מסאי דגו
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1171 לייקים
לא טוב
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 1944 לייקים
לא בושה לפטר מאמן, לא מדובר בפשע נגד האנושות.
עשה נזק עצום עם הסגל הזה, מעלה לי את רוטמן באנקר כאילו הוא לא שחקן לרמת השרון. די נו.
להיפרד וזהו. הכל בסדר.
עשה נזק עצום עם הסגל הזה, מעלה לי את רוטמן באנקר כאילו הוא לא שחקן לרמת השרון. די נו.
להיפרד וזהו. הכל בסדר.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 159 לייקים
יאללה הביתה
נכשל ברכש
נכשל בהכנה
נכשל בכדורגל
פשוט נכשל. לא צריך בכוח. היה סיפור יפה עם המינוי הזה, לא עבד, נקסט. ראינו כבר איך להתעכב עם לפטר מאמן יכול לחרבן את העונה
נכשל ברכש
נכשל בהכנה
נכשל בכדורגל
פשוט נכשל. לא צריך בכוח. היה סיפור יפה עם המינוי הזה, לא עבד, נקסט. ראינו כבר איך להתעכב עם לפטר מאמן יכול לחרבן את העונה
-
- קיבל.ה 230 לייקים
אין מה לפטר אותו לדעתי, אבל אסור לו להיות אחראי על הרכש בינואר.
-
- קיבל.ה 159 לייקים
-
- קיבל.ה 230 לייקים
בבחירת שחקנים הוא נכשל בגדול.
אבל ביחס לכלים הגרועים שיש לו, כן רואים עבודת אימון. יש לו הרבה טעויות טקטיות לדעתי, אבל מבחינת עמידה על המגרש הקבוצה עומדת בסדר (הבעיה מתחילה כשצריך לא רק לעמוד אלא גם לרוץ).
לדעתי המערך שלו לא מתאים לחומר השחקנים - אבל הוא כן מאמן כדורגל ולא מתחזה, ובגלל זה כל עוד אין משבר אמון בינו ובין השחקנים/ההנהלה - אני חושב שהחלפת מאמן לא תהיה נכונה.
מה שכן, שפת הגוף שלו היום הייתה לא טובה. אם לא היינו מנצחים סביר שהייתי מדבר אחרת - אבל בזכות הניצחון אני בעד לתת לו עוד צ'אנס.
-
- קיבל.ה 1944 לייקים
זה נכון אבל, מנהל מקצועי אם היה פה, היה אמור להוריד את דגו מהרעיון הזה שאפשר לשלוח החוצה גם את אלטמן, גם את צ'יבוטה וגם את רוחנא.
יתכן שגם היו נוחתים פה זרים אחרים.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 230 לייקים
מסכים. עם אלטמן וצ'יבוטה ורוחנא היינו עכשיו במצב טוב בהרבה.טכנית לארז כתב: ↑25 אוקטובר 2024, 18:45 זה נכון אבל, מנהל מקצועי אם היה פה, היה אמור להוריד את דגו מהרעיון הזה שאפשר לשלוח החוצה גם את אלטמן, גם את צ'יבוטה וגם את רוחנא.
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
אני בעד לפטר אותו
אבל גם בעד לדרוש מהבעלים להיות אחראי למצב לא פחות מדגו ולתקן בינואר על בסיס כסף שהוא מביא ולא על בסיס בקרה בין המינוס או הפלוס בעוש
הקבוצה הזו עם דגו או בלעדיו, לא עולה ליגה. פשוט מאוד.
לא נחכה שכפר שלם יבינו את הקונספט ויתחילו להפסיד ולא נמתין לכישלון של בני יהודה.
אבל גם בעד לדרוש מהבעלים להיות אחראי למצב לא פחות מדגו ולתקן בינואר על בסיס כסף שהוא מביא ולא על בסיס בקרה בין המינוס או הפלוס בעוש
לא נחכה שכפר שלם יבינו את הקונספט ויתחילו להפסיד ולא נמתין לכישלון של בני יהודה.
