קובי רפואה

פורום אוהדי הפועל תל אביב
dino
קיבל.ה  2441 לייקים

רפואה בא לסגל מסויים שלא הוא בחר, עם הרבה מפגעים
בינואר, מתי שניתן לחזק, לוסיו והופמייסטר עזבו, הגיע ינקוביץ׳
איפה חלוץ, איפה בלם

חבל להתבלבל באשמה פה, לפחות הוא בא לשחק כדורגל עם המעט שיש לו
מי שאשמים בלעדיים במצב שמם בישראל ניסנובס
אם כל יומיים בשנים האחרונות המאמן אשם, אולי הבעיה יותר עמוקה?
נערך לאחרונה על ידי dino ב 26 פברואר 2022, 20:57, נערך 2 פעמים בסך הכל.
Mario
קיבל.ה  341 לייקים

מבאס מאוד התיקו היום ובכללי כל הרצף של התוצאות הגרועות האלה שבחלק מהמשחקים היינו ראויים לקחת לפחות נקודה אבל כמו שרצנו וניצחנו ועשינו רצף מרשים ככה אני לא קורע אותו לגזרים.
רפואה הגיע לקבוצה מאוד מאוד מוגבלת שהוא לא בנה את הסגל, קבוצה שמשחקת ללא חלוץ כבר כמה שנים, שחקנים צעירים שעדיין עושים טעויות, הגנה לא מתפקדת כמו שצריך, שחקן שמת לעוף כבר לסין וכל זה תוסיפו שהסגל שלנו לא עמוק בכלל ואין לנו ספסל.
אני דווקא כן מקווה שהוא יגיע לפלייאוף ויקבל חוזה לעונה הבאה ואם עבודה משותפת ביחד עם המנהל המקצועי החדש בוקסה ולתת קרדיט לילדים שבאמת מגיע להם מאמין שנהיה יותר טובים ומאוזנים.
אין ספק שיש הרבה בעיות בסגל הזה, בקבוצה וגם המאמן יכול לטעות לפעמים, בזמן הקצר שהוא פה הוא עשה מעל ומעבר בהתחשב בסגל שלא הוא בנה ובקבוצה שהוא קיבל.
תא מרבוטא
קיבל.ה  570 לייקים

Or_5 כתב: 26 פברואר 2022, 20:20
רק הפועל כתב: 26 פברואר 2022, 20:18
Or_5 כתב: 26 פברואר 2022, 20:13 אוהב אותו אבל אין שום סיבה שימשיך עונה הבאה לא משנה עליון או תחתון!
מעדיף את בוקסה מנהל מקצועי עם מאמן צעיר סטייל אורי אוזן או אפילו זנברג מהנוער שמכירים את המועדון ואת הדור הצעיר וידעו להוציא את המיטב ממנו בחיזוק של 4-5 שחקנים טובים
מאיפה בדיוק החיזוק יגיע
אני לא יודע אבל אני מאמין בבוקסה שידע להעמיד קבוצה יותר טובה ממה שאנחנו כיום!
על בסיס מה מאמין? כמה נסיון יש לבוקסה באימון? כשדומב אימן נראינו טוב? כששביט אימן? כשסיני אימן? בחיאת... ולהחליף מאמנים כמו שמישהו טען כאן זה להתעלם מהעיקר והןא הניהול הכולל. יש לנו בלם אחד נורמלי והוא עשוי מקרמיקה, יש לנו חלוץ אחד שיודע לבעוט לשער והוא יותר איטי מערן לוי, יש לנו קישור שמורכב בעיקר על בסיס פליטי קבוצות אחרות...אפילו קלופ היה מסיים פה מקום 8
הלוטוס הלבן
קיבל.ה  398 לייקים

כנראה ש"אגדת קובי רפואה" מגיעה לקיצה. עוד מאמן בלי איכויות כמו יש רביםבשוק הישראלי. המזל שלנו שלא נירד ליגה. גם אם בקמרה, הפועל תא תגיע לפליי אוף עליון, אין שום סיבה מקצועית שרפואה ימשיך. יש לנסות מישהו אחר. בשלב אחר של העונה, רפואה היה מפוטר אחרי 5 משחקים עם נקודה בודדת אחת.
dino
קיבל.ה  2441 לייקים

