עונת המלפפונים 25/26

פורום אוהדי הפועל תל אביב
לירון האדום
קיבל.ה  2408 לייקים

זרתותח כתב: 05 יולי 2025, 00:02 משיחה עם אוהדי ב״ש
נראה שגם אצלהם היה דפוס של הבאת שחקנים מהליגות בדרום אמריקה כמו לדוגמא בריירו שזכור לטובה מצד אחד והגיע מהליגה בארגנטינה וגם אולי קניונס שהגיע מהליגה בקולומביה שלדעתי היה לי לא רע
אחת הסיבות לזה היא שברדה דובר ספרדתית כנראה.
מצד שני היו גם נפילות כמו כמו ג׳ימי מארין ומלי למשל
כנראה שזה הסיפור גם כאן
מצד שני אני לא סגור האם הליגה הברזילאית השנייה טובה מהליגות שציינתי והאם פלקאו מגיע עם רזומה מרשים או פחות מהשחקנים שהגיעו בב״ש
נחיה ונראה.
בברזיל לא מדברים ספרדית
ונרקומן
קיבל.ה  337 לייקים

משהו שחייב להיאמר -
מצד אחד, מבין את הדעה הלחוצה פה ששחקן בן 27 מעולם לא התקדם בקריירה שלו אז כנראה אין בו כלום. מצד שני, יש המון שחקנים שפרצו בגילאים האלה אחרי שנים של דשדוש ואולי כן ראו בו משהו. אי אפשר לחרוץ גורל כל כך מהר.
בעולם של 8 זרים ובעלים לא עשיר כמו שזיינו לכם תמוח עליו - יגיעו גם ״אנאס מחמידים״ בזרים ואני לא מופתע כמו הרוב פה.

ועדיין, מבין שזה מאכזב מאוד, אבל הפורום נראה כאילו עברנו טרגדיה. מציע להתאים ציפיות, זה מה יש
L.S
קיבל.ה  1184 לייקים

לא יודע אם זה הקלים שהיה פה
אם לשפוט רק לפי זה, שחקן רע הוא לא
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
Xavi
קיבל.ה  1142 לייקים

למדתי מספיק מהעבר כדי לדעת שאם זה הולך ונשמע כמו ברווז זה ברווז
ופה יש לנו ברווז ברזילאי
אל באנדי
קיבל.ה  514 לייקים

ונרקומן כתב: 05 יולי 2025, 10:43 משהו שחייב להיאמר -
מצד אחד, מבין את הדעה הלחוצה פה ששחקן בן 27 מעולם לא התקדם בקריירה שלו אז כנראה אין בו כלום. מצד שני, יש המון שחקנים שפרצו בגילאים האלה אחרי שנים של דשדוש ואולי כן ראו בו משהו. אי אפשר לחרוץ גורל כל כך מהר.
בעולם של 8 זרים ובעלים לא עשיר כמו שזיינו לכם תמוח עליו - יגיעו גם ״אנאס מחמידים״ בזרים ואני לא מופתע כמו הרוב פה.

ועדיין, מבין שזה מאכזב מאוד, אבל הפורום נראה כאילו עברנו טרגדיה. מציע להתאים ציפיות, זה מה יש
לא לא
הפורום אגדה
עופר ינאי שופך כסף בכדורסל
למה לשפוך על שחקן כל כך הרבה כסף??
ספרא מביא ברזילי זול
למה ספרא לא מביא שחקן במיליונים???

פורום שדים
אל באנדי
קיבל.ה  514 לייקים

Xavi כתב: 05 יולי 2025, 10:59 למדתי מספיק מהעבר כדי לדעת שאם זה הולך ונשמע כמו ברווז זה ברווז
ופה יש לנו ברווז ברזילאי
בסדר
אז נתמודד על ירידה
כנראה שזה מה שנולדנו לסבול בשנים הקרובות
אולי גם יבינו שצריך להעריך את עופר ינאי כל יום שהוא בסל
לירון האדום
קיבל.ה  2408 לייקים

ונרקומן כתב: 05 יולי 2025, 10:43 משהו שחייב להיאמר -

הציפיות שלי הם פלייאוף עליון + דרבי
וספרא הוא בעלים עשיר.
מעבר לזה, ההיגיון אומר ששחקן שפורץ בגיל כזה שיחק לפחות בעברו בליגה הראשונה
הוקיץ'
קיבל.ה  6152 לייקים

