חיזוק - שינוי בסגל
-
- קיבל.ה 802 לייקים
למה כינור שלישי? סנטר יורוקאפ כמו ההוא מוונציה לא יסכים לחלוק את עמדה 5 עם מוטלי?
- רדנקו
- קיבל.ה 1603 לייקים
לדעתי עם כל הכבוד לפוסטר, אני ממש לא בטוח שהוא 2 לרמת יורוליג. הוא מספיק יוצר לעצמו והוא נמוך. לדעתי הגארד היחיד שיכול להתאים לרמה הזו הוא בלייקני.
גם לגבי תומר אני לא רואה מצב שהוא יכול לתפקד כארבע הפותח שלנו ברמת יורוליג. גם מבחינת הגנה ובטח שמבחינת ריבאונד. זה נכון פי כמה כשאנחנו מדברים עליו כשחקן חמישיה ליד מוטלי. בגדול אני לא חושב שיש לנו ישראלי שיכול לתת דקות ברמת יורוליג מלבד ים.
גם מבחינת הזרים כרגע אני לא בטוח כשבינגהאם מספיק כארבע בגלל חוסר הפיזיות ולגבי ברונו אני באמת לא יודע מה לחשוב.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
גם לגבי תומר אני לא רואה מצב שהוא יכול לתפקד כארבע הפותח שלנו ברמת יורוליג. גם מבחינת הגנה ובטח שמבחינת ריבאונד. זה נכון פי כמה כשאנחנו מדברים עליו כשחקן חמישיה ליד מוטלי. בגדול אני לא חושב שיש לנו ישראלי שיכול לתת דקות ברמת יורוליג מלבד ים.
גם מבחינת הזרים כרגע אני לא בטוח כשבינגהאם מספיק כארבע בגלל חוסר הפיזיות ולגבי ברונו אני באמת לא יודע מה לחשוב.
- רדנקו
- קיבל.ה 1603 לייקים
מסכים. לדעתי לקבנגלה לא תהיה שום בעיה להיות סנטר יחד עם מוטלי. למוטלי יש בעיה שהוא מסתבך בעבירות ולכל סנטר שמשחק לידו יהיו הרבה דקות. אני כבר לא מדבר על הצורך ברוטציות בכזו כמות משחקים שיש ביורוליג. צריך אפילו 3 סנטרים לעונה כזו.Charlie כתב:למה כינור שלישי? סנטר יורוקאפ כמו ההוא מוונציה לא יסכים לחלוק את עמדה 5 עם מוטלי?
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
ברונו מבחינת יכולות וכשרון מספיק טוב וזה מוכח , השאלה אם נקבל את ברונו של פרטיזן או את זה שראינו רוב העונה בהפועלרדנקו כתב: ↑13 אפריל 2025, 12:37 לדעתי עם כל הכבוד לפוסטר, אני ממש לא בטוח שהוא 2 לרמת יורוליג. הוא מספיק יוצר לעצמו והוא נמוך. לדעתי הגארד היחיד שיכול להתאים לרמה הזו הוא בלייקני.
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
קבאנגלה יכול לעשות רוטציית משחקים עם מוטלי במשחקי ליגה ולאפשר אחד לשני לנוח. הולכת להיות עונה מאד מאד עמוסה. שלא נגיע למצב שמוטלי נפצע ואין סנטר למשחקי יורוליג.
אני מאד מאד רוצה לראות את קבאנגלה אצלנו, מאד. הגיע סופסוף זמן ריבאונד.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
לא יודע אם להשאיר או לא לגביו, יש לו חוזה לעונה הבאה אצלנו, אבל אם כן, רק בתור עמדה 4, בשום פנים אופן לא 5, ראינו בפלייאוף שהוא 4 מעולה ביחד עם סנטר דומיננטי.רק הפועל כתב:ברונו מבחינת יכולות וכשרון מספיק טוב וזה מוכח , השאלה אם נקבל את ברונו של פרטיזן או את זה שראינו רוב העונה בהפועלרדנקו כתב: ↑13 אפריל 2025, 12:37 לדעתי עם כל הכבוד לפוסטר, אני ממש לא בטוח שהוא 2 לרמת יורוליג. הוא מספיק יוצר לעצמו והוא נמוך. לדעתי הגארד היחיד שיכול להתאים לרמה הזו הוא בלייקני.
