עונת המלפפונים -הפועל 23/24
-
- קיבל.ה 2304 לייקים
כיאל קיבל הכי הרבה אדומים העונה אבל עדיין יש לו כדורגל ואני מקווה שיגיע.
אם רב"ש ימונה זאת תהיה באמת ההזדמנות האחרונה שלו לאמן בקבוצות הגדולות...
דרך אגב, אבוקסיס כבר סגור לשנה הבאה בבית"ר?
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
כיאל לא אמור להגיע, הוא לא שולל אבל רוצה להישאר קרוב לבית בצפון. מידיעה אישית ישירות ממנולירון האדום כתב: ↑30 מאי 2023, 11:37 כיאל קיבל הכי הרבה אדומים העונה אבל עדיין יש לו כדורגל ואני מקווה שיגיע.
אבוקסיס חתום בבית"ר
-
- קיבל.ה 2442 לייקים
-
- קיבל.ה 864 לייקים
-
- קיבל.ה 370 לייקים
https://www.one.co.il/Article/22-23/1,1 ... tml?ref=hp
טננבאום שוחרר רשמית.
מקווה שנקבל וולקאם היום, מחר או מחרתיים!
לדעתי השוער הישראלי הכי טוב, שנמצא בשוק, בתקציבים שלנו.
במיוחד לאור מצוקת הישראלים בשוק, חייבים לפנות מקום של זר בעמדה הזאת, כשיש אופציה שכזאת.
טננבאום שוחרר רשמית.
מקווה שנקבל וולקאם היום, מחר או מחרתיים!
לדעתי השוער הישראלי הכי טוב, שנמצא בשוק, בתקציבים שלנו.
במיוחד לאור מצוקת הישראלים בשוק, חייבים לפנות מקום של זר בעמדה הזאת, כשיש אופציה שכזאת.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4729 לייקים
גם אם נניח שהוא פחות טוב מזובאס זה לא בהרבה, אבל ההבדל בין להביא שחקן זר נוסף לעמדת שדה לבין להחתים ישראלי לאותה עמדה או לא להחתים בכלל יכול להיות עצום.
לכן המהלך המתבקש הוא לוותר על זובאס ולהחתים אותו.
לכן המהלך המתבקש הוא לוותר על זובאס ולהחתים אותו.
-
- קיבל.ה 370 לייקים
גם חשוב לציין שאם יהיה חיבור טוב איתו, זה שוער שיכול לתת שקט בעמדה הזו למשך 6-7 שנים.
-
- קיבל.ה 171 לייקים
לגמרי בעד להביא את טננבאום,
הסגל שלנו לעונה הבאה די דליל וכדאי לפנות מקומות לזרים בהגנה ובקישור (מגן ימני, בלם, קשר אחורי, קשר התקפי, כנף ואוזבולט)
הסגל שלנו לעונה הבאה די דליל וכדאי לפנות מקומות לזרים בהגנה ובקישור (מגן ימני, בלם, קשר אחורי, קשר התקפי, כנף ואוזבולט)
אני מפסיד, מנצח- עד המוות הפועל!
-
- קיבל.ה 2304 לייקים
טננבאום יכול להיות שיחוק רציני ולפנות מקום לעוד זר.
זה מאד מאד קריטי.
זה מאד מאד קריטי.
- Yalla Hapoel
- קיבל.ה 355 לייקים
WELCOME ראשון
אביב סלם חתם
מגן שמאלי
ועכשיו נותר להבין מי זה לעזאזל
אביב סלם חתם
מגן שמאלי
-
- קיבל.ה 940 לייקים
מהחשבונות הרשמיים:
המגן השמאלי אביב סלם חתם במועדון לעונה אחת עם אופציה לשתי עונות נוספות ויצטרף לסגל הקבוצה
מי זה?
המגן השמאלי אביב סלם חתם במועדון לעונה אחת עם אופציה לשתי עונות נוספות ויצטרף לסגל הקבוצה
מי זה?
