עונת המלפפונים 25/26

פורום אוהדי הפועל תל אביב
לירון האדום
קיבל.ה  2411 לייקים

אדוםאדום כתב: 04 יולי 2025, 12:24
לוסיאנו כתב: 04 יולי 2025, 12:12
זרתותח כתב: 04 יולי 2025, 12:06

פלקאו הזה שאמרו פה הוא אחד מהשניים?
לפלקאו כבר יש חוזה
פלקאו לא סגור ולא חתום. הוא אופציית גיבוי למקרה ו. בעיקר כי הוא היחיד שמוכן לבוא לארץ עם המלחמה
אז בסוף התפשרו על הגיבוי כי הוא היחיד שמוכן לבוא לארץ?
אדוםאדום
קיבל.ה  21 לייקים

לירון האדום כתב: 07 יולי 2025, 15:48
אדוםאדום כתב: 04 יולי 2025, 12:24
לוסיאנו כתב: 04 יולי 2025, 12:12

לפלקאו כבר יש חוזה
פלקאו לא סגור ולא חתום. הוא אופציית גיבוי למקרה ו. בעיקר כי הוא היחיד שמוכן לבוא לארץ עם המלחמה
אז בסוף התפשרו על הגיבוי כי הוא היחיד שמוכן לבוא לארץ?
פלקאו ודנילסון לא אותה עמדה לא אותו סגנון.
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1522 לייקים

dino כתב: 07 יולי 2025, 15:47
KingAlpaca כתב: 07 יולי 2025, 15:43 מקורבים, מה הסיכוי לעסקת חטופים?

הסיכוי להחתים את דנילסון כדובר החדש של שרה נתניהו יותר גבוה

כרגע מחפשים מתווה של 60 אחוז חטופים ואחוזים ממכירה עתידית של השאר
יש סעיף שיחרור?
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
dino
קיבל.ה  2626 לייקים

KingAlpaca כתב: 07 יולי 2025, 15:55
dino כתב: 07 יולי 2025, 15:47

הסיכוי להחתים את דנילסון כדובר החדש של שרה נתניהו יותר גבוה

כרגע מחפשים מתווה של 60 אחוז חטופים ואחוזים ממכירה עתידית של השאר
יש סעיף שיחרור?
כן
הבטחת שרה בשלטון. זה הסעיף.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  5039 לייקים

תקרה לפני שיהיו בהפועל 4 זרים חתומים (לא כולל ג'וקו).
יהלום14אדום
קיבל.ה  1006 לייקים

באחת מקבוצות הווצאפ עלה השם:
החלוץ הברזילאי, ויניסיוס מונגוטי, מקבוצת אופרריו פרוביארו מהליגה הברזילאית השנייה,
מועמד מוביל להפועל תל אביב.
יאללה הביתה!!!
סמל אישי של משתמש
Shacham
קיבל.ה  894 לייקים

יוספי בסגנון זה לא רן בנימין אלא ספורי (אולי קצת משונמך ביכולת).

הלוואי אבל לפי דיווחים שהיו עליו בתקשורת הוא מרוויח בקבוצה האוקראינית 400 אלף יורו שכר, לא רואה איך אנחנו משווים לו את זה אפילו אם הם משחררים אותו בחינם (ונראה שהם לא).
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  5039 לייקים

יהלום14אדום כתב: 07 יולי 2025, 16:16 באחת מקבוצות הווצאפ עלה השם:
החלוץ הברזילאי, ויניסיוס מונגוטי, מקבוצת אופרריו פרוביארו מהליגה הברזילאית השנייה,
חלוץ מחליף בקבוצת ליגה שניה בברזיל עם 11 הופעות ו-0 כיבושים העונה, שאלוהים יעזור לנו.
אנחנו בתהליך
קיבל.ה  335 לייקים

אני באחת הקבוצות האלו.
זה טרול
קפבלנקה
קיבל.ה  230 לייקים

תעשו טובה, בלי שמות שלא עברו הצלבה של 4 מקורות + רגל וחצי בהפועל. חבל על הלב של כולנו, יש פה אנשים רגישים.
בן לוז
קיבל.ה  233 לייקים

