עונת המלפפונים 25/26
-
- קיבל.ה 1426 לייקים
שלא יגעו בוייסמן עם שוקר אפילו. נחמיאס שיביאו עדיף כבר היום
-
- קיבל.ה 107 לייקים
בליגה הלאומית היה לנו תקציב שכר שחקנים של תחתית אמצע ליגת על ,לפי פרסומים שונים, וההכנסות בלאומית הן זניחות מי לדעתך השלים את התקציב ? כדאי שתלמדו להעריך קצת יותר מה קיבלנו לעומת איפה היינו.ונרקומן כתב: ↑06 יולי 2025, 16:48ויש לך מקור כלשהו שיש לו סכום כסף גדול / רצון לשפוך כסף גדול?בן לוז כתב: ↑06 יולי 2025, 16:43פורסם שספרא רכש אותנו בסוףונרקומן כתב: ↑06 יולי 2025, 16:35
לבעלים הנוכחי שלך יש סכומים מוגבלים ולרכוש שחקנים במיליון יורו זה כנראה לא יקרה, ואם יקרה - זה על שחקן קצת יותר מוכח.
אני ואוהדים כמוני זה הסיבה שהפועל לא תנצח דרבי? לא הבעלים שהגיעו לפה אחד אחרי השני בלי שקל וחלבו אותנו? שמע, זה הטיעון הכי מטומטם ששמעתי מזה המון זמן, ואני קורא תגובות פה של יוני באופן יומיומי
רמז - אין. זה ציפיות שפותחו פה משום דבר ואני עדיין לא מבין למה.
-
- קיבל.ה 415 לייקים
אם יש דבר מאד חיובי של הבעלים החדש, לא מפזר הבטחות ריקות מתוכן. לא הולכים לקחת אליפות, אולי נצליח לגרד את המקום הרביעי. מקומות 5-7 זה הסביבה שלנו בעונה הקרובה.
לא רואה שקבוצות שנמצאות באותה הסביבה שלנו משתוללות עם רכש מפוצץ או שובר שוויון. שחקנים עוברים מקבוצה לקבוצה במרכז טבלה ומטה ומדובר על שחקנים בינוניים. בעבר היינו ממלאים את השורות עם שחקנים כאלה והסוף ידוע.
גם בקבוצות צמרת עם שכר יותר גבוה לא קל להביא שחקנים זרים איכותיים.
להבדיל מעונות קודמות, יש מקום לתת לתת גיבוי לצוות הניהולי ולהמתין בסבלנות לגיבוש הסגל.
לגבי השאילה כמה הכיס של ספרא עמוק. השאילה היא כמה הוא מוכן להזרים. היו עונות שפרסמו תקציבי שכר של כל הקבוצות. כיום הכל ניחושים.
לא רואה שקבוצות שנמצאות באותה הסביבה שלנו משתוללות עם רכש מפוצץ או שובר שוויון. שחקנים עוברים מקבוצה לקבוצה במרכז טבלה ומטה ומדובר על שחקנים בינוניים. בעבר היינו ממלאים את השורות עם שחקנים כאלה והסוף ידוע.
גם בקבוצות צמרת עם שכר יותר גבוה לא קל להביא שחקנים זרים איכותיים.
להבדיל מעונות קודמות, יש מקום לתת לתת גיבוי לצוות הניהולי ולהמתין בסבלנות לגיבוש הסגל.
לגבי השאילה כמה הכיס של ספרא עמוק. השאילה היא כמה הוא מוכן להזרים. היו עונות שפרסמו תקציבי שכר של כל הקבוצות. כיום הכל ניחושים.
-
- קיבל.ה 1205 לייקים
היה לי פה יוזר אחר שנמחק. ולא שמעת שבוקסה שלח אותי להדליף כדי להרגיע את האוהדים?אוגוסטוס היל כתב: ↑06 יולי 2025, 18:31ההנהלה בקשה ממך לעדכן פה?
אתה מתנסח בבטחון קצת מוזר...
