עונת המלפפונים 25/26

פורום אוהדי הפועל תל אביב
arik89
קיבל.ה  112 לייקים

אני חושב שלאף אחד לא יהיה אכפת אם מתוך 6 זרים, יגיעו 2 עם רזומה רע, במידה והיתר יגיעו עם רזומה מרשים. הפחד הוא שזה לא יהיה המצב, ויגיע זר או שניים שנראים שאשכרה ישדרגו את הסגל. ואחרי עשור ומעלה של סבל, כולם כאן רעבים ליותר. שמועות לא מספיקות כבר..
Mendelson
קיבל.ה  211 לייקים

arik89 כתב: 06 יולי 2025, 10:54 אני חושב שלאף אחד לא יהיה אכפת אם מתוך 6 זרים, יגיעו 2 עם רזומה רע, במידה והיתר יגיעו עם רזומה מרשים. הפחד הוא שזה לא יהיה המצב, ויגיע זר או שניים שנראים שאשכרה ישדרגו את הסגל. ואחרי עשור ומעלה של סבל, כולם כאן רעבים ליותר. שמועות לא מספיקות כבר..
אני לא מסכים עם זה... אם יש שחקן עם רזומה רע, וגיל רע, ותיעודים של וידאו לא מחמיאים במיוחד - עדיף לא להביא בכלל. רוצה להביא 2 זרים שהם הימור בכסף קטן? תביא שחקני נבחרות צעירות של מדינות באפריקה או דרום אמריקה שיש איזה צ'אנס אמיתי שיצא מהם משהו שיהיה לנו טוב בטווח הארוך (בדיוק כמו החלוץ נבחרת קמרון בן 23 שפורסם היום שאשדוד מחתימה). אם זו כרוניקה של כשלון ידוע מראש, אין בזה שום צורך, זה רק יזיק.
אדום ותיק
קיבל.ה  786 לייקים

קפבלנקה כתב: 06 יולי 2025, 10:50 מודה שאני אחד המכורים אוהב לקושש כל פיסת מידע אפשרי, ואיך אמרו החמישיה הקאמרית, פתאום זה נראה לי אידיוטי.

אין טעם להתעסק בכל הפלצה של שם.
הבנו שעובדים, ושאולי חוץ מפלקאו, לא מחפשים להביא נגרים בזול.

שיעבדו בשקט ויודיעו כשיש מה להודיע.
:rose: :rose: :rose:
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
cholo
קיבל.ה  84 לייקים

רדפוקס כתב: 06 יולי 2025, 10:24

לא יודע כמה זה אמין אבל יש פה איזה חשבון טוויטר שטוען שחלוץ מונטנגרי בן 25 שהתיר חוזה עם לוקומטיב מוסקבה עשוי לחתום בהפועל.
מבחינת מספרים יבשים בעונה האחרונה הושאל לליגה ההונגרית וכבש 6 שערים בליגה ולפני זה הושאל לעונה וחצי לליגה הסרבית וכבש 6 שערי ליגה לאורך התקופה.
לא נשמע הקאליבר שצריכים לעמדה.
מהסרטון ביצועים זה נראה בדיוק כמו מה שאנחנו צריכים.
גבוה, בעיטה טובה וטכניקה ומהירות לא רעים בכלל.
זה לגמרי הקליבר שאנחנו יכולים להרשות לעצמנו לדעתי, אם אתה מצפה ליותר אתה פשוט תתאכזב (לדעתי קליבר לא רע בכלל)
סמל אישי של משתמש
Shacham
קיבל.ה  893 לייקים

arik89 כתב: 06 יולי 2025, 10:54 אני חושב שלאף אחד לא יהיה אכפת אם מתוך 6 זרים, יגיעו 2 עם רזומה רע, במידה והיתר יגיעו עם רזומה מרשים. הפחד הוא שזה לא יהיה המצב, ויגיע זר או שניים שנראים שאשכרה ישדרגו את הסגל. ואחרי עשור ומעלה של סבל, כולם כאן רעבים ליותר. שמועות לא מספיקות כבר..
אפילו אם אפשר לחיות עם 2 זרים בפרופיל נמוך יותר, קשה לחיות עם זר כזה לעמדה אולי הכי חשובה במגרש (קשר 6). ושאין לך שום דבר שם מבחינת ישראלים.