הלוטוס הלבן כתב: 26 פברואר 2022, 20:59 כנראה ש"אגדת קובי רפואה" מגיעה לקיצה. עוד מאמן בלי איכויות כמו יש רביםבשוק הישראלי. המזל שלנו שלא נירד ליגה. גם אם בקמרה, הפועל תא תגיע לפליי אוף עליון, אין שום סיבה מקצועית שרפואה ימשיך. יש לנסות מישהו אחר. בשלב אחר של העונה, רפואה היה מפוטר אחרי 5 משחקים עם נקודה בודדת אחת.
ניסנוב: תודה אחואני
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

משהו קרה לחלק מהאוהדים העונה , קיבלו תאבון מלא באשליות אין לי מושג על בסיס מה.
עם הבעלות הנוכחית כל עונה שלא נאבקנו בתחתית היא הישג.
זה מה יש.
לחזור לקרקע המציאות.

Sent from my SM-G996B using Tapatalk

לירון האדום
קיבל.ה  2291 לייקים

הוקיץ' כתב:זה אפילו לא זה. הרי מכל חמשת המשחקים האחרונים, הפעם היחידה שבאמת שיחקנו זוועה והגיע לנו להפסיד הייתה נגד חיפה.
אבל ככה זה פה, תנצח 1-0 משער עצמי ואתה גאון, הואר יפסול את השער ואתה שוב אפס. מה בין זה לבין עבודת אימון?
מסכים איתך.
אני משווה את מה שראינו עם קלינגר ויש הבדלים עצומים וזה חשוב.
בטח ובטח שהוא לא בחר את הסגל וגם לא קיבל חיזוק

סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2655 לייקים

שום אשמה על רפואה על היום.
שיחקו בסדר גמור ועלו חצי שני כדי לשים את השני.
יחד, רק יחד! :heart:
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

הלוטוס הלבן כתב: 26 פברואר 2022, 20:59 כנראה ש"אגדת קובי רפואה" מגיעה לקיצה. עוד מאמן בלי איכויות כמו יש רביםבשוק הישראלי. המזל שלנו שלא נירד ליגה. גם אם בקמרה, הפועל תא תגיע לפליי אוף עליון, אין שום סיבה מקצועית שרפואה ימשיך. יש לנסות מישהו אחר. בשלב אחר של העונה, רפואה היה מפוטר אחרי 5 משחקים עם נקודה בודדת אחת.
אם הוא לא שונה מהמאמנים האחרים שיש בשוק, מה ייתן להחליף אותו? הרי זה לא שהוא נכשל בצורה מהותית...
הוקיץ' כתב: 26 פברואר 2022, 20:52 זה אפילו לא זה. הרי מכל חמשת המשחקים האחרונים, הפעם היחידה שבאמת שיחקנו זוועה והגיע לנו להפסיד הייתה נגד חיפה.
אבל ככה זה פה, תנצח 1-0 משער עצמי ואתה גאון, הואר יפסול את השער ואתה שוב אפס. מה בין זה לבין עבודת אימון?
שיחקת רק שני משחקים טוב. נגד סכנין שיחקת רע וגם נגד חדרה לא היית טוב.
אבל הבעיה היא לא זה אלא שהוא עושה טעויות מקצועיות.
לשחק נגד חיפה על מתפרצות ולתת להם לשלוט במגרש זאת טעות.
לעלות נגד סכנין עם קישור אנמי (אייזן לא פתח) זאת טעות, כי זאת הנקודה החזקה שלהם.
חדרה מצופפים טוב את האמצע ולא היה לך שום רעיון איך להתמודד עם זה ( למשל לשחק כמו ששיחק היום כשאייזן יורד אחורה ומפנה את המגנים לתקוף, ואז לשחק אפילו עם 2 חלוצים).
dino
קיבל.ה  2441 לייקים

