רבע גמר יורוקאפ - בדאלונה חוץ, רביעי 19.4 21:00

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2655 לייקים

פרימו לוי כתב: 19 אפריל 2023, 23:26
ranjef כתב: 19 אפריל 2023, 23:24 טומיץ עם 16 נק, 5 ריב ו-5 אסיסטים ב-21 דקות. זרק 10 זריקות מהשדה. אצלנו אונאקו רץ 4 דקות ולא נוגע בכדור. זה ההבדל בין תוכנית משחק מסודרת של מאמן שיודע להפעיל את הכלים שלו, לבין כדורסל רחוב של אחד על אחד שלפעמים מצליח ולפעמים לא
הכמה התקפות קצת לפני שהוא יצא, שהיינו שם תקועים וכל אחד נכנס עם הראש בקיר למרות שאונוואקו היה כמעט לבד בצבע כל הזמן, היה פשוט הזייה. כאילו עושים עליו חרם. אהבתי שלמרות שלא נגע בכדור בהתקפה נתן את הלב בהגנה
כנראה שכל צעקות ה 'תמסרו לו הוא חופשי' של הקהל באולם ובבית לא נשמעות...
יחד, רק יחד! :heart:
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

א. הפתיחה הגרועה היא בעיקר כי החטאנו שלשות חופשיות, מספיק שבראון היא שם 2 מ 5 השחשלות שלו ברבע הראשון, ועוד איזה סל של תומר שהיו לו זריקות טובות ואז זה לא 22:7 אלא 22:15 וזה סיפור אחר. בנוסף הם בהתחלה קלעו כל זריקה כמי מטורפים, היה ברור שזה יתיישר וזה בהחלט קרה ואז גם לאט לאט חזרנו למשחק.

ב. מסכים עם הטענה שבראון היה חייב לקחת יותר בסוף אסל לדעתי הוא היה עייף. מנפורד היה מחריד אתמול התקפית ובר פחד לקחת זריקות. כשצריכים לשמור רק על 3 שחקנים (מקרי גינת ובראון) השמירה קלה יותר.

ג. אני שוב חוזר על זה כי זה הזוי בעייני.
35 שניות לסיום מנפורד מקבל כדור על הקו, כח הצבע פנוי למה אתה הולך על שלשה קשה ולא חודר לצבע ושם 2 קלות? מוריד את ההפרש ל 1 כשיש לך בטוח עוד כדור ביד? שלשת התאבדות תמיד אפשר לקחת, לקלוע 2 נק' קלות לא.

ד. למרות הכל הפסדנו לקבוצה עדיפה בהרבה עם תקציב שלערכתי הוא פי 4 או 5 לפחות. וגם זה בגלל שהשופטים עזרו להם והם היו ביום הזוי של 26 מ 26 מהקו....

ה. פארה בן זונה, מעולםצלא חשבתי שאשנה קבוצה כדורסל בספקד אבל אני כן. מקווה שהם יפסידו יפצעו כל משחק חוץ מאנטה טומיץ.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2655 לייקים

ואוו...2 המצאות של השופטים בהתקפה אחת.

רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

דרך אגב לא שזה כזה משנה אבל השלשה האחרונה שלהם גועל נפש, רואים שמפסיקים לשחק אז מה הקטע?
פומפה
קיבל.ה  430 לייקים

לא מצליח להשתחרר מהלייאפ של טוקוטו :(
זה סל שלדעתי היה מנצח לנו את המשחק ושולח אותנו למקום אחר לגמרי בעונה הזאת וכמועדון בכלל.
זה לא שזה יבטל את ההתקדמות שעשינו השנה, אבל זה ניצחון שיכול לשנות סטאטוס של מועדון ולהגדיר אותו מחדש.
מקווה שהשחקנים יתאוששו וילחמו על מטרת העל שלנו העונה שזה האליפות. אחרי החזרה אתמול אני בטוח שאנחנו יכולים להילחם על זה אם רק נבוא מוכנים ונילחם
ר.ש
קיבל.ה  419 לייקים

זאת התקרה שלנו בלי שלשות. אי אפשר לנצח קבוצות אדירות, ובטח לא לחזור מפיגור כזה, בלי שיש את היכולת לקלוע שלשות. חייבים לתקן את זה בעונה הבאה.
רואה שחורות המקורי
Charlie
קיבל.ה  798 לייקים

