ג׳ונתן מוטלי

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

יכול להיות שהדיווח לקבוצה כביכול על משא ומתן עם קבוצות אחרות זה בשביל לשפר את החוזה ? אחרת איזה אינטרס יש לעשות דבר כזה , היה יכול פשוט להמשיך לא לענות
shaolin232
קיבל.ה  634 לייקים

פרימו לוי כתב: 02 נובמבר 2024, 22:43 אני לא מאמין שאני כותב את זה, אבל פתאום אני יכול לדמיין שבמכבי הפעילו קשרים בכוכב האדום, שלא היתה להם כוונה להחתים את מוטלי אלא רק לגרום לעופר לפתוח את הארנק, כנקמה על מה שהוא עשה למכבי עם בלאט וסורקין. אם כך יש עוד טריקים בשרוול של הדון קשישא
קונספירציה קצת מוגזמת לטעמי, הצהבת עוד חוגגים ניצחון על ריאל מדריד, כבר כתבה 76548 בערוץ הספורט המטונף על הניצחון המדהים שלהם, שונא אותם כמוך אבל זה סתם מופרך
shaolin232
קיבל.ה  634 לייקים

רק הפועל כתב: 02 נובמבר 2024, 22:51 יכול להיות שהדיווח לקבוצה כביכול על משא ומתן עם קבוצות אחרות זה בשביל לשפר את החוזה ? אחרת איזה אינטרס יש לעשות דבר כזה , היה יכול פשוט להמשיך לא לענות
לדעתי, הסוכן הבין שטעה / מונטלי הבין שטעה, והסעיף מלחמה לא כל כך יעבוד להם, משמע הנזק כבר נעשה והוא ״שרוף״ באירופה כי עופר לא פרייאר, הוא הבין שלכוכב האדום הוא לא ילך, אז הוא מנסה למקסם רווח ולקבל פרמיה נוספת של שדרוג חוזה ומענק לסוכן
סמל אישי של משתמש
פרימו לוי
קיבל.ה  1109 לייקים

ברור שזה מופרך, אבל זה נחמד לדמיין שהרוע המוחלט (הדון) הוא מה שעומד מאחורי הסיטואציה
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3081 לייקים

shaolin232 כתב:
רק הפועל כתב: 02 נובמבר 2024, 22:51 יכול להיות שהדיווח לקבוצה כביכול על משא ומתן עם קבוצות אחרות זה בשביל לשפר את החוזה ? אחרת איזה אינטרס יש לעשות דבר כזה , היה יכול פשוט להמשיך לא לענות
לדעתי, הסוכן הבין שטעה / מונטלי הבין שטעה, והסעיף מלחמה לא כל כך יעבוד להם, משמע הנזק כבר נעשה והוא ״שרוף״ באירופה כי עופר לא פרייאר, הוא הבין שלכוכב האדום הוא לא ילך, אז הוא מנסה למקסם רווח ולקבל פרמיה נוספת של שדרוג חוזה ומענק לסוכן
כרגע מוטלי לא מדבר ישירות, והוסכן שלו לא זז ממה שאמר.

Sent from my 22101320G using Tapatalk

רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

לפי הדיווחים הוא/ הסוכן דורשים שכר כמעט כפול , 2.2 מ במקום 1.2 מ לעונה
אוהד כורסא
קיבל.ה  490 לייקים

אם זה כסף ולא מלחמה - נגמר לו הקייס.
לתבוע את אמא של הסוכן שלו.
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

איזה סוכן פח
ranjef
קיבל.ה  1462 לייקים

Red roy כתב:
פרימו לוי כתב: 02 נובמבר 2024, 21:28 אם הוא מתנצל ומבקש לחזור אין פה שאלה בכלל, לקבל אותו חזרה.
הבעלים שלך כבר ליכלך עליו על בילויים , בחורות ואלכוהול .
לא ישאר לצערי .
אם היה סיכוי, אז אחרי הדיבור המביך של ינאי זה נראה לי כבר חסר סיכוי
הוא לא ליכלך, זה דברים שהשחקן עצמו פירסם.
זה לא שהוא חשף תמונה שלו עם נערת ליווי
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3081 לייקים

