תשאל את המקור שלך(בונה?) מה התקציב שלנו?
עונת המלפפונים -הפועל 23/24
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4735 לייקים
הוא לא המקור שלי ואין לי קשר ישיר עם המקור בכל אופן, אני שומע מדי פעם לא שואל שאלות.
מה שכן הבנתי ששמרו גרוש לבן ליום שחור בינואר.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
אני רק שאלה -
שמעתי אתמול על הסוגיה של הזרים גם במכבי נתניה. לפי מה שהבנתי, ברגע שלא רושמים את השחקן ה6 לסגל, עדיין אפשר ליהנות מהמענק.
כלומר אם אתה רושם רק 5 שחקנים כל פעם למשחק (לא הרכב, סגל) אתה זכאי לבונוס.
מישהו יודע איפה יש מידע אמין על זה?
שמעתי אתמול על הסוגיה של הזרים גם במכבי נתניה. לפי מה שהבנתי, ברגע שלא רושמים את השחקן ה6 לסגל, עדיין אפשר ליהנות מהמענק.
כלומר אם אתה רושם רק 5 שחקנים כל פעם למשחק (לא הרכב, סגל) אתה זכאי לבונוס.
מישהו יודע איפה יש מידע אמין על זה?
עם כמות השטויות שרשמת כאן, אני ממש תוהה אם אתה מקורב של הניסנובס (אחרת לא ברור איך הגעת למסקנות שלך)Hapolo כתב: ↑21 ספטמבר 2023, 00:53עם כמה שאני לא סובל את הניסנובים אני חושב שהתיאור שלך מוגזם וגם הם היו מצליחים לבנות סגל שהוא לפחות קצת, יותר חזק מהעונה הכושלת שעברה (שהייתה עונת יציאה שלהם והם מכרו מכל הבא ליד ולכן קיבלנו קבוצה יותר פח מהרגיל אצלם), וכמו שאנחנו מכירים אותם הם היו ממקסמים את המכירה של לאיוס כמו שמיקסמו את המכירות של ליידנר ודוידה, פראיירים הם לא.shaharot כתב: ↑21 ספטמבר 2023, 00:17 גם אני חושב אפשר היה לעשות דברים קצת אחרת
אבל נשארנו אותן דבר?? אם ניסנוב היו נשארים עוד עונה אתה ממשיך עם סגל של שלומי אזולאי השמן, וניב זריהן, ורז טוויזר. וסולליך!
לאיוס? פחח נמכר ב600 אלף לטורקים.
אלטמן לא חוזר כי מראש הגאונים שיחררו אותו בטענה שאין כסף. כנל רודריגז לא מגיע.
מאמין שהיינו מקבלים עוד תביעה על הראש מגונזלס או שחקן אחר. וככה נבנה לו סגל הכי חלש בליגה.
למעט רודריגז ואולי צ'יבוטה (ויסלח לי אלטמן שאני לא יודע אם הייתי מביא אותו במצבו) שזה שדרוג כל השלד שלהם נשען על מה שהשאירו להם הניסנובים - זובאס,ישראלוב, גורפינקל, אוז'בולט, איינבינדר, לאיוס (להזכירך יש לו עוד שנתיים בחוזה), ושאר הצעירים שנראה שהם מאוד בונים עליהם.
היו גם עונות שהגענו עם ניסנוב לפלייאוף עליון, וכולם אמרו פה שעם 2-3 חיזוקים ניהיה קבוצת פלייאוף עליון מובהקת, שזה נראה לי דבר מובן מאליו עבור מועדון שנהנה מכמעט 10 אלף מנויים גם בעונות הביזיוניות שלו ומתחרה על המקומות האלה מול קבוצות שלא מביאות 2000 אוהדים למשחק בית.
מקווה שלא הכל נראה לעין וייבנה פה משהו טוב אבל עם מה שבנו פה עד כה, קשה לי להוריד בפניהם את הכובע כי השדרוג כרגע ביחס למה שהיה (והיה פה פח זבל) לא מצדיק את ההייפ שהיה סביבם כשרכשו את הקבוצה ויש מהלכים שהם עשו שציינו פה לגבי עמדות המגנים שהם לרמת ההזייה
1) ״..כמו שאנחנו מכירים אותם הם היו ממקסמים את המכירה של לאיוס כמו שמיקסמו את המכירות של ליידנר ודוידה, פראיירים הם לא..״ - וואלה? לא פראיירים? זאת אומרת שלא היו יכולים להוציא על למקין יותר לצורך העניין?
איזה מכירות אתה זוכר שמיקסמו בדיוק? וגם הדוגמאות שנתת, איך ראית שנהננו חזרה מהכסף? גם גרעון וגם הקבוצה (שנה שעברה) הכי גרועה בליגה שבמזל לא ירדה.
