מה קשור לאליפות של ביתר למפלס הדקירות במדינה?htafan99 כתב: ↑12 מאי 2026, 23:38תסתכל מה קורה פה עם הנוער במדינה, רק זה מה שחסר לנו שהם יקחו אליפות.Mendelson כתב: ↑12 מאי 2026, 22:46לא מסוגל להבין אמירות כאלו. לא אחרי שחלקנו עדיין סוחבים את הטראומה של משחק השרוכים עד היום, אני ביניהם. ואני גם מאמין בקארמה, ובאמת משוכנע שאותו משחק מפורסם הוא הסיבה לכך שהקבוצה הארורה הזאת נמחקה לחלוטין מהמפה (מקום 7 בליגה א', בדקתי). אנחנו פאקינג הפועל, ואולי קצת שכחנו את זה בעשור וחצי האחרון, אבל אנחנו לא עוד איזה מועדון בליגה. שהמתחזים מעבר לכביש יעשו חשבונות כאלו, בעיני הם מועדון קטן עם כסף ותארים.
וגם בא לי להזכיר - אנחנו הקבוצה שאף אחד לא עשה או יעשה לה הנחות אף פעם. את האליפויות שלנו לקחנו תמיד בשיניים, כי כולם עלו מולנו רעבים עם רעל בעיניים. מועדנים קטנים ירקו מולנו דם כדי שלא נקח תארים, שלא לדבר על המתחזים בצהוב שחגגו בתיקו כדי למנוע מאיתנו אליפות. אני סבבה עם חברויות וקשרים עם מועדנים מעבר לים, אבל בארץ? שכולם ימותו, שכולם יפסידו, שכולם יפצעו. רוצה לנצח כל משחק, תמיד, בכל מצב. ואם נצחון של בית"ר או המחלה משרת את האינטרס של הפועל - אז אני אשמח שינצחו, כי אני אוהד הפועל וכל השאר מעניינים לי את הביצה.
אבל אולי זה רק אני.
נוער זבל זה נוער זבל עם אליפות של ביתר ובלי אליפות של ביתר.
אגב באופן כללי הנוער עכשיו לא יותר זבל ממה שהיה לפני עשור ולפני 20 שנה. תמיד היה סיפורים מזעזעים זה לא חדש.