יש מלחמה (ממשיכים עם מבצע גדעון)
-
- קיבל.ה 2569 לייקים
אחר כך יגידו לי שהוא לא פועל ממניעים אישיים בלבד
החטופים על הזין שלו
החטופים על הזין שלו
-
- קיבל.ה 1479 לייקים
נתניהו פושע והממשלה שלו פשוט אסון.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- עידן סרור
- קיבל.ה 372 לייקים
וזה דובר שהוא מינה כארבעה ימים לאחר המלחמה.
כמה שאכפת לו מטובת המדינה שיאללללה
כמה שאכפת לו מטובת המדינה שיאללללה
-
- קיבל.ה 413 לייקים
עוד שני חללים בצפון הרצועה. יהי זכרם ברוך.
הטמטום הפרוגרסיבי עולה לנו ביותר מדי הרוגים.
- teknoboy
- קיבל.ה 1856 לייקים
הפרוגרסיבים האלה כל הזמן מכריחים את צה"ל להיכנס למקומות ואז להישאר בהם!!! חיילים נהרגים בגלל זה!!עד המ!!ת הפועל כתב: ↑02 נובמבר 2024, 20:14 עוד שני חללים בצפון הרצועה. יהי זכרם ברוך.
שתפו שכולם יראו את הצביעות!!
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
- its-sick
- קיבל.ה 1395 לייקים
מה הקשר בין זה שנתניהו רוצה מלחמה ארוכה ככל האפשר כדי לדחות ועדת חקירה ואת המשפטים שלו, ל"טמטום פרוגרסיבי"?
דם הקורבנות מרוח על ידי נתניהו והקואליציה שלו. בוגדים במדינה אחד אחד.
דם הקורבנות מרוח על ידי נתניהו והקואליציה שלו. בוגדים במדינה אחד אחד.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
لا إله
-
- קיבל.ה 2569 לייקים
מה הפרוגרס עשו לך?עד המ!!ת הפועל כתב: ↑02 נובמבר 2024, 20:14 עוד שני חללים בצפון הרצועה. יהי זכרם ברוך.
נדמה לי שיש כאן ממשלת ימין בערך 20 שנה כבר
ממליץ פחות לצפות בכל דבר בערוץ tov, בהרצאות של שפטל מהבית שלו וכו וכו ושאר מפיצי תאוריות קונספירציה
נערך לאחרונה על ידי dino ב 02 נובמבר 2024, 20:26, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 413 לייקים
החרא הפרוגרסיבי שלכם הוא זה שלא מאפשר לצה״ל להוריד בניינים חשודים עד שיש אישור ודאי (על ידי רחפן/חיילים/כלבים). תמשיכו להתייפייף ולהעדיף את חיי האוכלוסיה הנאצית בעזה על חיי החיילים שלנו. שום דבר לא מפתיע איתכם.
-
- קיבל.ה 2569 לייקים
מי יתן לך להוריד כל בניין חשוד? אתה חי לבד בעולם?עד המ!!ת הפועל כתב: ↑02 נובמבר 2024, 20:26 החרא הפרוגרסיבי שלכם הוא זה שלא מאפשר לצה״ל להוריד בניינים חשודים עד שיש אישור ודאי (על ידי רחפן/חיילים/כלבים). תמשיכו להתייפייף ולהעדיף את חיי האוכלוסיה הנאצית בעזה על חיי החיילים שלנו. שום דבר לא מפתיע איתכם.
זה לא מלחמת העולם הראשונה, היום הכל מועבר ומיודע בשניה וחצי לכל העולם
-
- קיבל.ה 413 לייקים
מה זה משנה איזו ממשלה יש כאן אם מאחורי הקלעים (מי שקובע מדיניות בפועל) כולם פרוגרסיבים?dino כתב:מה הפרוגרס עשו לך?עד המ!!ת הפועל כתב: ↑02 נובמבר 2024, 20:14 עוד שני חללים בצפון הרצועה. יהי זכרם ברוך.
נדמה לי שיש כאן ממשלת ימין בערך 20 שנה כבר
ואתה לא תוציא ממני מחמאות לממשלות של ביבי כי אני בעצמי לא סובל אותו ואת הממשלות שלו. אני ימני ששונא כמעט את כל מי שקשור לימין בארץ.
