הפועל תל אביב - מכבי חיפה 2.12 20:30 אשכול משחק רשמי
-
צבי שיסל
- קיבל.ה 166 לייקים
לא יודע למה תמיד יש בהלה בקבוצה הזאת שמגיעים למעמדים מול קבוצות גדולות
כאילו יש משהו בדי אן איי שגורם לשחקנים לשקשק
לא משנה מי אתה,שמת את החולצה והגעת למפגש מול קבוצה גדולה,אתה בפאניקה
אני לא מבין את הדבר הזה
כאילו יש משהו בדי אן איי שגורם לשחקנים לשקשק
לא משנה מי אתה,שמת את החולצה והגעת למפגש מול קבוצה גדולה,אתה בפאניקה
אני לא מבין את הדבר הזה
-
ואן גוך
- קיבל.ה 258 לייקים
מרתיח! אם כבר אלקוקין פותח עם רן, אז תשים אותו 10!אגב השוער של חיפה הביא להם (כולל היום) נקודות לעומת צור שאולי חוץ מהפנדל ועוד איזה מצב של טבריה לא ראינו ממנו משהו.
חבל חבל
חבל חבל
- shai.m
- קיבל.ה 149 לייקים
ממש ככה. פשוט מקבלים פיק ברכיים נגד קבוצות גדולות. רק פעם אחת זה לא קרה העונה וזה היה ב3-2 נגד הבבונים.
i stand with israel
לא לאלימות ולא לגזענות!
לא לאלימות ולא לגזענות!
-
RedDrifter
- קיבל.ה 317 לייקים
אין שום בעיה בדי אן איי ואפילו היינו צריכים לעלות ליתרון מוקדם. אל תשכח שחיפה רצה עם הסגל שלה כבר כמה שנים טובות ויש שם שחקנים שהיו באירופה במשחקים מול מסי וכדומה, אי אפשר להשוות את זה להפועל הנוכחית שקיימת שלושה חודשים.
הבעיה בהפועל כרגע היא הדרך שברדה מנחיל לשחקנים, הכל במקריות. תנסו לחשוב מתי הפועל הכניסה פעם אחרונה גול קבוצתי ולא מפעולה אישית או איזה חצי גול טעות, זה היה אז באשדוד.
כולם משחקים רחוק אחד מהשני, זה גם מה שזימן את הגול השני היום. לא ככה באים לשחק כדורגל.
-
dino
- קיבל.ה 2979 לייקים
זה לא קשור לגדולות ולכלום
זה מנטלי, ועובד בשני הכיוונים. חיפה במשבר, הפועל בפיק חיובי, הפועל באה כאילו יכולה להשיג ניצחון, חיפה לא מנצחת את הפועל ארגזים- חיפה תתאושש.
זה מנטלי, ועובד בשני הכיוונים. חיפה במשבר, הפועל בפיק חיובי, הפועל באה כאילו יכולה להשיג ניצחון, חיפה לא מנצחת את הפועל ארגזים- חיפה תתאושש.
-
צבי שיסל
- קיבל.ה 166 לייקים
מה הקשר בין הסגל שהיה באירופה לסגל הזה?RedDrifter כתב: ↑02 דצמבר 2025, 23:19אין שום בעיה בדי אן איי ואפילו היינו צריכים לעלות ליתרון מוקדם. אל תשכח שחיפה רצה עם הסגל שלה כבר כמה שנים טובות ויש שם שחקנים שהיו באירופה במשחקים מול מסי וכדומה, אי אפשר להשוות את זה להפועל הנוכחית שקיימת שלושה חודשים.
הבעיה בהפועל כרגע היא הדרך שברדה מנחיל לשחקנים, הכל במקריות. תנסו לחשוב מתי הפועל הכניסה פעם אחרונה גול קבוצתי ולא מפעולה אישית או איזה חצי גול טעות, זה היה אז באשדוד.
כולם משחקים רחוק אחד מהשני, זה גם מה שזימן את הגול השני היום. לא ככה באים לשחק כדורגל.
חיפה מפוררת ולא מצליחה לנצח 7-8 משחקים אתה אומר לי אירופה?