2) ״..היו גם עונות שהגענו עם ניסנוב לפלייאוף עליון״ - עונות? ברבים?
גם העונה המסכנה שעלינו לפלייאוף נגמרה במכירת חיסול ובהתבזות לאורך כל הפלייאוף מול כל הקבוצות, חוץ מניצחון בפוקס של ״תינוקות קלינגר״
זה או שאתה שכחת נורא מהר את מה שעברנו ב6 השנים איתם (ירידת ליגה אחת ועוד כמעט 2), או שאתה מקורב כמו שאמרתי, כי מעבר לדברים שציינתי הם ריסקו אותנו כמועדון עם תביעות של שחקנים שפוטרו בבושת פנים ובכלל אני באופן אישי נגעלתי מאיך שהם גרמו למועדון המדהים שלנו להראות תחתם.
- Hapolo
- קיבל.ה 813 לייקים
חחח מקורב של הניסנוב.. זה היה יפהcholo כתב: ↑21 ספטמבר 2023, 14:20
עם כמות השטויות שרשמת כאן, אני ממש תוהה אם אתה מקורב של הניסנובס (אחרת לא ברור איך הגעת למסקנות שלך)
1) ״..כמו שאנחנו מכירים אותם הם היו ממקסמים את המכירה של לאיוס כמו שמיקסמו את המכירות של ליידנר ודוידה, פראיירים הם לא..״ - וואלה? לא פראיירים? זאת אומרת שלא היו יכולים להוציא על למקין יותר לצורך העניין?
איזה מכירות אתה זוכר שמיקסמו בדיוק? וגם הדוגמאות שנתת, איך ראית שנהננו חזרה מהכסף? גם גרעון וגם הקבוצה (שנה שעברה) הכי גרועה בליגה שבמזל לא ירדה.
גם העונה המסכנה שעלינו לפלייאוף נגמרה במכירת חיסול ובהתבזות לאורך כל הפלייאוף מול כל הקבוצות, חוץ מניצחון בפוקס של ״תינוקות קלינגר״
זה או שאתה שכחת נורא מהר את מה שעברנו ב6 השנים איתם (ירידת ליגה אחת ועוד כמעט 2), או שאתה מקורב כמו שאמרתי, כי מעבר לדברים שציינתי הם ריסקו אותנו כמועדון עם תביעות של שחקנים שפוטרו בבושת פנים ובכלל אני באופן אישי נגעלתי מאיך שהם גרמו למועדון המדהים שלנו להראות תחתם.
1. לא היו יכולים להוציא יותר על למקין כי שילמו את הסעיף שחרור שלו. את המדיניות של לתת סעיפי שחרור נמוכים כדי לפתות שחקנים להגיע למחלקת נוער ביקרתי כבר כמה פעמים אבל זו בכלל לא הנקודה הוא אמר שהיו מוכרים את לאיוס ב600 אלף, אני אמרתי שזה מוגזם ולמען האמת אני לא בטוח שהם היו ממהרים לשחרר אותו כי הם היו יודעים שזה היה חוזר אליהם בבומרנג עם חרם מנויים פוטנציאלי אבל זה כבר משהו אחר.
רשמתי אילו מכירות הם מיקסמו, הם הוציאו על ליידנר ודוידה את המקסימום של המקסימום לדעתי, ואם תרצה עוד דוגמאות אז הם עשו כסף טוב גם על שחקנים שהביאו בחאווה כמו רוסה והסרבי ההוא מביתר. פראיירים הם לא.
איך נהננו מהכסף? אולי לא הבנת את מהות הדברים שלי,לא טענתי שהם בעלים טובים. ולגבי הגרעון חפרתי פה לא מעט על כמה תמוה כל הגרעונות האלה, למען הסר ספק שלך אני חושב שהם היו זבל של בעלים, כתבתי גם שהם מכרו מכל הבא ליד עונה שעברה, וואלה לא מבין מה אתה רוצה ככ
2. הגענו פעמיים לפלייאוף עליון איתם
רדיוס לבית"ר!
אז אולי הבנתי אותך לא נכון, אבל בהקשר של ההשוואה שהייתה כאן בינם לאמריקאים המנצחים ברורים..Hapolo כתב: ↑21 ספטמבר 2023, 14:49חחח מקורב של הניסנוב.. זה היה יפהcholo כתב: ↑21 ספטמבר 2023, 14:20
עם כמות השטויות שרשמת כאן, אני ממש תוהה אם אתה מקורב של הניסנובס (אחרת לא ברור איך הגעת למסקנות שלך)
1. לא היו יכולים להוציא יותר על למקין כי שילמו את הסעיף שחרור שלו. את המדיניות של לתת סעיפי שחרור נמוכים כדי לפתות שחקנים להגיע למחלקת נוער ביקרתי כבר כמה פעמים אבל זו בכלל לא הנקודה הוא אמר שהיו מוכרים את לאיוס ב600 אלף, אני אמרתי שזה מוגזם ולמען האמת אני לא בטוח שהם היו ממהרים לשחרר אותו כי הם היו יודעים שזה היה חוזר אליהם בבומרנג עם חרם מנויים פוטנציאלי אבל זה כבר משהו אחר.