-
- קיבל.ה 2569 לייקים
זו אחת הבעיות של הימין
ההתעלמות המוחלטת משאר העולם. האמונה שאפשר לעשות כל מה שבא לנו ולא להבין איך דברים עובדים ואיך אנחנו מאכילים ומכלכלים פה ומחמשים פה את המדינה.
התעלמות מוחלטת פשוט.
ההתעלמות המוחלטת משאר העולם. האמונה שאפשר לעשות כל מה שבא לנו ולא להבין איך דברים עובדים ואיך אנחנו מאכילים ומכלכלים פה ומחמשים פה את המדינה.
התעלמות מוחלטת פשוט.
-
- קיבל.ה 413 לייקים
והנה הוכחת את הנקודה שלי שמה שחשוב זה לרצות את כל העולם ואשתו במקום לשמור על חיי חיילינו.dino כתב:מי יתן לך להוריד כל בניין חשוד? אתה חי לבד בעולם?עד המ!!ת הפועל כתב: ↑02 נובמבר 2024, 20:26 החרא הפרוגרסיבי שלכם הוא זה שלא מאפשר לצה״ל להוריד בניינים חשודים עד שיש אישור ודאי (על ידי רחפן/חיילים/כלבים). תמשיכו להתייפייף ולהעדיף את חיי האוכלוסיה הנאצית בעזה על חיי החיילים שלנו. שום דבר לא מפתיע איתכם.
ועדיין עם כל ההתייפייפות ועורכי הדין אתה מואשם ברצח עם בהאג. אז בוא נעשה את מה שצריך לעשות כי בכל מקרה יאשימו אותנו בדברים האלה.
-
- קיבל.ה 413 לייקים
אם כל העולם היה משחק לפי החוקים האלה, אין בעיה.dino כתב:זו אחת הבעיות של הימין
התעלמות מוחלטת פשוט.
הבעיה היא שמישראל דורשים להיות משהו שאף אחד אפילו לא מתקרב להיות. ועדיין זה לא עוזר לנו בכלום.
-
- קיבל.ה 2569 לייקים
זה לא האגעד המ!!ת הפועל כתב: ↑02 נובמבר 2024, 20:31והנה הוכחת את הנקודה שלי שמה שחשוב זה לרצות את כל העולם ואשתו במקום לשמור על חיי חיילינו.dino כתב:מי יתן לך להוריד כל בניין חשוד? אתה חי לבד בעולם?עד המ!!ת הפועל כתב: ↑02 נובמבר 2024, 20:26 החרא הפרוגרסיבי שלכם הוא זה שלא מאפשר לצה״ל להוריד בניינים חשודים עד שיש אישור ודאי (על ידי רחפן/חיילים/כלבים). תמשיכו להתייפייף ולהעדיף את חיי האוכלוסיה הנאצית בעזה על חיי החיילים שלנו. שום דבר לא מפתיע איתכם.
ועדיין עם כל ההתייפייפות ועורכי הדין אתה מואשם ברצח עם בהאג. אז בוא נעשה את מה שצריך לעשות כי בכל מקרה יאשימו אותנו בדברים האלה.
זו העובדה שאתה מדינה קטנה מאוד שלא יכולה לדאוג לעצמה לבד, בטח כשיש כמה שרוצים להשמיד אותך.
ברגע שבמקרה קיצון יסגרו את הברז, מאיפה תחמושת? מאיפה מספיק אוכל? אנשים פה יהיו ברחוב רעבים ללחם.
זה שווה את זה?
- its-sick
- קיבל.ה 1395 לייקים
יש לך קיום בלי העולם? הכלכלה שלנו מבוססת על ייצוא הייטק. אין לנו משאבי טבע.
ברגע שהעולם יטיל עלינו אמברגו כמו שהיה על דרום אפריקה, המדינה שלנו נמחקת תוך כמה שנים.
ברגע שהעולם יטיל עלינו אמברגו כמו שהיה על דרום אפריקה, המדינה שלנו נמחקת תוך כמה שנים.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
لا إله
-
- קיבל.ה 2569 לייקים
זה המצב הנתון(נניח)עד המ!!ת הפועל כתב: ↑02 נובמבר 2024, 20:33אם כל העולם היה משחק לפי החוקים האלה, אין בעיה.dino כתב:זו אחת הבעיות של הימין
התעלמות מוחלטת פשוט.