הזייה שמשווים פה את יוספי לרן בנימין
בכלל לא אותו שחקן
נתחיל מזה שהאחד שחקן כדורגל לגיטימי והשני לא
ונמשיך שיוספי שחקן מעולה עם דריבל, בעיטה חזקה וטכניקה מעולה

הלוואי יהיה לנו קישור של דנילסון כ8 ויוספי כ10
amorphis
קיבל.ה  90 לייקים

רדפוקס כתב: 07 יולי 2025, 16:12
הלוואי
בשביל כולם מוכן גם עוד עונה בלאומית, לא שיש קשר ובכלל מעדיף שננצח סוף-סוף דרבי שייתן לכל האוהדים שמתאוששים מהמלחמה המזדיינת הזו עוד סיבה לקום:)
Mendelson
קיבל.ה  215 לייקים

דווקא הייתי בעד פרימור, כי בב״ש כן קרו דברים טובים מבחינה ניהולית, לדעתי זו הפעם הראשונה שכותב נגדו. אבל הביאו את האיש להיות מנכ״ל הפועל ת״א, שזה התפקיד הכי קריטי ומשמעותי במועדון שבו הבעלים לא מכיר כדורגל ישראלי, לא חי את זה, ולא נמצא במועדון מקרוב (כמו שחר, למשל, או אלונה).

אם היה מדובר בשקט תעשייתי הייתי מבסוט, אבל זה לא שאין הדלפות, אלא שההדלפות הן דרך מקורבים או מקורבים למקורבים בפורומים, כל מיני מצייצי טוויטר וכו׳. וזו שכונה מהסוג הרע. גם לשמוע על כל מיני קבוצות וואטסאפ, שיש בהן שמות אמיתיים, או טרולים אמיתיים, לא מעלה ניחוח של מקצועיות.

ולראות את עניין מחנה האימונים שמסתבר שיוצאים אליו מחר ולהבין את השכונה - אין לי בעיה שלוקח זמן לבנות קבוצה, שרוצים לקבל החלטות ברוגע, שיותר מחצי הרכב לא יהיה במחנה. אבל איפה ההודעה הרשמית? איפה הלו״ז של המשחקים שנקבעו לאוהדים? האם נצטרך לשמוע על זה דרך מקורבים בפורום, או שנגלה ביום המשחק עצמו מול מי משחקים ואם יש דרך לצפות בזה?

כשגולדהאר הגיע למחלה, הוא בא עם מוטיבציה וכסף, אבל בגלל כל הבררה המקומית הוא לא הצליח להגיע לשום הישג במשך כמה שנים למרות ששפך סכומים שספרא לא ישפוך פה אף פעם (וזה בסדר). כשהוא החליט לבעוט את כל הזבל המקומי ולהביא לפה איש מקצוע רציני מאירופה לנהל את המועדון בשמו, קרויף, פתאום הצליחו להביא הישגים. וההישגים האלו נשמרו גם כשאותו קרויף עזב, והביאו את מכבי למצב כלכלי שהלוואי ונגיע אליו יום אחד.

אני לא יודע אם יש מישהו שמכיר את ספרא עצמו, אבל אם יש עצה אחת שהייתי רוצה לתת לו זה להביא מישהו רציני שלא נגוע בכל הרפש המקומי, ויכול לעשות פה דברים בסטנדרט אחר. ואם הסטנדרטים יהיו אירופיים - אין לי בעיה עם תהליך של כמה שנים, עם לגרד פלייאוף עליון בהתחלה לפני שנושמים אוויר פסגות.