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
החוזה שלו הוארך אוטומטית בכל מקרה אחריי הזכייה אז הוא נשאר פהגביזון כתב: ↑13 אפריל 2025, 12:49לא יודע אם להשאיר או לא לגביו, יש לו חוזה לעונה הבאה אצלנו, אבל אם כן, רק בתור עמדה 4, בשום פנים אופן לא 5, ראינו בפלייאוף שהוא 4 מעולה ביחד עם סנטר דומיננטי.רק הפועל כתב:ברונו מבחינת יכולות וכשרון מספיק טוב וזה מוכח , השאלה אם נקבל את ברונו של פרטיזן או את זה שראינו רוב העונה בהפועלרדנקו כתב: ↑13 אפריל 2025, 12:37 לדעתי עם כל הכבוד לפוסטר, אני ממש לא בטוח שהוא 2 לרמת יורוליג. הוא מספיק יוצר לעצמו והוא נמוך. לדעתי הגארד היחיד שיכול להתאים לרמה הזו הוא בלייקני.
-
- קיבל.ה 114 לייקים
אני מצטער אבל הפועל וסנטר מפלצת עם ממוצע של מעל 9 ריבאונד למשחק לא יכול ללכת ביחד.גביזון כתב: ↑13 אפריל 2025, 12:46 קבאנגלה יכול לעשות רוטציית משחקים עם מוטלי במשחקי ליגה ולאפשר אחד לשני לנוח. הולכת להיות עונה מאד מאד עמוסה. שלא נגיע למצב שמוטלי נפצע ואין סנטר למשחקי יורוליג.
אפילו אונואקו שהיה עם כמעט 9.5 ריבאונד למשחק בהרצליה אצלנו עשה רק 6.5. זה פשוט לא מתכנס

- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
אונוואקו עשה בהרצליה, קבאנגלה עשה את זה ביורוקאפאורי כתב:אני מצטער אבל הפועל וסנטר מפלצת עם ממוצע של מעל 9 ריבאונד למשחק לא יכול ללכת ביחד.גביזון כתב: ↑13 אפריל 2025, 12:46 קבאנגלה יכול לעשות רוטציית משחקים עם מוטלי במשחקי ליגה ולאפשר אחד לשני לנוח. הולכת להיות עונה מאד מאד עמוסה. שלא נגיע למצב שמוטלי נפצע ואין סנטר למשחקי יורוליג.
אפילו אונואקו שהיה עם כמעט 9.5 ריבאונד למשחק בהרצליה אצלנו עשה רק 6.5. זה פשוט לא מתכנס

-
- קיבל.ה 802 לייקים
ודווקא בינגהאם יכול להיות הסנטר השלישי. הוא צעיר, יש לו פוטנציאל, הוא מבין את ההיררכיה ולא כל שחקן זוכה להתאמן תחת איטודיס, בטח שלא בגיל כזה. ואחד כזה יירשם קבוע לליגה יחד עם אחד מ-2 הסנטרים הבכירים וצריך לזכור שבעונה ארוכה יש פציעות וכו' , וגם אם לא יגדילו את היורוליג, אנחנו מדברים על 34 משחקים(!) לפני שלב הפלייאוף. זה עומס משחקים מטורף.רדנקו כתב:מסכים. לדעתי לקבנגלה לא תהיה שום בעיה להיות סנטר יחד עם מוטלי. למוטלי יש בעיה שהוא מסתבך בעבירות ולכל סנטר שמשחק לידו יהיו הרבה דקות. אני כבר לא מדבר על הצורך ברוטציות בכזו כמות משחקים שיש ביורוליג. צריך אפילו 3 סנטרים לעונה כזו.Charlie כתב:למה כינור שלישי? סנטר יורוקאפ כמו ההוא מוונציה לא יסכים לחלוק את עמדה 5 עם מוטלי?