פתחת יוזר לפני שבוע
-
- קיבל.ה 240 לייקים
לכל מי שחשב שרמזי אופציה
האריך חוזה בטורקיה וירוויח 600 אלף יורו לפני בונוסים
אמרתי לכם שזה לא יקרה וסתם עובדים עליכם
כמות הספינים שהיו פה בתחילת הקיץ זה פשע
האריך חוזה בטורקיה וירוויח 600 אלף יורו לפני בונוסים
אמרתי לכם שזה לא יקרה וסתם עובדים עליכם
כמות הספינים שהיו פה בתחילת הקיץ זה פשע
-
- קיבל.ה 112 לייקים
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 974 לייקים
פשוט פתטיים
אשכרה לא מצליחים להחתים שחקן אחד למחנה
אשכרה לא מצליחים להחתים שחקן אחד למחנה
- Hapolo
- קיבל.ה 845 לייקים
כשבעלים חדש ממשפחה של מליארדרים מגיע לאחד המועדונים הגדולים בארץ ואומר "באנו לשמח" בעקבות התקופה הקשה שהמדינה עוברת ושתוך 5 שנים הפועל תיהיה מועדון מספר 1 בארץ, גורם לאנשים להתנחם בבעלות שלו על הקבוצה בזמן שהיא יורדת ליגה כי הם חושבים שזה יהיה סבל קצר מול עתיד ורוד ולראיה 10,000 אנשים עושים מנוי , וכרגע הרכש הוא ברמת ניסנוב, אז יש פה חתיכת הונאה.הלוטוס הלבן כתב: ↑06 יולי 2025, 18:10 אם יש דבר מאד חיובי של הבעלים החדש, לא מפזר הבטחות ריקות מתוכן.
אז כן הוא גם אמר את ההיפך המוחלט "אנחנו לא הבעלים שציפיתם להם" מה שהשאיר כביכול את כל האופציות כאפשריות, הוא צריך לתקן את זה ולתאם ציפיות ולא להתייחס לאוהדים כחבורת מטומטמים ולחדד - מועדון מספר 1 בארץ או לא מה שציפיתם. 2 האופציות האלה לא יכולות להתקיים ביחד
רדיוס לבית"ר!
-
- קיבל.ה 1192 לייקים
או שנחכה בסבלנות לראות איזה קבוצה תפתח את העונה ונחליט אז אם עבדו עלינו או לא. לא?Hapolo כתב: ↑06 יולי 2025, 19:10כשבעלים חדש ממשפחה של מליארדרים מגיע לאחד המועדונים הגדולים בארץ ואומר "באנו לשמח" בעקבות התקופה הקשה שהמדינה עוברת ושתוך 5 שנים הפועל תיהיה מועדון מספר 1 בארץ, גורם לאנשים להתנחם בבעלות שלו על הקבוצה בזמן שהיא יורדת ליגה כי הם חושבים שזה יהיה סבל קצר מול עתיד ורוד ולראיה 10,000 אנשים עושים מנוי , וכרגע הרכש הוא ברמת ניסנוב, אז יש פה חתיכת הונאה.הלוטוס הלבן כתב: ↑06 יולי 2025, 18:10 אם יש דבר מאד חיובי של הבעלים החדש, לא מפזר הבטחות ריקות מתוכן.
אז כן הוא גם אמר את ההיפך המוחלט "אנחנו לא הבעלים שציפיתם להם" מה שהשאיר כביכול את כל האופציות כאפשריות, הוא צריך לתקן את זה ולתאם ציפיות ולא להתייחס לאוהדים כחבורת מטומטמים ולחדד - מועדון מספר 1 בארץ או לא מה שציפיתם. 2 האופציות האלה לא יכולות להתקיים ביחד
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5026 לייקים
- Hapolo
- קיבל.ה 845 לייקים
אני חושב שאתה קצת מפריז בחשיבות הפורוםאוגוסטוס היל כתב: ↑06 יולי 2025, 18:31ההנהלה בקשה ממך לעדכן פה?
פתחת יוזר לפני שבוע
-
- קיבל.ה 1205 לייקים
אחי לא הבנתי את הבדיחה על בוקסה (לא עוקב פה על הכל) ויש מצב שאני טועה אבל איכשהו ההסברים שלך 2≠1+1אדוםאדום כתב: ↑06 יולי 2025, 18:36היה לי פה יוזר אחר שנמחק. ולא שמעת שבוקסה שלח אותי להדליף כדי להרגיע את האוהדים?אוגוסטוס היל כתב: ↑06 יולי 2025, 18:31ההנהלה בקשה ממך לעדכן פה?
