שאר הליגה 25/26
-
Red_man
- קיבל.ה 2412 לייקים
פאק יותר מזל משכל השיוויון הזה של קנגוואה
-
רק הפועל
- קיבל.ה 3120 לייקים
מה הקטע של שכטר עם הוואו הזה ? עשה את זה גם בדרבי אגב
-
Xavi
- קיבל.ה 1964 לייקים
גדראני חחח
אוהדי ביתר תמשיכו למצוץ לבינוני הזה
אוהדי ביתר תמשיכו למצוץ לבינוני הזה
-
אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 821 לייקים
על מה בודקים מה זה החרא הזה???
-
Red_man
- קיבל.ה 2412 לייקים
מחפשים מתחת לבלטות לפסול את השער הזה
- גביזון
- קיבל.ה 4972 לייקים
לא היה יד בחיים
זה שער
Sent from my 22101320G using Tapatalk
זה שער
Sent from my 22101320G using Tapatalk
- Mendelson
- קיבל.ה 917 לייקים
אם אתה צריך חמש דקות כדי למצוא סיבה לפסול שער - אתה הבעיה. זה רק אומר כמה הכדורגל פה מושחת ועקום.
גם כשאנחנו מבקיעים שערים מתפלפלים ובודקים על קוצו של יוד. כשזו בדיוק המטרה ההפוכה מהמטרה שבשמה הכניסו את הטכנולוגיה הזו.
גם כשאנחנו מבקיעים שערים מתפלפלים ובודקים על קוצו של יוד. כשזו בדיוק המטרה ההפוכה מהמטרה שבשמה הכניסו את הטכנולוגיה הזו.
-
Xavi
- קיבל.ה 1964 לייקים
הם בודקים כאילו מקווים שבהילוך ה70 זה כן יגע ביד
-
Xavi
- קיבל.ה 1964 לייקים
הם רואים שאין יד, אבל מחפשים פריים מפליל שמראה אשליה של יד
- רווי
- קיבל.ה 1479 לייקים
שעה וחצי של חיפושים קדחתניים מתחת להריסות כדי למצוא איך אפשר לבטל תגול
OMG עווופררר
-
amorphis
- קיבל.ה 331 לייקים
פעם ראשונה בליגה שצעקתי יש בגול של קבוצה שהיא לא הפועל 
- Mendelson
- קיבל.ה 917 לייקים
-
אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 821 לייקים
בעיניי בש כל כך פראיירים
הם פשוט קבוצה יותר טובה
לא הפסיקו להחמיץ כל המשחק
הם פשוט קבוצה יותר טובה
-
רק הפועל
- קיבל.ה 3120 לייקים
בדומה לנו במשחק נגדםאנחנו בתהליך כתב: ↑12 מאי 2026, 22:24 בעיניי בש כל כך פראיירים
הם פשוט קבוצה יותר טובה
נערך לאחרונה על ידי רק הפועל ב 12 מאי 2026, 22:25, נערך פעם 1 בסך הכל.
- בעל(ת) האוב
- קיבל.ה 272 לייקים
בבניין שלידי מצד מערב, אני חושב, יש אוהד מאוד להוט של ב"ש. למדתי לדעת את זה עם הזמן לפי התגובות שלו בזמן משחקים, בעיקר כמובן כשהם מבקיעים.
רק מה, אני חושב שיש לו הוט (?) או משהו, כי התגובות שלו מגיעות באיזה דיליי של 30 שניות בערך...
רק מה, אני חושב שיש לו הוט (?) או משהו, כי התגובות שלו מגיעות באיזה דיליי של 30 שניות בערך...
רינגו סטאר המלך
"כל מקרה מוות הוא כישלון של מדע הרפואה" (נדמה לי שאמר את זה המשורר דוד אבידן, אבל לא בטוח).
"כל מקרה מוות הוא כישלון של מדע הרפואה" (נדמה לי שאמר את זה המשורר דוד אבידן, אבל לא בטוח).
-
רק הפועל
- קיבל.ה 3120 לייקים
אם לא נפסיד להם במשחק האחרון הם לא יקחו אליפות בסבירות גבוהה מאוד, אסור להפסיד להם
- Mendelson
- קיבל.ה 917 לייקים
השופטת היחידה בליגה שיכולה להחזיק משחק גורלי בטדי זו ספיר ברמן. הדבר היחיד שמפריד בין איגוד השופטים ובין צו מעצר.
- Mendelson
- קיבל.ה 917 לייקים
-
amorphis
- קיבל.ה 331 לייקים
-
רק הפועל
- קיבל.ה 3120 לייקים
איך זה סותר , הכוונה שאסור להפסיד לביתר במשחק האחרון בליגה
-
amorphis
- קיבל.ה 331 לייקים
-
קובי
- קיבל.ה 669 לייקים
אז מה היה לנו? 3-4 דקות של יודונאצים שמחים?
