עונת המלפפונים 25/26
-
- קיבל.ה 404 לייקים
לא בטוח שהוא יותר גרוע מג׳וקו.
יש לו שם פרטי בכלל?
יש לו שם פרטי בכלל?
-
- קיבל.ה 222 לייקים
לבטל את זה כל עוד לא מאוחר מדי
מה זה?
מה זה?
עם כל האהבה לאליניב ברדה אם הוא מסכים לשחקנים האלה שאיתם הוא אמור לצאת למלחמה, ובסוף מחזור 7-8 ישלחו אותו הביתה כי הוא יהיה עם 6-8 נקודות, מגיע לו.
נערך לאחרונה על ידי yoni143 ב 04 יולי 2025, 20:56, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 433 לייקים
העיקר עברנו את ה10 אלף מנויים אנחנו הקהל הכי דפוק בארץ. איך לא יעשו עלינו סיבוב אחרי סיבוב. אמרו זרים בפרופיל גבוה זה זר של הניסנוב. באמת בא לי ללכת לבוקסה ולדפוק לו נגיחה לפנים. חאלס כבר דיי נגמרה הסבלנות 12 שנה של סגלים של חרא אל תגידו סבלנות מה סבלנות כי היא כבר נגמרה.
-
- קיבל.ה 129 לייקים
צנציפר ואופיר סער השופרים האלה מפמפמים לנו זרים איכןתיים כבר 3 חודשים, מחכים , מחכים מקבלים זר ב100 אלף שקל מליגה 2 בברזיל. בא לי לשבור משהו .
-
- קיבל.ה 324 לייקים
מצטער להגיד אבל אמרתי לכם.
התקציב בחיים לא מעל 40 45 מיליון
כן לדעתי יבואו זר או 2 במשכורות של 300 350 אלף יורו אבל במתווים של השאלות ואופציה או אולי 1 דמי העברה וזה שם יסתיים
התקציב בחיים לא מעל 40 45 מיליון
כן לדעתי יבואו זר או 2 במשכורות של 300 350 אלף יורו אבל במתווים של השאלות ואופציה או אולי 1 דמי העברה וזה שם יסתיים
- Gili
- קיבל.ה 447 לייקים
וואו התגובות פה

-
- קיבל.ה 222 לייקים
גם אם אין את הכסף של ספרא.
הפרופיל שלו, הנתונים, המספרים, הרזומה, הרקע, המקום שממנו הוא מגיע, התגובות של האוהדים של הקבוצה שלו, איך שהוא נראה על הדשא. הכל מצביע - להתרחק. הפועל? מביאים.
תהרגו אותי, אני פשוט לא מצליח לתפוס את זה.
בלתי מתקבל על הדעת, גם אם היינו קבוצה בלי תקציב בכלל. זה פשוט בדיחה
הפרופיל שלו, הנתונים, המספרים, הרזומה, הרקע, המקום שממנו הוא מגיע, התגובות של האוהדים של הקבוצה שלו, איך שהוא נראה על הדשא. הכל מצביע - להתרחק. הפועל? מביאים.
תהרגו אותי, אני פשוט לא מצליח לתפוס את זה.
בלתי מתקבל על הדעת, גם אם היינו קבוצה בלי תקציב בכלל. זה פשוט בדיחה
- רדפוקס
- קיבל.ה 5012 לייקים
-
- קיבל.ה 339 לייקים
-
- קיבל.ה 965 לייקים
-
- קיבל.ה 1142 לייקים
זה רכש שאפילו לניסנובס אין פרצוף להביא
-
- קיבל.ה 371 לייקים
ואחרי זה אומרים שגלזר לא מספיק טוב
-
- קיבל.ה 2637 לייקים
רגע אז ספרא עדיין עדיף על עופר ינאי ?
