לעיתים רחוקות הודעה כזאת יכולה דבר לגרום לדבר הפוף, להוכיח שכן מגיע לו להשאר, מסכים שרוב הסיכויים שזה לא יקרה אבל אי אפשר לדעת
הודעה??איזו הודעה?ranjef כתב:איזה תועלת נותנת ההודעה הזאת עכשיו, כשהאליפות עדיין פתוחה?
מזכיר לי את ימי ידידיה, יריות מהמותן שלא עוזרות בכלום. כמובן שאפשר ורצוי לחפש מאמן, אבל למה להוציא הכל החוצה?
גם עכשיו הוא איבד את חדר ההלבשה?Red Or Dead כתב:העונה הזאת בדרך הבטוחה ל״כישלון המוחלט״ וכמו שהגיעו לדני השבחים והקרדיט על העונה שעברה(ובמידה מסוימת זו שלפניה), מגיעות לו כל הביקורות על מצב הקבוצה הנוכחי, וכנראה גם לסיים את תפקידו, בין אם עכשיו או בסיומה.
הקבוצה נראית אבודה, ואם הוא איבד את חדר ההלבשה כנראה שאין מנוס משינוי, אם רוצים קמצוץ של סיכוי להצליח להשיג משהו העונה.
גביזון כתב: ↑01 אפריל 2024, 11:16גם עכשיו הוא איבד את חדר ההלבשה?Red Or Dead כתב:העונה הזאת בדרך הבטוחה ל״כישלון המוחלט״ וכמו שהגיעו לדני השבחים והקרדיט על העונה שעברה(ובמידה מסוימת זו שלפניה), מגיעות לו כל הביקורות על מצב הקבוצה הנוכחי, וכנראה גם לסיים את תפקידו, בין אם עכשיו או בסיומה.
הקבוצה נראית אבודה, ואם הוא איבד את חדר ההלבשה כנראה שאין מנוס משינוי, אם רוצים קמצוץ של סיכוי להצליח להשיג משהו העונה.
זה לא מקריי אונואקו שחירבו את האווירה בקבוצה?
Sent from my 22101320G using Tapatalk
מי למשל? איזה רכז?רדנקו כתב: ↑01 אפריל 2024, 11:52 צריך להביא עוד היום רכז נוסף אם רוצים לא להתפרק עד סוף העונה. כי אנחנו לגמרי נראים בדרך לשם. אני לא חושב שפרנקו יכול לעצור את ההתפרקות הזו.
בנסיבות רגילות הייתי אומר שחבל על הכסף, אבל אם ההתפרקות הזו תמשיך אנחנו עוד עלולים למצוא עצמנו מחוץ ליורוקאפ בשנה הבאה.
מכיוון שברור לי שפרנקו יתנגד לכל שינוי שעלול לפגוע בדקות של בר אהובו, גם אם זה על חשבון הקבוצה וגם אם זה הדבר היחיד שיכול אולי לעצור את המשך ההדרדרות, זו עוד סיבה שאני חושב שהוא צריך ללכת עכשיו.
Sent from my NE2215 using Tapatalk
לפי מה שראיתי הליגה האוסטרלית נגמרה וזה יכולה אופציה טובהארז שדה כתב: ↑01 אפריל 2024, 12:28מי למשל? איזה רכז?רדנקו כתב: ↑01 אפריל 2024, 11:52 צריך להביא עוד היום רכז נוסף אם רוצים לא להתפרק עד סוף העונה. כי אנחנו לגמרי נראים בדרך לשם. אני לא חושב שפרנקו יכול לעצור את ההתפרקות הזו.
בנסיבות רגילות הייתי אומר שחבל על הכסף, אבל אם ההתפרקות הזו תמשיך אנחנו עוד עלולים למצוא עצמנו מחוץ ליורוקאפ בשנה הבאה.
מכיוון שברור לי שפרנקו יתנגד לכל שינוי שעלול לפגוע בדקות של בר אהובו, גם אם זה על חשבון הקבוצה וגם אם זה הדבר היחיד שיכול אולי לעצור את המשך ההדרדרות, זו עוד סיבה שאני חושב שהוא צריך ללכת עכשיו.
ציטוטים שיכולים להיאמר על ידי ראש השבכ
בדיוק באתי לרשום מגילה עליו.
איך מחוץ ליורוקאפ ? אין קרטריון מקצועי בליגה שקובע אם הקבוצה תשתתף במפעל או לארדנקו כתב: ↑01 אפריל 2024, 11:52 צריך להביא עוד היום רכז נוסף אם רוצים לא להתפרק עד סוף העונה. כי אנחנו לגמרי נראים בדרך לשם. אני לא חושב שפרנקו יכול לעצור את ההתפרקות הזו.
