גביע ווינר
-
- קיבל.ה 26 לייקים
שגב היה ההבדל בין הסתבכות לשמירה על מרחק בטחון ברבע השלישי. ואיזה כיף שנוסף לנו עוד פייטר ביחד עם פלאטין
מזל שיש לנו את אטורו בכושר לפתיחת העונה ביורוליג
מזל שיש לנו את אטורו בכושר לפתיחת העונה ביורוליג
- רווי
- קיבל.ה 1000 לייקים
-
- קיבל.ה 731 לייקים
אין לי כוח ששאקו ושות יתחילו לזיין תמוח שעופר הרשע לא הזיז את החצי גמר של הסל שמתנגש עם הרגל למרות שאין באמת תאריך אחר
-
- קיבל.ה 2020 לייקים
-
- קיבל.ה 2020 לייקים
- סימרוטיץ' סבסטיאן
- קיבל.ה 98 לייקים
עשינו את העבודה וזה מה שחשוב.
פתיחה טובה וחשובה למיציץ'.
על בלייקני כבר אין מילים.
מקווה מאוד שיקדימו את החצי לשעה יותר מוקדמת כדי שלא יתנגש עם הרגל.
יופי הפועל
יופי הפועל

אוהבים אותך כולם 

- KingAlpaca
- קיבל.ה 1611 לייקים
לא מקבל את זהרועי גווארה כתב: ↑25 ספטמבר 2025, 22:52 לבינתיים, ממליץ לשמוע איך מיציץ' עצמו הוגה את שמו:
https://basket.co.il/player.asp?PlayerId=21780
(ללחוץ על פליי)
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 2219 לייקים
השאלה,אם בכלל יש דיבור על זה.סימרוטיץ' סבסטיאן כתב:עשינו את העבודה וזה מה שחשוב.
יופי הפועל
גם לא מבין את ערוץ הספורט.למה הם לא דוחפים לשינוי השעה.הרי הם יודעים שבשעה הזאת יש הרבה משחקי כדורגל כשהם עצמם משדרים שני משחקים,אז אף אחד כמעט לא יצפה בחצי גמר.
-
- קיבל.ה 577 לייקים
לא משחקים כדורסל בשבת פה, אם כבר היה עדיף להזיז את הרגל אבל המנהלת החליטה שלא משחקים בצהריים עד נובמברNati כתב: ↑25 ספטמבר 2025, 23:46השאלה,אם בכלל יש דיבור על זה.סימרוטיץ' סבסטיאן כתב:עשינו את העבודה וזה מה שחשוב.
יופי הפועל
גם לא מבין את ערוץ הספורט.למה הם לא דוחפים לשינוי השעה.הרי הם יודעים שבשעה הזאת יש הרבה משחקי כדורגל כשהם עצמם משדרים שני משחקים,אז אף אחד כמעט לא יצפה בחצי גמר.

-
- קיבל.ה 596 לייקים
- סימרוטיץ' סבסטיאן
- קיבל.ה 98 לייקים
לא ברור למה הם לא מנסים לשנות. אני רוצה להאמין שמצד הפועל כן יש ניסיון לדחוף לשינוי.Nati כתב: ↑25 ספטמבר 2025, 23:46השאלה,אם בכלל יש דיבור על זה.סימרוטיץ' סבסטיאן כתב:עשינו את העבודה וזה מה שחשוב.
יופי הפועל
אוהבים אותך כולם 

- מילפורד
- קיבל.ה 2857 לייקים
רק תזכורת קטנה לאלו שרוצים לשנות , ביום שלישי (כן כן , עוד ארבעה ימים) יש לנו משחק נגד ברצלונה (כן כן , אלו שמשחקים בכחול/סגול מספרד) אז לדחות לראשון פחות טוב לנו.
להקדים למחר , גם לא כל כך בריא לנו , מניח שגם להפועל העמק יהיה מה להגיד בנושא.
נשאר שבת אחרי הצהריים , אני יותר מאשמח , בכלל שכל המשחקים יהיו בשבת אחרי הצהריים.
אבל האם זה בכלל אופציה טכנית (אולם, שידור, מנהלת וכדומה)?
