יש מגעים רציניים, או שההצעה שהוא קיבל מאיתנו היא עוד הצעה להשתמש בה המשא ומתן?
עונת המלפפונים 25/26
-
- קיבל.ה 112 לייקים
-
- קיבל.ה 102 לייקים
כל מילה. אם הוא חוזר להפועל, מקצועית משנה אותנו מקצה לקצה, וגם סגירת מעגל פסיכית. אבל הבעיה היחידה שהוא ישרוף כל מה שבנה בקריירה אצל המחלה.אוגוסטוס היל כתב: ↑06 יולי 2025, 23:48תחושה. עניין רגשי. עם כל המשחקים והפוזה יש לו פינה חמה להפועל. אין לי ספק בכלל, וזו היתה יכולה להיות סגירת מעגל מרגשת ובוגרת שגם מעבירה מסר שיכול לבוא לו מאוד טוב לקראת השלב הבא בחיים שלו הקצת יותר בוגר...KingZivos כתב: ↑06 יולי 2025, 23:45למה אתה חושב היה מת?אוגוסטוס היל כתב: ↑06 יולי 2025, 23:39
זה כמובן לא יכול לקרות לא מצדו ולא מצדנו אבל אני חושב שהוא היה מת לבוא אלינו
הבקיע את שער האליפות ועונה יפה בליגת אלופות
אבל לא היה מספיק זמן בשביל להיות סמל או משהו כזה… אני בטוח שהוא לא שונא את המועדון כמועדון אבל סך הכל עוד תחנה בקריירה.
אם תגיד נגיד שמעון גרשון היה בשיא והיה מתאים לבוא להפועל אחרי המעבר לבית״ר, והיה מתקבל על הקהל..זה יותר הגיוני שהיה הולך על זה.
מבחינתי הלוואי שיבוא הדלת פתוחה לרווחה (לא יקרה בחיים)
-
- קיבל.ה 691 לייקים
להביא את זהבי להפועל היום זה פשוט לחרב את הקבוצה, מקווה שאין אף אחד אצלנו ששוקל את זה באמת. שיילך להתקוועד בסביון עם מפגרי יוני143 שעסקו עשור שלם בלעשות לנו פיו פיו.
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 1493 לייקים
אוי ואבוי אם הוא בטעות חותם אצלנו.
מה שיש בין האולטראס לעופר ינאי בכדורסל זה פינאטס לעומת מה שיקרה ברגל.
באמת ובתמים מאמין שיגשימו את המשפט ״לשרוף את המועדון״
Sent from my iPhone using Tapatalk
מה שיש בין האולטראס לעופר ינאי בכדורסל זה פינאטס לעומת מה שיקרה ברגל.
באמת ובתמים מאמין שיגשימו את המשפט ״לשרוף את המועדון״
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Hapolo
- קיבל.ה 845 לייקים
איזה סגירת מעגל מה נסגר אתכם. זה למכור את הנשמה לשטן הבן אדם גדל בהפועל ואז דרך עלינו עם הצד המעליב של הנעל כשהיינו בשפל. סמל של ההצלחה המכביסטית בתקופת הכסף הגדול של גולדהאר הבן אדם מקועקע על אוהדים שלהם. ועוד בסוף הקריירה שלו שהוא צל של מה שהיה. פיכס. מה נשאר לנו כבר בואו נשחק בצהוב וזהו זה כמה רמות יותר קונטרוברסיאלי מלשחק במנורה
רדיוס לבית"ר!