El dudernio כתב: 26 פברואר 2022, 21:07
אם הוא לא שונה מהמאמנים האחרים שיש בשוק, מה ייתן להחליף אותו? הרי זה לא שהוא נכשל בצורה מהותית...
הוקיץ' כתב: 26 פברואר 2022, 20:52 זה אפילו לא זה. הרי מכל חמשת המשחקים האחרונים, הפעם היחידה שבאמת שיחקנו זוועה והגיע לנו להפסיד הייתה נגד חיפה.
לעלות נגד סכנין עם קישור אנמי (אייזן לא פתח) זאת טעות, כי זאת הנקודה החזקה שלהם.
חדרה מצופפים טוב את האמצע ולא היה לך שום רעיון איך להתמודד עם זה ( למשל לשחק כמו ששיחק היום כשאייזן יורד אחורה ומפנה את המגנים לתקוף, ואז לשחק אפילו עם 2 חלוצים).
אין מאמן שלא טועה
בטח ברמת הפסיקים האלו
dino
קיבל.ה  2441 לייקים

מצד שני, יש בעלים שטועים כל הזמן
איך השם שלהם?
לירון האדום
קיבל.ה  2291 לייקים

El dudernio כתב:
מצד שני זה מראה שהוא לא מקובע ולומד ומשנה דברים

סמל אישי של משתמש
Chegi
קיבל.ה  1482 לייקים

7even כתב:שום אשמה על רפואה על היום.
שום אשמה. 10 קרנות לא הגיעו לחצי מצב.
כנראה שזה לא תפקיד של מאמן לעבוד על מצבים נייחים.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4722 לייקים

הקבוצה היום הזכירה מאוד את הקדנציה הקודמת של רפואה.
עומדים טוב מאחור (פרט לשערורייה בגול), מניעים כדור ומגיעים עד ל-16 אבל משם נראים כמו כלום ושום דבר וגם עוד שעתיים לא היינו כובשים (פרט לגול המקרי של אזולאי).
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

לירון האדום כתב: 26 פברואר 2022, 21:18
El dudernio כתב:
מצד שני זה מראה שהוא לא מקובע ולומד ומשנה דברים

אני לא נגדו... כבר אמרתי לא מוצא סיבה הגיונית להחליף אותו
הוקיץ'
קיבל.ה  5889 לייקים

בעיני היינו בסדר גמור נגד סכנין וברוב המשחק היינו עדיפים עליהם. היום שיחקנו טוב וכמובן בדרבי. נגד חיפה אין ויכוח, משחק מביש ולא אופייני.
זה גם לא העניין, בסוף כשמאמן מגיע באמצע העונה לסגל שלא הוא בנה זו סיטואציה שרחוקה מלהיות אידיאלית. כשרפואה חתם אני לא חשבתי שאנחנו הולכים לראות כדורגל טוב העונה כי אלה דברים שלוקחים זמן ואני לא מאמין בתהליכי בזק. ואז פתאום ניצחנו כמה משחקים, הציפיות של כולם קפצו לשמיים, ועכשיו כשהתוצאות פחות טובות אז רוצים לפטר.
זו לא צורה להתנהל, זה לא כדורגל.
dino
קיבל.ה  2441 לייקים

הוקיץ' כתב: 26 פברואר 2022, 21:21 בעיני היינו בסדר גמור נגד סכנין וברוב המשחק היינו עדיפים עליהם. היום שיחקנו טוב וכמובן בדרבי. נגד חיפה אין ויכוח, משחק מביש ולא אופייני.
זה גם לא העניין, בסוף כשמאמן מגיע באמצע העונה לסגל שלא הוא בנה זו סיטואציה שרחוקה מלהיות אידיאלית. כשרפואה חתם אני לא חשבתי שאנחנו הולכים לראות כדורגל טוב העונה כי אלה דברים שלוקחים זמן ואני לא מאמין בתהליכי בזק. ואז פתאום ניצחנו כמה משחקים, הציפיות של כולם קפצו לשמיים, ועכשיו כשהתוצאות פחות טובות אז רוצים לפטר.
זו לא צורה להתנהל, זה לא כדורגל.
נכון מאוד
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  811 לייקים