הבעיה היא שמישראל דורשים להיות משהו שאף אחד אפילו לא מתקרב להיות. ועדיין זה לא עוזר לנו בכלום.
מה אתה יכול לעשות? להשתגע?
-
- קיבל.ה 413 לייקים
בגלל זה היינו צריכים מראש לא להגיע למצב שאנחנו תלויים במדינה אחרת מבחינת חימוש. עכשיו ברור שזה מאוחר מדי ואנחנו חייבים להיות יס-מנים של ביידן-האריס. אכלנו אותה.dino כתב:זה לא האגעד המ!!ת הפועל כתב: ↑02 נובמבר 2024, 20:31והנה הוכחת את הנקודה שלי שמה שחשוב זה לרצות את כל העולם ואשתו במקום לשמור על חיי חיילינו.dino כתב: מי יתן לך להוריד כל בניין חשוד? אתה חי לבד בעולם?
זו העובדה שאתה מדינה קטנה מאוד שלא יכולה לדאוג לעצמה לבד, בטח כשיש כמה שרוצים להשמיד אותך.
ברגע שבמקרה קיצון יסגרו את הברז, מאיפה תחמושת? מאיפה מספיק אוכל? אנשים פה יהיו ברחוב רעבים ללחם.
זה שווה את זה?
-
- קיבל.ה 413 לייקים
הלוואי. עכשיו אין ברירה. צריכים להיות צייתנים כדי לקבל נשק. לא בטוח שלהיות צייתנים יספיק לנו עם קמאלה. אמברגו נשק יגיע בעתיד הלא רחוק עם כל ממשל דמוקרטי.dino כתב:זה המצב הנתון(נניח)עד המ!!ת הפועל כתב: ↑02 נובמבר 2024, 20:33אם כל העולם היה משחק לפי החוקים האלה, אין בעיה.dino כתב:זו אחת הבעיות של הימין
התעלמות מוחלטת פשוט.
מה אתה יכול לעשות? להשתגע?
-
- קיבל.ה 413 לייקים
לצערי זה נכון. הלוואי שזה לא היה המצב שלנו.its-sick כתב:יש לך קיום בלי העולם? הכלכלה שלנו מבוססת על ייצוא הייטק. אין לנו משאבי טבע.
חרא על הפרצוף שלנו ובאסה על חיילים שנהרגים לחינם.
-
- קיבל.ה 2569 לייקים
מבחינת הממשלה הם לא נהרגים לחינםעד המ!!ת הפועל כתב: ↑02 נובמבר 2024, 20:40לצערי זה נכון. הלוואי שזה לא היה המצב שלנו.its-sick כתב:יש לך קיום בלי העולם? הכלכלה שלנו מבוססת על ייצוא הייטק. אין לנו משאבי טבע.
חרא על הפרצוף שלנו ובאסה על חיילים שנהרגים לחינם.
נחלק את זה לשניים-
1. עבור החזקת כס המלכות של מוכר הרהיטים מסיבותיו האישיות
2. האינטרס של צד מאוד משמעותי בממשלה, צד משמעותי לקיום הממשלה, לאפשר את האופציה לחזור וליישב את רצועת עזה.
כל זה נמכר לציבור ״כאינטרס ביטחוני״ זה כמובן כדי לקבל אישור מהעם להמשך המלחמה ולחוסר כוונה להגיע לעיסקת חטופים.
בשביל מטרות אלו נהרגים חיילים
בשביל מטרות אלו חזרו עכשיו להלחם בגבאלייה בפעם השלישית לדעתי(כאחד שגר קרוב)
-
- קיבל.ה 413 לייקים
שוב, אתה לא תראה אותי בחיים אומר מילה טובה על ממשלות נתניהו. אני שונא אותו ואותם על מלא.
