שאר הליגה 25/26

פורום אוהדי הפועל תל אביב
אדום לבן
קיבל.ה  106 לייקים

redrony כתב: 30 אפריל 2026, 18:49
אדום לבן כתב: 30 אפריל 2026, 18:02
redrony כתב: 30 אפריל 2026, 17:52
אני אשאל אותך משהו אחר. זה בסדר שאתה רוצה להפסיד. היית מוכן שהשחקנים יפתחו רגליים?
ותחשוב שניה על השאלה שלי ועל המשמעות של התשובה. שלך
ספציפית שמדובר על תואר למכבי או ביתר
ואין לי על מה לשחק, אז ברור

ומהסיבה הפשוטה מכבי וביתר עושות לנו ויעשו כל הזמן
אני אגב זוכר מקרה אחד שבו מכבי פתחו רגליים בשביל לדפוק אותנו. אני גם זוכר שבאליפות של קשטן מכבי ובית״ר ניצחו את חיפה פעמיים כולל לתת לנו את המקום הראשון ולארח את חיפה אחרי שהפסדנו בבית לראשל״צ מחזור אחרון של העונה הסדירה. או שזה פחות מסתדר לך עם התיאוריות?
עונת 2000 לא מעניין
מ2010 שיש לארגונים הרבה יותר השפעה מעניין
ומכבי פתחו רגליים לחיפה
ביתר לפני שנתיים נגד אשדוד
אם אין לי על מה לשחק ברור שעדיף להפסיד לבש מחזור לפני אחרון כדי שהם יקחו אליפות ולא מכבי או ביתר
כל זה שוב בהנחה שאין לי על מה לשחק.

נ.ב בחיים לא הצבעתי ביבי
אדום לבן
קיבל.ה  106 לייקים

redrony כתב: 30 אפריל 2026, 19:05
בעל(ת) האוב כתב: 30 אפריל 2026, 18:55
אדום לבן כתב: 30 אפריל 2026, 17:36

בהנחה ומחזור לפני אחרון נגד בש
אין לי על מה לשחק
ואם אני מנצח אני נותן אליפות למכבי/ביתר
ברור שאני רוצה להפסיד כי זה הרע במיעוטו בסיטואציה.
ובנוסף, במצב הפוך הם היו פותחים רגליים כדי שלא נקח אליפות(כמו שראינו ב2010 ממכבי ולפני שנתיים מביתר נגד אשדוד).

אין פה שאלה בכלל!
רחמנא ליצלן. לנצח תמיד צריכה להיות השאיפה. וגם - למנוע מקבוצה אליפות זה משהו שיש בו גאווה מסוימת (ולהבדיל משמחה לאיד).
כל קבוצה שזוכה באליפות שהיא לא הפועל ת"א זאת אכזבה עצומה. בתקשורת יש אח"כ המון רומנטיזציה דביקה סביב זה ובמשך שבוע לפחות אני לא מסוגל להיכנס לאתרים ולראות חדשות הספורט (אלא אם כן הפועל לוקחת אליפות ואז זה בסדר).
זה לא רק לנצח. זה לחיות בשביל עצמך ולא בשביל לדפוק מישהו אחר. להתרכז באיך אתה נהיה אדם טוב יותר (קבוצה ומועדון טובים יותר במקרה הזה). בטח לה להשריש משהו פסול מהיסוד שהכדורגל פה סובל ממנו כל כך הרבה שנים.

אני אגב לא חושב שבית״ר ומכבי יפתחו רגליים בשביל לדפוק אותנו. אולי אני נאיבי. המשחק של מכבי נגד חיפה ב 2010 היה בושה וחרפה. אשדוד נגד בית״ר - לא יודע. נגמר בתיקו, לא ראיתי שם סימני פתיחת רגליים. אבל זה לא משנה.
בני יהודה - קבוצה שלקחנו לה גביע 3 ימים לפני, קבוצה שהאוהדים שלה לא מאוד אוהבים אותנו הלכו ונתנו את הנשמה ותנו לנו אליפות.
אני שוב מזכיר את 2000 4 הפסדים של חיפה לבית״ר ומכבי.