אני לא מצפה שנשטוף את המשחק עם החבורת בינוניים הזאת על הדשא אבל המאמן יכול לקבוע כמה עקרונות שהולכים או לא הולכים לפיהן וזה נראה די אותו דבר כמו קלינגר , כמות הזויה של הרמות סתמיות קדימה ועוד בלי שחקן אחד שיודע להרים כמו שצריך , בן ביטון בתפקיד פליימייקר , שחקני הגנה משתמשים בידיים יותר מדי . הסיבה היחידה שהמשחק הזה נראה לאנשים כמו משחק לא רע היא כי באר שבע נשארו בעשרה שחקנים , עד אז זה היה נראה לי כמו המשך ישיר של המשחק מול חיפה . לא מאמין שנפגוש שוב את ביתר וקלינגר , יש לקובי חלק גדול בזה
רדיוס לבית"ר!
סמל אישי של משתמש
Chegi
קיבל.ה  1482 לייקים

Hapolo כתב:אני לא מצפה שנשטוף את המשחק עם החבורת בינוניים הזאת על הדשא אבל המאמן יכול לקבוע כמה עקרונות שהולכים או לא הולכים לפיהן וזה נראה די אותו דבר כמו קלינגר , כמות הזויה של הרמות סתמיות קדימה ועוד בלי שחקן אחד שיודע להרים כמו שצריך , בן ביטון בתפקיד פליימייקר , שחקני הגנה משתמשים בידיים יותר מדי . הסיבה היחידה שהמשחק הזה נראה לאנשים כמו משחק לא רע היא כי באר שבע נשארו בעשרה שחקנים , עד אז זה היה נראה לי כמו המשך ישיר של המשחק מול חיפה . לא מאמין שנפגוש שוב את ביתר וקלינגר , יש לקובי חלק גדול בזה
בדיוק.

מאמן צריך להכין את הקבוצה שלו לקבוצה שמשחקת מולה.
מאמן צריך להסביר לשחקנים את מי שומרים בנייחים.
מאמן צריך לעבוד על מצבים בהתקפה.
מאמן צריך לעבוד על מצבים נייחים כולל קרנות.

לכן כל מה שראינו מרפואה זה העתק של קלינגר פחות הקטע של היסטריה בחלק האחורי והרבה מזל. אין פה טיפה בסיס של אימון.
ורק על הבושה מול חיפה היה ראוי שיתעופף.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
האדס
קיבל.ה  3214 לייקים

אין בכלל ספק שאצל רפואה הקבוצה משחקת הרבה יותר כדורגל מאשר אצל קלינגר, אנשים פה עם זיכרון מאוד קצר.
ועדיין - כרגע הוא בדרך לכישלון ולסיום תפקידו. לא יכול להיות שלא נעשה פלייאוף עליון בליגה הפח הזו.
יש לו שני משחקי גמר גביע.
לירון האדום
קיבל.ה  2291 לייקים

Chegi כתב:
Hapolo כתב:אני לא מצפה שנשטוף את המשחק עם החבורת בינוניים הזאת על הדשא אבל המאמן יכול לקבוע כמה עקרונות שהולכים או לא הולכים לפיהן וזה נראה די אותו דבר כמו קלינגר , כמות הזויה של הרמות סתמיות קדימה ועוד בלי שחקן אחד שיודע להרים כמו שצריך , בן ביטון בתפקיד פליימייקר , שחקני הגנה משתמשים בידיים יותר מדי . הסיבה היחידה שהמשחק הזה נראה לאנשים כמו משחק לא רע היא כי באר שבע נשארו בעשרה שחקנים , עד אז זה היה נראה לי כמו המשך ישיר של המשחק מול חיפה . לא מאמין שנפגוש שוב את ביתר וקלינגר , יש לקובי חלק גדול בזה
בדיוק.