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1170 לייקים
איזה שיח הזוי מתנהל פה. לא מורידים בניינים על יושביהם בגלל מה שהעולם והאג יגידו, דינו ואיציק? זאת הסיבה שאתם חושבים שלא כדאי לעשות את זה? מימנים אני כבר אפילו לא מצפה אבל שימו לב איך אתם מנרמלים פשע מלחמה מובהק
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1508 לייקים
1. גם במלחמת העולם הראשונה לא הורידו חופשי בנייני אזרחים, למעשה, בימים ההם, הלחימה הייתה הרבה יותר בשדה הקרב מאשר לצד אזרחים.dino כתב: ↑02 נובמבר 2024, 20:27מי יתן לך להוריד כל בניין חשוד? אתה חי לבד בעולם?עד המ!!ת הפועל כתב: ↑02 נובמבר 2024, 20:26 החרא הפרוגרסיבי שלכם הוא זה שלא מאפשר לצה״ל להוריד בניינים חשודים עד שיש אישור ודאי (על ידי רחפן/חיילים/כלבים). תמשיכו להתייפייף ולהעדיף את חיי האוכלוסיה הנאצית בעזה על חיי החיילים שלנו. שום דבר לא מפתיע איתכם.
2. אתה זוכר מה עשו לגרמניה והעותמנים בעקבות מלחמת העולם הראשונה?
מעולם לא היה מותר לעשות הכל,
כל מדינה תלויה במדינה אחרת, אפילו מעצמות.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- teknoboy
- קיבל.ה 1856 לייקים
אתה לא מעודכן.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑02 נובמבר 2024, 20:26 החרא הפרוגרסיבי שלכם הוא זה שלא מאפשר לצה״ל להוריד בניינים חשודים עד שיש אישור ודאי (על ידי רחפן/חיילים/כלבים). תמשיכו להתייפייף ולהעדיף את חיי האוכלוסיה הנאצית בעזה על חיי החיילים שלנו. שום דבר לא מפתיע איתכם.
כשצה"ל נמנע מלהוריד בניין זה לא בגלל שהפרוגרס השתלט לפני חודשיים על הצבא אלא כי נגמרים החימושים אז מתקמצנים עליהם.
מציע להתחבר טיפה למציאות ופחות להקשיב לגדי טאוב ושאר חובבי נאצים שמנסים לתרגם לעברית שטויות של הימין הקיצוני באמריקה.
"כלכלת החימושים משנה את שיטות הלחימה, ויותר חיילים נהרגים ממטענים בעזה
בחודש האחרון נהרגו ברצועה 17 חיילים, מהם 11 נהרגו מפיצוץ מטענים. מפקדים ולוחמים מסבירים כי עד לא מכבר נהג חיל האוויר לתקוף בסביבת מבנים לפני כניסת הכוחות, כדי להפעיל מטענים שהוטמנו בהם. ואולם עקב כלכלת החימושים ההדוקה שהצבא מתמודד איתה, הם נאלצים למצוא פתרונות חלופיים, יעילים פחות"
https://archive.ph/XXKGY#selection-743.0-743.69
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 413 לייקים
אני לא יודע מי זה גדי טאוב. אין לי טוויטר ואני קורא בעיקר תקשורת מיינסטרים. לא צריך להיות גאון גדול כדי להבין שלא מורידים בניין חשוד בגלל מדיניות פרוגרסיבית. ואם אתה אומר שמתקמצנים על חימושים, אז אתה מרשה לי לקלל את ביידן וממשלו המגה אולטרה סופר ציוני אי פעם?
אתה רוצה לספר לי למה חיילים נכנסים לבניין שחושדים בו (פעם שנייה השבוע) ומתים ממטענים? לא קראתי בזמן האחרון בשום מקום שחסרים חימושים לצה״ל.
אתה רוצה לספר לי למה חיילים נכנסים לבניין שחושדים בו (פעם שנייה השבוע) ומתים ממטענים? לא קראתי בזמן האחרון בשום מקום שחסרים חימושים לצה״ל.
- its-sick
- קיבל.ה 1395 לייקים
אני מדבר עם אנשים בשפה שלהם. רוב הישראלים לא מסוגלים להבין מה זה פשע מלחמה, ואני לא מספיק פדגוג כדי להיות אותו האחד שיצליח להסביר להם או להעניק להם ערכים אוניברסליים.
זה העם שלנו ואיתו צריך להסתדר. חרא עם, אין ספק.