רשמתי אילו מכירות הם מיקסמו, הם הוציאו על ליידנר ודוידה את המקסימום של המקסימום לדעתי, ואם תרצה עוד דוגמאות אז הם עשו כסף טוב גם על שחקנים שהביאו בחאווה כמו רוסה והסרבי ההוא מביתר. פראיירים הם לא.
איך נהננו מהכסף? אולי לא הבנת את מהות הדברים שלי,לא טענתי שהם בעלים טובים. ולגבי הגרעון חפרתי פה לא מעט על כמה תמוה כל הגרעונות האלה, למען הסר ספק שלך אני חושב שהם היו זבל של בעלים, כתבתי גם שהם מכרו מכל הבא ליד עונה שעברה, וואלה לא מבין מה אתה רוצה ככ
2. הגענו פעמיים לפלייאוף עליון איתם
-
- קיבל.ה 1960 לייקים
אם הניסנובים פה לאיוס היה נמכר בוודאות ולדעתי גם ישראלוב
כל שנה הם גמרו בגירעון בהיקף כזה או אחר וכל שנה סגרו אותו ממכירת שחקנים. השנה הגירעון היה בסכום של מיליונים. מי היה מכסה אותו? גרינברג?
כל שנה הם גמרו בגירעון בהיקף כזה או אחר וכל שנה סגרו אותו ממכירת שחקנים. השנה הגירעון היה בסכום של מיליונים. מי היה מכסה אותו? גרינברג?
- Hapolo
- קיבל.ה 813 לייקים
כמו שכתבתי אני לא בטוח שהיה משתלם להם למכור את לאיוס וישראלוב, לפחות לא כזה מהר ולא כזה בזול כמו שכתב מי שהגבתי לו. אני די משוכנע שהם כן רצו לעשות את זה בנקודה שהם היו כבר בדרך החוצה ולשלשל עוד כסף לכיס שלהם אבל מתאר לעצמי שהאמריקאים היו מפוצצים את העסקה או משהו כי למה להם לקבל קבוצה עם אפס נכסים..?oleg neduda כתב: ↑21 ספטמבר 2023, 14:54 אם הניסנובים פה לאיוס היה נמכר בוודאות ולדעתי גם ישראלוב
על כל הנושא של הגרעון דיברנו אני ואתה, אני עדיין לא הבנתי איך אחרי עונת לואו קוסט במקביל למכירות בכ-20 מליון שקל הם הצליחו להגיע לגרעון של מליונים. אני עדיין לא משוכנע שאנחנו יודעים מה באמת הולך שם מאחורי הקלעים, והאמריקאים גם בינתיים לא מנדבים מידע בנוגע למצב הפיננסי של המועדון וכל הסטטוס עם החובות של הקאס ואחרי מה שעברנו זה נראה לי אחד הדברים הראשונים שהיו צריכים להיות שקופים כלפי הקהל, בינתיים מילה לא שמעתי ואם אוסיף את כל נושא האקזיט המוזר הזה שלהם אני לא יכול לומר שאני סומך עליהם בעיניים עצומות
רדיוס לבית"ר!
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
אין לי ספק שלאיוס ישראלוב וכל מי שיש לו תג מחיר, היה נמכרoleg neduda כתב: ↑21 ספטמבר 2023, 14:54 אם הניסנובים פה לאיוס היה נמכר בוודאות ולדעתי גם ישראלוב
- Hapolo
- קיבל.ה 813 לייקים
הכל טוב אבא.
אני גם חושב שהם עדיפים על ניסנוב ומקווה שעם הזמן זה יהיה יותר ויותר ניכר, אני טענתי שלפחות עד כה, אני ציפיתי ליותר ואני משוכנע שגם אחרים, פירטטתי בהודעות קודמות למה.
אמרתי גם בגדול שבינתיים השחקנים שהם איתרו (שלא הכרנו קודם) נראים כמו שחקני רכש ברמה נמוכה, כזו שגם ניסנוב היו מביאים. ובין היתר ובסופו של דבר השלד המשמעותי שלהם בנוי על שחקנים שניסנוב הביאו, אלו עובדות די מוצקות נראה לי
רדיוס לבית"ר!