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
אוליי זה כבר דובר פה בעבר אבל עכשיו אחריי שהקבוצה הבטיחה את מקומה ביורוליג עד כמה רלוונטי לורנזו בראון? נראה שלא מצליח כל כך בפנתינאיקוס
- מילפורד
- קיבל.ה 2371 לייקים
אני לא מוותר על קבוקלו כל כך מהר, אני מאמין שאם הוא נשאר עוד עונה, בכימיה שהתפתחה כבר בקבוצה , שנה הבאה היא מפלצת.
אני גם חושב (ונשמע שגם בקבוצה חושבים ככה) שאחד החיזוקים החשובים לשנה הבאה זה המשכיות, בשביל הייתי רוצה לראות בערך 8 אם לא 9 שחקנים שהיו משמעותיים השנה ביורוקאפ נשארים בהפועל.
המשמעות של זה היא:
1. ים
2. פוסטר
3. בלייקני
4. איש
5. ברונו
6. מוטלי
7. תומר
8. בינגהאם (?)
9. בר/פלטין/בלייזר (?)
נצטרך להתחזק בעוד בין 3-5 שחקנים גם במצב הזה.
אם קבנגלה מגיע לסיפור הזה, זה כנראה במקום בינגהאם.
אני גם חושב (ונשמע שגם בקבוצה חושבים ככה) שאחד החיזוקים החשובים לשנה הבאה זה המשכיות, בשביל הייתי רוצה לראות בערך 8 אם לא 9 שחקנים שהיו משמעותיים השנה ביורוקאפ נשארים בהפועל.
המשמעות של זה היא:
1. ים
2. פוסטר
3. בלייקני
4. איש
5. ברונו
6. מוטלי
7. תומר
8. בינגהאם (?)
9. בר/פלטין/בלייזר (?)
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
למרות שבטח יחזור לחלאות אם כבר יחזור לארץ
- מילפורד
- קיבל.ה 2371 לייקים
מדברים על רכזים הרבה יותר טובים ממנו, בטח אחרי השנתיים האחרונות.
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
לארק הפועל כתב:אוליי זה כבר דובר פה בעבר אבל עכשיו אחריי שהקבוצה הבטיחה את מקומה ביורוליג עד כמה רלוונטי לורנזו בראון? נראה שלא מצליח כל כך בפנתינאיקוס
לא
לא
שומר כמו הביצים שלי
לא אוהב אותו
הלוואי יחזור לחלאות
-
- קיבל.ה 336 לייקים
חייבים להביא סנטר ריבאונדר, גם כמובן בגלל הצורך, אבל בעיקר שלא נצטרך לקרוא מאות הודעות של הפאוצ'ר שחופר על זה
-
- קיבל.ה 5940 לייקים
מסכים, גם שם יש בעיה.גביזון כתב: ↑13 אפריל 2025, 09:29 @הוקיץ'
אני חושב שיש לנו גם סוג של מילכוד קטן אולי בעמדת הגבוהים,, מימחשב שבכלל נגיע לזה, היינו בלחץ איך נשאיר אותם אם לא נעלה.
כרגע שלושת הגבוהים שלנו חתומים לעונה הבאה. נחש אל מה אדבר כעת? נכון הריבאונד
כל זה מתבטל אם דטמיטריוס ישחק עם 2 גבוהים זרים, ראינו איזה תקשורת מעולה (!!!) יש בין מוטלי וברונו ביחד במגרש למרות שלא תרגלנו את זה בכלל כל העונה.
אם נפתח עם תומר ליד מוטלי אך אחד מהם לא ריבאונדר להיט, תומר נתן קפיצה מטורפת בתחום הזה וגם ההגנתי בפלייייאוף, אבל הוא לא יכול לשחק ב200 אחוז כל העונה.
קו קדמי של מוטלי ותומר הוא קו רך וחלש הגנתית ליורוליג. לדעתי ברונו חייב לשחק כ4.
בנוסף, בינגהאם פוטנציאל אדיר אבל חסר לו נסיון ברמות האלה, אחרי שהוא ישתפשף הוא יהיה שחקן יורוליג מעולה לדעתי, אבל זה ייקח זמן ולא יודע אם זה יקרה אצלנו.
