הגרלת רבע גמר - מול הפועל ר"ג בחוץ
- סומך
- קיבל.ה 1326 לייקים
מתי חצי הגמר?
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 426 לייקים
-
- קיבל.ה 516 לייקים
מחצית שניה רעה.
30 דקות ראשונות היה נהדר, תראה הקלטה.
משטרה מנהלת והתאחדות זבל!
חלאס כבר עם הגנבת דעת שלהם בנושא הפירוטכניקה! זו תרבות
אוהדים שמקובלת בכל העולם ובמדינות הרבה יותר נורמטיביות מאיתנו! לא משנה מתי תדליק זה לא סבבה להם! פתחו בזמן עלית שחקנים לדשא מה לא בסדר ובמה זה הפריע למהלך המשחק?
תאשרו את זה כבר עם חוקים ונהלים ברורים מתי מותר ומתי אסור וגם את הרימוני עשן לא ייזרקו וישאירו את זה בגבולות היציע!
שלא נדבר על הבושה שהיית בחוץ
אנשים נרמסים אחד תחת השני ובכל זאת כל מה שרוצים להכניס מכניסים! לי לא רק לא עדו בידוק אפילו לא סרקו לי את הכרטיס פשוט אמרה לי המאבטחת לעבור ולהיכנס!
חלאס כבר עם הגנבת דעת שלהם בנושא הפירוטכניקה! זו תרבות
אוהדים שמקובלת בכל העולם ובמדינות הרבה יותר נורמטיביות מאיתנו! לא משנה מתי תדליק זה לא סבבה להם! פתחו בזמן עלית שחקנים לדשא מה לא בסדר ובמה זה הפריע למהלך המשחק?
תאשרו את זה כבר עם חוקים ונהלים ברורים מתי מותר ומתי אסור וגם את הרימוני עשן לא ייזרקו וישאירו את זה בגבולות היציע!
שלא נדבר על הבושה שהיית בחוץ
אנשים נרמסים אחד תחת השני ובכל זאת כל מה שרוצים להכניס מכניסים! לי לא רק לא עדו בידוק אפילו לא סרקו לי את הכרטיס פשוט אמרה לי המאבטחת לעבור ולהיכנס!
-
- קיבל.ה 693 לייקים
- עידן סרור
- קיבל.ה 372 לייקים
חבל שאין מי שיעמיד לדין את המשטרה.
בלאגן של מדינת עולם שלישי.
כואב לי על הילדים הקטנים שצריכים לסבול מזה, חוויה טראומתית.
חיכיתי חצי שעה בתור ליציע ובסוף נכנסתי בלי כרטיס(לא היה מי שיקרא את הברקוד), אם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק.
בלאגן של מדינת עולם שלישי.
כואב לי על הילדים הקטנים שצריכים לסבול מזה, חוויה טראומתית.
חיכיתי חצי שעה בתור ליציע ובסוף נכנסתי בלי כרטיס(לא היה מי שיקרא את הברקוד), אם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק.
-
- קיבל.ה 1761 לייקים
וולף כתב:אני דווקא מעדיף שאם כבר להפסיד, שיהיה הפסד מפואר של איזה 3-4, שספרא יבינו את הפער מליגת העל

- עידן סרור
- קיבל.ה 372 לייקים
משטרה שמנסה לעשות על אוהדי הפועל תקדים.
בשישי האחרון אוהדי ביתר הדליקו רימוני עשן כתומים, מישהו צייץ נגד?
יש סרטונים ברשת של אנשי לה פמילייה לועגים וצוחקים על היד הקטועה ומותו של הירש גולדברג(חטוף שנרצח), מישהו שמע את מיקי זוהר? איתמר בן גביר? משטרה?
כמובן שלא.
אם ערבי רנדומלי היה עושה את זה, מעניין כמה ימי מעצר היה מקבל.
יש סרטונים ברשת של אנשי לה פמילייה לועגים וצוחקים על היד הקטועה ומותו של הירש גולדברג(חטוף שנרצח), מישהו שמע את מיקי זוהר? איתמר בן גביר? משטרה?
כמובן שלא.
- עידן סרור
- קיבל.ה 372 לייקים
אין לי מושג על מה אתם מדברים.SickleCell כתב: ↑25 פברואר 2025, 20:51 לא הבנתי, לדעתם האב השכול שהגיע למשחק ונערך עבור בנו טקס מרגש הוא חסר חשיבות? לא מגיע לו לראות משחק, קצת נחת? קצת שמחה בלב לאזרחים של המדינה המחורבנת הזאת שלא מפסיקה לדפוק ולדפוק ולדפוק אותם?