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
לפני יומיים פורסם שהפועל באר שבע רוצה אותו
מודה שלא מכיר אותו בכלל
מודה שלא מכיר אותו בכלל
-
- קיבל.ה 374 לייקים
כנראה בונים על גרופינקל להרכב ואביב סלם הזה יאבק איתו על העמדה
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 948 לייקים
Yalla Hapoel כתב: ↑30 מאי 2023, 14:57 WELCOME ראשון
אביב סלם חתם
מגן שמאלי
גורפינקל מגן פותח
צד ימין אני חושב שיבוא מגן זר ואזוגי
אם מתכנננם על גורפינקל ואזוגי פותחים זה מוגזם בקטע רע. צריך עכשיו מגן ימני איכותי ובלם ישראלי נחמד לרוטציה עם למקין וישראלוב.
- Carajo
- קיבל.ה 330 לייקים
מגן שמאלי מבני יהודה.
העונה בלאומית שער אחד ו-5 בישולים ב-32 הופעות
העונה בלאומית שער אחד ו-5 בישולים ב-32 הופעות
-
- קיבל.ה 385 לייקים
מגן שמאלי מקבוצה תחתית לאומית.. אבו-דוסו זה אתה?
הייתי מביא את משפתי לפני טננבאום אם כבר הולכים על שוק השוערים המחליפים
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 769 לייקים
איך גורמים לאוהדי הפועל להעריך החתמה של שחקן אלמוני מהליגות הנמוכות?oleg neduda כתב: ↑30 מאי 2023, 14:58 לפני יומיים פורסם שהפועל באר שבע רוצה אותו
מודה שלא מכיר אותו בכלל
מפיצים הודעת סוכן לכל אתרי הפרסום ראשון שמכבי/חיפה/ב"ש מעוניינת בו כי להם מערך סקאוטינג גדול/מרשים/רציני ויומיים אחר כך מודיעים שדווקא הפועל הצנועה הצליחה לשים עליו את ידה
בעלים חדש, שיטות ישנות
(כמובן שמהרגע שהוא חתם אני גדול אוהדיו ומת לאכול את הכובע אבל בעמדה כל כך חשובה שיש לנו נחיתות מובהקת כמו המגנים, אי אפשר לבנות על פוטנציאלי לאומית כי עוד עונה עם גרופינקל זה מתכון להתקפי לב)
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
-
- קיבל.ה 2304 לייקים
-
- קיבל.ה 370 לייקים
גם אזוגי עדיין לא הוכיח את עצמו בליגת העל ובטח שלא הייתי בונה עליו להרכב עונה הבאה.oleg neduda כתב: ↑30 מאי 2023, 15:02זה כשלעצמו לא אומר בהכרח משהו
גם אזוגי היה מגן מקבוצת תחתית מהלאומית
קצת מבאס לדעת, שצד שמאל נסגר עם יהב והסלאם הזה, ציפיתי למשהו קצת יותר רציני מזה (מורגן/זר).
ושוב אני חוזר על זה, מקווה מאוד שלא יפספסו את טננבאום (פורסם שאשדוד בעניין), החתמה קריטית להמשך החלון.
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
כן, מינצברג התקשר לאיציק כלפי וביקש ממנו לעשות לו ג'סטה ולפרסם שב"ש מעוניינים בו, כדי לרצות את פורום שדים. מאוד הגיוניאייבר דה-בונלס כתב: ↑30 מאי 2023, 15:04איך גורמים לאוהדי הפועל להעריך החתמה של שחקן אלמוני מהליגות הנמוכות?oleg neduda כתב: ↑30 מאי 2023, 14:58 לפני יומיים פורסם שהפועל באר שבע רוצה אותו
מודה שלא מכיר אותו בכלל
מפיצים הודעת סוכן לכל אתרי הפרסום ראשון שמכבי/חיפה/ב"ש מעוניינת בו כי להם מערך סקאוטינג גדול/מרשים/רציני ויומיים אחר כך מודיעים שדווקא הפועל הצנועה הצליחה לשים עליו את ידה
בעלים חדש, שיטות ישנות
