הוקיץ' כתב: ↑07 יולי 2025, 12:10
יש אחד שלקח כדור, עבר שני שחקנים, בעט, בעט שוב, השאיר את הרוש על הרצפה, ואז בא זהבי והבקיע מול שער ריק.
ובלי קשר לאותו גול, מעדיף את ורמוט פי 100 על זהבי החלאה.
בסדר גמור, זכותך.
אני הפוך.
dino כתב: ↑07 יולי 2025, 12:11
לירון אתה ממשיך לחזור לעניין הרגשי שלך ופחות לעניין המקצועי. אבל פה אנחנו נמשיך להתווכח אם ערן זהבי טוב לנו בשכר שיקבל בגיל 38 או פחות טוב לנו.
אין בעיה, לעניין המקצועי בלבד - שחקן שסיים עם 12 שערים בעונה החולפת, ווינר, שחקן שיודע לכבוש, יודע לתפקד תחת לחץ
לעומת אנאס מחמיד אני בוחר בפעמיים בזהבי - מקצועית נטו
יש אחד שלקח כדור, עבר שני שחקנים, בעט, בעט שוב, השאיר את הרוש על הרצפה, ואז בא זהבי והבקיע מול שער ריק.
כל שחקן אחר מלבד זהבי היה מחטיא את הבעיטה הזאת שהוא הכניס , וכולנו פה יודעים את זה
ויש אחד שעשה עונה טובה לא ראה דשא בחול רצה לחזור לארץ ורק בצד השני קיבלו בזרועות פתוחות
ויש אחד שחתם על חוזה בחלאות ועלה לשחק באותו יום בדרבי באדום.
הלוטוס הלבן כתב: ↑07 יולי 2025, 12:22
כל הכבוד לבלעים של ביתר . הודעה שלא כל אחד אחר היה מוציא.
לא הבנת? ביתר אף פעם לא רצו אותו באמת.
ידעו שאם יתנו לו הצעה ויציבו אולטימטום שאם עד מוצש הוא לא אומר כן אז הוא לא ישחק,הוא לא יתן מייד תשובה.
בשנייה הראשונה שיכלו- אמרו שלא ישחק בביתר.
ככה לא מתנהגת קבוצה שרוצה שחקן
תפתחו לכם אשכול אחר לזהבי ותדונו שם, אני בא לקרוא פה כל מיני פרופגנדות של מקורבים על ״תרגע תהיה קבוצה טובה״, ״שתה כוס מים״ וכל מה שאני רואה זה דיונים אינסופיים על שחקן בן 37 שלא ישחק בהפועל.
אדום כתב: ↑07 יולי 2025, 12:34
חודש שלם מזיינים לנו את השכל על "סבלנות" ו"זרים בקליבר שלא ראינו" ובסוף מנחיתים פה כוכב בן 27 מהליגה הברזילאית השנייה שלא שווה 300k?
אחח הפועל הפועל.
אדוםאדום כתב: ↑07 יולי 2025, 13:25
עם דנילסון כבר נאמר שמולו ומול הסוכנים שלו יש התקדמות. המכשול המרכזי זה קויאבה. הפעם שיפרו את ההצעה להשאלה+אופציה והם סירבו
זו הייתה ההצעה מההתחלה.
אבל כן, ממשיכים להתמקד בזה, עם שיפורים.
עם דנילסון כבר נאמר שמולו ומול הסוכנים שלו יש התקדמות. המכשול המרכזי זה קויאבה. הפעם שיפרו את ההצעה להשאלה+אופציה והם סירבו
זו הייתה ההצעה מההתחלה.
הכוונה שלי ששיפרו את ההצעה המקורית והם עדיין סירבו
זו הייתה ההצעה מההתחלה.
אני רואה שהמועדון מצטיין ב50 אחוז משא ומתן
גם הוא וגם דיארה מסכימים
נשאר הפרט השולי שנקרא הקבוצה
רוצים את יוספי בנוסף לזר בעמדה שלו (דנילסון). מחפשים גם בלם וחלוץ זר (אין לי איזה משהו קונקרטי, טוביאס שפירסמתי פה הוא עוד רחוק). אם נחמיאס יגיע בסוף אז ילכו על מגן זר. הזרים יהיו 2 בלמים/מגן ימין 2 קשרים כנף שמאל וחלוץ. נראה שיש אישור לזר 7 (מאיימבו עומד בתקן) אז יביאו עוד אולי ל10.
אדוםאדום כתב: ↑07 יולי 2025, 14:17
רוצים את יוספי בנוסף לזר בעמדה שלו (דנילסון). מחפשים גם בלם וחלוץ זר (אין לי איזה משהו קונקרטי, טוביאס שפירסמתי פה הוא עוד רחוק). אם נחמיאס יגיע בסוף אז ילכו על מגן זר. הזרים יהיו 2 בלמים/מגן ימין 2 קשרים כנף שמאל וחלוץ. נראה שיש אישור לזר 7 (מאיימבו עומד בתקן) אז יביאו עוד אולי ל10.
דנילסון לא משחק בעמדה של יוספי, יוספי משחק מאחורי החלוץ, דנילסון קשר 8.
לא מחזיק מיוספי בכלל, אבל כנראה עדיף על רן בנימין.
דנילסון לא משחק בעמדה של יוספי, יוספי משחק מאחורי החלוץ, דנילסון קשר 8.
לא מחזיק מיוספי בכלל, אבל כנראה עדיף על רן בנימין.
יוספי ב8 ב10. אני מקבל מה שאתה אומר אולי בונים עליו כ10
יוספי זה רן בנימין משופר מבחינת סגנון משחק
הוא לא 10 אמיתי או לפחות כזה שאנחנו צריכים
חייב מישהו עם קצת טכניקה בקישור, גם בהתקפה לא הולכים להביא פליימיקר בסגנון של שועה לפי מה שנראה
זו הייתה ההצעה מההתחלה.
לא בקטע רע, אבל זה נשמע ממש כמו דף מסרים כדי להריע אנשים.
"ממשיכים להתמקד"
"שיפרו את ההצעה"
בלה בלה בלה, בסוף נשפוט לפי שהגיע ולא לפי מי שרצו להגיע
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?