Chegi כתב:אוף. למרות שקנאריה ניצחו ולא היה לנו סיכוי מולם בחוץ אני עדיין לא מצליח לישון.. גם אחרי הפסד מלא בגאווה לא מצליח להירדם
פירקנו אותם בבית ופספסנו בשלומיאליות ניצחון עליהם בחוץ.
ב-2 משחקים מולם לא נפלנו מהם אלא להפך.
לכן אני לא בטוח שאם אתה עובר משוכה ספרדית אחת ועובר את טבילת האש הזו - אתה בהכרח מפסיד שם. ממש לא. וזה רק מעצים את גודל הפספוס אמש, והמשחק היה בידיים שלנו.

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1472 לייקים

ר.ש כתב: 20 אפריל 2023, 09:45 זאת התקרה שלנו בלי שלשות. אי אפשר לנצח קבוצות אדירות, ובטח לא לחזור מפיגור כזה, בלי שיש את היכולת לקלוע שלשות. חייבים לתקן את זה בעונה הבאה.
אין סיכוי עם פרנקו
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
פומפה
קיבל.ה  430 לייקים

Charlie כתב: 20 אפריל 2023, 09:51
Chegi כתב:אוף. למרות שקנאריה ניצחו ולא היה לנו סיכוי מולם בחוץ אני עדיין לא מצליח לישון.. גם אחרי הפסד מלא בגאווה לא מצליח להירדם
פירקנו אותם בבית ופספסנו בשלומיאליות ניצחון עליהם בחוץ.
ב-2 משחקים מולם לא נפלנו מהם אלא להפך.
לכן אני לא בטוח שאם אתה עובר משוכה ספרדית אחת ועובר את טבילת האש הזו - אתה בהכרח מפסיד שם. ממש לא. וזה רק מעצים את גודל הפספוס אמש, והמשחק היה בידיים שלנו.

Sent from my iPhone using Tapatalk
לגמרי מסכים. אני חושב שבדאלונה יותר טובים מהם (לא בהרבה אבל יותר טובים ויותר מגוונים) ובכלל אם היינו מנצחים אחרי שחזרנו מפיגור של 20 הפרש זה היה נותן ביטחון עצום.
חבל, קשה מאוד לשחרר אבל אין מה לעשות, חייבים להמשיך למשחק הבא
סמל אישי של משתמש
פרימו לוי
קיבל.ה  1109 לייקים

לא התאוששתי עדיין מההפסד אתמול. ניצחון היה נותן לנו כמועדון כל כך הרבה. פוחד גם מנפילת מתח בליגה. אחחחח איזו באסה
טכנית לארז
קיבל.ה  1941 לייקים

תחושת פספוס, באמת אני חושב שאנחנו לא פחות טובים מאף קבוצה במפעל הזה.
בגדול מתוך 20 קבוצות במפעל היו 5 מעל כל היתר (אנחנו, שתי הספרדיות, הקבוצה של ננו גיזבורג וטורק). אחת מה-5 האלה הייתה צריכה לסיים שלישית בבית שלה לקבל רבע הגמר בחוץ וזו הייתה הפועל.

הפספוס הגדול שלנו לדעתי זה שלא הצלחנו לסיים ראשונים בבית שלנו למרות שלחלוטין היינו שווים לפחות מקום 2. לדעתי בשני משחקים מול קנריה גם הראינו שאנחנו טובים מהם.

לך תנצח עכשיו בחוץ את בדאלונה ואז את קנאריה ואז את טורק/פרומיטיי.
ועוד במפעל המושחת הזה שלך תדע כמה השופטים שם לא מוטים מאינטרסים כאלו ואחרים לכאורה.

מבחינת כדורסל אין לי ספק שהפועל הייתה יכולה לזכות במפעל הזה.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
Nati
קיבל.ה  1761 לייקים

טכנית לארז כתב:תחושת פספוס, באמת אני חושב שאנחנו לא פחות טובים מאף קבוצה במפעל הזה.
בגדול מתוך 20 קבוצות במפעל היו 5 מעל כל היתר (אנחנו, שתי הספרדיות, הקבוצה של ננו גיזבורג וטורק). אחת מה-5 האלה הייתה צריכה לסיים שלישית בבית שלה לקבל רבע הגמר בחוץ וזו הייתה הפועל.

