מיציץ׳
- 7even
- קיבל.ה 3583 לייקים
אולי הזמן ב NBA קצת השכיח ממיצ'יץ' את הכדורסל האירופאי והוא מצפה למשהו יותר מהיר ממה שהוא מקבל.
חייב להתאפס על עצמו אבל אני בטוח שעוד נקבל ממנו משחקים אדירים.
זה לא שהקבוצה שוקעת נו, הקבוצה מצליחה בטירוף וגם ההפסדים שלה אצל פאקינג אריות יורוליג בחוץ הן על פוזשן לפה ולשם. יש לו את הזמן להתאקלם.
חייב להתאפס על עצמו אבל אני בטוח שעוד נקבל ממנו משחקים אדירים.
זה לא שהקבוצה שוקעת נו, הקבוצה מצליחה בטירוף וגם ההפסדים שלה אצל פאקינג אריות יורוליג בחוץ הן על פוזשן לפה ולשם. יש לו את הזמן להתאקלם.
יחד, רק יחד! 
- הפועל
- קיבל.ה 2060 לייקים
- יצירת קשר:
הוא לא בכושר, אבל היה לא בכושר גם כשניצח משחקים בחודשיים שעברו ונראה כמו כוכב.
עונה של 70 משחקים, הגיוני שיהיו תקופות פחות טובות.
עונה של 70 משחקים, הגיוני שיהיו תקופות פחות טובות.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
איש גדול
- קיבל.ה 346 לייקים
אין בעיה עם תקופות לא טובות ועם משחקים לא טובים אבל משחקן ברמתו עם הכסף שהוא מקבל יש ציפיה שהוא יגרום לקבוצה להיראות יותר טוב גם כשלו עצמו פחות נכנסים הכדורים ולא רק שזה לא המצב ,ההיפך.
כשלא הולך לו הוא מחרב תמשחק , מאבד המון והולך ראש בקיר.
האמת שבכללי ציפיתי ממנו לנהל תמשחק הרבה יותר טוב חוץ מכצה הבלחות בודדות מידי פעם הוא פחות מחפש תמסירה ויותר מידי מקרים שהוא מכדרר את עצמו למוות.
זה שלא נכנס לו סבבה אבל התקפה אחרי התקפה לכדרר בלי פואנטה זה כבר סיפור אחר
האמת שבכללי ציפיתי ממנו לנהל תמשחק הרבה יותר טוב חוץ מכצה הבלחות בודדות מידי פעם הוא פחות מחפש תמסירה ויותר מידי מקרים שהוא מכדרר את עצמו למוות.
-
ואן גוך
- קיבל.ה 252 לייקים
שחקן טוב, לא שווה 6 וגם לא 3 מיליון $
-
תעיף ליציע
- קיבל.ה 258 לייקים
אנחנו נמדוד אם הוא שווה 3 או 6 או 1 במאני טיים.
- הפועל
- קיבל.ה 2060 לייקים
- יצירת קשר:
זה לא שאם הוא מקבל 6 מיליון אז הוא פתאום פי 2 טוב, כן? הוא אצלנו רק כי שילמנו לו את הסכום המופרך הזה. אבל זה עדיין אותו שחקן שריאלית שווה משהו כמו 2.5 מיליון, שזה ההצעות שקיבל מקבוצות אחרות.איש גדול כתב: ↑14 נובמבר 2025, 07:30 אין בעיה עם תקופות לא טובות ועם משחקים לא טובים אבל משחקן ברמתו עם הכסף שהוא מקבל יש ציפיה שהוא יגרום לקבוצה להיראות יותר טוב גם כשלו עצמו פחות נכנסים הכדורים ולא רק שזה לא המצב ,ההיפך.
-
איש גדול
- קיבל.ה 346 לייקים
יש עוד לא מעט קבוצות שהסכימו לשלם לו יותר מ-2.5.הפועל כתב: ↑14 נובמבר 2025, 08:26זה לא שאם הוא מקבל 6 מיליון אז הוא פתאום פי 2 טוב, כן? הוא אצלנו רק כי שילמנו לו את הסכום המופרך הזה. אבל זה עדיין אותו שחקן שריאלית שווה משהו כמו 2.5 מיליון, שזה ההצעות שקיבל מקבוצות אחרות.איש גדול כתב: ↑14 נובמבר 2025, 07:30 אין בעיה עם תקופות לא טובות ועם משחקים לא טובים אבל משחקן ברמתו עם הכסף שהוא מקבל יש ציפיה שהוא יגרום לקבוצה להיראות יותר טוב גם כשלו עצמו פחות נכנסים הכדורים ולא רק שזה לא המצב ,ההיפך.
