איש ויינרייט
-
- קיבל.ה 554 לייקים
חכה שגביזון ידבר על המחלה ואיך סורקין והורד יאכלו אותו
- גביזון
- קיבל.ה 3793 לייקים
והנה חברים למה נפסיד ברביעי.joshsoos כתב:חכה שגביזון ידבר על המחלה ואיך סורקין והורד יאכלו אותו
תודה על ההודעה הזאת...
Sent from my 22101320G using Tapatalk
-
- קיבל.ה 554 לייקים
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1611 לייקים
שוב, דווקא אולי בתור גדול התומכים שלו,
אין לי מילים.
אין לי מילים.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- מילפורד
- קיבל.ה 2858 לייקים
אתה לא תיקח לי תואר אחד שזכיתי בו בצדק.
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1611 לייקים
-
- קיבל.ה 2020 לייקים
-
- קיבל.ה 2214 לייקים
רק וינסנט של הכדורסל לא מסוגל להבין את זה
-
- קיבל.ה 1753 לייקים
מסכים כמובן, לדעתי השינוי אצלו הוא שבגלל שהיורוליג מאוד פיזי, פשוט שורקים לו פחות פאולים מאשר ביורוקאפ.הוקיץ' כתב:עוד משחק אדיר שלו.
אני באמת לא הבנתי למה משאירים אותו ואפילו הערכתי שהוא לא יסיים את העונה, אבל בינתיים יש מצב שהוא השחקן הכי חשוב שלנו.
יש משהו בפיזיות והסייז שיש ביורוליג שגורמים לכך שהוא פשוט שחקן יותר יעיל פה מאשר ביורוקאפ או בליגה.
ובקרב של פיזיות, מי יכול לקחת אותו חוץ מטנק מרכבה?
מעולה!!
עד כה, הפתעה העונה בפער.
כיף לראות אותה ככה, כיף שיש לנו המשכיות בסגל.
אחלה איש
עד כה, הפתעה העונה בפער.
כיף לראות אותה ככה, כיף שיש לנו המשכיות בסגל.
אחלה איש
-
- קיבל.ה 628 לייקים
הוא פשוט מדהים. עושה כל מה שנדרש ממנו ויותר. בלי ספק הג'וקר שלנו עד עכשיו.
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
-
- קיבל.ה 918 לייקים
מצטרף למה שכתבת. ובנוסף, שיפר מאד את הקליעה שלו מטווחי ה 2 ו ה 3. זה אלמנט שלא היה טוב אצלו בעונה שעברה.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
- גביזון
- קיבל.ה 3793 לייקים
אנחנו עדיין צריכים 4 ריבאונדר עם קליעה מבחוץ, כשהוא יצא לא ידענו מה לעשות, מוטלי שיחק עם אודיאסה והיה בלאגן לא מתורגל.
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 895 לייקים
היה איש גדול אתמול ואיש גדול כבר תקופה
עדיין אני חייב להגיד שהיה אפשר לראות איך 4 גדול כמו אוסמאני הצליח לעשות עליו כמה נקודות קלות וזה לא שחסרים כאלה ביורוליג
מקווה שיהיה פיתרון עם ברונו, מאושר עד הגג שיש לנו איש שנותן לנו את האופציה לקבל החלטות ברוגע
עדיין אני חייב להגיד שהיה אפשר לראות איך 4 גדול כמו אוסמאני הצליח לעשות עליו כמה נקודות קלות וזה לא שחסרים כאלה ביורוליג
מקווה שיהיה פיתרון עם ברונו, מאושר עד הגג שיש לנו איש שנותן לנו את האופציה לקבל החלטות ברוגע
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
- גביזון
- קיבל.ה 3793 לייקים
לגמרי, זה עניין דחוף, חייב כבר 4 מאורגן וככל שנדחה נסתבך משמעותית בהמשך.אייבר דה-בונלס כתב:היה איש גדול אתמול ואיש גדול כבר תקופה
-
- קיבל.ה 279 לייקים
משחק טוב שלו , לגמרי אוכל את הכובע
אבל כמו שכבר נכתב מעליי חייבים עוד 4.
זה בסוף יעלה לנו
אבל כמו שכבר נכתב מעליי חייבים עוד 4.
זה בסוף יעלה לנו
-
- קיבל.ה 918 לייקים
מציע שתקשיבו לראיון איתו (ע"י פופלינגר, בתוכנית סיכום היורוליג של אמש).אייבר דה-בונלס כתב: ↑04 אוקטובר 2025, 10:49 היה איש גדול אתמול ואיש גדול כבר תקופה
הוא ביקר קשות את המשחק שלו במחצית הראשונה, שבה אכן אוסמני בלט ועשה עליו נקודות קלות.
בחצי השני הוא הסתדר טוב מאד עם אוסמני ועם כל פורוורד חזק וחסון שעלה מולו, והיה אחד המפתחות לניצחון.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
- סימרוטיץ' סבסטיאן
- קיבל.ה 98 לייקים
אוסמני חגג עליו במחצית הראשונה, אבל איש התעשת ביחד עם כל הקבוצה במחצית השנייה.
משמח אותי לראות שלפי הראיון עם שדרית הקווים (החביבה מאוד יש לציין), הוא גם טיפוס שמאוד מודע לעצמו ויודע להצביע על משחק הגנתי פחות טוב שלו.
בסך הכל, באמת משחק טוב מתחילת העונה. אחלה איש!
משמח אותי לראות שלפי הראיון עם שדרית הקווים (החביבה מאוד יש לציין), הוא גם טיפוס שמאוד מודע לעצמו ויודע להצביע על משחק הגנתי פחות טוב שלו.
בסך הכל, באמת משחק טוב מתחילת העונה. אחלה איש!
אוהבים אותך כולם 

-
- קיבל.ה 238 לייקים
הפעם אני רוצה לפרגן באמת..האיש הזה פשוט גאון/ קוסם.. למרות שאין שום קשר בינו לכדורסל הצליח בזכות הנחמדות והאופי החיובי להפנט את ינאי והצוות המקצועי ולקבל את עמדה 4 ביורוליג. שאפו.