לכן כל מה שראינו מרפואה זה העתק של קלינגר פחות הקטע של היסטריה בחלק האחורי והרבה מזל. אין פה טיפה בסיס של אימון.
דווקא היום הוא הכין את עצמו לב"ש עם ההסטה של אייזן לבלם שלישי וההורדה של יאנקוביץ לקישור.

סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  811 לייקים

לירון האדום כתב: 26 פברואר 2022, 22:56
Chegi כתב:
בדיוק.

דווקא היום הוא הכין את עצמו לב"ש עם ההסטה של אייזן לבלם שלישי וההורדה של יאנקוביץ לקישור.

הכנה למשחק נגד קבוצה בינונית בתקופה חלשה כשאתה חייב בתכלית את הנקודות במשחק בית צריכה להיות בדיוק ההיפך ממה שתיארת פה
רדיוס לבית"ר!
לירון האדום
קיבל.ה  2291 לייקים

Hapolo כתב:
לירון האדום כתב: 26 פברואר 2022, 22:56
Chegi כתב:בדיוק.

הכנה למשחק נגד קבוצה בינונית בתקופה חלשה כשאתה חייב בתכלית את הנקודות במשחק בית צריכה להיות בדיוק ההיפך ממה שתיארת פה
קבוצה בינונית בתקופה חלשה שצריכה את הנקודות התכוונת אלינו?

האדס
קיבל.ה  3214 לייקים

חושב שהוא התכוון לבאר שבע. אנחנו קובצה חלשה בתקופה מחרידה.
לירון האדום
קיבל.ה  2291 לייקים

האדס כתב:חושב שהוא התכוון לבאר שבע. אנחנו קובצה חלשה בתקופה מחרידה.
ברור לי שהתכוון לב"ש ומצחיק אותי שאנשים חושבים שהגענו פיבוריטים מולם.
נכון שבהתחשב שירדנו למחצית ביתרון ועם יתרון מספרי גרם לנו להיות פיבוריטים ועדיין אנשים כאן כותבים כאילו ב"ש זאת מכבי פ"ת

סמל אישי של משתמש
עידן סרור
קיבל.ה  372 לייקים

מה אשמתו שאין חלוץ אמיתי עוד מהקדנציה הראשונה שלו
BRUNO CONTI
קיבל.ה  291 לייקים

עידן סרור כתב: 26 פברואר 2022, 23:28 מה אשמתו שאין חלוץ אמיתי עוד מהקדנציה הראשונה שלו
יודע מה אם הוא הסכים לבוא בתנאים הללו פלוס אם אין לו את האוטוריטה לבוא ולדרוש חלוץ בינואר אז הוא(או אתה) לא יכולים להשתמש בזה.
ובוא עם עבודת הגנה בסיסית בחמשת המשחקים האחרונים אתה עם עוד 3/4 נק במינימום עכשיו יאני עדין.
לא הכל זה חלוץ
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  811 לייקים

לירון האדום כתב: 26 פברואר 2022, 23:21
נכון שבהתחשב שירדנו למחצית ביתרון ועם יתרון מספרי גרם לנו להיות פיבוריטים ועדיין אנשים כאן כותבים כאילו ב"ש זאת מכבי פ"ת

לא חושב שהגענו פייבוריטים אבל פרט למשחקים נגד מכבי חיפה ותל אביב אנחנו יכולים לנצח (ולהפסיד) כל קבוצה ביום נתון , אז בטח כשהנקודות כל כך קריטיות אני מצפה לגישה התקפית . באר שבע יותר טובה מאיתנו , לא ברמה שאנחנו צריכים להיכנס לכוננות ספיגה ולזרוק 30 כדורים קדימה באוויר כאילו הדרך לשער עוברת דרך האמצע של באיירן מינכן
רדיוס לבית"ר!
סמל אישי של משתמש
D red imperia
קיבל.ה  507 לייקים

D red imperia כתב: 21 פברואר 2022, 22:08 הביתה
שער 5 זה הלב
סמל אישי של משתמש
Shacham
קיבל.ה  843 לייקים

מאוד מאוכזב ממנו, אבל תהיה טעות לשחרר אותו בסוף העונה בשביל איזה מימר.

