ההנהלה של הרמאים לא צריכה להילחם על כלום בשבילם.
העסק מוטה כבר כברירת מחדל. מורן מחליט וזה מה שקורה אחכ ב"בית הדין".
אם אתה בעצמך מודה ש"אנחנו חיים במדינה מוטה", אולי גם אתה רדוף, לא?
אדמונד ספרא
-
- קיבל.ה 978 לייקים
לא. יש פה שלטון שלוקח את החוק לידיים, הרס כל חלקה טובה, אובדן ממלכתיות מוסר ובושה.טכנית לארז כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 13:57 ההנהלה של הרמאים לא צריכה להילחם על כלום בשבילם.
העסק מוטה כבר כברירת מחדל. מורן מחליט וזה מה שקורה אחכ ב"בית הדין".
אם אתה בעצמך מודה ש"אנחנו חיים במדינה מוטה", אולי גם אתה רדוף, לא?
שבן גביר אומר שלא תהיה אכיפה בררנית בלי שום קשר לעובדות, או שלא מזמינים את היועמשית ונשיא בית המשפט לנאום שלטראמפ זו מציאות, אין פה עניין של רדיפה
אתה הולך לכל מיני מקומות שאתה לא יכול להוכיח (זה לא אומר שזה לא קורה) ומביא עובדות כמו שנח לך. בסדר, הכל טוב. גם אני אמוציונלי וגם אני רואה את עצמי קודם.
אבל מה שאני לא מוכן, זה לוותר. אתה מוותר
אני רוצה שייכנסו בהם. אני רוצה שהפועל ידרסו מה שאפשר כי אני רוצה להשתתף במשחק ולא לשכב על הכביש ולבכות.
-
- קיבל.ה 2292 לייקים
איזה עובדות אני מביא כמו שנוח לי?
מאיזה עובדות אני מתעלם?
האליפות אשתקד לא הוכרעה פה ע"י "בית הדין" (שזה בעצם מכבי)?
כל ההפסדים הטכניים האלה שיש פה בשנה האחרונה - לא כולם שירתו את אותו מועדון?
בוא תספר לי מה אני מביא "כמו שנוח" לי.
מאיזה עובדות אני מתעלם?
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 978 לייקים
אני מניח שאתה מדבר על שני משחקים שהופסקו (חיפה נגד מכבי וסכנין ב״ש). האחד היה שאוהדי חיפה החליטו לפוצץ משחק והשני היה בתחילת הליגה. תביא את הטיעון הזה לבן אדם רציני הוא יגיד לך, מה אתה רוצה? שנ המשחקים הופסקו בצדק והעונשים בהתאם.טכנית לארז כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 14:15 איזה עובדות אני מביא כמו שנוח לי?
מאיזה עובדות אני מתעלם?
בשנייה שכתבת ״בית הדין״ זה מכבי העברת את הדיון לפסי הקונספירציה. ואני ושב אומר לך, יכול להיות שזה נכון. אבל זה לא טיעון שאתה יכול להוכיח ולא משהו שעוזר לי לעשות טוב לעצמי. זה רק נותן לי להרגיש חלש וקורבן.
יש אנשים בכדורגל הישראלי, אלונה, שחר. לא פראיירים. יושבים חזק בהתאחדות, משפיעים. אתה רוצה להגיד לי שאת מה שאתה יודע עכשיו, הם לא יודעים? או אולי יודעים ומתעלמים? יכול להיות.
מה שאני רוצה זה להפסיק להתבכיין ולהתחיל להלחם. אפשר לנקוט בגישה שלך של ״הכל מוכרע מראש״ (מניח שלא היית בדרבי אתמול, כי בשביל מה...) או לנסות ולראות איך משנים מה שקיים.
-
- קיבל.ה 2292 לייקים
מה הקשר לזה שהמשחק של בש היה בתחילת הליגה?
שבוע לפני המשחק הזה אגב, בש שיחקה בבלומפילד נגד מכבי והייתה לא פחות טובה והפסידה להם 1-0 (עם שני שערים פסולים לבש כמובן).
המשחק של חיפה הגיע למחצית. הוא לא הופסק תוך כדי שהוא משוחק. לא השופט עצר אותו, אלא המשטרה, במחצית.