لا إله
لا إله
-
- קיבל.ה 413 לייקים
כרגיל, חזרתם להתנשאות המסריחה שלכם.
כולם יודעים מה זה פשעי מלחמה, פשוט לא מסכימים איתכם שצה״ל מבצע כאלה. וכאמור מי שלא מסכים איתכם אז הוא דביל חסר מושג ונחות.
מעניין איך העולם הגיב לשיטוח דרזדן ושתי פצצות אטום על יפן (הרג המוני, כן? אבל לא על ידי ישראל אז יאללה אפשר להתקדם).
כולם יודעים מה זה פשעי מלחמה, פשוט לא מסכימים איתכם שצה״ל מבצע כאלה. וכאמור מי שלא מסכים איתכם אז הוא דביל חסר מושג ונחות.
מעניין איך העולם הגיב לשיטוח דרזדן ושתי פצצות אטום על יפן (הרג המוני, כן? אבל לא על ידי ישראל אז יאללה אפשר להתקדם).
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1170 לייקים
באתי להגיב לך על זה אבל ההודעה אחריך הבהירה לי שאתה צודק
-
- קיבל.ה 413 לייקים
כל כך מתנשאים, ציניקנים ומגניבים (בעיני עצמכם). ערימה של כלום ושום דבר שמעדיפים את חיי האויב הנאצי על חיי חיילי צה״ל. תמיד אשים לכם את זה מול הפרצוף.
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1508 לייקים
קופיקו, שקט.
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 413 לייקים
שלום גם לך יא וואנאבי בלאדבראדר. בחיים לא תגיע לקרסוליים של הטרול המקורי.
- its-sick
- קיבל.ה 1395 לייקים
דיברנו על מה שאתה רוצה שייעשה ולא עושים בגלל איזה משהו פרוג משהו, לא על מה שצה"ל כן עושה. זה דיון אחר לגמרי.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑02 נובמבר 2024, 21:57כולם יודעים מה זה פשעי מלחמה, פשוט לא מסכימים איתכם שצה״ל מבצע כאלה. וכאמור מי שלא מסכים איתכם אז הוא דביל חסר מושג ונחות.
لا إله
لا إله
-
- קיבל.ה 413 לייקים
אתה יכול להמשיך ללגלג כמה שבא לך. בשורה התחתונה חיילים מתים בגלל המדיניות הזאת.
-
- קיבל.ה 626 לייקים
כרגע הןא שם לך כתבה על מחסור בחימושים , עם קישור.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑02 נובמבר 2024, 21:40 אני לא יודע מי זה גדי טאוב. אין לי טוויטר ואני קורא בעיקר תקשורת מיינסטרים. לא צריך להיות גאון גדול כדי להבין שלא מורידים בניין חשוד בגלל מדיניות פרוגרסיבית. ואם אתה אומר שמתקמצנים על חימושים, אז אתה מרשה לי לקלל את ביידן וממשלו המגה אולטרה סופר ציוני אי פעם?
להלן
https://www.haaretz.co.il/news/politics ... df786c0000
ואם בעיניך הארץ הם פרוגרס , הנה אותו דבר מאתר שהוא ימין על מלא
https://www.inn.co.il/news/650684
גם אם בעיניך אסור להיות יפי נפש, וצריך לירות בכל דבר בעזה וכו- בפועל אין לנו תחמושת ולכן נהרגים חיילים. לא עורכי דין ולא שמאלנים ולא האג.
וכן, אין לנו תחמושת כי אנחנו תלויים במדינות אחרות. אגב אפילו מדינות עם יותר תחמושת וכח בעולם לא הכי מסתדרות עצמאית במלחמה. עע רוסיה שממש מקווה שטראמפ ינצח ולא יחמש את אוקראינה.
