ב"ש בבית שישי ב 16:00
-
ספרא טבא
- קיבל.ה 465 לייקים
מאמן לא ברמה
מי שמזיין במוח על מכירות זה מישהו שהמוח שלו רקוב מיותר מדי שעות האזנה לשכטר אוחנה ושאר השלוכים
כל העונה אנחנו נראים ככה ואז למקין גונב גול ואז כל הכוכבים מסתדרים בדרבי
מי שמזיין במוח על מכירות זה מישהו שהמוח שלו רקוב מיותר מדי שעות האזנה לשכטר אוחנה ושאר השלוכים
כל העונה אנחנו נראים ככה ואז למקין גונב גול ואז כל הכוכבים מסתדרים בדרבי
-
CouchPotato
- קיבל.ה 137 לייקים
לך תקים את בית שאן מחדש יא מדוזה.
-
דל פיירו
- קיבל.ה 131 לייקים
נראה לי שאפשר גם לא לקלל אחד את השני פה בפורום
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 1182 לייקים
-
ספרא טבא
- קיבל.ה 465 לייקים
מרדכי אל תבכהredrony כתב: ↑15 מאי 2026, 17:49עם הקארמה המסריחה שלך הם עוד ייקחו עלינו אליפויות בטדי, ברור שלא מזיז לך, כי אתה אפס.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑15 מאי 2026, 17:47מזיז לי. לפחות בן גביר לא יחגוג עליי.redrony כתב:
אפס. אתה אפס
איזה חגיגות יהיו לך השנה? שביתר לא לקחו אליפות. כמו במקום שני של שאול. סמרטוט
תנסו שוב בעונה הבאה
-
קובי
- קיבל.ה 670 לייקים
כמה אמוציות על משחק חסר חשיבות עבור הפועל תל אביב
-
CouchPotato
- קיבל.ה 137 לייקים
לך תשנה את היוזר שלך. "עד המוות הפועל" פחות מתאים למדוזה ששמחה כשהפועל מפסידה.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑15 מאי 2026, 18:01מהות הספורט זה במדינות מתוקנות, לא בשכונה שלנו.Asafasraf כתב:לך תלמד את מהות הספורט ואח״כ תבוא להרצות לנו. הפועל בית שאן באדום.עד המ!!ת הפועל כתב: מיד אחרי שתשנה את שלך לאסף אסרף המתייפייף.
Sent from my iPhone using Tapatalk
פה זה ״עין תחת עין״, והיום אני מקווה שסגרנו חשבון על משחק השרוכים. עוד שבוע נדע.
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2948 לייקים
הנאחס ממשיך, פותח אשכול משחק > מפסידיםלירון האדום כתב: ↑12 מאי 2026, 23:06 בתור אחד ששנה שעברה היה נאחס בפתיחת אשכולות, אחרוג ממנהגי...
משחק מוזר
מצד אחד אולי זה הזמן לקצת רוטציה ולתת לשחקנים שלא קיבלו הרבה דקות לשחק ומצד שני אנחנו הפועל לתת הכל עד הסוף.
נעשה הרכב שילוב:
לעלות:
צור
נאסר מורגן ארצ'ל קוקו
אל-ים פלקאו
קורין אלקוקין בוסקילה
דאפה
הגיע הזמן לתת לשחקנים קצת לנוח
-
KingZivos
- קיבל.ה 318 לייקים
הוא פשוט בן אדם שבא לעצבן, רואים את זה גם בתגובות שלו. לא יעזורredrony כתב: ↑15 מאי 2026, 18:14 @הוקיץ אני לא מבין במה אתה מתבייש. יש פה כמה משתמשים שהם בושה, אבל הפועל לא נתנו את המשחק היום. רחוק מזה
אתה צריך שניה לפתוח את העיניים ולראות את התנאים, משחק 4 ב 9 ימים, אדום מוקדם וקבוצה שחייבת נצחון. פתיחת רגליים לא היתה פה
גם הקהל היה מושלם, אף אחד לא רצה להפסיד. יש כמה עשבים שוטים, נקווה שינקשו אותם
-
redrony
- קיבל.ה 1174 לייקים
-
redrony
- קיבל.ה 1174 לייקים
מכיוון שהוא משתמש מאוד ותיק, ואחד המוערכים פה, אני יודע שהוא לא בא לעצבן,KingZivos כתב: ↑15 מאי 2026, 18:24הוא פשוט בן אדם שבא לעצבן, רואים את זה גם בתגובות שלו. לא יעזורredrony כתב: ↑15 מאי 2026, 18:14 @הוקיץ אני לא מבין במה אתה מתבייש. יש פה כמה משתמשים שהם בושה, אבל הפועל לא נתנו את המשחק היום. רחוק מזה
