באמת מוזר. שנה שעברה בתאריך הזה הלוז כבר היה מפורסם שבוע
סגל הקבוצה - אשכול מתמשך
- Rak-Hapoel
- קיבל.ה 230 לייקים
-
Niro
- קיבל.ה 3093 לייקים
פופלינגר מדווחת שאנחנו רוצים את ג׳ריאן גראנט ומוכנים לשלם בייאאוט. הלוואי. חסר לנו כזה מאדרפאקר.
מצד שני, לטעון שרוצים את גראנט ואם לא אז יוג׳ין ג׳רמן מועמד נשמע חארטה רצינית, כל כך שונים אחד מהשני.
מצד שני, לטעון שרוצים את גראנט ואם לא אז יוג׳ין ג׳רמן מועמד נשמע חארטה רצינית, כל כך שונים אחד מהשני.
איטודיס מאוד מחובר לאיש
קולין אולי יותר טוב על הנייר אבל לשיטה של איטודיס כנראה פחות התאים
המספרים שלו ירדו השנה, בין אם כי היכולת שלו הייתה ירודה ובין אם איטודיס לא ידע איך להוציא ממנו את המיטב
הוא הוחתם לפני שנה כשחקן רוטציה ובגלל המחסור במספר 4 בכיר וחוסר האמון של איטודיס בגינת, הוא, איש ומוטלי זכו במטלה למלא את החלל הזה
לדעתי הוא עשה את העבודה הכי טובה מבין השלושה
בהצלחה באנאדולו, רק שלא יעבור למכבי עוד שנה שנתיים
קולין אולי יותר טוב על הנייר אבל לשיטה של איטודיס כנראה פחות התאים
המספרים שלו ירדו השנה, בין אם כי היכולת שלו הייתה ירודה ובין אם איטודיס לא ידע איך להוציא ממנו את המיטב
הוא הוחתם לפני שנה כשחקן רוטציה ובגלל המחסור במספר 4 בכיר וחוסר האמון של איטודיס בגינת, הוא, איש ומוטלי זכו במטלה למלא את החלל הזה
לדעתי הוא עשה את העבודה הכי טובה מבין השלושה
בהצלחה באנאדולו, רק שלא יעבור למכבי עוד שנה שנתיים
-
lior777
- קיבל.ה 282 לייקים
כנראה תנאי סף פה זה להיות בן 32 פלוס שאתה בירידה. גרנט לפני שלוש שנים זה בדיוק מה שאנחנו צריכים לקו הגארדים שלנו, כיום הוא נחלש משמעותית גם בהגנה. אם הוא לא שחקן משמעותי אז שווה להביא..
אם הייתי צריך לשער, הפועל לא תחתים עוד סנטר בקיץ. אולי אחרי שהעונה תתחיל, באזור ספטמבר/אוקטובר, ינחיתו כאן עוד סנטר גיבוי לאחר משחקי האימון ובהתאם למצב הביטחוני בארץ.
אחרי כל הארכות החוזה היקרות שקרו, ההחתמות החדשות, כמות יחסית מינורית של שחרורים, ובהנחה שרוצים לשמור מקום להביא איזה הזוניה אם ייפלט מה nba, כמה כסף כבר נשאר לעוד סנטר בכיר ויקר? במיוחד אחד שיותר טוב מטאי, שלא לדבר על אוטורו.
בעיית 8 הזרים שמשפיע מאוד על הרוטציה, לא תאפשר שלושה סנטרים זרים במקביל. אם יביאו עוד סנטר, הוא יהיה רק ליורוליג כנראה, ויישחק רק כשטאי או דן פצועים.
מניח שבליגה דן יירשם מדי פעם, ואת רוב הדקות טאי ושגב יעשו, אולי גם לידיי.
אולי אני אוכל את הכובע ועוד יומיים יחתום פה קאי ג׳ונס.
אחרי כל הארכות החוזה היקרות שקרו, ההחתמות החדשות, כמות יחסית מינורית של שחרורים, ובהנחה שרוצים לשמור מקום להביא איזה הזוניה אם ייפלט מה nba, כמה כסף כבר נשאר לעוד סנטר בכיר ויקר? במיוחד אחד שיותר טוב מטאי, שלא לדבר על אוטורו.
בעיית 8 הזרים שמשפיע מאוד על הרוטציה, לא תאפשר שלושה סנטרים זרים במקביל. אם יביאו עוד סנטר, הוא יהיה רק ליורוליג כנראה, ויישחק רק כשטאי או דן פצועים.