-
htafan99
- קיבל.ה 181 לייקים
לקשור שרוכים משחק הבא.
- Mendelson
- קיבל.ה 917 לייקים
לא מסוגל להבין אמירות כאלו. לא אחרי שחלקנו עדיין סוחבים את הטראומה של משחק השרוכים עד היום, אני ביניהם. ואני גם מאמין בקארמה, ובאמת משוכנע שאותו משחק מפורסם הוא הסיבה לכך שהקבוצה הארורה הזאת נמחקה לחלוטין מהמפה (מקום 7 בליגה א', בדקתי). אנחנו פאקינג הפועל, ואולי קצת שכחנו את זה בעשור וחצי האחרון, אבל אנחנו לא עוד איזה מועדון בליגה. שהמתחזים מעבר לכביש יעשו חשבונות כאלו, בעיני הם מועדון קטן עם כסף ותארים.
וגם בא לי להזכיר - אנחנו הקבוצה שאף אחד לא עשה או יעשה לה הנחות אף פעם. את האליפויות שלנו לקחנו תמיד בשיניים, כי כולם עלו מולנו רעבים עם רעל בעיניים. מועדנים קטנים ירקו מולנו דם כדי שלא נקח תארים, שלא לדבר על המתחזים בצהוב שחגגו בתיקו כדי למנוע מאיתנו אליפות. אני סבבה עם חברויות וקשרים עם מועדנים מעבר לים, אבל בארץ? שכולם ימותו, שכולם יפסידו, שכולם יפצעו. רוצה לנצח כל משחק, תמיד, בכל מצב. ואם נצחון של בית"ר או המחלה משרת את האינטרס של הפועל - אז אני אשמח שינצחו, כי אני אוהד הפועל וכל השאר מעניינים לי את הביצה.
אבל אולי זה רק אני.
-
Mario
- קיבל.ה 462 לייקים
מסכים ומחזק גם אני רוצה לנצח כל משחק ולא משנה מי היריבה ואם זה משרת את האינטרסים של היריבות שלנו או לא .Mendelson כתב: ↑12 מאי 2026, 22:46לא מסוגל להבין אמירות כאלו. לא אחרי שחלקנו עדיין סוחבים את הטראומה של משחק השרוכים עד היום, אני ביניהם. ואני גם מאמין בקארמה, ובאמת משוכנע שאותו משחק מפורסם הוא הסיבה לכך שהקבוצה הארורה הזאת נמחקה לחלוטין מהמפה (מקום 7 בליגה א', בדקתי). אנחנו פאקינג הפועל, ואולי קצת שכחנו את זה בעשור וחצי האחרון, אבל אנחנו לא עוד איזה מועדון בליגה. שהמתחזים מעבר לכביש יעשו חשבונות כאלו, בעיני הם מועדון קטן עם כסף ותארים.
וגם בא לי להזכיר - אנחנו הקבוצה שאף אחד לא עשה או יעשה לה הנחות אף פעם. את האליפויות שלנו לקחנו תמיד בשיניים, כי כולם עלו מולנו רעבים עם רעל בעיניים. מועדנים קטנים ירקו מולנו דם כדי שלא נקח תארים, שלא לדבר על המתחזים בצהוב שחגגו בתיקו כדי למנוע מאיתנו אליפות. אני סבבה עם חברויות וקשרים עם מועדנים מעבר לים, אבל בארץ? שכולם ימותו, שכולם יפסידו, שכולם יפצעו. רוצה לנצח כל משחק, תמיד, בכל מצב. ואם נצחון של בית"ר או המחלה משרת את האינטרס של הפועל - אז אני אשמח שינצחו, כי אני אוהד הפועל וכל השאר מעניינים לי את הביצה.
אבל אולי זה רק אני.
בסוף זה מה שמבדיל אותנו מהם.
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2758 לייקים
בדיוק.
אותו סיפור של הגול של ציקו בדרבי.
ענף מת. ריקבון של הליכוד.
אנחנו בש וכנראה גם חיפה טפשים מאוד כשאנחנו לא דורשים צוות שיפוט זר במשחקים מכריעים בליגה הזו.
הלוואי שמישהו ירים את הכפפה ויעשה את זה.
יהיה נחמד לראות את "ההתאחדות" (מאירי) מתנגדת.
קצת לפתוח את העניין הזה.