במקום שתבוא לנצח או לפחות להראות טוב נראנו כמו קבוצה שנלחמת על הירידה
גם המצבים שהגענו אליהם זה מכל מני טעויות הגנה וכאלה ולא מאיזו התקפה מסודרת
-
אוגוסטוס היל
- קיבל.ה 1523 לייקים
אם יש מדד ״איבודי כדור מפגרים של אנטי כדורגל״ נראה לי ששברנו בזה שיא היום
-
RedDrifter
- קיבל.ה 317 לייקים
סגל שרץ הרבה זמן ביחד זה אחד הדברים החשובים. אין עניין של די אן איי כמו שזה בעיה של ברדה שלא מביא לידי ביטויי את הקבוצה.צבי שיסל כתב: ↑02 דצמבר 2025, 23:22מה הקשר בין הסגל שהיה באירופה לסגל הזה?RedDrifter כתב: ↑02 דצמבר 2025, 23:19אין שום בעיה בדי אן איי ואפילו היינו צריכים לעלות ליתרון מוקדם. אל תשכח שחיפה רצה עם הסגל שלה כבר כמה שנים טובות ויש שם שחקנים שהיו באירופה במשחקים מול מסי וכדומה, אי אפשר להשוות את זה להפועל הנוכחית שקיימת שלושה חודשים.
-
צבי שיסל
- קיבל.ה 166 לייקים
אבל איפה הקשר בנן הסגל הזה לסגל שהיה באירופה?RedDrifter כתב: ↑02 דצמבר 2025, 23:24סגל שרץ הרבה זמן ביחד זה אחד הדברים החשובים. אין עניין של די אן איי כמו שזה בעיה של ברדה שלא מביא לידי ביטויי את הקבוצה.צבי שיסל כתב: ↑02 דצמבר 2025, 23:22מה הקשר בין הסגל שהיה באירופה לסגל הזה?RedDrifter כתב: ↑02 דצמבר 2025, 23:19
אין שום בעיה בדי אן איי ואפילו היינו צריכים לעלות ליתרון מוקדם. אל תשכח שחיפה רצה עם הסגל שלה כבר כמה שנים טובות ויש שם שחקנים שהיו באירופה במשחקים מול מסי וכדומה, אי אפשר להשוות את זה להפועל הנוכחית שקיימת שלושה חודשים.
ולא יודע למה זה קשור פשוט הפועל בבהלה כשהיא מגיעה למפגש גדול
ברדה עושה שילשול מהציוותים זה אין ספק אבל בשום מציאות אנחנו לא צריכים להראות ככה
-
Spiderman
- קיבל.ה 113 לייקים
הפועל לא בבהלה שהיא מגיעה למשחק גדול.
לא היינו רעים בטרנר,
היינו הרבה יותר טובים מביתר.
ודרבי לא היה
תפסיקו לכתוב שטויות
לא היינו רעים בטרנר,
היינו הרבה יותר טובים מביתר.
ודרבי לא היה
תפסיקו לכתוב שטויות
עופר מלך הפועל
-
RedDrifter
- קיבל.ה 317 לייקים
אתה נראה ככה כי הקבוצה לא מאומנת. יש לחיפה שחקנים טובים למרות שהם 8 משחקים ללא ניצחון ובו זה מה שקבע.צבי שיסל כתב: ↑02 דצמבר 2025, 23:26אבל איפה הקשר בנן הסגל הזה לסגל שהיה באירופה?RedDrifter כתב: ↑02 דצמבר 2025, 23:24סגל שרץ הרבה זמן ביחד זה אחד הדברים החשובים. אין עניין של די אן איי כמו שזה בעיה של ברדה שלא מביא לידי ביטויי את הקבוצה.
ברדה עושה שילשול מהציוותים זה אין ספק אבל בשום מציאות אנחנו לא צריכים להראות ככה
אני מאשים רק את ברדה בהפסד הזה, הוא פשוט לא מביא לידי ביטוי את הקבוצה מספיק..
-
צבי שיסל
- קיבל.ה 166 לייקים
חיפה קבוצה חלשה ואם לא היית בפאניקה היית חייב לנצח אותםRedDrifter כתב: ↑02 דצמבר 2025, 23:29אתה נראה ככה כי הקבוצה לא מאומנת. יש לחיפה שחקנים טובים למרות שהם 8 משחקים ללא ניצחון ובו זה מה שקבע.צבי שיסל כתב: ↑02 דצמבר 2025, 23:26אבל איפה הקשר בנן הסגל הזה לסגל שהיה באירופה?RedDrifter כתב: ↑02 דצמבר 2025, 23:24
סגל שרץ הרבה זמן ביחד זה אחד הדברים החשובים. אין עניין של די אן איי כמו שזה בעיה של ברדה שלא מביא לידי ביטויי את הקבוצה.