אתה צריך שניה לפתוח את העיניים ולראות את התנאים, משחק 4 ב 9 ימים, אדום מוקדם וקבוצה שחייבת נצחון. פתיחת רגליים לא היתה פה
הוא מאוד עצבני כרגע ומגזים בתגובה שלו וטועה לדעתי. אבל הוא לפחות לא כתב ״יש״ שהפועל קיבלו גול
-
adom4
- קיבל.ה 818 לייקים
תוסיף לזה שבאר שבע זאת קבוצה שמבטלת אותנו בכל משחק העונה, יותר מכל קבוצה אחרת.redrony כתב: ↑15 מאי 2026, 18:14 @הוקיץ אני לא מבין במה אתה מתבייש. יש פה כמה משתמשים שהם בושה, אבל הפועל לא נתנו את המשחק היום. רחוק מזה
להשוות את זה לפתיחות הרגליים של מכבי בדאבל ובית"ר בעונה שעברה זה הזוי
-
Xavi
- קיבל.ה 1967 לייקים
שבת שלום לכולם ושבוע הבא בטדי לתת את הנשמה 
-
KingZivos
- קיבל.ה 318 לייקים
ותק לא מדד לכמה מעצבן או לא אתה יכול להיות. שורה תחתונה הוא זורק פה טענות שווא כנגד שחקנים שנלחמו 90 דקות כשהיו עשרה שחקנים. לא שיחקו טוב, אבל אין אפילו טיפה סיכוי למכירה. ואוהדים כמוהו (יחד עם האוהדים ששמחים בגול של ב״ש) מוציאים אותנו לא טוב. לא מספיק מחר ידברו כולם בתקשורת איךredrony כתב: ↑15 מאי 2026, 18:26מכיוון שהוא משתמש מאוד ותיק, ואחד המוערכים פה, אני יודע שהוא לא בא לעצבן,KingZivos כתב: ↑15 מאי 2026, 18:24הוא פשוט בן אדם שבא לעצבן, רואים את זה גם בתגובות שלו. לא יעזורredrony כתב: ↑15 מאי 2026, 18:14 @הוקיץ אני לא מבין במה אתה מתבייש. יש פה כמה משתמשים שהם בושה, אבל הפועל לא נתנו את המשחק היום. רחוק מזה
הוא מאוד עצבני כרגע ומגזים בתגובה שלו וטועה לדעתי. אבל הוא לפחות לא כתב ״יש״ שהפועל קיבלו גול
הפועל מכרו, לא צריך אוהדים כאלה מבית.
אגב אין בעיה שיש שמחה של אוהדי הפועל אחרי ההפסד- זה לא אומר שלא רצו לנצח זה פשוט מה שנקרא הרע במיעוטו.
כן אני רציתי שהפועל תנצח, התבאסתי בכל גול. אבל בהפסד הזה הלכתי הביתה די סבבה ביחס לכל הפסד אחר וזה בסדר גמור.
-
talb55
- קיבל.ה 428 לייקים
השחקנים נתנו הכל וטוב שכך, בושה לדבר אחרת בכלל.
בעיני עד דקה 30 הקישור שלנו ביטל את ב״ש (אפרופו הכנה ואימון - למשתמשים שרק חיכו לדבר על זה).
בסוף השחקנים התפרקו. בואטנג, קוקו, וגם העבירות של קרייב.
אני מאוד שמח שארצל שיחק והיה אחלה, ומאוד גאה ביכולת של פלקאו ושאנדה.
בעיני עד דקה 30 הקישור שלנו ביטל את ב״ש (אפרופו הכנה ואימון - למשתמשים שרק חיכו לדבר על זה).
בסוף השחקנים התפרקו. בואטנג, קוקו, וגם העבירות של קרייב.
אני מאוד שמח שארצל שיחק והיה אחלה, ומאוד גאה ביכולת של פלקאו ושאנדה.
-
קובי
- קיבל.ה 670 לייקים
פגשתי הרבה סוגים של אוהדי הפועל.
מעולם לא פגשתי אוהד הפועל תל אביב שלא שמח וישמח שהיודונאצים לא לקחו/יקחו אליפות.
ברכותי, אתה הראשון.
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 972 לייקים
הפועל עשתה מה שהיא הייתה צריכה לעשות.
גאה בכולם על זה.
גאה בכולם על זה.
-
אוגוסטוס היל
- קיבל.ה 1619 לייקים
-
redrony
- קיבל.ה 1174 לייקים
עכשיו אתה מוציא את דיבתי ומשקר.קובי כתב: ↑15 מאי 2026, 18:33פגשתי הרבה סוגים של אוהדי הפועל.
מעולם לא פגשתי אוהד הפועל תל אביב שלא שמח וישמח שהיודונאצים לא לקחו/יקחו אליפות.