-
- קיבל.ה 573 לייקים
1. איפה הבעלים? פיסית איפה? כי כרגע אפשר גג לדרוש מהמנכלdino כתב: ↑25 אוקטובר 2024, 19:26 אני בעד לפטר אותו
2. בינינו לכפר שלם יש את רמת גן.
-
- קיבל.ה 172 לייקים
אחרי המשחק נגד כ.קאסם הוא טען שיש להם את ההגנה
החזקה בליגה.
חטפו היום 3 מול קבוצה שהיומרות שלה זה לסיים 3-6.
מה יהיה דגו.
החזקה בליגה.
מה יהיה דגו.
-
- קיבל.ה 237 לייקים
הקבוצות, בייחוד בתחתית באות מול הפועל כאילו זה שלב בגביע, באות בפוקוס שיא זה למה זה ככה.תעיף ליציע כתב: ↑25 אוקטובר 2024, 21:04 אחרי המשחק נגד כ.קאסם הוא טען שיש להם את ההגנה
החזקה בליגה.
מה יהיה דגו.
אני מאמין שבסיבוב השני, הקבוצות מולנו יהיו עם פחות פוקוס שיא והתוצאות יהיו בהתאם.
בלי כל קשר, עם כל החיבה למסאיי אם לא יצליח לחבר לפחות שלושה ניצחונות רצופים עכשיו, אז צריך שינוי לרענן את המערכות.
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
המנכל לא מביא כסףתא מרבוטא כתב: ↑25 אוקטובר 2024, 21:011. איפה הבעלים? פיסית איפה? כי כרגע אפשר גג לדרוש מהמנכלdino כתב: ↑25 אוקטובר 2024, 19:26 אני בעד לפטר אותו
זה לא רלוונטי איפה הוא, אנחנו מתייחסים לשם שלו שהוא הבעלים, גם אם הוא גר בירח
-
- קיבל.ה 573 לייקים
פורמליתdino כתב: ↑25 אוקטובר 2024, 21:37המנכל לא מביא כסףתא מרבוטא כתב: ↑25 אוקטובר 2024, 21:011. איפה הבעלים? פיסית איפה? כי כרגע אפשר גג לדרוש מהמנכלdino כתב: ↑25 אוקטובר 2024, 19:26 אני בעד לפטר אותו
זה לא רלוונטי איפה הוא, אנחנו מתייחסים לשם שלו שהוא הבעלים, גם אם הוא גר בירח
כמה בפועל דרישה כזו תשפיע?
-
- קיבל.ה 693 לייקים
מה רואים בדיוק תגיד לי, כל גול שלנו זה סבל, לידת עכוז. מנגד שתי התקפות וחצי בדיוק זה מה שצריך כדי לתקוע אותנו. פשוט מעמיד קבוצה בלי מסוגלות לליגה הזו, בשום חלק של המגרש.קירקגור כתב: ↑25 אוקטובר 2024, 18:43בבחירת שחקנים הוא נכשל בגדול.
אבל ביחס לכלים הגרועים שיש לו, כן רואים עבודת אימון. יש לו הרבה טעויות טקטיות לדעתי, אבל מבחינת עמידה על המגרש הקבוצה עומדת בסדר (הבעיה מתחילה כשצריך לא רק לעמוד אלא גם לרוץ).
לדעתי המערך שלו לא מתאים לחומר השחקנים - אבל הוא כן מאמן כדורגל ולא מתחזה, ובגלל זה כל עוד אין משבר אמון בינו ובין השחקנים/ההנהלה - אני חושב שהחלפת מאמן לא תהיה נכונה.
מה שכן, שפת הגוף שלו היום הייתה לא טובה. אם לא היינו מנצחים סביר שהייתי מדבר אחרת - אבל בזכות הניצחון אני בעד לתת לו עוד צ'אנס.