-
- קיבל.ה 1960 לייקים
מה שאתה לא מבין זה שזה בכלל לא שאלה למשתלם או לא. יש גירעון של מיליונים, איך אתה חושב שהיו פותחים את העונה? בדיוק כמו שפתחו כל עונה בשנים האחרונות- מוכרים את מה שאפשר למכור.Hapolo כתב: ↑21 ספטמבר 2023, 15:10כמו שכתבתי אני לא בטוח שהיה משתלם להם למכור את לאיוס וישראלוב, לפחות לא כזה מהר ולא כזה בזול כמו שכתב מי שהגבתי לו. אני די משוכנע שהם כן רצו לעשות את זה בנקודה שהם היו כבר בדרך החוצה ולשלשל עוד כסף לכיס שלהם אבל מתאר לעצמי שהאמריקאים היו מפוצצים את העסקה או משהו כי למה להם לקבל קבוצה עם אפס נכסים..?oleg neduda כתב: ↑21 ספטמבר 2023, 14:54 אם הניסנובים פה לאיוס היה נמכר בוודאות ולדעתי גם ישראלוב
על כל הנושא של הגרעון דיברנו אני ואתה, אני עדיין לא הבנתי איך אחרי עונת לואו קוסט במקביל למכירות בכ-20 מליון שקל הם הצליחו להגיע לגרעון של מליונים. אני עדיין לא משוכנע שאנחנו יודעים מה באמת הולך שם מאחורי הקלעים, והאמריקאים גם בינתיים לא מנדבים מידע בנוגע למצב הפיננסי של המועדון וכל הסטטוס עם החובות של הקאס ואחרי מה שעברנו זה נראה לי אחד הדברים הראשונים שהיו צריכים להיות שקופים כלפי הקהל, בינתיים מילה לא שמעתי ואם אוסיף את כל נושא האקזיט המוזר הזה שלהם אני לא יכול לומר שאני סומך עליהם בעיניים עצומות
האלטרנטיבה שלהם זה להעמיד תקציב שנמוך מההכנסות הטבעיות או להביא כסף מהבית.
מתי בשנים האחרונות הם לא פתחו עונה עם מכירות בכמה מיליונים?
- Shacham
- קיבל.ה 845 לייקים
הוא הרוויח 400 אלף יורו עונה שעברה.Red Ghost כתב: ↑21 ספטמבר 2023, 12:03נראה מעניין מאוד!covid bryant כתב: ↑21 ספטמבר 2023, 01:10 https://www.transfermarkt.com/fran-kara ... ler/367795
ללא קבוצה ועם אזרחות אוסטרלית
להביא
גם מתאים מבחינת הפרופיל, אוסטרלי אפילו וכו׳...
אבל יש לי הרגשה שיש בעיית כסף, נגמר פשוט.
זה שחקן שבקלות יירצה 200-250 אלף יורו ונראה לי שאנחנו לא בכיוון עם זה.
אגב, באתי לכתוב שנפסיד גם מענק של 750 אלף יורו על זה שרשמנו זר שישי, אבל עכשיו חקרתי קצת וראיתי שהקנס הוא רק ברגע שבמשחק נתון יש 6 זרים בסגל. לכן תיאורטית היה אפשר להחתים זר שישי ופשוט לא לרשום את קאיונדו במשחקים ששאר הזרים נרשמים, ועדיין לקבל מענק.
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
טוכמן חוזר על מה שהדר כתבה
היתה אמורה להיות עיסקת טרייד בין אשדוד להפועל
טוריאל מול סניור, אך סניור סרב לעבור.
בנוסף הוא טוען שהפועל ניסתה שוב לגבי זסנו, אך ג׳קי לא היה מוכן למכור בסכום שהוגש לו
היתה אמורה להיות עיסקת טרייד בין אשדוד להפועל
טוריאל מול סניור, אך סניור סרב לעבור.
בנוסף הוא טוען שהפועל ניסתה שוב לגבי זסנו, אך ג׳קי לא היה מוכן למכור בסכום שהוגש לו
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 949 לייקים
אני מאוד סקרן לראות איך יטפלו במר סניור
לא ככ ברור לי מאיפה ילד בן 20 מוצא את התעוזה לסרב לעבור לקבוצה אחרת בעסקת השאלה
מילא אם היה מדובר בליגה השניה, וגם זה גבולי
אבל אשכרה, שחקן שעבר לפני רגע את גיל הנוער מסרב להיות מושאל.
בהחלטה החצופה הזו הוא פגע במועדון פעמיים : גם בגלל הנוכחות שלו בסגל והעובדה שהוא לא יוכל להשתפשף בקבוצה אחרת, ובעיקר בגלל העובדה שלא הצלחנו להעביר אלינו שחקן חיזוק אחר
תעודת עניות רצינית למועדון.
מזכיר שהצד השני ידע להשאיל את בן רייכרט ושון גולדברג תוך 24 שעות, ועוד ליריבה העירונית.