לכרות את הענף זה בטח לא משנה שאני מסוגל להכיל
אל תשווה את הסיטואציה
ומכבי וביתר כל שנה אם תרוץ לאליפות ולהם לא יהיה על מה לשחק הם ידפקו אותך.
אנחנו גם הורדנו ליגות קבוצות כמו מכבי פת
שלא היה על מה לשחק
פה מסכים צריך להיות ספורטיבי.
אבל שמדובר במכבי וביתר שכבר דפקו אותי ויינסו לדפוק בכל מצב, ברור שהייתי מפסיד לבש שאין לי על מה לשחק מחזור לפני אחרון
redrony
קיבל.ה  1139 לייקים

אדום לבן כתב: 30 אפריל 2026, 19:07
אדום לבן כתב: 30 אפריל 2026, 18:02
ספציפית שמדובר על תואר למכבי או ביתר
ואין לי על מה לשחק, אז ברור

ומהסיבה הפשוטה מכבי וביתר עושות לנו ויעשו כל הזמן
אני אגב זוכר מקרה אחד שבו מכבי פתחו רגליים בשביל לדפוק אותנו. אני גם זוכר שבאליפות של קשטן מכבי ובית״ר ניצחו את חיפה פעמיים כולל לתת לנו את המקום הראשון ולארח את חיפה אחרי שהפסדנו בבית לראשל״צ מחזור אחרון של העונה הסדירה. או שזה פחות מסתדר לך עם התיאוריות?
עונת 2000 לא מעניין
ומכבי פתחו רגליים לחיפה
אם אין לי על מה לשחק ברור שעדיף להפסיד לבש מחזור לפני אחרון כדי שהם יקחו אליפות ולא מכבי או ביתר

נ.ב בחיים לא הצבעתי ביבי
אני חייב להתעכב איתך, סליחה מראש.
הרבה אנשים מצביעים ביבי בגלל כל מיני חטאי עבר של השמאל הישן (מפא״י). הם לא מסוגלים להצביע משהו אחר. הם גם בד״כ הראשונים להיות אלה שנדפקים בגללו. הם לא רואים את זה כמובן. שנאה מעוורת

אתה אומר - הכדורגל שאני כל כך אוהב, אני מוכן להרוס אותו, לדפוק את עצמי בשביל איזו נקמה ילדותית ומטופשת. זה כמובן יחזור אליך בפעם הבאה שאתה תצטרך שהקבוצות האלה ינצחו קבוצה שאתה מתחרה נגדה.
אני לא רוצה שבית״ר יקחו אליפות, בטח לא מכבי. מעדיף את ב״ש. אבל וואלה, אני יכול להכיל את זה. אם הפועל יפתחו רגליים בשביל לתת לקבוצה אחרת לקחת אליפות על חשבון מכבי זה משהו אני לא אהיה מסוגל להכיל. זה יהיה רגע שיהיה קשה לחזור ממנו, שיגמור את המועדון הזה.
טכנית לארז
קיבל.ה  2711 לייקים

הכדורגל כבר הרוס פה, רק מציין
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
כולנו ניצבים בהצגה של מורן מאירי
redrony
קיבל.ה  1139 לייקים

אדום לבן כתב: 30 אפריל 2026, 19:09
redrony כתב: 30 אפריל 2026, 19:05
בעל(ת) האוב כתב: 30 אפריל 2026, 18:55
רחמנא ליצלן. לנצח תמיד צריכה להיות השאיפה. וגם - למנוע מקבוצה אליפות זה משהו שיש בו גאווה מסוימת (ולהבדיל משמחה לאיד).
כל קבוצה שזוכה באליפות שהיא לא הפועל ת"א זאת אכזבה עצומה. בתקשורת יש אח"כ המון רומנטיזציה דביקה סביב זה ובמשך שבוע לפחות אני לא מסוגל להיכנס לאתרים ולראות חדשות הספורט (אלא אם כן הפועל לוקחת אליפות ואז זה בסדר).
זה לא רק לנצח. זה לחיות בשביל עצמך ולא בשביל לדפוק מישהו אחר. להתרכז באיך אתה נהיה אדם טוב יותר (קבוצה ומועדון טובים יותר במקרה הזה). בטח לה להשריש משהו פסול מהיסוד שהכדורגל פה סובל ממנו כל כך הרבה שנים.

