יש מלחמה (מבצע חרבות ברזל ומבצע חיצי צפון)
- בעל(ת) האוב
- קיבל.ה 101 לייקים
איזה כסיל, אויל, סכל, ורפה שכל.
https://celebs.walla.co.il/item/3681120
ערן זהבי בתמיכה במפגינים בשדה תימן: "עונש מוות למחבלים"
רינגו סטאר המלך
-
- קיבל.ה 5897 לייקים
תמיד היה ותמיד יהיה ערימה של צואת אדם.בעל(ת) האוב כתב: ↑29 יולי 2024, 17:49 איזה כסיל, אויל, סכל, ורפה שכל.
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
מדובר בדביל
כן מר זהבי, בוא נהיה מדינה שמתנהלת לפי אמוציות ובלי חוקים.
כן מר זהבי, בוא נהיה מדינה שמתנהלת לפי אמוציות ובלי חוקים.
-
- קיבל.ה 105 לייקים
הנייה היה איש רשע,מתועב ומושחת, כמה רמות מעל ביבי.
הוא arguably הבנאדם שעשה הכי הרבה כסף מהסכסוך באופן ישיר, על וכן הונו נעמד ב5 מיליארד דולר. וואלאק, לא ממניות בנבידיה.
אם המהלך הזה היה קורה כמה חודשים אחורה כנראה גם שהייתי צוהל, אבל לא היום.
אם היינו באותו מצב מלחמתי כם הנהגה שונה, כנראה שהייתי צוהל.
אבל אני כל כך לא סומך על ההנהגה הזו, שהחיסול הזה מפחיד אותי וגורם לי להסתכל על מחירי המחיה בקובנה.
הוא arguably הבנאדם שעשה הכי הרבה כסף מהסכסוך באופן ישיר, על וכן הונו נעמד ב5 מיליארד דולר. וואלאק, לא ממניות בנבידיה.
אם המהלך הזה היה קורה כמה חודשים אחורה כנראה גם שהייתי צוהל, אבל לא היום.
אם היינו באותו מצב מלחמתי כם הנהגה שונה, כנראה שהייתי צוהל.
אבל אני כל כך לא סומך על ההנהגה הזו, שהחיסול הזה מפחיד אותי וגורם לי להסתכל על מחירי המחיה בקובנה.
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
לדעתי חיסול מיותר בשלב זה.
מעבר לזה שזה בנאדם פרווה יחסית, אז לחסל פרווה כזה על אדמת איראן ולהכניס אותם לעימות?
אלא אם זה תואם עם ביידן עם אינטרסים משותפים(סיכוי של 0.01) זה שטות
מעבר לזה שזה בנאדם פרווה יחסית, אז לחסל פרווה כזה על אדמת איראן ולהכניס אותם לעימות?
אלא אם זה תואם עם ביידן עם אינטרסים משותפים(סיכוי של 0.01) זה שטות
-
- קיבל.ה 5897 לייקים
אמנם אפשר לשכוח ממוטלי ובברלי, אבל לפחות שמרנו על הכבוד הלאומי.
- הפועל
- קיבל.ה 1710 לייקים
- יצירת קשר:
הולם לממשלת הטויטר הזאת.
חיסולי בכירים זה מהלך שכולו ראווה, והשפעה אפסית על המציאות מלבד השפלה סמלית ועוד כמה לייקים מהבייס.
יש לחיזבאללה טיל אחד פחות היום? סיבה אחת אמיתית פחות להמשיך ולהחזיק את הצפון בביצים?
הכל פקה פקה
חיסולי בכירים זה מהלך שכולו ראווה, והשפעה אפסית על המציאות מלבד השפלה סמלית ועוד כמה לייקים מהבייס.
יש לחיזבאללה טיל אחד פחות היום? סיבה אחת אמיתית פחות להמשיך ולהחזיק את הצפון בביצים?
הכל פקה פקה
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
- קיבל.ה 1397 לייקים
פורום שדים נגד החיסול של הנייה.