הוא היה מרוויח יותר מזה גם בלי הפועל
וגם להיות שחקן ששווה 2.5 אמור לשחק יותר טיב ממנו
הוא היה השחקן הכי טוב ביורוליג.
ציפיתי ממנו להיות שחקן שהופך את כל הקבוצה ליותר טובה כמו ג'ייקאובן.
יותר מאכזב אותי מזה שלא נכנס לו זה שהוא לא מפעיל מספיק את שאר הקבוצה בצורה חכמה וזה קורה רק לעיתים בודדות ושאם לא הולך לו אז הוא עוד יותר הולך ראש בקיר במקום להבין שזה לא המשחק שלו ולחפש יותר את השחקנים האחרים.
- הפועל
- קיבל.ה 2060 לייקים
- יצירת קשר:
זה הסדר גודל שהציעו לו למיבט זכרוני. כשאנחנו הפלנו את ההצעה המופרכת שלנו אז נדמה לי שהיה דיבור על איזה קבוצה שהציעה לו 3. אבל זה מה שהוא שווה בסופו של דבר.
-
אדום ותיק
- קיבל.ה 1012 לייקים
מסכים איתך!איש גדול כתב: ↑14 נובמבר 2025, 07:30 אין בעיה עם תקופות לא טובות ועם משחקים לא טובים אבל משחקן ברמתו עם הכסף שהוא מקבל יש ציפיה שהוא יגרום לקבוצה להיראות יותר טוב גם כשלו עצמו פחות נכנסים הכדורים ולא רק שזה לא המצב ,ההיפך.
אבל,
כאן הכשלון הגדול של איטודיס. במשחקים כאלה כשהתוצאה צמודה ואתה לא מצליח לחזור מפיגור או שההפרש נמוךף הוא צריך להוציא אותו מוקדם יותר להושיב אותו אפילו לדקה ולתת לו להרגע או לדרוש ממנו למסור לאחרים.!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1715 לייקים
כרגע הוא לא שווה עשירית מזה
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- רדנקו
- קיבל.ה 2028 לייקים
הענין ששיטת המשחק של איטודיס היא אחד על אחד. הפעלה של האחרים היא רק כשהוא חודר ומוסר. אין כאן איזה תרגילים שבהם הוא צריך לנהל את המשחק ולמסור לשחקן הנכון.
אם הוא לא מצליח לחדור ולמצוא שחקן או לעשות סל אז האופציה היא למסור למישהו אחר שיעשה אותו דבר.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
אם הוא לא מצליח לחדור ולמצוא שחקן או לעשות סל אז האופציה היא למסור למישהו אחר שיעשה אותו דבר.
-
אדום ותיק
- קיבל.ה 1012 לייקים
אז אולי הגיע הזמן להכין גם אופציה כזאת, כתרגיל מתוכנן ולא רק כברירת מחדל?רדנקו כתב: ↑14 נובמבר 2025, 17:20 הענין ששיטת המשחק של איטודיס היא אחד על אחד. הפעלה של האחרים היא רק כשהוא חודר ומוסר. אין כאן איזה תרגילים שבהם הוא צריך לנהל את המשחק ולמסור לשחקן הנכון.
היו את מול בדקות הסיום מצבים שגונס חדר לסל מול 3 שומרים והעדיף זריקה במקום הוצאת כדור אחורנית למיציץ שהיה פנוי. לפחות פעמיים. וגם בלייקני.
-
איש גדול
- קיבל.ה 346 לייקים
אני לא נמנע מחסידיו של איטודיסאדום ותיק כתב: ↑14 נובמבר 2025, 09:18מסכים איתך!איש גדול כתב: ↑14 נובמבר 2025, 07:30 אין בעיה עם תקופות לא טובות ועם משחקים לא טובים אבל משחקן ברמתו עם הכסף שהוא מקבל יש ציפיה שהוא יגרום לקבוצה להיראות יותר טוב גם כשלו עצמו פחות נכנסים הכדורים ולא רק שזה לא המצב ,ההיפך.