וכאמור במקומות אחרים בעולם משחקים כאלה משוחקים לאחר מספר ימים ללא קהל (נתתי כדוגמא מקרה מבלגיה משישי האחרון).
כשהם רוצים וכשיש להם תירוץ, הם תופרים יפה את ההפסדים הטכניים האלה שעוזרים תמיד לאותה אגודה.
ואם אותו אדם היפוטתי יגיד לי "מה אתה רוצה, שני המשחקים הופסקו בצדק והעונשים בהתאם", מה הוא יגיד על מקרה לוקאסן? כי שם כידוע לא הופסק המשחק, ומכביל'ה אפילו לא נענשה.
כשרוצים מפוצצים משחק ומענישים ומורידים נקודות. כשלא רוצים אז הכל בסדר וממשיכים כרגיל ויש קנס ועונש על תנאי.
זו בדיוק האיכפה הבררנית וההטייה.
שבוע לפני המשחק הזה אגב, בש שיחקה בבלומפילד נגד מכבי והייתה לא פחות טובה והפסידה להם 1-0 (עם שני שערים פסולים לבש כמובן).
המשחק של חיפה הגיע למחצית. הוא לא הופסק תוך כדי שהוא משוחק. לא השופט עצר אותו, אלא המשטרה, במחצית.
וכאמור במקומות אחרים בעולם משחקים כאלה משוחקים לאחר מספר ימים ללא קהל (נתתי כדוגמא מקרה מבלגיה משישי האחרון).
כשהם רוצים וכשיש להם תירוץ, הם תופרים יפה את ההפסדים הטכניים האלה שעוזרים תמיד לאותה אגודה.
ואם אותו אדם היפוטתי יגיד לי "מה אתה רוצה, שני המשחקים הופסקו בצדק והעונשים בהתאם", מה הוא יגיד על מקרה לוקאסן? כי שם כידוע לא הופסק המשחק, ומכביל'ה אפילו לא נענשה.
כשרוצים מפוצצים משחק ומענישים ומורידים נקודות. כשלא רוצים אז הכל בסדר וממשיכים כרגיל ויש קנס ועונש על תנאי.
-
- קיבל.ה 978 לייקים
עזוב ארז נו, אפשר להתדיין על זה עד מחר. אתה כנראה לא תשכנע אותי ואני בוודאות לא אשכנע אותך. אני אוהד הפועל, בהרגשה שלי, כן, למכבי מוותרים, אותנו דופקים. יופי, הסכמנו עברנו.טכנית לארז כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 14:51 מה הקשר לזה שהמשחק של בש היה בתחילת הליגה?
מה עכשיו?
הרי אני כתבתי מה אני רוצה שיהיה ואתה התנפלת בשביל להגיד אני צדקתי אתה טעית. אני קורבן. יופי. מה עכשיו?
-
- קיבל.ה 123 לייקים
הגעתי לדרבי אתמול, כי אני מאחורי הקבוצה שליredrony כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 14:44אני מניח שאתה מדבר על שני משחקים שהופסקו (חיפה נגד מכבי וסכנין ב״ש). האחד היה שאוהדי חיפה החליטו לפוצץ משחק והשני היה בתחילת הליגה. תביא את הטיעון הזה לבן אדם רציני הוא יגיד לך, מה אתה רוצה? שנ המשחקים הופסקו בצדק והעונשים בהתאם.טכנית לארז כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 14:15 איזה עובדות אני מביא כמו שנוח לי?
מאיזה עובדות אני מתעלם?
בשנייה שכתבת ״בית הדין״ זה מכבי העברת את הדיון לפסי הקונספירציה. ואני ושב אומר לך, יכול להיות שזה נכון. אבל זה לא טיעון שאתה יכול להוכיח ולא משהו שעוזר לי לעשות טוב לעצמי. זה רק נותן לי להרגיש חלש וקורבן.
יש אנשים בכדורגל הישראלי, אלונה, שחר. לא פראיירים. יושבים חזק בהתאחדות, משפיעים. אתה רוצה להגיד לי שאת מה שאתה יודע עכשיו, הם לא יודעים? או אולי יודעים ומתעלמים? יכול להיות.