באמת שאני לא רואה כלום בקליפ הזה.
להרכיב קליפ שרובו חילוצי כדור אני יכול להרכיב גם לשחקן רך כמו גוני נאור, השאלה היא איך חילוצי הכדור האלה מושגים. אם נסתכל על הקליפ של מאיימבו לדוגמה, אז אתה רואה שחקן שפשוט דורס את היריבים שלו. אם ניקח מישהו כמו בנגורה מקרית שמונה או סדריק דון, אז אצלם אתה רואה מרכז כובד נמוך וזריזות חריגה שמאפשרת להם לחטוף הרבה כדורים. פה אני לא רואה לא את זה ולא את זה.
עכשיו ברור שזה לא אומר בהכרח שהוא קשר הגנתי רע. גאבור הולמאי היה מדהים בלי פיזיות או זריזות יוצאות דופן, נטו בגלל היכולת שלו לקרוא את המשחק ולהתמקם כמו שצריך, אבל את זה קשה מאוד לראות בסרטון ביצועים שכזה.
yoni143
קיבל.ה  102 לייקים

אם כבר השוואות בין עופר ינאי לספרא, כמובן שאי אפשר לצפות שספרא יזרוק 100 מיליון כמו עופר באהלן אהלן, אבל בחייאת זר ב100 אלף שקל מברזילאית שניה? יש גבול לקמצנות. קנית את הפועל , עשית החלטה? אתה לא יכול להתנהג כמו ניסנוב, אז אחרת למה באת? יש לך כסף? תשים קצת , אין לך ? למה קנית ? כדי להתעלל בקהל כרגיל?
סמל אישי של משתמש
iamgabormarton
קיבל.ה  52 לייקים

yoni143 כתב: 05 יולי 2025, 11:09 אם כבר השוואות בין עופר ינאי לספרא, כמובן שאי אפשר לצפות שספרא יזרוק 100 מיליון כמו עופר באהלן אהלן, אבל בחייאת זר ב100 אלף שקל מברזילאית שניה? יש גבול לקמצנות. קנית את הפועל , עשית החלטה? אתה לא יכול להתנהג כמו ניסנוב, אז אחרת למה באת? יש לך כסף? תשים קצת , אין לך ? למה קנית ? כדי להתעלל בקהל כרגיל?
בנוסף, אמרת שלא יצפו שתזרוק מלא כסף על ההתחלה ושאתה בונה קבוצה לתווך רחוק, סבבה מובן לגמרי..אבל
זה שחקן לתווך רחוק? זה שחקן להרים בסיס לקבוצה?
זה שחקן?
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  974 לייקים

הסרטון לא שווה כלום

אי אפשר לנהל דיון על שחקן בלי לדבר על העבר שלו ועל הליגה שממנה הוא מגיע ולמעשה משחק כל חייו

הרי אם תשים את גוקו בליגה א יש מצב שהוא יבלוט,
אותו דבר כאן

הליגה הברזילאית השנייה לא ידועה כמקום שבו מוצאים שחקנים שמתאימים לליגת העל
שמישהו יביא שם של שחקן מהליגה הזו שפרץ בארץ

דווקא הליגה השנייה בפורטוגל, שממנה הגיע גוקו, נחשבת למקום יותר בטוח וקרדבילי להחתמת שחקנים לליגה שלנו
(ע״ע בית״ר)

ואז אם אתה בודק על הנייר, אז בעמדה החשובה בסגל
וכאשר אתה משווה למול גוקו
אז הבאת שחקן זול יותר, מאקדמיה פחות איכותית, מליגה פחות טובה ויותר מבוגר

לי יש תקווה
שהוא בא לספסל והולכים על גלזר
נערך לאחרונה על ידי צ'ימבויקה ב 05 יולי 2025, 11:22, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
Gili
קיבל.ה  447 לייקים

מה שבעיקר אפשר ללמוד מהסרטון זה שבליגה השנייה בברזיל לא שורקים לפאולים.
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  974 לייקים

Gili כתב: 05 יולי 2025, 11:20 מה שבעיקר אפשר ללמוד מהסרטון זה שבליגה השנייה בברזיל לא שורקים לפאולים.
נכון
אצלנו הפוך
זה שחקן שיכול להיות מורחק בדקה 8 בדרבי