ברכותי, אתה הראשון.
אני חוגג אליפויות ותארים של הפועל לא של קבוצות אחרות, ביתר נלחמים נגד ב״ש אני רוצה שבש ייקחו. מכאן ועד לשמוח שהפועל מקבלים גול במרחק גדול
אבל דמגוגיה זה מקצוע. תשאל את ביבי,
-
redrony
- קיבל.ה 1174 לייקים
לא, זה לא מדד. אבל זה לא מה שאמרתי. אני כתבתי שבגלל שהוא ותיק ואני מכיר אותו, הוא לא משתמש שמטרתו היא לעצבן, יש כאן כמה וכמה כאלה, ראינו היוםKingZivos כתב: ↑15 מאי 2026, 18:31ותק לא מדד לכמה מעצבן או לא אתה יכול להיות. שורה תחתונה הוא זורק פה טענות שווא כנגד שחקנים שנלחמו 90 דקות כשהיו עשרה שחקנים. לא שיחקו טוב, אבל אין אפילו טיפה סיכוי למכירה. ואוהדים כמוהו (יחד עם האוהדים ששמחים בגול של ב״ש) מוציאים אותנו לא טוב. לא מספיק מחר ידברו כולם בתקשורת איך
הפועל מכרו, לא צריך אוהדים כאלה מבית.
אגב אין בעיה שיש שמחה של אוהדי הפועל אחרי ההפסד- זה לא אומר שלא רצו לנצח זה פשוט מה שנקרא הרע במיעוטו.
כן אני רציתי שהפועל תנצח, התבאסתי בכל גול. אבל בהפסד הזה הלכתי הביתה די סבבה ביחס לכל הפסד אחר וזה בסדר גמור.
אני חושב שהוקיץ׳ טועה בענק וגם ההשוואה. לחיפה מכבי היא לא ראויה ומוטב שיתקרר מעט ויחזור בו.
נערך לאחרונה על ידי redrony ב 15 מאי 2026, 18:51, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
אוגוסטוס היל
- קיבל.ה 1619 לייקים
סילבה עושה כאב ראש לגבי שנה הבאה
מגמת שיפור מרשימה
עדיין שחקן קצת שכונתי אבל כדורגל יש לו
-
Nati
- קיבל.ה 3199 לייקים
אתה שהגעת לפה לפני שנתיים מגרש מפה אוהד הפועל(כמעט בטוח)לפני שנולדת,ונמצא פה מעל 20 שנה.
-
Gania23
- קיבל.ה 206 לייקים
יש לנו המון אוהדים מפגרים , יותר ממה שחשבתי .
מקווה שזה לא יבוא לנו בהפוכה בשבת הבאה
מקווה שזה לא יבוא לנו בהפוכה בשבת הבאה
-
redrony
- קיבל.ה 1174 לייקים
-
Segev
- קיבל.ה 510 לייקים
מה זה הקללות האלה לעזאזל. טבעי לחלוטין שיש אוהדים שרצו להפסיד היום. קורה בכל מקום בעולם. טבעי מין הסתם גם שיש מי שרצה לנצח. תכבדו דעות
- RedDrifter
- קיבל.ה 740 לייקים

נצפה היום בשער 8.
מי אתה איש מוזר שמגיע בחולצה צהובה למשחק של הפועל?
אף לא צעד לאחור 
-
redrony
- קיבל.ה 1174 לייקים
בוסקילה משופר. אלה שחקנים שצריך ליצוק לתוך תבנית מוכנה. זה נראה כאילו אין להם שוב הבנת משחק. מתאימים לקט-רגל.אוגוסטוס היל כתב: ↑15 מאי 2026, 18:50סילבה עושה כאב ראש לגבי שנה הבאה
מגמת שיפור מרשימה
עדיין שחקן קצת שכונתי אבל כדורגל יש לו
-
Asafasraf
- קיבל.ה 1968 לייקים
תמשיכו לשכוח איך ב״ש רמסו אותנו עם 6 חתיכות ותרצו לתת להם לנצח. לוזרים.
- בן לוז
- קיבל.ה 665 לייקים
-
redrony
- קיבל.ה 1174 לייקים
אין לי מושג איפה ראית שזה קורה בעולם וגם אם כן, זו לא התרבות שאתה רוצה שתהיה פה וגם אם היא קיימת פה, אין שופ סיבה שנהיה חלק ממנה .
אבל -
נניח שאתה רוצה שנפסיד, בחיים אני לא אבין את זה אבל אני לא משטרת מחשבות וכל אחד זכותו לרצות ולחשוב מה שהוא רוצה. לכתוב ״יש״ שהפועל מקבלים גול בפורום אוהדי הפועל זה אחד מעבר למה שהגיוני. גבול שבעיניי אסור לחצות והמשתמשים האלה לא צריכים להיות פה. רוצים להתריס, יש אולי פורומים לזה.