מה שאני רוצה זה להפסיק להתבכיין ולהתחיל להלחם. אפשר לנקוט בגישה שלך של ״הכל מוכרע מראש״ (מניח שלא היית בדרבי אתמול, כי בשביל מה...) או לנסות ולראות איך משנים מה שקיים.
לא אומר שלא הכל מכור ומושחת מראש לטובת מועדון אחד. מכבי שולטת בספורט בארץ, וגם בהרבה רבדים נוספים בפוליטיקה. זה לא רק בכדורגל... זה גם בהתעמלות, בשאר מקצועות הכדור ובאמת בכל חלקה טובה של ספורט. הכח הפוליטי של אגודת מכבי הוא ענק...
עובדתית שנה שעברה האליפות הוכרעה על בית הדין. אתה אומר ש"עונש לגיטימי" לקחת משחק שלא שוחק ולעשות 0-0 בלי נקודות - לדעתי ולדעת רבים אם זה היה משחק של מכבי היה משוחק משחק חוזר. אתה אומר ש"עונש לגיטימי" הפסד טכני 3-0 לחיפה - לדעתי ולדעת רבים יכלו לא לפוצץ את המשחק, וגם אם כן לפחות לא לתת להם 3-0. במקרה זה קרה רק להם? יש עוד קבוצה שנהנתה מנקודות מתנה מבית הדין בעשור האחרון באמצע מירוץ אליפות? במקרה כל המשחקים שלהם (ביתר,חיפה, בש) היו בלי קהל חוץ? רק להם?אולי...
אלונה ושחר שותקים בגלל שהם מכניסים כסף, וכסף מעוור. היו להם תקופות טובות יותר טובות פחות אבל כשאתה חלק מהגלגל אין מה לשבור אותו.. מתגלגלים איתו
אני בטוח שגם אלונה מרגישה שהיא נגנבה עונה קודמת. אבל מה היא תעשה? מה האופציות שלה? היא תתלונן היא תיקנס. בית הדין של מכבי הוא זה שישפוט כל פעולה שלה..
את פרשת שופטים באדום אתה מכיר? שפיני ואלי שרון אוהדי מכבי מאוד מאוד מאוד קרובים להנהלה ולצלחת אירגנו לכאורה מכירות משחקים וקניית שופטים? התפוצץ ב2004 לדעתי.... הפרשה של ימינו פשוט עוד לא התפוצצה אבל ההשתנה מהמקפצה אפילו יותר רחבה.
-
- קיבל.ה 2292 לייקים
מה עכשיו?redrony כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 15:06עזוב ארז נו, אפשר להתדיין על זה עד מחר. אתה כנראה לא תשכנע אותי ואני בוודאות לא אשכנע אותך. אני אוהד הפועל, בהרגשה שלי, כן, למכבי מוותרים, אותנו דופקים. יופי, הסכמנו עברנו.טכנית לארז כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 14:51 מה הקשר לזה שהמשחק של בש היה בתחילת הליגה?
מה עכשיו?
הרי אני כתבתי מה אני רוצה שיהיה ואתה התנפלת בשביל להגיד אני צדקתי אתה טעית. אני קורבן. יופי. מה עכשיו?
לכנס מסיבת עיתונאים ולדבר על מה שברור לכולם.
אם כי ההצהרה של הפועל שלא נשב בשקט בהפסד הטכני שנקבל ב"בית הדין" ונלך לבית משפט אזרחי גם מספקת אותי.
אני הייתי מציף את העניין שכל הענף מוטה עבור מועדון אחד.
-
- קיבל.ה 978 לייקים
אוקיי, סופסוף משהו אופרטיבי. רק מי יכנס אותה, הפועל?טכנית לארז כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 15:09מה עכשיו?redrony כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 15:06עזוב ארז נו, אפשר להתדיין על זה עד מחר. אתה כנראה לא תשכנע אותי ואני בוודאות לא אשכנע אותך. אני אוהד הפועל, בהרגשה שלי, כן, למכבי מוותרים, אותנו דופקים. יופי, הסכמנו עברנו.טכנית לארז כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 14:51 מה הקשר לזה שהמשחק של בש היה בתחילת הליגה?