אבל,
כאן הכשלון הגדול של איטודיס. במשחקים כאלה כשהתוצאה צמודה ואתה לא מצליח לחזור מפיגור או שההפרש נמוךף הוא צריך להוציא אותו מוקדם יותר להושיב אותו אפילו לדקה ולתת לו להרגע או לדרוש ממנו למסור לאחרים.!
אני חושב שהוא מאמן הרבה פחות טוב ממה שעושים ממנו.
לא מבין מה שיטת משחק כזאת גדולה בלהגיד לכולם לזוז הצידה ולתת למישהו לכדרר ולעשות מה שבא לו.
אבל במקרה הזה גם הרבה על מיציץ , הוא לא ילד והוא צריך לדעת מתי הוא במשחק פחות טוב שהוא צריך יותר לשתף את האחרים.
אני בטוח למשל שג'ייקאובן היה מצליח למצוא תדרך להפוך את הקבוצה ליותר טובה גם באין שיטה ("בידודים") של איטודיס.
מיציץ כופה את עצמו על המשחק בכוח אז אם נכנס לו סבבה ואם לא הוא אסון על המגרש
מה שמעניין, שאחרי כל הדיבורים על שכר מופרך של השחקנים, נראה שבין הזרים מיצ'יץ' כרגע השחקן היחיד עם שכר מופרז שלא קשור לתמורה שלו על המגרש.
כל שאר הזרים, מקבלים כרגע שכר שלפחות תואם את התפוקה שלהם. במקרים של בלייקני ומלקולם, אם היו עוברים קבוצה, כנראה גם היו יכולים לקבל שכר יותר גבוה.
לגבי מיצ'יץ' גם מלהתחילה היה ברור שהשכר לא יהיה בהתאם לתמורה ויש כאן פרמטרים נוספים, כמו חשיפה, פרסום וכו'...אותו רעיון כמו עם בברלי רק עוד יותר ביוקר.
כל שאר הזרים, מקבלים כרגע שכר שלפחות תואם את התפוקה שלהם. במקרים של בלייקני ומלקולם, אם היו עוברים קבוצה, כנראה גם היו יכולים לקבל שכר יותר גבוה.
לגבי מיצ'יץ' גם מלהתחילה היה ברור שהשכר לא יהיה בהתאם לתמורה ויש כאן פרמטרים נוספים, כמו חשיפה, פרסום וכו'...אותו רעיון כמו עם בברלי רק עוד יותר ביוקר.
-
אדום ותיק
- קיבל.ה 1012 לייקים
כל העיסוק בשכר הוא לא במקום.
איש לא הכריח את הפועל (ינאי) להחתים אותו. היו שיקולים שונים לחוזה כל כך גבוה. מרגע שהחוזה נחתם והעיסקה גמורה, הדיון בנושא " האם הוא נותן תמורה בהתאם לחוזה ?" היא מופרכת. זה פשוט דיון בציפיות. ככה זה בבורסה כולל בבורסת השחקנים.
האם התמורה בניצחון על ברצלונה "תואמת את החוזה?".
לגיטימי לחלוטין לדרוש ממנו יכולת טובה יותר , וגם משחקנים אחרים. בלי כל מיני ניסיונות שיקלול של מחיר החוזה.
איש לא הכריח את הפועל (ינאי) להחתים אותו. היו שיקולים שונים לחוזה כל כך גבוה. מרגע שהחוזה נחתם והעיסקה גמורה, הדיון בנושא " האם הוא נותן תמורה בהתאם לחוזה ?" היא מופרכת. זה פשוט דיון בציפיות. ככה זה בבורסה כולל בבורסת השחקנים.
האם התמורה בניצחון על ברצלונה "תואמת את החוזה?".
לגיטימי לחלוטין לדרוש ממנו יכולת טובה יותר , וגם משחקנים אחרים. בלי כל מיני ניסיונות שיקלול של מחיר החוזה.