אבל עלינו בבהלה כרגיל
מיכאל אוחנה זה שחקן שפרש כבר אחרי שתי צולבות
היום הוא היה נראה כמו פדרי וזה לא כי הוא באמת שחקן טוב אלא בגלל שהיית מבוהלללל
-
cholo
- קיבל.ה 200 לייקים
-
RedDrifter
- קיבל.ה 317 לייקים
אתה נראה ככה כל משחק מה אתה לא מבין?צבי שיסל כתב: ↑02 דצמבר 2025, 23:31חיפה קבוצה חלשה ואם לא היית בפאניקה היית חייב לנצח אותםRedDrifter כתב: ↑02 דצמבר 2025, 23:29אתה נראה ככה כי הקבוצה לא מאומנת. יש לחיפה שחקנים טובים למרות שהם 8 משחקים ללא ניצחון ובו זה מה שקבע.
אבל עלינו בבהלה כרגיל
מיכאל אוחנה זה שחקן שפרש כבר אחרי שתי צולבות
היום הוא היה נראה כמו פדרי וזה לא כי הוא באמת שחקן טוב אלא בגלל שהיית מבוהלללל
גם נגד סכנין זה היה נראה ככה, גם נגד קטמון… הפועל פשוט לא מאומנת!!!!!!!!!!!!!!!!
מתי פעם אחרונה הבקעת גול קבוצתי? נגד אשדוד וזה היה לפני חודש וחצי!
ניצחת חלק מהמשחקים בגלל פעולות אישיות טובות נטו, אין היום בהפועל משחק קבוצתי שיכול להוביל אותך לשערים, הכל במקריות - זה בעיה של מאמן נטו.
-
yoni143
- קיבל.ה 235 לייקים
אנשים כמוך אני מת להיפגש איתם. מכביסט סבתא שלך יחתיכת חלאה.
נערך לאחרונה על ידי Red Wolf ב 03 דצמבר 2025, 12:59, נערך פעם 1 בסך הכל.
סיבה: המשתמש הורחק לחצי שנה בעקבות ההודעה הזאת ואיומים בפרטי
סיבה: המשתמש הורחק לחצי שנה בעקבות ההודעה הזאת ואיומים בפרטי
-
Spiderman
- קיבל.ה 113 לייקים
- Hapolo
- קיבל.ה 965 לייקים
מעל עשור של חוסר רלוונטיות שמתגלמת כל פעם מחדש בהפסדים האלה לחיפה ומכבי. כואב
רדיוס לבית"ר!
- shai.m
- קיבל.ה 149 לייקים
כן. כי נגד ביתר בגמר עשית תיקי תקה כל המשחק פשוט במזל הם ניצחו.
i stand with israel
לא לאלימות ולא לגזענות!
לא לאלימות ולא לגזענות!
-
Spiderman
- קיבל.ה 113 לייקים
איזה מזל שיש את הפועל בכדורסל לרוות ממנה קצת נחת, באימי היקרה.
-
ונרקומן
- קיבל.ה 506 לייקים
אני באמת חושב שההפסד אתמול זה על גבול הכוח עליון. הייתי מוכן להמר על הבית שלי שמכבי חיפה תצא מהמשבר מולנו.
לא מבין את סערת הרגשות פה בפורום חברים.. זה היא מאוד צפוי שנפסיד ואפילו לא התרגשתי מזה. מסוג המשחקים שאף פעם לא יוצאים מהם עם נק׳.
זה כמו לעלות לדרבי אחרי שאנחנו מנצחים בליגה 3-0.
יש חוקיות מסוימת שאין מה לעשות לגביה..
ועכשיו ברצינות - קחו בפרופורציה. נראינו בסדר
לא מבין את סערת הרגשות פה בפורום חברים.. זה היא מאוד צפוי שנפסיד ואפילו לא התרגשתי מזה. מסוג המשחקים שאף פעם לא יוצאים מהם עם נק׳.
- אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 630 לייקים
הלוואי הייתי אופטימי כמוך.ונרקומן כתב: ↑03 דצמבר 2025, 10:09 אני באמת חושב שההפסד אתמול זה על גבול הכוח עליון. הייתי מוכן להמר על הבית שלי שמכבי חיפה תצא מהמשבר מולנו.
איפה נראנו בסדר?
בזה שהפסדנו כל מאבק פיזי בקישור מול חיפה שפאקינג מיכאל אוחנה משחק שם?
שחולית ההגנה שלנו איבדה איזה 50 כדורים?
שהמאמן שלנו הגיב בפאניקה מוחלטת אחריי ה2:0?
שקבוצה שלא ניצחה 8 משחקים בליגה שלטה נגדנו אבסולוטית בכדור?
כן היו 20 דקות טובות, אבל גם זה מהרבה מתנות שחיפה נתנו לנו.