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1170 לייקים
אין לך מושג מה המונח פשע מלחמה אומר, וזה ברור שאין לך מושג מה המונח פרוגרסיביות אומר, אתה לא מבין איזה מצחיק אתה נשמע כשאתה זורק את המונח הזה בהקשר לא נכון, אתה משתמש בדוגמאות היסטוריות לא רלוונטיות ומפגין רמת לוגיקה של נער (או אדם בוגר תוצר קלאסי של מערכת החינוך העלובה בישראל). לפני שאתה מתלונן שמלגלגים עליך תטרח לברר מה אתה אומר ואיך אתה מציג את הטיעונים שלך, או שתמשיך להתקרבן ולהתבכיין על דפי הפורום זה גם בסדר
-
- קיבל.ה 413 לייקים
אני לא מתכוון להתייחס למקורות קיצוניים (משני הצדדים). לא קראתי באתרים הרגילים על חוסר בחימושים.תא מרבוטא כתב:כרגע הןא שם לך כתבה על מחסור בחימושים , עם קישור.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑02 נובמבר 2024, 21:40 אני לא יודע מי זה גדי טאוב. אין לי טוויטר ואני קורא בעיקר תקשורת מיינסטרים. לא צריך להיות גאון גדול כדי להבין שלא מורידים בניין חשוד בגלל מדיניות פרוגרסיבית. ואם אתה אומר שמתקמצנים על חימושים, אז אתה מרשה לי לקלל את ביידן וממשלו המגה אולטרה סופר ציוני אי פעם?
להלן
https://www.haaretz.co.il/news/politics ... df786c0000
ואם בעיניך הארץ הם פרוגרס , הנה אותו דבר מאתר שהוא ימין על מלא
https://www.inn.co.il/news/650684
גם אם בעיניך אסור להיות יפי נפש, וצריך לירות בכל דבר בעזה וכו- בפועל אין לנו תחמושת ולכן נהרגים חיילים. לא עורכי דין ולא שמאלנים ולא האג.
וכן, אין לנו תחמושת כי אנחנו תלויים במדינות אחרות. אגב אפילו מדינות עם יותר תחמושת וכח בעולם לא הכי מסתדרות עצמאית במלחמה. עע רוסיה שממש מקווה שטראמפ ינצח ולא יחמש את אוקראינה.
אני אישית לא קונה את זה שחסרים חימושים (מי נכנס לטהר את דרום לבנון כשאין לו חימושים?).
עצוב מאוד שמדינה כמו ישראל, שמוקפת באויבים, לא טרחה במשך עשרות שנים להיות תלויה בעצמה מבחינת חימושים. לא אתפלא אם זה במכוון, כי יש בוסים בעולם הזה שדואגים שמלחמות יימשכו לנצח (וכך לא נוכל אף פעם לנצח ב-100%, אלא תמיד יעצרו אותנו שניה לפני).
בנוגע לרוסיה, מדובר במדינה פח שלולא היו לה פצצות אטום, המערב מזמן היה כובש אותה. מספיק לראות ממי הם מבקשים עזרה (איראן, צפון קוריאה) כדי להבין כמה הם עלובים.
-
- קיבל.ה 413 לייקים
אני יודע שמשחקים עם המונח הזה לפי ראות עיניים. מה שנחשב פשע מלחמה ישראלי, לא ייחשב כפשע מלחמה של מדינות אחרות. לכן כל המונחים האלה שווים לתחת, והם לגמרי מונחים שמפמפמים כדי למנוע מישראל לנצח את הטרור הערבי-נאצי באזור.פרימו לוי כתב:אין לך מושג מה המונח פשע מלחמה אומר, וזה ברור שאין לך מושג מה המונח פרוגרסיביות אומר, אתה לא מבין איזה מצחיק אתה נשמע כשאתה זורק את המונח הזה בהקשר לא נכון, אתה משתמש בדוגמאות היסטוריות לא רלוונטיות ומפגין רמת לוגיקה של נער (או אדם בוגר תוצר קלאסי של מערכת החינוך העלובה בישראל). לפני שאתה מתלונן שמלגלגים עליך תטרח לברר מה אתה אומר ואיך אתה מציג את הטיעונים שלך, או שתמשיך להתקרבן ולהתבכיין על דפי הפורום זה גם בסדר
ממש בעיה לפתוח אינטרנט ולקרוא מה המושגים האלה אומרים. מדע אטומי. כשאין משהו ענייני להגיד, אז עוברים להעלבות אישיות. לא מתרגש ממך ומלהקת החברים המאוננים שלך בפורום. אתם כולכם בושה לעם ישראל ואני שמח שטורחים להזכיר לכם את זה בכל הזדמנות.