לא ברור למה המועדון לא היה יותר אסרטיבי מול השחקן.
בהחלטה החצופה הזו הוא פגע במועדון פעמיים : גם בגלל הנוכחות שלו בסגל והעובדה שהוא לא יוכל להשתפשף בקבוצה אחרת, ובעיקר בגלל העובדה שלא הצלחנו להעביר אלינו שחקן חיזוק אחר
מזכיר שהצד השני ידע להשאיל את בן רייכרט ושון גולדברג תוך 24 שעות, ועוד ליריבה העירונית.
-
- קיבל.ה 1960 לייקים
אשדוד רצו את סניור בהשאלה עם אופציית רכישה. סניור סרב וזכותו המלאה.צ'ימבויקה כתב: ↑21 ספטמבר 2023, 18:12 אני מאוד סקרן לראות איך יטפלו במר סניור
ובנוסף אשדוד רצו גם עוד כסף.
אין מה להאשים את הילד
-
- קיבל.ה 347 לייקים
לא תופס מסניור אבל אם היה סיכוי שאולי יצא ממנו משהו זה בעונת השאלה.
מקווה מאוד שלא נראה אותו משחק העונה הבעיה שהסגל קצר מאוד.
מקווה מאוד שלא נראה אותו משחק העונה הבעיה שהסגל קצר מאוד.
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
מה יש לו לסרב לשחק באשדוד?oleg neduda כתב:אשדוד רצו את סניור בהשאלה עם אופציית רכישה. סניור סרב וזכותו המלאה.צ'ימבויקה כתב: ↑21 ספטמבר 2023, 18:12 אני מאוד סקרן לראות איך יטפלו במר סניור
אין מה להאשים את הילד
זאת קבוצה לגיטימית בליגת העל שיודעת גם להשביח שחקנים לב"ש
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
תשאל את זסנו שאולי עד שלא יחתום על החוזה החדש, יבלה ביציעלירון האדום כתב: ↑21 ספטמבר 2023, 18:53מה יש לו לסרב לשחק באשדוד?oleg neduda כתב:אשדוד רצו את סניור בהשאלה עם אופציית רכישה. סניור סרב וזכותו המלאה.צ'ימבויקה כתב: ↑21 ספטמבר 2023, 18:12 אני מאוד סקרן לראות איך יטפלו במר סניור
אין מה להאשים את הילד
לא כיף להיות תחת בעלים כזה
-
- קיבל.ה 1960 לייקים
הוא ממש לא יבלה ביציע ואני מבטיח לך שזסנו אחד האחרונים שסובל מגקי ויתר המשפחה
אפשר לומר על גקי המון דברים (חלקם בצדק), אבל שחקני בית באשדוד מקבלים שם יחס הרבה יותר טוב מרוב הבעלים בליגה
בזכותו למשל משפחת אספה עומדת היום על הרגליים (לא נועד לפתוח דיון מוסרי בעניין)
אפשר לומר על גקי המון דברים (חלקם בצדק), אבל שחקני בית באשדוד מקבלים שם יחס הרבה יותר טוב מרוב הבעלים בליגה
נערך לאחרונה על ידי oleg neduda ב 21 ספטמבר 2023, 19:31, נערך 2 פעמים בסך הכל.
-
- קיבל.ה 1960 לייקים
הוא לא התלהב להיות קשור שם בהסכם ארוך טווח.לירון האדום כתב: ↑21 ספטמבר 2023, 18:53מה יש לו לסרב לשחק באשדוד?oleg neduda כתב:אשדוד רצו את סניור בהשאלה עם אופציית רכישה. סניור סרב וזכותו המלאה.צ'ימבויקה כתב: ↑21 ספטמבר 2023, 18:12 אני מאוד סקרן לראות איך יטפלו במר סניור
אין מה להאשים את הילד
וכאמור- זה גם נפל על כסף
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
להבנתי אם הוא לא נרשם בטופס אתה עדין מקבל את המענק.רדפוקס כתב: ↑21 ספטמבר 2023, 12:47כי העלות של זר חדש מתחילה מ-3 מיליון שקל בגובה המענק שתפסיד.oleg neduda כתב: ↑21 ספטמבר 2023, 12:46 הפועל הציעו חצי מיליון שקל על סתיו טוריאל
ככה שאת הכסף פחות או יותר יש
רק שכנראה מעדיפים להשקיע אותו בשחקנים ישראלים צעירים ולא בזר חדש
בשביל המענק אתה צריך:
1. בכל משחק לרשום בטופס 5 זרים ומטה
2. בגל משחק לרשום בטופס שני שחקנים מתחת לגיל 24 ובנוסף 2 מתלת לגיל 21 (אני כנראה טועה בגיל).