- רדנקו
- קיבל.ה 2422 לייקים
גרנט לא בירידה ולא בטיח.lior777 כתב:כנראה תנאי סף פה זה להיות בן 32 פלוס שאתה בירידה. גרנט לפני שלוש שנים זה בדיוק מה שאנחנו צריכים לקו הגארדים שלנו, כיום הוא נחלש משמעותית גם בהגנה. אם הוא לא שחקן משמעותי אז שווה להביא..
לא נחלש בהגנה.
אבל הוא לא מה שאנחנו צריכים הץכי הוא פשוט לא שחקן שיכול לייצר נקודות בעצמו וזה משהו שג'ונס נתן לנו וכרגע נראה שיהיה חסר לנו אלא אם קופי יפתיע ביכולת ייצור הנקודות שלו.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
- גביזון
- קיבל.ה 5372 לייקים
קופי מתמחה בעיקר בקאץ' אנד שוט ויהיה שדרוג התקפי משמעותי ביחס מלקולם, ושנמוך בריבאונד.רדנקו כתב:גרנט לא בירידה ולא בטיח.lior777 כתב:כנראה תנאי סף פה זה להיות בן 32 פלוס שאתה בירידה. גרנט לפני שלוש שנים זה בדיוק מה שאנחנו צריכים לקו הגארדים שלנו, כיום הוא נחלש משמעותית גם בהגנה. אם הוא לא שחקן משמעותי אז שווה להביא..
לא נחלש בהגנה.
אבל הוא לא מה שאנחנו צריכים הץכי הוא פשוט לא שחקן שיכול לייצר נקודות בעצמו וזה משהו שג'ונס נתן לנו וכרגע נראה שיהיה חסר לנו אלא אם קופי יפתיע ביכולת ייצור הנקודות שלו.
אני גם לא מתלהב מגרנט ולא חושב שזה מה שאנחנו צריכים.
Sent from my 2511FPC34G using Tapatalk
- גביזון
- קיבל.ה 5372 לייקים
אם לא נחתים עוד סנטר אז לשחרר את מוטלי שהיה חתום אצלנו היה אם כל הטמטום.amittima1234 כתב:אם הייתי צריך לשער, הפועל לא תחתים עוד סנטר בקיץ. אולי אחרי שהעונה תתחיל, באזור ספטמבר/אוקטובר, ינחיתו כאן עוד סנטר גיבוי לאחר משחקי האימון ובהתאם למצב הביטחוני בארץ.
החשיבות של להביא את טופין לליגה הישראלית היא סופר קריטית.
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 9202 לייקים
מסכים. היה נכון אם גרנט היה מגיע במקום סטורנסקי, לא לידו.
לדעתי דווקא קופי יוכל לייצר לא מעט, אבל זה לא ברמה של מה שקיבלנו מג'ונס.
לדעתי דווקא קופי יוכל לייצר לא מעט, אבל זה לא ברמה של מה שקיבלנו מג'ונס.
גביזון כתב: ↑23 יולי 2026, 20:15אם לא נחתים עוד סנטר אז לשחרר את מוטלי שהיה חתום אצלנו היה אם כל הטמטום.amittima1234 כתב:אם הייתי צריך לשער, הפועל לא תחתים עוד סנטר בקיץ. אולי אחרי שהעונה תתחיל, באזור ספטמבר/אוקטובר, ינחיתו כאן עוד סנטר גיבוי לאחר משחקי האימון ובהתאם למצב הביטחוני בארץ.
טופין, לידיי, גינת, אוטורו, אודיאסי, שגב, בלייזר
סוף סוף קו קדמי שיכול לתת פייט לבריסט והורד בליגה
ואם הם לא מביאים סנטר זר ברמה אז בכלל אין על מה לדבר, אבל זה נושא לאשכול אחר
אם כבר מדברים, מה הלוז עם טופין? מתי הדדליין לחתימה ב NBA אחרי ליגת הקיץ שאחריו הוא בוודאות יהיה ללא קבוצה (אם בכלל יש כזה)?
-
ביוניק מאן
- קיבל.ה 68 לייקים
גרנט שדרוג התקפי ושנמוך עצום התקפית
סטורנסקי, גרנט ומיציץ זה קו גארדים מוגבל
בטח לקבוצה שלא רצה ולא משחקת כדורסל תנועתי
- גביזון
- קיבל.ה 5372 לייקים
מסכים. צריך מישהו צעיר, מהיר, פצצת אנרגיהביוניק מאן כתב:גרנט שדרוג התקפי ושנמוך עצום התקפית
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 130 לייקים
אני מבין שויתרנו על הרעיון לרוץ בהתקפה.
