מייקל ואלקאניס
-
- קיבל.ה 506 לייקים
התגובות לפוסט יום הולדת שלו ברשתות החברתיות מגעילות
גם אם חושבים שהוא מאמן כושל יש גבולות
לא מבין מה זה הדבר הזה
גם אם חושבים שהוא מאמן כושל יש גבולות
לא מבין מה זה הדבר הזה
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
אולי פשוט אפשר להפסיק עם הפוסטים האלו של מזל טוב?
כאילו באמת, מה זה כיתה ג 3 ואנחנו אמורים לכתוב לו ברכות?
אין דבר יותר מטומטמם מפוסטים כאלו. תביאו לי קטע ווידאו של צ׳יבוטה מסתלבט על מישהו, מה איכפת לי שיש למישהו יום הולדת.
כאילו באמת, מה זה כיתה ג 3 ואנחנו אמורים לכתוב לו ברכות?
אין דבר יותר מטומטמם מפוסטים כאלו. תביאו לי קטע ווידאו של צ׳יבוטה מסתלבט על מישהו, מה איכפת לי שיש למישהו יום הולדת.
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
ב"גאזטה" היווני פורסם הבוקר (רביעי) ריאיון נרחב עם מאמן הפועל תל אביב מייקל ולקאניס, שחוגג היום 49. האוסטרלי-יווני התייחס בין השאר להחלטה שלו לחתום במועדון האדום ומטרותיו לעונה הקרובה.
ולקאניס נשאל מדוע עזב את אופן הבלגית, שנמצאת בבעלות החברה הקטארית QSI המחזיקה בפריז סן ז'רמן, בין השאר.
"בסוף העונה תכננתי לקחת פרויקט חדש במקום אחר, אבל אז הגיעה ההצעה מהפועל תל אביב, מועדון עם בסיס אוהדים גדול שזכה בתארים והגיע להישגים באירופה בעבר, ורוצה להיבנות מחדש. אז ביטלתי את החוזה שלי כדי להגיע לתל אביב", סיפר.
על היעדים בהפועל אמר: "המועדון השתנה מאוד בחודשים האחרונים, התחלפה הבעלות והאמריקאים רוצים להחזיר לאט לאט עטרה ליושנה. בשלב הראשון המטרה היא ליצור סביבה של ביצועים גבוהים והרגלים יום-יומיים שיאפשרו לנו להתקדם. זאת עונת מעבר בכל הרמות במועדון, זה דורש סבלנות כי אנחנו קבוצה חדשה, אבל חלק מהפרצופים גם ישנים. תהיה עונה לא קלה, אנחנו מודעים לכך, אבל נצטרך להישאר נאמנים לתכנית העבודה היומית. הפועל רוצה לגבש זהות התקפית שהאוהדים יתגאו בה, יבואו לאצטדיון וישמחו ממה שהם רואים".
כשנשאל על הצלחת נבחרות ישראל הצעירות בקיץ הזה, שבעקבותיה עזב סתיו למקין את הפועל תל אביב, ולקאניס השיב: "יש לא מעט שחקנים צעירים שהמועדון מאמין בהם ורוצה לפתח. זו אחת הסיבות שאני כאן. נרצה לבנות קבוצה עם זהות משלה שתתבסס על הילדים האלה. כמובן שזה דורש זמן ולא יהיה קל".
ולקאניס, ששימש במשך שנתיים וחצי כעוזר מאמן נבחרת יוון, דיבר גם על בעיית חוסר הסבלנות בכדורגל שם: "זו הבעיה הכי גדולה, באמת חייבים לעשות משהו לגבי זה. זה משפיע גם על הנבחרת, לא רק על השחקנים. יש גם מאמנים יוונים צעירים שהיו יכולים לקבל הזדמנות להתפתח. זו בעיה כללית ביוון מבחינת פיתוח
ולקאניס נשאל מדוע עזב את אופן הבלגית, שנמצאת בבעלות החברה הקטארית QSI המחזיקה בפריז סן ז'רמן, בין השאר.
"בסוף העונה תכננתי לקחת פרויקט חדש במקום אחר, אבל אז הגיעה ההצעה מהפועל תל אביב, מועדון עם בסיס אוהדים גדול שזכה בתארים והגיע להישגים באירופה בעבר, ורוצה להיבנות מחדש. אז ביטלתי את החוזה שלי כדי להגיע לתל אביב", סיפר.
על היעדים בהפועל אמר: "המועדון השתנה מאוד בחודשים האחרונים, התחלפה הבעלות והאמריקאים רוצים להחזיר לאט לאט עטרה ליושנה. בשלב הראשון המטרה היא ליצור סביבה של ביצועים גבוהים והרגלים יום-יומיים שיאפשרו לנו להתקדם. זאת עונת מעבר בכל הרמות במועדון, זה דורש סבלנות כי אנחנו קבוצה חדשה, אבל חלק מהפרצופים גם ישנים. תהיה עונה לא קלה, אנחנו מודעים לכך, אבל נצטרך להישאר נאמנים לתכנית העבודה היומית. הפועל רוצה לגבש זהות התקפית שהאוהדים יתגאו בה, יבואו לאצטדיון וישמחו ממה שהם רואים".
