הימור שלי שחוזר עוד שני משחקים ישר להרכב. אולי אפילו לדרבי גביע. הלוואי ואתבדה
איטודיס
-
- קיבל.ה 449 לייקים
-
- קיבל.ה 545 לייקים
-
- קיבל.ה 1370 לייקים
אם הוא לא ירשום את בברלי לחצי גמר ובתקווה שנעפיל אז גם לגמר יהיה אפשר לומר שהוא מבין כמה הגביע הזה קריטי.
בכללי פברואר הנוכחי קריטי מאוד משתי סיבות.
הגביע וחתימת החוזה והתשלום לשיפוץ האולם. זכיה בגביע והעברת התשלום תוביל לירידת מפלס הלחץ בצורה דרמטית ולהרגעת הרוחות. הדחה בחצי (בעיקר אם נתבזה) ובלאגן עם האולם והבלאגן יחגוג אצלנו בלי פרופורציה
הגביע וחתימת החוזה והתשלום לשיפוץ האולם. זכיה בגביע והעברת התשלום תוביל לירידת מפלס הלחץ בצורה דרמטית ולהרגעת הרוחות. הדחה בחצי (בעיקר אם נתבזה) ובלאגן עם האולם והבלאגן יחגוג אצלנו בלי פרופורציה
-
- קיבל.ה 1068 לייקים
איפה חותמים על גביע והרגעת הרוחות?Red_man כתב: ↑02 פברואר 2025, 17:33 אם הוא לא ירשום את בברלי לחצי גמר ובתקווה שנעפיל אז גם לגמר יהיה אפשר לומר שהוא מבין כמה הגביע הזה קריטי.
-
- קיבל.ה 1370 לייקים
אני חושב ש1/2 לא ירגיעו את הרוחות אלא רק 2/2ארז שדה כתב: ↑02 פברואר 2025, 18:48איפה חותמים על גביע והרגעת הרוחות?Red_man כתב: ↑02 פברואר 2025, 17:33 אם הוא לא ירשום את בברלי לחצי גמר ובתקווה שנעפיל אז גם לגמר יהיה אפשר לומר שהוא מבין כמה הגביע הזה קריטי.
-
- קיבל.ה 2601 לייקים
עדיין קונה זכייה בגביע גם אם זה אומר לעוף בשמינית ביורוקאפ , שכחתם במי מדובר כבר ?
- רדנקו
- קיבל.ה 1682 לייקים
יש לנו בקבוצה שחקן אחד שמסוגל להכניס כדור לגבוהים כשהם לא פנויים לגמרי מעל שחקן נמוך ושמור הוא רגלנד.גביזון כתב:כל המשחקים האחרונים ובכלל כל המשחקים שהסבכנו אנחנו לא מצליחים להכניס כדור למוטלי או קבוקלו בפנים, ואיטודיס לא מוצא לזה פתרון.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
מדר פשוט משקשק ומפחד להכניס כדור פנימה. בר מנסה אבל לא מסוגל וגם בברלי לא ממש מסוגל.
היחיד שאיכשהו עושה את זה פעם פעמיים הוא איש ותומר כדור אחד מצליח למסור וכדור שני מאבד. וככה זה נראה.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1068 לייקים
אומרים שרגלנד חלש בהגנה אבל לדעתי יתרונותיו עולים בהרבה על חסרונותיו והוא חייב לשחק יותר.רדנקו כתב: ↑02 פברואר 2025, 22:41יש לנו בקבוצה שחקן אחד שמסוגל להכניס כדור לגבוהים כשהם לא פנויים לגמרי מעל שחקן נמוך ושמור הוא רגלנד.גביזון כתב:כל המשחקים האחרונים ובכלל כל המשחקים שהסבכנו אנחנו לא מצליחים להכניס כדור למוטלי או קבוקלו בפנים, ואיטודיס לא מוצא לזה פתרון.
מדר פשוט משקשק ומפחד להכניס כדור פנימה. בר מנסה אבל לא מסוגל וגם בברלי לא ממש מסוגל.
היחיד שאיכשהו עושה את זה פעם פעמיים הוא איש ותומר כדור אחד מצליח למסור וכדור שני מאבד. וככה זה נראה.