הפספוס הגדול שלנו לדעתי זה שלא הצלחנו לסיים ראשונים בבית שלנו למרות שלחלוטין היינו שווים לפחות מקום 2. לדעתי בשני משחקים מול קנריה גם הראינו שאנחנו טובים מהם.

ועוד במפעל המושחת הזה שלך תדע כמה השופטים שם לא מוטים מאינטרסים כאלו ואחרים לכאורה.

האכזבה שסיימנו במאזן של 2 הקבוצות שסיימו במקום השני,ורק בגלל הפרש סלים פנימי סיימנו במקום השלישי.
Nati
קיבל.ה  1761 לייקים

פומפה כתב:לא מצליח להשתחרר מהלייאפ של טוקוטו :(
זה סל שלדעתי היה מנצח לנו את המשחק ושולח אותנו למקום אחר לגמרי בעונה הזאת וכמועדון בכלל.
זה לא שזה יבטל את ההתקדמות שעשינו השנה, אבל זה ניצחון שיכול לשנות סטאטוס של מועדון ולהגדיר אותו מחדש.
מקווה שהשחקנים יתאוששו וילחמו על מטרת העל שלנו העונה שזה האליפות. אחרי החזרה אתמול אני בטוח שאנחנו יכולים להילחם על זה אם רק נבוא מוכנים ונילחם
זה גם ההחטאה של מקריי,שלא רק עלתה לנו ב2 נקודות,גם 2 הנקודות שהם קלעו בזריקות העונשין שהם קיבלו בגלל העבירה של ג׳ייקובן.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3081 לייקים

Nati כתב:
פומפה כתב:לא מצליח להשתחרר מהלייאפ של טוקוטו :(
זה גם ההחטאה של מקריי,שלא רק עלתה לנו ב2 נקודות,גם 2 הנקודות שהם קלעו בזריקות העונשין שהם קיבלו בגלל העבירה של ג׳ייקובן.
לגמרי

Sent from my M2102J20SG using Tapatalk

הוקיץ'
קיבל.ה  5888 לייקים

טכנית לארז כתב: 20 אפריל 2023, 11:01 תחושת פספוס, באמת אני חושב שאנחנו לא פחות טובים מאף קבוצה במפעל הזה.

כל הקבוצות האלו, למעט פרומיטיי, קבוצות עשירות בהרבה מהפועל עם שחקנים בפרופיל גבוה. גם פרומיטיי לדעתי לא נופלת מאיתנו ברמת התקציב, אם לא עולה עלינו.
היה כאן לא מעט גם עניין של מזל. גם היינו מאוד קרובים לסיים מקום שני וגם לצערנו בבית המקביל הקבוצה החזקה יותר סיימה במקום השני. בסוף איכשהו יצא שהיה עדיף לנו לסיים מקום רביעי.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2655 לייקים

בדיעבד...השמטת ה-6 נקודות יתרון האלו בדקה וחצי מול גראן קנאריה בחוץ ואז השלשה היא...זה מה שגרם בעצם ל-2 דברים
1. איבוד יתרון הביתיות החל מהרבע
2. מעבר לצד החזק יותר של הבראקט ועוד בחוץ...
יהלום14אדום
קיבל.ה  948 לייקים

El dudernio כתב: 20 אפריל 2023, 07:06 א. הפתיחה הגרועה היא בעיקר כי החטאנו שלשות חופשיות, מספיק שבראון היא שם 2 מ 5 השחשלות שלו ברבע הראשון, ועוד איזה סל של תומר שהיו לו זריקות טובות ואז זה לא 22:7 אלא 22:15 וזה סיפור אחר. בנוסף הם בהתחלה קלעו כל זריקה כמי מטורפים, היה ברור שזה יתיישר וזה בהחלט קרה ואז גם לאט לאט חזרנו למשחק.

ב. מסכים עם הטענה שבראון היה חייב לקחת יותר בסוף אסל לדעתי הוא היה עייף. מנפורד היה מחריד אתמול התקפית ובר פחד לקחת זריקות. כשצריכים לשמור רק על 3 שחקנים (מקרי גינת ובראון) השמירה קלה יותר.