איזה טקס היה? מתי?
-
- קיבל.ה 1154 לייקים
מור בוסקילה שחקן ונראה אחלה בחור
הלוואי שאיכשהו יגיע אלינו שנה הבאה
-
- קיבל.ה 1609 לייקים
הדליקו ביציע, לא זרקו לדשאעידן סרור כתב: ↑25 פברואר 2025, 23:48 משטרה שמנסה לעשות על אוהדי הפועל תקדים.
כמובן שלא.
לא זורקים דברים לדשא
לא זורקים דברים לדשא
לא זורקים דברים לדשא
-
- קיבל.ה 130 לייקים
שחקן מעולה. פורסם שב״ש רוצים אותו לדעתי. הלוואי ונצליח לעקוץ.אוגוסטוס היל כתב: ↑26 פברואר 2025, 00:03 מור בוסקילה שחקן ונראה אחלה בחור
במחיר סביר הוא וחטואל יכולים להיאבק על עמדת הקיצוני שמאלי אצלנו בעונה הבאהאוגוסטוס היל כתב: ↑26 פברואר 2025, 00:03 מור בוסקילה שחקן ונראה אחלה בחור
- עידן סרור
- קיבל.ה 372 לייקים
ממתי מפוצצים משחקים על זה?בני12 כתב: ↑26 פברואר 2025, 00:06הדליקו ביציע, לא זרקו לדשאעידן סרור כתב: ↑25 פברואר 2025, 23:48 משטרה שמנסה לעשות על אוהדי הפועל תקדים.
כמובן שלא.
לא זורקים דברים לדשא
לא זורקים דברים לדשא
לא זורקים דברים לדשא
- SickleCell
- קיבל.ה 470 לייקים
אחרי הפירוטכניקה וכאשר השחקנים עמדו על הדשא. אב שכול שבנו נפל בג׳באליה הגיש את כדור המשחק לשופט ונעמד במרכז לשירת ההימנון. גם זה לא הופרע על ידי המיצג. השוטרים האטומים המשיכו לבלבל במוח על הדשא כידוע חצי שעה לאחר מכן עד פתיחת המשחק.עידן סרור כתב: ↑25 פברואר 2025, 23:50אין לי מושג על מה אתם מדברים.SickleCell כתב: ↑25 פברואר 2025, 20:51 לא הבנתי, לדעתם האב השכול שהגיע למשחק ונערך עבור בנו טקס מרגש הוא חסר חשיבות? לא מגיע לו לראות משחק, קצת נחת? קצת שמחה בלב לאזרחים של המדינה המחורבנת הזאת שלא מפסיקה לדפוק ולדפוק ולדפוק אותם?
איזה טקס היה? מתי?
- עידן סרור
- קיבל.ה 372 לייקים
יכול להעיד על עצמי, לא שמתי לב לזה עם כל ההמולה והבלאגן.SickleCell כתב: ↑26 פברואר 2025, 06:43אחרי הפירוטכניקה וכאשר השחקנים עמדו על הדשא. אב שכול שבנו נפל בג׳באליה הגיש את כדור המשחק לשופט ונעמד במרכז לשירת ההימנון. גם זה לא הופרע על ידי המיצג. השוטרים האטומים המשיכו לבלבל במוח על הדשא כידוע חצי שעה לאחר מכן עד פתיחת המשחק.עידן סרור כתב: ↑25 פברואר 2025, 23:50אין לי מושג על מה אתם מדברים.SickleCell כתב: ↑25 פברואר 2025, 20:51 לא הבנתי, לדעתם האב השכול שהגיע למשחק ונערך עבור בנו טקס מרגש הוא חסר חשיבות? לא מגיע לו לראות משחק, קצת נחת? קצת שמחה בלב לאזרחים של המדינה המחורבנת הזאת שלא מפסיקה לדפוק ולדפוק ולדפוק אותם?
איזה טקס היה? מתי?
-
- קיבל.ה 402 לייקים
משחק שהיה על סף ביטול בגלל פירוטכניקה. לא משנה מה אומרים לעצמנו ומה אומרים על המשטרה, זה יעלה לנו בעונש משמעותי.