סורי, זו הודעת ״נמאס לי״, שלא קשורה בכלל לפלקאו או לזמן שלוקח להרכיב קבוצה. המסביב זה הכי חשוב בעיני, וקיוויתי למשהו אחר. אם מואיז הקטן יעשה עלייה וינהל את הקבוצה מקרוב - אני אשמח. אם הוא רוצה לראות פירות בהשקעה שלהם (ואני מלא הערכה על זה), צריך להבין שזה לא רק לאזן את המועדון כלכלית ולמחוק חובות עבר, אלא לעשות טיהור של המי שפכים שזורמים פה.
אדוםאדום
קיבל.ה  21 לייקים

ג׳וקו ורוחאנא לא יוצאים למחנה
יהלום14אדום
קיבל.ה  1006 לייקים

אנחנו בתהליך כתב: 07 יולי 2025, 16:24
אני באחת הקבוצות האלו.
זה טרול
זה נכון שלא זכור לי אף שם שיצא מהקבוצות האלה והתממש בסוף.
אבל מאוד יבש אצלנו לאחרונה, אז הוספתי עוד שום למוצלחים שעלו עד כה
יאללה הביתה!!!
TOMER
קיבל.ה  43 לייקים

אדוםאדום כתב: 07 יולי 2025, 16:50 ג׳וקו ורוחאנא לא יוצאים למחנה
מעולה! יש לך פרטים על המחנה?
L.S
קיבל.ה  1201 לייקים

Mendelson כתב: 07 יולי 2025, 16:43 דווקא הייתי בעד פרימור, כי בב״ש כן קרו דברים טובים מבחינה ניהולית, לדעתי זו הפעם הראשונה שכותב נגדו. אבל הביאו את האיש להיות מנכ״ל הפועל ת״א, שזה התפקיד הכי קריטי ומשמעותי במועדון שבו הבעלים לא מכיר כדורגל ישראלי, לא חי את זה, ולא נמצא במועדון מקרוב (כמו שחר, למשל, או אלונה).

אם היה מדובר בשקט תעשייתי הייתי מבסוט, אבל זה לא שאין הדלפות, אלא שההדלפות הן דרך מקורבים או מקורבים למקורבים בפורומים, כל מיני מצייצי טוויטר וכו׳. וזו שכונה מהסוג הרע. גם לשמוע על כל מיני קבוצות וואטסאפ, שיש בהן שמות אמיתיים, או טרולים אמיתיים, לא מעלה ניחוח של מקצועיות.

ולראות את עניין מחנה האימונים שמסתבר שיוצאים אליו מחר ולהבין את השכונה - אין לי בעיה שלוקח זמן לבנות קבוצה, שרוצים לקבל החלטות ברוגע, שיותר מחצי הרכב לא יהיה במחנה. אבל איפה ההודעה הרשמית? איפה הלו״ז של המשחקים שנקבעו לאוהדים? האם נצטרך לשמוע על זה דרך מקורבים בפורום, או שנגלה ביום המשחק עצמו מול מי משחקים ואם יש דרך לצפות בזה?

כשגולדהאר הגיע למחלה, הוא בא עם מוטיבציה וכסף, אבל בגלל כל הבררה המקומית הוא לא הצליח להגיע לשום הישג במשך כמה שנים למרות ששפך סכומים שספרא לא ישפוך פה אף פעם (וזה בסדר). כשהוא החליט לבעוט את כל הזבל המקומי ולהביא לפה איש מקצוע רציני מאירופה לנהל את המועדון בשמו, קרויף, פתאום הצליחו להביא הישגים. וההישגים האלו נשמרו גם כשאותו קרויף עזב, והביאו את מכבי למצב כלכלי שהלוואי ונגיע אליו יום אחד.

אני לא יודע אם יש מישהו שמכיר את ספרא עצמו, אבל אם יש עצה אחת שהייתי רוצה לתת לו זה להביא מישהו רציני שלא נגוע בכל הרפש המקומי, ויכול לעשות פה דברים בסטנדרט אחר. ואם הסטנדרטים יהיו אירופיים - אין לי בעיה עם תהליך של כמה שנים, עם לגרד פלייאוף עליון בהתחלה לפני שנושמים אוויר פסגות.