ההחתמה שלו להבדיל מהאחרים זה בסיי - אנחנו בטופ והחתמנו את השחקן היקר ביותר והמפורסם ביותר
אם וכאשר ים מדר יחזור העומס ממנו ירד
הבעיה העקרית איתו זה היכולת ההגנתית שלו ושיפור הכושר הגופני , מקווה ששיפור בכושר יעזור בחדירה
אם וכאשר ים מדר יחזור העומס ממנו ירד
הבעיה העקרית איתו זה היכולת ההגנתית שלו ושיפור הכושר הגופני , מקווה ששיפור בכושר יעזור בחדירה
- רדנקו
- קיבל.ה 2028 לייקים
הראו באיזה הפסקה במשחק סרטון ממשחק שלו מול ברצלונה לפני שנתיים לדעתי.
ההבדלים במהירות ובמבנה הגוף שלו לעומת אז אני הם ברורים מאוד.
המהירות שלו היום עדיין לא קרובה למה שהיה אז.
ההבדלים במהירות ובמבנה הגוף שלו לעומת אז אני הם ברורים מאוד.
המהירות שלו היום עדיין לא קרובה למה שהיה אז.
- Mr.china
- קיבל.ה 236 לייקים
ממש
לא זיהיתי שזה הוא עד הזום, היה פיט לגמרי
מקווה שמנסים להחזיר אותו לתקופה הזאת והוא לא ישאר שמנמן כמו היום. (לא באמת מאמין כי לא נראה שחל שינוי)
-
קובי
- קיבל.ה 437 לייקים
לא ברור לי המירמור והתלונות למיציץ׳.
דבר ראשון, מה זה משנה כמה הוא מרוויח. מה שאני מצפה ממנו אני מצפה מאחרון המשתכרים בקבוצה.
שופכים פה קיתונות של בקורת עליו בזמן ששחקנים אחרים יוצאים צחים משלג.
לדוגמא, ים מדר.
שחקן שהתאהב בתדמית הז'אן ד'ארק אחרי ששיחק פצוע והיה לו חלק משמעותי בזכיה ביורוקאפ.
אז הוא גרר את זה גם לנבחרת ושיחק כשהוא עדיין לא החלים.
מאז הוא מגיע למשחקים כצופה מיציע.
מחייך, מצטלם אבל דפק את הקבוצה ואותנו.
גם ביורוליג ובעיקר בליגה לאור הסגל הישראלי הפחות מרשים שלנו.
לרגע אחד חשבתם שאם הוא היה חושב קצת יותר על הקבוצה שלו, על החברים שלו בקבוצה ועל האוהדים אולי הדברים היו נראים קצת אחרת?
אולי לא היו מפסידים לי"ם בגביע ווינר (אההההמ הדרבי הקרוב) או איזה משחק או שניים ביורוליג.
אולי היו לכם פחות תלונות על מיציץ׳ שנכון לעכשיו עושה חלק מהעבודה (ולא הכי טוב) שים היה צריך לעשות.
אני מקווה שמישהו במועדון דיבר איתו על זה.
אני אם הייתי פוגש אותו פנים אל פנים חופשי הייתי אומר לו את דעתי.
דבר ראשון, מה זה משנה כמה הוא מרוויח. מה שאני מצפה ממנו אני מצפה מאחרון המשתכרים בקבוצה.
שופכים פה קיתונות של בקורת עליו בזמן ששחקנים אחרים יוצאים צחים משלג.
לדוגמא, ים מדר.
שחקן שהתאהב בתדמית הז'אן ד'ארק אחרי ששיחק פצוע והיה לו חלק משמעותי בזכיה ביורוקאפ.
אז הוא גרר את זה גם לנבחרת ושיחק כשהוא עדיין לא החלים.
מאז הוא מגיע למשחקים כצופה מיציע.
מחייך, מצטלם אבל דפק את הקבוצה ואותנו.
גם ביורוליג ובעיקר בליגה לאור הסגל הישראלי הפחות מרשים שלנו.
לרגע אחד חשבתם שאם הוא היה חושב קצת יותר על הקבוצה שלו, על החברים שלו בקבוצה ועל האוהדים אולי הדברים היו נראים קצת אחרת?
אולי לא היו מפסידים לי"ם בגביע ווינר (אההההמ הדרבי הקרוב) או איזה משחק או שניים ביורוליג.
אולי היו לכם פחות תלונות על מיציץ׳ שנכון לעכשיו עושה חלק מהעבודה (ולא הכי טוב) שים היה צריך לעשות.