אנחנו חייבים להביא את קבאנגלה לתת ריבאונד והאסל, לא ברונו ולא בינגהאם 5:טובים מאבל הם 4 נהדרים.
אבל כמו שאמרת,ציד פלייאוף בפתח וצריך להתרכז ברבעק בזה.
הייתי מאוד שמח שיבוא קבנגלה שאני מאוד אוהב, מצד שני זה יצור סיטואציה שבה יש לנו את מוטלי וקבנגלה שלא מסוגלים לשחק ביחד, ואם גם איתי שגב יבוא אז בכלל.
בקיצור, הרבה כאבי ראש לאדון איטודיס.
-
- קיבל.ה 5940 לייקים
לדעתי גם פוסטר וגם תומר יכולים להיות שחקני רוטציה ברמת היורוליג, אבל אסור בתכלית האיסור לבנות עליהם לחמישיה. אני גם משער ששניהם ישארו.רדנקו כתב: ↑13 אפריל 2025, 12:37 לדעתי עם כל הכבוד לפוסטר, אני ממש לא בטוח שהוא 2 לרמת יורוליג. הוא מספיק יוצר לעצמו והוא נמוך. לדעתי הגארד היחיד שיכול להתאים לרמה הזו הוא בלייקני.
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
בדיוק, משאיר את שניהם לא בחמישיה.הוקיץ' כתב:לדעתי גם פוסטר וגם תומר יכולים להיות שחקני רוטציה ברמת היורוליג, אבל אסור בתכלית האיסור לבנות עליהם לחמישיה. אני גם משער ששניהם ישארו.רדנקו כתב: ↑13 אפריל 2025, 12:37 לדעתי עם כל הכבוד לפוסטר, אני ממש לא בטוח שהוא 2 לרמת יורוליג. הוא מספיק יוצר לעצמו והוא נמוך. לדעתי הגארד היחיד שיכול להתאים לרמה הזו הוא בלייקני.
-
- קיבל.ה 976 לייקים
לא רואה את תומר תורם ביורוליג. לחשוב עליו נגד פטרושב ושאר הנפילים שמשחקים שם בעמדה 4, לא כוחות.
מקווה שאתם מוכנים, ב36 השעות הקרובות הכדורסל האירופי הולך לרעוד.
-
- קיבל.ה 976 לייקים
- מילפורד
- קיבל.ה 2371 לייקים
מה צריך רמז? זה ברור על מה הוא מדבר וגם ברור כבר חודש בערך שברגע שנבטיח יורוליג זה קורה.
-
- קיבל.ה 336 לייקים
ריף גרוס טוען שהמטרה היא המשכיות, ושההתלבטות היחידה היא פוסטר ( כמובן שרגלנד לא ישאר ).
ואז השאלה אם ים פותח ליד ההוא שאמור לחתום עכשיו - כי אחרי מה שקורה איתו איך בדיוק לא- או שמביאים 2 לחמישיה במקום פוסטר או שבלייקני יפתח. צריך 3 פותח, 5 ריבאונדר בשביל גביזונה ואיתי שגב. וזה גם אומר שקבוקלו יפתח, אלא אם ה5 יוכל לשחק איכשהו עם מוטלה.
ואז השאלה אם ים פותח ליד ההוא שאמור לחתום עכשיו - כי אחרי מה שקורה איתו איך בדיוק לא- או שמביאים 2 לחמישיה במקום פוסטר או שבלייקני יפתח. צריך 3 פותח, 5 ריבאונדר בשביל גביזונה ואיתי שגב. וזה גם אומר שקבוקלו יפתח, אלא אם ה5 יוכל לשחק איכשהו עם מוטלה.
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
תקשיב טוב אחרי ה10 ימים האלה אני צריך שיקום פיזי ונפשי, קצת להתאושש, תרחם.TaCMaN11 כתב:מקווה שאתם מוכנים, ב36 השעות הקרובות הכדורסל האירופי הולך לרעוד.