סורי, זו הודעת ״נמאס לי״, שלא קשורה בכלל לפלקאו או לזמן שלוקח להרכיב קבוצה. המסביב זה הכי חשוב בעיני, וקיוויתי למשהו אחר. אם מואיז הקטן יעשה עלייה וינהל את הקבוצה מקרוב - אני אשמח. אם הוא רוצה לראות פירות בהשקעה שלהם (ואני מלא הערכה על זה), צריך להבין שזה לא רק לאזן את המועדון כלכלית ולמחוק חובות עבר, אלא לעשות טיהור של המי שפכים שזורמים פה.
לא שאני מסנגר על המערכת. יותר מזה, במידה ובסופו של יום לא תעמוד כאן קבוצה ראויה אני חושב שצריך לעשות רעש גדול ולהסביר שלנו כאוהדים נמאס מבינוניות.

את העונה הקודמת ניהלו למופת. לא מגיע להם מעט נקודות זכות על זה? כבר אנחנו רצים לשלוח את כולם הביתה ולהביא חדש?

העונה הנוכחית עדיין לא התחילה ובעדינות, יש לא מעט סיבות מקלות לכך שאין עדיין סגל שלם ב100%.

בעניין ההדלפות, כמו שכתבו לפני. זה יכול להיות מכ"כ הרבה כיוונים שהם לא הפועל וזה קורה בכל מקום. אין שליטה על אוהדים שהחליטו להנפיץ שמות או שמדברים עם סוכני שחקנים.

זו עונה ראשונה של המערכת הזו בליגת העל, ולכל הפחות, צריך לתת להם את העונה הזו לפני שנשלח אותם לים ונביא במקומם אנשים אחרים.

אנשים פה קצת יוצאים מפרופורציות בקיץ הזה.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  5039 לייקים

amorphis כתב: 07 יולי 2025, 16:41
הלוואי
בשביל כולם מוכן גם עוד עונה בלאומית, לא שיש קשר ובכלל מעדיף שננצח סוף-סוף דרבי שייתן לכל האוהדים שמתאוששים מהמלחמה המזדיינת הזו עוד סיבה לקום:)
לא יהיה כולם.

אם ג'וקו ורוחאנא לא יוצאים למחנה יש לנו בכלל 18 בלי שחקני נוער שלא ראו דקה בבוגרים?
dino
קיבל.ה  2626 לייקים

TOMER כתב: 07 יולי 2025, 16:56
מעולה! יש לך פרטים על המחנה?
למה שיהיה לו?
הוא טען שהוא בא מעולם הסוכנים

אני בספק אם הפועל יודעים נגד מי הם משחקים
נערך לאחרונה על ידי dino ב 07 יולי 2025, 17:05, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2959 לייקים

בפינה היומית באתרים:
- דיברור של סוכן על כך שיוספי פתח מדהים את מחנה האימונים בקבוצה שלו אז לא יוותרו עליו (yeah, right)
- אופק ביטון מועמד
יחד, רק יחד! :heart:
amorphis
קיבל.ה  90 לייקים

רדפוקס כתב: 07 יולי 2025, 17:00
הלוואי
לא יהיה כולם.

אם ג'וקו ורוחאנא לא יוצאים למחנה יש לנו בכלל 18 בלי שחקני נוער שלא ראו דקה בבוגרים?
חח.. רק לוודא אתה יודע שאמרתי כולם התכוונתי לחטופים שלנו כן? :) ג'וקו או 4 זרים מעניינים את התחת לעומתם.