רק הפועל כתב:לפי הדיווחים הוא/ הסוכן דורשים שכר כמעט כפול , 2.2 מ במקום 1.2 מ לעונה
איפה הדיווחים האלה?
אם זה נכון, ובגלל זה הוא לא ישחק מול בחצ'שהיר שיגיד תודה אם הקבוצה לא תתבע את סבתא שלו.
בכל מקרה, יש עופר, ברור לי שהוא יתנהל בצורה שהכי טובה להפועל

רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

גביזון כתב: 02 נובמבר 2024, 23:14
רק הפועל כתב:לפי הדיווחים הוא/ הסוכן דורשים שכר כמעט כפול , 2.2 מ במקום 1.2 מ לעונה
איפה הדיווחים האלה?
אם זה נכון, ובגלל זה הוא לא ישחק מול בחצ'שהיר שיגיד תודה אם הקבוצה לא תתבע את סבתא שלו.
בכל מקרה, יש עופר, ברור לי שהוא יתנהל בצורה שהכי טובה להפועל

https://www.ynet.co.il/sport/israelibas ... zex11n111e
Red_man
קיבל.ה  1178 לייקים

חשבתי שלקאבוקלו יש סוכן גרוע. מסתבר ששל מוטלי יותר גרוע בפער
רק הפועל בלב
קיבל.ה  189 לייקים

אסור לשדרג אותו בשקל וחובה לקנוס אותו במשכורת או סכום משמעותי. איך זה הגיוני שהוא עוד מרגיש בנוח לבקש צ׳ופר על ההתנהגות הבזיונית הזאת???? שיתנצל וישחק לפי החוזה או שיעלה ליציע
Charlie
קיבל.ה  798 לייקים

KingAlpaca כתב:
גביזון כתב: 02 נובמבר 2024, 21:21
KingAlpaca כתב: סוכן לא סוכן, אם עופר משחק נכון (וזה לא קשה),
הוא צריך להיות פה.
הכל תלוי במה כתוב בחוזה.
אם הוא לא אצלנו שלא ישחק שניה בשום מועדון אחר.
וכמובן, לעשות הכל שיהיה אצלנו.

עזוב לא ישחק במועדון אחר,
הוא כרגע שחקן הפועל, על זה אין ויכוח, יש משחק, הוא לא מתייצב, הוא מפר חוזה, הוא מקבל עונש.
אני הייתי הולך על להכריח אותו לראות שידורים חוזרים של הפועל כדורגל בזמן המשחק.
3-4 משחקים מקסימום והוא והסוכן שלו באים בדמעות לבקש לשחק.
לראות בלופ את הפועל כדורגל?
אתה רוצה שבית הדין בהאג יתבע את עופר על פשעים נגד האנושות?!
ranjef
קיבל.ה  1462 לייקים

יש כבר שירים על הסוכן שלו?
Charlie
קיבל.ה  798 לייקים

פעם היה שחקן בהפועל פ"ת בשם מנור חסן עם מניירות של כוכב מקומי. הוא התחיל לתפוס תחת ואז התראיין יו"ר הפועל פ"ת, אדם משעשע בשם דני לוי, ואמר שיש חוזה ואם לשחקן לא מתאים הוא מוזמן לשבת לידו ביציע ולפצח גרעינים.