כתבתי את זה כבר , אומר שוב , בעונה הקרובה יש כל כך הרבה משחקים , בטוח יהיו התנגשויות נוספות עם הכדורגל.
ואני מניח , שיש לנו 2-3 פעמים לאורך כל העונה שבמנהלת יהיו סבלניים לטיעון הזה להזיז משחק בגלל התנגשות עם הכדורגל.
האם על גביע ווינר שווה לנו לבזבז את אחת הפעמים האלה? אני לא בטוח.
נשאר שבת אחרי הצהריים , אני יותר מאשמח , בכלל שכל המשחקים יהיו בשבת אחרי הצהריים.
כתבתי את זה כבר , אומר שוב , בעונה הקרובה יש כל כך הרבה משחקים , בטוח יהיו התנגשויות נוספות עם הכדורגל.
ואני מניח , שיש לנו 2-3 פעמים לאורך כל העונה שבמנהלת יהיו סבלניים לטיעון הזה להזיז משחק בגלל התנגשות עם הכדורגל.
-
- קיבל.ה 2219 לייקים
לפחות חולון לא עלו.
לפחות ככה גם ליריבה לא יהיו אוהדים ביציע.
לפחות ככה גם ליריבה לא יהיו אוהדים ביציע.
-
- קיבל.ה 2020 לייקים
דרך אגב, לכל מי שפחד מהגעת הזרים לארץ, אז בהפסקת החות'ים אף אחד מהם לא טרח לרדת לחדר ההלבשה
-
- קיבל.ה 2020 לייקים
קודם כל, סוף מעשה במחשבה תחילה, היו צריכים לשים אותנו ברביעי ושישי ואת מכבי/ירושלים בחמישימילפורד כתב: ↑26 ספטמבר 2025, 00:32 רק תזכורת קטנה לאלו שרוצים לשנות , ביום שלישי (כן כן , עוד ארבעה ימים) יש לנו משחק נגד ברצלונה (כן כן , אלו שמשחקים בכחול/סגול מספרד) אז לדחות לראשון פחות טוב לנו.
ושבת.
כרגע הפתרון היחיד זה לשחק אחר הצהריים, הרי מבחינת ערוץ הספורט, הרייטינג של המשחק הזה יהיה אפסי (אלא אם הם בונים על אוהדי העמק)
- מילפורד
- קיבל.ה 2857 לייקים
רק מזכיר, שאנחנו לא הקבוצה היחידה בחצי גמר שיש לה משחק יורוליג ביום שלישי.
ואני די בטוח שלכולם פה ברור למי משתי קבוצות היורוליג יש יותר קשרים/השפעה בקרב מקבלי ההחלטות במנהלת, איגוד והגוף המשדר.
ואני די בטוח שלכולם פה ברור למי משתי קבוצות היורוליג יש יותר קשרים/השפעה בקרב מקבלי ההחלטות במנהלת, איגוד והגוף המשדר.
היכל שלמה פתאום נראה כאולם מתנסי כזה , עם כסאות מתקפלים ואווירה של שכונה לטוב ולרע
חוץ מזה , משחק לא משהו חוץ מבלייקני סופרסטאר ומשגב שהפתיע אותי לטובה
מיציץ חלוד וחסר בטחון בהולכת כדור , בראיינט לא מפסיק להחטיא, מלקולם לא פקטור והכי גרוע היה כשמיציץ ובריאנט היו יחד על הפרקט
לא נראה בינתיים כמספיק לגמר מול מכבי במידה ויהיה
מיציץ חלוד וחסר בטחון בהולכת כדור , בראיינט לא מפסיק להחטיא, מלקולם לא פקטור והכי גרוע היה כשמיציץ ובריאנט היו יחד על הפרקט
-
- קיבל.ה 280 לייקים
נגד מכבי בכל משחק לא משנה באיזה מסגרת צריך לשחק רוב המשחק עם 2 גבוהים.Mkorman1 כתב: ↑26 ספטמבר 2025, 07:59 היכל שלמה פתאום נראה כאולם מתנסי כזה , עם כסאות מתקפלים ואווירה של שכונה לטוב ולרע
בליגה לרשום את קאבוקלו/אוטורו במקום מלקולם
-
- קיבל.ה 918 לייקים
אי הירידה לחדר הלבשה, למרות הוראות מפורשות של פיקוד העורף, הוא מחדל גדול של ההנהלה שלנו. שחקנים צריכים לציית להנחיות, הנהלה צריכה לאכוף אותן!