- teknoboy
- קיבל.ה 1856 לייקים
1. בתקשורת המיינסטרים טוענים שצה"ל שינה את דרכי הפעולה שלו בגלל "הפרוגרס"? אפשר לינק לדוגמה?עד המ!!ת הפועל כתב: ↑02 נובמבר 2024, 21:40 1. אני לא יודע מי זה גדי טאוב. אין לי טוויטר ואני קורא בעיקר תקשורת מיינסטרים.
2. לא צריך להיות גאון גדול כדי להבין שלא מורידים בניין חשוד בגלל מדיניות פרוגרסיבית.
3. ואם אתה אומר שמתקמצנים על חימושים, אז אתה מרשה לי לקלל את ביידן וממשלו המגה אולטרה סופר ציוני אי פעם?
4. אתה רוצה לספר לי למה חיילים נכנסים לבניין שחושדים בו (פעם שנייה השבוע) ומתים ממטענים?
5. לא קראתי בזמן האחרון בשום מקום שחסרים חימושים לצה״ל.
2. להיפך. זה ממש טיפשי לחשוב ככה.
3. תקלל את מי שבא לך. אגב זה גם גרמניה, בריטניה, קנדה, צרפת ובטח עוד כמה ששכחתי.
4. מלחמה זה מסוכן.
5. אולי כדאי שתבחר מקורות מידע קצת יותר מוצלחים.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- teknoboy
- קיבל.ה 1856 לייקים
נחתמו אמנות ונקבעו חוקים שימנעו אסונות ופשעים כאלה לעתיד לבואעד המ!!ת הפועל כתב: ↑02 נובמבר 2024, 21:57 מעניין איך העולם הגיב לשיטוח דרזדן ושתי פצצות אטום על יפן (הרג המוני, כן? אבל לא על ידי ישראל אז יאללה אפשר להתקדם).
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 413 לייקים
1. זה לא מה שאמרתי. מה שכן נכתב הרבה פעמים, זה שצריכים אישורים מגבוה כדי להוריד בניינים (אחרי שיש זיהוי ודאי שמסכן חיי חיילים כמובן).teknoboy כתב:1. בתקשורת המיינסטרים טוענים שצה"ל שינה את דרכי הפעולה שלו בגלל "הפרוגרס"? אפשר לינק לדוגמה?עד המ!!ת הפועל כתב: ↑02 נובמבר 2024, 21:40 1. אני לא יודע מי זה גדי טאוב. אין לי טוויטר ואני קורא בעיקר תקשורת מיינסטרים.
2. לא צריך להיות גאון גדול כדי להבין שלא מורידים בניין חשוד בגלל מדיניות פרוגרסיבית.
3. ואם אתה אומר שמתקמצנים על חימושים, אז אתה מרשה לי לקלל את ביידן וממשלו המגה אולטרה סופר ציוני אי פעם?
4. אתה רוצה לספר לי למה חיילים נכנסים לבניין שחושדים בו (פעם שנייה השבוע) ומתים ממטענים?
5. לא קראתי בזמן האחרון בשום מקום שחסרים חימושים לצה״ל.
2. להיפך. זה ממש טיפשי לחשוב ככה.
3. תקלל את מי שבא לך. אגב זה גם גרמניה, בריטניה, קנדה, צרפת ובטח עוד כמה ששכחתי.
4. מלחמה זה מסוכן.
5. אולי כדאי שתבחר מקורות מידע קצת יותר מוצלחים.
2. אוקיי.
3. מהם אני מראש לא מצפה לכלום.
4. מלחמה זה מסוכן כל עוד חיילים ישראלים נהרגים אה? כשאהובי נפשך הנאצים העזתים נפגעים אתה לא מסתכל על זה בכזאת קלות. רשמתי לעצמי להגיב ״מלחמה זה מסוכן״ בפעם הבאה שתבכו פה על עוד ״טבח״ בעזה או בכל מקום אחר.
5. אני מסתפק במיינסטרים. כל השאר דוחפים את האג׳נדות שלהם יותר מדי (גם במיינסטרים לפעמים, אבל שם זה יותר בולט ויותר קל לסנן).