ג. אני שוב חוזר על זה כי זה הזוי בעייני.
35 שניות לסיום מנפורד מקבל כדור על הקו, כח הצבע פנוי למה אתה הולך על שלשה קשה ולא חודר לצבע ושם 2 קלות? מוריד את ההפרש ל 1 כשיש לך בטוח עוד כדור ביד? שלשת התאבדות תמיד אפשר לקחת, לקלוע 2 נק' קלות לא.

ד. למרות הכל הפסדנו לקבוצה עדיפה בהרבה עם תקציב שלערכתי הוא פי 4 או 5 לפחות. וגם זה בגלל שהשופטים עזרו להם והם היו ביום הזוי של 26 מ 26 מהקו....

ה. פארה בן זונה, מעולםצלא חשבתי שאשנה קבוצה כדורסל בספקד אבל אני כן. מקווה שהם יפסידו יפצעו כל משחק חוץ מאנטה טומיץ.
גם טומיץ יכול ללכת לעזאזל עם שני מהלכים של מרפק לפנים בהתקפה. שחקן שיודע שלא ייקבל שריקות ומנצל את זה (מהבחינה שלו זה כמובן אחלה, מהבחינה שלי במשחק הספציפי שיילך לעזאזל)
יאללה הביתה!!!
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1708 לייקים
יצירת קשר:

זה קצת מצחיק לבוא בטענות לאגרסיביות של בדלונה. ככה קבוצות משחקות ברמות האלו, ובשלבים האלו.
מי שחושב שבפלייאוף פה זה יהיה שונה חי בסרט.
אם הפועל רוצה להגיע רחוק היא צריכה להתאים את עצמה לרמות האלו. ואתמול דווקא די עשינו את זה, פוצצנו גם כן.
זה בסדר גמור. זה מבאס שהשופטים נטו לטובתם של בדלונה, אבל זה כבר אשמת הפספוס של הביתיות שאכלנו אותה בגללו. אם זה היה בדרייב אין גם אנחנו היינו עושים לשופטים טרור ומפעילים לחץ לטובתנו.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

ובאמת שאם אני פרנקו באימון אחרי המשחק אני חופר לשחקנים עד כמה העונה הזו לא גמורה בכלל, משחקים כמו נגד באדלונה יכולים להוות שכר לימוד שיעזרו לנו בהמשך במשחקי הפלייאוף
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1579 לייקים

Segev כתב:
רדנקו כתב: 20 אפריל 2023, 00:03
הוקיץ' כתב: נכון שמדובר בבעיה שחוזרת על עצמה, אבל זאת בעיה של כל הקבוצה. אני לא נמצא באימונים ואני לא יודע מה נאמר, אבל שחקנים ברמה הזאת לא אמורים לחכות למאמן שיתן להם על הראש כדי להביא אינטנסיביות שתואמת למעמד.
בסוף שיחקנו מול אחת הקבוצות הטובות בדרג השני באירופה, אם לא הטובה בהם (וכן, טובה מאיתנו). עשינו את זה בחוץ, מול שיפוט בזיוני שפירק לנו את הצורה, ומול קבוצה שקלעה פאקינג 26/26 מהקו. כל זה, ועדיין חזרנו מ-22 הפרש והיינו כפסע מלנצח.
אם מישהו רואה פה כישלון הוא חתיכת חולה נפש.
אז אני אבהיר.
זה לא כשלון להפסיד לבדלונה. למרות רמת הכישרון שלנו שלדעתי לא נופלת משלה בצורה משמעותית.
הכישלון של פרנקו לדעתי הוא העובדה שמתחילת העונה הקבוצה הזו פשוט לא התקדמה כקבוצה.
ככל שהעונה התקדמה היא נראתה יותר ויותר כאוסף של שחקנים מוכשרים שיכולים להתפוצץ ביום נתון ופחות ופחות כקבוצה מאומנת שיודעת תמיד מה היא עושה כשהיא עולה על המגרש.בניגוד לירושלים ומכבי למשל שהתקדמו והשתפרו כקבוצות ככל שהעונה התקדמה, וגיבשו לעצמן הרכבים שעובדים, אנחנו נתקענו ואולי אפילו הלכנו אחורה מבחינת המשחק הקבוצתי שלנו מהרגע שאונואקו הגיע וחזרנו למשחק של בידודים והירו בול של ג'קובן ובעיקר מקריי, עם כל מיני ניסיונות בהרכבים שונים ומשונים כשעד היום לא נראה שמצאנו את החמישיות שעובדות לנו. התוצאה היא שבמקום שבשלב הזה' ל העונה השלם שלנו יהיה שווה לפחות את סכום חלקיו, הוא שווה אפילו פחות, כי המשחק הקבוצתי שלנו פשוט לא קיים.
אז כן, היו משחקים שהגענו אליהם בפוקוס והתפוצצנו אבל ברוב המוחלט של המשחקים זה לא קרה.
וזה מבחינתי הכישלון של פרנקו. זה כישלון ענק והוא בלט במשחק היום.
כן, תיאורטית בדלונה קבוצה יותר טובה ויותר מוכשרת ובטח יותר מנוסה.
אבל יש לה לא מעט חסרונות ואנחנו עלינו למשחק כשאנחנו לא מוכנים לנצל אפילו אחד מביניהם וכשאין לנו שום פתרונות הגנתיים לבעיות בדלונה הציבה בפנינו.
וזה מבחינתי כישלון. לא עצם ההפסד, אלא רמת המוכנות שלנו למשחק.
ועוד דבר - מדברים על הצלחה במפעל, אבל צריך לזכור שהבית שלנו (למעט שלושת הקבוצות הראשונות) הוא בית חלש משמעותית לעומת הבית המקביל. וסביר להניח שאם היינו משחקים שם היינו מסיימים את העונה במאזן חלש משמעותית.