משחק לא פחות ממחפיר, וזה על ברדה ולא פחות זה על השחקנים.
ועוד אנשים בטוחים פה שהיינו מנצחים את מכבי עם אמצע של איתמר נוי, בליץ' וסיסוקו.
-
ונרקומן
- קיבל.ה 506 לייקים
נראינו בסדר והיינו לא פחות מסוכנים מהם. לא צריך לשבור את כל הכלים בכל פעם שמפסידים פה ולפטר את כולם.אנחנו בתהליך כתב: ↑03 דצמבר 2025, 10:26הלוואי הייתי אופטימי כמוך.ונרקומן כתב: ↑03 דצמבר 2025, 10:09 אני באמת חושב שההפסד אתמול זה על גבול הכוח עליון. הייתי מוכן להמר על הבית שלי שמכבי חיפה תצא מהמשבר מולנו.
איפה נראנו בסדר?
בזה שהפסדנו כל מאבק פיזי בקישור מול חיפה שפאקינג מיכאל אוחנה משחק שם?
שחולית ההגנה שלנו איבדה איזה 50 כדורים?
שהמאמן שלנו הגיב בפאניקה מוחלטת אחריי ה2:0?
שקבוצה שלא ניצחה 8 משחקים בליגה שלטה נגדנו אבסולוטית בכדור?
כן היו 20 דקות טובות, אבל גם זה מהרבה מתנות שחיפה נתנו לנו.
משחק לא פחות ממחפיר, וזה על ברדה ולא פחות זה על השחקנים.
ועוד אנשים בטוחים פה שהיינו מנצחים את מכבי עם אמצע של איתמר נוי, בליץ' וסיסוקו.
שיחקנו מול קבוצה פצועה עם שחקנים סה״כ מוכשרים בהמון כסף ועם המון מה להוכיח מול 30 אלף איש. אני בכלל לפני המשחק הייתי בטוח שזה יגמר 3-4 להם. זה היה כתוב על הקיר.
אגב - המאמן שלנו זרק למגרש כל כלי התקפי שיש לו ודווקא על זה אין לי שום תלונה (יש לי תלונות אחרות אבל דווקא עם זה ספציפית אני בסדר).
אני לא חושב שהפועל קבוצה גדולה ושהכל בסדר ואני לא מנסה להיות אופטימיסט בכוח, אבל קצת נמאס לי משבירת הכלים המלכותית פה בפורום אחרי כל הפסד, ואני חושב שכדאי לאזן את זה פה בפורום.
גם אני כועס וגם אני עצבני מהמשחק הזה, אבל תנשמו עמוק. לא חותכים ורידים אחרי יום רע. יש תהליך טוב וזו הפועל שהכי קרובה להיות טובה מזה 14 שנה.
-
אדום ותיק
- קיבל.ה 1031 לייקים
במשחקים בהם אתה לא מנצל את ההזדמנויות שהיו לך להבקעה, סביר להניח שבסוף תפסיד. ראה - בש, נתניה ואמש. לא כל פעם יהיו ניסים כמו עם ריינה או עם ביתר.
חבל, כי אמש יכולנו להוציא יותר מהמשחק.
היה רשום על המשחק הזה ניצחון לחיפה. לא רק השחקנים והאוהדים שלהם רצו ניצחון, כל מי שמעורב בכדורגל במדינה רצה שהם ינצחו. זה בלט בכל דיווח, ראיון, כתבה. מהמגישה הגולשת, ועד המאמן הלאומי לשעבר שלא לדבר על הכתבלבים האחרים.
קצת תובנות מהמשחק:
1. ליידנר היה לא טוב בכל פרמטר, היה מקום לשלב את יאזן.
2. חבל שלא עובדים על תרגילים בקרנות כמו כל העולם. עוד פעם סתם מבזבזים קרנות.
3. טוריאל לא קיבל שום סיוע התקפי מפיבן. בצד השני בכלל לא היה משחק אגף. גם בגלל לואיזו וגם בגלל ליידנר שניהם היו לא טובים.
4. אי אפשר לשחק רק עם קרייב כקשר אחורי דפנסיבי. אלקוקין לא היה ולא יהיה קשר דפנסיבי. ולבינימין אין חוסן פיזי מספיק. הפסדנו כמעט בכל מאבק על הכדור במרכז. קרייב ירד בכושרו יחסית לתחילת העונה. וחבל שלא ניגש יותר פיזית לתיקולים. מספיק להיות ילד טוב.