(כמובן שמהרגע שהוא חתם אני גדול אוהדיו ומת לאכול את הכובע אבל בעמדה כל כך חשובה שיש לנו נחיתות מובהקת כמו המגנים, אי אפשר לבנות על פוטנציאלי לאומית כי עוד עונה עם גרופינקל זה מתכון להתקפי לב)
ואם נדבר ברצינות, אם כבר זאת הייתה כתבת סוכן שנועדה "לייצר" לו ביקוש. בטוח לו בא מהאמריקאים
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
ומבחינתי בקבוצה שיש לה מקום לעוד 4 זרים (בהנחה שזובאס ממשיך), שלפחות אחד מהם חייב להיות מגן ימני ושניים מהם למרכז השדה, הגיוני מאוד להמשיך עם גורפינקל כמגן שמאלי
קצת תיאום ציפיות לא יזיק פה לאנשים. אנחנו לא נרוץ בשנה הבאה לאליפות. במקסימום תהיה קבוצה סבבה שתילחם על מקומות 3-6
קצת תיאום ציפיות לא יזיק פה לאנשים. אנחנו לא נרוץ בשנה הבאה לאליפות. במקסימום תהיה קבוצה סבבה שתילחם על מקומות 3-6
-
- קיבל.ה 1039 לייקים
במה המורגן הזה איכותי יותר מגורפינקל שכולכם מאוננים עליו?בר לב אדום כתב: ↑30 מאי 2023, 15:08גם אזוגי עדיין לא הוכיח את עצמו בליגת העל ובטח שלא הייתי בונה עליו להרכב עונה הבאה.oleg neduda כתב: ↑30 מאי 2023, 15:02זה כשלעצמו לא אומר בהכרח משהו
קצת מבאס לדעת, שצד שמאל נסגר עם יהב והסלאם הזה, ציפיתי למשהו קצת יותר רציני מזה (מורגן/זר).
ושוב אני חוזר על זה, מקווה מאוד שלא יפספסו את טננבאום (פורסם שאשדוד בעניין), החתמה קריטית להמשך החלון.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 370 לייקים
מורגן וגורפינקל זה בערך אותה רמה, אבל שיש לך שני שחקנים, באותה עמדה, שאין אחד שהוא באנקר בהרכב, זה מוציא מהם הרבה יותר ממה שהם (ראה עונת בונדר וקנדה).L.S כתב: ↑30 מאי 2023, 16:06במה המורגן הזה איכותי יותר מגורפינקל שכולכם מאוננים עליו?בר לב אדום כתב: ↑30 מאי 2023, 15:08גם אזוגי עדיין לא הוכיח את עצמו בליגת העל ובטח שלא הייתי בונה עליו להרכב עונה הבאה.oleg neduda כתב: ↑30 מאי 2023, 15:02
זה כשלעצמו לא אומר בהכרח משהו
עוד עונה שגורפינקל הוא המגן המוביל המובהק ומביאים לו איזה שחקן מהלאומית, שידוע שהוא בא לגיבוי, אז אל תצפה לצד שמאל איכותי עונה הבאה.
-
- קיבל.ה 1039 לייקים
אני מנחש שכשנשחק בקו 5 סלם יפתח וכשנשחק בקו 4 גורפינקל יפתח.בר לב אדום כתב: ↑30 מאי 2023, 16:15מורגן וגורפינקל זה בערך אותה רמה, אבל שיש לך שני שחקנים, באותה עמדה, שאין אחד שהוא באנקר בהרכב, זה מוציא מהם הרבה יותר ממה שהם (ראה עונת בונדר וקנדה).L.S כתב: ↑30 מאי 2023, 16:06במה המורגן הזה איכותי יותר מגורפינקל שכולכם מאוננים עליו?בר לב אדום כתב: ↑30 מאי 2023, 15:08
גם אזוגי עדיין לא הוכיח את עצמו בליגת העל ובטח שלא הייתי בונה עליו להרכב עונה הבאה.
עוד עונה שגורפינקל הוא המגן המוביל המובהק ומביאים לו איזה שחקן מהלאומית, שידוע שהוא בא לגיבוי, אז אל תצפה לצד שמאל איכותי עונה הבאה.
בכל מקרה, אם גורפינקל ירגיש שהוא באנקר רק כי הביאו לו סלם ולא מורגן על הראש אני מאמין שהוא ימצא את עצמו בספסל מהר מאוד.