אבל כולם צרצרים.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
כולנו ניצבים בהצגה של מורן מאירי
כולנו ניצבים בהצגה של מורן מאירי
-
Xavi
- קיבל.ה 1964 לייקים
לביתר יש 2 משחקים בכיס, פ"ת ומכבי. רק אם בש יהיו מושלמים או שאנחנו ניתן עבודה מחזור אחרון זה לא יהיה של בית"ר
-
htafan99
- קיבל.ה 181 לייקים
תסתכל מה קורה פה עם הנוער במדינה, רק זה מה שחסר לנו שהם יקחו אליפות.Mendelson כתב: ↑12 מאי 2026, 22:46לא מסוגל להבין אמירות כאלו. לא אחרי שחלקנו עדיין סוחבים את הטראומה של משחק השרוכים עד היום, אני ביניהם. ואני גם מאמין בקארמה, ובאמת משוכנע שאותו משחק מפורסם הוא הסיבה לכך שהקבוצה הארורה הזאת נמחקה לחלוטין מהמפה (מקום 7 בליגה א', בדקתי). אנחנו פאקינג הפועל, ואולי קצת שכחנו את זה בעשור וחצי האחרון, אבל אנחנו לא עוד איזה מועדון בליגה. שהמתחזים מעבר לכביש יעשו חשבונות כאלו, בעיני הם מועדון קטן עם כסף ותארים.
אבל אולי זה רק אני.
-
ר.ש
- קיבל.ה 533 לייקים
בבקשה שנפסיד בשישי אלוהים
רואה שחורות המקורי
-
ASAFABADI
- קיבל.ה 368 לייקים
לא. פשוט לא. נגד קבוצות אחרות סבבה ברור לשחק רציני ולא לתת אבל נגד ביתר? אחרי מה שהם עשו לנו בשרוכים ועד היום עוד חוגגים על זה? אין יותר מתוק (ומוסרי) מלהחזיר להם באותו מטבע בדיוקMendelson כתב: ↑12 מאי 2026, 22:46לא מסוגל להבין אמירות כאלו. לא אחרי שחלקנו עדיין סוחבים את הטראומה של משחק השרוכים עד היום, אני ביניהם. ואני גם מאמין בקארמה, ובאמת משוכנע שאותו משחק מפורסם הוא הסיבה לכך שהקבוצה הארורה הזאת נמחקה לחלוטין מהמפה (מקום 7 בליגה א', בדקתי). אנחנו פאקינג הפועל, ואולי קצת שכחנו את זה בעשור וחצי האחרון, אבל אנחנו לא עוד איזה מועדון בליגה. שהמתחזים מעבר לכביש יעשו חשבונות כאלו, בעיני הם מועדון קטן עם כסף ותארים.
אבל אולי זה רק אני.
-
הצבי ישראל
- קיבל.ה 100 לייקים
צודק, אנשים פה מדברים על הטראומה ההיא. אבל זאת התרופה, להחזיר להם באותו מטבע.ASAFABADI כתב: ↑12 מאי 2026, 23:58לא. פשוט לא. נגד קבוצות אחרות סבבה ברור לשחק רציני ולא לתת אבל נגד ביתר? אחרי מה שהם עשו לנו בשרוכים ועד היום עוד חוגגים על זה? אין יותר מתוק (ומוסרי) מלהחזיר להם באותו מטבע בדיוקMendelson כתב: ↑12 מאי 2026, 22:46לא מסוגל להבין אמירות כאלו. לא אחרי שחלקנו עדיין סוחבים את הטראומה של משחק השרוכים עד היום, אני ביניהם. ואני גם מאמין בקארמה, ובאמת משוכנע שאותו משחק מפורסם הוא הסיבה לכך שהקבוצה הארורה הזאת נמחקה לחלוטין מהמפה (מקום 7 בליגה א', בדקתי). אנחנו פאקינג הפועל, ואולי קצת שכחנו את זה בעשור וחצי האחרון, אבל אנחנו לא עוד איזה מועדון בליגה. שהמתחזים מעבר לכביש יעשו חשבונות כאלו, בעיני הם מועדון קטן עם כסף ותארים.
אבל אולי זה רק אני.
-
הצבי ישראל
- קיבל.ה 100 לייקים
מורוזוב ואנטווי מביתר וככל הנראה לופס של ב"ש גמרו את העונה. כמה זה חשוב לחלק עומסים. זה הזמן לחלק עומסים בהפועל יום שישי מול ב"ש
- Hapolo
- קיבל.ה 1079 לייקים
נחמד לראות את אוהדי ביתר שלפני שבועיים חגגו את חג השרוכים בוכים עכשיו על ספק יד של קנגאווה
רדיוס לבית"ר!
-
רק הפועל
- קיבל.ה 3120 לייקים
אגב יש מצב שהיה שם יד זה לא חד משמעי כמו שטוענים פה וכל הדיבורים על ביתר כקבוצה של הממסד וכו מביכים , מתיי הייתה האליפות האחרונה שלהם ? בדיוק
-
Adam
- קיבל.ה 258 לייקים