לא רק שהוא לא בנה את הסגל ושבינואר לא הגיעו חלוץ ובלם, גם כל שבוע הניהול הכושל שלנו מנחית על הסגל שלו מכה מנטלית אחרת - פעם שחקן הרכב עוזב לסין באמצע העונה, פעם בלם פותח עוזב את המדינה יום לפני משחק...
סמל אישי של משתמש
כרובית
קיבל.ה  1004 לייקים

Shacham כתב: 27 פברואר 2022, 02:28 מאוד מאוכזב ממנו, אבל תהיה טעות לשחרר אותו בסוף העונה בשביל איזה מימר.

לא רק שהוא לא בנה את הסגל ושבינואר לא הגיעו חלוץ ובלם, גם כל שבוע הניהול הכושל שלנו מנחית על הסגל שלו מכה מנטלית אחרת - פעם שחקן הרכב עוזב לסין באמצע העונה, פעם בלם פותח עוזב את המדינה יום לפני משחק...
לא שמת לב, אנשים פה רוצים את אוזן, חושבים משום שהוא שדווקא הוא יציל פה את המולדת
לירון האדום
קיבל.ה  2291 לייקים

Hapolo כתב:
לירון האדום כתב: 26 פברואר 2022, 23:21

לא חושב שהגענו פייבוריטים אבל פרט למשחקים נגד מכבי חיפה ותל אביב אנחנו יכולים לנצח (ולהפסיד) כל קבוצה ביום נתון , אז בטח כשהנקודות כל כך קריטיות אני מצפה לגישה התקפית . באר שבע יותר טובה מאיתנו , לא ברמה שאנחנו צריכים להיכנס לכוננות ספיגה ולזרוק 30 כדורים קדימה באוויר כאילו הדרך לשער עוברת דרך האמצע של באיירן מינכן
אבל המשחק הזה היה גם קריטי לב"ש שהיתה צריכה את הנקודות.
העדפת שטראורה וגוטליב ישחקו פסים ליד הרחבה שלנו?
דווקא ההצבה של אייזן כבלם שלישי היתה החלטה מפתיעה שעבדה טוב.
גם יאנקוביץ בקישור עם אינבינדר עבד לא רע.

סמל אישי של משתמש
kruvi
קיבל.ה  304 לייקים

מה שמאכזב אותי ברפואה זה לאו דווקא התוצאות, אלא יותר העובדה שאין שום התקדמות ביכולת הקבוצה.
חוץ מעקרונות משחק שונים שהוא הביא, קבלת החלטות טובה יותר והרכבים הגיוניים יותר מקלינגר, הקבוצה עדיין נראית לא מתואמת בעיקר עם הכדור.
ציפיתי שנראה טיפה יותר טוב בזמן שעבר.
יחד עם זאת, אני עדיין מאמין בו, ובטח שמעדיף אותו על פני אוזן (שלא אימן דקה קבוצת בוגרים), או שאר מאמני הכלום שקיימים פה.

הבעיה, שנראה לי שנכנסנו לכדור שלג שיהיה בעייתי לעצור. בטח כשהמנהל המקצועי החדש רק מחכה לכישלון שלו כדי למנות את החבר אוזן.
סמל אישי של משתמש
Shacham
קיבל.ה  843 לייקים

כרובית כתב: 27 פברואר 2022, 07:30
Shacham כתב: 27 פברואר 2022, 02:28 מאוד מאוכזב ממנו, אבל תהיה טעות לשחרר אותו בסוף העונה בשביל איזה מימר.

לא שמת לב, אנשים פה רוצים את אוזן, חושבים משום שהוא שדווקא הוא יציל פה את המולדת
אני מספיק זקן כדי לזכור שבפורום הקודם במשך שנים השם שהיו מציעים לעמדת המאמן היה מוטי איווניר, גם בגלל יכולות הפרשנות המרשימות שלו.