הצרה היא שאין בדיוק מה שיחליף אותו, אולי סילבס
-
- קיבל.ה 230 לייקים
רואים שכשהקבוצה לוחצת אז הלחץ מתואם וקו ההגנה גבוה. כשמשחקים מהאגפים רואים את קשרי הכנף עומדים על הקו כדי לרווח את המשחק והמגן עושה עקיפה ושאחד מקשרי ה50 50 בא לפתוח זווית מסירה. רואים עמידה נכונה בקרנות.בר קולמוסא כתב: ↑26 אוקטובר 2024, 20:03מה רואים בדיוק תגיד לי, כל גול שלנו זה סבל, לידת עכוז. מנגד שתי התקפות וחצי בדיוק זה מה שצריך כדי לתקוע אותנו. פשוט מעמיד קבוצה בלי מסוגלות לליגה הזו, בשום חלק של המגרש.קירקגור כתב: ↑25 אוקטובר 2024, 18:43בבחירת שחקנים הוא נכשל בגדול.
מסכים שהרמה חלשה מאוד - אבל לדעתי זה לא משהו שמאמן אחר יוכל לשנות דרמטית. אנרגיות חדשות אולי שיעזרו בטווח קצר - אבל בטווח ארוך זה סגל חלש ומוגבל ביותר שלא טוב יותר מפתח תקווה ובני יהודה, וייתכן שגם מרמת גן וכפר שלם.
-
- קיבל.ה 334 לייקים
אני לא בטוח שאם יגיע מאמן אחר (קובי או פפ) הקבוצה הזו תעלה ליגה העונה. אני באמת חושב שהסגל הזה לא מספיק טוב בשביל עלייה.
רק כדי לבדוק את העניין, צריך לפטר את מסאי ולהביא את קובי.
רק כדי לבדוק את העניין, צריך לפטר את מסאי ולהביא את קובי.
-
- קיבל.ה 573 לייקים
מה הכוונה שפת גוף לא טובה?קירקגור כתב: ↑26 אוקטובר 2024, 20:54רואים שכשהקבוצה לוחצת אז הלחץ מתואם וקו ההגנה גבוה. כשמשחקים מהאגפים רואים את קשרי הכנף עומדים על הקו כדי לרווח את המשחק והמגן עושה עקיפה ושאחד מקשרי ה50 50 בא לפתוח זווית מסירה. רואים עמידה נכונה בקרנות.בר קולמוסא כתב: ↑26 אוקטובר 2024, 20:03מה רואים בדיוק תגיד לי, כל גול שלנו זה סבל, לידת עכוז. מנגד שתי התקפות וחצי בדיוק זה מה שצריך כדי לתקוע אותנו. פשוט מעמיד קבוצה בלי מסוגלות לליגה הזו, בשום חלק של המגרש.קירקגור כתב: ↑25 אוקטובר 2024, 18:43
מסכים שהרמה חלשה מאוד - אבל לדעתי זה לא משהו שמאמן אחר יוכל לשנות דרמטית. אנרגיות חדשות אולי שיעזרו בטווח קצר - אבל בטווח ארוך זה סגל חלש ומוגבל ביותר שלא טוב יותר מפתח תקווה ובני יהודה, וייתכן שגם מרמת גן וכפר שלם.
וגם מבין האפשרויות שלו, הוא לא משתמש אופטימלית. למשל שוער ראשון
-
- קיבל.ה 753 לייקים
קירקגור כתב: ↑26 אוקטובר 2024, 20:54רואים שכשהקבוצה לוחצת אז הלחץ מתואם וקו ההגנה גבוה. כשמשחקים מהאגפים רואים את קשרי הכנף עומדים על הקו כדי לרווח את המשחק והמגן עושה עקיפה ושאחד מקשרי ה50 50 בא לפתוח זווית מסירה. רואים עמידה נכונה בקרנות.בר קולמוסא כתב: ↑26 אוקטובר 2024, 20:03מה רואים בדיוק תגיד לי, כל גול שלנו זה סבל, לידת עכוז. מנגד שתי התקפות וחצי בדיוק זה מה שצריך כדי לתקוע אותנו. פשוט מעמיד קבוצה בלי מסוגלות לליגה הזו, בשום חלק של המגרש.קירקגור כתב: ↑25 אוקטובר 2024, 18:43
[/quote
המשחק בעמידה שהפועל נוהגת לשחק הורס כל יכולת להפיק יותר מהסגל.