וזו תהיה בעיה קשה מאוד עבורנו
Nsumbo
קיבל.ה  6 לייקים

וואו
תירגעו מה יש לכם

אם מכבי הייתה מחתימה החתמות ראשונות את מאיימבו אסף צור וליידנר הייתם צורחים הצהרת כוונות וכמה שהם חכמים
ואם היו מביאים את מחאמיד הייתם בוכים כמה טובים הם בלזהות פוטנציאל

עשו פה החתמות ראשונות בפרופיל יותר גבוה מבעבר
כל הזרים שדיברו עליהם עד המלחמה היו פרופיל גבוה והיו סגורים ומה לעשות שהמלחמה שיבשה את זה

אז מביאים זר ברזילאי שנראה הימור ואף אחד מהקשקשנים פה לא באמת יודע מה הוא שווה
גם הסרטון לא נראה כזה רע ובעיקר אי אפשר לשפוט לגביו

אגב ליגה שנייה בברזיל היא ליגה לא רעה בכלל, 15 דרגות מעל הלאומית פה, ובכללי תראו קבוצות ברזילאיות במונדיאל מועדונים ותבינו מה הרמה שם.
ליגה ברזילאית היא ליגה 6-7 בטיבה בעולם היום

אותם הימורים ומציאות שלפעמים פוגעים אלו הזרים האלה שאחר כך מגיעים לאשדוד ואנחנו בוכים איך אף פעם אנחנו לא מוצאים מציאות וכולם כן

אתם פשוט חיים בשביל לקלל ולהתמרמר
חכו רגע תהיה לכם עונה שלמה לזה
תנו הזדמנות תראו במה מדובר
חלק מהסיבה שהמועדון הזה שוקע זה ההיסטריה המוגזמת הזו מהקהל שכבר לא נותן הזדמנות לכלום ומציף את המועדון בפניקה, איך זר חדש יכול להשתלב ולהצליח ככה?

אין לנו ברירה אלא להאמין שהגיע בעלים טוב, לתמוך ולעודד שחקנים שמגיעים לפה

אם נתבדה בסוף הדרך אכלנו אותה
אבל למה לסבול מראש ולעזור להרס להתחיל

ממש כאילו אתם מעדיפים שנרד ליגה כדי להיות צודקים מאשר שדברים יצליחו ומתישהו נראה דרבי
dino
קיבל.ה  2619 לייקים

ומסכים אם מי שאמר שהרמה בברזילאית השניה לא פחות טובה מליגת העל. בפן הפיזי היא עולה על ליגת העל בדרגה אחת לפחות והוא כנראה יודע להתמודד פיזית שם לא רע, ככה שההיתרון הפיזי אמור לבוא לטובתו כפליים בליגת העל.
לדעתי מותר שיהיו 1-2 זרים מתוך פאקינג 7-8 שהם יותר בגדר הימור, יותר ואליו פור מאני, יותר על בסיס מחקר סקאוטינג שיביא את אותו ״ואליו פור מאני״. שחקנים מתחת לרדאר.
לפעמים גם רזומה עני(וזה באופן יחסי, כי אין מה להשוות שחקן עם ערך טרנספרמרקטי כזה לאותו ערך אצל שחקן ששיחק בליגה הראשונה במקדוניה נניח, אם מבינים למה אני מתכוון בזה) יכול להתגלות כשחקן.
אני מהראשונים שטענו שהפועל של צפרא חייבת להשען על השוק הזר ושם להשקיע הכסף, אבל כשיש תקציב יחסית מוגבל ו7-8 זרים להביא, אז אי אפשר לצפות שכל ה7 יהיו ב250 אלף לירות שכר.
נערך לאחרונה על ידי dino ב 05 יולי 2025, 11:44, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  5015 לייקים

dino כתב: 05 יולי 2025, 11:43 ומסכים אם מי שאמר שהרמה בברזילאית השניה לא פחות טובה מליגת העל.
תשמע, זה לא קרוב ללהיות נכון, בטח לא ברמה הקבוצתית והטקטית.
dino
קיבל.ה  2619 לייקים

רדפוקס כתב: 05 יולי 2025, 11:44
dino כתב: 05 יולי 2025, 11:43 ומסכים אם מי שאמר שהרמה בברזילאית השניה לא פחות טובה מליגת העל.
אני לא בטוח שזה מובהק.
מה שבטוח שהם חזקים ומהירים יותר מהשחקנים שכאן.
איש גדול
קיבל.ה  76 לייקים