- Charmander
- קיבל.ה 435 לייקים
טוב אני רשמית מודאג
לא מאמין שבמשך חודש מאכילים אותנו בסיפורים על הזרים המטורפים שיהיו העוגן של הקבוצה ובסוף, מביאים לנו זר עם רזומה יותר חלש מדודו סמפאיו לעמדה הכי חשובה שאין לנו בה כלום
לא מאמין שבמשך חודש מאכילים אותנו בסיפורים על הזרים המטורפים שיהיו העוגן של הקבוצה ובסוף, מביאים לנו זר עם רזומה יותר חלש מדודו סמפאיו לעמדה הכי חשובה שאין לנו בה כלום
המצב בהפועל לא יכול להיות יותר גרוע מזה
מינצברג: "Hold my beer"
מינצברג: "Hold my beer"
-
- קיבל.ה 2617 לייקים
הייתי ממתין עם כל התגובות השליליות. בעיקר לגבי ההוצאות שכר לזרים הבאים. בכל זאת הציעו 300 וצפונה למוקיקאקו, למאיימבו נתנו 250-270 אלף יורו.
אין לי מושג מה הוליד את הבחירה בבחור, אבל זה לא אומר שהזרים האחרים שמחפשים גם יהיו זולים.
אין לי מושג מה הוליד את הבחירה בבחור, אבל זה לא אומר שהזרים האחרים שמחפשים גם יהיו זולים.
חברים, הדרך היחידה זה להגיב בפייסבוק ובאינסטגרם של הפועל , תגובות שליליות שזה לא מקובל ההתנהלות עד עכשיו, הכתבים גם אחרי זה יתחילו לפמפם בכתבות, שהאוהדים לא מרוצים, שזה יגיע לההנהלה , לא הגיוני באמת שעד שחזרנו לליגת העל, עוד פעם עןשים הכל כדי שנחזור ללאומית. מינצברג הביא את חוזה רודריגז הביא זר שעל פניו שחקן באנקר בהולנד (רומארטו) וספרא מביא לי שחקן שרוב הקריירה דשדש בין ליגה 3 בברזיל לליגה שניה . בושהה
-
- קיבל.ה 2405 לייקים
ממש לא בטוח, אם זה היה התקציב לא היו מדברים על תקציבים גבוהים יותר.
כנראה שהם חושבים שהוא סוג של בינגו או שסתם מביאים איזה איהב גנאיים מקומי שמקסימום יחתך
בינואר
-
- קיבל.ה 2405 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 5012 לייקים
עדיף לך לא לדעת, בחיים שלי לא ראיתי אושר כזה של אוהדים.
-
- קיבל.ה 2405 לייקים
לא יודע מה איתך, אני עושה מנוי בלי קשר לסגל שיהיהדוגיס כתב: ↑04 יולי 2025, 20:56 העיקר עברנו את ה10 אלף מנויים אנחנו הקהל הכי דפוק בארץ. איך לא יעשו עלינו סיבוב אחרי סיבוב. אמרו זרים בפרופיל גבוה זה זר של הניסנוב. באמת בא לי ללכת לבוקסה ולדפוק לו נגיחה לפנים. חאלס כבר דיי נגמרה הסבלנות 12 שנה של סגלים של חרא אל תגידו סבלנות מה סבלנות כי היא כבר נגמרה.
יש ישראלי שחי בברזיל שנותן עליו תגובות טובות בטוויטר.
-
- קיבל.ה 404 לייקים
רק לפני יומיים התבכיינת שהעזתי לפסול שחקן שהסרטון ביצועים שלו על הפנים, עכשיו כשיש עוד אחד כזה אתה אומר ההיפך? רקורד של שחקן החליף 7 קבוצות והגיע למקום 10-15 בליגה פורטוגלית זה פי 10 מרשים מליגה שנייה בברזיל? שמע אתה גם אדיוט וגם חרטטן מקצועי, אתה ההגדרה לליצן.
