על סגרים ונגיפים (אשכול קורונה)
-
- קיבל.ה 673 לייקים
על ההבדלים בבריאות בין מחוסנים ללא מחוסנים עוד לפני ההדבקה בקורונה, והשפעת פערים אלו על התמונה המתקבלת.
אינתי עומרי, הפועל.
כמובן שבגלל שצייצנית טוויטר פרסמה תמונה לא רלוונטית ומגוכחת, זו סיבה לגיטימית לצחוק על כל המחאה הדמוקרטית המוצדקת הזו…
מחר אמורה להתחיל שיירה גם בישראל וכל הכבוד למוחים.
די לחוק הסמכויות
די למצב החירום
ודי לתו הירוק ולמסכות
הגיע הזמן שנצא לחופשי
מחר אמורה להתחיל שיירה גם בישראל וכל הכבוד למוחים.
די לחוק הסמכויות
די למצב החירום
ודי לתו הירוק ולמסכות
הגיע הזמן שנצא לחופשי
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
איזה מגבלות יש כרגע בישראל?
כי בשאר העולם מביאים את ישראל כדוגמה למקום ששחרר את כל המגבלות.
כי בשאר העולם מביאים את ישראל כדוגמה למקום ששחרר את כל המגבלות.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
- its-sick
- קיבל.ה 1394 לייקים

בול עמרם גוריון
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
لا إله
חחחחח איזה מימ מצחיק מאוד קשור לנושא ההפגנה
- its-sick
- קיבל.ה 1394 לייקים
אתה יודע שאתה לא מרכז העולם, כן? אני כבר לרוב לא קורא בכלל את ההודעות שלך.
לא ציטטתי אותך. מותר לשים משהו נורא מצחיק שקשור לאחד הליצנים באשכול.
לא ציטטתי אותך. מותר לשים משהו נורא מצחיק שקשור לאחד הליצנים באשכול.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
لا إله
אחד המצחיקים כי פשוט כל מי שמתנגד לתו הירוק חושב שמסכות גורמות לסרטן והוא היפי מפרדס חנה שלא מאמין ברפואה מודרנית
-
- קיבל.ה 673 לייקים
https://jamanetwork.com/journals/jama/f ... le/2788346
נמצא קשר בין דלקת שריר הלב אצל מתבגרים ובוגרים צעירים לבין חיסוני הmrna, בשיעור של בין 1 ל10,000-20,000. כותבי המאמר מעריכים שהמספר האמיתי גדול יותר, והמאמר עצמו מתייחס למקרים שהתרחשו ודווחו זמן קצר אחרי החיסון (שבוע). אין מידע כרגע לגבי פרק זמן ארוך יותר (מה שיגדיל כנראה את המספרים בהרבה). 96 אחוז ממי שחוו דלקת בשריר הלב אושפזו בעקבותיה.
*בישראל הסיכוי להגיע למצב קשה מתחת לגיל 30 ללא מחלות רקע בעקבות קורונה, נוטה לאפס.
נמצא קשר בין דלקת שריר הלב אצל מתבגרים ובוגרים צעירים לבין חיסוני הmrna, בשיעור של בין 1 ל10,000-20,000. כותבי המאמר מעריכים שהמספר האמיתי גדול יותר, והמאמר עצמו מתייחס למקרים שהתרחשו ודווחו זמן קצר אחרי החיסון (שבוע). אין מידע כרגע לגבי פרק זמן ארוך יותר (מה שיגדיל כנראה את המספרים בהרבה). 96 אחוז ממי שחוו דלקת בשריר הלב אושפזו בעקבותיה.
*בישראל הסיכוי להגיע למצב קשה מתחת לגיל 30 ללא מחלות רקע בעקבות קורונה, נוטה לאפס.
נערך לאחרונה על ידי האדום הצורר ב 14 פברואר 2022, 10:33, נערך פעם 1 בסך הכל.
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 245 לייקים
אין אף מגבלה היום בישראל. אפילו התו הירוק, שכבר הוסבר בשלב מוקדם יותר של השרשור מדוע הוא לא מגבלה, בוטל.
-
- קיבל.ה 426 לייקים
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
כתבת על מה מפגינים (או יותר נכון מה הכותרות של ההפגנה) אבל לא כתבת מה המגבלות הקיימות כיום.
איפה צריך לעטות מסכה? איפה צריך להציג תו ירוק? עד כמה אוכפים את זה?
(לא ניכנס שוב לדיון על זה שאתם קוראים לאי נוחות קטנה בשם "שלילת זכויות אדם" וכו')
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
אז אתה מאמין גדול ברפואה המודרנית?