אני מקווה שמישהו במועדון דיבר איתו על זה.
אני אם הייתי פוגש אותו פנים אל פנים חופשי הייתי אומר לו את דעתי.
- רדנקו
- קיבל.ה 2028 לייקים
אני לא חושב שהוא השמין.ידוע שהוא לא עשה הכנה כמו שצריך לעונה אבל לא חושב שהוא בעודף משקל.Mr.china כתב:ממש
לא זיהיתי שזה הוא עד הזום, היה פיט לגמרי
מקווה שמנסים להחזיר אותו לתקופה הזאת והוא לא ישאר שמנמן כמו היום. (לא באמת מאמין כי לא נראה שחל שינוי)
לדעתי אם נס כל על משחקים שלו מהאנביאיי המבנה יהיה דומה.
כל שחקן שמגיע לאנביאיי מעלה מסת שריר.
אבל זה ברור שהמהירות והניתור למשל לא מתקרבים למה שהיה לפני שנתיים.
- הפועל
- קיבל.ה 2060 לייקים
- יצירת קשר:
הראו אותו בסוף על הפרקט. הבנאדם נראה חצי פנסיונר.
ממש מתבאס עליו. למה שנקבל אותך ב50% יכולת.
די, אנחנו כבר באמצע עונה. לך לחדר כושר, מה הסיפור.
ממש מתבאס עליו. למה שנקבל אותך ב50% יכולת.
די, אנחנו כבר באמצע עונה. לך לחדר כושר, מה הסיפור.
-
רק הפועל
- קיבל.ה 2835 לייקים
לפי הפורום אפשר לחשוב שהוא סוג של פלופ , שחקן שתענוג לראות אותו מכדרר אפילו והוא רכז על גם אם יש לו מדיי פעם משחקים קצת פחות טובים
- בז'רנו
- קיבל.ה 841 לייקים
הוא יבחן בחצי השני של העונה.
נראה לי שיש ממנו קצת אכזבה בגלל המשכורת שלו.
-
redead
- קיבל.ה 673 לייקים
חופרים על ה6 מיליון האלה כאילו יוצא לכם מהכיס
עופר בן אדם שעשה טונה של טעויות אבל פיננסית הוא גאון לא פחות מזה.
צחקו עליו בעבר גם עם ההצעות לסורקין ובלאט, איזה הפתעה היום גם היו נותנים עליהם כפול.
עופר בן אדם שעשה טונה של טעויות אבל פיננסית הוא גאון לא פחות מזה.
צחקו עליו בעבר גם עם ההצעות לסורקין ובלאט, איזה הפתעה היום גם היו נותנים עליהם כפול.
-
ranjef
- קיבל.ה 1917 לייקים
במשכורת כזאת כל שחקן כמעט ירים גבות.בז'רנו כתב:הוא יבחן בחצי השני של העונה.
ככה גם קרה עם צילדרס בזמנו באולימפיאקוס.
על בברלי אמרו את זה על 2.5 מיליון.
ב-6 מיליון על אחת כמה וכמה. ועדיין למרות שהוא אחד השחקנים הכי טובים באירופה בקלות, ככל שהקבוצה תהיה תלויה פחות בוואסה - ככה היא תגיע יותר רחוק.
-
Red_man
- קיבל.ה 1796 לייקים
1. על הזין שלי כמה הוא מרוויח.
2. קל לשכוח אבל בתחילת העונה כשהיה לחץ אדיר הוא ידע לגמור משחקים ולהבטיח את הנצחון ולהרגיע את הקבוצה.
3. אנחנו באמת נצטרך אותו ושם הוא ייבחן כשיתחיל הפלייאוף בתקווה שנהיה שם.
4. הוא לא היה כזה זוועה אתמול 13 נקודות וחמישה אסיסטים? זה בסדר.
2. קל לשכוח אבל בתחילת העונה כשהיה לחץ אדיר הוא ידע לגמור משחקים ולהבטיח את הנצחון ולהרגיע את הקבוצה.
- 7even
- קיבל.ה 3583 לייקים
והחטיא לדעתי רק 2 זריקות. אולי 3. שתיהן די קשות.Red_man כתב: ↑21 נובמבר 2025, 11:16 1. על הזין שלי כמה הוא מרוויח.
יחד, רק יחד! 