כשנשאל על הצלחת נבחרות ישראל הצעירות בקיץ הזה, שבעקבותיה עזב סתיו למקין את הפועל תל אביב, ולקאניס השיב: "יש לא מעט שחקנים צעירים שהמועדון מאמין בהם ורוצה לפתח. זו אחת הסיבות שאני כאן. נרצה לבנות קבוצה עם זהות משלה שתתבסס על הילדים האלה. כמובן שזה דורש זמן ולא יהיה קל".
ולקאניס, ששימש במשך שנתיים וחצי כעוזר מאמן נבחרת יוון, דיבר גם על בעיית חוסר הסבלנות בכדורגל שם: "זו הבעיה הכי גדולה, באמת חייבים לעשות משהו לגבי זה. זה משפיע גם על הנבחרת, לא רק על השחקנים. יש גם מאמנים יוונים צעירים שהיו יכולים לקבל הזדמנות להתפתח. זו בעיה כללית ביוון מבחינת פיתוח
-
- קיבל.ה 506 לייקים
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
אתה זה שהתחלת לבכות פה שאנשים בסושיאל כתבו עליו לא יפה.
לדעתי הוא צריך להתפטר בגלל זה, נחצה פה קו אדום, אנשים מדברים מסריח בסושיאל? זה משהו שלא ראינו שנים.
לדעתי הוא צריך להתפטר בגלל זה, נחצה פה קו אדום, אנשים מדברים מסריח בסושיאל? זה משהו שלא ראינו שנים.
-
- קיבל.ה 1071 לייקים
-
- קיבל.ה 1029 לייקים
להתעלם לוקח פחות זמן ואנרגיה מלכתוב הודעה על זה בפורום
רק אומר
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4722 לייקים
-
- קיבל.ה 1071 לייקים
עוד טרחן? כתבתי שלא עשו שום דבר לא חוקי
-
- קיבל.ה 856 לייקים
לא שיש לי דעה עליו כרגע, אבל לקבוע שהוא מאמן רע אחרי 4 משחקים של גביע הטוטו זו בדיחה. לא חיכו אפילו 10 משחקים שהקבוצה עם סגל חסר, מאמן חדש.
אין פה סבלנות של שניה וחצי וקבוצה במצב של הפועל זה אסון, כי אי אפשר יהיה לבנות פה שום דבר לטווח ארוך.
אפשר לחכות חצי עונה לפני שמחילים לדון ביכולותיו כמאמן וגם אז לדעת לשפוט אותו לפי דברים נכונים. לא שאני מצפה ליותר מדי מהקהל, מקווה שלפחות מי שמנהל את הקבוצה יודע לקבל החלטות נכונות. זה שהקהל מתלהם ומתבהם זה לצערי בגנים של המדינה הזו
אין פה סבלנות של שניה וחצי וקבוצה במצב של הפועל זה אסון, כי אי אפשר יהיה לבנות פה שום דבר לטווח ארוך.
אפשר לחכות חצי עונה לפני שמחילים לדון ביכולותיו כמאמן וגם אז לדעת לשפוט אותו לפי דברים נכונים. לא שאני מצפה ליותר מדי מהקהל, מקווה שלפחות מי שמנהל את הקבוצה יודע לקבל החלטות נכונות. זה שהקהל מתלהם ומתבהם זה לצערי בגנים של המדינה הזו
-
- קיבל.ה 506 לייקים
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
אחלה תאריך ליומהולדת, לא פלא שאני מחבב אותו.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 768 לייקים
תנו לו זמן יא מעייפים
תשפטו את ההנהלה שלא הביאו לו משאבים אם כבר
חייב להגיד שמההכנה הכי עקומה שראיתי אני כן יכול להגיד שאני רואה שיטה וקבוצה שמתאמנת(לא מאומנת חס וחלילה)
חייב להגיד שמההכנה הכי עקומה שראיתי אני כן יכול להגיד שאני רואה שיטה וקבוצה שמתאמנת(לא מאומנת חס וחלילה)
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
- 7even
- קיבל.ה 2655 לייקים
שנה שעברה היינו קבוצה לא מאומנת ולא מתאמנת והיינו רחוקים שחרור שוער 3 מחזורים מוקדם יותר מפלייאוף עליון.אייבר דה-בונלס כתב: ↑24 אוגוסט 2023, 03:00 תנו לו זמן יא מעייפים
אם ככה אני אופטימי
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 948 לייקים
מזל טוב גם לך

יאללה הביתה!!!