הפחד מהתקפות מעבר, בהם ספגנו במשחקים הראשונים, יוצר משחק מאד איטי ומסירות סרק.
זה לא שהסגל פחות טוב מהסגלים של הקבוצות שכתבת. הבעיה היא שלסגל הזה עלה השתן לראש, בעזרת עיתונאים\פרשנים וכו, שכל הזמן אומרים שהסגל טוב יותר, ושצריך להפיק ממנו יותר וכו. והם חושבים שזה יספיק לעלות ליגה.
ללא לחימה חסרת פשרות והשקעת מאמץ בכל משחק לא נממש דבר.
דגו חייב לחשוב היטב על המערך ושיטת המשחק לאור החומר שעומד לרשותו. (אין לו שחקני קישור נוסח רפאלוב, שרי, או דיאן סבא) אבל יש לו שחקני אגף מהיארים ודריבליסטים טובים לכן מסירה מידית להם בלי להתמזמז, תעמיד אותם ב 16 בעמדה שיוכלו לבעוט (ואולי) גם להבקיע.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 856 לייקים
אם לוקחים את ה 10 משחקים, היה משחק אחד בסדר נגד כפר שלם, 20 דקות טובות מול הפןעל ר״ג ובגדול זהו. דקות טובות פה ושם, אבל קבוצה מאוד מאוד שברירית. אני בכוונה חוזר ל 20 דקות האחרונות נגד הפועל ר״ג. הם הראו בדיוק כמה הקבוצה הזו חלשה מנטאלית (או לא רק מנטאלית) והתחברו פחות או יותר לכל המשחקים האחרים במיוחד משחקים שהפועל הובילו והפסיקו לשחק כמו רעננה, רמה״ש, אום אל פאחם. להפועל יש 5 נצחונות, 3 מהם נצחונות בדקות האחרונות.
בכל מבחן אפשרי הקבוצה הזו מקבלת נכשל גדול. מבחן התוצאה ורמת הכדורגל.
אז אפשר להגיד אנחנו פח ועדיין רק 5 נקודות מהמקום השני, השאלה מתי ואם הקבוצה הזו תתחיל לשחק כדורגל. זה אחלה לבנות על ינואר, רק שעד ינואר יש בערך 10 משחקים ועד סיום החלון, יותר. בהתחשב בזה שגם אם נשקיע כסף לא ינחתו פה כוכבים, זה אומר שאם בקבוצה הזו לא יחול זעזוע מיידי, ינואר יהיה כבר רלוונטי רק לעונה הבאה.
בכל מבחן אפשרי הקבוצה הזו מקבלת נכשל גדול. מבחן התוצאה ורמת הכדורגל.
אז אפשר להגיד אנחנו פח ועדיין רק 5 נקודות מהמקום השני, השאלה מתי ואם הקבוצה הזו תתחיל לשחק כדורגל. זה אחלה לבנות על ינואר, רק שעד ינואר יש בערך 10 משחקים ועד סיום החלון, יותר. בהתחשב בזה שגם אם נשקיע כסף לא ינחתו פה כוכבים, זה אומר שאם בקבוצה הזו לא יחול זעזוע מיידי, ינואר יהיה כבר רלוונטי רק לעונה הבאה.
-
- קיבל.ה 472 לייקים
עדיין כאן, כנראה שספרא זה סיפור אגדה אורבני.