- רווי
- קיבל.ה 747 לייקים
מפה לשם אנחנו עם 20 משחקים ללא הפסד בכל המסגרות (17 ניצחונות 3 תיקו) ורק 10 ספיגות. ומה שנותר לנו עד סוף הליגה הסידרה זה מפגשים מול קבוצות פלייאוף תחתון (מבלי לזלזל כמובן).
OMG עווופררר
-
- קיבל.ה 130 לייקים
זה באמת הפך את האירוע של המשטרה להזוי, כי אחרי שכל העשן כבר התפוגג עשו במועד ובזמן את הטקס לזכרו של החייל ז״ל ואת שירת ההמנון.SickleCell כתב: ↑26 פברואר 2025, 06:43אחרי הפירוטכניקה וכאשר השחקנים עמדו על הדשא. אב שכול שבנו נפל בג׳באליה הגיש את כדור המשחק לשופט ונעמד במרכז לשירת ההימנון. גם זה לא הופרע על ידי המיצג. השוטרים האטומים המשיכו לבלבל במוח על הדשא כידוע חצי שעה לאחר מכן עד פתיחת המשחק.עידן סרור כתב: ↑25 פברואר 2025, 23:50אין לי מושג על מה אתם מדברים.SickleCell כתב: ↑25 פברואר 2025, 20:51 לא הבנתי, לדעתם האב השכול שהגיע למשחק ונערך עבור בנו טקס מרגש הוא חסר חשיבות? לא מגיע לו לראות משחק, קצת נחת? קצת שמחה בלב לאזרחים של המדינה המחורבנת הזאת שלא מפסיקה לדפוק ולדפוק ולדפוק אותם?
איזה טקס היה? מתי?
אף אחד לא הבין שיש אירוע כלשהו שמסכן את קיום המשחק, זה היה מחוץ לקונטקסט. זה ברמה שבערוץ הספורט דיווחו שהסיבה לעיכוב בפתיחת המשחק היא הקהל שמחכה מחוץ לאיצטדיון, רק אחרי עשר דקות הם עדכנו שהסיבה זה המופע פירוטכניקה שקרה רבע שעה לפני זה.
יש סיכוי לדעתי שהם עשו דווקא בגלל הכמה בודדים שצעקו שטויות על המשטרה באמצע הטקס לחייל הנופל.
- Scofield
- קיבל.ה 230 לייקים
חניה (שעה לפני המשחק ויציאה ישר אחרי), בפנגו, לקחו לי 45 שקל.
בחיים לא שילמתי ככה על חניה באף איצטדיון ועוד כשמדובר בפנגו.
תרופות לעיריית רמת גן
טפי
בחיים לא שילמתי ככה על חניה באף איצטדיון ועוד כשמדובר בפנגו.
תרופות לעיריית רמת גן
טפי
הפועל זה מיום הולדתי
הפועל תל אביב עד יום מותי
השורה הקבועה
הפועל תל אביב עד יום מותי
השורה הקבועה
-
- קיבל.ה 1154 לייקים
-
- קיבל.ה 753 לייקים
מפגשים עם קבוצות שיהיו כנראה בפליאוף התחתון הם הכי מסוכנים.
קבוצות שבאות להסתגר, עם אוטובוס ברחבה ומשיכת זמן מתחילת המשחק (ראה נוף הגליל) ומקוות להוציא נקודה ולזכות בתהילה.
צריך להיות מאד ממוקדים, ללא היבריס(כמו דאבל" ועוד שטויות...) כדי לא ליפול במשחקים האלה כמו שנפלנו בחלקם עם דגו.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 1609 לייקים
מאז חיפה-מכבי כנראה.עידן סרור כתב: ↑26 פברואר 2025, 02:35ממתי מפוצצים משחקים על זה?בני12 כתב: ↑26 פברואר 2025, 00:06הדליקו ביציע, לא זרקו לדשאעידן סרור כתב: ↑25 פברואר 2025, 23:48 משטרה שמנסה לעשות על אוהדי הפועל תקדים.
כמובן שלא.
לא זורקים דברים לדשא
לא זורקים דברים לדשא
לא זורקים דברים לדשא
וזה לא ממש משנה, אם לא יזרקו דברים לדשא, לא תהיה עילה
-
- קיבל.ה 753 לייקים
תודה לשחקנים לצוות המיקצועי להנהלה על עוד הישג נהדר, העפלה לחצי גמר. תודה למי שהגיע לאצטדיון והיה שותף לעידוד. מספר תובנות שלי:
א. יאזן במשחק מאד בינוני על גבול החלש.