את התחרות המאמן צריך לייצר ולא השם של השחקן. איזה קשקוש
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 2304 לייקים
למורגן יש יותר קילומטראז' בליגת העל ולדעתי מורגן גם היה או עדיין בנבחרת הצעירהL.S כתב: ↑30 מאי 2023, 16:06במה המורגן הזה איכותי יותר מגורפינקל שכולכם מאוננים עליו?בר לב אדום כתב: ↑30 מאי 2023, 15:08גם אזוגי עדיין לא הוכיח את עצמו בליגת העל ובטח שלא הייתי בונה עליו להרכב עונה הבאה.oleg neduda כתב: ↑30 מאי 2023, 15:02
-
- קיבל.ה 370 לייקים
אתה יכול להשוות שיש לך בספסל שחקן שהיה בנבחרות הצעירות ושיחק רק בליגת העל, לאלמוני (והלוואי ואתבדה) שהיה חלק מהגנה שקיבלה שישיות, שבעיות ושלישיות מקבוצות בליגה לאומית? זה השחקן שיחליף את יהב במידה ולא יהיה טוב? אז מצבנו עגום.L.S כתב: ↑30 מאי 2023, 16:19אני מנחש שכשנשחק בקו 5 סלם יפתח וכשנשחק בקו 4 גורפינקל יפתח.בר לב אדום כתב: ↑30 מאי 2023, 16:15מורגן וגורפינקל זה בערך אותה רמה, אבל שיש לך שני שחקנים, באותה עמדה, שאין אחד שהוא באנקר בהרכב, זה מוציא מהם הרבה יותר ממה שהם (ראה עונת בונדר וקנדה).
בכל מקרה, אם גורפינקל ירגיש שהוא באנקר רק כי הביאו לו סלם ולא מורגן על הראש אני מאמין שהוא ימצא את עצמו בספסל מהר מאוד.
את התחרות המאמן צריך לייצר ולא השם של השחקן. איזה קשקוש
- בז'רנו
- קיבל.ה 707 לייקים
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
ציפית שישלמו איזה מיליון אירו על מגן שמאלי עם פרופיל דומה (מורגן) לגורפינקל? ואם לא, אז ציפית שיחתימו זר בעמדה שכבר יש לך שחקן סביר? ואת מי תביא לעמדות המגן הימני, מרכז שדה (לפחות שניים) והתקפה, ששם כרגע אין לך כלום? ומה עם בלם?בר לב אדום כתב: ↑30 מאי 2023, 15:08גם אזוגי עדיין לא הוכיח את עצמו בליגת העל ובטח שלא הייתי בונה עליו להרכב עונה הבאה.oleg neduda כתב: ↑30 מאי 2023, 15:02זה כשלעצמו לא אומר בהכרח משהו
במצבנו המסתמן, להחתים זר לעמדת המגן השמאלי (כשיש כבר את גורפינקל) או להחתים לשם שחקן במיליון אירו היו החלטות הרבה יותר טיפשיות מלהחתים מגן ששיחק בבני יהודה בשנה שעברה
-
- קיבל.ה 370 לייקים
אתה שם לב שאתה תמיד הולך לקיצוניות בכל דבר?oleg neduda כתב: ↑30 מאי 2023, 17:40ציפית שישלמו איזה מיליון אירו על מגן שמאלי עם פרופיל דומה (מורגן) לגורפינקל? ואם לא, אז ציפית שיחתימו זר בעמדה שכבר יש לך שחקן סביר? ואת מי תביא לעמדות המגן הימני, מרכז שדה (לפחות שניים) והתקפה, ששם כרגע אין לך כלום? ומה עם בלם?בר לב אדום כתב: ↑30 מאי 2023, 15:08גם אזוגי עדיין לא הוכיח את עצמו בליגת העל ובטח שלא הייתי בונה עליו להרכב עונה הבאה.oleg neduda כתב: ↑30 מאי 2023, 15:02
במצבנו המסתמן, להחתים זר לעמדת המגן השמאלי (כשיש כבר את גורפינקל) או להחתים לשם שחקן במיליון אירו היו החלטות הרבה יותר טיפשיות מלהחתים מגן ששיחק בבני יהודה בשנה שעברה
אתה באמת חושב שתהיה קבוצה שתשלם מיליון אירו על מורגן? ונתתי אותו ואת גרצקין כדוגמה. לדעתי להביא את סלם הייתה החתמה מיותר, שעדיף להשאיר כבר את ישראלוב או מגן שמאלי אחר מהנוער כגיבוי.