Nsumbo כתב: 05 יולי 2025, 11:32 וואו
תירגעו מה יש לכם

אם מכבי הייתה מחתימה החתמות ראשונות את מאיימבו אסף צור וליידנר הייתם צורחים הצהרת כוונות וכמה שהם חכמים
ואם היו מביאים את מחאמיד הייתם בוכים כמה טובים הם בלזהות פוטנציאל

עשו פה החתמות ראשונות בפרופיל יותר גבוה מבעבר
כל הזרים שדיברו עליהם עד המלחמה היו פרופיל גבוה והיו סגורים ומה לעשות שהמלחמה שיבשה את זה

אז מביאים זר ברזילאי שנראה הימור ואף אחד מהקשקשנים פה לא באמת יודע מה הוא שווה
גם הסרטון לא נראה כזה רע ובעיקר אי אפשר לשפוט לגביו

אגב ליגה שנייה בברזיל היא ליגה לא רעה בכלל, 15 דרגות מעל הלאומית פה, ובכללי תראו קבוצות ברזילאיות במונדיאל מועדונים ותבינו מה הרמה שם.
ליגה ברזילאית היא ליגה 6-7 בטיבה בעולם היום

אותם הימורים ומציאות שלפעמים פוגעים אלו הזרים האלה שאחר כך מגיעים לאשדוד ואנחנו בוכים איך אף פעם אנחנו לא מוצאים מציאות וכולם כן

אתם פשוט חיים בשביל לקלל ולהתמרמר
חכו רגע תהיה לכם עונה שלמה לזה
תנו הזדמנות תראו במה מדובר
חלק מהסיבה שהמועדון הזה שוקע זה ההיסטריה המוגזמת הזו מהקהל שכבר לא נותן הזדמנות לכלום ומציף את המועדון בפניקה, איך זר חדש יכול להשתלב ולהצליח ככה?

אין לנו ברירה אלא להאמין שהגיע בעלים טוב, לתמוך ולעודד שחקנים שמגיעים לפה

אם נתבדה בסוף הדרך אכלנו אותה
אבל למה לסבול מראש ולעזור להרס להתחיל

ממש כאילו אתם מעדיפים שנרד ליגה כדי להיות צודקים מאשר שדברים יצליחו ומתישהו נראה דרבי
לא ממש לא הייתי אומר וואו על מכבי אם הם היו מחתימים את אסף צור ליינדר ומייאמבו להיות שחקני הרכב שלהם
ההיפך הייתי מעודד מזה כי זה היה מעיד על משהו לא טוב שקורה שם.
אולי זה היה סבבה אם הם היו מחתימים אותם בתור שחקני ספסל להיות חלק מהסגל.
עכשיו אחרי שדיברנו על מכבי וברור שאנחנו לא שם וזה בסדר גמור (אף אחד לא ציפה שנהיה שם כרגע) אפשר גם להגיד שאמרו לנו שהולך להיות תקציב גבוה וציפינו ליותר.
הרכש לא תואם את הציפיות שפיתחו לנו
אפשר להגיד בואו נחכה עוד חודש ונראה את שאר הזרים אבל פלקאו שחתם הוא הקשר האחורי הבכיר בסגל כמו שנראה וזה בשורה לא טובה
Piz
קיבל.ה  92 לייקים

אם אני מבין נכון הוא סוג של תואם דן גלזר בפורטוגזית.
קפבלנקה
קיבל.ה  227 לייקים

כל הדרך להסתכל על הרכש הזה בצורה חיובית היא רק באמצעות גישה של "המלחמה שיבשה את התכניות, פעם אחת מנסים לתפוס מציאה, הוא לא כזה גרוע, אנחנו עדיין לא בטופ" וכאלה.

ז"א גם למי שמסביר לנו להירגע, ברור לגמרי שמשהו לא מרגיע קורה.