כל פעם שחושבים שהגענו לתחתית החבית אנחנו שומעים דפיקה מלמטה.
ההנהגה שלנו מחורבנת, ראש הממשלה הוא הדבר הכי גרוע בתולדות המדינה ועדיין, לחיסול כזה יש כל כך הרבה משמעויות פסיכולוגיות ואסטרטגיות מול כל אלה שנלחמים כרגע בנו, אבל שזה לא יפריע להזיה שמתרחשת כאן.
Sent from my iPhone using Tapatalk
כל פעם שחושבים שהגענו לתחתית החבית אנחנו שומעים דפיקה מלמטה.
ההנהגה שלנו מחורבנת, ראש הממשלה הוא הדבר הכי גרוע בתולדות המדינה ועדיין, לחיסול כזה יש כל כך הרבה משמעויות פסיכולוגיות ואסטרטגיות מול כל אלה שנלחמים כרגע בנו, אבל שזה לא יפריע להזיה שמתרחשת כאן.
נערך לאחרונה על ידי Asafasraf ב 31 יולי 2024, 11:09, נערך פעם 1 בסך הכל.
- הפועל
- קיבל.ה 1710 לייקים
- יצירת קשר:
בטח. בניגוד למאה חיסולי הבכירים הקודמים שלא שינו בעצם כלום בכיוון/נחישות/יכולות של אויבינו, הפעם יש ים משמעויות.
הפעם זה שונה. לא יודע איך בכלל העזתי לפקפק.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
חיסול הנייה הבלתי מאיים שהוא רק מותג לשעבר, על אדמת איראן.Asafasraf כתב: ↑31 יולי 2024, 11:09 פורום שדים נגד החיסול של הנייה.
כל פעם שחושבים שהענן לתחתית החבית אנחנו שומעים דפיקה מלמטה.
מה ההשפעה האסטרטגית פה? איראן יחשבו פעמיים עכשיו אם לשגר עלינו עוד מאות טילים בליסטיים? מישהו מהאזור מורתע?
בוא נראה עכשיו מה יהיו ההשלכות ואז נעשה השוואות מה עדיף
נשיא איראן מסעוד פזשכיאן הזהיר היום (רביעי) שטהראן תגרום לישראל "להתחרט על מעשיה הפחדניים" בעקבות חיסולו של הנייה
נערך לאחרונה על ידי dino ב 31 יולי 2024, 11:46, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 1008 לייקים
כולם באיזור מורתעים, כולל אנחנוdino כתב: ↑31 יולי 2024, 11:21חיסול הנייה הבלתי מאיים שהוא רק מותג לשעבר, על אדמת איראן.Asafasraf כתב: ↑31 יולי 2024, 11:09 פורום שדים נגד החיסול של הנייה.
מה ההשפעה האסטרטגית פה? איראן יחשבו פעמיים עכשיו אם לשגר עלינו עוד מאות טילים בליסטיים? מישהו מהאזור מורתע?
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
לא יודע אם איראן וחוזבאללה מורתעים כמו שהם סבלניים והולכים לפי תוכנית ארוכת טווח שישראל עד היום(ואולי עדיין) לא הגיבה אלייה בשום צורה. יותר נכון מישהו שהיה פה ראש ממשלה 90 שנה עם שנה באמצע הפסקה.D&3 כתב: ↑31 יולי 2024, 11:26כולם באיזור מורתעים, כולל אנחנוdino כתב: ↑31 יולי 2024, 11:21חיסול הנייה הבלתי מאיים שהוא רק מותג לשעבר, על אדמת איראן.Asafasraf כתב: ↑31 יולי 2024, 11:09 פורום שדים נגד החיסול של הנייה.
-
- קיבל.ה 1397 לייקים
יש מספיק משמעויות, גם אם אתה חושב אחרת.הפועל כתב:בטח. בניגוד למאה חיסולי הבכירים הקודמים שלא שינו בעצם כלום בכיוון/נחישות/יכולות של אויבינו, הפעם יש ים משמעויות.