בלי קשר , רוחנא לדעתי פספוס, הרוויח צ'אנס נוסף
dino
קיבל.ה  2626 לייקים

אם גוקו לא יוצא זה בהחלט מעודד
לירון האדום
קיבל.ה  2411 לייקים

7even כתב: 07 יולי 2025, 17:05 בפינה היומית באתרים:
- דיברור של סוכן על כך שיוספי פתח מדהים את מחנה האימונים בקבוצה שלו אז לא יוותרו עליו (yeah, right)
- אופק ביטון מועמד
אוי לא, אופק ביטון זה שיא הבינוניות
HTA

יש חדש לגבי דייארה ?
יגיע או לא ?
יותר מידי זמן
אדום ותיק
קיבל.ה  786 לייקים

אלטמן יוצא למחנה האימון, האם בונים עליו לסגל?
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
dino
קיבל.ה  2626 לייקים

אדום ותיק כתב: 07 יולי 2025, 17:25 אלטמן יוצא למחנה האימון, האם בונים עליו לסגל?
לא רואה אלטרנטיבה לספסל מהשוק הישראלי יותר טובה ממנו
אם להיות ריאלים
ונרקומן
קיבל.ה  342 לייקים

לוקח את אופק ביטון ויוספי כחיזוק לסגל בעיניים עצומות. בטח עם איך שמתפתח החלון הזה
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  5039 לייקים

amorphis כתב: 07 יולי 2025, 17:05
רדפוקס כתב: 07 יולי 2025, 17:00

הלוואי
לא יהיה כולם.

חח.. רק לוודא אתה יודע שאמרתי כולם התכוונתי לחטופים שלנו כן?
כן ברור, לא יהיה.
אדוםאדום
קיבל.ה  21 לייקים

דנילסון יותר רחוק ממה שזה נראה הוא לא רגל וחצי בהפועל כמו שיש מי שחשב
HTA

אדוםאדום כתב: 07 יולי 2025, 18:18 דנילסון יותר רחוק ממה שזה נראה הוא לא רגל וחצי בהפועל כמו שיש מי שחשב
תכל'ס מה הבעיה כרגע שמעכבת את זה?
וינסנט
קיבל.ה  404 לייקים

dino כתב: 07 יולי 2025, 17:30
אדום ותיק כתב: 07 יולי 2025, 17:25 אלטמן יוצא למחנה האימון, האם בונים עליו לסגל?
לא רואה אלטרנטיבה לספסל מהשוק הישראלי יותר טובה ממנו
אם להיות ריאלים
הוא לא שווה חצי מהשכר שלו והוא פשוט נאחס
אדוםאדום
קיבל.ה  21 לייקים

HTA כתב: 07 יולי 2025, 18:28
אדוםאדום כתב: 07 יולי 2025, 18:18 דנילסון יותר רחוק ממה שזה נראה הוא לא רגל וחצי בהפועל כמו שיש מי שחשב
אתן פה עדכון מלא עוד מעט
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  974 לייקים

אף אחד לא חשב
מסתמנת פה חבורה של חסרי כישורים שמנהלת את המועדון
האחים ניסנוב פעלו טוב מהם
Mendelson
קיבל.ה  215 לייקים

L.S כתב: 07 יולי 2025, 16:57
Mendelson כתב: 07 יולי 2025, 16:43 דווקא הייתי בעד פרימור, כי בב״ש כן קרו דברים טובים מבחינה ניהולית, לדעתי זו הפעם הראשונה שכותב נגדו. אבל הביאו את האיש להיות מנכ״ל הפועל ת״א, שזה התפקיד הכי קריטי ומשמעותי במועדון שבו הבעלים לא מכיר כדורגל ישראלי, לא חי את זה, ולא נמצא במועדון מקרוב (כמו שחר, למשל, או אלונה).

לא שאני מסנגר על המערכת. יותר מזה, במידה ובסופו של יום לא תעמוד כאן קבוצה ראויה אני חושב שצריך לעשות רעש גדול ולהסביר שלנו כאוהדים נמאס מבינוניות.

את העונה הקודמת ניהלו למופת. לא מגיע להם מעט נקודות זכות על זה? כבר אנחנו רצים לשלוח את כולם הביתה ולהביא חדש?

העונה הנוכחית עדיין לא התחילה ובעדינות, יש לא מעט סיבות מקלות לכך שאין עדיין סגל שלם ב100%.