-
- קיבל.ה 237 לייקים
-
- קיבל.ה 230 לייקים
לדעתי, דגו הוא מאמן שבניגוד למאמן כמו רפואה, כמעט ולא משפיע על השחקנים מבחינה מנטלית/רגשית. לטובה ולרעה. הוא לא מכניס שחקנים ללחץ ומוריד להם את הביטחון, אבל גם לא כריזמטי שיודע לתת ביטחון לשחקנים חסרי ביטחון.תא מרבוטא כתב: ↑27 אוקטובר 2024, 06:37מה הכוונה שפת גוף לא טובה?קירקגור כתב: ↑26 אוקטובר 2024, 20:54רואים שכשהקבוצה לוחצת אז הלחץ מתואם וקו ההגנה גבוה. כשמשחקים מהאגפים רואים את קשרי הכנף עומדים על הקו כדי לרווח את המשחק והמגן עושה עקיפה ושאחד מקשרי ה50 50 בא לפתוח זווית מסירה. רואים עמידה נכונה בקרנות.בר קולמוסא כתב: ↑26 אוקטובר 2024, 20:03
מה רואים בדיוק תגיד לי, כל גול שלנו זה סבל, לידת עכוז. מנגד שתי התקפות וחצי בדיוק זה מה שצריך כדי לתקוע אותנו. פשוט מעמיד קבוצה בלי מסוגלות לליגה הזו, בשום חלק של המגרש.
לגבי שפת הגוף שלו - הוא באופן כללי מופנם מאוד. בטח ביחס למאמנים. כשהקבוצה מצליחה זה נראה שהוא משדר רוגע וכשהיא לא מצליחה זה נראה כמו אפתיות.
במשחקים מול עכו כפר קאסם ואום אל פאחם, וגם במחצית מול רמת גן- התרשמתי שהוא משדר חוסר אונים בשפת הגוף. נוגע הרבה בפנים, שפוף, וגם כשהוא מוחא כפיים זה בלי אנרגיות והתלהבות. ברור לי שהוא מאוד מאוד לא מוחצן ושיש לזה גם יתרונות, אבל אני התרשמתי שמשהו בשפת הגוף שלו שידר ייאוש. מקווה שהוא יעבוד על זה, כי מבחינת הבנת כדורגל לדעתי הוא יותר טוב מרוב האופציות שיש בחוץ.
-
- קיבל.ה 573 לייקים
כלומר שילוב של שייע כעוזר שלו היה משפר את ההתלהבות של השחקנים?קירקגור כתב: ↑28 אוקטובר 2024, 00:03לדעתי, דגו הוא מאמן שבניגוד למאמן כמו רפואה, כמעט ולא משפיע על השחקנים מבחינה מנטלית/רגשית. לטובה ולרעה. הוא לא מכניס שחקנים ללחץ ומוריד להם את הביטחון, אבל גם לא כריזמטי שיודע לתת ביטחון לשחקנים חסרי ביטחון.תא מרבוטא כתב: ↑27 אוקטובר 2024, 06:37מה הכוונה שפת גוף לא טובה?קירקגור כתב: ↑26 אוקטובר 2024, 20:54
רואים שכשהקבוצה לוחצת אז הלחץ מתואם וקו ההגנה גבוה. כשמשחקים מהאגפים רואים את קשרי הכנף עומדים על הקו כדי לרווח את המשחק והמגן עושה עקיפה ושאחד מקשרי ה50 50 בא לפתוח זווית מסירה. רואים עמידה נכונה בקרנות.
לגבי שפת הגוף שלו - הוא באופן כללי מופנם מאוד. בטח ביחס למאמנים. כשהקבוצה מצליחה זה נראה שהוא משדר רוגע וכשהיא לא מצליחה זה נראה כמו אפתיות.