ב. גוקו עם שער אדיר , אבל חייב מאד לשפר שחרור מהיר של כדור, ובעיקר לא לקחת סיכונים כשהוא מוקף בשחקנים שלוחצים. מקווה שהשער הזה יתן לשחקני הקישור הבנה שלפעמים,בעיטה מ 20 מטר עדיפה על עוד כידרור ונסיון להכניס כדור בצפיפות.
ג. הפציעה של מאקריץ יצרה בעיה. שבירו לא הצליח להיכנס לנעליו והאפקטיביות של משחק ההתקפה מאד ירדה. יתכן וברדה היה צריך לתת הנחייה לשנות סגנון משחק. בפעם המי יודע כמה, מאקריץ הראה מדוע ברדה מעדיף אותו. מקווה שיחזור מהר מהפציעה.
ד. לוויר יש בעיה בהתמודדות עם חלוצים זריזים, דריבליסטיים ומהירים. מקווה שמישהו מיקצועי ישב איתו על כל המהלכים שלו וינתח איתו היכן הצליח (לדעתי כששמר קרוב ולא נתן מרווח לחלוץ) והיכן נכשל. מאחל לו שיחלים מהר.
ה. שבירו במשחק מאכזב, מאד.
ו. הלכנו אחורה יותר מידי , (ברדה ציין זאת בראיון), וזההזמין לחץ מרג בסמוך ל 16 ולשער. טעות קטנה והמשחק היה משתנה.
ז. בנימין נחלש והוחלף בצדק אבל הרי כהן היה שקוף גם במשחק ההגנה וגם במשחק ההתקפה. היה עדיף להכניס את אלקוקין שיש לו כדורגל הרבה יותר ורסטילי.
ח. רוטמן במשחק משופר. רואים את ההשפעה של ברדה. הוא מבין שהוא חייב לתת יותר במשחק ההגנתי.
א. יאזן במשחק מאד בינוני על גבול החלש.
ב. גוקו עם שער אדיר , אבל חייב מאד לשפר שחרור מהיר של כדור, ובעיקר לא לקחת סיכונים כשהוא מוקף בשחקנים שלוחצים. מקווה שהשער הזה יתן לשחקני הקישור הבנה שלפעמים,בעיטה מ 20 מטר עדיפה על עוד כידרור ונסיון להכניס כדור בצפיפות.
ג. הפציעה של מאקריץ יצרה בעיה. שבירו לא הצליח להיכנס לנעליו והאפקטיביות של משחק ההתקפה מאד ירדה. יתכן וברדה היה צריך לתת הנחייה לשנות סגנון משחק. בפעם המי יודע כמה, מאקריץ הראה מדוע ברדה מעדיף אותו. מקווה שיחזור מהר מהפציעה.
ד. לוויר יש בעיה בהתמודדות עם חלוצים זריזים, דריבליסטיים ומהירים. מקווה שמישהו מיקצועי ישב איתו על כל המהלכים שלו וינתח איתו היכן הצליח (לדעתי כששמר קרוב ולא נתן מרווח לחלוץ) והיכן נכשל. מאחל לו שיחלים מהר.
ה. שבירו במשחק מאכזב, מאד.
ו. הלכנו אחורה יותר מידי , (ברדה ציין זאת בראיון), וזההזמין לחץ מרג בסמוך ל 16 ולשער. טעות קטנה והמשחק היה משתנה.
ז. בנימין נחלש והוחלף בצדק אבל הרי כהן היה שקוף גם במשחק ההגנה וגם במשחק ההתקפה. היה עדיף להכניס את אלקוקין שיש לו כדורגל הרבה יותר ורסטילי.
ח. רוטמן במשחק משופר. רואים את ההשפעה של ברדה. הוא מבין שהוא חייב לתת יותר במשחק ההגנתי.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
- הפועל
- קיבל.ה 1710 לייקים
- יצירת קשר:
סיכום אתמול - הילד שלי נמחץ 20 דקות בתור בכניסה בשביל ש
1. מרוב בלגן לא יבדקו בכלל כרטיסים
2. ה"בידוק" יסתכם במאבטח קשיש שמלטף לי את התיק
3. בכניסה ליציע יקבל את פנינו מופע הזיקוקים של יום העצמאות שדווקא כן עבר בידוק
4. נשב בפנים על יציע מתפורר ומיושן שמספיק לעמוד על כיסא בשביל שיישבר
5. כל זה באצטדיון שבבעלות ההתאחדות
איזה עולב
1. מרוב בלגן לא יבדקו בכלל כרטיסים
2. ה"בידוק" יסתכם במאבטח קשיש שמלטף לי את התיק
3. בכניסה ליציע יקבל את פנינו מופע הזיקוקים של יום העצמאות שדווקא כן עבר בידוק
4. נשב בפנים על יציע מתפורר ומיושן שמספיק לעמוד על כיסא בשביל שיישבר
5. כל זה באצטדיון שבבעלות ההתאחדות
איזה עולב
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
- קיבל.ה 2304 לייקים
היתרון הוא שרוב הקבוצות בליגה כבר סיימו את העונה מבחינתם, נכון שפלייאוף עליון יכול להביא להם משחק בית נגד הפועל או נגד פ"ת וככה תהיה הכנסה יפהאדום ותיק כתב: ↑26 פברואר 2025, 10:35מפגשים עם קבוצות שיהיו כנראה בפליאוף התחתון הם הכי מסוכנים.
