מילפורד כתב: ↑04 ינואר 2026, 17:37
נחשפתי קצת דרך חבר למחירים של מכבי לקראת המשחק נגד ירושלים.
מה היה הולך פה אם היו מבקשים מאיתנו מחירים כאלה???
וואו.
כרטיסים שאני שילמתי עליהם 190₪ על אתמול ועוד דובאי בשלישי עולים אצלם 300₪ רק להפועל ירושלים.
מה אכפת לי כמה מכבי משלמים
אנחנו לא מכבי , לעולם לא נהיה מכבי ואני גם לא רוצה להיות.
מי שחושב שיגיעו זמנים שאפשר יהיה למכור לנו כרטיסים באותם מחירים של מכבי חי בעולם אחר
מילפורד כתב:נחשפתי קצת דרך חבר למחירים של מכבי לקראת המשחק נגד ירושלים.
וואו.
כרטיסים שאני שילמתי עליהם 190₪ על אתמול ועוד דובאי בשלישי עולים אצלם 300₪ רק להפועל ירושלים.
אחי מכביסט. מנוי לכדורגל. סיפר לי לפני שבועיים ששמע שמוכרים מיני מנוי לכמה משחקים בכדורסל וחשב לרכוש. לא אמר לי כמה ביקשו אבל ציין שהמנוי העונתי שלו בכדורגל בשער 8 היה זול יותר..... שהם השתגעו לגמרי לבקש סכומים כאלו כשיש קבוצה בינונית כזו.
מילפורד כתב:נחשפתי קצת דרך חבר למחירים של מכבי לקראת המשחק נגד ירושלים.
וואו.
אחי מכביסט. מנוי לכדורגל. סיפר לי לפני שבועיים ששמע שמוכרים מיני מנוי לכמה משחקים בכדורסל וחשב לרכוש. לא אמר לי כמה ביקשו אבל ציין שהמנוי העונתי שלו בכדורגל בשער 8 היה זול יותר..... שהם השתגעו לגמרי לבקש סכומים כאלו כשיש קבוצה בינונית כזו.
4 משחקים ב1000 שח
משחק אחד באזור 300-350 שח ליציע תלוי מי היריבה
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?