-
- קיבל.ה 515 לייקים
איטודיס מאמן נהדר, וזכינו שהוא מאמן שלנו. לא אני צריך לשבח אותו, זה ברור.
אבל, רבאק, כבר משחק שני שאנחנו מפסידים בכדור אחרון כי לא עושים פאול, ופעמיים הוא מאשים את השחקנים על זה.
זה לא מוצא חן בעיניי. אם אמרת לעשות פאול והם לא עשו זאת בעיה של המאמן. אם לא אמרת לעשות פאול - גם זו הבעיה של המאמן.
אני לא מקבל מיליון דולר ופעמיים אני צועק לעשות פאול, פעם אחת (נגד בודצ'נוסט) הייתי רחוק מדי (בארץ, והמשחק היה בבולגריה) אז לא שמעו אותי כנראה ( :evil-grin) ובברלי עשה פאול בזריקה ל3. בפעם השניה, נגד באר שבע, ישבתי מאחורי הספסל ובטיים אאוט צרחתי שיעשו פאול כשהינאס מסתובב אליי ומנסה להשתיק אותי, המשכתי לצעוק ובאמת עשו פאול וזה היה בסדר - הם החטיאו זריקה אחת והורידו את ההפרש ל1. תומר העלה ל2, ושוב כדור שלהם, כדור אחרון. אני שוב צורח לעשות פאול (ולהשאיר את ההכרעה אצלנו כשאנחנו מנטרלים את האופציה להפסיד), ואז לא עשו וקיבלנו את השלשה על הראש.
מישהו יכול להסביר לי מה הולך פה?
אבל, רבאק, כבר משחק שני שאנחנו מפסידים בכדור אחרון כי לא עושים פאול, ופעמיים הוא מאשים את השחקנים על זה.
זה לא מוצא חן בעיניי. אם אמרת לעשות פאול והם לא עשו זאת בעיה של המאמן. אם לא אמרת לעשות פאול - גם זו הבעיה של המאמן.
אני לא מקבל מיליון דולר ופעמיים אני צועק לעשות פאול, פעם אחת (נגד בודצ'נוסט) הייתי רחוק מדי (בארץ, והמשחק היה בבולגריה) אז לא שמעו אותי כנראה ( :evil-grin) ובברלי עשה פאול בזריקה ל3. בפעם השניה, נגד באר שבע, ישבתי מאחורי הספסל ובטיים אאוט צרחתי שיעשו פאול כשהינאס מסתובב אליי ומנסה להשתיק אותי, המשכתי לצעוק ובאמת עשו פאול וזה היה בסדר - הם החטיאו זריקה אחת והורידו את ההפרש ל1. תומר העלה ל2, ושוב כדור שלהם, כדור אחרון. אני שוב צורח לעשות פאול (ולהשאיר את ההכרעה אצלנו כשאנחנו מנטרלים את האופציה להפסיד), ואז לא עשו וקיבלנו את השלשה על הראש.
מישהו יכול להסביר לי מה הולך פה?
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
- הפועל
- קיבל.ה 1777 לייקים
- יצירת קשר:
רגלנד רחוק מלהיות שחקן מושלם ברמות האלה. אבל כשמסתכלים על רכזים בסגל שלנו יש את מדר שמתברר כלא יציב דיו, בר שהוא לא באמת רכז באופי, ונעם יעקב שלא מספיק ברמה פשוט.
התוצאה היא שכל פעם שמדר במשחק מחורבן, או סתם יורד לספסל, אנחנו בבעיה. ורגלנד הפתרון הזמין היחיד. בין אם נאהב זאת או לא.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
- קיבל.ה 1370 לייקים
תהרגו אותי מה הוא רואה בכדורסל עם בברלי שגורם לו לומר מעולה ככה אני רוצה את זה אחרי הריצה האדירה שלנו כשהוא היה פצוע. הוא מאמן ענק אבל אני לא מבין מה הוא עושה
- רדנקו
- קיבל.ה 1682 לייקים
-
- קיבל.ה 1370 לייקים
לקראת שני שיוריד לעצמו סטירה מצלצלת ושבחיים לא ירשום את בלייקני
-
- קיבל.ה 1511 לייקים
גם לא את בברלי
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
- גביזון
- קיבל.ה 3197 לייקים
Red_man כתב:לקראת שני שיוריד לעצמו סטירה מצלצלת ושבחיים לא ירשום את בלייקני
ranjef כתב:גם לא את בברלי

-
- קיבל.ה 306 לייקים
-
- קיבל.ה 1370 לייקים
-
- קיבל.ה 306 לייקים
גם אני. אבל לקוות מותר.