בעניין ההדלפות, כמו שכתבו לפני. זה יכול להיות מכ"כ הרבה כיוונים שהם לא הפועל וזה קורה בכל מקום. אין שליטה על אוהדים שהחליטו להנפיץ שמות או שמדברים עם סוכני שחקנים.

זו עונה ראשונה של המערכת הזו בליגת העל, ולכל הפחות, צריך לתת להם את העונה הזו לפני שנשלח אותם לים ונביא במקומם אנשים אחרים.

אנשים פה קצת יוצאים מפרופורציות בקיץ הזה.
העונה הקודמת לא נוהלה על ידי האנשים האלו, היה שינוי של מאמן שהוכיח את עצמו, והוא הגיע במקביל לפרימור. עמדנו במטרות שלנו בזכות אותו מאמן, בטח כשמשווים את זה לקודם שלו בתפקיד.

אמרתי שלא מדבר על הזמן שלוקח להעמיד את הקבוצה, אפילו לא על פלקאו ספציפית. ברור לי שלא קל לבנות קבוצה שצריכה כל כך הרבה שחקנים חדשים.

אבל ההתנהלות עד כה מרגישה קצת חובבנית דווקא במסביב, בדברים ״הקטנים״. ההדלפות המוזרות האלו דרך הפורום זו בעיה אחת, ודווקא בגלל שזה פורום שדים ולא פורום אופירה - ברור שזה לא סוכני שחקנים (שהיו שמחים למכור את הנרטיב שלהם לתקשורת, לא לטוויטר ולפורומים). מה שקורה לקראת מחנה האימון מגוחך בעיני, בלי שום מידע רלוונטי, מגלים היום שמחר יוצאים למחנה שלא ידוע בכלל מה קורה בו. ואפילו הסוגייה של בוסקילה מבאסת אותי, כי אם זה היה מנוהל הפועל הייתה עושה מסיבת עיתונאים, עונה על שאלות, מספרת את הצד שלה וקובעת את הטון. אבל אנחנו נותנים לרמת גן למלא את הוואקום הזה עם הבכיינות שלה, להוציא אותנו הרעים, עד כדי שהבורר לפני ששמע את הטענות שלנו ביקש מאיתנו שלא יתאמן עד לבוררות.

אם גולדהאר לא היה קנדי מנומס עם סבלנות של עם חסר משמעות, הוא היה מתייאש אחרי 2-3 עונות של כל הזפת הישראלית שהייתה במכבי ועוזב אותם לפני שקטף את הפירות. אני לא יודע אם לספרא שלנו יש את הסבלנות והיכולת לרוץ מרתון, ולשלם את השכר לימוד המאוד מאוד מבאס הזה במשך כמה שנים, ועדיין להיות נחוש למצוא את הנוסחה כדי לעשות פה מועדון בריא ומצליח.

ולכן היום נפל לי האסימון שהדבר הכי טוב שיכול לקרות זה שיפנו את תשומת ליבו לזה. ואני מעדיף שיחסוך את המיליון יורו של דנילסון, אם במקומו יביא לפה איש מקצוע אמיתי ממדינת כדורגל אירופאית כדי שיהיה GM של המועדון ויצעיד אותנו לעתיד טוב יותר. יש לך ספק שזה יותר טוב מפריגת ותפוזינה, גם אם הם מלאים בכוונות טובות?
Dubi Dubkin

נראה שמתבקש תיאום ציפיות בהקדם של ההנהלה לקהל האוהדים שפיתח ציפיות בעקבות דברור דרך שופרות העיתונות
בגין המטרות לעונה הבאה ובעיקר"ההתמקדות בזרים איכותיים" לבין הנעשה בפועל.
אני מדמה תסיטואציה לשוק ההון
לחברה שמאכזבת בדו"ח לשוק אל מול הציפיות.