זה עמדה שבדומה לשוער, כשאתה נופל בה זה יכול לחרבן לך את כל הקבוצה (כמו הנפילה שלנו עם מרינוביץ').
לירון האדום
קיבל.ה  2408 לייקים

cholo כתב: 06 יולי 2025, 11:06

לא יודע כמה זה אמין אבל יש פה איזה חשבון טוויטר שטוען שחלוץ מונטנגרי בן 25 שהתיר חוזה עם לוקומטיב מוסקבה עשוי לחתום בהפועל.
מבחינת מספרים יבשים בעונה האחרונה הושאל לליגה ההונגרית וכבש 6 שערים בליגה ולפני זה הושאל לעונה וחצי לליגה הסרבית וכבש 6 שערי ליגה לאורך התקופה.
זה לגמרי הקליבר שאנחנו יכולים להרשות לעצמנו לדעתי, אם אתה מצפה ליותר אתה פשוט תתאכזב (לדעתי קליבר לא רע בכלל)
יש לו מאזן זהה למאזן של מחמיד...
לא סגור שזה החלוץ שהפועל צריכה כחלוץ ראשון
בן לוז
קיבל.ה  233 לייקים

לירון האדום כתב: 06 יולי 2025, 11:26

זה חלוץ בן 25 ששילמו עליו לפני שנתיים 1.5 מיל יורו כן?
לא היה לנו שנים חלוץ כזה
הלוואי
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  5026 לייקים

בן לוז כתב: 06 יולי 2025, 11:38
לירון האדום כתב: 06 יולי 2025, 11:26

זה חלוץ בן 25 ששילמו עליו לפני שנתיים 1.5 מיל יורו כן?
לא היה לנו שנים חלוץ כזה
הלוואי
זה חלוץ שיש לו עונה אחת בקריירה של דו ספרתי והוא לא פוגע כבר שלוש עונות בליגות חלשות מהליגה הישראלית.
בכל אופן כפי שהוקיץ׳ הזכיר - צנציפר טוען שלא מועמד.
ונרקומן
קיבל.ה  337 לייקים

עד המ!!ת הפועל כתב: 06 יולי 2025, 10:43 אני חייב להגיד שאני ממש לא אוהב את כל הקטע של ״מקורבים״ בקיץ הזה ואת העובדה שצנציפר יודע הרבה דברים שהולכים לקרות. הייתי בטוח שבעידן ספרא כולם יהיו ממודרים ונקבל החתמות בהפתעה. אותי אישית זה מאכזב מאוד.
ששש
שלא תעליב את המקורבים
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2951 לייקים

כל ההדלפות לצייצנים כמו צנציפר ואו יעקובי וכו' בכלל לא לא קשור לספרא.
קבוצות לא פונות לשחקן אלא לסוכן. ברגע שזה יצא ממך זה פרוץ לכל העולם.

ספרא יכול להודיע שהוא לא עובד עם סוכן מסויים אם זה קורה אבל ככה נישאר בלי שחקנים.
באיזה קבוצה בעולם זה לא קורה?
יחד, רק יחד! :heart:
cholo
קיבל.ה  84 לייקים

7even כתב: 06 יולי 2025, 12:00 כל ההדלפות לצייצנים כמו צנציפר ואו יעקובי וכו' בכלל לא לא קשור לספרא.

ספרא יכול להודיע שהוא לא עובד עם סוכן מסויים אם זה קורה אבל ככה נישאר בלי שחקנים.
מסכים, לאנשים פה יש ציפיות לא הגיוניות בעיניי גם בנושא הזה
dino
קיבל.ה  2622 לייקים

Mendelson כתב: 06 יולי 2025, 10:39 בכלל לא ברורה לי השיטה החדשה של "נמצא ברשימות", "גבוה ברשימה", "אופציה ברשימה". ואז שלושה כתבים שכל אחד מהם מפרסם שם, השני מעתיק אותו, והשלישי אומר שזה לא נכון. שלא לדבר על ה"הותר לפרסום" של המקורבים בפורום.

בחיים לא ראיתי משהו כזה. וזה לא נראה לי הגיוני או מקצועי - או שמדליפים כמו שצריך (את מה שמותר לפרסם ולא מזיק), או ששומרים על שקט תעשייתי וחומה סינית.
זה פשוט נורא
מסכים איתך
dino
קיבל.ה  2622 לייקים

לכן כתבתי גם בקשה כאן, כמה שפחות הפלצות, מועמדים ברשימות וכו׳
רק אם ידוע על שחקן שהוא רגל וחצי בהפועל וגם זה בלי לומר שמות אינעל אבוקי חרדי בוקי

כמו הברזילאי פלקאו של לוסיאנו(ונדמה לי שגם talb) זה היה מודל טוב, לא נאמר שמו, והוא כבר היה רגל וחצי בהפועל.
נועם שחם
קיבל.ה  888 לייקים

יש בפורום הזה שילוב של ציפיות לא ראליות עם הבנה מאד מעטה לגבי שוק הזרים, היכרות עם הליגות וכו'.