Sent from my NE2215 using Tapatalk
מרוב שהבית שלנו חלש משמעותית מהבית המקביל, החמישית בבית שלנו ניצחה את הרביעית בבית המקביל בשמינית, והבית שלנו שלח 5 והבית השני 3 לרבע הגמר.
״חלש משמעותית״.
בכיין ומתלונן סדרתי
וואו. החמישית ניצחה את הרביעית. זה מוכיח הכל. אידיוט.

Sent from my P80_ROW using Tapatalk

El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

בסופו של יום היו 3 שחקנים עם מדד פלוס מינוס חיובי.
הצ'יפ עם 9+ שזה הזוי במשחק שבו הפסדנו ב 8
במיוחד כששני הנוספים הם גיל בני ותומר עם 1+.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1579 לייקים

הוקיץ' כתב:
טכנית לארז כתב: 20 אפריל 2023, 11:01 תחושת פספוס, באמת אני חושב שאנחנו לא פחות טובים מאף קבוצה במפעל הזה.

כל הקבוצות האלו, למעט פרומיטיי, קבוצות עשירות בהרבה מהפועל עם שחקנים בפרופיל גבוה. גם פרומיטיי לדעתי לא נופלת מאיתנו ברמת התקציב, אם לא עולה עלינו.
היה כאן לא מעט גם עניין של מזל. גם היינו מאוד קרובים לסיים מקום שני וגם לצערנו בבית המקביל הקבוצה החזקה יותר סיימה במקום השני. בסוף איכשהו יצא שהיה עדיף לנו לסיים מקום רביעי.
פרומיתיי עולה עלינו בתקציב ומשמעותית לדעתי. הם למשל נתנו לאגדה שסיכם אצלנו הצעה גבוהה יותר (כנראה משמעותית) כדי שיבריז לנו.

סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1579 לייקים

לא בדקתי את זה. אבל לדעתי זה המשחק שבו שחקני הספסל שלנו שיחקו הכי מעט דקות מזה הרבה מאוד זמן. ובטוח שקיבלנו מהם את התרומה הכי נמוכה שקיבלנו מזה חודשים רבים.
וזה דווקא בתקופה שרוב שחקני הספסל שלנו בכושר אולי הכי טוב שלהם מתחילת העונה.
אי אפשר לסחוב משחק שלם כזה עם כל כך מעט דקות לספסל, בטח אחרי שנדרשנו להשקיע מאמץ כזה כדי לחזור למשחק בעקבות הפתיחה הנוראית שלנו.