גם מוטלי מוזמן לשבת באזור המוזמנים בהיכל שלמה ולצפות במשחקים ואם הוא חושש להיות בישראל - שיעביר את חייו בעיירה שכוחת אל בבולגריה.....
shaolin232
קיבל.ה  634 לייקים

רק הפועל בלב כתב: 02 נובמבר 2024, 23:16 אסור לשדרג אותו בשקל וחובה לקנוס אותו במשכורת או סכום משמעותי. איך זה הגיוני שהוא עוד מרגיש בנוח לבקש צ׳ופר על ההתנהגות הבזיונית הזאת???? שיתנצל וישחק לפי החוזה או שיעלה ליציע
מבין אותך שיש ללמד את השחקן/סוכן לקח, למען יראו ויראו, אבל מצד שני זה שחקן שובר שוויון לליגה ולאירופה, מאמין שעופר יפתור את זה בצורה של חוזה משודרג (שנה הבאה) או יתן מהצד כסף לסוכן שישתיק את הסיפור.
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

shaolin232 כתב: 02 נובמבר 2024, 23:29
רק הפועל בלב כתב: 02 נובמבר 2024, 23:16 אסור לשדרג אותו בשקל וחובה לקנוס אותו במשכורת או סכום משמעותי. איך זה הגיוני שהוא עוד מרגיש בנוח לבקש צ׳ופר על ההתנהגות הבזיונית הזאת???? שיתנצל וישחק לפי החוזה או שיעלה ליציע
מבין אותך שיש ללמד את השחקן/סוכן לקח, למען יראו ויראו, אבל מצד שני זה שחקן שובר שוויון לליגה ולאירופה, מאמין שעופר יפתור את זה בצורה של חוזה משודרג (שנה הבאה) או יתן מהצד כסף לסוכן שישתיק את הסיפור.
הסוכן צריך לשלם לעופר שישתיק את הסיפור אם כבר
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3081 לייקים

טמקא: "גורמים בהפועל ת"א נפגשו עם השחקן, שדורש לפתוח את חוזהו ולהעלות את שכרו, שעומד כרגע על 1.2 מיליון דולר לעונה, ל-2.2 מיליון. האדומים לא מוכנים להעלות את שכרו של השחקן, אך מסכימים להוסיף שנה שלישית לחוזהו, שנכון לעכשיו מסתיים בסיום העונה הבאה"

אני לא מאמין שעופר ייתן שקל לסוכן שלו מעל או מתחת לשולחן כי זה יהיה פתח לסחיטה של סוכנים על עופר לעתיד, ועופר לא מטומטם.
ההצעה שציינו בטמקא נשמעת לי טרולית ו-win אחושרמוטה רק להפועל ולא למוטלי.
הרי החוזה של מוטלי לעונה הבאה מותנה בכך שנעלה ליורוליג, כלומר אם לא עולים אין מוטלי עונה הבאה. אז להציע לו חוזה לעונה שלישית? פככככ למה שהוא יקבל את זה, הלוואי ויקבל את זה יצא מזה רק דבש.

אומר שוב, סנטר טוב ברמה אירופית זה מצרך נדיר לקבוצה הרבה יותר מגארד טוב.
סנטר בחמישיה הראשונה באירופה בקבוצת יורוקאפ זה מצרך נדיר מאד מאד. סנטר טוב כמו מוטלי בקבוצת יורוקאפ בזמן מלחמה זה משהו על סף הבלתי אפשרי (עופר). האמוציות אומרות שיזדיין באויר והסוכן שלו יזדרגג יחד איתו, אבל, מה טוב להפועל זה שמוטלי יהיה אצלנו מתוך רצון.
הוא בן 29, בגיל שיא קריירה וילד כן השנתיים הבאות אם לא יהיו פציעות.
יש לנו (מקווה שעדיין לנו) יהלום, צריך לחשוב טוב טוב איך מתנהלים פה.

סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1472 לייקים

לא צריך לחשוב, זה די ברור
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
פומפה
קיבל.ה  430 לייקים

הייתי מאוד רוצה לראות אותו ממשיך בהפועל. אם באמת יפתחו לו את החוזה וישדרגו לו את השכר זה נותן פתח לכל השחקנים לעשות את אותו הדבר.
אם לא משדרגים והוא עוזב זה נותן פתח לאחרים גם לעזוב.
אם הוא נשאר כשהוא לא רוצה זה הכי גרוע.