-
- קיבל.ה 753 לייקים
מציע לכולם לקרוא היטב את הראיון הזה. להפנים ולהתפקח מכל הפנטזיות של אירופה פליאוף עליון , חיזוק נוסף וכו.dino כתב: ↑23 אוגוסט 2023, 12:19 ב"גאזטה" היווני פורסם הבוקר (רביעי) ריאיון נרחב עם מאמן הפועל תל אביב מייקל ולקאניס, שחוגג היום 49. האוסטרלי-יווני התייחס בין השאר להחלטה שלו לחתום במועדון האדום ומטרותיו לעונה הקרובה.
1. תהייה עונה לא קלה.
2. המטרה העיקרית שילוב שחקנים שעלו מהנוער (ולכן המחשבות על השאלות וכו ידחו למועד אחר).
אני מראש לא הייתי באופוריה לביצועים המיקצועיים. קיוויתי ואני רואה מימוש שסוף סוף יעשו סדר ניהולי וניתנהל כמו קבוצה מיקצוענית ואחר כך יבואו גם הישגים.
נילחם כל העונה כדי לצבור מספיק נקודות לא לרדת. פליאוף עליון זה נראה כמו חלום.
הלואי שאתבדה!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
- Shacham
- קיבל.ה 843 לייקים
הוא יכול להנמיך ציפיות כמה שהוא רוצה, אין סיבה שהפועל עם הסגל הנוכחי שלה לא לפחות תתמודד על הפלייאוף העליון.
-
- קיבל.ה 398 לייקים
על מילים לא משלמים מס.
כל ההצהרות הולכות לפח.
סביב מחזור 5-7 נדע מה הכוון הכללי.
חוץ ממכבי חיפה ומכבי תא הרמה די דומה.
כל ההצהרות הולכות לפח.
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
אם על מילים היו משלמים מס אתה חי ברחובהלוטוס הלבן כתב: ↑24 אוגוסט 2023, 10:59 על מילים לא משלמים מס.
כל ההצהרות הולכות לפח.
- D red imperia
- קיבל.ה 507 לייקים
אז להתמודד על פלייאוף עליון זה המטרה שלנו עכשיו? עצוב
שער 5 זה הלב
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
הוא לא בא לסבן והוא לא אומר משהו שלא נאמר כבר
-
- קיבל.ה 384 לייקים
ברוך הבא למציאות
כמה פעמים היית פלייאוף עליון ב7 שנים האחרונות?
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
העונה יש הרכב למקומות 3-4
הבעיה בספסל
הבעיה בספסל
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
כשאהודים שמחים על עמרי אלטמן כי הוא ״סחב אותנו לפלייאוף העליון״ אז לא קשה להפוך משהו שאמור להיות חובה בכל עונה ל״מטרה״.
המטרה הייתה אמורה להיות בקלות להיאבק על כרטיס לאירופה. כולם מורידים ציפיות, ובמקרה זה פוגש קהל של לוזרים, אז זה עובר חלק.
-
- קיבל.ה 398 לייקים
אולג : שיחקת אותה!oleg neduda כתב: ↑24 אוגוסט 2023, 12:06אם על מילים היו משלמים מס אתה חי ברחובהלוטוס הלבן כתב: ↑24 אוגוסט 2023, 10:59 על מילים לא משלמים מס.
כל ההצהרות הולכות לפח.
-
- קיבל.ה 1941 לייקים
לפי מה החלטת שזה "עובר חלק"? מספר המנויים לדעתי מעיד ההיפך.
ומה היה קורה אם זה היה פוגש קהל של ווינרים?
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 950 לייקים
איך הפילו עלינו את השרלטן הזה כואב הלב.
הביתה הביתה הביתה
הביתה הביתה הביתה
-
- קיבל.ה 506 לייקים
זהו הןא הןלך הביתה
עכשיו רצף תבוסות
עכשיו רצף תבוסות
-
- קיבל.ה 948 לייקים
שלום ולא להתראות
יאללה הביתה!!!
-
- קיבל.ה 400 לייקים
ניהול משחק הכי גרוע שיכול להיות
אנטי ביתר לשעבר
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
עכשיו לפטר. לא לחכות להפסדים הקרובים.
- Red Wolf
- קיבל.ה 802 לייקים
ניהול משחק הזוי
בעד לתת ימי חסד, בעד לתת זמן לתקן, אבל לצערי זה נראה רע מאוד
בעד לתת ימי חסד, בעד לתת זמן לתקן, אבל לצערי זה נראה רע מאוד
-
- קיבל.ה 515 לייקים
נורא ואיום. המשך ישיר של גביע הטוטו.
מערך נורא שהתקבע עליו.
חילופים נוראיים.
הכל.
מערך נורא שהתקבע עליו.
חילופים נוראיים.
הכל.
-
- קיבל.ה 329 לייקים
מוח כדורגל מבריק כל כך לא יתקשה למצוא קבוצה
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
-
- קיבל.ה 271 לייקים
לא מוציאים את 2 השחקנים הכי טובים שלך כשאתה רוצה לנצח. זה פשע.
-
- קיבל.ה 2290 לייקים
התבאסתי עליו, חילופים מאוחרים ולא במקום, לא שינה מערך.
באסה
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
באסה
Sent from my SM-G996B using Tapatalk