-
- קיבל.ה 782 לייקים
מאכזב מאד.
ציפיתי שהקבוצה תיראה ותשחק אחרת תחת ניהולו.
מקווה מאד שיתעלה על עצמו בגביע.
ציפיתי שהקבוצה תיראה ותשחק אחרת תחת ניהולו.
מקווה מאד שיתעלה על עצמו בגביע.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
- סומך
- קיבל.ה 1362 לייקים
למישהו יש ספק שאם הוא היה רושם את פוסטר במקום בברלי במשחק נגד ב"ש אנחנו מנצחים?
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 1892 לייקים
לי נראה שהבעיה הכי גדולה שלנו זה הקליעות מחצי מרחק.
אנחנו כמעט לא קולעים משם.
אנחנו כמעט לא קולעים משם.
- סומך
- קיבל.ה 1362 לייקים
איפה זלי שיסיים פיק אנד פופ מהאלבו
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
- Mr.china
- קיבל.ה 204 לייקים
- גביזון
- קיבל.ה 3197 לייקים
-
- קיבל.ה 782 לייקים
לדעתי האתגר הגדול שלו זאת ההתמודדות עם סורקין והקו הקדמי של מכבי.
על זה יוכרע הדרבי.
גינת + מוטלי, לא מספיקים כדי לעצור את הקו הקדמי שלהם.
מוטלי+קבוקלו, יכול להיות הפתרון, אבל הוא כמעט ולא תירגל אותו במשחקים, וכשאין לו את בינגהם כגיבוי למקרה של עבירות, הוא לא ילך על זה.
למרות הכסף הגדול שהושקע, אני לא רואה שחקן שיכול להתמודד עם סורקין.
מקווה שאיטודיס ימצא דרך לנטרל את הנזקים שהבחור הזה עשה בכל אחד ממשחקי הדרבי בשנים האחרונות.
על זה יוכרע הדרבי.
מוטלי+קבוקלו, יכול להיות הפתרון, אבל הוא כמעט ולא תירגל אותו במשחקים, וכשאין לו את בינגהם כגיבוי למקרה של עבירות, הוא לא ילך על זה.
מקווה שאיטודיס ימצא דרך לנטרל את הנזקים שהבחור הזה עשה בכל אחד ממשחקי הדרבי בשנים האחרונות.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
-
- קיבל.ה 1128 לייקים
שים גם 4.גבוהים. אם אין לך רכז שמפעיל אותם הם לא שווים כלום.אדום ותיק כתב: ↑07 פברואר 2025, 11:08 לדעתי האתגר הגדול שלו זאת ההתמודדות עם סורקין והקו הקדמי של מכבי.
על זה יוכרע הדרבי.
גבוה לא יכול ליצור לעצמו את הנקודות לבד (אולי אולי גם מריבאונד התקפה)
בגלל זה קריטי שרגלנד ירשם
- רדנקו
- קיבל.ה 1682 לייקים
אני לא חושב שמוטלי כן יכול להסתדר בהגנה עם ריברו.
וצריך לזכור שהם כמעט לא משחקים אחד על אחד. הסיבה העיקרית לכך שקשה להתמודד איתם זו ההפעלה שלהם על ידי בלאט (בעיקר).
לטעמי הדרך היחידה שלנו לנטרל את הנזק שהם עושים מתחת לסל שלנו, היא להכניס אותם לבעיית עבירות על ידי שימוש נכון במוטלי וקבוקלו.
וצריך לזכור שהם כמעט לא משחקים אחד על אחד. הסיבה העיקרית לכך שקשה להתמודד איתם זו ההפעלה שלהם על ידי בלאט (בעיקר).