פתחת יוזר לפני שבוע
לגיטימי אגב
-
- קיבל.ה 2408 לייקים
זה לא ברור לך?אוגוסטוס היל כתב: ↑06 יולי 2025, 18:31ההנהלה בקשה ממך לעדכן פה?
פתחת יוזר לפני שבוע
לך תדע אולי זה גם אחד מההנהלה
אני אדמונדלירון האדום כתב: ↑06 יולי 2025, 19:49זה לא ברור לך?אוגוסטוס היל כתב: ↑06 יולי 2025, 18:31ההנהלה בקשה ממך לעדכן פה?
פתחת יוזר לפני שבוע
-
- קיבל.ה 2408 לייקים
אף אחד לא אמר שאתה לא אוהד הפועל.אדוםאדום כתב: ↑06 יולי 2025, 19:51אני אדמונדלירון האדום כתב: ↑06 יולי 2025, 19:49זה לא ברור לך?אוגוסטוס היל כתב: ↑06 יולי 2025, 18:31
ההנהלה בקשה ממך לעדכן פה?
פתחת יוזר לפני שבוע
זה הרי ברור שאתה מוזמן דרך מישהו מהמועדון או דרך מקורב אחר.
אין בזה פסול, אבל זה שהצטרפת לפני שבוע כנראה נועד כדי לעדכן/להרגיע/להרגיש את הקהל בפורום
-
- קיבל.ה 112 לייקים
-
- קיבל.ה 2136 לייקים
לצערי כל יום שעובר רק מעלה את החשש שאכלנו אותה ואין בשורה. עם עוד ועוד רמזים לכך.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
- Carajo
- קיבל.ה 366 לייקים
מה הרמזים שהתווספו היום?טכנית לארז כתב: ↑06 יולי 2025, 20:57 לצערי כל יום שעובר רק מעלה את החשש שאכלנו אותה ואין בשורה. עם עוד ועוד רמזים לכך.
-
- קיבל.ה 102 לייקים
מה שהכי עצןב זה שפעם אייך שהיה מתחיל מועד העברות השם הפועל תל אביב היה מקפיץ חצי מהשחקנים הבכירים בליגת העל כמועמדים ומלא זרים בone וספורט 5,
היום בקושי מור בוסקילה עם בורר ובתי משפט עם רמת גן , ואנס מחמיד אחרי משא ומתן של כמה ימים.
מה נהיה מאיתנו. אף אחד לא רוצה לבוא.
היום בקושי מור בוסקילה עם בורר ובתי משפט עם רמת גן , ואנס מחמיד אחרי משא ומתן של כמה ימים.
נערך לאחרונה על ידי yoni143 ב 06 יולי 2025, 21:17, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 2136 לייקים
שוב מספרים כמה קשה המו"מ על דנילסון הזה.Carajo כתב: ↑06 יולי 2025, 21:03מה הרמזים שהתווספו היום?טכנית לארז כתב: ↑06 יולי 2025, 20:57 לצערי כל יום שעובר רק מעלה את החשש שאכלנו אותה ואין בשורה. עם עוד ועוד רמזים לכך.
וזה לא שהוא יעלה 5 מליון יורו. נשמע ש1.5 מליון יורו והוא נמכר.
בכלל נראה שאין נכונות לשים כסף, או כסף רציני.
רבים עם חמיאס על שחקן והולכים לבורר, עוד לא רכשנו אף שחקן בכסף לדעתי.
בכלל אם היה פה מישהו שבא לשים כסף אני מניח שנכון לתחילת יולי כבר היינו רואים את זה.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 1192 לייקים
אסף צור - שוער העונה בליגת העלyoni143 כתב: ↑06 יולי 2025, 21:10 מה שהכי עצןב זה שפעם אייך היה מתחיל מועד העברות השם הפועל תל אביב היה מקפיץ חצי מהשחקנים הבכירים בליגת העל כמועמדים ומלא זרים בone וספורט 5,
מאיימבו - אחד הבלמים הזרים המצטינים בליגת העל
דורון ליינדנר - מגן שמאל של הנבחרת עד לפני שנה
להמשיך או שאתה רוצה לתת את המנה היומית שלך וללכת?