-
- קיבל.ה 476 לייקים
רובנו נרקומנים, זה בדיוק מה שהשאיר פה את הניסנובים 6-7 שנים.לירון האדום כתב: ↑04 יולי 2025, 21:27לא יודע מה איתך, אני עושה מנוי בלי קשר לסגל שיהיהדוגיס כתב: ↑04 יולי 2025, 20:56 העיקר עברנו את ה10 אלף מנויים אנחנו הקהל הכי דפוק בארץ. איך לא יעשו עלינו סיבוב אחרי סיבוב. אמרו זרים בפרופיל גבוה זה זר של הניסנוב. באמת בא לי ללכת לבוקסה ולדפוק לו נגיחה לפנים. חאלס כבר דיי נגמרה הסבלנות 12 שנה של סגלים של חרא אל תגידו סבלנות מה סבלנות כי היא כבר נגמרה.
-
- קיבל.ה 1142 לייקים
פאקינג מפשפשים בליגה שנייה בברזיל בזמן שחיפה מביאים את יובאנוביץ ומכבי ניקולסקו
והוא באמת בן 37?
והוא באמת בן 37?
-
- קיבל.ה 129 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 5012 לייקים
שחקן עם 100 הופעות בליגה פורטוגלית ראשונה שמשחק בקבוצת צמרת בפולין בשנתיים האחרונות מול שחקן שבחיים לא שיחק בקבוצה יותר טובה מאמצע טבלה בברזיל 2.וינסנט כתב: ↑04 יולי 2025, 21:29רק לפני יומיים התבכיינת שהעזתי לפסול שחקן שהסרטון ביצועים שלו על הפנים, עכשיו כשיש עוד אחד כזה אתה אומר ההיפך? רקורד של שחקן החליף 7 קבוצות והגיע למקום 10-15 בליגה פורטוגלית זה פי 10 מרשים מליגה שנייה בברזיל? שמע אתה גם אדיוט וגם חרטטן מקצועי, אתה ההגדרה לליצן.
כן בול אותו דבר.
עזוב, אתה הבדיחה של הפורום הזה.
מעניין שאתה מצליח לריב פה עם כל משתמש שני.
הפלקאו הזה נראה כמו אחלה 6 מהסרטון שראיתי, חזק, מסירה יפה, רקורד סביר פלוס ואחלה גיל לשחקן. לא מבין מה ההיסטריה של אנשים פה, איך זה החתמה נוראית או פגיעה בכמות המנויים ?
מרגיש שמצפים פה לקשר 6 שיעשה דריבל מהשער שלנו עד לשער היריבה וייתן גולה בראבונה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
מרגיש שמצפים פה לקשר 6 שיעשה דריבל מהשער שלנו עד לשער היריבה וייתן גולה בראבונה.
- SickleCell
- קיבל.ה 497 לייקים
לא ברור על מה אתה מתנצל. בדיחה לגיטימית לגמרי. זה שאנשים חושבים ברצינות שמישהו, גם אם מקורב אמיתי לבוקסנבוים, יודה בזה בפה מלא זה חוסר הבנה בסיסי בהתנהלות של בני אדם. הרי ברור שהפורום ברובו לא סובל את הבנאדם. מצחיקה כל התגלגלות העניינים בקיצור (:
התכוונתי שאני מתנצל על הטעויות כתיבSickleCell כתב: ↑04 יולי 2025, 21:45לא ברור על מה אתה מתנצל. בדיחה לגיטימית לגמרי. זה שאנשים חושבים ברצינות שמישהו, גם אם מקורב אמיתי לבוקסנבוים, יודה בזה בפה מלא זה חוסר הבנה בסיסי בהתנהלות של בני אדם. הרי ברור שהפורום ברובו לא סובל את הבנאדם. מצחיקה כל התגלגלות העניינים בקיצור (:
ראינו שברדה משחק עם שתי קשרים מאחורה (גוני וגוקו) ונראה שפלקאו הזה יהיה אחד מהם, ממה שראיתי ודיברתי עם כאלה שמבינים בכדורגל הברזילאי הוא טייפ של גרזן. שונאים אותו שם כי אתלטיקו פאראננסה מועדון שירד ליגה וממשיך להיכשל ופיטרו מאמן שוב. בוא נחכה ונראה. לא לקטול ישר אפילו שהוא לא שם מפוצץ