כשטיל שנורה ממדינה אחרת (לפי הפרסומים) ונכנס עד לתוך החדר שהוא נמצא בו והורג אותו, יש לזה משמעות צבאית גדולה מאוד.
הבנאדם היה זה שקירב את חמאס לאיראנים ועשה הכל כדי לחזק את הקשר (למרות שהחמאס סונים והחיזבאללה ואירן שיעים).
בנוסף, טוענים שהוא הרבה יותר ניצי מההנהגה המדינית של חמאס.
-
- קיבל.ה 1397 לייקים
״הנייה הבלתי מאיים״dino כתב:חיסול הנייה הבלתי מאיים שהוא רק מותג לשעבר, על אדמת איראן.Asafasraf כתב: ↑31 יולי 2024, 11:09 פורום שדים נגד החיסול של הנייה.
נשיא איראן מסעוד פזשכיאן הזהיר היום (רביעי) שטהראן תגרום לישראל "להתחרט על מעשיה הפחדניים" בעקבות חיסולו של הנייה
אנחנו חיים באותו כדור הארץ? כל מי שקשור ל-7.10 צריך להימחק מעל פני האדמה, גם אם הוא מתגייר. נקודה.
להזכירך, פעלנו לא פעם על אדמת איראן.
האיראנים לא יחשבו פעמיים, אבל נסראללה והחמאס כן.
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
נגד זה אנדרסטייטמנט,
אחד המהלכים הכי מטומטמים ומופרעים שישראל יכלה לעשות.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 5897 לייקים
באמת שאני לא יודע איך אחרי כמעט עשרה חודשים מלחמה יש לאנשים עוד יכולת לשמוח מהדברים האלה.
אפילו אם נקמה ממש עושה לך את זה, אנחנו כבר כל כך הרבה זמן בסרט הזה של פעולות ותגובות שלא מובילות לשום דבר חוץ מעוד פעולות ותגובות. לא נמאס? לא מייאש?
אפילו אם נקמה ממש עושה לך את זה, אנחנו כבר כל כך הרבה זמן בסרט הזה של פעולות ותגובות שלא מובילות לשום דבר חוץ מעוד פעולות ותגובות. לא נמאס? לא מייאש?
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
לא רוצה להעליב, אבל אלו קלישאות וסיסמאות.Asafasraf כתב: ↑31 יולי 2024, 11:48״הנייה הבלתי מאיים״dino כתב:חיסול הנייה הבלתי מאיים שהוא רק מותג לשעבר, על אדמת איראן.Asafasraf כתב: ↑31 יולי 2024, 11:09 פורום שדים נגד החיסול של הנייה.
אנחנו חיים באותו כדור הארץ? כל מי שקשור ל-7.10 צריך להימחק מעל פני האדמה, גם אם הוא מתגייר. נקודה.
להזכירך, פעלנו לא פעם על אדמת איראן.
האיראנים לא יחשבו פעמיים, אבל נסראללה והחמאס כן.
זה שכתוב להנייה חמאס על החולצה, זה לא אומר שהוא מאיים
אין מה לעשות, אתה כמדינה קטנה שתלויה ב90 אחוז מהיכולת שלה בארצות הברית, שמקיפים אותך מכל הכיוונים מאות אלפי חפצים מעופפים מתפוצצים, מדינה שצריכה לחשוב 200 פעם לפני שהיא נכנס לעוד חזית, צריכה לעשות שיקולים הרבה יותר מורכבים מסתם אימרות לשם האימרות לחסל מי שהיה קשור לחמאס ב7.10 או מי שכתוב לו חמאס על החולצה, על אחת כמה וכמה שזה על אדמת איראן, שחייבת להגיב עכשיו.
החמאס מורתע מזה? נראה לי שכבר עברנו איתו את השלב הזה
נסראללה? מעניין לו תתחת לבנון והוא נמצא בתוכנית עם איראן, הוא מחכה ליום פקודה וזה לא קשור אם עכשיו תחסל לו מפקד דרך טיל מחלון של שירותים, או דרך פיצוץ מהתחת בשירותים
צריך גם לדעת את מי שווה לחסל. שיקולים רחבים.