במצבנו הרגיש, ההחתמות הראשונות הן חשובות מאוד וברגע שאתה מקבל סלם כזה (ושוב רושם הלוואי ואתבדה), בטח ובטח שאומרים שלא ניתן לבצע החתמות עד ה1.6 והפלא ופלא, פתאום כן אפשר לבצע החתמות לפני התאריך המיוחל, לא עוזר בשום צורה לשפר את תדמית המועדון, שלדעתי זאת אחת המטרות העיקריות שצריכות להיות העונה.
אני מקווה שבהחתמות הבאות אוכל לדבר אחרת.
- בז'רנו
- קיבל.ה 707 לייקים
בגדול,כדי לתת עונה סבירה+ אנחנו צריכים להביא 5 שחקנים טובים.
שחקן אחד להגנה
2 קשרים
2 שחקני התקפה(אחד חלוץ ואחד ווינגר)
שימו על כל אחד 200 אלף דולר, כי הרי יש לנו עוד 2 מיליון דולר מהאמריקאים, ויש לנו קבוצה שיכולה להתמודד על הפלייאוף העליון.
שחקן אחד להגנה
2 קשרים
2 שחקני התקפה(אחד חלוץ ואחד ווינגר)
שימו על כל אחד 200 אלף דולר, כי הרי יש לנו עוד 2 מיליון דולר מהאמריקאים, ויש לנו קבוצה שיכולה להתמודד על הפלייאוף העליון.
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
לא יודע מה קיצוני במה שכתבתי. גם אם מורגן יעלה חצי מזה (וזה שחקן מיוחצן מאוד שיעלה הרבה כסף בכל מקרה) זה לזרוק כסף על עמדה שבה כבר יש שחקן סביר לגמרי. ולהקצות זר לעמדה הזאת זה מיותר באותה מידה.בר לב אדום כתב: ↑30 מאי 2023, 17:47אתה שם לב שאתה תמיד הולך לקיצוניות בכל דבר?oleg neduda כתב: ↑30 מאי 2023, 17:40ציפית שישלמו איזה מיליון אירו על מגן שמאלי עם פרופיל דומה (מורגן) לגורפינקל? ואם לא, אז ציפית שיחתימו זר בעמדה שכבר יש לך שחקן סביר? ואת מי תביא לעמדות המגן הימני, מרכז שדה (לפחות שניים) והתקפה, ששם כרגע אין לך כלום? ומה עם בלם?בר לב אדום כתב: ↑30 מאי 2023, 15:08
גם אזוגי עדיין לא הוכיח את עצמו בליגת העל ובטח שלא הייתי בונה עליו להרכב עונה הבאה.
אתה באמת חושב שתהיה קבוצה שתשלם מיליון אירו על מורגן? ונתתי אותו ואת גרצקין כדוגמה. לדעתי להביא את סלם הייתה החתמה מיותר, שעדיף להשאיר כבר את ישראלוב או מגן שמאלי אחר מהנוער כגיבוי.
במצבנו הרגיש, ההחתמות הראשונות הן חשובות מאוד וברגע שאתה מקבל סלם כזה (ושוב רושם הלוואי ואתבדה), בטח ובטח שאומרים שלא ניתן לבצע החתמות עד ה1.6 והפלא ופלא, פתאום כן אפשר לבצע החתמות לפני התאריך המיוחל, לא עוזר בשום צורה לשפר את תדמית המועדון, שלדעתי זאת אחת המטרות העיקריות שצריכות להיות העונה.
ובוא, הפאניקה הזאת בחודש מאי הזויה. מזה מעניין את מי החתימו ראשון? אם כבר להחתמות שיהיו עוד שבועיים שלושה יהיה אפקט הרבה יותר משמעותי על מכירת המנויים
-
- קיבל.ה 370 לייקים
זה מראה על כיוון ועל דרך.oleg neduda כתב: ↑30 מאי 2023, 18:02לא יודע מה קיצוני במה שכתבתי. גם אם מורגן יעלה חצי מזה (וזה שחקן מיוחצן מאוד שיעלה הרבה כסף בכל מקרה) זה לזרוק כסף על עמדה שבה כבר יש שחקן סביר לגמרי. ולהקצות זר לעמדה הזרת זה מיותר באותה מידה.בר לב אדום כתב: ↑30 מאי 2023, 17:47אתה שם לב שאתה תמיד הולך לקיצוניות בכל דבר?oleg neduda כתב: ↑30 מאי 2023, 17:40
ציפית שישלמו איזה מיליון אירו על מגן שמאלי עם פרופיל דומה (מורגן) לגורפינקל? ואם לא, אז ציפית שיחתימו זר בעמדה שכבר יש לך שחקן סביר? ואת מי תביא לעמדות המגן הימני, מרכז שדה (לפחות שניים) והתקפה, ששם כרגע אין לך כלום? ומה עם בלם?