מה עכשיו?
לכנס מסיבת עיתונאים ולדבר על מה שברור לכולם.
ואחרי מסיבת העיתונאים, מה הלאה?
-
- קיבל.ה 978 לייקים
מה זה מה היא תעשה? אלונה ושחר מכניסים!!!!! כסף? רוצה להבין רק שלזה התכוונת..דולימנגה99 כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 15:07הגעתי לדרבי אתמול, כי אני מאחורי הקבוצה שליredrony כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 14:44אני מניח שאתה מדבר על שני משחקים שהופסקו (חיפה נגד מכבי וסכנין ב״ש). האחד היה שאוהדי חיפה החליטו לפוצץ משחק והשני היה בתחילת הליגה. תביא את הטיעון הזה לבן אדם רציני הוא יגיד לך, מה אתה רוצה? שנ המשחקים הופסקו בצדק והעונשים בהתאם.טכנית לארז כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 14:15 איזה עובדות אני מביא כמו שנוח לי?
מאיזה עובדות אני מתעלם?
לא אומר שלא הכל מכור ומושחת מראש לטובת מועדון אחד. מכבי שולטת בספורט בארץ, וגם בהרבה רבדים נוספים בפוליטיקה. זה לא רק בכדורגל... זה גם בהתעמלות, בשאר מקצועות הכדור ובאמת בכל חלקה טובה של ספורט. הכח הפוליטי של אגודת מכבי הוא ענק...
עובדתית שנה שעברה האליפות הוכרעה על בית הדין. אתה אומר ש"עונש לגיטימי" לקחת משחק שלא שוחק ולעשות 0-0 בלי נקודות - לדעתי ולדעת רבים אם זה היה משחק של מכבי היה משוחק משחק חוזר. אתה אומר ש"עונש לגיטימי" הפסד טכני 3-0 לחיפה - לדעתי ולדעת רבים יכלו לא לפוצץ את המשחק, וגם אם כן לפחות לא לתת להם 3-0. במקרה זה קרה רק להם? יש עוד קבוצה שנהנתה מנקודות מתנה מבית הדין בעשור האחרון באמצע מירוץ אליפות? במקרה כל המשחקים שלהם (ביתר,חיפה, בש) היו בלי קהל חוץ? רק להם?אולי...
אלונה ושחר שותקים בגלל שהם מכניסים כסף, וכסף מעוור. היו להם תקופות טובות יותר טובות פחות אבל כשאתה חלק מהגלגל אין מה לשבור אותו.. מתגלגלים איתו
אני בטוח שגם אלונה מרגישה שהיא נגנבה עונה קודמת. אבל מה היא תעשה? מה האופציות שלה? היא תתלונן היא תיקנס. בית הדין של מכבי הוא זה שישפוט כל פעולה שלה..
את פרשת שופטים באדום אתה מכיר? שפיני ואלי שרון אוהדי מכבי מאוד מאוד מאוד קרובים להנהלה ולצלחת אירגנו לכאורה מכירות משחקים וקניית שופטים? התפוצץ ב2004 לדעתי.... הפרשה של ימינו פשוט עוד לא התפוצצה אבל ההשתנה מהמקפצה אפילו יותר רחבה.
אתה אומר שכל הספורט בארץ מכור, אנשים כמו שחר ואלונה משקיעים עשרות מיליונים ואין להם מה לעשות?
-
- קיבל.ה 2292 לייקים
קודם כל הצפת את הנושא.
שברת תקרת זכוכית ודיברת בגלוי על נושא שכולם מפחדים להעלות אותו.
הכי קרובה הייתה ברקת לפני מספר חודשים עם "הטענות שלנו הן רק להתאחדות", במקום להגיד את הדברים כמו שהם (למשל להתחייחס לסגן יור אותה התאחדות שאליה היא באה בטענות לדבריה).
כרגע כולם בשקט. "התובע ידרוש", "בכיר בהתאחדות מעריך ש", "X צפויה לספוג עונש של הפחתת Y נקודות". הכל בסדר. מאירי החליט וככה זה.
אז לא. תפתח את זה ותציף את זה.