- KingAlpaca
- קיבל.ה 2106 לייקים
רבאק, לברון לא יכול להביא איתו איזה רכז מהNBA?
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 1053 לייקים
- רדנקו
- קיבל.ה 2422 לייקים
נראה לך שנשחק בליגה עם לידיי ושני הסנטרים? אין שום סיכוי שזה יקרה.mosh כתב:גביזון כתב: ↑23 יולי 2026, 20:15אם לא נחתים עוד סנטר אז לשחרר את מוטלי שהיה חתום אצלנו היה אם כל הטמטום.amittima1234 כתב:אם הייתי צריך לשער, הפועל לא תחתים עוד סנטר בקיץ. אולי אחרי שהעונה תתחיל, באזור ספטמבר/אוקטובר, ינחיתו כאן עוד סנטר גיבוי לאחר משחקי האימון ובהתאם למצב הביטחוני בארץ.
-
ארבעת המופלאים
- קיבל.ה 708 לייקים
וחוץ מזה, תפסיקו להתייחס כאילו טופין חתם!
לא צועקים יש לפני גול!
לא צועקים יש לפני גול!
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
קודם כל לא אמרתי את זה, אבל עכשיו את.ה סקרנת אותירדנקו כתב: ↑24 יולי 2026, 14:59נראה לך שנשחק בליגה עם לידיי ושני הסנטרים? אין שום סיכוי שזה יקרה.mosh כתב:
נניח וטופין חותם, מי החמישייה שלך לדרבי?
- KingAlpaca
- קיבל.ה 2106 לייקים
וואו, נדפקנו כהוגן.
איך בונים עכשיו קבוצה סבירה?
איך בונים עכשיו קבוצה סבירה?
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
יש שחקן אירופאי שמישקו לא מייצג?
בד בבד, נכתב שם שה nba מתכוון לחקור את המהלך כדי לוודא שהזוניה לא חתם על החוזה רק כדי לחזור לירוליג כשחקן חופשי עוד חודש ולחתום ביורוליג נניח בהפועל או דובאי.
בתכלס, כבר קרו מקרים מעולם ושחקני nba נחתכים באוקטובר לטובת אחרים. למה ל nba אכפת מזה שהזוניה יכול לדפוק את ריאל?
-
ביוניק מאן
- קיבל.ה 68 לייקים
ינון ג׳רמן על סף סיכום עפ ערוץ הספורט
פאו סרבה על גראנט, ויצא איזו ידיעה מונפצת על פרנססקו
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 130 לייקים
גם לנו יש זבל ג'י ליג.ביוניק מאן כתב: ↑25 יולי 2026, 19:15 ינון ג׳רמן על סף סיכום עפ ערוץ הספורט
וואלה באסה. לא שם שאתה תוקע איתו יתד ביורוליג.
-
lior777
- קיבל.ה 282 לייקים
מה זה בדיחה? שחקן עם רזומה לקבוצה כמו חולון, עדיף כבר את בלאט עליו. מילא הוא מגיע רכז שני/שלישי.. בהנחה והוא מגיע מה שיש לנו כרגע זה שני שחקנים אחרי השיא בירידה תלולה, והליצן הזה. לא מובן בכלל.
נערך לאחרונה על ידי lior777 ב 25 יולי 2026, 19:36, נערך 2 פעמים בסך הכל.
-
purvis short
- קיבל.ה 370 לייקים
אכתוב את זה גם פה:
בעיני, כישלון עצום של הצוות המקצועי. עצום. זה מה שאתם מביאים בקיץ כזה? שחקן שמעולם לא שיחק אפילו בBCL? שחקן שהוא סקורר שמעיף שלשות משמונה מטר?
ג'רמן שחקן מוכשר. סקורר מוכשר. אבל אחרי קיץ שבו מאבדים את כריס וים זה מה שאתם מביאים?
נכון להיום עמדת הרכז של הפועל תלויה טוטלית ביכולת של ואסה להיות טופ יורוליג. אם ואסה ביכולת של העונה שעברה - ועם המאמן שיש לנו הרי ברור שנשחק את אותו כדורסל כי חלילה שהוא יתאים את המשחק למה שטוב לוואסה - אז עמדה מספר 1 של הפועל רחוקה מצמרת היורוליג.