ברור שאנחנו רוצים שהוא יצליח ושהמועדון יתקדם, זה לא אומר שצריך להגיד שהחיינו על כל החלטה שמתקבלת.
Giovanni Giorgio
קיבל.ה  971 לייקים

רכש לא טוב
מקווה לאכול את הכובע
המלחמה בטוח מקשה להביא שחקנים ועדיין זה רכש באסה
long live the zapta
נועם שחם
קיבל.ה  884 לייקים

לירון האדום כתב: 05 יולי 2025, 10:36
נועם שחם כתב: 05 יולי 2025, 09:45 לא יודע אם הוא שחקן טוב או לא, אבל מי שחושב שליגה שניה בברזיל היא לא איכותית מספיק לא מבין מהחיים שלו. סריה בי בברזיל משופעת בשחקנים ברמה גבוהה שיכולים לשחק בשקט בליגת העל.
די נו, כל החיים שלו הוא משחק בליגה שניה בברזיל,
ליגה שבה אין בדיוק טקטיקה וספק גם לגבי לחץ מקהל, שלא לדבר על זה שזאת שנה ראשונה שלו מחוץ לברזיל.
קשיי התאקלמות והלחץ שיש מסביב עם הרזומה שלו יהיה לו קשה מאד...

שופטים על הנייר ועל הנייר זה לא השחקן שהפועל היתה צריכה להביא
הליגה השניה בברזיל משופעת בשחקנים שיכולים לככב פה. לא חושב שאתה מכיר את הליגה הזו אם זה מה שאתה כותב.
Nsumbo
קיבל.ה  6 לייקים

קפבלנקה כתב: 05 יולי 2025, 11:53 כל הדרך להסתכל על הרכש הזה בצורה חיובית היא רק באמצעות גישה של "המלחמה שיבשה את התכניות, פעם אחת מנסים לתפוס מציאה, הוא לא כזה גרוע, אנחנו עדיין לא בטופ" וכאלה.

ז"א גם למי שמסביר לנו להירגע, ברור לגמרי שמשהו לא מרגיע קורה.

ברור שאנחנו רוצים שהוא יצליח ושהמועדון יתקדם, זה לא אומר שצריך להגיד שהחיינו על כל החלטה שמתקבלת.
לא צריך להגיד שהחיינו
וגם לא אני לא חושב שמשהו לא מרגיע קורה כי אני מסתכל על סך הרכשים עד עכשיו, ועל הפרופילים האחרים שדוברו ונפלו בגלל המלחמה, ועל זה שויתרו על גורדנה כי רוצים רמה יותר גבוהה בקישור, ומסתכל על מה שקבוצות אחרות מצליחות להביא בנתיים.
אז אני מבין לאיזה רמה מכוונים בגדול, עם כמה שגם אני חרמן לוולקאם מרגש ומרפרש 100 פעם ביום

ולא אני לא משווה למכבי וחיפה כי אנחנו לא שם, יותר לבית״ר ומכבי נתניה שלא הביאו יותר מדי ונכון הבסיס המקורי שלהם יותר טוב אבל תסתכלו על הזרים שביתר הביאה

ומבין את אלה שחוששים מההחתמה הזו
אבל מה עם קצת טיפת פרופורציות?
נערך לאחרונה על ידי Nsumbo ב 05 יולי 2025, 12:06, נערך פעם 1 בסך הכל.
yoni143
קיבל.ה  102 לייקים

המלחמה עברה, נגמרה. עכשיו כל הקיץ נביא זרים ב2 שקל , והגאונים יגידו "המלחמה שיבשה לנו את התכניות ובמסגרת הנסיבות זה מה שהצלחנו להביא"

בזמן שבית"ר מביאה באותו תקציב זרים נורמאליים. חלאס זה לעג לרש. נכון פתחנו טוב עם מאיימבו וצור וליידנר, אבל מה עם הסקאוטים חברים של פרימור שהביא איתו מבאר שבע? לכו לליגה גרמנית שניה או מליגה 1 באנגליה (מתחת לצ'מפיושיפ) תמצאו שם שחקנים זולים דמות ג'ימי וארדי בני 25 כאלה טובים מכל זר שתביאו באותו תקציב.
L.S
קיבל.ה  1184 לייקים

א. זה הזר הראשון שהגיע. אם כל הזרים שיגיעו בהמשך הקיץ יהיו בפרופיל כזה, לחלוטין יהיה מקום להיסטריה.