קבוצות שבאות להסתגר, עם אוטובוס ברחבה ומשיכת זמן מתחילת המשחק (ראה נוף הגליל) ומקוות להוציא נקודה ולזכות בתהילה.
צריך להיות מאד ממוקדים, ללא היבריס(כמו דאבל" ועוד שטויות...) כדי לא ליפול במשחקים האלה כמו שנפלנו בחלקם עם דגו.
אבל רוב הקבוצות בליגה יודעות שלרדת הם לא ירדו ולעלות הם לא יעלו.
-
- קיבל.ה 130 לייקים
ובשולי הדברים, האיציק ברוך הבכיין הזה נשאל בראיון "אלוהים לא רצה שתנצחו את המשחק הזה?", וענה "לא חושב שאלוהים לא רצה, אולי המשטרה לא רצתה". כמה עליבות בתגובות המתבכיינות הקבועות שלו, על פארסה של המשטרה שלדעתי פגעה בנו יותר משפגעה בהם (שלושה שחקנים שלנו סיימו את המשחק הזה עם פציעה בשריר ירך אחורי בגלל הדחיה בפתיחת המשחק בתנאים של קור משמעותי).
אתמול בשידור שאלו האם הקבוצה הזאת מספיק טובה לליגת על.
התשובה שלי - לא עם הקישור הזה
התשובה שלי - לא עם הקישור הזה
- עידן סרור
- קיבל.ה 372 לייקים
אני מסכים לגבי זה שאסור לזרוק לדשא.
במשחק של חיפה נעצר המשחק הרבה פעמים, סטייל הדרבי שהיה לפני כמה שנים עם הכדורים.
פה המשחק לא נעצר בכלל ומי שניסה לקבוע על פיצוץ המשחק זה המשטרה.
זה חתיכת אבסורד ותקדים שבא על גבנו.
-
- קיבל.ה 130 לייקים
הקבוצה לא צריכה להיות טובה בשביל צמרת ליגת העל, אנחנו לא בליגת העל. אנחנו צריכים להיות מספיק טובים כדי לעלות לליגת העל, ולעלות ליגה בפועל. ואם אפשר - שיהיה לנו שלד של שחקנים טובים מספיק כדי לבנות סביבם קבוצת ליגת על חזקה בעונה הבאה, ולדעתי השלד הזה קיים. ומה שנחמד זה שיש לנו עומק בקבוצה שהיית מצפה לראות בקבוצת ליגת על, לא בקבוצה בלאומית, וברדה מנצל את היתרון הזה היטב.
-
- קיבל.ה 2393 לייקים
צריכים לכוון לפלאוף עליון , אבל בשביל זה חייבים קישור אחר קודם כל
אנחנו לא יכולים להסתפק בלא לרדת ליגה .
נחמד שיש לנו סגל רחב אבל הוא רחב לליגה הלאומית
-
- קיבל.ה 2393 לייקים
אם באמת יורידו לנו נקודה צריך לפרוש מהליגה פה
- Hapolo
- קיבל.ה 812 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4729 לייקים
- כרובית
- קיבל.ה 1008 לייקים
-
- קיבל.ה 368 לייקים
אשמח להצטרף לתביעה ייצוגית נגד חברה האבטחה ומשטרת ישראל, על העיכוב בכניסה למשחק רבע גמר הגביע, מה שמנע מהאוהדים שהתעכבו בחוץ לצפות במופע הפירוטכניקה לפני תחילת המשחק
- רועי גווארה
- קיבל.ה 351 לייקים
לא ראו לפחות את הזיקוקים מבחוץ?
אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)