UCLKingAlpaca כתב: ↑14 נובמבר 2024, 19:57אין צורך ללכת כל כך רחוק,
מקום ותאריך יספיקו.
אי של במאי האחרון
שנמשיך עוד?
אתה מדבר הרבה מעל הגובה שלך
UCLKingAlpaca כתב: ↑14 נובמבר 2024, 19:57אין צורך ללכת כל כך רחוק,
מקום ותאריך יספיקו.
חייב להגיד שההערות האישית האלה מגעילות מאד לדעתי.Segev כתב:UCL
אי של במאי האחרון
שנמשיך עוד?
אתה מדבר הרבה מעל הגובה שלך
גביזון, תודה רבה על ההגנה, אני מעריך את זה. באמת.
וואו, מכל המקומות בעולם נפלת על לונדון?!
אין לך מילה.
איך אין עדיין פורום על שמך?KingAlpaca כתב:גביזון, תודה רבה על ההגנה, אני מעריך את זה. באמת.
אבל אם להיות הוגן, אני מעליב פה אנשים, אישית, כבר יותר מ20 שנה, אז אין לי בדיוק זכות לזרוק אבנים...
כל עוד שומרים על גבול מסויים, זה בסדר.
אתה מנסה לנרמל ערוץ שהתגלה ששיתף פעולה עם החמאס לאורך כל השנים כשאתה מפנה אותנו למהדורה שלו באנגלית.tamiror כתב:אנחנו לא בגן ולכן לדבר על רעים וטובים זה מטומטם. כמו כל דבר בחיים זה נושא מורכב ובני אדם הם דבר מורכב. לא הכל שחור ולבן ורעים וטובים. לא יודע איך התדרדרנו לשיח הזה.
אני משער שכל מי שמלין פה על אל ג'זירה לא צופה באל גז'ירה. אני בניגוד לזה רואה ערוצים ישראלים באדיקות. בנוסף לערוצים במדינה שבה אני חי ותקשורת אלטרנטיבית באינטרנט וכו'. אגב אשמח להמלצות לכלי תקשורת שאתם חושבים שהם טובים.
מנסיוני אבל אל ג'זירה באנגלית (אין לי מושג מה משודר בערבית כי אני לא דובר את השפה וזה ערוץ אחר) זה רמה ממש גבוהה. גם תחקירים ראיונות עומק דוקומנטרים מכל העולם וגם סטנדרט עיתונאי גבוה. תנסו לראות שבוע מה אכפת לכם, יש ביוטיוב שידור חי בחינם למי שמסתדר עם האנגלית. לא צריכים לוותר על קושמרו. תראו גם וגם אשמח לשמוע מה אתם חושבים (לא צוחק).
לגבי ההפגנות, אתה רוצה להמשיך להגיד שכולם חמאסניקים אנטישמים אז תגיד. אם זה עוזר לך להרגיש טוב עם המדינה שלך מה אני אגיד. אני יודע מה אני מכיר ומה הרוח של ההפגנות ואיפה אני מרגיש בנח ואיפה לא.
גמני פה די אותו הפז"ם, יש פה לא מעט ותיקים יותרAsafasraf כתב:איך אין עדיין פורום על שמך?KingAlpaca כתב:גביזון, תודה רבה על ההגנה, אני מעריך את זה. באמת.
אבל אם להיות הוגן, אני מעליב פה אנשים, אישית, כבר יותר מ20 שנה, אז אין לי בדיוק זכות לזרוק אבנים...
Sent from my iPhone using Tapatalk
שגרירות ישראל, ספטמברKingAlpaca כתב: ↑15 נובמבר 2024, 18:35וואו, מכל המקומות בעולם נפלת על לונדון?!
עכשיו אני עוד פחות מאמין לך.
מתי במאי?
וכן, תמשיך עוד...
ההצעה לפורום משלו לא היתה בגלל הפז״מ, אלא בגלל היכולת להיות טרול באופן עקבי.גביזון כתב:גמני פה די אותו הפז"ם, יש פה לא מעט ותיקים יותרAsafasraf כתב:איך אין עדיין פורום על שמך?KingAlpaca כתב: גביזון, תודה רבה על ההגנה, אני מעריך את זה. באמת.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my 22101320G using Tapatalk
מה אתה רוצה ? משבת שעברה די מספיק. אתה מכיר עוד מישהו שהיה מכבד את הבקשה לך ככה? חצוף!
נחכה לרפרנס שהורד דגל פלשתין גם ברלין ככל הנראה.Segev כתב:https://www.ynet.co.il/sport/article/by ... ium=social
זה הכל בגלל ההתנהגות שלהם יום לפני בכיכר אומרים לכם
לא ממש מפתיע וקרה גם הרבה לפני ה- 7 באוקטובר 2023.גביזון כתב: ↑16 נובמבר 2024, 14:13נחכה לרפרנס שהורד דגל פלשתין גם ברלין ככל הנראה.Segev כתב:https://www.ynet.co.il/sport/article/by ... ium=social
זה הכל בגלל ההתנהגות שלהם יום לפני בכיכר אומרים לכם
Sent from my 22101320G using Tapatalk
הוא שכח להוסיף
אני אנטיביבסט בהגדרה, מפה ועד לקשר את אוהדי מכבי באמסטרדם/ עניין החטופים לכך שמפקדת משטרת ברלין אמרה שהיא מסוכנת ליהודים ולהט"בים זה לא ללכת רחוק, זה להמציא דרך שגם ד"ר הופמן היה מתקשה לראותdino כתב:הוא שכח להוסיף
לא להסתובב עם סממני ערוצים 12/13 במעוזי הבייס
תודות לאבי תורת השיסוי והפילוג, נו הנייבעך הזה שלא ידע כל פעם שקרה משהו רע והיה הראשון לעשות ולפקד, כשזה משהו שיצא טוב. נו זה שרוצה שהחטופים יהיו גופות כדי שזה ירד ממנו הסאגה האיכסה הזו שמאיימת על השלטון(שלו, לא של חמאס)
אה רגע אני צריך לגלות אמפתיה מירבית לאוהדים שעשו להם אמבוש באמסטרדם, כי לא עומד כאן ציר פילדלפי על הפיירק.
מבין אותךdino כתב:הייתי חייב לפרוק
מעולם לא יצאה הודעה רשמית כזאת ממשטרת ברלין והכותרת גובלת בפייק ניוז.