- רדפוקס
- קיבל.ה 4735 לייקים
אז הוא יבלה בספסל איפה שהוא כבר מבלה מתחילת העונה אחרי שהיה שחקן הרכב בשנתיים האחרונות.oleg neduda כתב: ↑21 ספטמבר 2023, 19:28 הוא ממש לא יבלה ביציע ואני מבטיח לך שזסנו אחד האחרונים שסובל מגקי ויתר המשפחה
נראה אם הוא יחזיק עד ינואר בלי להאריך חוזה, אם כן יש מצב שהוא יהיה בהפועל (שנה הבאה).
-
- קיבל.ה 1960 לייקים
לדעתי בינואר הוא בב״ש שנשארה בלי מגן ימני טבעי בסגלרדפוקס כתב: ↑21 ספטמבר 2023, 22:09אז הוא יבלה בספסל איפה שהוא כבר מבלה מתחילת העונה אחרי שהיה שחקן הרכב בשנתיים האחרונות.oleg neduda כתב: ↑21 ספטמבר 2023, 19:28 הוא ממש לא יבלה ביציע ואני מבטיח לך שזסנו אחד האחרונים שסובל מגקי ויתר המשפחה
נראה אם הוא יחזיק עד ינואר בלי להאריך חוזה, אם כן יש מצב שהוא יהיה בהפועל (שנה הבאה).
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
שחן סול ישב כבר עכשיו על האוזן של זסנו ודרוויש כדי שאחד מהם ינחת פה בינואר.
אם תומא לא משחק אצל ביתר לשבת גם על האוזן שלו .
-
- קיבל.ה 950 לייקים
אני בטוח שהוא כבר מתאמן בבית מול המראהEl dudernio כתב: ↑21 ספטמבר 2023, 22:44 שחן סול ישב כבר עכשיו על האוזן של זסנו ודרוויש כדי שאחד מהם ינחת פה בינואר.
יאללה הביתה!!!
-
- קיבל.ה 35 לייקים
עידן כהן עדיין בלי חוזה לעונה.. להביא. יתן קצת פייט לאזוגי ושחקן בית
-
- קיבל.ה 1960 לייקים
חוזר בי, הבנתי שהוא עשה ״קטע מסריח״ מהצד של גקי וכרגע לא מתלבש שםoleg neduda כתב: ↑21 ספטמבר 2023, 19:28 הוא ממש לא יבלה ביציע ואני מבטיח לך שזסנו אחד האחרונים שסובל מגקי ויתר המשפחה
ינואר זה הזמן לשלם כמה גרושים ולקחת אותו כי כשהוא יהיה שחקן חופשי זה יהיה קשה מאוד
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
חצי מליון שח'+ ויתור על התביעהoleg neduda כתב: ↑23 ספטמבר 2023, 20:05חוזר בי, הבנתי שהוא עשה ״קטע מסריח״ מהצד של גקי וכרגע לא מתלבש שםoleg neduda כתב: ↑21 ספטמבר 2023, 19:28 הוא ממש לא יבלה ביציע ואני מבטיח לך שזסנו אחד האחרונים שסובל מגקי ויתר המשפחה
ינואר זה הזמן לשלם כמה גרושים ולקחת אותו כי כשהוא יהיה שחקן חופשי זה יהיה קשה מאוד
- Hapolo
- קיבל.ה 813 לייקים
זה בהחלט שאלה של משתלם כי בהנחה וניסנוב היו ממשיכים עוד עונה ומוכרים את לאיוס וישראלוב + בניית סגל חסכנית אז הם היו מכניסים קצת כסף, ומפסידים סכומים גדולים פי כמה וכמה כי היו מקבלים חרם מנויים על הראש שלהם, ואז איך היו פותחים את העונה?oleg neduda כתב: ↑21 ספטמבר 2023, 16:08 מה שאתה לא מבין זה שזה בכלל לא שאלה למשתלם או לא. יש גירעון של מיליונים, איך אתה חושב שהיו פותחים את העונה? בדיוק כמו שפתחו כל עונה בשנים האחרונות- מוכרים את מה שאפשר למכור.
ולגבי הגרעונות האלה - מצטער אני לא קונה את זה. לא יכול להיות שהפועל חיפה עם 3000 אוהדים במשחק בית מעמידה כבר כמה שנים סגלים לא פחות טובים משלנו ואני לא שומע על שום גרעון שם (והיא בניגוד אלינו, לא הכניסה 20 מליון שקל בשנה שעברה ממכירות שחקנים), אותו דבר לגבי נתניה, אם הפועל צברה גרעונות של מליונים שתי הקבוצות האלה היו אמורות לפשוט רגל ממזמן. מאכילים אותנו חרטא בפיתה
רדיוס לבית"ר!