בברזיל מסתובבים בליגה השניה לא מעט שחקנים ברמה גבוהה שבשקט יכולים להיות שחקנים משמעותיים בארץ. הליגה הזו מוציאה שחקנים גם למועדונים באירופה והיא בכלל לא קלה. תחשבו על רמת הליגה הלאומית בישראל, שהיא לא מדינת כדורגל ואולי רשומים בה כמה עשרות אלפי שחקנים (וגם היא שולחת לליגת העל שחקנים טובים מדי פעם) אל מול ברזיל עם כמות הכשרון והשחקנים והתחרות שיש שם.

אז אני לא יודע אם פלקאו יצליח או לא, אבל כל האכזבה פה מזה שמביאים שחקן מליגה שניה בברזיל, שחקן שכנראה הסקאוט שלנו ראה ואיתר אחרי שאראה אותו משחק ואחרי שקיבל עליו חוות דעת ואחרי שברדה ראה אותו ואישר, אז למה כל השליליות הזו?

זה שחקן שמבחינת יכולות ההגנה שלו, הפיזיות והאינטנסיביות אמור להיות פקטור משמעותי בקישור ההגנתי. משהו שהיה חסר לנו מאד בשנים האחרונות. בהנעת הכדור ובמשחק לעומק יתרום פחות, וכנראה שזה משהו שברדה רוצה ומתאים לצור המשחק שלו.

מעבר לזה, התקציב לשחקנים זרים במועדון קפץ משמעותית ולמעט מכבי ת"א, חיפה וב"ש, אין אף מועדון שמשלם יותר לזרים. אז שתו כוס מים קרים וחלאס עם כל האנטי הזה.
לירון האדום
קיבל.ה  2408 לייקים

7even כתב: 06 יולי 2025, 12:00 כל ההדלפות לצייצנים כמו צנציפר ואו יעקובי וכו' בכלל לא לא קשור לספרא.

איכשהו מכבי החתימה את ניקולסקו מבלי שהיה על זה דיבור...
אם רוצים, אפשר.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2951 לייקים

לירון האדום כתב: 06 יולי 2025, 12:51

אם רוצים, אפשר.
גם הפועל החתימה כאלו(בכדורסל).
אם רוצים אפשר, אבל לא תמיד אפשר.

כנראה זו שאלה של כמה רציני הסוכן מולו אתה עובד.
יחד, רק יחד! :heart:
תעיף ליציע
קיבל.ה  175 לייקים

פלקאו הזה כנראה סוג של אונישנקו לעניים.
שחקן הגנה לא רע ולא מהיר.
כל הקשור להתקפה , מסירה. שליטה בכדור,
לא קיים שם ביכולות.
arik89
קיבל.ה  112 לייקים

תעיף ליציע כתב: 06 יולי 2025, 13:46 פלקאו הזה כנראה סוג של אונישנקו לעניים.
לא קיים שם ביכולות.
היו כאן שנים שעדכנתי בפורום איך הולכת הקריירה של אונישנקו בתקווה שהעיתונאים שנמצאים כאן יראו מה שכתבתי, יכתבו שהוא מועמד, ובסוף יחזירו אותו..
נערך לאחרונה על ידי arik89 ב 06 יולי 2025, 17:01, נערך פעם 1 בסך הכל.
Piz
קיבל.ה  92 לייקים

אם רוצים, אפשר.
מה הערך העצום בלהחתים ולהשקיע את כל המשאבים שלא ידלוף מסוכנים וכו׳? אכפת לך אם שחקן חתם ודלף או חתם ולא דלף? שורה תחתונה התוצאה היא אותה תוצאה
adom4
קיבל.ה  477 לייקים

גם לפי הדר יעקבי הם דורשים עליו מיליון יורו
איל
קיבל.ה  107 לייקים

הלחץ של האנשים הוא פסיכי וכנראה הבינו זאת במועדון אז הם נותנים לשברי מידע לצאת דרך האוהדים . אני מבין את החשדנות והכול אבל תנו לאנשים לעבוד בשקט
ואן גוך
קיבל.ה  170 לייקים

אז דנילסון משחק 10? רק בשביל השם הייתי משלם מיליון$

לשם השוואה שבטח לא כולם יאהבו, הפועל סל עם סגל 90% מלא והליגה בסל מתחילה באוקטובר. אנחנו 3 שבועות כבר גביע הטוטו וחסרים 50% שחקנים להרכב.
dino
קיבל.ה  2622 לייקים