ב. ביתר לא הביאה זרים נורמלים. די לגנוב דעת. גם שם מחפשים מציאות
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
TOMER
קיבל.ה  43 לייקים

לבקיאים בברזילאית שנייה - יש דוגמאות לשחקנים שיצאו משם לליגות אירופאיות ברמת ליגת העל ומעלה?
dino
קיבל.ה  2619 לייקים

TOMER כתב: 05 יולי 2025, 12:11 לבקיאים בברזילאית שנייה - יש דוגמאות לשחקנים שיצאו משם לליגות אירופאיות ברמת ליגת העל ומעלה?
רק מהעונה האחרונה
פטאצ׳י וונטורה, החלוץ ההוא שהיה בבאר שבע וגם אצלנו, מניח שעוד 200 אלף
מי ישמע רמת ליגת העל כמינימום.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  5015 לייקים

נועם שחם כתב: 05 יולי 2025, 11:59
נועם שחם כתב: 05 יולי 2025, 09:45 לא יודע אם הוא שחקן טוב או לא, אבל מי שחושב שליגה שניה בברזיל היא לא איכותית מספיק לא מבין מהחיים שלו. סריה בי בברזיל משופעת בשחקנים ברמה גבוהה שיכולים לשחק בשקט בליגת העל.
ליגה שבה אין בדיוק טקטיקה וספק גם לגבי לחץ מקהל, שלא לדבר על זה שזאת שנה ראשונה שלו מחוץ לברזיל.

הליגה השניה בברזיל משופעת בשחקנים שיכולים לככב פה. לא חושב שאתה מכיר את הליגה הזו אם זה מה שאתה כותב.
היא גם שופעת בשחקנים חלשים.
זאת ליגה ענקית בדומה לליגה הראשונה בברזיל של 20 קבוצות ואם שחקן נמצא שם ולא בסגל של אחת מ-20 הקבוצות שבליגה הבכירה זה מעיד עליו לרוב דברים לא טובים.
ברמת הכישרון האישי סביר להניח שיש שם שחקנים טובים שיכולים לשדרג קבוצות בליגת העל, ברמה הקבוצתית והטקטית? זה לא ברמה.

dino כתב: 05 יולי 2025, 12:21
TOMER כתב: 05 יולי 2025, 12:11 לבקיאים בברזילאית שנייה - יש דוגמאות לשחקנים שיצאו משם לליגות אירופאיות ברמת ליגת העל ומעלה?
רק מהעונה האחרונה
פטאצ׳י וונטורה, החלוץ ההוא שהיה בבאר שבע וגם אצלנו, מניח שעוד 200 אלף
מי ישמע רמת ליגת העל כמינימום.
ונטורה שיחק בליגה הראשונה בברזיל לפני שעבר לפורטוגל, פארלי רוסה לא שיחק מעולם בליגה השניה בברזיל (הוא בקושי שיחק בברזיל ויצא בגיל מוקדם מאוד לשחק מחוץ למדינה).
פאטצ'י היחיד מבין השלושה שציינת ששיחק בליגה השניה לפני שעבר למכבי והפרופיל שלו לא דומה בקצת לפלקאו.
וכן יש שחקנים טובים בליגה ה-2 בברזיל, למשל דנילסון הזה שדובר עליו נשמע דומה בפרופיל לפאטצ'י, אבל פלקאו על הנייר הוא לא כזה.
נערך לאחרונה על ידי רדפוקס ב 05 יולי 2025, 12:30, נערך פעם 1 בסך הכל.
Red_man
קיבל.ה  1416 לייקים

yoni143 כתב: 05 יולי 2025, 12:04 המלחמה עברה, נגמרה. עכשיו כל הקיץ נביא זרים ב2 שקל , והגאונים יגידו "המלחמה שיבשה לנו את התכניות ובמסגרת הנסיבות זה מה שהצלחנו להביא"

בזמן שבית"ר מביאה באותו תקציב זרים נורמאליים. חלאס זה לעג לרש. נכון פתחנו טוב עם מאיימבו וצור וליידנר, אבל מה עם הסקאוטים חברים של פרימור שהביא איתו מבאר שבע? לכו לליגה גרמנית שניה או מליגה 1 באנגליה (מתחת לצ'מפיושיפ) תמצאו שם שחקנים זולים דמות ג'ימי וארדי בני 25 כאלה טובים מכל זר שתביאו באותו תקציב.
ברור המלחמה נגמרה ברור. רק אתמול נפל חייל (אוהד הקבוצה לא שזה משנה) ברצועה ונפצעו כמה. השבוע היו אזעקות במרכז בגלל טיל מתימן ועדיין אין הסכם הפסקת אש. זה שישראלים הם פסיכופתיים ומבחינתם אין מלחמה זה מעיד בעיקר עלינו.
fidel
קיבל.ה  114 לייקים