Segev
קיבל.ה  426 לייקים

רדנקו כתב: 20 אפריל 2023, 21:45
Segev כתב:
רדנקו כתב: 20 אפריל 2023, 00:03 אז אני אבהיר.
זה לא כשלון להפסיד לבדלונה. למרות רמת הכישרון שלנו שלדעתי לא נופלת משלה בצורה משמעותית.
הכישלון של פרנקו לדעתי הוא העובדה שמתחילת העונה הקבוצה הזו פשוט לא התקדמה כקבוצה.
ככל שהעונה התקדמה היא נראתה יותר ויותר כאוסף של שחקנים מוכשרים שיכולים להתפוצץ ביום נתון ופחות ופחות כקבוצה מאומנת שיודעת תמיד מה היא עושה כשהיא עולה על המגרש.בניגוד לירושלים ומכבי למשל שהתקדמו והשתפרו כקבוצות ככל שהעונה התקדמה, וגיבשו לעצמן הרכבים שעובדים, אנחנו נתקענו ואולי אפילו הלכנו אחורה מבחינת המשחק הקבוצתי שלנו מהרגע שאונואקו הגיע וחזרנו למשחק של בידודים והירו בול של ג'קובן ובעיקר מקריי, עם כל מיני ניסיונות בהרכבים שונים ומשונים כשעד היום לא נראה שמצאנו את החמישיות שעובדות לנו. התוצאה היא שבמקום שבשלב הזה' ל העונה השלם שלנו יהיה שווה לפחות את סכום חלקיו, הוא שווה אפילו פחות, כי המשחק הקבוצתי שלנו פשוט לא קיים.
אז כן, היו משחקים שהגענו אליהם בפוקוס והתפוצצנו אבל ברוב המוחלט של המשחקים זה לא קרה.
אבל יש לה לא מעט חסרונות ואנחנו עלינו למשחק כשאנחנו לא מוכנים לנצל אפילו אחד מביניהם וכשאין לנו שום פתרונות הגנתיים לבעיות בדלונה הציבה בפנינו.
ועוד דבר - מדברים על הצלחה במפעל, אבל צריך לזכור שהבית שלנו (למעט שלושת הקבוצות הראשונות) הוא בית חלש משמעותית לעומת הבית המקביל. וסביר להניח שאם היינו משחקים שם היינו מסיימים את העונה במאזן חלש משמעותית.

מרוב שהבית שלנו חלש משמעותית מהבית המקביל, החמישית בבית שלנו ניצחה את הרביעית בבית המקביל בשמינית, והבית שלנו שלח 5 והבית השני 3 לרבע הגמר.
״חלש משמעותית״.
בכיין ומתלונן סדרתי
וואו. החמישית ניצחה את הרביעית. זה מוכיח הכל. אידיוט.

אידיוט מי שעשה אותך יא מתוסכל.
בשום פרמטר שתסתכל עליו הבית השני לא ״משמעותית יותר טוב״ מהבית שלו. חוץ מהפוזיציה הבכיינית העצובה שלך.
עוד דוגמא:
טרנרטו נמצאת מעל ברשיב בליגה איטלקית (אם כן במאזן דומה, ניתן לך קרדיט שהן קבוצות ברמה זהה). ונציה נמצאת משחק מעל.
טרנטו סיימה אצלנו מקום 9 במאזן מעליב של 4 נצחונות כל העונה. ברשיה סיימה 7 וונציה 6 בבית המקביל, זה שלשיטתך הוא ״הרבה יותר קשה״.
אם במקום לפזר סיסמאות ולקלל היית נותן דוגמאות קונקרטיות למה הבית השני הוא ״קשה משמעותית״ מהבית שלנו היה אפשר אולי לקיים איתך דיון על זה
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1579 לייקים

מתוסכל מי שהביא אותך, חתיכת אפס.
דיון אני מנהל עם מי שמבין משהו ולא עם בור חסר מושג שיודע דברים לפי מיקום בטבלה.
תמשיך להתווכח עם עצמך.

Segev
קיבל.ה  426 לייקים

רדנקו כתב: 20 אפריל 2023, 22:42 מתוסכל מי שהביא אותך, חתיכת אפס.
דיון אני מנהל עם מי שמבין משהו ולא עם בור חסר מושג שיודע דברים לפי מיקום בטבלה.
תמשיך להתווכח עם עצמך.