- SickleCell
- קיבל.ה 497 לייקים
חחחח…. סליחה היה לי יום ארוך. מתנצל על הטעות בהבנת הנקרא ועל הטימטום והיוהרה שלי בכלליות. סופ״ש נעים לכולם.ן.אדוםאדום כתב: ↑04 יולי 2025, 21:46התכוונתי שאני מתנצל על הטעויות כתיבSickleCell כתב: ↑04 יולי 2025, 21:45לא ברור על מה אתה מתנצל. בדיחה לגיטימית לגמרי. זה שאנשים חושבים ברצינות שמישהו, גם אם מקורב אמיתי לבוקסנבוים, יודה בזה בפה מלא זה חוסר הבנה בסיסי בהתנהלות של בני אדם. הרי ברור שהפורום ברובו לא סובל את הבנאדם. מצחיקה כל התגלגלות העניינים בקיצור (:
-
- קיבל.ה 1180 לייקים
כמו שאמרתי כבר בתגובתי הראשונה עליו. אין הלימה בין רמת הזלזול לסרטוני הביצועים שלו.H.T.A כתב: ↑04 יולי 2025, 21:43 הפלקאו הזה נראה כמו אחלה 6 מהסרטון שראיתי, חזק, מסירה יפה, רקורד סביר פלוס ואחלה גיל לשחקן. לא מבין מה ההיסטריה של אנשים פה, איך זה החתמה נוראית או פגיעה בכמות המנויים ?
בחרו בו בגלל האינטסיביות שלו במרכז במגרש
אם נשכלל את הציפיות שנוצרו כאן הקיץ + הרקורד שלו, אפשר להבין את מידת האכזבה.
ימים יגידו. נותר לנו לקוות שהוא יהיה בינגו ושיהיה השחקן בפרופיל ושכר הכי נמוך ב11
שיהיה לנו בהצלחה
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 129 לייקים
השחקן הזה שיחק כל הקריירה שלו בליגה שלישית ומקסימום שנייהH.T.A כתב: ↑04 יולי 2025, 21:43 הפלקאו הזה נראה כמו אחלה 6 מהסרטון שראיתי, חזק, מסירה יפה, רקורד סביר פלוס ואחלה גיל לשחקן. לא מבין מה ההיסטריה של אנשים פה, איך זה החתמה נוראית או פגיעה בכמות המנויים ?
בוידאו ביצועים הוא לא נראה טוב בלשון המעטה וזה עוד וידאו שצריך להכיל את ה״היילייטס״
זה רכש גרוע מאוד
אם כבר להחתים שחקן מליגה שנייה/שלישית לפחות שיהיה בפורמה טובה
זה לא המקרה
-
- קיבל.ה 2617 לייקים
אני נותן צאנס לצוות שראה בו שימושי לנו
כמו שאמרתי- זה גם לא מעיד על המשך הרכש.
כמו שאמרתי- זה גם לא מעיד על המשך הרכש.
-
- קיבל.ה 1142 לייקים
שחקן שלא הצליח לגרום לעניין לא בליגה הראשונה בברזיל ולא בפורטוגל למשל. הסיכוי שיהיה ברמה לליגת העל אפסיצבי שיסל כתב: ↑04 יולי 2025, 21:53השחקן הזה שיחק כל הקריירה שלו בליגה שלישית ומקסימום שנייהH.T.A כתב: ↑04 יולי 2025, 21:43 הפלקאו הזה נראה כמו אחלה 6 מהסרטון שראיתי, חזק, מסירה יפה, רקורד סביר פלוס ואחלה גיל לשחקן. לא מבין מה ההיסטריה של אנשים פה, איך זה החתמה נוראית או פגיעה בכמות המנויים ?
בוידאו ביצועים הוא לא נראה טוב בלשון המעטה וזה עוד וידאו שצריך להכיל את ה״היילייטס״
זה רכש גרוע מאוד
אם כבר להחתים שחקן מליגה שנייה/שלישית לפחות שיהיה בפורמה טובה
זה לא המקרה
ועזוב שהיום אין קיום לשחקן שהוא רק "גרזן". לא סתם המונח הזה נעלם מהעולם. קשר 6 צריך גל להניע התקפות ואפילו לאיים על השער