אני אגב לא חושב שבית״ר ומכבי יפתחו רגליים בשביל לדפוק אותנו. אולי אני נאיבי. המשחק של מכבי נגד חיפה ב 2010 היה בושה וחרפה. אשדוד נגד בית״ר - לא יודע. נגמר בתיקו, לא ראיתי שם סימני פתיחת רגליים. אבל זה לא משנה.
בני יהודה - קבוצה שלקחנו לה גביע 3 ימים לפני, קבוצה שהאוהדים שלה לא מאוד אוהבים אותנו הלכו ונתנו את הנשמה ותנו לנו אליפות.
אני שוב מזכיר את 2000 4 הפסדים של חיפה לבית״ר ומכבי.

לכרות את הענף זה בטח לא משנה שאני מסוגל להכיל
אל תשווה את הסיטואציה
ומכבי וביתר כל שנה אם תרוץ לאליפות ולהם לא יהיה על מה לשחק הם ידפקו אותך.
אנחנו גם הורדנו ליגות קבוצות כמו מכבי פת
שלא היה על מה לשחק
פה מסכים צריך להיות ספורטיבי.
אבל שמדובר במכבי וביתר שכבר דפקו אותי ויינסו לדפוק בכל מצב, ברור שהייתי מפסיד לבש שאין לי על מה לשחק מחזור לפני אחרון
דפקו אותך פעם אחת, ואתה מדמיין עוד חצי פעם. מצד שני נתתי לך דוגמה שהן עזרו לך לקחת אליפות ואתה החלטת ש 2010 יותר רלוונטי מ 2000. למה? כי זה מסתדר לך עם איזו תיאוריה שבנית לעצמך (בית שאן מתי היה, 2014, נכון?)
redrony
קיבל.ה  1139 לייקים

טכנית לארז כתב: 30 אפריל 2026, 19:14 הכדורגל כבר הרוס פה, רק מציין
נו אז על מה אנחנו מבזבזים זמן?
אתמול אגב זה מה שהרגשת?
שמעת את התוצאה אחרי המשחק? ראית בטלויזיה?
אדום לבן
קיבל.ה  106 לייקים

redrony כתב: 30 אפריל 2026, 19:13
אדום לבן כתב: 30 אפריל 2026, 19:07
עונת 2000 לא מעניין
ומכבי פתחו רגליים לחיפה

נ.ב בחיים לא הצבעתי ביבי
אני חייב להתעכב איתך, סליחה מראש.
הרבה אנשים מצביעים ביבי בגלל כל מיני חטאי עבר של השמאל הישן (מפא״י). הם לא מסוגלים להצביע משהו אחר. הם גם בד״כ הראשונים להיות אלה שנדפקים בגללו. הם לא רואים את זה כמובן. שנאה מעוורת

אתה אומר - הכדורגל שאני כל כך אוהב, אני מוכן להרוס אותו, לדפוק את עצמי בשביל איזו נקמה ילדותית ומטופשת. זה כמובן יחזור אליך בפעם הבאה שאתה תצטרך שהקבוצות האלה ינצחו קבוצה שאתה מתחרה נגדה.
אני לא רוצה שבית״ר יקחו אליפות, בטח לא מכבי. מעדיף את ב״ש. אבל וואלה, אני יכול להכיל את זה. אם הפועל יפתחו רגליים בשביל לתת לקבוצה אחרת לקחת אליפות על חשבון מכבי זה משהו אני לא אהיה מסוגל להכיל. זה יהיה רגע שיהיה קשה לחזור ממנו, שיגמור את המועדון הזה.
שמע אני לא יודע אם אתה עושה את עצמך או שאתה באמת תמים?
אם מחזור לפני אחרון אין למכבי וביתר על מה לשחק ונניח חיפה מתחרה איתנו לאליפות
והם צריכים לפתוח רגליים כדי שתפסיד- הם יעשו את זה כל שנה גם 10 שנים רצוף!
גם אם אתה תצא "ספורטיבי" ותנצח את בש מחזור לפני אחרון.
אני לא מבין איפה אתה חושב שאתה חי.
טכנית לארז
קיבל.ה  2711 לייקים

