.
אפשר לחשוב שהוא מאמן העל היחיד מהיורוליג שהפסיד למכבי במשחקים.

עם יציבות ושפצור איפה שבאמת צריך ובלי לזעזע את כל המערכת, כולנו נרוויח, אני בטוח. קבוצה שרצה הרבה זמן ביחד זה חשוב.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3076 לייקים

Berger כתב:איטודיס לא חף מטעויות אבל אני פחות בעד הפיצ'ר הזה של לזעזע כל הזמן.
אפשר לחשוב שהוא מאמן העל היחיד מהיורוליג שהפסיד למכבי במשחקים.

עם יציבות ושפצור איפה שבאמת צריך ובלי לזעזע את כל המערכת, כולנו נרוויח, אני בטוח. קבוצה שרצה הרבה זמן ביחד זה חשוב.
כל מילה, להמשיך לבנות, לא להרוס ולבנות מחדש, יש בסיס אדיר.לעשות שינויים רק איפה שצריך. המשכיות היא המפתח.

Sent from my 22101320G using Tapatalk

נערך לאחרונה על ידי גביזון ב 11 פברואר 2025, 13:25, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2654 לייקים

אוי ואבוי אם יתנו לו ללכת.
יחד, רק יחד! :heart:
XM
קיבל.ה  62 לייקים

אם לא היה לו רזומה מרשים והיה על כובע דדאס/פרנקו - כולם היו רוצים כבר להעיף אותו מכאן בטיל. בטח שהיה מקבל פחות ימי חסד מקודמיו
ההוא מפעם
קיבל.ה  213 לייקים

Charlie כתב: 11 פברואר 2025, 09:31
עד המ!!ת הפועל כתב:
רק הפועל כתב:
בדיוק.
אם אתה טוב יותר, קולע את העונשין שלך באחוזים גבוהים - אתה מנצח.
השופטים יכולים לפגוע במשחק צמוד - אבל הפועל היתה צריכה להגיע לדקות ההכרעה עם 8-10 הפרש לפחות.

לגבי איטודיס - יאמר לזכותו שהוא לא בנה את הקבוצה הלא מאוזנת והלא אגרסיבית הזו. הוא נתן אור ירוק להביא את מדר שממילא היה מועמד בקיץ וזהו.

מאחר ודקות לא מעטות אתמול ולא רק אתמול, אנחנו משחקים עם 3-4 ישראלים, די ברור שיש בעיה עם הזרים, כי במכבי וירושלים זה ההפך.

כמו שזה נראה עכשיו, כל הזרים זולת הגבוהים ישוחררו בקיץ. לגבי הגבוהים - בינגהאם יישאר כנראה, מוטלי - זה תלוי בו וקבוקלו מתנדנד.
השאר - 5 זרים (!) - לא יהיו פה. אני מניח שאיטודיס יבנה קבוצה יחסית חדשה בדמותו ובצלמו והיא תהיה אחרת מאסופת השחקנים שהתרוצצה אתמול עם הפרקט בירושלים.
בהנחה שנעפיל ליורוליג סביר להניח שאתה צודק
בהנחה שנשאר ביורוקאפ לא בטוח כמה נוכל להמשיך להשתולל עם התקציב
גם מבחינת הרצון של עופר להמשיך לשפוך כסף בלי הגבלה וגם מגבלות הפיירפלי החדשות עלולות לנגוס בנו
( הפעם קבוצות אחרות ירוויחו מהחריגות שלנו אז תהיה פחות נטייה להעלים עין ), צריך לזכור גם שעופר שילם "פרמיית מלחמה" על המשכורות מה שנקווה שלא יהיה שנה בהבאה
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
טכנית לארז
קיבל.ה  1941 לייקים

אפשר וצריך היה לבנות קבוצה יותר טובה גם עם חצי מהכסף הזה.
ברונו, ויינרייט ובברלי אוכלים איזה 4 מליון דולר שכר ונותנים תפוקה של זר גנרי בהרצליה, שגם אותו אקוניס היה כבר שוקל להחליף.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1570 לייקים

טכנית לארז כתב: 11 פברואר 2025, 13:58 אפשר וצריך היה לבנות קבוצה יותר טובה גם עם חצי מהכסף הזה.
ברונו, ויינרייט ובברלי אוכלים איזה 4 מליון דולר שכר ונותנים תפוקה של זר גנרי בהרצליה, שגם אותו אקוניס היה כבר שוקל להחליף.
נכון.
נקווה שבעונה הבאה עופר יסגור תקציב ואיטודיס יעבוד במסגרתו ולא נמשיך לשלם לשחקנים כל סכום שהם רוצים.
א.ב
קיבל.ה  74 לייקים

רדנקו כתב: 11 פברואר 2025, 14:37
טכנית לארז כתב: 11 פברואר 2025, 13:58 אפשר וצריך היה לבנות קבוצה יותר טובה גם עם חצי מהכסף הזה.
נכון.
נקווה שבעונה הבאה עופר יסגור תקציב ואיטודיס יעבוד במסגרתו ולא נמשיך לשלם לשחקנים כל סכום שהם רוצים.
בוא נתחיל מזה שבעונה הבאה הסגל יבנה ע"י צוות מקצועי
Xavi
קיבל.ה  1070 לייקים

הבעיה העיקרית שלנו העונה היא שלא הייתה לנו סבלנות
שנת מלחמה, אין משחקים ביתיים, מוטלי בורח וחוזר, קבוצה שנבנתה בכללי בחיפזון ומאמן שהגיע באמצע העונה
להוסיף על כל זה את הרעש בתקשורת, זה יוצר מצב מאתגר מאוד.
הלוואי ושנה הבאה ילמדו ויבנו קבוצה כמו שצריך ובעיקר שתהיה סבלנות
רוב העצבים והתסכול זה נטו מהפער שבין הציפייה הסופר גבוהה למציאות
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  328 לייקים

אני מקווה שאיטודיס יישאר למרות שלא ניקח כלום העונה. אני רוצה לראות איזו קבוצה הוא יבנה פה בעונה הבאה, אם הוא למד איפה החולשות שלנו ומה צריך לתקן. בעונה הבאה לא יהיו תירוצים של ״הוא לא בנה את הסגל״ (למרות שיש כאלה שאומרים שהוא היה שותף לבניית הסגל הזה, ואז זה מדאיג).
אל תשכחו שלא יהיה לנו את מוטלי בעונה הבאה (אלא אם מישהו חושב שנזכה ביורוקאפ LOL). זה שוב להחליף הרבה שחקנים ולהתחבר מחדש.
שליחת תגובה