רווי כתב: ↑10 יוני 2025, 18:59
שאלת תם, יש סיכוי שבכלל ישפצו בסוף את יד ושם כך שיתאים גם לנו?
לא ישפצו את האולם הזה. אולי דברים מינורים.
ממה שאני מבין עיריית תל אביב חמה מאד על הפינוי של האיזור הזה בכלל. אם תשים לב בר עכשיו יש שם תנופת בניה רצינית.
כאילו, בהסתכלות 10 שנים קדימה מהיום, לדעתי לא יהיה אולם ביד אליהו בכלל.
אלי סהר מפרסם שאופציית חולון על השולחן שוב , זה לא נשמע לי הגיוני כי זה אומר שלא יהיה מספיק מקום לכל מי שרוצה לחדש מנוי.
מעבר לזה , הפרסום הזה גם מציין שבמעבר לחולון המחירים יהיו יותר גבוהים , שגם זה לא מוצא חן בעיני , בשביל שהאולטראס יהיו מרוצים כולנו צריכים לשלם יותר?
מילפורד אתה יודע את התשובות לכל השאלות ששאלת.
הם מבינים ששנה הבאה אין יורוליג בארץ, מה שאומר שהאנשים שיעשו מנוי במחיר מופרז רק בשביל לבוא ליורוליג לא יעשו מנוי כי אין למה. מניח שיבינו שאין ברירה אלא למכור מנוי רק לליגה וימכרו את אירופה בנפרד אם וכאשר יחזרו המשחקים לארץ.
לדעתי זה לא יקרה וזה סתם הניסיון להראות שנשארים ביד אליהו בשביל מחירי המנויים.
אם באמת בא לו לדעת מה עמדת הקהל שיעשה הצבעה בין המנויים של העונה הקודמת מה הם מעדיפים ובאיזה מחיר מנוי ימכר לכל אולם.
"אם הפועל ת"א תמכור 4,000 מנויים בהיכל מנורה זה פחות טוב ופחות ביתי, והם מבינים את זה."
אז אלי סהר קבע שאם נמשיך לשחק ביד אליהו כמות המנויים תרד ב-50%. מעניין.
הם גילו שהעלות של יד אליהו אוכלת להם את הרווח מהמנויים.
בנוסף התברר שלא כל כך הצליחו למכור תאי צפייה והיחידים שהרוויחו מתאי הצפייה האלה היו הפדרמנים שקיבלו מינאי סכום יפה.
אבל כמו רובינו אני מאמין שזה בלון ניסוי שיתפוצץ ואין מצב שנעבור לחולון אחרי כל ההצהרות של עופר על יד אליהו
מה זה "גילו"? לא ידעו מה העלויות של מנורה לפני שעברו אליו? עכשיו פתאום הוא יקר?
וכמה זה יקר כבר לעומת כל יתר ההוצאות?
ומה עם זה שאי אפשר לשחק בחולון כי הרי העירייה לא מסכימה?
לא צריך להיות גאון גדול כדי להבין שמבין המנויים הקיימים יש לפחות כמה מאות(להערכתי יותר) שהוסבו מהדרייב אין ולא יחדשו
תוסיפו את העובדה שהמחירים צפויים לעלות משמעותית, שאין יורוליג בישראל ושיש כרטיסים לכל דורש בכל משחק, ואני לא אתפלא אם מספר המנויים יהיה פחות או יותר זהה לזה שהיה בדרייב אין
האולם בחולון היה ההחלטה הנכונה בקיץ הקודם, האולם בחולון הוא ההחלטה הנכונה גם בקיץ הזה, לצערי אני לא מאמין שלשם ילכו.
התכנון של עיריית תל אביב הוא להקים אולם חדש גדול יותר ממנורה. האולם העירוני החדש ישמש את כל קבוצות העיר, בדומה לאיצטדיון הכדורגל העירוני ביפו שמשמש את שלושת הקבוצות "הבכירות" של העיר.
אולם הדרייב אין יישאר לצורך אירועים שאינם דורשים אולם גדול וחדשני כמו זה שייבנה.
לגבי האולם הקיים ביד אליהו - הוא ייהרס.
השאלה היחידה - האם ייבנה כאולם תת קרקעי מתחת לאדמה כמו שקיים בכמה מקומות בעולם או לא. להערכתי עלות פרויקט כזה אינה כלכלית ומשתלמת ולכן פשוט יקימו מגדל מגורים על חורבות מנורה ומכבי תצטרף להפועל באולם החדש שייבנה.
מעבר לחולון מעלה 2 שאלות - מה עם כל המנויים הקיימים שלא יוכלו לחדש ומה יקרה אם היורוליג במקרה יחזור לארץ? הרי יהיה ביקוש אדיר. ובכלל איך זה שלא חשבו על העלויות לפני. תהיות
ניחוש שלי יד אליהו יהרס ויבנו במקומו משרדים ומגורים.
יקימו אולם חדש באיזור של האקספו כי זה רלוונטי לאיזור. יהיה מעל האדמה ויהיו בו יותר מ10,000 מקומות ופחות מ20,000. יהיה מן ארנה קצת יותר גדולה
ההוא מפעם כתב: ↑11 יוני 2025, 13:35
בנוסף התברר שלא כל כך הצליחו למכור תאי צפייה והיחידים שהרוויחו מתאי הצפייה האלה היו הפדרמנים שקיבלו מינאי סכום יפה.