לטעמי הדרך היחידה שלנו לנטרל את הנזק שהם עושים מתחת לסל שלנו, היא להכניס אותם לבעיית עבירות על ידי שימוש נכון במוטלי וקבוקלו.
עם החילופים האוטומטיים בהגנה, השאלה היא אם מוטלי יכול להסתדר עם בלאט בהגנה..רדנקו כתב: ↑07 פברואר 2025, 12:18 אני לא חושב שמוטלי כן יכול להסתדר בהגנה עם ריברו.
בשנה שעברה, חלק מהיתרון שלנו במשחקים שניצחנו, היתה יציאה אגרסיבית של הורד על הגארדים שלהם. זה לא קורה השנה . נגד אולם זה היה חיסרון משמעותי.
- גביזון
- קיבל.ה 3197 לייקים
אם איטודיס לא רוצה את בברלי שבברלי לא יהיה.
הביאו מאמן על לכמה שנים קדימה וכל הסמכויות צריכות להיות אצלו, שתהיה המשכיות סופסוף. יש לנו שחקנים מצויינים שחתומים גם לעונה הבאה לפחות, וככה גם האחריות היא עליו. הלוואי וניקח איזשהו תואר העונה הלוואי, אבל גם אם לא הוא איתנו לשנים הבאות והבניה וניהול הסגל הם רק עליו.
הביאו מאמן על לכמה שנים קדימה וכל הסמכויות צריכות להיות אצלו, שתהיה המשכיות סופסוף. יש לנו שחקנים מצויינים שחתומים גם לעונה הבאה לפחות, וככה גם האחריות היא עליו. הלוואי וניקח איזשהו תואר העונה הלוואי, אבל גם אם לא הוא איתנו לשנים הבאות והבניה וניהול הסגל הם רק עליו.
- רדנקו
- קיבל.ה 1682 לייקים
אני לעונה הבאה הייתי משאיר רק את פוסטר, מוטלי ובינגהאם. אבל אנחנו כל כך רחוקים משם.
- גביזון
- קיבל.ה 3197 לייקים
השתיים האחרונים חתומים, לגבי פוסטר לא זוכררדנקו כתב:אני לעונה הבאה הייתי משאיר רק את פוסטר, מוטלי ובינגהאם. אבל אנחנו כל כך רחוקים משם.
- DavidSheriff9
- קיבל.ה 202 לייקים
מוטלי חתום נראה לי רק בתנאי שזוכים ביורוקאפ
- רדנקו
- קיבל.ה 1682 לייקים
לפי מה שינאי אמר בתחילת העונה, מוטלי חתום לעונה הבאה רק אם נשחק ביורוליג. אין לי מושג אם זה נכון.DavidSheriff9 כתב:מוטלי חתום נראה לי רק בתנאי שזוכים ביורוקאפ
-
- קיבל.ה 1713 לייקים
זה מה שהיה בתחילת העונה אבל כשהוא חזר דברו על תוספת של עונה שלישית אז אני לא יודע אם זה עדיין מותנה ביורוליג או לא
- גביזון
- קיבל.ה 3197 לייקים
אני חושב שהחוזה המקורי מתנה ביורוליג, אבל לאחר שחזר לארץ אאל"ט עופר עשה לימונדה והחתים לעוד עונה שלא תלויה, אני לא בטוח בזהרדנקו כתב:לפי מה שינאי אמר בתחילת העונה, מוטלי חתום לעונה הבאה רק אם נשחק ביורוליג. אין לי מושג אם זה נכון.DavidSheriff9 כתב:מוטלי חתום נראה לי רק בתנאי שזוכים ביורוקאפ
-
- קיבל.ה 2601 לייקים
שהאפס הזה יעוף מפה ויקח איתו את כל הטרגדיה היוונית הזו
-
- קיבל.ה 6058 לייקים
כן, זה מה שחסר לנו.
להעיף את איטודיס.
להעיף את איטודיס.
-
- קיבל.ה 207 לייקים
איפה ליצני החצר שצחקו עלי פה שאמרתי שהוא בלוף? דני פרנקו לא רואה אותו.
-
- קיבל.ה 207 לייקים
- גביזון
- קיבל.ה 3197 לייקים
הפורום