-
- קיבל.ה 1008 לייקים
להפר ריבונות של מדינה זרה זה באמת מופרעKingAlpaca כתב: ↑31 יולי 2024, 11:51 נגד זה אנדרסטייטמנט,
לא היינו צריכים ללכוד את אייכמן ולהוציא אותו להורג
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
ביידן שלח ספינות לפחות, או שאנחנו לבד?
-
- קיבל.ה 1045 לייקים
"להכניס אותם לעימות"
היי בוקר טוב, איראן מנהלת את העימות שאנחנו נמצאים בו.
היא יזמה אותו, היא יצרה אותו, היא מממנת ומחמשת אותו
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 246 לייקים
אני מאוד שמח.
הבן אדם הזה היה אחראי על אלפיי ישראלים שנרצחו, חלקם נאנסו, עונו ומה לא.
הגיע הזמן שישראל תהיה יותר אקטיבית ותשקם את ההרתעה שהיא איבדה.
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
הרתעה זה לכבוש את דרום לבנון, לא לחסל מישהו שולי בחמאסאנחנו בתהליך כתב: ↑31 יולי 2024, 12:43אני מאוד שמח.
הרתעה זה להיות תלוי בעצמך ולא מדינה ששנה לא מסוגלת להחזיר את הצפון לחיים נורמלים ושהאוייבים מסביב יודעים שאנחנו תלויים על מאה בארצות הברית
חוץ מלגרום לשפריץ של אורגזמוס מהביצים של אזרחים, זה לא עזר בכלום. ההפך
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
ישראל יכולה להלחם בכולם במחיר שכולנו פה נהיה בעידן האבן לתקופה
מוכנים לזה? או לעשות את זה חכם?
אלא אם ביידן התחרפן והוא החליט לעשות מופע פרידה ממנו באיזה מלחמה עם איראן
מוכנים לזה? או לעשות את זה חכם?
אלא אם ביידן התחרפן והוא החליט לעשות מופע פרידה ממנו באיזה מלחמה עם איראן
-
- קיבל.ה 5897 לייקים
ברור, עוד קצת הרתעה ואנחנו מנצחים.אנחנו בתהליך כתב: ↑31 יולי 2024, 12:43אני מאוד שמח.
-
- קיבל.ה 246 לייקים
שולי? הוא המנהיג שלהם והדמות הכי וותיקה בחמאס שהייתה חיה עד לפניי כמה שעות.dino כתב: ↑31 יולי 2024, 12:53הרתעה זה לכבוש את דרום לבנון, לא לחסל מישהו שולי בחמאסאנחנו בתהליך כתב: ↑31 יולי 2024, 12:43אני מאוד שמח.
הרתעה זה להיות תלוי בעצמך ולא מדינה ששנה לא מסוגלת להחזיר את הצפון לחיים נורמלים ושהאוייבים מסביב יודעים שאנחנו תלויים על מאה בארצות הברית
אם לא מחסלים דמויות בכירות כאלו, יש טענות שהממשלה פחדנית ולא עושה כלום, ושעושים את זה סוף סוף גם יש טענות.
-
- קיבל.ה 246 לייקים
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
נכון, אבל זה לא קשור.D&3 כתב: ↑31 יולי 2024, 12:10להפר ריבונות של מדינה זרה זה באמת מופרעKingAlpaca כתב: ↑31 יולי 2024, 11:51 נגד זה אנדרסטייטמנט,
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
גם שלומי אזולאי היה פעם המוסר הכי טוב בארץ והיום נשאר רק שם והוא פרווה לחלוטיןאנחנו בתהליך כתב: ↑31 יולי 2024, 13:18שולי? הוא המנהיג שלהם והדמות הכי וותיקה בחמאס שהייתה חיה עד לפניי כמה שעות.dino כתב: ↑31 יולי 2024, 12:53הרתעה זה לכבוש את דרום לבנון, לא לחסל מישהו שולי בחמאסאנחנו בתהליך כתב: ↑31 יולי 2024, 12:43
אני מאוד שמח.