מה יקרה אם ההתרעות תופסות שחקן בביתו? גם שם לא ילך מידית לממד?
זה שהרוב שאנן וחושב שזה כלום, זה לא אומר שזה נכון!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
- רדנקו
- קיבל.ה 1853 לייקים
לפני מכבי בגמר אם נגיע אליו יש לנו ברצלונה אנדולו וגם מכבי ביורוליג לדעתי.Mkorman1 כתב:היכל שלמה פתאום נראה כאולם מתנסי כזה , עם כסאות מתקפלים ואווירה של שכונה לטוב ולרע
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
- רדנקו
- קיבל.ה 1853 לייקים
ממה שאני זוכר בהחלט ירדואדום ותיק כתב:אי הירידה לחדר הלבשה, למרות הוראות מפורשות של פיקוד העורף, הוא מחדל גדול של ההנהלה שלנו. שחקנים צריכים לציית להנחיות, הנהלה צריכה לאכוף אותן!
-
- קיבל.ה 918 לייקים
מבחינת ערוץ הספורט, כדורסל בשבת, שישודר בערוץ 55 או 56 - כחלק מהחבילה וללא תשלום נוסף, זאת "הפרעה". יש להם משחקים מליגת העל, יש תוכניות אחרות שמניבות להם יותר. אוהדי העמק, או הפועל לא נספרים על ידם.בני12 כתב: ↑26 ספטמבר 2025, 01:16קודם כל, סוף מעשה במחשבה תחילה, היו צריכים לשים אותנו ברביעי ושישי ואת מכבי/ירושלים בחמישימילפורד כתב: ↑26 ספטמבר 2025, 00:32 רק תזכורת קטנה לאלו שרוצים לשנות , ביום שלישי (כן כן , עוד ארבעה ימים) יש לנו משחק נגד ברצלונה (כן כן , אלו שמשחקים בכחול/סגול מספרד) אז לדחות לראשון פחות טוב לנו.
ושבת.
כרגע הפתרון היחיד זה לשחק אחר הצהריים, הרי מבחינת ערוץ הספורט, הרייטינג של המשחק הזה יהיה אפסי (אלא אם הם בונים על אוהדי העמק)
-
- קיבל.ה 2020 לייקים
מה ההבדל בין השחקנים לקהל הרחב?
אם בטוח לי להשאר בכסא אז זה אמור לתפוס גם עבור השחקנים
- גביזון
- קיבל.ה 3795 לייקים
למעט בלייקני שנשאר להתאמן על קליעותרדנקו כתב:ממה שאני זוכר בהחלט ירדואדום ותיק כתב:אי הירידה לחדר הלבשה, למרות הוראות מפורשות של פיקוד העורף, הוא מחדל גדול של ההנהלה שלנו. שחקנים צריכים לציית להנחיות, הנהלה צריכה לאכוף אותן!
Sent from my 22101320G using Tapatalk
-
- קיבל.ה 2020 לייקים
כולם נשארו לשבת על הספסל.גביזון כתב: ↑26 ספטמבר 2025, 11:41למעט בלייקני שנשאר להתאמן על קליעותרדנקו כתב:ממה שאני זוכר בהחלט ירדואדום ותיק כתב: אי הירידה לחדר הלבשה, למרות הוראות מפורשות של פיקוד העורף, הוא מחדל גדול של ההנהלה שלנו. שחקנים צריכים לציית להנחיות, הנהלה צריכה לאכוף אותן!
נצלו את הזמן לשיר שירי שחקנים לאיש, ברונו, אניס וים
- teknoboy
- קיבל.ה 1971 לייקים
אני רחוק מלהיות מומחה בטיחות, אבל זה שאומרים לקהל להישאר במקום לא אומר שזה בטיחותי במיוחד אלא שזה יותר בטיחותי מהאלטנטיבה במידה וקיימת כזאת בכלל.בני12 כתב: ↑26 ספטמבר 2025, 11:35מה ההבדל בין השחקנים לקהל הרחב?