5.ברדה עשה נכון כשבהתחלה נתן הנחייה לשחק על פס ארוך ולא על בניה מה 16
חבל, כי אמש יכולנו להוציא יותר מהמשחק.
היה רשום על המשחק הזה ניצחון לחיפה. לא רק השחקנים והאוהדים שלהם רצו ניצחון, כל מי שמעורב בכדורגל במדינה רצה שהם ינצחו. זה בלט בכל דיווח, ראיון, כתבה. מהמגישה הגולשת, ועד המאמן הלאומי לשעבר שלא לדבר על הכתבלבים האחרים.
קצת תובנות מהמשחק:
1. ליידנר היה לא טוב בכל פרמטר, היה מקום לשלב את יאזן.
2. חבל שלא עובדים על תרגילים בקרנות כמו כל העולם. עוד פעם סתם מבזבזים קרנות.
3. טוריאל לא קיבל שום סיוע התקפי מפיבן. בצד השני בכלל לא היה משחק אגף. גם בגלל לואיזו וגם בגלל ליידנר שניהם היו לא טובים.
4. אי אפשר לשחק רק עם קרייב כקשר אחורי דפנסיבי. אלקוקין לא היה ולא יהיה קשר דפנסיבי. ולבינימין אין חוסן פיזי מספיק. הפסדנו כמעט בכל מאבק על הכדור במרכז. קרייב ירד בכושרו יחסית לתחילת העונה. וחבל שלא ניגש יותר פיזית לתיקולים. מספיק להיות ילד טוב.
5.ברדה עשה נכון כשבהתחלה נתן הנחייה לשחק על פס ארוך ולא על בניה מה 16
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
talb55
- קיבל.ה 333 לייקים
המשחק הזה מצדיק המון ביקורת.
בדיעבד התוודנו לזה שפלקהו היה חסר בקישור, כפי שחששנו, בטח עם העמסת השחקנים שם כאשר חזיזה, אזולאי, גורה ואוחנה מגיעים מול קרייב לבדו.
הכתובת הייתה על הקיר, אי אפשר להתכחש לזה, וברדה טעה ובענק.
גם במחצית או אחרי 5 דק׳ צעק לשמיים שחייב לעבות את הקישור, אבל שוב ברדה איחר.
אין המון חיובי. רק פרסונלית, פיבן לא בפעם הראשונה היה מצויין בעיני. למרות שזה אולי דל״פ, דאפה פשוט טוב - אפילו סק הנפיל התקשה איתו, שרק יכנס לו כבר!!
בשלילי - טוריאל לא הופיע, והיה קצת מגוחך לשמוע את ההלל שעושים לפינגציך הזה מחיפה כשטוריאל כנראה באותו היום לא היה מצליח לעבור גם קונוס. גם לוזיו היה במשחק חלש מאוד.
ואיך שכחתי, על אף שקראתי פה ביקורות על החילוף הזה, אתמול עלה לשחק ילד בן 17 ושלושה חודשים - שאפו ובהצלחה לו, וכל הכבוד למחלקת נוער ולצוות המקצועי שממשיכים לקדם את הילדים שלנו.
בדיעבד התוודנו לזה שפלקהו היה חסר בקישור, כפי שחששנו, בטח עם העמסת השחקנים שם כאשר חזיזה, אזולאי, גורה ואוחנה מגיעים מול קרייב לבדו.
הכתובת הייתה על הקיר, אי אפשר להתכחש לזה, וברדה טעה ובענק.
גם במחצית או אחרי 5 דק׳ צעק לשמיים שחייב לעבות את הקישור, אבל שוב ברדה איחר.
אין המון חיובי. רק פרסונלית, פיבן לא בפעם הראשונה היה מצויין בעיני. למרות שזה אולי דל״פ, דאפה פשוט טוב - אפילו סק הנפיל התקשה איתו, שרק יכנס לו כבר!!
בשלילי - טוריאל לא הופיע, והיה קצת מגוחך לשמוע את ההלל שעושים לפינגציך הזה מחיפה כשטוריאל כנראה באותו היום לא היה מצליח לעבור גם קונוס. גם לוזיו היה במשחק חלש מאוד.
ואיך שכחתי, על אף שקראתי פה ביקורות על החילוף הזה, אתמול עלה לשחק ילד בן 17 ושלושה חודשים - שאפו ובהצלחה לו, וכל הכבוד למחלקת נוער ולצוות המקצועי שממשיכים לקדם את הילדים שלנו.
