ממש. ווהוא מזיין אותנו קבוע, כן?
דרבי 17.11.25
-
בני12
- קיבל.ה 2222 לייקים
-
תעיף ליציע
- קיבל.ה 258 לייקים
סורקין בחור מדהים .
חבל שהוא לובש חולצה מטונפת.
חבל שהוא לובש חולצה מטונפת.
-
אדום ותיק
- קיבל.ה 1012 לייקים
בשולי המשחק:
1. איטודיס - רישום נכון של הזרים. ניהול משחק נכון. ורוגע יחסי גם כשהשיפוט בחצי הראשות התנכל ללהפועל כמיטב המסורת. שמחתי שנתן דקות לזיו.
2. אין לנו תרגילים שמביאים שחקן לקליעה טובה. את מול היה יום מטורף של בלייקני ובראיינט בסיום אבל זה לא תחליף לתרגיל.
3. אין לנו משחק הגנה קונסיסטנטי להרבה דקות.יש התעלות אולי ל 5-6 דקות אבל זה לא מספיק נגד קבוצות חזקות.
4. חסרה לנו מאד אגרסיביות ורצון (הנאה) ממאבקים פיזיים. יהיו עוד הרבה משחקים שהפיזיות , האגרסיביות, הרצון "ללכת מכות" יקבע את התוצאה.
5. ניכרת ירידה בכושרו של אוטורו.
6. מוטלי ענק!
ניצחון כיפי במשחק שברובו הינו בפיגור.
1. איטודיס - רישום נכון של הזרים. ניהול משחק נכון. ורוגע יחסי גם כשהשיפוט בחצי הראשות התנכל ללהפועל כמיטב המסורת. שמחתי שנתן דקות לזיו.
2. אין לנו תרגילים שמביאים שחקן לקליעה טובה. את מול היה יום מטורף של בלייקני ובראיינט בסיום אבל זה לא תחליף לתרגיל.
3. אין לנו משחק הגנה קונסיסטנטי להרבה דקות.יש התעלות אולי ל 5-6 דקות אבל זה לא מספיק נגד קבוצות חזקות.
4. חסרה לנו מאד אגרסיביות ורצון (הנאה) ממאבקים פיזיים. יהיו עוד הרבה משחקים שהפיזיות , האגרסיביות, הרצון "ללכת מכות" יקבע את התוצאה.
6. מוטלי ענק!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
- בז'רנו
- קיבל.ה 841 לייקים
מצבך טוב.אייבר דה-בונלס כתב: ↑17 נובמבר 2025, 23:18 ניתוח מקצועי לדרבי:
- כדורסל לא בריא לי לבריאות
- 29 זה אחלה גיל לברר על ביטוחי חיים
- סושי שעה לפני דרבי זה לא רעיון משהו
- מעניין אם יתנו לי להכניס סטרפסילס לגרון ליציע
- אני לפעמים שונא שופטים יותר משאני שונא את מכבי
- אנטוניו בלייקני עדיין לא נשוי לישראלית
רוצה quick view איך יראו החיים בגיל 50?
אני לא יכולתי להגיע למשחק.אז "ראיתי בטלוויזיה".
מרוב המתח 3/4 מהמשחק העברתי לפטריוטים ולא יכולתי לראות מהלחץ.
למה פטריוטים? כי ידעתי שכשאני מזפזף חזרה לכדורסל אני לא מפסיד כלום
- גביזון
- קיבל.ה 4132 לייקים
כמה סבלתי ונהניתי במשחק, לא הפסקתי לרקוד אחרי המשחק, איזה משחק מטורף להיות בו.
אחרי תקופה של 3 חודשים של היעדרות מהעבודה והפועל בגלל שיקום רפואי אחרי תאונת דרכים (כמה התגעגעתי לקפוץ במשחקים) חזרתי אתמול ישר לדרבי למקום החדש ששיניתי במינוי, כל כך התלהבתי מהמיקום שהחיוך לא ירד לי מהפנים, התחברתי כבר ליושבים לידי והייתי בשמיים.
הלכתי לספר לחבר פורום כמה המיקום החדש שלי מדהים ואיך רואים משם בקטע שמעולם לא ראיתי בשום משחק כדורסל.