נועם שחם כתב: 05 יולי 2025, 11:59

לתפקיד 6 שחקן מליגה בלי משרוקית לעבור להפועל תל אביב זה חתיכת הימור, כמו שהוא נכנס לתיקול אני לא בטוח שנראה אותו מגיע ל10 הופעות מאדומים וצהובים
הוקיץ'
קיבל.ה  6152 לייקים

ההתמקדות בליגה השניה כחזות הכל היא לא נכונה בעיני. קחו ליגות שניות בצרפת, פורטוגל, הולנד, טורקיה, ואפילו גרמניה, ספרד, אנגליה ואיטליה, ותמצאו שם לא מעט שחקנים שיכולים לככב פה לצד הרבה שחקנים חלשים. לדוגמה, גם מאיימבו וגם פאסי הגיעו מהליגה השניה בצרפת באותה עונה.
צריך להסתכל בקונטקסט יותר רחב על דברים כמו גיל, רקורד בקריירה, סרטוני ביצועים, וגם שווי שוק בטרנספרמרקט שהוא לא מאוד מדויק אבל יכול לתת אינדיקציה כללית.
אני לא ממש רואה אצל פלקאו שום דבר שגורם לי ליותר מדי אופטימיות. גם הניתוח של אנשים על כך שמדובר בגרזן טוב שלא ממש משתתף במשחק ההתקפה זה לא משהו שהייתי רוצה בקבוצה שלי אפילו אם הוא באמת גרזן טוב.

מאוד מאוד אשמח לטעות לגביו. הלוואי.
סמל אישי של משתמש
Carajo
קיבל.ה  366 לייקים

אני אקח הימור ואומר שאתה לא נוהג לצפות בליגה הברזילאית השנייה (תקן אותי אם אני טועה), אז על סמך מה הקביעה הכל כך חד משמעית?
אני גם לא מכיר את הליגה וברצינות שואל
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  974 לייקים

הוקיץ' כתב: 05 יולי 2025, 12:35 ההתמקדות בליגה השניה כחזות הכל היא לא נכונה בעיני. קחו ליגות שניות בצרפת, פורטוגל, הולנד, טורקיה, ואפילו גרמניה, ספרד, אנגליה ואיטליה, ותמצאו שם לא מעט שחקנים שיכולים לככב פה לצד הרבה שחקנים חלשים. לדוגמה, גם מאיימבו וגם פאסי הגיעו מהליגה השניה בצרפת באותה עונה.
צריך להסתכל בקונטקסט יותר רחב על דברים כמו גיל, רקורד בקריירה, סרטוני ביצועים, וגם שווי שוק בטרנספרמרקט שהוא לא מאוד מדויק אבל יכול לתת אינדיקציה כללית.
אני לא ממש רואה אצל פלקאו שום דבר שגורם לי ליותר מדי אופטימיות. גם הניתוח של אנשים על כך שמדובר בגרזן טוב שלא ממש משתתף במשחק ההתקפה זה לא משהו שהייתי רוצה בקבוצה שלי אפילו אם הוא באמת גרזן טוב.

מאוד מאוד אשמח לטעות לגביו. הלוואי.
קודם כל אי אפשר להרים לליגה השנייה בברזיל דרך אמירה לפיה שיש מקומות בעולם שבהם הליגה ה2 ברמה טובה
זה לא עובד ככה

אם נעשה הבחנה רגע: טורקיה, אנגליה, גרמניה ופורטוגל הן ליגות שבהן הפערים בין הליגה הראשונה לשנייה לא ככ גדולים ולכן אפשר למצוא בהן שחקנים וגם ההיסטוריה מראה שיש שם שחקנים טובים לישראל ובכלל

זה פחות המקרה בליגות כמו צרפת וברזיל למשל
נערך לאחרונה על ידי צ'ימבויקה ב 05 יולי 2025, 12:57, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  5015 לייקים

Carajo כתב: 05 יולי 2025, 12:45
אני אקח הימור ואומר שאתה לא נוהג לצפות בליגה הברזילאית השנייה (תקן אותי אם אני טועה), אז על סמך מה הקביעה הכל כך חד משמעית?
אני גם לא מכיר את הליגה וברצינות שואל
יצא לי לראות את הליגה הראשונה בברזיל וגם שם רמת הכדורגל לרוב הייתה דיי נמוכה (כמובן שברמת הכישרון האישי יש שם שחקנים מדהימים) פרט לכמה קבוצות חזקות.
תעיף ליציע
קיבל.ה  175 לייקים