ובוא, הפאניקה הזאת בחודש מאי הזויה. מזה מעניין את מי החתימו ראשון? אם כבר להחתמות שיהיו עוד שבועיים שלושה יהיה אפקט הרבה יותר על מכירת המנויים
במקום להתמקד בחיפוש אחרי שחקנים להרכב ולהשקיע שם את כל המאמץ והמחשבה, כי שנינו ראינו את הפועל הכי חלשה מזה עשור לפחות, ממשיכים להביא שחקנים בשקל וחצי, באמת שלא צריך, יש לנו מחלקת נוער חזקה, לא רוצים להשקיע בעמדה הזו, הכל בסדר, אין צורך להביא שחקנים כאלה.
סיימתם לבנות את הסגל ונשאר לכם כמה שקלים להביא שחקן בסטייל הזה, בכיף.
בטח לא כהחתמה שפותחת את הקיץ.
מצטער זאת דעתי.
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 948 לייקים
כתבת לו הרגע שהוא מגיב בקיצוניות? אתה רציני?בר לב אדום כתב: ↑30 מאי 2023, 18:07זה מראה על כיוון ועל דרך.oleg neduda כתב: ↑30 מאי 2023, 18:02לא יודע מה קיצוני במה שכתבתי. גם אם מורגן יעלה חצי מזה (וזה שחקן מיוחצן מאוד שיעלה הרבה כסף בכל מקרה) זה לזרוק כסף על עמדה שבה כבר יש שחקן סביר לגמרי. ולהקצות זר לעמדה הזרת זה מיותר באותה מידה.בר לב אדום כתב: ↑30 מאי 2023, 17:47
אתה שם לב שאתה תמיד הולך לקיצוניות בכל דבר?
ובוא, הפאניקה הזאת בחודש מאי הזויה. מזה מעניין את מי החתימו ראשון? אם כבר להחתמות שיהיו עוד שבועיים שלושה יהיה אפקט הרבה יותר על מכירת המנויים
במקום להתמקד בחיפוש אחרי שחקנים להרכב ולהשקיע שם את כל המאמץ והמחשבה, כי שנינו ראינו את הפועל הכי חלשה מזה עשור לפחות, ממשיכים להביא שחקנים בשקל וחצי, באמת שלא צריך, יש לנו מחלקת נוער חזקה, לא רוצים להשקיע בעמדה הזו, הכל בסדר, אין צורך להביא שחקנים כאלה.
סיימתם לבנות את הסגל ונשאר לכם כמה שקלים להביא שחקן בסטייל הזה, בכיף.
בטח לא כהחתמה שפותחת את הקיץ.
מצטער זאת דעתי.
אתה מדבר על כיוון ועל דרך אחרי החתמה אחת
תן לי שם של מגן שמושאל מהפועל או משחק בנוער שיכול להיות אלטרנטיבה לגורפינקל.
מילא אם היה פה איזה שחקן סטייל אייזן שחוזר ואז אין הבדל בינו לבין רן בנימין.
זו עמדה שאין בה הרבה שחקנים נורמליים. מביאים שחקן צעיר שמשחק ברצף בשנים האחרונות.
מה ציפיתם לקבל?
- רדפוקס
- קיבל.ה 4729 לייקים
אגב לא צריך להביא מגן ימני מחליף, ניסנוב כבר החתימו אחד כזה לפני שנה מליגה א' והשאילו אותו, התכשיט חוזר אלינו הקיץ ובקרוב מאוד הוא יגיע לוולפסון ואף אחד לא ידע מי הוא ככל הנראה.
-
- קיבל.ה 506 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4729 לייקים