חזרתי למיקום ואז אני קולט שאני בכלל לא ביציע הנכון, הלכתי למיקום הנכון שהוא סבבה אבל שמיים לארץ מאיפה שחשבתי שקיבלתי, אבל קיבלתי אחלה אנשים שישובים לידי.
מקום ראשון בינתיים ביורוליג
היחידה בלי הפסד עד כה בליגה
וואוו הפועל!

Sent from my 22101320G using Tapatalk
אחרי תקופה של 3 חודשים של היעדרות מהעבודה והפועל בגלל שיקום רפואי אחרי תאונת דרכים (כמה התגעגעתי לקפוץ במשחקים) חזרתי אתמול ישר לדרבי למקום החדש ששיניתי במינוי, כל כך התלהבתי מהמיקום שהחיוך לא ירד לי מהפנים, התחברתי כבר ליושבים לידי והייתי בשמיים.
הלכתי לספר לחבר פורום כמה המיקום החדש שלי מדהים ואיך רואים משם בקטע שמעולם לא ראיתי בשום משחק כדורסל.
חזרתי למיקום ואז אני קולט שאני בכלל לא ביציע הנכון, הלכתי למיקום הנכון שהוא סבבה אבל שמיים לארץ מאיפה שחשבתי שקיבלתי, אבל קיבלתי אחלה אנשים שישובים לידי.
וואוו הפועל!

- 7even
- קיבל.ה 3583 לייקים
אוי זה ענק.גביזון כתב: ↑18 נובמבר 2025, 15:14 כמה סבלתי ונהניתי במשחק, לא הפסקתי לרקוד אחרי המשחק, איזה משחק מטורף להיות בו.
וואוו הפועל!
צחקתי בקול.
רגע אז אתה מגיב פה כמו משוגע בכל ה-3 חודשים האלה?
יחד, רק יחד! 
- 7even
- קיבל.ה 3583 לייקים
damn...
יחד, רק יחד! 
-
Nati
- קיבל.ה 2417 לייקים
הוא היחידי מכל הסגל שלהם שיש לו מקום בסגל של היורוליג שלנו.הוקיץ' כתב:בדרך כלל אין לי שום בעיה לשנוא שחקנים ממכבי, בין אם הם טינופות כמו פניני או בולדווין, או סתם שחקנים גנריים כאלה ואחרים.
במקרה של סורקין, בכנות, מעולם לא הצלחתי לשנוא אותו. פשוט אחלה בחור.
-
ranjef
- קיבל.ה 1917 לייקים
קשה לשנוא אותו כי הוא ילד כאפות עם פוני של כיתה א', אבל תודה לאל יש שם רשימת שנואים שיכולה למלא עיתון יומי.
ספציפית אני די בטוח שמה שאמרתי לבלאט במחצית גרם למחצית השנייה החשוכה שלו.
ספציפית אני די בטוח שמה שאמרתי לבלאט במחצית גרם למחצית השנייה החשוכה שלו.

- 7even
- קיבל.ה 3583 לייקים
לא הבנתי...עמי ביטון כל התקפה שלהם, כל התקפה מדבר עם השופטים.
מה בעצם ההכשרה שלו בכדורסל המוקיון הזה?
יחד, רק יחד! 
-
ranjef
- קיבל.ה 1917 לייקים
הכשרה של תפקיד חלאת האדם המיותרת על הספסל ע"ש מוני פנאן.
- גביזון
- קיבל.ה 4132 לייקים
מה היה לי כבר לעשות כל התקופה הזאת?7even כתב: ↑18 נובמבר 2025, 16:09אוי זה ענק.גביזון כתב: ↑18 נובמבר 2025, 15:14 כמה סבלתי ונהניתי במשחק, לא הפסקתי לרקוד אחרי המשחק, איזה משחק מטורף להיות בו.
וואוו הפועל!
צחקתי בקול.
רגע אז אתה מגיב פה כמו משוגע בכל ה-3 חודשים האלה?![]()
פיזיותרפיה חברים והפועל. לכולם היה חלק בתהליך ההחלמה
- גביזון
- קיבל.ה 4132 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 3583 לייקים
רק בריאות חיים שליגביזון כתב: ↑18 נובמבר 2025, 17:40מה היה לי כבר לעשות כל התקופה הזאת?7even כתב: ↑18 נובמבר 2025, 16:09אוי זה ענק.גביזון כתב: ↑18 נובמבר 2025, 15:14 כמה סבלתי ונהניתי במשחק, לא הפסקתי לרקוד אחרי המשחק, איזה משחק מטורף להיות בו.