-
Nati
- קיבל.ה 3199 לייקים
הנה ״האוהד״ של הפועל שוב פעם פותח את הפה המסריח שלו על הפועל.
וואלה שמח שבאר שבע ניצחו היום וגם הייתי בעדם.
אליפות של ביתר בשנת בחירות זה אסון קיומי למדינה שגם ככה על סף פירוק מיום ליום.
לא רציתי שיעלו בכוונה להפסיד, אבל מאוד מרוצה מהתוצאה
אליפות של ביתר בשנת בחירות זה אסון קיומי למדינה שגם ככה על סף פירוק מיום ליום.
לא רציתי שיעלו בכוונה להפסיד, אבל מאוד מרוצה מהתוצאה
גאה בהפועל
רק חבל שקוקו ובואטנג נפצעו במשחק המיותר הזה
והעיקר והעיקר שיישרפו כל אוהדי בית"ר
רק חבל שקוקו ובואטנג נפצעו במשחק המיותר הזה
והעיקר והעיקר שיישרפו כל אוהדי בית"ר
-
Segev
- קיבל.ה 510 לייקים
הוא לא חיפש להתריס. הוא שמח כי הוא רצה שהפועל תפסיד היום בגלל שהוא אוהד הפועל, לא בגלל שהוא שונא הפועל. ואהדת הפועל הולכת עם שנאת בית״ר. זה טבעי לגמרי היה לרצות להפסיד היום. זה כמובן גם היה טבעי לרצות לנצח. תכבדו דעות אחרות ואל תתרגשו כל כךredrony כתב: ↑15 מאי 2026, 19:03אין לי מושג איפה ראית שזה קורה בעולם וגם אם כן, זו לא התרבות שאתה רוצה שתהיה פה וגם אם היא קיימת פה, אין שופ סיבה שנהיה חלק ממנה .
אבל -
נניח שאתה רוצה שנפסיד, בחיים אני לא אבין את זה אבל אני לא משטרת מחשבות וכל אחד זכותו לרצות ולחשוב מה שהוא רוצה. לכתוב ״יש״ שהפועל מקבלים גול בפורום אוהדי הפועל זה אחד מעבר למה שהגיוני. גבול שבעיניי אסור לחצות והמשתמשים האלה לא צריכים להיות פה. רוצים להתריס, יש אולי פורומים לזה.
-
Nati
- קיבל.ה 3199 לייקים
לא יודע בן כמה הוא,לכן הסוגריים.
אבל יש לי הרגשה שיש לנו ילדים יותר מבוגרים ממנו.
-
Nati
- קיבל.ה 3199 לייקים
עזוב שרוצים שהקבוצה שלהם תפסיד(למרות שאני אישית בחיים לא יבין את זה.אבללל לחגוג פה גולים של היריבה?Segev כתב:מה זה הקללות האלה לעזאזל. טבעי לחלוטין שיש אוהדים שרצו להפסיד היום. קורה בכל מקום בעולם. טבעי מין הסתם גם שיש מי שרצה לנצח. תכבדו דעות
-
redrony
- קיבל.ה 1174 לייקים
הוא ממש כן חיפשSegev כתב: ↑15 מאי 2026, 19:11הוא לא חיפש להתריס. הוא שמח כי הוא רצה שהפועל תפסיד היום בגלל שהוא אוהד הפועל, לא בגלל שהוא שונא הפועל. ואהדת הפועל הולכת עם שנאת בית״ר. זה טבעי לגמרי היה לרצות להפסיד היום. זה כמובן גם היה טבעי לרצות לנצח. תכבדו דעות אחרות ואל תתרגשו כל כךredrony כתב: ↑15 מאי 2026, 19:03אין לי מושג איפה ראית שזה קורה בעולם וגם אם כן, זו לא התרבות שאתה רוצה שתהיה פה וגם אם היא קיימת פה, אין שופ סיבה שנהיה חלק ממנה .
אבל -
זה לא עניין של לכבד דעות אחרות. יש לי כמה דוגמאות אבל אני אחסוך ממך.
אוהד הפועל אולי בא עם שנאה למכבי ובית״ר אבל לא על חשבון הפועל. אפשר לשמוח גם בלי לכתוב פה ״יש״. זה מבזה את הפורום הזה
-
InFlames
- קיבל.ה 522 לייקים
הייתי בחתונה ולא ראיתי את המשחק. עד כמה היינו לא טובים/לא באמת ניסינו?
לא חושב שהסטטיסטיקה זה באמת פערי הרמות ועוד בבלומפילד
לא חושב שהסטטיסטיקה זה באמת פערי הרמות ועוד בבלומפילד