-
- קיבל.ה 1960 לייקים
כתבתי לך כבר פעמיים ואני אכתוב פעם שלישית ואחרונה- עם איזה כסף היו ממשיכים עוד עונה? כל שנה הם מכסים גירעון עם מכירות של שחקנים. השנה הגירעון עומד על כמה מיליונים. איך היו ממשיכים עוד עונה? ה2 מיליון דולר של האמריקאים החליפות מכירות של לאיוס וישראלוב. מה לא ברור? זאביק היה מביא 2 מיליון דולר?Hapolo כתב: ↑23 ספטמבר 2023, 23:20זה בהחלט שאלה של משתלם כי בהנחה וניסנוב היו ממשיכים עוד עונה ומוכרים את לאיוס וישראלוב + בניית סגל חסכנית אז הם היו מכניסים קצת כסף, ומפסידים סכומים גדולים פי כמה וכמה כי היו מקבלים חרם מנויים על הראש שלהם, ואז איך היו פותחים את העונה?oleg neduda כתב: ↑21 ספטמבר 2023, 16:08 מה שאתה לא מבין זה שזה בכלל לא שאלה למשתלם או לא. יש גירעון של מיליונים, איך אתה חושב שהיו פותחים את העונה? בדיוק כמו שפתחו כל עונה בשנים האחרונות- מוכרים את מה שאפשר למכור.
ולגבי הגרעונות האלה - מצטער אני לא קונה את זה. לא יכול להיות שהפועל חיפה עם 3000 אוהדים במשחק בית מעמידה כבר כמה שנים סגלים לא פחות טובים משלנו ואני לא שומע על שום גרעון שם (והיא בניגוד אלינו, לא הכניסה 20 מליון שקל בשנה שעברה ממכירות שחקנים), אותו דבר לגבי נתניה, אם הפועל צברה גרעונות של מליונים שתי הקבוצות האלה היו אמורות לפשוט רגל ממזמן. מאכילים אותנו חרטא בפיתה
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
- Hapolo
- קיבל.ה 813 לייקים
גם אני כותב לך ואתה מתעלם פעם אחר פעם - דבר ראשון כמו שהסברתי בהודעה הקודמת, הגערונות האלה מופרכים לחלוטין, 2 מליון דולר גרעון אחרי עונה עם הסגל שהיה לנו + 20 מליון הכנסות ממכירות. אין חיה כזו. וגם אם אזרום איתך אכתוב שוב מה שכתבתי וגם ממנו התעלמת-oleg neduda כתב: ↑23 ספטמבר 2023, 23:36 כתבתי לך כבר פעמיים ואני אכתוב פעם שלישית ואחרונה- עם איזה כסף היו ממשיכים עוד עונה? כל שנה הם מכסים גירעון עם מכירות של שחקנים. השנה הגירעון עומד על כמה מיליונים. איך היו ממשיכים עוד עונה? ה2 מיליון דולר של האמריקאים החליפות מכירות של לאיוס וישראלוב. מה לא ברור? זאביק היה מביא 2 מיליון דולר?
אז היו מכניסים כסף ממכירות, איך היו פותחים את העונה אם זה היה גורם להם להפסדים גדולים יותר בגלל חרם מנויים?
אז היו צריכים למצוא פתרון, זאביק היה מביא כסף, צ'יבוטרו, קושימרו או ווטאבר, או - שפשוט לא היו מוכרים את השחקנים האלה ולא היה חרם מנויים, שזה ההסבר שחתרתי אליו מלכחתחילה - הם לא היו ממהרים למכור
רדיוס לבית"ר!
-
- קיבל.ה 1155 לייקים
https://www.one.co.il/Article/424401.htmlHapolo כתב: ↑23 ספטמבר 2023, 23:20זה בהחלט שאלה של משתלם כי בהנחה וניסנוב היו ממשיכים עוד עונה ומוכרים את לאיוס וישראלוב + בניית סגל חסכנית אז הם היו מכניסים קצת כסף, ומפסידים סכומים גדולים פי כמה וכמה כי היו מקבלים חרם מנויים על הראש שלהם, ואז איך היו פותחים את העונה?oleg neduda כתב: ↑21 ספטמבר 2023, 16:08 מה שאתה לא מבין זה שזה בכלל לא שאלה למשתלם או לא. יש גירעון של מיליונים, איך אתה חושב שהיו פותחים את העונה? בדיוק כמו שפתחו כל עונה בשנים האחרונות- מוכרים את מה שאפשר למכור.
- Hapolo
- קיבל.ה 813 לייקים
אתה רוצה לומר לי שיואב כץ שם סכומים כאלה כל שנה? כי אם כן זה אכבר בעלים.