במשחקים מול עכו כפר קאסם ואום אל פאחם, וגם במחצית מול רמת גן- התרשמתי שהוא משדר חוסר אונים בשפת הגוף. נוגע הרבה בפנים, שפוף, וגם כשהוא מוחא כפיים זה בלי אנרגיות והתלהבות. ברור לי שהוא מאוד מאוד לא מוחצן ושיש לזה גם יתרונות, אבל אני התרשמתי שמשהו בשפת הגוף שלו שידר ייאוש. מקווה שהוא יעבוד על זה, כי מבחינת הבנת כדורגל לדעתי הוא יותר טוב מרוב האופציות שיש בחוץ.
-
- קיבל.ה 230 לייקים
לדעתי כן. זה היה יכול להיות משעשע לראות את שייע בתפקיד עוזרתא מרבוטא כתב: ↑28 אוקטובר 2024, 07:51כלומר שילוב של שייע כעוזר שלו היה משפר את ההתלהבות של השחקנים?קירקגור כתב: ↑28 אוקטובר 2024, 00:03לדעתי, דגו הוא מאמן שבניגוד למאמן כמו רפואה, כמעט ולא משפיע על השחקנים מבחינה מנטלית/רגשית. לטובה ולרעה. הוא לא מכניס שחקנים ללחץ ומוריד להם את הביטחון, אבל גם לא כריזמטי שיודע לתת ביטחון לשחקנים חסרי ביטחון.
-
- קיבל.ה 17 לייקים
לא בטוח מה הכוונה שלך בשוער הראשון. לדעתך צריך להיות לבקוביץ?תא מרבוטא כתב: ↑27 אוקטובר 2024, 06:37מה הכוונה שפת גוף לא טובה?קירקגור כתב: ↑26 אוקטובר 2024, 20:54רואים שכשהקבוצה לוחצת אז הלחץ מתואם וקו ההגנה גבוה. כשמשחקים מהאגפים רואים את קשרי הכנף עומדים על הקו כדי לרווח את המשחק והמגן עושה עקיפה ושאחד מקשרי ה50 50 בא לפתוח זווית מסירה. רואים עמידה נכונה בקרנות.בר קולמוסא כתב: ↑26 אוקטובר 2024, 20:03
מה רואים בדיוק תגיד לי, כל גול שלנו זה סבל, לידת עכוז. מנגד שתי התקפות וחצי בדיוק זה מה שצריך כדי לתקוע אותנו. פשוט מעמיד קבוצה בלי מסוגלות לליגה הזו, בשום חלק של המגרש.
אני באמת חושב שאם אתה ממשיך עם שרון אחרי הטוטו ולא נותן ללבקוביץ דקות אתה היום עם עוד כמה נק' ובסף לחץ פחות גבוה משמעותית... לבקוביץ גמור.
-
- קיבל.ה 387 לייקים
המשחק של ביתר הוכחה כמה למאמן יש השפעה על השחקנים, ביום שאבוקסיס עזב את ביתר הם השתפרו ונהיו אשכרה קבוצת כדורגל, מאמן יכול לעשות הבדל של שמים וארץ ואת זה דגו לא עושה אצלנו, מוציא את המינימום במקום את המקסימום מהקבוצה.
-
- קיבל.ה 230 לייקים
שפת גוף מאוד לא טובה. משדר חוסר אונים.
-
- קיבל.ה 1030 לייקים
איכות המשחק שלנו הולכת ויורדת ממשחק למשחק.
הייתי נגד פיטורים שלו אבל נראה שזה לא זה.
הייתי נגד פיטורים שלו אבל נראה שזה לא זה.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
אני גם לא עף על המאמן הקבוצה לא נראה להיט אבל אי אפשר באמת לפטר אותו אין למה , 10 מ15 נק זה אמנם לא לדרוס את הליגה אבל קצב כזה עד הפלייאוף, יחד עם חיזוק אמיתי בינואר ( חייב לבוא!) אמור להספיק
מקווה שבאמת ימשיכו ככה וגם ישתפרו
מקווה שבאמת ימשיכו ככה וגם ישתפרו