והגנתית, מה עשיתם פה? ואסה הרי לא ממש שומר. סטורנסקי שחקן אחלה, אבל גארדים זריזים הוא לא יכול לשמור. מי בדיוק ישמור את מייק ג'יימס? מונטרו? מקינלי רייט?
מי יתמודד בליגה מול הארפר? פריס לי? ג'ימי קלארק?
קבוצה עם תקציב כזה ובסוף הבק אפים לוואסה הם סטורנסקי ויוג'ין גרמן?
הלוואי שנופתע לטובה. אבל כישלון גדול של הצוות המקצועי.
אה כן, ולוותר על תמיר בלאט בשבילו? אתם רציניים?
בעיני, כישלון עצום של הצוות המקצועי. עצום. זה מה שאתם מביאים בקיץ כזה? שחקן שמעולם לא שיחק אפילו בBCL? שחקן שהוא סקורר שמעיף שלשות משמונה מטר?
ג'רמן שחקן מוכשר. סקורר מוכשר. אבל אחרי קיץ שבו מאבדים את כריס וים זה מה שאתם מביאים?
נכון להיום עמדת הרכז של הפועל תלויה טוטלית ביכולת של ואסה להיות טופ יורוליג. אם ואסה ביכולת של העונה שעברה - ועם המאמן שיש לנו הרי ברור שנשחק את אותו כדורסל כי חלילה שהוא יתאים את המשחק למה שטוב לוואסה - אז עמדה מספר 1 של הפועל רחוקה מצמרת היורוליג.
והגנתית, מה עשיתם פה? ואסה הרי לא ממש שומר. סטורנסקי שחקן אחלה, אבל גארדים זריזים הוא לא יכול לשמור. מי בדיוק ישמור את מייק ג'יימס? מונטרו? מקינלי רייט?
מי יתמודד בליגה מול הארפר? פריס לי? ג'ימי קלארק?
קבוצה עם תקציב כזה ובסוף הבק אפים לוואסה הם סטורנסקי ויוג'ין גרמן?
הלוואי שנופתע לטובה. אבל כישלון גדול של הצוות המקצועי.
אה כן, ולוותר על תמיר בלאט בשבילו? אתם רציניים?
- גביזון
- קיבל.ה 5372 לייקים
"אורך החוזה של גרמן בסימן שאלה, כך שככל הנראה הוא יחתום על חוזה זמני למספר חודשים עד לסיום העונה."
יכול להיות שהביאו את גרמן כדי להוריד לחץ עד שיביאו מישהו אחר?
יכול להיות שהביאו את גרמן כדי להוריד לחץ עד שיביאו מישהו אחר?
- מילפורד
- קיבל.ה 4000 לייקים
כתוב חוזה זמני, נשמע שזה ניסוי, יהיה טוב, אחלה.
לא יהיה טוב, להתראות.
לא יהיה טוב, להתראות.
-
Niro
- קיבל.ה 3093 לייקים
התאהבו בפרויקט אנטוניו בלייקני כנראה. החתמה נוראית לדעתי.
אנחנו הולכים להיות קבוצת הגנה כל כך רעה.
אנחנו הולכים להיות קבוצת הגנה כל כך רעה.
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 9202 לייקים
איך זה מסתדר עם כל מה שראינו מאיטודיס עד כה?
הבן אדם לא היה מוכן לתת למדר דקות ביורוליג, שחקן שכבר שיחק בשלוש קבוצות יורוליג שונות והיה חלק משמעותי בעלייה שלנו מהיורוקאפ, בגלל שהוא התייחס לכל משחק כאל גמר. הוא עכשיו יעשה ניסויים? אני לא רואה את זה קורה.
@הוקיץ'
מי עדיף/למי יש יותר פוטנציאל בין יוג'ין ג'רמין לג'ארמי יאנג?
מי עדיף/למי יש יותר פוטנציאל בין יוג'ין ג'רמין לג'ארמי יאנג?
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 9202 לייקים
-
ביוניק מאן
- קיבל.ה 68 לייקים
אם אני בונה קבוצה ואני צריך לבחור בין הורד לזאק לידיי אני בוחר בג׳יילן הורד.
אם אני בונה קבוצה ואני צריך לבחור בין ווינרייט וקופי לבין בריסט וקולסון אני אבחר בבריסט וקולסון.
אם אני בונה קבוצה ואני צריך לבחור בין מיציץ ג׳רמן וסטורנסקי לבין לונדברג, מדר וקלארק - לא בטוח שתרצו לשמוע את התשובה.