אבל כמו רובינו אני מאמין שזה בלון ניסוי שיתפוצץ ואין מצב שנעבור לחולון אחרי כל ההצהרות של עופר על יד אליהו
Red_man כתב: ↑11 יוני 2025, 13:54
יקימו אולם חדש באיזור של האקספו כי זה רלוונטי לאיזור. יהיה מעל האדמה ויהיו בו יותר מ10,000 מקומות ופחות מ20,000. יהיה מן ארנה קצת יותר גדולה
איזור האקספו זה קלאסי. שיעלו ויבואו הטרקטורים עוד היום.
ברור ששם זה הכי טוב מהרבה סיבות, לדעתי זה גם יהיה שם בסוף. להערכתי זה יהיה חלק מהאקספו גם אם זה לא יהיה פיזית בתוך המתחם.
מהמר שיבנו איזה משהו בגודל של 14-16 אלף מקומות, לפחות הפעם זה יהיה עם גג.
ברור ששם זה הכי טוב מהרבה סיבות, לדעתי זה גם יהיה שם בסוף. להערכתי זה יהיה חלק מהאקספו גם אם זה לא יהיה פיזית בתוך המתחם.
האמת ש16 זה אסון בשבילנו, בטח אחרי שעופר יילך. אבל אם יבנו שם, ויהרסו את יד ושם אז תמיד יהיה אפשר לחזור לאיינשטיין...או להדר יוסף.
האמת ש16 זה אסון בשבילנו, בטח אחרי שעופר יילך. אבל אם יבנו שם, ויהרסו את יד ושם אז תמיד יהיה אפשר לחזור לאיינשטיין...או להדר יוסף.
לא מסכים, אם נפסיק לריב עם עצמנו ונבנה בסיס מנויים רחב שאפשר להסתמך עליו אז גם אחרי שעופר ילך עדיין יהיה לקבוצה בסיס הכנסות יציב וקבוע שיאפשר מכירה לאיש עסקים אחר.
לא מסכים, אם נפסיק לריב עם עצמנו ונבנה בסיס מנויים רחב שאפשר להסתמך עליו אז גם אחרי שעופר ילך עדיין יהיה לקבוצה בסיס הכנסות יציב וקבוע שיאפשר מכירה לאיש עסקים אחר.
זה נכון אבל התכוונתי מבחינת כמות אוהדים על אולם בסדר גודל כזה. לא משנה מה תעשה לא תביא בחיים 10 אלף מינויים (שבאמת מגיעים) לקבוצת כדורסל בישראל.
זה נכון אבל התכוונתי מבחינת כמות אוהדים על אולם בסדר גודל כזה. לא משנה מה תעשה לא תביא בחיים 10 אלף מינויים (שבאמת מגיעים) לקבוצת כדורסל בישראל.
הפדרמנים לא קבלו שקל מעופר על תאי הצפיה
אם כבודו מתכוון שעופר העביר את הכסף לעירייה והעירייה העבירה למכבי, זה משחק בקקה שלא רלוונטיי בשבילי
ואם אתה מתכוון שאחרי כל המריבות והמשפטים עופר החליט לא לשכור תאים עבור הפועל (למרות המחיר הנוח יחסית ) אתה מבין לבד שזאת לא בשורה טובה.
מעניין אם אוהדי ירושלים, בכדורגל ובכדורסל, גם כל הזמן חיים בתחושה של זמן שאול עם אברמוב ואידלסון, בהתאמה? עופר לקח את הפועל רק בקיץ. עונה ראשונה שלו שהוא מנהל את העניינים ומשקיע הרבה כסף, וכבר אנשים סופרים את הימים שיעזוב.
אתם צריכים טיפול .
הפדרמנים לא קבלו שקל מעופר על תאי הצפיה
אם כבודו מתכוון שעופר העביר את הכסף לעירייה והעירייה העבירה למכבי, זה משחק בקקה שלא רלוונטיי בשבילי
ואם אתה מתכוון שאחרי כל המריבות והמשפטים עופר החליט לא לשכור תאים עבור הפועל (למרות המחיר הנוח יחסית ) אתה מבין לבד שזאת לא בשורה טובה.
על פי החלטת בית המשפט, עופר העביר את הכסף לעירייה שלא העבירה שקל לפדרמנים.
כל הכסף שעופר מעביר נועד לשיפוץ תאי הצפייה (שממנו גם הפועל מרוויחה)
Charlie כתב: ↑11 יוני 2025, 17:50
מעניין אם אוהדי ירושלים, בכדורגל ובכדורסל, גם כל הזמן חיים בתחושה של זמן שאול עם אברמוב ואידלסון, בהתאמה? עופר לקח את הפועל רק בקיץ. עונה ראשונה שלו שהוא מנהל את העניינים ומשקיע הרבה כסף, וכבר אנשים סופרים את הימים שיעזוב.
אתם צריכים טיפול .
לא ברור הקטע הזה.
גולדהאר שפך מאות מיליונים וראה תואר רק אחרי 3-4 שנים. לא זכורים לי דיבורים על עזיבה.
עופר הביא תואר בשנה הראשונה שהוא באמת בפרונט.
עוד לא הבנתי אם זו משאלת לב או סתם ניתוק.
יש סיבה שהבחור מולטי מיליונר ומקושר למיליארדים כמו גילי רענן. הוא יודע דבר או שניים על עסקים יותר טוב מאיתנו מסתבר.
Charlie כתב: ↑11 יוני 2025, 17:50
אתם צריכים טיפול .
כמו שבוכים עד כמה זה עצוב לאן שהמועדון הזה הגיע (וראיתי תגובות כאלה ) בעונה שפאקינג לקחנו יורוקאפ