ג'ורדן מקריי
-
- קיבל.ה 1038 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
לגשש בינואר. אולי יסתכסך עם המאמן וירצה לחזור לפה כדילסגור את פינת האליפות
מקריי לא שחקן קל בכלל לאימון. לצד משחקים הירואים היו לו גם כמה משחקי נפל. הוא לא קל להכלה, פשוט אצלינו הוא מאד התחבר לשחקנים ולקהל.
בואו לא נשכח שבמחצית המשחק הראשון מול נס ציונה זה הרגיש כאילו זה המשחק האחרון שלו בישראל.
לא כזה far fetched שיקרה משהו דומה במועדון הבא שלו.
לשים עין קיצר.

מקריי לא שחקן קל בכלל לאימון. לצד משחקים הירואים היו לו גם כמה משחקי נפל. הוא לא קל להכלה, פשוט אצלינו הוא מאד התחבר לשחקנים ולקהל.
בואו לא נשכח שבמחצית המשחק הראשון מול נס ציונה זה הרגיש כאילו זה המשחק האחרון שלו בישראל.
לא כזה far fetched שיקרה משהו דומה במועדון הבא שלו.
לשים עין קיצר.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 2388 לייקים
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
לפי הראיון של פרנקו אני מאוד הופתע אם בכלל קיבל הצעה לעונה הקרובה
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 171 לייקים
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
מבאס. נכון שהוא "מכריח" למרות שבפליאוף היה הרבה פחות כזה. ושהיו לו הרבה מאוד משחקים שהוא לא הופיע בכלל. אני אישית מעדיף שחקן שביום נתון יכול להתפוצץ ולנצח לבד כל קבוצה מאשר זר שהמקסימום שלו זה משחק טוב שלא מספיק אם החברים לידו לא בעניינים.
וזה בלי לדבר על החיבור לקבוצה ולקהל.
כשיחתום במקום אחר אהיה עצוב, אני מקווה שיחזור מתישהו.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 1038 לייקים
בקיצור עבדו עלינו שאמרו שרוצים להשאיר את כל הזרים חוץ מטוקוטו, מראש התכוונו להשאיר רק את מנפורד.Chegi כתב: ↑05 יולי 2023, 18:23מבאס. נכון שהוא "מכריח" למרות שבפליאוף היה הרבה פחות כזה. ושהיו לו הרבה מאוד משחקים שהוא לא הופיע בכלל. אני אישית מעדיף שחקן שביום נתון יכול להתפוצץ ולנצח לבד כל קבוצה מאשר זר שהמקסימום שלו זה משחק טוב שלא מספיק אם החברים לידו לא בעניינים.
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
בוא נחכה שמנפורד יחתום קודם ואז נסיק מסקנות. גם מנפורד+טוקוטו זה בסדרארז שדה כתב:בקיצור עבדו עלינו שאמרו שרוצים להשאיר את כל הזרים חוץ מטוקוטו, מראש התכוונו להשאיר רק את מנפורד.Chegi כתב: ↑05 יולי 2023, 18:23מבאס. נכון שהוא "מכריח" למרות שבפליאוף היה הרבה פחות כזה. ושהיו לו הרבה מאוד משחקים שהוא לא הופיע בכלל. אני אישית מעדיף שחקן שביום נתון יכול להתפוצץ ולנצח לבד כל קבוצה מאשר זר שהמקסימום שלו זה משחק טוב שלא מספיק אם החברים לידו לא בעניינים.כוח עליון כתב: בדיוק.
זה גם מה שמנהיים רשם בין השורות בדיווח על מנפורד "הפועל ת"א השאירה את השחקנים *שרצתה*"
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
קצת מבאס כי נראה שאם באמת היו רוצים אוליי אפשר היה להשאיר אותו
-
- קיבל.ה 1038 לייקים
אתה מתכוון רק מנפורד, טוקוטו לא נשאר בכל מקרה. הלוואי שמנפורד יחתום ואם יבואו זרים טובים אז יכולה להיות אחלה קבוצה גם שנה הבאה, הטענה שלי היא על זה שאמרו שרוצים להשאיר את מקריי, אונוואקו והורד ובפועל כפי שאני מבין לא הייתה כוונה כזאת, זה לגיטימי אבל קצת מעצבן.Chegi כתב: ↑05 יולי 2023, 18:32בוא נחכה שמנפורד יחתום קודם ואז נסיק מסקנות. גם מנפורד+טוקוטו זה בסדרארז שדה כתב:בקיצור עבדו עלינו שאמרו שרוצים להשאיר את כל הזרים חוץ מטוקוטו, מראש התכוונו להשאיר רק את מנפורד.Chegi כתב: ↑05 יולי 2023, 18:23 מבאס. נכון שהוא "מכריח" למרות שבפליאוף היה הרבה פחות כזה. ושהיו לו הרבה מאוד משחקים שהוא לא הופיע בכלל. אני אישית מעדיף שחקן שביום נתון יכול להתפוצץ ולנצח לבד כל קבוצה מאשר זר שהמקסימום שלו זה משחק טוב שלא מספיק אם החברים לידו לא בעניינים.
-
- קיבל.ה 221 לייקים
גם הציוץ הזה יכול לחזק את הטענות שלכם.
לצערי, אני איתכם באותה הדעה. ג'ורדן הדגיש לא פעם בסיום העונה שכסף זה לא הכל מבחינתו ושהוא בנקודה הזו בקריירה מעריך הרבה יותר את האהבה, הקהל והאנשים שעטפו אותו בהפועל, אני יודע שבכל מקרה מדובר בלא מעט כסף אבל עדיין הדיווחים החוזרים על פערים כספיים הרגישו לי טיפה מוזרים.
אני לא באמת יודע מה קורה בפנים, אבל בין אם הוגשה הצעה או לא, הראיונות, הכתבות, הציוצים והאווירה הכללית יצרו אצלי את החשש שהפועל לא מספיק רוצה להשאיר את מקריי. או מהצד שלו, שהוא מחכה לאיזה צעד (העלאה/הצעה בכלל) שלא קורה.
די עם ה-נו
- הפועל
- קיבל.ה 1707 לייקים
- יצירת קשר:
אני חושב שהראיון האחרון של פרנקו אצל האוזמן שידר בין השורות שפרנקו לא אוהב אותו
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
- Daniel
- קיבל.ה 139 לייקים
כל כך מעצבן.הפועל כתב:אני חושב שהראיון האחרון של פרנקו אצל האוזמן שידר בין השורות שפרנקו לא אוהב אותו
איפה אפשר למצוא עוד שחקן כזה?
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
פרנקו זה פושע מלחמה
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- גביזון
- קיבל.ה 3077 לייקים
לא יודע אם זה הגירושין או הפועל