-
- קיבל.ה 420 לייקים
עם כל האהבה (ויש המון), מבין הזרים הייתי מוותר על קבוקלו, ויינרייט ורגלנד
רואה שחורות המקורי
-
- קיבל.ה 1566 לייקים
אני מנסה לעשות סדר גם עם עמדות וגם לליגה.מילפורד כתב: ↑13 אפריל 2025, 13:08 אני לא מוותר על קבוקלו כל כך מהר, אני מאמין שאם הוא נשאר עוד עונה, בכימיה שהתפתחה כבר בקבוצה , שנה הבאה היא מפלצת.
המשמעות של זה היא:
1. ים
2. פוסטר
3. בלייקני
4. איש
5. ברונו
6. מוטלי
7. תומר
8. בינגהאם (?)
9. בר/פלטין/בלייזר (?)
לדעתי מבחינת ישראלים:
ים, ברטי, פלטין,תומר נשארים...
לא רואה 3/4 עדיף על בליזר ויש צורך גם ב5.
זה אומר שחסרים לנו לפחות 2 ישראלים בכירים, רצוי כאלו שיוכלו לתת דקות ביורוליג.
מבחינת גבוהים לדעתי העדיפות היא הל וולף אם הוא לא בNBA, ואם לא טי גי ליף. שגף / צ'אצ'ה זה עדיפות שלישית / רביעית.
אותו דבר בגארדים, בן שרף אם הוא לא בNBA עדיפות ראשונה, מודה שאין לי רעיון למישהו נוסף, אולי מקס הידיגר. אבל לא בטוח בזה בכלל, יש גם את הבן של שארפ שעכשיו במכללות. מהארץ רק בורג עושה עלי רושם או להמשיך עם נועם.
זרים.
ברור שצריך רכז / קומבו נוסף ליד ים, וכומבן שיש את הזה שמדברים עליו. זר 1
אם פוסטר / בליקני נשארים ולדעתי כרגע כן אז יחד עם הישראלים זה סוגר הרמתית את עמדות 1-2.5. 3 זרים
עמדה 3 לדעתי חייבת שינוי, עם כל האהבה לאיש... פוסטר / בליקני הם 2.5 לא 3. חייבים 3 שהוא לא רק פקטור הגנתית אלא גם כזה התקפי. ולדעתי הוא צריך להיות 3.5 אפילו. זר רביעי.
לדעתי חובה 3 זרים גבוהים על מוטלי כ 5 אין מחלוקות. קאבוקלו כ 4 שיכול לשחק 5 הוא גם משהו שאין עליו מחלוקות.
הזר הגבוה השלישי מאוד תלוי בשאר השחקנים שנביא כולל הישראלים. לדעתי נצטרך עוד 3-4 כזה ואז אם יש גיבוי טוב לצבע אין בעיה להישאר עם בינגהאם כזר השמיני.
-
- קיבל.ה 186 לייקים
משחרר את ווינרייט (שחקן יקר שלא נותן כלום התקפית), גם את פוסטר כנראה הייתי משחרר (מאוד לא יציב... אם לא ההתפוצצות של בלייקני בחצי ובגמר, לדעתי היתה פה הרבה ביקורת על התפקוד שלו).
חשוב מאוד להאריך חוזה לבלייקני, הקפיצה שלו בהבנת משחק, בקבלת החלטות, בהגנה, בהתקפה, בהשתלבות שלו בקבוצה, אפילו הקליעה שלו השתפרה - וואו, חתיכת שאפו לאיטודיס.
חשוב מאוד להאריך חוזה לבלייקני, הקפיצה שלו בהבנת משחק, בקבלת החלטות, בהגנה, בהתקפה, בהשתלבות שלו בקבוצה, אפילו הקליעה שלו השתפרה - וואו, חתיכת שאפו לאיטודיס.
-
- קיבל.ה 5940 לייקים
מציע לכולם לשכוח מוולף ושרף.
שניהם יבחרו בסיבוב הראשון ויקבלו חוזה מובטח.
שניהם יבחרו בסיבוב הראשון ויקבלו חוזה מובטח.