בקיצור אני לא ממש רואה סיטואציה שבה טובת הפועל מנצחת. אלא אפ הוא מתנצל ונשאר בשכר ובתנאים שהיו עד עכשיו. לא נראה לי סביר שזה יקרה.
בכל מקרה צריך להבין מהר לאן זה מתקדם כי אם הוא לא חוזר אנחנו חייבים חיזוק ודחוף. אפילו מול הכלום ושום דבר של עפולה התקשנו מאוד כשברונו היה בחוץ וכל מה שעשינו היה בעצם להפציץ מהשלוש. שזה בגדול מה שעשינו כל הזמן עד עכשיו רק שכשזה לא הלך היה לנו את מוטלי לדחוף לו כדורים ולתת לו לנצל את היכולות המטורפות שלו.
ואן גוך
קיבל.ה  152 לייקים

לא לשלם לו שקל יותר.
הוא והסוכן שלו לדעתי קיבלו רגליים קרות שראו שעופר לא משחק, וכנראה שגם הכוכב האדום פוחדים ולכן התנערו ממנו. זה לזכותו של עופר שלא ויתר והודיע בכל גוף שאנשים ישלמו על זה.
בנוגע לחזרה שלו אם וכאשר- שיתנצל שיגיד בעברית יאללה הפועל, שיהיה סנטר מחליף אחרי קבוקלו לפחות להתחלה וקדימה ליד אליהו
(לדעתי הוא לא יחזור אבל הלוואי)
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1429 לייקים

צריך להגיע לאיזו פשרה, השכר שלו בשנה הבאה ישודרג ביחס לחוזה המקורי ובשנה הבאה הוא שחקן הפועל ללא תנאי זכייה ביורוקאפ וללא סעיף יציאה ובא לציון גואל.
בני12
קיבל.ה  1607 לייקים

אפשר לשדרג לו לשני מליון ואז לקנוס אותו במליון
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  811 לייקים

מה שהכי עושה לי היגיון זה שהחוזה של בברלי חירפן אותו. נוחת לידו שחקן בן 36 בכזה חוזה שהוא רואה שהחשיבות המקצועית שלו עבור הקבוצה היא שנות אור ממה שהוא מעניק לה וממש לא מעניין את מוטלי מה הרקורד והבאז התקשורתי או ווטאבר שהוא מביא איתו. מוטלי קולע 30 נקודות במשחק יורוקאפ ואז מתחיל כל הסיפור הזה.
כל העניין של המלחמה תמוה כי המצב שהיה כשחתם פה לא היה יותר טוב. גם לומר שהוא מתבאס מהליגה הישראלית/יורוקאפ די תמוה בהתחשב בזה שהוא בטוח ידע לאן הוא מגיע ואיך זה הולך להיראות . עצם זה שמוטלי בא עכשיו בדרישה להעלאה בשכר מראה נכונות שלו להישאר פה, אם הייתה לו הצעה מהכוכב בסכום המדובר והוא היה רוצה כל כך לעזוב לשם הוא לא היה נכנס למשא ומתן הזה עכשיו עם הפועל
רדיוס לבית"ר!
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1429 לייקים

או שיש לו הצעה אבל הוא מבין שמשפטית הוא לא יכול לברוח מהפועל אז הוא מנסה למקסם את הסיטואציה.
אני מאוד מקווה שאם עופר מוריד את הסוכן שלו ואותו גם מזה, שלא תהיה לנו שביתה איטלקית על הפרקט.
סמל אישי של משתמש
בז'רנו
קיבל.ה  706 לייקים

לדעתי הוא מנסה לפוצץ את הסיפור.
לא הלך עם הכוכב? עכשיו לפוצץ את זה על כסף.
הוא לא רוצה להישאר כאן.
עכשיו להתרכז איך דופקים אותו הכי חזק שאפשר מבחינה כספית ומקצועית.
לא יכול להיות שכאשר קבוצה רוצה לזרוק שחקן- אין לה אפשרות בלי לשלם לו את החוזה,אבל ההפך,אין בעיה.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2655 לייקים

דווקא מעניין אותי לדעת מה דעת השחקנים על כל הסאגה.