- Hapolo
- קיבל.ה 965 לייקים
- Hapolo
- קיבל.ה 965 לייקים
איך אתם יכולים לומר שזה לא עניין של די אן איי כבר מעל 10 שנים אנחנו המשחק הכי קל של מכבי תל אביב וחיפה. התוצאות נכתבות מראש כמו סרט שראית כבר 20 פעמים ואתה יודע איך הוא יגמר. לא משנה מי הבעלים, מי המאמנים, מי השחקנים, המומנטום של הקבוצות - אנחנו הופכים לקבוצה שמפחדת מהצל של עצמה
רדיוס לבית"ר!
-
cholo
- קיבל.ה 200 לייקים
כשניצחת 5 שנים רצוף כל משחק מול מכבי הDNA היה שונה?Hapolo כתב: ↑03 דצמבר 2025, 11:15 איך אתם יכולים לומר שזה לא עניין של די אן איי כבר מעל 10 שנים אנחנו המשחק הכי קל של מכבי תל אביב וחיפה. התוצאות נכתבות מראש כמו סרט שראית כבר 20 פעמים ואתה יודע איך הוא יגמר. לא משנה מי הבעלים, מי המאמנים, מי השחקנים, המומנטום של הקבוצות - אנחנו הופכים לקבוצה שמפחדת מהצל של עצמה
הכל עניין של כסף וחומר שחקנים.
השנה החומר שחקנים שלנו השתפר משמעותית ממה שהתרגלנו בעשור האחרון ועדיין אנחנו לא ברמה של טופ 3 בעיניי.
אין שום משחק שהתוצאה בו כתובה מראש, אתה תראה שבמידה וספרא פה לטווח ארוך אתה תתחיל די מהר לנצח גם משחקים כאלה ככל שהסגל ישתפר
- Hapolo
- קיבל.ה 965 לייקים
זכור לי 3 שנים שמכבי לא ניצחו אותנו. וכן זה בהחלט התחיל להרגיש שיש עלילה עקבית והדרבים חצי בכיס שלנוcholo כתב: ↑03 דצמבר 2025, 11:21כשניצחת 5 שנים רצוף כל משחק מול מכבי הDNA היה שונה?Hapolo כתב: ↑03 דצמבר 2025, 11:15 איך אתם יכולים לומר שזה לא עניין של די אן איי כבר מעל 10 שנים אנחנו המשחק הכי קל של מכבי תל אביב וחיפה. התוצאות נכתבות מראש כמו סרט שראית כבר 20 פעמים ואתה יודע איך הוא יגמר. לא משנה מי הבעלים, מי המאמנים, מי השחקנים, המומנטום של הקבוצות - אנחנו הופכים לקבוצה שמפחדת מהצל של עצמה
השנה החומר שחקנים שלנו השתפר משמעותית ממה שהתרגלנו בעשור האחרון ועדיין אנחנו לא ברמה של טופ 3 בעיניי.
אין שום משחק שהתוצאה בו כתובה מראש, אתה תראה שבמידה וספרא פה לטווח ארוך אתה תתחיל די מהר לנצח גם משחקים כאלה ככל שהסגל ישתפר
רדיוס לבית"ר!
-
cholo
- קיבל.ה 200 לייקים
אז אם ככה מה התהליך שבו משתנה אותו DNA? הרי ברור לך שזה קשור ישירות לאיכות השחקנים אני מקווהHapolo כתב: ↑03 דצמבר 2025, 11:30זכור לי 3 שנים שמכבי לא ניצחו אותנו. וכן זה בהחלט התחיל להרגיש שיש עלילה עקבית והדרבים חצי בכיס שלנוcholo כתב: ↑03 דצמבר 2025, 11:21כשניצחת 5 שנים רצוף כל משחק מול מכבי הDNA היה שונה?Hapolo כתב: ↑03 דצמבר 2025, 11:15 איך אתם יכולים לומר שזה לא עניין של די אן איי כבר מעל 10 שנים אנחנו המשחק הכי קל של מכבי תל אביב וחיפה. התוצאות נכתבות מראש כמו סרט שראית כבר 20 פעמים ואתה יודע איך הוא יגמר. לא משנה מי הבעלים, מי המאמנים, מי השחקנים, המומנטום של הקבוצות - אנחנו הופכים לקבוצה שמפחדת מהצל של עצמה
- Hapolo
- קיבל.ה 965 לייקים
זה חלק ניכר מהעניין אבל כנראה שזה מעבר לזה. אי אפשר להתכחש לעובדה שלקבוצות עם תקציבים וסגלים פחות טובים מאיתנו אין מאזן אימה כזה מול מכבי וחיפה. ואנחנו מדברים פה על 10 שנים שזה 30-40 מפגשים מול כל קבוצה שב-80 אחוז מהם אנחנו לא מצליחים לחבר 3 מסירות מרוב פחד. הדוגמא ההפוכה לנו היא בית"ר שגם מצליחה פה ושם להוציא תוצאה טובה אבל בעיקר לא מתבטלת מולן כמונו וגם בסגלים פחות טובים שלהם זה לא טיול בפארק כמו שזה מולנו.