מחזיר אותי אחורה לדיון שצידדתי בסער ״הלא אמין״ שטען שאנחנו מציעים על דיארה 700-800 אלף לירות, אבל היו פה שטענו שצנציפר האמין ביותר בארץ אומר שהפועל מוכנה לשלם 1.5 מיליון יורו, לא פחות ואז אמרתי שהפועל לא תשלם גם מיליון יורו.
הפועל יכולה לשלם סביב ה800 אלף יורו לרכישות לשחקנים מהדרג הבכיר אצלה וזה אחלה דבר ולא היה לנו ככה שנים. אנחנו לא באזורי המיליון יורו פלוס. רק אם זה יהיה באמת משהו יוצא דופן, הזדמנות פז, אז ישלפו.
בגלל זה מציעים את כל המתווים של האחוזיישן האלו.
אדום
קיבל.ה  971 לייקים

לא קיים שם ביכולות.
והעונות האחרונות בליגת העל הראו שמלבד ב"ש עם הנפיל באמצע, שאר הקבוצות משחקות עם 50/50 סטייל עלי מוחמד ולא עם גרזנים שלא יודעים לתת פס קדימה.
אבל לצפות מבוקסה להבין טרנדים ואת ליגת העל? הוא יותר חזק בנוער ובלאומית
הוקיץ'
קיבל.ה  6159 לייקים

ואן גוך כתב: 06 יולי 2025, 14:29 אז דנילסון משחק 10? רק בשביל השם הייתי משלם מיליון$

לשם השוואה שבטח לא כולם יאהבו, הפועל סל עם סגל 90% מלא והליגה בסל מתחילה באוקטובר. אנחנו 3 שבועות כבר גביע הטוטו וחסרים 50% שחקנים להרכב.
יותר 8 לפי הסרטונים.
אם להיתלות באילנות גבוהים (מאוד), הזכיר לי קצת את בלינגהאם בסגנון.
ספרא טבא
קיבל.ה  240 לייקים

תהיו רגועים פלקאו לא ישרוד עד ינואר
אולי אפילו ייחתך עד סוף החלון קיץ
שחקן כזה חלש בעמדה קריטית עם הלחץ של האוהדים יוביל לפיצוץ
דנילסון זה כבר שם רציני אבל התעייפתי מדיבורים, דברו איתי בוולקאמים
בן לוז
קיבל.ה  233 לייקים

אם מוכנים לשלם 800 אלף והקבוצה של דנילסון דורשת מיליון, זה אמור להיפתר תוך דקות
לא צריך לפחד לשים כסף משמעותי על שחקן שרואים שבסבירות גבוהה יוכל לשדרג את הקבוצה משמעותית

שחקן כזה יכול להיות שובר שיויון מבחינתנו ואוסף של כמה כאלה יכולים להוביל לאירופה ולהכנסות שיכסו את ההשקעה הזאת

מה שגם שאפשר למכור אותם בעתיד בסכומים יותר גבוהים, תשאלו את מילסון (ובקרוב) פאטצ׳י
נועם שחם
קיבל.ה  888 לייקים

אדום כתב: 06 יולי 2025, 14:35
לא קיים שם ביכולות.
והעונות האחרונות בליגת העל הראו שמלבד ב"ש עם הנפיל באמצע, שאר הקבוצות משחקות עם 50/50 סטייל עלי מוחמד ולא עם גרזנים שלא יודעים לתת פס קדימה.
האובססיה כלפי בוקסה פה היא ברמה של פסיכוזה.

מי אמר שבוקסה הוא זה שאחראי להחתמה שלו? אתה יודע שיש לקבוצה מאמן, נכון?
talb55
קיבל.ה  45 לייקים

יש פה כמה שזורקים שמות שלא קשורים לכלום.
צנצי יודע המון, אני מניח שהוא יודע כי מישהו בוחר לתת לו את השמות, ובכל זאת הוא לא מוציא את זה , רק אחרי שמשהו דולף.