נקווה שאם וכאשר אוזן ימונה זה ייגמר אחרת.
ר.ש
קיבל.ה  419 לייקים

קובי רפואה ממילא פה עד סוף העונה, ובצדק. אין טעם לדבר כעת על עתידו. ייתכן שנסיים מקום רביעי ואז לא יהיה ספק שראוי להשאיר, וייתכן שנסיים מקום 7-8 ואז אין ספק שראוי להחליף.
רואה שחורות המקורי
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2655 לייקים

Chegi כתב: 26 פברואר 2022, 21:18
7even כתב:שום אשמה על רפואה על היום.
שום אשמה. 10 קרנות לא הגיעו לחצי מצב.
כנראה שזה לא תפקיד של מאמן לעבוד על מצבים נייחים.
שמע או שלא היית במגרש ידידי, או שהיית במגרש ולא שמת לב אליו, כי אני כן.
הוא התחרפן בכל פעם שראה כדור מוגבה לרחבה. אם זה על ביטון או אזולאי.
הוא חזר שוב ושוב וביקש לשחק על הרצפה. חבל שלא ענו לו.
נערך לאחרונה על ידי 7even ב 27 פברואר 2022, 13:47, נערך פעם 1 בסך הכל.
יחד, רק יחד! :heart:
dino
קיבל.ה  2441 לייקים

קרנות זאת טקטיקה אך הרבה יכולת אינדודואלית של שחקן להרים ושחקנים להגיע
רפואה לא יכול להרים במקום שחקן ולא יכול לנגוח
למעשה, מבחינת נייחים, חוץ מגוטליב ואולי קולו(אם מישהו ראה אותו...)ואולי תומר(שלא משחק לרוב) אין לנו שום שחקן שטוב בכדורי גובה. גורנישט מט גורנישט
לא טראורה, לא ליידנר, לא ביטון, לא אייזן, לא אליאס, לא איינבינדר, לא דוידה, לא ינקו ולא רוסה וגם לא שלומי אזולאי(החלוץ) במיוחד
Giovanni Giorgio
קיבל.ה  948 לייקים

הבעיה הרבה יותר עמוקה מרפואה
long live the zapta
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

dino כתב: 27 פברואר 2022, 09:57 קרנות זאת טקטיקה אך הרבה יכולת אינדודואלית של שחקן להרים ושחקנים להגיע
למעשה, מבחינת נייחים, חוץ מגוטליב ואולי קולו(אם מישהו ראה אותו...)ואולי תומר(שלא משחק לרוב) אין לנו שום שחקן שטוב בכדורי גובה. גורנישט מט גורנישט
לא טראורה, לא ליידנר, לא ביטון, לא אייזן, לא אליאס, לא איינבינדר, לא דוידה, לא ינקו ולא רוסה וגם לא שלומי אזולאי(החלוץ) במיוחד
ממש לא...
כל הקרנות אותו דבר. כדור לאמצע הרחבה.
מה עם לנסות לתת לרוסה כדור לדריבל בפינה של ה 16?
מה אם קרן לפינה הקצרה?
מה עם תנועה לשני כיוונים שתפנה למשל את גוטליב ל מאבק אויר בשטח פנוי יחסית?
מה עם להעביר כדור אחורה לביטון שירים לא מהקו של השער אלא מקו ה 16?

כאשר כל קרן נראה כמו קרן בשנות ה 80 אין פלא שלא מצליחים להבקיע מקרנות.
לירון האדום
קיבל.ה  2291 לייקים

dino כתב: 27 פברואר 2022, 09:57 קרנות זאת טקטיקה אך הרבה יכולת אינדודואלית של שחקן להרים ושחקנים להגיע
גוטליב קיבל אחלה הרמה, ישר לראש בזמן שגלזר תופס אוויר רק שהוא נגח מעל השער...
שליחת תגובה