אם המהלך של מוטלי היה מצליח הייתי חושש(בשביל כל הקבוצות הישראליות).
עכשיו כשזה נראה שהוא נשאר עם הדבר הזה ביד...הוא שרף את עצמו וזה גם שולח מסר לשאר השחקנים והקבוצות.

כנראה שסיבוב הפרסה הוא אחרי שהסוכן שלו הבין שיש מצב שהשחקן יישאר קירח מכאן ומכאן אם הפועל הולכים עם זה עד הסוף משפטית, ושאפו למי שהבהיר לו את זה.
יחד, רק יחד! :heart:
ארז שדה
קיבל.ה  1038 לייקים

7even כתב: 03 נובמבר 2024, 07:16 דווקא מעניין אותי לדעת מה דעת השחקנים על כל הסאגה.

עכשיו כשזה נראה שהוא נשאר עם הדבר הזה ביד...הוא שרף את עצמו וזה גם שולח מסר לשאר השחקנים והקבוצות.

כנראה שסיבוב הפרסה הוא אחרי שהסוכן שלו הבין שיש מצב שהשחקן יישאר קירח מכאן ומכאן אם הפועל הולכים עם זה עד הסוף משפטית, ושאפו למי שהבהיר לו את זה.
זה סופי שהוא נשאר?
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2655 לייקים

ארז שדה כתב: 03 נובמבר 2024, 07:18
7even כתב: 03 נובמבר 2024, 07:16 דווקא מעניין אותי לדעת מה דעת השחקנים על כל הסאגה.

זה סופי שהוא נשאר?
לא רואה איך הוא משחק כרגע. בלי קשר לאיזו מדינה הוא יימצא.
התיאוריה שלי לסיבוב הפרסה היא שהוא ניסה לעשות 'ויברח' בשיתוף עם פרטין. הפועל התעקשו משפטית והפעילו את הכלים שלהם, ואז גם הוא וגם הסרבים הבינו שאין פה קייס.
עכשיו הוא רוצה שדרוג לחוזה שהוא חתן עליו לפני כמה חודשים וגם לזה אין לו קייס מבחינה חוקית.

בגדול ממש, סוכן מטומטם.
Giovanni Giorgio
קיבל.ה  947 לייקים

לדעתי מוטלי והסוכן היו בטוחים שיוכלו להניע את המהלך ולכן יצאו לדרך
ברגע שהם ראו התנגדות זה כבר היה מאוחר עבורם והם לא היו מוכנים לתרחיש כזה

זה מאוד טיפשי מצידם, במיוחד שכסף הם ללא ספק היו מקבלים מהפועל אחרי עונה טובה של מוטלי וברור שגם אם היה מביא הצעה קונקרטית בקיץ ורוצה לעזוב היה עוזב לאן שהוא רוצה

הדבר הראשון שצריך לקחת מכאן זה שמוטלי לא באמת רוצה להישאר והספיקה לו חצי הזדמנות כדי לברוח
הדבר השני הוא שצריך להתנהג כמו מאפיונר בכדורסל האירופי כדי שלא יאכלו אותך

אם אני הייתי צריך לנהל את המשבר הייתי אומר לשחקן שיחזור, יתנצל ובקיץ יעמוד על המדף
על שכר אין מה לדבר
long live the zapta
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2315 לייקים

תכלס, הם ראו שזה עבד ללויד, אז למה שלא ינסו גם?
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3081 לייקים

מילפורד כתב:תכלס, הם ראו שזה עבד ללויד, אז למה שלא ינסו גם?
לויד לא ברח כמו גנב בבת אחת בהפתעה ללא שיח מקדים, הוא ביקש מראש להשתחרר למיטב ידיעתי בשיח הגיוני.

סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1708 לייקים
יצירת קשר:

תמונה
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
Money
קיבל.ה  878 לייקים

לא מקבל אותו חזרה.
אתמול בחזרה מהמשחק מישהו אמר לי שזאת עונה שצריך אולי לשתוק קצת ולהיות פחות נוקשים.
לי אין בעיה לסלוח לו, אין מצב שהשחקנים יקבלו אותו בטוב אם יחזור.
לנטוש ככה את הקבוצה בלי לדבר עם אף אחד? שירקב בדובאי
XM
קיבל.ה  62 לייקים

אני הייתי משאיר בתנאי לקנס וייבוש קל ביציע. העלאת שכר? שיוסיפו לו שנה שלישית בחוזה
Asafasraf
קיבל.ה  1391 לייקים

ובכל הסיפור הזה (לא משנה איך יסתיים) אני אומר שאפו להנהלה ולעופר ינאי, על המלחמה שלא יווצר כאן תקדים והעקיצה לכוכב האדום על ידי עופר.

Sent from my iPhone using Tapatalk
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

כנראה היום תהיה הכרעה בנושא לפי פופלינגר , נראה שקבוקלו מרוצה מהעזיבה שלו אז מעניין איך השחקנים יקבלו את זה במידה וישאר אחריי מה שעשה
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3081 לייקים

גפ בפנרבחצ'ה חמים עליו :"לא ברור איך איפשרו לו לעזוב מלכתחילה"

מי שדוחף למהלך, הוא קלע העבר האגדי של פנר איברהים קוטלואי, ששיחק בקבוצה בגלגוליה השונים. "פנר צריכה לעשות הכל, אבל הכל – כדי להחזיר את ג'ונתן מוטלי. שאראס לא הסתדר איתו, אבל ויתרו עליו בקלות מדי, ועד עכשיו לא ברור לי למה עשו זאת", אמר קוטלואי, המשמש כפרשן בטלוויזיה הטורקית. "שחררו אותו מבלי להחתים שחקן טוב יותר, ועכשיו הקבוצה בבעיה. למה בכלל אפשרו לו לעזוב? עכשיו זה הזמן לתקן את הטעות".
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2655 לייקים

גביזון כתב: 03 נובמבר 2024, 08:50 גפ בפנרבחצ'ה חמים עליו :"לא ברור איך איפשרו לו לעזוב מלכתחילה"

מי שדוחף למהלך, הוא קלע העבר האגדי של פנר איברהים קוטלואי, ששיחק בקבוצה בגלגוליה השונים. "פנר צריכה לעשות הכל, אבל הכל – כדי להחזיר את ג'ונתן מוטלי. שאראס לא הסתדר איתו, אבל ויתרו עליו בקלות מדי, ועד עכשיו לא ברור לי למה עשו זאת", אמר קוטלואי, המשמש כפרשן בטלוויזיה הטורקית. "שחררו אותו מבלי להחתים שחקן טוב יותר, ועכשיו הקבוצה בבעיה. למה בכלל אפשרו לו לעזוב? עכשיו זה הזמן לתקן את הטעות".
הם העיפו אותו כי סבל מהרבה פציעות וזה היה הטריגר המרכזי.
תחשוב על ג'ייקובן, שחקן על כשלא פציע, ומה עשתה לו ולהפועל הפציעה שלו.
זה מה שהם פחות או יותר חוו עם מוטלי.

רוצים אותו? שיגישו הצעה, ואם הפועל תסכים, בבקשה...
שליחת תגובה