וואוו הפועל!
צחקתי בקול.
רגע אז אתה מגיב פה כמו משוגע בכל ה-3 חודשים האלה?![]()
פיזיותרפיה חברים והפועל. לכולם היה חלק בתהליך ההחלמה![]()
יחד, רק יחד! 
- מילפורד
- קיבל.ה 3173 לייקים
אני מת על ברגר, שלא יובן אחרת, אבל אם הטענה על ביטון היא שאין לו הכשרה לתפקיד, מה זה אומר לגבי ברגר?
הטענה לגבי ביטון היא שהוא חלאה.
הטענה לגבי ביטון היא שהוא חלאה.
- 7even
- קיבל.ה 3583 לייקים
אין לי מושג מה ברגר עושה ליד הספסל.
כל מי שהוא לא סמכות מקצועית לאימון כדורסל לא אמור להיות בכלל באיזור ספסל קבוצה בזמן משחק.
יחד, רק יחד! 
- מילפורד
- קיבל.ה 3173 לייקים
מנהלי קבוצה גם יושבים ליד הספסל.
תפקידם לתקשר עם המזכירות , וגם כשקורה משהו לשחקן מסוים הם נדרשים לטפל בזה ובטוח יש עוד כל מיני עניינים.
אולי החשוב בהם זה לתת חיבוק לישי אחרי כל שלשה של הפועל.
תפקידם לתקשר עם המזכירות , וגם כשקורה משהו לשחקן מסוים הם נדרשים לטפל בזה ובטוח יש עוד כל מיני עניינים.
אולי החשוב בהם זה לתת חיבוק לישי אחרי כל שלשה של הפועל.
- סומך
- קיבל.ה 1584 לייקים
בשולי כמו שאומרים
אבל לא הבנתי מה הקטע לאפשר למכביסטים להכניס 4 (!!!) תופים ליציע? יש איזה חוק שמכריח אותנו?
לא אומר שצריך למנוע מהם (למרות שלדעתי המינימום זה לא לאפשר לקהל האורחת להכניס תופים, גם לירושלים יש איזה תוף מגהזורד רועש במיוחד)
אבל ארבעה? אי אפשר להתעקש שיכניסו אחד או שניים?
אולי בדרבי הבא שאנחנו מארחים הם יביאו 20 תופים? איפה זה נעצר?
אבל לא הבנתי מה הקטע לאפשר למכביסטים להכניס 4 (!!!) תופים ליציע? יש איזה חוק שמכריח אותנו?
לא אומר שצריך למנוע מהם (למרות שלדעתי המינימום זה לא לאפשר לקהל האורחת להכניס תופים, גם לירושלים יש איזה תוף מגהזורד רועש במיוחד)
אבל ארבעה? אי אפשר להתעקש שיכניסו אחד או שניים?
אולי בדרבי הבא שאנחנו מארחים הם יביאו 20 תופים? איפה זה נעצר?
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
לזפזפ לפטריוטים כי אתה גם ככה עצבני אחרי השלשה של הארנבון מהחצי שנייה לפני המחצית ואתה לא מצליח להירגע וצריך לפרוק את הכעס איך שהוא.
הכי חשוב שבסוף ניצחנו, תחזירו כבר את ימדר!
הכי חשוב שבסוף ניצחנו, תחזירו כבר את ימדר!
-
joshsoos
- קיבל.ה 824 לייקים
1. סורי אבל זיו לא שייך לרמות של משחקים מולם או מול ירושליים , חזרתם של בר ותומר תשפר את המצבאדום ותיק כתב: ↑18 נובמבר 2025, 13:45
לאחר צפיה בטלוויזיה
בשולי המשחק:
מסכים
6. מוטלי ענק!