redrony כתב: 30 אפריל 2026, 19:15
אתמול אגב זה מה שהרגשת?
ניצב של מורן מהיציע. כרגיל.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
כולנו ניצבים בהצגה של מורן מאירי
redrony
קיבל.ה  1139 לייקים

קודם כל במקרים מסוימים אני מעדיף להיות תמים.
אני חושב שקבוצות שאין להם על מה לשחק תמיד יהיו בנחיתות מול קבוצות שיש להן.
בני יהודה פתחו רגליים נגד מכבי חיפה? (או שהם לא נחשבים)

אבל האמת זה לא משנה. לי יש כללי מוסר ועקרונות ולא מעניין אותי מה מישהו אחר עושה. זה רק אני מול עצמי.
redrony
קיבל.ה  1139 לייקים

טכנית לארז כתב: 30 אפריל 2026, 19:20
redrony כתב: 30 אפריל 2026, 19:15
אתמול אגב זה מה שהרגשת?
ניצב של מורן מהיציע. כרגיל.
די נו... לא חבל על הזמן והכסף?
אני נורא נהניתי אתמול. ונהניתי גם אני מקווה ומעריך שזה רק הולך קדימה ולמקומות טובים יותר. אז אני לא בטוח שהכל כבר הרוס. אבל אתה כבר מכיר אותי, יש דברים שאני באמת מעדיף להיות תמים בהם
אדום לבן
קיבל.ה  106 לייקים

redrony כתב: 30 אפריל 2026, 19:20 קודם כל במקרים מסוימים אני מעדיף להיות תמים.

אבל האמת זה לא משנה. לי יש כללי מוסר ועקרונות ולא מעניין אותי מה מישהו אחר עושה. זה רק אני מול עצמי.
אז אתה באמת תמים חבר.
אל תשווה שנאה של מכבי וביתר להפועל מול בני יהודה
אם ביתר/מכבי שאין להם על מה לשחק מחזור לפני אחרון מנצחות נניח את חיפה ובגלל זה אנחנו אלופים
השחקנים ממשיכים לבית חולים מהאיצטדיון
ועזוב את זה בסיטואציה כזאת כבר כמה ימים לפני האוהדים יבהירו להם מראש להפסיד נק וזה משהו שמובן לשחקנים(במקרה של 2010 גם למאמן נמני היה ברור שפותחים רגליים).
redrony
קיבל.ה  1139 לייקים

בסדר, מקבל. אני תמים. שיהיה ערב מקסים. השחתנו מספיק את זמנם של יושבי הפורום על הנושא.
הלכתי לשתות
סמל אישי של משתמש
Red-Pride
קיבל.ה  37 לייקים

אדום לבן כתב: 30 אפריל 2026, 19:23
redrony כתב: 30 אפריל 2026, 19:20 קודם כל במקרים מסוימים אני מעדיף להיות תמים.

אז אתה באמת תמים חבר.
אל תשווה שנאה של מכבי וביתר להפועל מול בני יהודה
אם ביתר/מכבי שאין להם על מה לשחק מחזור לפני אחרון מנצחות נניח את חיפה ובגלל זה אנחנו אלופים
השחקנים ממשיכים לבית חולים מהאיצטדיון
ועזוב את זה בסיטואציה כזאת כבר כמה ימים לפני האוהדים יבהירו להם מראש להפסיד נק וזה משהו שמובן לשחקנים(במקרה של 2010 גם למאמן נמני היה ברור שפותחים רגליים).
1000% שבמצב כזה הקהל שלהם מפוצץ את המשחק וכופה הפסד טכני
שליחת תגובה