- 7even
- קיבל.ה 3583 לייקים
סגר מהר את בלייקני על 1.4 מיליון לעונה. ולשנתיים.
כל קבוצה באירופה משלמת היום לפחות פי 2.
אוי אם רק היה לעופר איזה יועץ תקשרת צמוד
יחד, רק יחד! 
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 7415 לייקים
לא היה כזה זוועה אתמול? היה טוב מאוד. 18 דקות, 13 נקודות באחוזים מצוינים, 5 אסיסטים על איבוד בודד, וחלק חשוב בבריחה שלנו ברבע השלישי.
לשמחתנו הרבע האחרון היה בעיקר גארבג' טיים ולכן איטודיס יכל לא לסכן אותו.
לשמחתנו הרבע האחרון היה בעיקר גארבג' טיים ולכן איטודיס יכל לא לסכן אותו.
- רדנקו
- קיבל.ה 2028 לייקים
הבעיה העיקרית שלו כרגע היא האיבודים.
ברגע שימתן את הענין הזה הוא יהיה סופר יעיל לנו כל הזמן.
ברגע שימתן את הענין הזה הוא יהיה סופר יעיל לנו כל הזמן.
- גביזון
- קיבל.ה 4132 לייקים
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1715 לייקים
קופי פייסט
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1438 לייקים
לא מספק את הסחורה, הבלחות זה לא מספיק משחקן שאמור להיות טופ 5 שחקנים בליגה. נראה כבד ולא מרוכז רוב הזמן. הגנה אפילו לא מעמיד פנים שהוא עושה 99 אחוז מהזמן. מאכזב
-
Spiderman
- קיבל.ה 101 לייקים
חרא עליו
אם הוא ימשיך ככה, מקווה שלא ירשם לליגה
אם הוא ימשיך ככה, מקווה שלא ירשם לליגה
עופר מלך הפועל
-
Xavi
- קיבל.ה 1331 לייקים
לא רק שהוא לא מנצח משחקים, הוא מפסיד משחקים
- Red Wolf
- קיבל.ה 1309 לייקים
אני שם בצד כמה הוא מרוויח כי זה לא משנה אם זה 3 4 5 או 6
אם לא קוראים לו מיציץ הוא עולה לשחק אחרי אניס
אם הוא היה ישראלי הוא לא היה טס למשחקים ביורוליג
איטודיס גומר אותו במקום להוציא ממנו את המיטב
הוא יודע שהוא ישחק גם אם הוא גרוע וגם אם הוא עלוב
אני מעדיף שחקו יציב, לאורך 3-4 רבעים ולא שחקן שרק מחרבן אותנו אבל אז נותן 3 דק טובות ברבע השלישי ו"מחזיר" אותנו למשחק שהוא בעצמו איבד
כל כך מחכה לחזרה של ים מדר ובעיקר שיהיה בריא
אם לא קוראים לו מיציץ הוא עולה לשחק אחרי אניס
אם הוא היה ישראלי הוא לא היה טס למשחקים ביורוליג
איטודיס גומר אותו במקום להוציא ממנו את המיטב
הוא יודע שהוא ישחק גם אם הוא גרוע וגם אם הוא עלוב
אני מעדיף שחקו יציב, לאורך 3-4 רבעים ולא שחקן שרק מחרבן אותנו אבל אז נותן 3 דק טובות ברבע השלישי ו"מחזיר" אותנו למשחק שהוא בעצמו איבד
כל כך מחכה לחזרה של ים מדר ובעיקר שיהיה בריא
-
ranjef
- קיבל.ה 1917 לייקים
הוא לא שחקן גרוע כמו שאומרים פה, אבל התלות בו גבוהה מדי. כולם עומדים ומחכים לראות מה הוא יעשה מול 5 של ריאל מדריד. זה לא יעבוד.
-
gershon
- קיבל.ה 316 לייקים
כולם מדברים שמדר יחזור יהיה בסדר אבל יש לי כמה תהיות:
1. גם עכשיו יש לנו את אניס ואיטודיס לא סופר אותו.
2. מי אמר שאיטודיס ייתן לים מדר לשחק?
1. גם עכשיו יש לנו את אניס ואיטודיס לא סופר אותו.
2. מי אמר שאיטודיס ייתן לים מדר לשחק?