אם לא מחסלים דמויות בכירות כאלו, יש טענות שהממשלה פחדנית ולא עושה כלום, ושעושים את זה סוף סוף גם יש טענות.
הנייה כיום הוא שולי. הוא דמות ראשית בחמאס מדיני שהוא כמעט בלתי קשור ובלתי משפיע על החמאס של סינוואר שעשה את מה שעשה. גם אם הוא בעד הטבח, זה לא משנה שהוא לא דמות שאם תחסל אותו, זה ירתיע או ישפיע באיזשהי צורה על המלחמה, רק יביא לתגובה מאדמת איראן שמשולבת עם הנקמה של החותים והחיזבאללה. כל שאר הדברים זה קלישאות שלא נתמחות בשום הוכחה, רק על פי תיאוריות של אילוף סוסים וכלבים ואליהו יוסיאנים.
-
- קיבל.ה 1045 לייקים
איראן מאיימת כבר שנים רבות ולא עושה כלום
הם מרחק שנה וחצי מטיל גרעיני. אם אני צריך להמר הם לא יתקפו אותנו באופן ישיר.
הם אולי ימשיכו להפעיל את הפרוקסי שלהם כמו שהם עושים כבר עשרה חודשים
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
לא, בוא נתכנן את העימות ונתאים אותו עד כמה שניתן למצבנו ולא נתעלם מהמצב הגרוע שאנחנו נמצאים בו צבאית.אנחנו בתהליך כתב: ↑31 יולי 2024, 13:19כן אז בואו נשתוק וניתן להם לעשות עוד 7 באוקטובר או עוד טבח של 12 ילדים.
כמדומני שהימין האשים על מאה אחוז בטבח את זה שהצבא לא היה שם, לא? אם כך, לשיטת הימין, אם הצבא כן יתארגן בגבולות ויהיה שם, טבח נוסף לא יהיה. לשיטת הימין לפחות.
אני בהחלט מסכים. גם אם החמאס יעמוד על רגליו שוב.
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
1. הם מרחק שבוע מפצצת אטום.
2. פצצת אטום לא מיועדת בשביל שימוש. נגדנו או נגד מישהו אחר.
3. לא עושה כלום?
איראן מביסה אותך ואת העולם. בקלות. כבר שנים.
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
אני לא יודע ולא הייתי מהמר על זה עבור חיסול מישהו בלתי מזיק באופן יחסי. שוב- צריך ניהול סיכונים כשמחסלים מישהו.
יש כאלו שאם תחסל אותם, הם באמת יצרו מצב של חור שקשה למלא, הנייה לא אחד מהם. מילא היו מחסלים אותו בבוקרשט או חור של תחת אחר.
-
- קיבל.ה 1008 לייקים
זה קשור מאוד, זה אומר שאין טעם לדון איתך כי מזמן חצית למחוזות התימהוןKingAlpaca כתב: ↑31 יולי 2024, 13:22נכון, אבל זה לא קשור.D&3 כתב: ↑31 יולי 2024, 12:10להפר ריבונות של מדינה זרה זה באמת מופרעKingAlpaca כתב: ↑31 יולי 2024, 11:51 נגד זה אנדרסטייטמנט,
מאחל לך לחזור למציאות כי היית בחור חביב סהכ
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
שיכנעת אותי.
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 1008 לייקים
אין שום סיכוי בעולם שלפני כמה שנים חשבת שלכידת אייכמן היה מהלך מטומטם ומופרע , שום סיכוי בעולם
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
אני לא חושב ככה גם עכשיו.
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 1008 לייקים
ואגב, ידידנו היקרים מהאו"ם שמחו בזמנו מהמהלך המטומטם והמופרע של חיסול בין לאדן והפרת הריבונות הפקיסטנית.
היום הם משום מה מאוד דואגים שמחסלים רב מרצחים.
זה סימפטום של אותו תופעה
היום הם משום מה מאוד דואגים שמחסלים רב מרצחים.
זה סימפטום של אותו תופעה