משם יכולים לקרות הרבה דברים.
שברת תקרת זכוכית ודיברת בגלוי על נושא שכולם מפחדים להעלות אותו.
הכי קרובה הייתה ברקת לפני מספר חודשים עם "הטענות שלנו הן רק להתאחדות", במקום להגיד את הדברים כמו שהם (למשל להתחייחס לסגן יור אותה התאחדות שאליה היא באה בטענות לדבריה).
כרגע כולם בשקט. "התובע ידרוש", "בכיר בהתאחדות מעריך ש", "X צפויה לספוג עונש של הפחתת Y נקודות". הכל בסדר. מאירי החליט וככה זה.
אז לא. תפתח את זה ותציף את זה.
משם יכולים לקרות הרבה דברים.
-
- קיבל.ה 978 לייקים
הבעיה שאתה בעל אינטרס. תעשה את מסיבת העיתונאים הזו תיתפס כבכיין והדבר הכי גרוע, יבואו וכל דוגמה שתיתן יצדיקו לכיוון שנח להם. תגיד למה לא הופסק שם, יגידו כי המאבטח תפס אותו. למה כן הופסק שם, כי שני מחנות האוהדים פרצו למגרש.
״כשרוצים מפוצצים משחק ומענישים ומורידים נקודות. כשלא רוצים אז הכל בסדר וממשיכים כרגיל ויש קנס ועונש על תנאי.
זו בדיוק האיכפה הבררנית וההטייה״
זה משפט שאתה כתבת. אותו דבר יהיה עם מסיבת העיתונאים הזו.
אם אתה רוצה להציף ושיקשיבו לך אתה צריך לבוא עם אינטרס כללי ולא דוגמאות נסיבתיות דוגמת ״עם שני שערים פסולים לב״ש כמובן״.
והדבר העיקרי זה להתחיל לשחק את המשחק ולא להתקרבן.
״כשרוצים מפוצצים משחק ומענישים ומורידים נקודות. כשלא רוצים אז הכל בסדר וממשיכים כרגיל ויש קנס ועונש על תנאי.
זו בדיוק האיכפה הבררנית וההטייה״
זה משפט שאתה כתבת. אותו דבר יהיה עם מסיבת העיתונאים הזו.
אם אתה רוצה להציף ושיקשיבו לך אתה צריך לבוא עם אינטרס כללי ולא דוגמאות נסיבתיות דוגמת ״עם שני שערים פסולים לב״ש כמובן״.
והדבר העיקרי זה להתחיל לשחק את המשחק ולא להתקרבן.
-
- קיבל.ה 2292 לייקים
אתה באמת חושב שאפשר להפסיד להם בהתנצחות של מי יותר נהנה מ"בית הדין" פה?
אז טוכמן והשופרות יגידו בכיינים.
זה גם ככה הטיעון הקבוע שלהם.
-
- קיבל.ה 978 לייקים
מה שאני אומר שזה לא מעניין. מה שמעניין זה לפעול בשטח. לפעול בשטח זה לא מסיבות עיתונאים ולא להתבכיין באינטרנט. זה אשכרה להתחיל לשלוח זרועות לא שצריך. לא לעשות בן גביר, רעש וצלצולים.טכנית לארז כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 15:42 אתה באמת חושב שאפשר להפסיד להם בהתנצחות של מי יותר נהנה מ"בית הדין" פה?
-
- קיבל.ה 2292 לייקים
לשלוח זרועות זה לרמות?
אני לא צריך "זרועות" באיגוד השופטים, שופרות בתקשורת או ש"בית הדין" יהיה מוטה אוטומטית לטובתי.
במילים אחרות אני לא רוצה לרמות.
אני רק רוצה תנאים שווים והוגנים.
אם הכוונה שלך היא ל"זרועות" שיתנו קונטרה לרמאות שלהם אז אני מסכים כמובן.
אני לא צריך "זרועות" באיגוד השופטים, שופרות בתקשורת או ש"בית הדין" יהיה מוטה אוטומטית לטובתי.
במילים אחרות אני לא רוצה לרמות.
אני רק רוצה תנאים שווים והוגנים.
אם הכוונה שלך היא ל"זרועות" שיתנו קונטרה לרמאות שלהם אז אני מסכים כמובן.