Sent from my M2102J20SG using Tapatalk

Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
מה הוא עוד צריך לעשות כדי לקבל חוזה?
-
- קיבל.ה 511 לייקים
תחתימו אותו כבר!
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
לשבת עם דני לארוחת ערב, דני בווגאס לא רחוק ממנוshaharg כתב:מה הוא עוד צריך לעשות כדי לקבל חוזה?
-
- קיבל.ה 511 לייקים
-
- קיבל.ה 229 לייקים
להחתים נו, הרבה זמן לא התחברנו ככה לזרים
-
- קיבל.ה 511 לייקים
סיכום להנהלה:
הפורום רוצה את מקריי
האוהדים רוצים את מקריי
תומר רוצה את מקריי
מקריי רוצה מאוד להישאר.
מקריי שחקן מצויין וקשה להאמין שיהיה אפשר למצוא מישהו אחר ברמתו.
תבקשו מדני לשתות כוס מים.
ותחתימו אותו, אל תעשו טעות ותוותרו עליו!
הפורום רוצה את מקריי
האוהדים רוצים את מקריי
תומר רוצה את מקריי
מקריי רוצה מאוד להישאר.
מקריי שחקן מצויין וקשה להאמין שיהיה אפשר למצוא מישהו אחר ברמתו.
תבקשו מדני לשתות כוס מים.
ותחתימו אותו, אל תעשו טעות ותוותרו עליו!
אין אלוהים.
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
- עמית
- קיבל.ה 345 לייקים
אני אוהב אותו וממש רוצה שישאר אבל אני לא אוהב את הסחטנות הזאת דרך הטוויטר
אין בלתי מעורבים אצל מחריבי הפועל מ2011 עד ל2024 (ואולי גם לאחר מכן)
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
סחטנות?!
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 171 לייקים
מישהו בטוויטר הגיב לו שיחתום כבר על חוזה,
מקריי ענה לו "offer already " ומחק.
מניח שאנחנו עדים למקרה הראשון של זר מוביל שרוצה להישאר ומועדון/מאמן שלא מעוניינים להשאיר אותו
מקריי ענה לו "offer already " ומחק.
מניח שאנחנו עדים למקרה הראשון של זר מוביל שרוצה להישאר ומועדון/מאמן שלא מעוניינים להשאיר אותו
אני מפסיד, מנצח- עד המוות הפועל!
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 768 לייקים
אם הם לא מביאים את בוקר במקום זה הולך להיות מאוד מאכזב 

גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
-
- קיבל.ה 141 לייקים
זה באמת מדהים לראות איך קונספירציה מתפתחת בשידור חי. אתם כבר החלטתם שלא הציעו למקריי חוזה או שלא רוצים אותו על סמך דקה מראיון סיום עונה של פרנקו, למרות שהיו דיווחים שהפערים הכלכליים גדולים, ושגם שנה שעברה מקריי הגיע לפה אחרי תחילת העונה (כלומר כשהוא כבר לא יקבל חוזה ענק).
מקריי רוצה הרבה יותר כסף ממה שהפועל יכולה לשלם לו וזה ממש בסדר, הוא בן 33, אין לו עוד המון זמן לעשות כסף מכדורסל והוא צריך לנצל את הזמן הזה כדי להרוויח חוזה ענק אחרון, בטח אחרי עונה אישית מעולה באירופה שנה שעברה.
אבל העיקר שפורום שדים כבר החליט שפרנקו הרשע לא רוצה את מקריי.
מקריי רוצה הרבה יותר כסף ממה שהפועל יכולה לשלם לו וזה ממש בסדר, הוא בן 33, אין לו עוד המון זמן לעשות כסף מכדורסל והוא צריך לנצל את הזמן הזה כדי להרוויח חוזה ענק אחרון, בטח אחרי עונה אישית מעולה באירופה שנה שעברה.
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
הוא די רשם את זה במופרש שהוא ממתין להצעה. לא ספקולציות הוא לא קיבל הצעהלאפה בחינם כתב:זה באמת מדהים לראות איך קונספירציה מתפתחת בשידור חי. אתם כבר החלטתם שלא הציעו למקריי חוזה או שלא רוצים אותו על סמך דקה מראיון סיום עונה של פרנקו, למרות שהיו דיווחים שהפערים הכלכליים גדולים, ושגם שנה שעברה מקריי הגיע לפה אחרי תחילת העונה (כלומר כשהוא כבר לא יקבל חוזה ענק).
-
- קיבל.ה 221 לייקים
אתה מבין שגם התאוריה שאתה הצגת היא קונספירציה באותה מידה? שהוא מעוניין בחוזה ענק וכו'.לאפה בחינם כתב: ↑09 יולי 2023, 07:52 זה באמת מדהים לראות איך קונספירציה מתפתחת בשידור חי. אתם כבר החלטתם שלא הציעו למקריי חוזה או שלא רוצים אותו על סמך דקה מראיון סיום עונה של פרנקו, למרות שהיו דיווחים שהפערים הכלכליים גדולים, ושגם שנה שעברה מקריי הגיע לפה אחרי תחילת העונה (כלומר כשהוא כבר לא יקבל חוזה ענק).
אולי אנשים טועים אבל לא ממציאים מיוזמתם , הם פשוט עושים 1+1 מכל הציוצים והדיווחים ובמקרה של מקריי זה לא מסובך כי הוא ישיר מאוד, שבנאדם אומר לך בפנים "offer already" אני לא חושב שאפשר לקרוא לזה קונספירציה.
די עם ה-נו
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
אני משער ששני הדברים נכונים במידה מסוימת - מקריי דורש חוזה שלנו קשה מאוד עד בלתי אפשרי לעמוד בו (ועוד במיוחד אחרי שנאלצנו לפתוח את הארנק בשביל מנפורד), ופרנקו כנראה לא עד כדי כך עף על האפשרות שישאר.
- הפועל
- קיבל.ה 1707 לייקים
- יצירת קשר:
לא נראה לי שמישהו מאיתנו יודע מה באמת הולך בפנים. יש שמועות, אבל תכלס אף אחד לא יודע. יכול להיות שהכל פה זה חלק ממו"מ. יכול להיות שפרנקו לא רוצה. יכול להיות שמקריי סחטן. יכול להיות שמקריי סתם טיפוס שמצייץ כל מה שעובר לו בראש. יכול להיות שיש איזו אי הבנה. אי אפשר לדעת.
מה שבטוח, אם מקריי לא נשאר וזה נגמר שלא ברוח טובה (כמו שקצת מסתמן כרגע), זה יכול להשפיע על העונה שלנו. זה יייצור אנטי ויקטין את הסבלנות לפרנקו, ולמחליף של מקריי.
זה לא סוף העולם. אבל אם אפשר בלי זה (ואני בטוח שאפשר לנטרל את המוקש הקטן הזה), אז עדיף מן הסתם.
מה שבטוח, אם מקריי לא נשאר וזה נגמר שלא ברוח טובה (כמו שקצת מסתמן כרגע), זה יכול להשפיע על העונה שלנו. זה יייצור אנטי ויקטין את הסבלנות לפרנקו, ולמחליף של מקריי.
זה לא סוף העולם. אבל אם אפשר בלי זה (ואני בטוח שאפשר לנטרל את המוקש הקטן הזה), אז עדיף מן הסתם.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
- Frenzy
- קיבל.ה 810 לייקים
ברגע שיחתימו שחקן עם פוטנציאל להיות כמו או יותר ממקריי, כולם ישכחו מהסיפור*
*עד שהשחקן הזה יתברר כפלופ ואז כולם יזכרו כמובן
*עד שהשחקן הזה יתברר כפלופ ואז כולם יזכרו כמובן
עם הזמן הייאוש נעשה יותר נוח
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
למה ככה טיזינג חיים שלי?

יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 511 לייקים

אין אלוהים.
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
אם זה הוא או פרנקו אני בוחר בו.
-
- קיבל.ה 144 לייקים