הוא יושב שם על חוזה עתק, במחוזות ה-700 אלף דולר לעונה לדעתי.נייט רובינסון כתב: ↑01 אפריל 2024, 13:49בדיוק באתי לרשום מגילה עליו.
תמורת הסכום הנכון הוא יכול להגיע בחוזה לחודשיים ולחזור לאוסטרליה בעונה הבאה.
בדיוק השחקן שאנחנו צריכים. סקורר על, אלפא דוג שיקח את הקבוצה על הגב שלו. 4 פעמים MVP באוסטרליה, 3 אליפויות. ניסיון יורוליג. 23 נקודות למשחק ב 5 השנים האחרונות באוסטרליה.
עופר תשים עליו את כל הכסף שאתה יכול
יכול להיות שאתה צודק. מה שבטוח זה שעם קאמינגס לא נגיע לשום מקום. כבר עדיף לרשום מנפורד, אנגולה והולנד ולקוות לטובהוקיץ' כתב: ↑01 אפריל 2024, 14:12הוא יושב שם על חוזה עתק, במחוזות ה-700 אלף דולר לעונה לדעתי.נייט רובינסון כתב: ↑01 אפריל 2024, 13:49בדיוק באתי לרשום מגילה עליו.
בדיוק השחקן שאנחנו צריכים. סקורר על, אלפא דוג שיקח את הקבוצה על הגב שלו. 4 פעמים MVP באוסטרליה, 3 אליפויות. ניסיון יורוליג. 23 נקודות למשחק ב 5 השנים האחרונות באוסטרליה.
כשמשלמים סכומים כאלה קבוצות בדרך כלל לא עפות על הרעיון שהכוכב שלהם ידפוק חודשיים איפשהו וגם לא בטוח עד כמה הוא יתן את כל כולו כשיש לו חוזה בעונה הבאה.
לדעתי זה לא ריאלי, אבל אולי אני טועה. הלוואי.
אם אנחנו רוצים לעשות את הצעד הנוסף קדימה בעונה הבאה,שחקנים עם משכורת כזו ובפרופיל הזה חייבים לבוא בחשבוןהוקיץ' כתב: ↑01 אפריל 2024, 14:12הוא יושב שם על חוזה עתק, במחוזות ה-700 אלף דולר לעונה לדעתי.נייט רובינסון כתב: ↑01 אפריל 2024, 13:49בדיוק באתי לרשום מגילה עליו.
כשמשלמים סכומים כאלה קבוצות בדרך כלל לא עפות על הרעיון שהכוכב שלהם ידפוק חודשיים איפשהו וגם לא בטוח עד כמה הוא יתן את כל כולו כשיש לו חוזה בעונה הבאה.
לדעתי זה לא ריאלי, אבל אולי אני טועה. הלוואי.
לא שאני אומר שפרנקו היה מביא אליפות, אבל ברק לדרר יביא אותה?רק הפועל כתב:מה שכן לדעתי טוב שהשינוי הגיע עכשיו ולא בעונה הבאה , יש פה עוד אליפות לקחת וצריך לנסות הכל בשביל שנוכל להשיג אותה עדיין
אני מאחל בהצלחה לברק לדרר אבל לא בטוח בכלל שהוא יצליח איפה שפרנקו נכשל, אם יביאו מאמן עם ניסיון עד סוף העונה זה מצויין אבל לא נראה לי שזה על הפרק כנראה נישאר עד סוף העונה עם ברק לדרר.
ברור שרוב הסיכויים שלא נזכה העונה פשוט טוב וצריך לעשות כל מה שאפשר שכן נוכל להתמודד עד הסוף ואוליי אוליי אוליי להפתיעranjef כתב: ↑01 אפריל 2024, 16:17לא שאני אומר שפרנקו היה מביא אליפות, אבל ברק לדרר יביא אותה?רק הפועל כתב:מה שכן לדעתי טוב שהשינוי הגיע עכשיו ולא בעונה הבאה , יש פה עוד אליפות לקחת וצריך לנסות הכל בשביל שנוכל להשיג אותה עדיין
עונה אבודה (שוב), צריך להשקיע את כל המאמצים בלהביא מאמן תותח זר. אחד שיכניס רוח אחרת, ווינר עם כתפיים רחבות, שיידע לעמוד בכל הלחץ הזה.
ננו גינצבורג נראה אחלה בן אדם ואחלה מאמן, לא יתאים לבית משוגעים הזה.