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 539 לייקים
אני אגיד איך אני לפחות מהצד רואה את זה, ספרא מוכן להשקיע, אבל ממש לא מדובר בצ׳ק פתוח בסגנון גולדהאר או גאיידמאק בזמנו. יש סכום מכובד שיוזרם, נניח 4-5 מיליון דולר בנוסף להכנסות הטבעיות.
עכשיו יש לפרימור ובוקסה והחברים מסגרת ברורה אבל מצד שני סגל לאומית להחליף 10-12 שחקנים והם צריכים לחשוב טוב טוב איך לחלק את העוגה הזו.
אם זה לא מספיק:
1. הייתה פה מלחמה וקשה להביא זרים.
2. שחקנים ישראלים יודעים על ספרא ומנסים לסחוט את הקבוצה.
3. השם הרע שניסנוב וחבריו הוציאו להפועל הוא קשה ומצריך שיקום, תעשו גוגל קצר עם המילים ״הפועל הפרת חוזה״, ״הפועל קיצוצים״ ודמיינו מה התדמית של הקבוצה.
4. ציפיות גדולות ולחץ מהקהל.
לא בא לתת הנחות או משהו, נשפוט את הסגל במחזור הפתיחה.
אבל, זו פאקינג לא משימה כזו פשוטה.
מקווה שיצליחו כמה שיותר
עכשיו יש לפרימור ובוקסה והחברים מסגרת ברורה אבל מצד שני סגל לאומית להחליף 10-12 שחקנים והם צריכים לחשוב טוב טוב איך לחלק את העוגה הזו.
אם זה לא מספיק:
1. הייתה פה מלחמה וקשה להביא זרים.
2. שחקנים ישראלים יודעים על ספרא ומנסים לסחוט את הקבוצה.
3. השם הרע שניסנוב וחבריו הוציאו להפועל הוא קשה ומצריך שיקום, תעשו גוגל קצר עם המילים ״הפועל הפרת חוזה״, ״הפועל קיצוצים״ ודמיינו מה התדמית של הקבוצה.
4. ציפיות גדולות ולחץ מהקהל.
לא בא לתת הנחות או משהו, נשפוט את הסגל במחזור הפתיחה.
אבל, זו פאקינג לא משימה כזו פשוטה.
מקווה שיצליחו כמה שיותר

-
- קיבל.ה 102 לייקים
פופוליסט. שחררת 10 שחקנים והבאת 3. ועוד אחד ליגה 2 בברזיל. השאר נשארו איתך מליגה לאומית עם חיזןק של אלטמן שכל מילה עליו מיותרת. נהיינו קבוצה קטנה וזה עצוב , אל תרמה אותנו.L.S כתב: ↑06 יולי 2025, 21:11אסף צור - שוער העונה בליגת העלyoni143 כתב: ↑06 יולי 2025, 21:10 מה שהכי עצןב זה שפעם אייך היה מתחיל מועד העברות השם הפועל תל אביב היה מקפיץ חצי מהשחקנים הבכירים בליגת העל כמועמדים ומלא זרים בone וספורט 5,
-
- קיבל.ה 1192 לייקים
נדבר ב23.8yoni143 כתב: ↑06 יולי 2025, 21:19פופוליסט. שחררת 10 שחקנים והבאת 3. ועוד אחד ליגה 2 בברזיל. השאר נשארו איתך מליגה לאומית עם חיזןק של אלטמן שכל מילה עליו מיותרת. נהיינו קבוצה קטנה וזה עצוב , אל תרמה אותנו.L.S כתב: ↑06 יולי 2025, 21:11אסף צור - שוער העונה בליגת העלyoni143 כתב: ↑06 יולי 2025, 21:10 מה שהכי עצןב זה שפעם אייך היה מתחיל מועד העברות השם הפועל תל אביב היה מקפיץ חצי מהשחקנים הבכירים בליגת העל כמועמדים ומלא זרים בone וספורט 5,
עד אז תמשיך לברבר, יש לך מלא זמן פנוי בחופש הגדול
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 691 לייקים
איך מתקבלים למקורבים? יש קבוצת וואטסאפ?
