לירון האדום כתב: ↑19 ספטמבר 2024, 21:23
בינתיים הפועל פ"ת ממשיכה עם פתיחת העונה הטובה שלה.
תראו את מאזן השערים של הקבוצות בליגה, זאת ליגה של גולים
ידוע.
למשל הפועל רמת גן חטפה 6-0 מכפר שלם והיום נתנה 4-0 לעפולה.
ליגה של התקפות ושלנו לא מספיק דורסנית. בכל משחק שנעלה ליתרון 2-0 עשינו יותר מחצי עבודה.
מריו פצ'אלקה כתב: ↑21 ספטמבר 2024, 13:34
למה כל המשחקים בליגת העל בשעה כל כך מאוחרת?
בהסכם החדש עם הטוטו דחפו בשושו סעיף שמעביר מלא משחקי צהריים לערב. לטוטו זה עדיף כי ככה שומרי שבת יכולים להמר על משחקי הערב, וגם אלה שעות שיש בהם פחות אלטרנטיבות להימורים (שבת בצהריים יש פריימרליג).
De Niro כתב: ↑19 ספטמבר 2024, 21:39
נכון לעכשיו ולא מעכשיו הפועל פ"ת הקבוצה היציבה בליגה.
עומר פרץ מאמן מעולה
בדרך הזויה התפקששה לו עונה גדולה בבני יהודה בעונה שעברה ויכול להיות שהוא קצת נאיבי במאני טיים, זה משהו שנצטרך לבחון השנה
אבל יש לו פוטנציאל ממש טוב, הוא עדיין צעיר מאוד עוד כמה שנים אני רואה אותו בגדולות בליגה, אם הוא ממשיך ככה מקווה שיגיע לכאן אולי אחרי דגו מצידי שישלמו את הבייאאוט הזעום להפועל פ"ת, אין לי ספק שהוא ימצא את עצמו בנתניה או מכבי פ"ת בקרוב מאוד הם אוהבים מאמנים בפרופיל הזה
עומר פרץ מאמן מעולה
בדרך הזויה התפקששה לו עונה גדולה בבני יהודה בעונה שעברה ויכול להיות שהוא קצת נאיבי במאני טיים, זה משהו שנצטרך לבחון השנה
אבל יש לו פוטנציאל ממש טוב, הוא עדיין צעיר מאוד עוד כמה שנים אני רואה אותו בגדולות בליגה, אם הוא ממשיך ככה מקווה שיגיע לכאן אולי אחרי דגו מצידי שישלמו את הבייאאוט הזעום להפועל פ"ת, אין לי ספק שהוא ימצא את עצמו בנתניה או מכבי פ"ת בקרוב מאוד הם אוהבים מאמנים בפרופיל הזה
מסכים שהוא אחלה מאמן.
אנשים שוכחים שההחתמה הכי חשובה של הפועל פ"ת בקיץ האחרון היא של המנהל הספורטיבי ניר לוין שהוא לדעת רבים מאנשי המקצוע הטובים ביותר שיש בכדורגל הישראלי.
כשהוא חתם שם הבנתי שהם מכוונים רק למקום אחד - ליגת העל , וזאת למרות התקציב הצנוע יחסית.
עומר פרץ מאמן מעולה
בני היודה עשו טעות קשה כשויתרו עליו לקראת הסוף בפיטורים הזויים ברמת ניסנובס.
הם עד עכשיו משלמים על זה.
התוצאות עד עכשיו לא טובות לנו הצמרת בורחת חייבים לעשות רצף של ניצחונות בשביל להדביק ולהישאר קרובים , לדעתי הפועל פתח תקווה תעלה בקלות ותנצח את רוב המשחקים שלה
הפועל פת, כפר שלם בכמה השכר שחקנים שלהם רחוק מאיתנו? בלא מעט, זה לכל חובבי ה"ספרא לא השקיע" למרות שאנחנו בתקציב הגבוה בלאומית אבל כמו עונה שעברה נתנו את המפתחות לחסר מושג, אותה טעות שנה שעברה עלה לנו בירידה, השנה יעלה לנו בעלייה?
כרגע פתח תקווה לא מפסיקה לנצח (מאמין שכפר שלם יתחילו לאבד נקודות ) בכל מקרה הפער כרגע הוא 7 נקודות מהמקום השני ככה שכל תוצאה שהיא לא ניצחון רעה מאוד עבורנו
8 משחקים, 2 מול כל דרג, נגד שתי יריבות שונות.
סהכ 8 משחקים מול 8 קבוצות שונות, 4 בבית 4 בחוץ.
8 הראשונות אוטומטית במשינית גמר, מקומות 9-24 עושות נוקאאוט ב-1/16 על הזכות לעלות לשמינית.
מקומות 25-36 הולכות הביתה. אין נשירה למפעל משני יותר.