דווקא בגלל שזו החתמה של זר ראשון אתה צריך לעשות
וולקאם של זר ב 500-600k יורו עם רזומה מרשים !
איך תייצר חשק אצל האוהדים שעל הגדר?
לא מבין את החשיבה הדבילית שלהם.
עאלק עופר ינאי. אל תעזו להגיד את השמות שלהם באותה
נשימה .
איל
קיבל.ה  104 לייקים

yoni143 כתב: 05 יולי 2025, 11:09 אם כבר השוואות בין עופר ינאי לספרא, כמובן שאי אפשר לצפות שספרא יזרוק 100 מיליון כמו עופר באהלן אהלן, אבל בחייאת זר ב100 אלף שקל מברזילאית שניה? יש גבול לקמצנות. קנית את הפועל , עשית החלטה? אתה לא יכול להתנהג כמו ניסנוב, אז אחרת למה באת? יש לך כסף? תשים קצת , אין לך ? למה קנית ? כדי להתעלל בקהל כרגיל?
אני קורא את הקשקושים שלך ונפעם העל מסתכם בשחקן כזה או אחר ? כרגע יש מערכת בריאה בעיקר פיננסית מה שלא היה פה 40 שנה ההצלחות המקצועיות יגיעו בהמשך
סמל אישי של משתמש
Shacham
קיבל.ה  892 לייקים

הדיון על הרמה של הליגה הברזילאית השניה מול הליגה הישראלית בכנות לא כזה מעניין כי יש עוד כל כך הרבה פקטורים לבחון שחקן, שדיברו עליהם כבר פה.
גם רומראטו הגיע מהליגה ההולנדית הראשונה והיה חלש, ג'וקו הגיע מהליגה השניה בפורטוגל עם עבר בבנפיקה ובנבחרות פורטוגל הצעירות והיה חלש, בולייביץ' הגיע מהליגה הבלגית הראשונה... אפשר להמשיך ככה המון.

שורה תחתונה זה רכש ניסנובי קלאסי, ראינו כל כך הרבה כאלה בעשור האחרון כדי לדעת שאיזה 90% שלא יהיה פה שיחוק. וזה שהביאו אותו לעמדה אולי הכי חשובה במגרש, שאנחנו נופלים בה כבר שנים, זה אמא של המדאיג.
בהנחה הסבירה שלא יביאו עוד זר ל6, אנחנו פותחים את העונה שם עם פלקאו, אל ים, ואולי דן גלזר/גוני נאור/ג'וקו. נשמע כמו החלטה שנדבר עליה באוקטובר כמחדל.
סמל אישי של משתמש
בז'רנו
קיבל.ה  742 לייקים

יש לי קונספירציה נחמדה.
הביאו את הפלקאו הזה( שמבחינת השם שלו זה הצלחה מסחררת) כדי שנבין שאין זרים טובים שרוצים לבוא,ואז יביאו עוד אחד כזה( ועם שם פחות מרגש)
ואז הקרקע מוכנה למסיבת עיתונאים שבא הבן האובד מגיע לעונת פרישה.
בשאלה שהוא נשאל במסיבת העיתונאים,יחייך האפס ויגיד שהוא לא יעשה פיו פיו לאוהדי מכבי אם יבקיע בדרבי.
dino
קיבל.ה  2619 לייקים

יכול להניח שהם רוצים 7
מתוכם בתקציב גם אם הוא 60 מיליון, 11 שחקנים לא יכולים להיות כולם או רובם עם שכר של 200 ומעלה. לא? או שאני לא טוב בחשבון
בהנחה שכמה שחקנים בהרכב יהיו באזור ה300 ומעלה.
זה אם ללכת על תקציב האופטימי נניח.

ברדה אוהב שחקנים דינאמים, קצב גבוה, אגרסיביות. אם הפלקאו הזה יהיה הגרזן בקישור של 3 באמצע, זה כנראה לא נוראי(אם כמובן הוא לפחות עונה להגדרות שציינתי)
Chego
קיבל.ה  18 לייקים

תתעודדו
גם אם העונה הזאת תהיה כישלון נחרץ, אחרי כל כך הרבה זמן יש לנו בעלים אמיתי. הוא יתקן. יהיה בסדר. יש אופק ויש עתיד.
שליחת תגובה