שוב אפס התייחסות לעניין.
העיקר שהבית השני היה "משמעותית קשה יותר" מהבית שלנו.
בלופר
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2655 לייקים

חברים נו, למה שטויות?
באמת מה שחשוב עכשיו זה מי יותר חזקה ממי?
לשנינו בבוטום ליין אותה מטרה וזו הצלחת הפועל.
זמן לשים הכל בצד.

:heart: :heart:
Ironside
קיבל.ה  65 לייקים

רדנקו כתב: 20 אפריל 2023, 00:03
הוקיץ' כתב:
רדנקו כתב: 19 אפריל 2023, 23:11 לא שטויות ולא בטיח. המשך ישיר לאינספור משחקים השנה.
ידענו שיש גבול לכמות המשחקים שאפשר להתחיל אותם בפיגור ולחזור מהם.
והגבול הזה היה היום.
אפשר למכור עד מחר את השטויות שזה השחקנים והכדורים לא נכנסו, אבל כמה פעמים אפשר לומר שהיינו בהלם ולא נכנסנו למשחק?
תמיד השחקנים בהלם וצריכים להתעורר?
אף אחד לא אשם מלבד השחקנים שהיו בהלם?
מצטער אבל כשזה קורה שוב ושוב ושוב, וכשאנחנו עולים משחק אחרי משחק וחוטפים בראש בהתחלה, זה לא רק הלם של השחקנים.
ולולא הבור הזה שהכנסנו את עצמנו לתוכו בזכות אפס המוכנות שלנו (ומבחינתי גם אם היתה הכנה מקצועית מדהימה, אם אנחנו לא מוכנים מנטלית זה גם על המאמן במאה אחוז), גם השיפוט הבזיוני הזה לא היה מונע מאתנו לנצח.

נכון שמדובר בבעיה שחוזרת על עצמה, אבל זאת בעיה של כל הקבוצה. אני לא נמצא באימונים ואני לא יודע מה נאמר, אבל שחקנים ברמה הזאת לא אמורים לחכות למאמן שיתן להם על הראש כדי להביא אינטנסיביות שתואמת למעמד.
בסוף שיחקנו מול אחת הקבוצות הטובות בדרג השני באירופה, אם לא הטובה בהם (וכן, טובה מאיתנו). עשינו את זה בחוץ, מול שיפוט בזיוני שפירק לנו את הצורה, ומול קבוצה שקלעה פאקינג 26/26 מהקו. כל זה, ועדיין חזרנו מ-22 הפרש והיינו כפסע מלנצח.
אם מישהו רואה פה כישלון הוא חתיכת חולה נפש.
אז אני אבהיר.

מדויק
סמל אישי של משתמש
Chegi
קיבל.ה  1482 לייקים

מתי הקבוצה נוחתת? קצת בא לי ללכת לקבל אותם
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1708 לייקים
יצירת קשר:

מילא לגבי הליגה עוד אפשר להתווכח (ומוקדם לדעת), ובגביע בבירור נכשלנו. באירופה העונה הזאת הצלחה מסחררת.
עונה ראשונה בגביע אמתי באירופה אחרי הרבה זמן, מיקום מעל ומעבר לציפיות והתקציב.
האכזבה היא רק על רקע זה שהיינו כזאת הצלחה, שהבנו שעם קבוצה כזאת זה לא מופרך אפילו לזכות ביורוקאפ. ולפתע לעוף ברבע גמר נראה מבאס.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

בסוף העונה כולה תימדד גם לפי מה שנעשה בפליאוף , הדחה ברבע והעונה הזו היא כשלון , הדחה בחצי והיא תיחשב לעונה לא טובה , הפסד בגמר ואפשר לומר עונה טובה ואליפות וזו עונה אדירה מן הסתם שלא נאמר היסטורית
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1579 לייקים

אני חושב שעם רמת הכישרון שיש לנו השנה, הדחה בחצי תהיה כשלון גדול.
לגבי הגמר? תלוי בכושר של מכבי באותו זמן (בהנחה שנגיע לסדרה מולם בלי יתרון ביתיות) כי מבחינת כישרון ויכולת הם עולים עלינו משמעותית וזה לא מופרך להפסיד להם בסדרה.