פשוט במקרה בקטע של הקורונה אתה אישית מבין יותר טוב מכל המומחים ביחד ולכן את יודע שהם טועים לגמרי, אבל בגדול אתה מאמין ברפואה מודרנית (כשזה לא תחום שבמקרה אתה מומחה יותר גדול בו מכל שאר העולם ביחד).
הבנתי נכון?
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
למה אני צריך להסביר לך מה המגבלות כיום? אתה יכול לבדוק בעצמך
צריך לעטות מסכה עדיין בחלק מהמקומות, עדיין צריך להציג תו ירוק במסיבות, בסקטורים מסוימים ובאירועים מסוימים. מקומות עבודה לא קשורים עדיין מנצלים את זה לדרישה מהעובדים שלהם. על זה מפגינים.
מה העניין בכלל כמה אוכפים את זה?
קודם כל יש מקומות שעדיין כן ואני אזרח שלא רוצה לעבור על החוק ולהיות עבריין.
לא הבנת נכון.
מה אני טוען שונה ממה שכל המומחים ביחד כבר יודעים?
- its-sick
- קיבל.ה 1394 לייקים
המטומטמים מהמחצצה שאתה קורא הם לא מומחים, והם בטח שלא כל המומחים.
لا إله
لا إله
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
תשמע אתה מפונק ובכיין שאין דברים כאלה.דל פיירו כתב: ↑14 פברואר 2022, 14:19למה אני צריך להסביר לך מה המגבלות כיום? אתה יכול לבדוק בעצמך
צריך לעטות מסכה עדיין בחלק מהמקומות, עדיין צריך להציג תו ירוק במסיבות, בסקטורים מסוימים ובאירועים מסוימים. מקומות עבודה לא קשורים עדיין מנצלים את זה לדרישה מהעובדים שלהם. על זה מפגינים.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
בערך כל מה שאתה טוען מנוגד לחלוטין לקונצנזוס המדעי.דל פיירו כתב: ↑14 פברואר 2022, 14:21לא הבנת נכון.
מה אני טוען שונה ממה שכל המומחים ביחד כבר יודעים?
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 673 לייקים
נתונים רשמיים מדנמרק שטורחים לבצע הפרדה בין מתים מ ועם קורונה (תקציר - באומיקרון מספר המתים עם קורונה קטן פי 3.5 ממספר המתים מקורונה, רק שבישראל ובארצות הברית, למשל, אף אחד לא טורח לעדכן אותנו בכך באופן רשמי):
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 426 לייקים
ממליץ לך להסתכל על נתוני תמותה עודפת מהעולם בשנתיים האחרונות (הרי טענתם את טענת ה״מתו עם ולא מ״ גם בוריאנטים קודמים ולא רק באומיקרון…). רמז? תגלה דווקא את ההיפך ממה שאתה חושב. מספר המתים מקורונה ברוב מדינות העולם דווקא גבוה מהמספר המדווח…האדום הצורר כתב: ↑14 פברואר 2022, 15:00 נתונים רשמיים מדנמרק שטורחים לבצע הפרדה בין מתים מ ועם קורונה (תקציר - באומיקרון מספר המתים עם קורונה קטן פי 3.5 ממספר המתים מקורונה, רק שבישראל ובארצות הברית, למשל, אף אחד לא טורח לעדכן אותנו בכך באופן רשמי):
-
- קיבל.ה 426 לייקים
אה, עכשיו אני רואה שאפילו הציוץ ששיתפת מראה שכמעט כל המתים בגלים הקודמים אכן מתו מקורונה ולא עם קורונה, בניגוד מוחלט לטענות שלכם דאז כמובן
-
- קיבל.ה 673 לייקים
אנא פנה אליי כ"אתה" ולא "אתם" אם אתה רוצה לקיים דיון
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 2442 לייקים
באנטיגן הביתי זה מראה לי פס נוסף חיובי לפני שהספקתי לספור 1,2,3 מיסיסיפי
איזה עד 15 דקות
כבר כמה ימים ככה. מקווה שהכוחות לא מדרימים לריאות.
איזה עד 15 דקות
כבר כמה ימים ככה. מקווה שהכוחות לא מדרימים לריאות.
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
https://www.ssi.dk/-/media/cdn/files/co ... .pdf?la=da
הנתונים בגרף מוצגים גם בטבלה שנמצאת בעמוד 26.
כולם יכולים לראות לבד ש-46 זה פי 3.5 מ-91, ש-38 זה פי 3.5 מ-93, ש-36 זה פי 3.5 מ-75, וכך הלאה וכך הלאה, שבוע אחרי שבוע.
אגב, צורר, חשבתי שפי שלוש זה אותו דבר בעולמך. מה קרה שפתאום זה הפך ליחס מרשים?