שאלה טובה מה גורם להתניה הזו. מאמין שחלק מהעניין זה האופי של הקהל ומה שהוא דורש מהקבוצה. זה מקרין על המועדון והשחקנים יותר ממה שנהוג לחשוב.
אפשר לראות את זה גם בכדורסל שאתה מקום ראשון ביורוליג אבל אוכל חרא מול מכבי. לא הכל זה סגל ותקציב
רדיוס לבית"ר!
-
cholo
- קיבל.ה 200 לייקים
ברור שיש עניין פסיכולוגי וככל שהזמן עובר ולא מצליחים לנצח זה מחלחל וכו׳.Hapolo כתב: ↑03 דצמבר 2025, 12:48זה חלק ניכר מהעניין אבל כנראה שזה מעבר לזה. אי אפשר להתכחש לעובדה שלקבוצות עם תקציבים וסגלים פחות טובים מאיתנו אין מאזן אימה כזה מול מכבי וחיפה. ואנחנו מדברים פה על 10 שנים שזה 30-40 מפגשים מול כל קבוצה שב-80 אחוז מהם אנחנו לא מצליחים לחבר 3 מסירות מרוב פחד. הדוגמא ההפוכה לנו היא בית"ר שגם מצליחה פה ושם להוציא תוצאה טובה אבל בעיקר לא מתבטלת מולן כמונו וגם בסגלים פחות טובים שלהם זה לא טיול בפארק כמו שזה מולנו.
שאלה טובה מה גורם להתניה הזו. מאמין שחלק מהעניין זה האופי של הקהל ומה שהוא דורש מהקבוצה. זה מקרין על המועדון והשחקנים יותר ממה שנהוג לחשוב.
אפשר לראות את זה גם בכדורסל שאתה מקום ראשון ביורוליג אבל אוכל חרא מול מכבי. לא הכל זה סגל ותקציב
אבל בסוף איכות הקבוצה היא הפרמטר המרכזי כדי לנצח כאלה משחקים ולאורך זמן ולא פעם אחת בפוקס.
אגב כדורסל, ברגע שהתחילו לשים שם כסף ולהביא שחקנים טובים התחלת לנצח את מכבי (הרבה יותר מפעם אחת) - וגם אם לפעמים נדמה שדווקא מולם קשה יותר זה הגיוני כי יש פה עניין של מוטיבציה וכאלה אבל אני לא בטוח שזאת הדוגמה שמחזקת את הטענה שלך..
בקיצור אחרי החפירה אני מבין שאנחנו בגדול מסכימים אני רק מדגיש שבעיניי הכל מתחיל מאיכות החומר של השחקנים וכל השאר זה נלווה
- רדפוקס
- קיבל.ה 5888 לייקים
והמאמן ומנטליות של שחקנים ומאמן גם מעבר לאיכותם.cholo כתב: ↑03 דצמבר 2025, 13:29ברור שיש עניין פסיכולוגי וככל שהזמן עובר ולא מצליחים לנצח זה מחלחל וכו׳.Hapolo כתב: ↑03 דצמבר 2025, 12:48זה חלק ניכר מהעניין אבל כנראה שזה מעבר לזה. אי אפשר להתכחש לעובדה שלקבוצות עם תקציבים וסגלים פחות טובים מאיתנו אין מאזן אימה כזה מול מכבי וחיפה. ואנחנו מדברים פה על 10 שנים שזה 30-40 מפגשים מול כל קבוצה שב-80 אחוז מהם אנחנו לא מצליחים לחבר 3 מסירות מרוב פחד. הדוגמא ההפוכה לנו היא בית"ר שגם מצליחה פה ושם להוציא תוצאה טובה אבל בעיקר לא מתבטלת מולן כמונו וגם בסגלים פחות טובים שלהם זה לא טיול בפארק כמו שזה מולנו.
אבל בסוף איכות הקבוצה היא הפרמטר המרכזי כדי לנצח כאלה משחקים ולאורך זמן ולא פעם אחת בפוקס.