לצורך העניין, אלפי אנשים שמנסים לרוץ דרך כניסה לא מספיק גדולה כדי להגיע למחסה (שאולי אין בו אפילו מספיק מקום לכולם) זאת דרך בטוחה מאוד לגרום לתאונות ופציעות ואולי אפילו אסונות, אז בשקלול של הסיכון האפשרי עם ההסתברות יוצא שעדיף לקחת צ'אנסה ולהישאר ביציע.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
- גביזון
- קיבל.ה 3795 לייקים
ים היה אתמול?
-
- קיבל.ה 2020 לייקים
-
- קיבל.ה 215 לייקים
וגם שרו יום הולדת שמח לפלטין (25 אם תהיתם).
אגב, הנה ההנחיות לצופים, כולל להתכופף לשים את הראש בין הידיים, מה שלא בדיוק נעשה:
אגב, הנה ההנחיות לצופים, כולל להתכופף לשים את הראש בין הידיים, מה שלא בדיוק נעשה:
-
- קיבל.ה 918 לייקים
הכי בטוח, זה לאסור בכלל משחקים כי אין מרחב מוגן כשיש חשש מפגיעה. אבל, אם רוצים איזו שהיא צורת חיים למרות המצב מוכנים לקחת סיכון.בני12 כתב: ↑26 ספטמבר 2025, 11:35מה ההבדל בין השחקנים לקהל הרחב?
אם אפשר היה ללכת למרחב מוגן , באופן בטוח, כמו בבתי הספר, היו מנחים כך.
חדרי ההלבשה הם כנראה מרחב מוגן טוב יותר מכלל האולם, ובודאי שיכולים להכיל את השחקנים והצוות המיקצועי.
מעבר לכל "הקשקוש על הסיכונים והמיגון", יש פן אחר לגבי השחקנים. יש הנחיות והם צריכים לציית בשביל זה משלמים להם סכום אדיר.
למה שיצייתו לאיסור על מריחואנה- כולה "קצת עשב"?
-
- קיבל.ה 2219 לייקים
איך יכול להיות שאחרי יותר משנה השופטים ״לא רואים״ את זה?Niro כתב:איזה כלב מלוכלך זה הריימן הזה
-
- קיבל.ה 2219 לייקים
עכשיו קטש אומר לו
שימשיך לשמור חזק,ולסחוט עבירות.
מישהו מוכן להסביר לי,איך זה אפשרי?
שימשיך לשמור חזק,ולסחוט עבירות.
מישהו מוכן להסביר לי,איך זה אפשרי?
-
- קיבל.ה 1566 לייקים
בנו שם השנה קבוצה מגעילה במיוחד. לוני ווקר פוטנציאל לאחד השנואים. צריך לשים אזהרת טריגר לכמות הזבל שיש לי לומר עליו.
-
- קיבל.ה 1566 לייקים
לצערי הם לא ימשיכו להיראות ככה, ואם ברגיל הוא מתנהג כמו בן שרמוטה, אני רק מתאר את השיט שואו שהוא יעשה בדרבי.
-
- קיבל.ה 215 לייקים
זה לא מקרה שכל כך הרבה שחקנים מלוכלכים כמו פניני מגיעים למכבי, והרבה שחקנים כמו מרסר הופכים לכאלה כשהם מצטרפים. התרבות הארגונית שם היא שהיריבות הן אויב שצריך להשפיל ("...if it's thirty") והמטרה מקדשת את האמצעים, וזה מחלחל לשחקנים (לא כולם, כמובן) ואפילו הלאה:
https://www.one.co.il/Article/272157.html
https://www.one.co.il/Article/272157.html
- its-sick
- קיבל.ה 1414 לייקים
אני מקנא בהגנה של ירושלים
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
-
- קיבל.ה 687 לייקים
-
- קיבל.ה 2791 לייקים
על סמך מה בדיוק? פירקנו קבוצות ב50 הפרש כאילו כלום , ברור שהם יכולים לקחת במשחק אחד אבל אנחנו יותר טובים