בסוף לנו יש את ה3 עוגנים שתמיד ייצרו לנו תחושה שהסגל שלנו רחוק מהם, אבל ביחס לתקציב שלנו הפערי סגלים רק מצטמצמים בקיץ הזה.
והכל בגלל שאנחנו לא מצליחים להשתדרג בשוק כמו שהם מצליחים להשתדרג בפנים.
הכל מתחיל ונגמר שאצלם יש מאמן שלוקח שחקן של 500K ומפיק ממנו 1.5M, שמשפר שחקנים, שהישראלים משתלבים בשיטה ביורוליג כי יש אשכרה שיטה ואצלנו יש מאמן, ובכלל מועדון, שהוא השמדת ערך לשחקנים.
מקווה מאוד שהם לא יביאו את דונטה הול - אחרת אני עוד אהמר בבטים שהם מסיימים מעלינו.
אם אני בונה קבוצה ואני צריך לבחור בין ווינרייט וקופי לבין בריסט וקולסון אני אבחר בבריסט וקולסון.
אם אני בונה קבוצה ואני צריך לבחור בין מיציץ ג׳רמן וסטורנסקי לבין לונדברג, מדר וקלארק - לא בטוח שתרצו לשמוע את התשובה.
בסוף לנו יש את ה3 עוגנים שתמיד ייצרו לנו תחושה שהסגל שלנו רחוק מהם, אבל ביחס לתקציב שלנו הפערי סגלים רק מצטמצמים בקיץ הזה.
הכל מתחיל ונגמר שאצלם יש מאמן שלוקח שחקן של 500K ומפיק ממנו 1.5M, שמשפר שחקנים, שהישראלים משתלבים בשיטה ביורוליג כי יש אשכרה שיטה ואצלנו יש מאמן, ובכלל מועדון, שהוא השמדת ערך לשחקנים.
מקווה מאוד שהם לא יביאו את דונטה הול - אחרת אני עוד אהמר בבטים שהם מסיימים מעלינו.
-
Nati
- קיבל.ה 3484 לייקים
כשאתה מסתכל במראה,אתה רוצה להחליף את הפנים שמשתקפות במראה,בפנים של אוהד מכבי?
-
ארבעת המופלאים
- קיבל.ה 708 לייקים
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 130 לייקים
לכו תראו מה עודד הוציא מבריסט ומה איטודיס הוציא ממלקולם.
-
אוהד כורסא
- קיבל.ה 931 לייקים
למה בחרת במלקולם ולא בבלייקני, ולמה בחרת בבריסט ולא בווקר?יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑26 יולי 2026, 06:56 לכו תראו מה עודד הוציא מבריסט ומה איטודיס הוציא ממלקולם.
נערך לאחרונה על ידי אוהד כורסא ב 26 יולי 2026, 10:20, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
Maor
- קיבל.ה 454 לייקים
בלייקני, בראיינט, אוטורו, ג׳ונס ואודיאסי שיחקו את הכדורסל הכי טוב שלהם בעונה האחרונה אצל איטודיס.
כמה נוח לשפר שחקנים שרוב עונת היורוליג של קטש היא גרבג׳ טיים אחד גדול.
כמה נוח לשפר שחקנים שרוב עונת היורוליג של קטש היא גרבג׳ טיים אחד גדול.
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 130 לייקים
אז אתה מסכים שהוא לא קידם בכלום את מלקולם.אוהד כורסא כתב: ↑26 יולי 2026, 07:28למה בחרת במלקולם ולא בבליינים, ולמה בחרת בבריסט ולא בווקר?יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑26 יולי 2026, 06:56 לכו תראו מה עודד הוציא מבריסט ומה איטודיס הוציא ממלקולם.
וכתבתי כבר על בלייקני, שחקן עם כישרון מאוד גדול שלאור מה שפורסם עליו אפשר להבין איך הוא הגיע לפה ולא למחוזות אחרים.
ווקר באמת באג במטריקס. הוא כבר התחיל להיכנס לשטף של הכדורסל של עודד ונפצע.
אני יכול גם לדבר על איפא שפרטיזן רק חיפשו איך להעיף וקלארק שבא מהרצליה ומה עודד עשה מהם.
-
רק הפועל
- קיבל.ה 3278 לייקים
דיי הדבר היחיד שאני לוקח משם במקום מה שיש לנו זה המאמןביוניק מאן כתב: ↑26 יולי 2026, 01:25 אם אני בונה קבוצה ואני צריך לבחור בין הורד לזאק לידיי אני בוחר בג׳יילן הורד.