2.זה ממש לא המשחק של איטודיס , אנחנו משחקים בידודים וניצול מסמצים
3. בול
4 . מסכים אבל גם אין לנו שחקנים רעים שירביצו וישרטו
5. אכן בעיה קשה , שיטת השני גבוהים לא עובדת התקפית והכל נראה תקוע לגמרי
6. אכן , אבל כדי ששני גבוהים יהיה קטלני הוא צריך ללמוד להפעיל את אוטרו
7. אין לנו בכלל פאסטברייק , חשבתי שזה בגלל בעיית הריבאונד הגנה אבל זה מעבר
8. אחלה קהל אחלה עידוד שגם הוא כמו הקבוצה ישתפר עם הזמן
-
יהלום14אדום
- קיבל.ה 1206 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 3583 לייקים
לחלוטין אין מספיק קרדיט על ה-31 בלבד חצי שני.הוקיץ' כתב: ↑18 נובמבר 2025, 12:15 אם מתלוננים על ה-49 נקודות שספגנו בחצי הראשון (ובצדק), כדאי לתת מחמאות על ה-31 נקודות שספגנו בחצי השני מול אחת מקבוצות ההתקפה היותר טובות באירופה.
ברור שיש לנו סגל יותר מוכשר ממכבי, גם אתמול, אבל צריך להגיד את האמת - במציאות של חמישה זרים הפערים מצטמצמים, וכשים ותומר לא משחקים זה כבר נהיה ממש קרוב מבחינת יחסי כוחות. תוסיפו לזה את העובדה שהישראלים והזרים לא מאוד רגילים לשחק אחד עם השני (מה שלא נכון אצל מכבי כמובן) ותקבלו משימה לא פשוטה בכלל. מציע לעשות תרגיל מחשבתי בו מכבי מתייצבת למשחק ליגה מול ירושלים או הפועל ללא בלאט וסורקין, או לחילופין ירושלים מול מכבי או הפועל ללא זוסמן וקרינגטון. המשחקים האלה היו נגמרים עוד לפני שהתחילו.
מכבי גם קיבלו את סורקין ובלאט ביום פסיכי, כנראה יותר ממה שמישהו שם ציפה לו.
ניצחון הירואי מהרבה בחינות.
כדי להבין את מאזן הכוחות צריך לחשוב על מכבי בלי סורקין ובלאט מול סגל מלא הפועל.
זה אגב רק מחדד כמה הזרים של מכבי גרועים וכמה שלנו טובים.
יחד, רק יחד! 
-
רק הפועל
- קיבל.ה 2835 לייקים
זה קצת גניבת דעת להגיד עליהם "אחת מקבוצות ההתקפה הטובות באירופה " (לא בא אלייך בתלונות כמובן ) גם שלף משום מה חוגג על העניין בזה שהפועל ומכבי מקבוצות.ההתקפה הטובות במפעל וגם אם זה נכון מבחינת סקורינג זה לא באמת מספר את הסיפור שלהם לדעתי , בלי קשר כמובן שמגיע קרדיט על החצי השניהוקיץ' כתב: ↑18 נובמבר 2025, 12:15 אם מתלוננים על ה-49 נקודות שספגנו בחצי הראשון (ובצדק), כדאי לתת מחמאות על ה-31 נקודות שספגנו בחצי השני מול אחת מקבוצות ההתקפה היותר טובות באירופה.
ברור שיש לנו סגל יותר מוכשר ממכבי, גם אתמול, אבל צריך להגיד את האמת - במציאות של חמישה זרים הפערים מצטמצמים, וכשים ותומר לא משחקים זה כבר נהיה ממש קרוב מבחינת יחסי כוחות. תוסיפו לזה את העובדה שהישראלים והזרים לא מאוד רגילים לשחק אחד עם השני (מה שלא נכון אצל מכבי כמובן) ותקבלו משימה לא פשוטה בכלל. מציע לעשות תרגיל מחשבתי בו מכבי מתייצבת למשחק ליגה מול ירושלים או הפועל ללא בלאט וסורקין, או לחילופין ירושלים מול מכבי או הפועל ללא זוסמן וקרינגטון. המשחקים האלה היו נגמרים עוד לפני שהתחילו.
מכבי גם קיבלו את סורקין ובלאט ביום פסיכי, כנראה יותר ממה שמישהו שם ציפה לו.
ניצחון הירואי מהרבה בחינות.
- גביזון
- קיבל.ה 4132 לייקים
.

-
קובי
- קיבל.ה 437 לייקים

סורקין מפשיט את בר טימור.
השדרן גור שלף "גם פה לא ראיתי עבירת תוקף"