בהנחה שלא - זה אומר שלהפועל חיפה יש בור של עשרות מליוני שקלים (הרי אם הפועל סיימה את העונה שעברה עם הסגל הזול הזה בגרעון של 2 מיליון דולר (!) ממה שנדודה כתב, עם 10k מנויים ואחרי 20 מליון שקל הכנסות ממכירת שחקנים, שני דברים שאין להפועל חיפה, כאשר הם במשך שנים מעמידים סגלים בסדר גודל שלנו ואפילו יותר,הם היו נכחדים ממזמן כבר). אז הדוגמא הפרטנית הזו לא מוכיחה בדיוק איך הם עומדים על הרגליים עדיין, ואיך זה הגיוני שאנחנו צוברים גרעונות כאלה
עריכה- כתוב שם שהוא שם מעל 40 מליון שקל מאז שהגיע, שזה מדהים ואם ככה אני לא יודע למה אומרים שהוא קמצן.
ובכל זאת, לא ברור לי איך סיימנו את עונה שעברה עם 2 מליון דולר גרעון, והפועל חיפה 2 מליון שקל (פירטתי למעלה כמה לא הגיוני זה)
רדיוס לבית"ר!
-
- קיבל.ה 472 לייקים
מי אומר שהוא קמצן? התקשורת פח אשפה? הוא שם סכומי כסף פסיכוטיים. כן, יש לו קריזות, אבל הלוואי והיה לנו 10 אחוז מההשקעה הכספית שלו.Hapolo כתב: ↑24 ספטמבר 2023, 01:55אתה רוצה לומר לי שיואב כץ שם סכומים כאלה כל שנה? כי אם כן זה אכבר בעלים.
בהנחה שלא - זה אומר שלהפועל חיפה יש בור של עשרות מליוני שקלים (הרי אם הפועל סיימה את העונה שעברה עם הסגל הזול הזה בגרעון של 2 מיליון דולר (!) ממה שנדודה כתב, עם 10k מנויים ואחרי 20 מליון שקל הכנסות ממכירת שחקנים, שני דברים שאין להפועל חיפה, כאשר הם במשך שנים מעמידים סגלים בסדר גודל שלנו ואפילו יותר,הם היו נכחדים ממזמן כבר). אז הדוגמא הפרטנית הזו לא מוכיחה בדיוק איך הם עומדים על הרגליים עדיין, ואיך זה הגיוני שאנחנו צוברים גרעונות כאלה
עריכה- כתוב שם שהוא שם מעל 40 מליון שקל מאז שהגיע, שזה מדהים ואם ככה אני לא יודע למה אומרים שהוא קמצן.
ובכל זאת, לא ברור לי איך סיימנו את עונה שעברה עם 2 מליון דולר גרעון, והפועל חיפה 2 מליון שקל (פירטתי למעלה כמה לא הגיוני זה)
נערך לאחרונה על ידי chimpfive ב 24 ספטמבר 2023, 19:37, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 1960 לייקים
כל שנה בשנים האחרונות האלה התקציב עלוב למרות מכירות במיליונים. אבל אתה ממשיך בשלך וחושב שהגרעונות האלה מופרחים. אם הם מופרחים איך הגיוני שכל שנה התקציב היה כפי שהיה כשמכרו שחקנים בעשרות מיליונים? אתה לא צריך לענות, הדיון לגמרי מיצא את עצמוHapolo כתב: ↑24 ספטמבר 2023, 00:38גם אני כותב לך ואתה מתעלם פעם אחר פעם - דבר ראשון כמו שהסברתי בהודעה הקודמת, הגערונות האלה מופרכים לחלוטין, 2 מליון דולר גרעון אחרי עונה עם הסגל שהיה לנו + 20 מליון הכנסות ממכירות. אין חיה כזו. וגם אם אזרום איתך אכתוב שוב מה שכתבתי וגם ממנו התעלמת-oleg neduda כתב: ↑23 ספטמבר 2023, 23:36 כתבתי לך כבר פעמיים ואני אכתוב פעם שלישית ואחרונה- עם איזה כסף היו ממשיכים עוד עונה? כל שנה הם מכסים גירעון עם מכירות של שחקנים. השנה הגירעון עומד על כמה מיליונים. איך היו ממשיכים עוד עונה? ה2 מיליון דולר של האמריקאים החליפות מכירות של לאיוס וישראלוב. מה לא ברור? זאביק היה מביא 2 מיליון דולר?
אז היו מכניסים כסף ממכירות, איך היו פותחים את העונה אם זה היה גורם להם להפסדים גדולים יותר בגלל חרם מנויים?
אז היו צריכים למצוא פתרון, זאביק היה מביא כסף, צ'יבוטרו, קושימרו או ווטאבר, או - שפשוט לא היו מוכרים את השחקנים האלה ולא היה חרם מנויים, שזה ההסבר שחתרתי אליו מלכחתחילה - הם לא היו ממהרים למכור