הנתונים בגרף מוצגים גם בטבלה שנמצאת בעמוד 26.
כולם יכולים לראות לבד ש-46 זה פי 3.5 מ-91, ש-38 זה פי 3.5 מ-93, ש-36 זה פי 3.5 מ-75, וכך הלאה וכך הלאה, שבוע אחרי שבוע.
אגב, צורר, חשבתי שפי שלוש זה אותו דבר בעולמך. מה קרה שפתאום זה הפך ליחס מרשים?
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
איכס. איזו תגובה לא עניינית ומגעילהteknoboy כתב: ↑14 פברואר 2022, 14:32תשמע אתה מפונק ובכיין שאין דברים כאלה.דל פיירו כתב: ↑14 פברואר 2022, 14:19למה אני צריך להסביר לך מה המגבלות כיום? אתה יכול לבדוק בעצמך
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
אני לא מכיר אותך אישית, ויודע רק מה אתה כותב פה, וכל הדעות והעמדות שהצגת כאן עומדות בניגוד מוחלט לקונצנזוס המדעי. גם אם זה מבאס אותך לשמוע.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
סליחה שפגעתי בך. זאת לא הייתה הכוונה, אם זה משנה.דל פיירו כתב: ↑14 פברואר 2022, 17:09איכס. איזו תגובה לא עניינית ומגעילהteknoboy כתב: ↑14 פברואר 2022, 14:32תשמע אתה מפונק ובכיין שאין דברים כאלה.דל פיירו כתב: ↑14 פברואר 2022, 14:19
למה אני צריך להסביר לך מה המגבלות כיום? אתה יכול לבדוק בעצמך
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
אתה מודע לזה שמצב החירום מוגדר במדינה מ 48?
-
- קיבל.ה 426 לייקים
יהיה מצחיק אם יבטלו את מצב החירום וחצי מהחוקים בישראל יבוטלו מיידית בטעות. כל העצורים המנהליים משוחררים מיידית
אני בעד
אני בעד
"I never thought leopards would eat MY face", sobs woman who voted for the Leopards Eating People's Faces Party
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
mRNA vaccine-induced antibodies more effective than natural immunity in neutralizing SARS-CoV-2 and its high affinity variants
https://www.nature.com/articles/s41598-022-06629-2
https://www.nature.com/articles/s41598-022-06629-2
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 673 לייקים
data suggests that the antibody levels of convalescent sera did not decline significantly for 8 months post infections, whereas the ultrahigh RBD antibody levels achieved with mRNA vaccines could be subject to a more rapid decline.
נראה לי שזו הפסקה הכי חשובה מכל הררי המלל שם.
אינתי עומרי, הפועל.
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
לא, זה המשפט שבחרת בפינצטה מבין "הררי" הנתונים והניתוחים שהמסקנות שלהם סותרות את המסקנות שאתה רוצה להגיע אליהן.האדום הצורר כתב: ↑18 פברואר 2022, 14:02 data suggests that the antibody levels of convalescent sera did not decline significantly for 8 months post infections, whereas the ultrahigh RBD antibody levels achieved with mRNA vaccines could be subject to a more rapid decline.
ובינינו, עם כל הכבוד, נדמה לי שכותבי המאמר ועורכי כתב העת יודעים טיפ טיפה יותר טוב ממך איך לסכם את העבודה שלהם במשפט אחד.
זה לא שמה שאתה אומר לא נכון או לא חשוב, אבל להחליט שדווקא מה שמתאים למסקנות שמראש רצית להגיע אליהן הוא חשוב וכל השאר הוא "הררי מלל" זה בדיוק הכשל הקבוע שלך.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 1003 לייקים
זה העורך של ynet בחר לכתוב הררי מלל כדי שהמשפט הזה לא יקבל את המקום הראוי לו
מגפת התשקורת
מגפת התשקורת
-
- קיבל.ה 673 לייקים
אם עוד לא הבנתם שגנבו לכם סתם שנתיים מהחיים, מומלץ להסתכל בגרף הבא של החבר הכי טוב של משרד הבריאות.
אינתי עומרי, הפועל.
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
צודק מאה אחוז.
למה להשקיע מיליארדים במדע אם אפשר פשוט לשאול מסעדן עם אקסל?
למה להשקיע מיליארדים במדע אם אפשר פשוט לשאול מסעדן עם אקסל?
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
שואלים את המסעדן הזה הרבה במשרד הבריאות ובערוצי החדשות.
אם הוא לא ישרת את האג'נדה המרכזית אז כבר יפסיקו לשאול אותו. הכל עניין של איזו פוזיציה הוא תופס. לא כמובן אם הוא מקור אמין או אם המידע שהוא מציג הוא נכון או לא.