עדיף שינמיכו ציפיות ויגדירו תמטרות שכנראה מסתכמות בכניסה לפלאיוף העליון מאשר לפתח ציפיות אצל האוהדים .
dino
קיבל.ה  2626 לייקים

Dubi Dubkin כתב: 07 יולי 2025, 18:49 נראה שמתבקש תיאום ציפיות בהקדם של ההנהלה לקהל האוהדים שפיתח ציפיות בעקבות דברור דרך שופרות העיתונות
בגין המטרות לעונה הבאה ובעיקר"ההתמקדות בזרים איכותיים" לבין הנעשה בפועל.
אני מדמה תסיטואציה לשוק ההון
לחברה שמאכזבת בדו"ח לשוק אל מול הציפיות.

עדיף שינמיכו ציפיות ויגדירו תמטרות שכנראה מסתכמות בכניסה לפלאיוף העליון מאשר לפתח ציפיות אצל האוהדים .
לפעמים זה מכוון לצורך שיווק המנויים, אני כרגע לא חושב שיש הפעלה מכוונת כזו.
לפחות אי אפשר לומר זאת כרגע. בהמשך נראה. כמו שכבר נאמר- נראה תכלס את מי מביאים. זר אחד ״זול״, אפילו 2 מתוך 7 זה בסדר לתקציב האמור(שנניח ונזרום כרגע שהוא בין 50 ל60 מיליון שקל שזה כולל הערכה שיהיו 12 אלף מנויים)
אם יהיה סגל דל וזול ממה שהוזרם דרך השופרות(זורם איתך על התהליך) אז ככל הנראה אכן היתה מטרת שיווק מנויים בכל העניין. יתכן.
talb55
קיבל.ה  47 לייקים

אדוםאדום כתב: 07 יולי 2025, 18:37
אתן פה עדכון מלא עוד מעט
אני לא אוהב את האובססיה שלך לעדכונים.
שחרר, לפי מה שאתה אומר לא נראה שאתה יודע משהו.

אף אחד לא אמר שהוא סגור. מה שכן עובדים על העסקה איתם סביב השבועיים בלי לשחרר, נקווה שהדברים יסתדרו.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2959 לייקים

הגענו למצב שהנציגים מוך המועדון בפורום כבר מתווכחים אחד עם השני.

בחיי שלא יודע למי להאמין פה כבר.
יחד, רק יחד! :heart:
אדוםאדום
קיבל.ה  21 לייקים

נכון לעכשיו, אין התקדמות במו״מ על העברתו של דנילסון מקויאבה להפועל תל אביב. ההצעה שהוגשה כללה מתווה של השאלה עם אופציה לרכישה מה שלא תואם את עמדת קויאבה, שמבקשת למכור את השחקן בעסקה מלאה.

במועדון שלו מדגישים כי דנילסון נחשב לנכס משמעותי, וכי הם מוכנים לדון רק בהצעה לרכישה בסכום של לפחות 1.5 מיליון דולר יותר לכיוון 1.8 מיליון דולר. כל עוד לא תוגש הצעה רשמית בטווח הזה, העסקה לא תצא לדרך.

גם בין הפועל תל אביב לשחקן עצמו לא הושג בשלב זה סיכום. קיימת התעניינות הדדית, אך הפערים עדיין גדולים והמהלך רחוק מסיכום.

בשורה התחתונה: קויאבה לא מוכנה להשאלה, אלא רק למכירה בסכום הגבוה מזה שדווח (מיליון דולר). גם בין הצדדים עצמם אין סיכום והחתימה רחוקה. בואו ניעזר בסבלנות וניתן להם לעבוד. תנשמו.
HTA

talb55 כתב: 07 יולי 2025, 19:39
אדוםאדום כתב: 07 יולי 2025, 18:37

אתן פה עדכון מלא עוד מעט
אני לא אוהב את האובססיה שלך לעדכונים.
שחרר, לפי מה שאתה אומר לא נראה שאתה יודע משהו.

אף אחד לא אמר שהוא סגור. מה שכן עובדים על העסקה איתם סביב השבועיים בלי לשחרר, נקווה שהדברים יסתדרו.
מה מונע את המעבר של דייארה להפועל ?
כבר חודשיים סוחבים את זה
שליחת תגובה