סמל אישי של משתמש
Chegi
קיבל.ה  1482 לייקים

רדנקו כתב:אני חושב שעם רמת הכישרון שיש לנו השנה, הדחה בחצי תהיה כשלון גדול.
לגבי הגמר? תלוי בכושר של מכבי באותו זמן (בהנחה שנגיע לסדרה מולם בלי יתרון ביתיות) כי מבחינת כישרון ויכולת הם עולים עלינו משמעותית וזה לא מופרך להפסיד להם בסדרה.

גם לא לירושלים.
גם אם נעוף ברבע זה לא אסון אם תהיה המשכיות לשנה הבאה.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
סמל אישי של משתמש
פרימו לוי
קיבל.ה  1109 לייקים

להפסיד לירושלים העונה יהיה כשלון אחושלוקי
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

רדנקו כתב: 21 אפריל 2023, 21:28 אני חושב שעם רמת הכישרון שיש לנו השנה, הדחה בחצי תהיה כשלון גדול.

במתכונת פה עם הגבלת הזרים אני לא חושב שבמבחינת כשרון ההבדלים כאלו עצומים כמו שנהוג לחשוב , מסכים שכרגע הם כנראה קבוצה יותר טובה אבל מאמין שאפשר לנצח אותם גם בסדרה רק שקודם נגיע לגמר
נערך לאחרונה על ידי רק הפועל ב 21 אפריל 2023, 23:54, נערך פעם 1 בסך הכל.
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

פרימו לוי כתב: 21 אפריל 2023, 23:37 להפסיד לירושלים העונה יהיה כשלון אחושלוקי
חייבים לנצח אותם, כל מה שהיה לפניי לא צריך להיות רלוונטי אם נגיע מוכנים
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1579 לייקים

רק הפועל כתב:
פרימו לוי כתב: 21 אפריל 2023, 23:37 להפסיד לירושלים העונה יהיה כשלון אחושלוקי
חייבים לנצח אותם, כל מה שהיה לפניי לא צריך להיות רלוונטי אם נגיע מוכנים
כמו שהגענו מוכנים לבדלונה?

Karl Marx
קיבל.ה  220 לייקים

את חצי הגמר פספסנו בהפסד המיותר לנגרים של המבורג. זה הכל. בתל-אביב, היינו עוברים את בדאלונה.
סמל אישי של משתמש
Frenzy
קיבל.ה  810 לייקים

Karl Marx כתב: 23 אפריל 2023, 10:21 את חצי הגמר פספסנו בהפסד המיותר לנגרים של המבורג. זה הכל. בתל-אביב, היינו עוברים את בדאלונה.
אני די בטוח שאם היינו מנצחים את המבורג לא היינו מקבלים את בדאלונה, אבל זה כבר לא חשוב..
עם הזמן הייאוש נעשה יותר נוח
טכנית לארז
קיבל.ה  1941 לייקים

הפועל כתב: 21 אפריל 2023, 10:44 מילא לגבי הליגה עוד אפשר להתווכח (ומוקדם לדעת), ובגביע בבירור נכשלנו. באירופה העונה הזאת הצלחה מסחררת.
עונה ראשונה בגביע אמתי באירופה אחרי הרבה זמן, מיקום מעל ומעבר לציפיות והתקציב.
האכזבה היא רק על רקע זה שהיינו כזאת הצלחה, שהבנו שעם קבוצה כזאת זה לא מופרך אפילו לזכות ביורוקאפ. ולפתע לעוף ברבע גמר נראה מבאס.
קצת מוגזם לדעתי.
מה הופך את העונה הזו באירופה להצלחה מסחררת?
הרי אם היינו מפסידים לונציה זה היה כישלון חרוץ.

העונה הסדירה שלנו (בית של 10) הייתה מעולה עם מאזן 13-5 אבל גם לפני תחילת המפעל אני חושב שאף אחד אצלינו לא הסתפק בהדחה בשמינית הגמר (כלומר בלסיים בין 8 הראשונות בבית הגרוע שהיה לנו).
עצם זה שטיילנו במלא משחקים בבית הזה היה נחמד מאוד אבל זה לא הופך לדעתי את העונה הזו להצצלחה מסחררת.
לדעתי עשינו פחות או יותר את מה שהיינו צריכים, עם תחושת פספוס.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
שליחת תגובה