-
- קיבל.ה 978 לייקים
לא לרמות. לעשות מה שצריך. אם יש מישהו בתקשורת מטעמם, אני צריך מישהו מטעמי.
אם מורן מאירי לוחש על האוזן של מישהו אני צריך מישהו שינטרל את זה
שורה תחתונה, לגרום לכך שהתנאים יהיו שווים. לא רק מול מכבי
אם מורן מאירי לוחש על האוזן של מישהו אני צריך מישהו שינטרל את זה
שורה תחתונה, לגרום לכך שהתנאים יהיו שווים. לא רק מול מכבי
-
- קיבל.ה 2292 לייקים
לבש חיפה וביטר אין עשירית מהכוח שלהם.
ואני לא מזלזל בכלל ברמת הליצנות של כל מיני חצרנים כמו גולדשטיין או בן דור.
אבל הרמאים זה ליגה אחרת. לא סתם חיפה אכלו מינוס 2 בשיא מאבק אליפות מולם לפני שנתיים.
משטרה, בית דין, התאחדות, שופטים, תקשורת. הכל מתוקתק ועטוף 360 מעלות.
ייקח לך המון המון זמן להתקרב לרמת שחיתות כזו גם אם ממש תרצה.
אפשר גם פשוט לציין ככה בעל הדרך שמורן מאירי הוא סגן יור ההתאחדות. זה לבד הצהרה וזה כבר הרבה יותר ממה שכל מיני סמרטוטים כמו ברקת ושחר עשו עד כה. ואין פה שום "בכי".
ואני לא מזלזל בכלל ברמת הליצנות של כל מיני חצרנים כמו גולדשטיין או בן דור.
אבל הרמאים זה ליגה אחרת. לא סתם חיפה אכלו מינוס 2 בשיא מאבק אליפות מולם לפני שנתיים.
משטרה, בית דין, התאחדות, שופטים, תקשורת. הכל מתוקתק ועטוף 360 מעלות.
ייקח לך המון המון זמן להתקרב לרמת שחיתות כזו גם אם ממש תרצה.
אפשר גם פשוט לציין ככה בעל הדרך שמורן מאירי הוא סגן יור ההתאחדות. זה לבד הצהרה וזה כבר הרבה יותר ממה שכל מיני סמרטוטים כמו ברקת ושחר עשו עד כה. ואין פה שום "בכי".
-
- קיבל.ה 1078 לייקים
בגדול זה מה שעופר ינאי עשה, אבל לאנשי האידיאה זה לא היה טוב. מעדיפים לשבת בצד ולהיות הקורבן המתלונן.
-
- קיבל.ה 219 לייקים
אני שואל את עצמי שאלה יותר מטרידה מהפסד טכני
או נקודה שתיים ואני לא מזלזל בזה.
ספרא ירצה להמשיך להשקיע כספים?
בשביל מה? שיורידו לו 5-7 נקודות בעונה לפחות +
קנסות מצטברים של מיליונים?
או נקודה שתיים ואני לא מזלזל בזה.
ספרא ירצה להמשיך להשקיע כספים?
בשביל מה? שיורידו לו 5-7 נקודות בעונה לפחות +
קנסות מצטברים של מיליונים?
-
- קיבל.ה 629 לייקים
לאור התגובה שלו אתמול לא נראה שכרגע הוא שם, מה יקרה בעתיד אי אפשר לדעת, האם ירצה להיכנס לעימות עם האולטראס כמו עופר או דון שחר בחיפה? האם יחליט להוריד השקעה, לעזוב או לחלופין לקחת את טכנית למאירי כיועץ ולשכור את שירותיו של עורך דין מושחת משלנו שיחדור להתאחדות וימנע מאיתנו עונשים?
stay tuned
stay tuned
-
- קיבל.ה 299 לייקים
מסתבר שספרא נמצא לפחות רשמית ברחוב האולטראס פינת דמעות התנין
ככה שלפחות מהצד הזה אנחנו מכוסים לפחות עד שהוא יתבגר
ככה שלפחות מהצד הזה אנחנו מכוסים לפחות עד שהוא יתבגר
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב