לא להאמין אבל נראה לי פשוט לא היה לו כח יותר
היה חלש היום
פציע מדיי. לא יעשה שום קפיצת מדרגה לשחקן הרכב אם הגוף שלו ימשיך לבגוד בו.RedDrifter כתב: ↑20 אפריל 2026, 10:53 אף אחד לא מדבר על זה באופן מפתיע אבל גם רויקו בצניחה חופשית ביכולת.. אני באמת לא זוכר את הפעם האחרונה שהוא עלה לדשא וייצר לעצמו מצב מסוכן כמו שהיה בתחילת העונה
אוהב אותו, אחלה אישיות - לא בטוח שאני לא מביא מישהו אחר במקומו בעונה הבאה.
הוא נעלם כי לא בהרכב/מחליף. והןא מעולם לא נחשב כשחקן פותח אצלנו.RedDrifter כתב: ↑03 מאי 2026, 09:14 חייב להיות מאלה שמשוחררים בסוף עונה
לא ברמה של טופ ליגת העל ובכללי הוא ממש נעלם מדצמבר
שטויות במיץRedDrifter כתב: ↑03 מאי 2026, 09:14 חייב להיות מאלה שמשוחררים בסוף עונה
מה1/1 שותף ב14 משחקים, סה״כ שיחק 574 דקות (41 דקות ממוצע). עומד על שני שערים ובישול סה״כ.נועם שחם כתב: ↑03 מאי 2026, 11:27שטויות במיץRedDrifter כתב: ↑03 מאי 2026, 09:14 חייב להיות מאלה שמשוחררים בסוף עונה
הבנאדם בקושי מקבל דקות. ונניח שהוא בירידה מסויימת, למה הוא "חייב להיות משוחרר"?
בכל התקופה שסתיו היה פצוע הוא היה אחלה, פתח בהרכב ושיחק הרבה דקות.RedDrifter כתב: ↑03 מאי 2026, 13:53מה1/1 שותף ב14 משחקים, סה״כ שיחק 574 דקות (41 דקות ממוצע). עומד על שני שערים ובישול סה״כ.נועם שחם כתב: ↑03 מאי 2026, 11:27שטויות במיץRedDrifter כתב: ↑03 מאי 2026, 09:14 חייב להיות מאלה שמשוחררים בסוף עונה
הבנאדם בקושי מקבל דקות. ונניח שהוא בירידה מסויימת, למה הוא "חייב להיות משוחרר"?
זה לא מספיק טוב להפועל שרוצה להתקדם. אתה צריך חילוף בעמדה הזאת שהוא קילר לא פחות מסתיו (הוא לא טוב כ10 ולא טוב ככנף שמאל לכן אין מה להחשיב אותו שם)
כל עוד טוריאל ולואיזו הם שחקנים בסגל אצלך לא רואה סיבה להשאיר אותורדפוקס כתב: ↑04 מאי 2026, 17:36בכל התקופה שסתיו היה פצוע הוא היה אחלה, פתח בהרכב ושיחק הרבה דקות, לאחרונה הוא מקבל פירורי דקות ונכנס לפחות מ-30 דקות.RedDrifter כתב: ↑03 מאי 2026, 13:53מה1/1 שותף ב14 משחקים, סה״כ שיחק 574 דקות (41 דקות ממוצע). עומד על שני שערים ובישול סה״כ.
זה לא מספיק טוב להפועל שרוצה להתקדם. אתה צריך חילוף בעמדה הזאת שהוא קילר לא פחות מסתיו (הוא לא טוב כ10 ולא טוב ככנף שמאל לכן אין מה להחשיב אותו שם)
אחלה שחקן סגל.
הוא מעולה לספסל, הבעיה היחידה זאת הכשירות שלו.RedDrifter כתב: ↑04 מאי 2026, 17:38כל עוד טוריאל ולואיזו הם שחקנים בסגל אצלך לא רואה סיבה להשאיר אותורדפוקס כתב: ↑04 מאי 2026, 17:36בכל התקופה שסתיו היה פצוע הוא היה אחלה, פתח בהרכב ושיחק הרבה דקות, לאחרונה הוא מקבל פירורי דקות ונכנס לפחות מ-30 דקות.RedDrifter כתב: ↑03 מאי 2026, 13:53
מה1/1 שותף ב14 משחקים, סה״כ שיחק 574 דקות (41 דקות ממוצע). עומד על שני שערים ובישול סה״כ.
אחלה שחקן סגל.
תביא לי שחקן ורסטילי במקומו שיכול לשחק גם בעמדת ה10 ואולי גם בשמאל ותרוויח עוד חילוף, הוא פשוט לא מספיק טוב לדעתי האישית.
כן כן חבל שאני לא משתתף בcircle jerking כמו הרבה פה כמה עצוב, מזכיר לי מאוד את התקופה שלך לפני תחילת העונה ובזמן הטוטו שלכלכת על כל שחקן אפשרי בסגלרדפוקס כתב: ↑04 מאי 2026, 17:39הוא מעולה לספסל, הבעיה היחידה זאת הכשירות שלו.RedDrifter כתב: ↑04 מאי 2026, 17:38כל עוד טוריאל ולואיזו הם שחקנים בסגל אצלך לא רואה סיבה להשאיר אותו
תביא לי שחקן ורסטילי במקומו שיכול לשחק גם בעמדת ה10 ואולי גם בשמאל ותרוויח עוד חילוף, הוא פשוט לא מספיק טוב לדעתי האישית.
מצחיק שהוא לא מספיק טוב לספסל של הפועל לדעתך וקרייב מספיק טוב להרכב. לדעתי אין לך מושג.
רוי קורין לא מספיק טוב כשחקן סגל רחב של קבוצה שמכוונת לתארים ואנדריאן קרייב מספיק טוב להרכב של קבוצה שמכוונת לתארים.RedDrifter כתב: ↑04 מאי 2026, 17:50כן כן חבל שאני לא משתתף בcircle jerking כמו הרבה פה כמה עצוב, מזכיר לי מאוד את התקופה שלך לפני תחילת העונה ובזמן הטוטו שלכלכת על כל שחקן אפשרי בסגלרדפוקס כתב: ↑04 מאי 2026, 17:39הוא מעולה לספסל, הבעיה היחידה זאת הכשירות שלו.RedDrifter כתב: ↑04 מאי 2026, 17:38
כל עוד טוריאל ולואיזו הם שחקנים בסגל אצלך לא רואה סיבה להשאיר אותו
מצחיק שהוא לא מספיק טוב לספסל של הפועל לדעתך וקרייב מספיק טוב להרכב. לדעתי אין לך מושג.
פעולה אחת טובה קורין לא עשה מול קבוצה ״גדולה״ זה לא רק עניין של כשירות, הוא פשוט לא מספיק טוב לקבוצה שמכוונת לאליפות שנה הבאה.
כמו שאמרתי מספר פעמים - אתה מאלה שחושבים שלהביא לפה שחקן כמו קנגוואה זה באהלן אהלן, אם אתה חושב שתשאיר את פלקאו ותביא לפה מחליף לקרייב ופתאום הקישור שלך יהיה טופ ליגת העל, מחכה לך אכזבה כואבת.רדפוקס כתב: ↑04 מאי 2026, 17:59רוי קורין לא מספיק טוב כשחקן סגל רחב של קבוצה שמכוונת לתארים ואנדריאן קרייב מספיק טוב להרכב של קבוצה שמכוונת לתארים.RedDrifter כתב: ↑04 מאי 2026, 17:50כן כן חבל שאני לא משתתף בcircle jerking כמו הרבה פה כמה עצוב, מזכיר לי מאוד את התקופה שלך לפני תחילת העונה ובזמן הטוטו שלכלכת על כל שחקן אפשרי בסגל
פעולה אחת טובה קורין לא עשה מול קבוצה ״גדולה״ זה לא רק עניין של כשירות, הוא פשוט לא מספיק טוב לקבוצה שמכוונת לאליפות שנה הבאה.
איזה כיף להמציא, תמשיך.
לפי מה אתה שופט את זה בדיוק?RedDrifter כתב:כפי שאמרתי אני אמשיך להגיד, הוא פשוט לא מספיק טוב ועל חשבונו יכול לבוא שחקן באמת יותר טוב ברוטציה
שידחק ליציע עונה הבאה וינסה לסחוט כמה דקות פה ושם אולי, אבל זה לא השחקן שאני רוצה בתור חילוף קבוע במשחקים - פשוט לא מספק מספיק, לא מייצר מספיק ולא ורסטילי מספיק בשביל להיות רלוונטי לי
ממש פרסמתי פה למעלה את הנתונים עליו - משחק בממוצע מאז ינואר כמעט מחצית (41 דקות בממוצע) ובאמת לא תורם מספיקמושקוביץ כתב: ↑06 מאי 2026, 22:36לפי מה אתה שופט את זה בדיוק?RedDrifter כתב:כפי שאמרתי אני אמשיך להגיד, הוא פשוט לא מספיק טוב ועל חשבונו יכול לבוא שחקן באמת יותר טוב ברוטציה
שידחק ליציע עונה הבאה וינסה לסחוט כמה דקות פה ושם אולי, אבל זה לא השחקן שאני רוצה בתור חילוף קבוע במשחקים - פשוט לא מספק מספיק, לא מייצר מספיק ולא ורסטילי מספיק בשביל להיות רלוונטי לי
קיבל אולי שעה במצטבר מינואר.
Sent from my SM-S926B using Tapatalk