אגב כדורסל, ברגע שהתחילו לשים שם כסף ולהביא שחקנים טובים התחלת לנצח את מכבי (הרבה יותר מפעם אחת) - וגם אם לפעמים נדמה שדווקא מולם קשה יותר זה הגיוני כי יש פה עניין של מוטיבציה וכאלה אבל אני לא בטוח שזאת הדוגמה שמחזקת את הטענה שלך..
בקיצור אחרי החפירה אני מבין שאנחנו בגדול מסכימים אני רק מדגיש שבעיניי הכל מתחיל מאיכות החומר של השחקנים וכל השאר זה נלווה
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 713 לייקים
מדאיג אותי לקרוא דברים כמו ״היינו טובים עד הפעולה האחרונה״. מי שאחראי לציטוט הזה הוא חסר מושג ברמות הגבוהות ביותר. זה משחק חרפה שאין מה לקחת ממנו וצריך לשכוח אותו כמה שיותר מהר.
-
Segev
- קיבל.ה 490 לייקים
איך אנשים הגיעו למסקנה שיש לקבוצה בהלה מקבוצות גדולות?
הקבוצה הזו שיחקה השנה 3 משחקים נגד קבוצות גדולות.
באחד היה היתה עדיפה וניצחה
באחד, ההכי קשה מבינהם, בחוץ, היא עמדה יפה מאוד ואם שופט לא דופק אותה (אדום ברור לקאנגווה) היא גם לא מפסידה
ואתמול אכן היה נראה רע אבל אם נכנס אחד המצבים לכו תדעו
- אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 630 לייקים
לא חושב שיש פה קשר לבהלה במשחקים גדולים.
הקבוצה לא הייתה מוכנה טקטית, וכאילו הופתעה שחיפה לחצו אותם ולא ידעו מה לעשות.
הכנה מחפירה של ברדה.
הקבוצה לא הייתה מוכנה טקטית, וכאילו הופתעה שחיפה לחצו אותם ולא ידעו מה לעשות.
הכנה מחפירה של ברדה.
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 713 לייקים
אני חושב שהרבה אוהדים מאוכזבים בגלל הציפיות להיות עם יותר נקודות (2 שהופחתו + 0-3 בדרבי + 1-3 אתמול + ריינה והפועל י-ם מסוף הטבלה).
לדעתי עם כל הנקודות ה״אבודות״ האלה, גם אם היינו משחקים את אותו הכדורגל, היו פחות טענות לברדה.
באופן כללי אוהדים שופטים לפי תוצאות ונקודות, למרות שאני אישית נותן יותר דגש ליכולת על המגרש, לכן האכזבה שלי גדולה.
לדעתי עם כל הנקודות ה״אבודות״ האלה, גם אם היינו משחקים את אותו הכדורגל, היו פחות טענות לברדה.
באופן כללי אוהדים שופטים לפי תוצאות ונקודות, למרות שאני אישית נותן יותר דגש ליכולת על המגרש, לכן האכזבה שלי גדולה.
- סומך
- קיבל.ה 1622 לייקים
אנחנו כבר סגורים על מי זה עמרי לוי?
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
צבי שיסל
- קיבל.ה 166 לייקים
צודק מסקנה מטופשת,אין בהלהSegev כתב: ↑03 דצמבר 2025, 22:07איך אנשים הגיעו למסקנה שיש לקבוצה בהלה מקבוצות גדולות?
הקבוצה הזו שיחקה השנה 3 משחקים נגד קבוצות גדולות.
באחד היה היתה עדיפה וניצחה
באחד, ההכי קשה מבינהם, בחוץ, היא עמדה יפה מאוד ואם שופט לא דופק אותה (אדום ברור לקאנגווה) היא גם לא מפסידה
ואתמול אכן היה נראה רע אבל אם נכנס אחד המצבים לכו תדעו
טוריאל היה נראה טוב ולא חשש לעשות דריבל על ילד בן 18
רן בנימין היה קר רוח והצליח להגיע למסירה של צ׳יקו ולא אכלנו על זה גול
בגביע הטוטו מול ביתר היינו חדים ונראנו טוב
-
redrony
- קיבל.ה 1036 לייקים
איך שמת את הטכני וההורדה באותה נשימה עם ירושלים וריינה?עד המ!!ת הפועל כתב: ↑03 דצמבר 2025, 22:25 אני חושב שהרבה אוהדים מאוכזבים בגלל הציפיות להיות עם יותר נקודות (2 שהופחתו + 0-3 בדרבי + 1-3 אתמול + ריינה והפועל י-ם מסוף הטבלה).
ירושלים וריינה איבדנו על המגרש כי אנחנו לא מספיק טובים. 3 נקודות בדרבי? בוא....