-
- קיבל.ה 129 לייקים
-
- קיבל.ה 129 לייקים
-
- קיבל.ה 1474 לייקים
לצערי לא רואה מקום לאיש בסגל שרוצים לבנות בעונה הבאה. פוסטר זה סימן שאלה, תלוי באופציות למשבצת שלו, צריך לזכור שחייבים סגל עמוק. ראינו מה קורה עכשיו עם הרכזים (כביכול העמדה הכי עמוסה בהפועל).
בין קבוקלו לבינגהאם, בהנחה שמביאים גבוה נוסף, נשאיר למאסטרו להחליט. לא פשוט בכלל
בין קבוקלו לבינגהאם, בהנחה שמביאים גבוה נוסף, נשאיר למאסטרו להחליט. לא פשוט בכלל
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
אני לא מוותר על פוסטר בחיים כשחקן שעולה מהספסל.
בן 30 בעוד חודשיים, קבלן מאני טיים, עונה שעברה עם ריטאס באליפות ליטא זכה שם mvp הפלייאוף, הביא להם אליפות בידיים שלו, ואצלנו זכה ביורוקאפ עם התייצבות מעולה בפלייאוף.
אחלה פוסטר, שחקן מצויין לעלות איתו מהספסל, להשאיר.
בן 30 בעוד חודשיים, קבלן מאני טיים, עונה שעברה עם ריטאס באליפות ליטא זכה שם mvp הפלייאוף, הביא להם אליפות בידיים שלו, ואצלנו זכה ביורוקאפ עם התייצבות מעולה בפלייאוף.
-
- קיבל.ה 1474 לייקים
כי הוא תופס מקום של זר בליגה וברישום, ושחקן סגל ביורוליג, ומה שהוא הביא בטוטל בעונה שלמה זה לא משהו בכלל, והוא שיחק המון משחקים.
עם כל האהבה, הוא חתיכת אוברפייד.
עם כל האהבה, הוא חתיכת אוברפייד.
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1110 לייקים
לגבי הפלייאוף ליגה השנה, אם מביאים את מיצ'יץ', על מי אתם מוותרים ברישום זרים?
מבחינתי ברור שרגלנד ובינגהאם בחוץ ואז השאלה מי השלישי. אם קבוקלו, כשמוטלי יורד לנוח אנחנו משחקים עם מירון רוינה או תומר בחמש. אם ויינרייט, אנחנו בנחיתות פיזית בעמדה שלוש. אם פוסטר, אנחנו לוקחים סיכון שכשבלייקני לא על המגרש אין לנו סקורר בקו האחורי
מבחינתי ברור שרגלנד ובינגהאם בחוץ ואז השאלה מי השלישי. אם קבוקלו, כשמוטלי יורד לנוח אנחנו משחקים עם מירון רוינה או תומר בחמש. אם ויינרייט, אנחנו בנחיתות פיזית בעמדה שלוש. אם פוסטר, אנחנו לוקחים סיכון שכשבלייקני לא על המגרש אין לנו סקורר בקו האחורי
-
- קיבל.ה 1474 לייקים
זה פשוט - אם מיציץ בפנים, אחד מבין פוסטר, בלייקני או איש צריך לשבת בחוץ.
תלוי יריבה לדעתי
תלוי יריבה לדעתי
-
- קיבל.ה 129 לייקים
מסכים איתך לגמריגביזון כתב: ↑13 אפריל 2025, 21:35 אני לא מוותר על פוסטר בחיים כשחקן שעולה מהספסל.
נכון לא תמיד יציב אבל אחלה פוסטר
-
- קיבל.ה 297 לייקים
-
- קיבל.ה 1474 לייקים
אני מת על פוסטר, והייתי בין היחידים שהגנו עליו פה בתחילת העונה כשכולם אמרו להעיף את השמן הזה.גביזון כתב:אני לא מוותר על פוסטר בחיים כשחקן שעולה מהספסל.
מצד שני הוא מעולם לא שיחק ביורוליג, ויש מצב שכמו רגלנד, אולי זה טיפה גדול עליו.
מצד שלישי הוא יכול להיות אחלה שחקן משלים. כאב ראש חיובי לאיטודיס