לגבי דנילסון, הוא 8, מאוד אוהבים אותו, תופתעו אבל עוקבים אחריו ואחרי פלקהו כבר מתחילת שנה.
במקרה שלו להבדיל מפלקהו, מעורבים הרבה גורמים שמנסים לגזור קופון. הוא הראשון ברשימה, מייחל לנו שיגיע כי הוא שחקן שחקן.
ספרא טבא
קיבל.ה  240 לייקים

בלי קשר לדנילסון חסר פליימייקר, מנהיג באמצע שהמשחק עובר דרכו
דנילסון מהסרטונים לא נראה כזה ועל נגראו עדיף לא להרחיב
לא יודע מה השיטה שברדה רוצה אבל אם זה 433 אז זה הרכש הבא שצריך להיות
Red_man
קיבל.ה  1426 לייקים

דנילסון אם יגיע בתקווה שיגיע וכו' זה אמור להיות במקום דיארה או לא עלינו בנוסף? היש מצב שהפועל תשלם סכומים כאלה על שני שחקנים בחלון אחד?
סמל אישי של משתמש
Sin Queso
קיבל.ה  513 לייקים

Red_man כתב: 06 יולי 2025, 15:00 דנילסון אם יגיע בתקווה שיגיע וכו' זה אמור להיות במקום דיארה או לא עלינו בנוסף? היש מצב שהפועל תשלם סכומים כאלה על שני שחקנים בחלון אחד?
זאת לא אותה עמדה
Red_man
קיבל.ה  1426 לייקים

Sin Queso כתב: 06 יולי 2025, 15:02
Red_man כתב: 06 יולי 2025, 15:00 דנילסון אם יגיע בתקווה שיגיע וכו' זה אמור להיות במקום דיארה או לא עלינו בנוסף? היש מצב שהפועל תשלם סכומים כאלה על שני שחקנים בחלון אחד?
זאת לא אותה עמדה
אני יודע ועדיין השאלה היא האם הפועל תשים כל כך הרבה כסף בקיץ אחד על שני זרים?
סמל אישי של משתמש
Sin Queso
קיבל.ה  513 לייקים

Red_man כתב: 06 יולי 2025, 15:04
Sin Queso כתב: 06 יולי 2025, 15:02
זאת לא אותה עמדה
אני יודע ועדיין השאלה היא האם הפועל תשים כל כך הרבה כסף בקיץ אחד על שני זרים?
אני מניח של זרים שהם בחירה ראשונה שלהם הם מוכנים לשים יותר מעל סתם שמות.
לירון האדום
קיבל.ה  2408 לייקים

Piz כתב: 06 יולי 2025, 14:04

אם רוצים, אפשר.
מה הערך העצום בלהחתים ולהשקיע את כל המשאבים שלא ידלוף מסוכנים וכו׳? אכפת לך אם שחקן חתם ודלף או חתם ולא דלף? שורה תחתונה התוצאה היא אותה תוצאה
אם הוא חתם כבר זה לא מעניין, אם הוא עוד לא חתם זה בהחלט יכול להשפיע.
סמל אישי של משתמש
כרובית
קיבל.ה  1024 לייקים

אדום כתב: 06 יולי 2025, 14:35
לא קיים שם ביכולות.
תשמע אי אפשר לחשוד בי באהבה לבנאדם הזה, אבל זה דווקא נראה לי שזה סגנון שחקן שברדה מעדיף לסגנון המשחק שלו
זרתותח
קיבל.ה  89 לייקים

חיפה מתעקשת על להביא חלוץ זר בנוסף ליובאנוביץ תחושה שמלמד אצלנו (גם דובר פה על מהלך של שחקן מתוך הליגה)
טוריאל דיארה ומלמד זה חלום.
נערך לאחרונה על ידי זרתותח ב 06 יולי 2025, 15:11, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
כרובית
קיבל.ה  1024 לייקים

ספרא טבא כתב: 06 יולי 2025, 14:59 בלי קשר לדנילסון חסר פליימייקר, מנהיג באמצע שהמשחק עובר דרכו
נגראו?
הבנאדם עדין לא נתן פה פס, עדיין לא חתם וכבר נתת לו כינוי?
מה נסגר עם אנשים
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  5026 לייקים

ספרא טבא כתב: 06 יולי 2025, 14:59 בלי קשר לדנילסון חסר פליימייקר, מנהיג באמצע שהמשחק עובר דרכו
כן צריך קשר 10 אם אנחנו לא רוצים להמשיך לראות שם את רן בנימין פותח בהרכב ואת ארי כהן מחליף אותו.
D&3
קיבל.ה  1033 לייקים

הדיבור על בלם זר רומז שברדה מכוון לאותה שיטה כמו שנה שעברה (כדרך אגב, חלום לראות את ליידנר חוזר לעצמו במערך הזה, זה יכול להיות שיחוק פסיכי)
אז כן, שלושה שחקנים בקישור (6 8 ו 10 נניח)
שליחת תגובה