אינתי עומרי, הפועל.
-
גם כן נבחרת ישראלL.S כתב: ↑06 יולי 2025, 21:11אסף צור - שוער העונה בליגת העלyoni143 כתב: ↑06 יולי 2025, 21:10 מה שהכי עצןב זה שפעם אייך היה מתחיל מועד העברות השם הפועל תל אביב היה מקפיץ חצי מהשחקנים הבכירים בליגת העל כמועמדים ומלא זרים בone וספורט 5,
מאז מקסיקו 70 לא עשו כלום
לכל מי ששאל, אני לא עובד של המועדון ולא קשור אליו. אף אחד לא שלח אותי. אני עבדתי בעולם הכדורגל והחברים שלי עדיין עובדים שם. הכל בעולם הזה זה קשרים. רוב רובם של ההדלפות שלי הם לא מכיוון המועדון. המערכת בהפועל הרבה יותר סגורה ומסודרת מאשר בעבר. בסוף יש כמה דרכים לקבל הדלפה ואם זה לא מהסביבה של הפועל אז זה מהסביבה של השחקן או הקבוצה שלו. ברגע שיש לך קשרים ואתה מבין מי מתעניין איפה אז זה יותר קל לקושש מידע. אני אוהד הפועל כמו כולם פה עם מנוי כבר שנים. מצטער שזה הצפתי פה הרבה מידע שחלקו פחות רלוונטי. כמו שאמרתי אתן פה מידע שהוא יותר סגור וודאי מאשר מה שהיה עד כה.
- Carajo
- קיבל.ה 366 לייקים
אני חושב שיש בפורום נטייה נורא להקל ראש בסכומים כמו 1.5 מיליון יורו.טכנית לארז כתב: ↑06 יולי 2025, 21:10שוב מספרים כמה קשה המו"מ על דנילסון הזה.Carajo כתב: ↑06 יולי 2025, 21:03מה הרמזים שהתווספו היום?טכנית לארז כתב: ↑06 יולי 2025, 20:57 לצערי כל יום שעובר רק מעלה את החשש שאכלנו אותה ואין בשורה. עם עוד ועוד רמזים לכך.
וזה לא שהוא יעלה 5 מליון יורו. נשמע ש1.5 מליון יורו והוא נמכר.
בכלל נראה שאין נכונות לשים כסף, או כסף רציני.
רבים עם חמיאס על שחקן והולכים לבורר, עוד לא רכשנו אף שחקן בכסף לדעתי.
בכלל אם היה פה מישהו שבא לשים כסף אני מניח שנכון לתחילת יולי כבר היינו רואים את זה.
״זה יסגור את העסקה של דנילסון״, ״אם הפועל הייתה באמת רוצה את דיארה היא הייתה משלמת 1.5 מיליון יורו״, ״תשלמו ליעקב שחר 1.5 מיליון יורו ותביאו את מלמד״…
אין הרבה עסקאות בסכומים האלה בכדורגל הישראלי ואתם מצפים מקבוצה שעלתה ליגה לפני חודשיים, עם בעלים חדש שעוד לא יודע מה ההשקעה הכספית שלו שווה לעשות 2/3 כאלה בחלון אחד.
סתם לשם הדוגמא אם נקנה את דיארה ואת דנילסון בסכום מצטבר של 3 מיליון יורו זה בערך 10% מהתקציב של מכבי תל אביב ובערך 15-20% מהתקציב שיהיה לנו לפי פרסומים.
מן הסתם שהקבוצה תעשה את כל מה שהיא יכולה כדי לצמצם את סכומי הרכישה או להגיע למתווים שיועילו איתה יותר.
הלוואי ואני טועה וירכשו 3 שחקנים ב-4.5 מיליון יורו מצטבר, אני פשוט לא חושב שזה יקרה ולא חושב שזו הסיבה להיות פסימיים…עדיין.