מדי משחק רשמיים

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3563 לייקים

Red roy כתב: 24 פברואר 2026, 08:46 לא איימו , הרחיקו אותי .
שירחיקו שוב אם לדעתם אני עושה משהו לא בסדר .
אחזור אחרי ההרחקה ואגיד שוב את הדעה שלי .
עד שהורחק לצמיתות .
נתמודד גם עם זה
רק תזכורת , ההרחקה הבאה שלך היא לצמיתות.
אתה גם יודע שכל הפעמים שהורחקת לא היו על זה שאמרת שלכולם יש זכות לדעה אלה על איך שהגבת לאנשים ספציפיים.
אגב , למרות הטענה שלך ועכשיו גם חסוניפולוס מנסה להצטרף אלייך , אתה יודע שגם חלק מאלו שהגבת להם הורחקו על הדיון איתך בדיוק כמוך (ואולי גם יותר).

כשאני אומר "אנחנו כקהל" אני מתכוון אלינו אנשים שבאים למשחקים של הקבוצה, לשמחתי אני נמנה על הקבוצה הזאת ועל כן זכותי להגיד דבר כזה.
אם אתה מפרש מהמשפט הזה שאני אומר "אנחנו אנשי פורום שדים כמיצגי כלל אוהדי הפועל" אז הבעיה היא בפרשנות שלך , לא אצלי.
Red roy
קיבל.ה  243 לייקים

תא מרבוטא כתב: 24 פברואר 2026, 10:50
Red roy כתב: 24 פברואר 2026, 09:59
iamgabormarton כתב: 24 פברואר 2026, 09:48

עוד פעם נחזור למה שינאי גדל עליו? ראינו כבר כמה וכמה פעמים מה בעלים "אוהדי הפועל" הביאו לשולחן
הלאה
בעלים לא צריכים להיות אוהדים , יש מצב שזה אפילו עדיף מבחינות מסויימות .
אבל בעלים צריך להתיישר לרוח וערכי המועדון שאותו הוא קנה ושקיים כבר עשרות שנים לפניו ולא ההפך .
מסכים
אבל
השאלהמה רוח המועדון

לדבר על רוח המועדון זה דבר גדול ואישי , כל אחד רואה את זה קצת אחרת למרות שיש דברים ברורים שקשה להסביר במילים . לדוגמא מה ההבדל המהותי בין הפועל למכבי .

אבל אם אני חושב על זה , אני אסתפק במועט .
מה ששימון מזרחי יגיד שהוא הרגיש שאוטובוס השחקנים שלו חנה באוסישקין , מבחינתי זה משהו שאפשר להתקדם משם
Red roy
קיבל.ה  243 לייקים

מילפורד כתב: 24 פברואר 2026, 11:06
עד שהורחק לצמיתות .
נתמודד גם עם זה
אתה גם יודע שכל הפעמים שהורחקת לא היו על זה שאמרת שלכולם יש זכות לדעה אלה על איך שהגבת לאנשים ספציפיים.
אגב , למרות הטענה שלך ועכשיו גם חסוניפולוס מנסה להצטרף אלייך , אתה יודע שגם חלק מאלו שהגבת להם הורחקו על הדיון איתך בדיוק כמוך (ואולי גם יותר).

כשאני אומר "אנחנו כקהל" אני מתכוון אלינו אנשים שבאים למשחקים של הקבוצה, לשמחתי אני נמנה על הקבוצה הזאת ועל כן זכותי להגיד דבר כזה.
אם אתה מפרש מהמשפט הזה שאני אומר "אנחנו אנשי פורום שדים כמיצגי כלל אוהדי הפועל" אז הבעיה היא בפרשנות שלך , לא אצלי.
הרחקה הבאה היא לצמיתות ?
בסדר גמור , לא מתווכח
כנראה זו רק שאלה של זמן ...

ושאתה אומר , אנחנו כקהל נעשה x כי זה מפריע לנו בפורום שדים , אז גם אתה כבר יודע שלא מדובר על יותר מ 60 איש .
אבל בכיף
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3563 לייקים

שוב , אתה מנחס לדברים שאני אומר קשר כאילו אני מייצג את פורום שדים ו/או פורום שדים מייצג משהו בשם מישהו איפשהו.
אין דבר כזה.

אני מדבר על ה2,000 שמגיעים בעקביות למשחקי ליגה ובערך 6,000 שמגיעים בעקביות למשחק יורוליג (ספציפית פה , דיברתי על משחקי יורוליג...)
Red roy
קיבל.ה  243 לייקים

מילפורד כתב: 24 פברואר 2026, 12:10 שוב , אתה מנחס לדברים שאני אומר קשר כאילו אני מייצג את פורום שדים ו/או פורום שדים מייצג משהו בשם מישהו איפשהו.
אין דבר כזה.

אני מדבר על ה2,000 שמגיעים בעקביות למשחקי ליגה ובערך 6,000 שמגיעים בעקביות למשחק יורוליג (ספציפית פה , דיברתי על משחקי יורוליג...)
עזוב
תגובה אחרונה שלי בנושא כי זה באמת סתם
אתה כתבת - אנחנו בתור קהל נעשה משהו , למי כיוונת את הקריאה הזו ?
אותם 2000 או 6000 לא יודעים על הקריאה שלך (אולי אני טועה וקריאה של מילפורד משפיעה על אותם 2000 אעש )
אבל במידה ולא , אתה לא קהל או אפילו גוש מתוך מספר מגוחך כמו 2000 אעש .
רק הפועל
קיבל.ה  3058 לייקים

ימשיכו לצעוק על כל דבר המתנגדים זה משנה משהו בכלל ? צעקו שרוצים לחזור לדרייב אין וזה יקרה כנראה מישהו התרצה ? אף אחד
Jonatan192
קיבל.ה  69 לייקים

סומך כתב: 23 פברואר 2026, 08:50
Jonatan192 כתב: 23 פברואר 2026, 00:10
red in blood כתב: 22 פברואר 2026, 03:38 אגב, שימו לב על נושא הזיכוי - הם הבהירו בחנות היום שאין ״עודף״.
כלומר אם קניתם עם הזיכוי משהו ב-100 שקל, איבדתם 20 שקל.

קודם כל, זה בושה.
שנית, תתכננו טוב את הקניות שלכם.
לא יודע אם זה תקלה או בכוונה, אבל זה גם לא נתן לי להשתמש ב2 הזיכויים ביחד באותה קנייה.

אם בכוונה גם זה בושה.
לא אמור להיות ככה, זה אצלך
צודק, דיברתי איתם וכמסתבר היה משהו אצלי, מהטלפון כן עובד אבל מ2 המחשבים שלי לא עובד :whome:
חסוניפולוס
קיבל.ה  43 לייקים
יצירת קשר:

Red Wolf כתב: 24 פברואר 2026, 09:10 כל אחד מהמשתמשים פה לא משנה אם זה 100 או 30 או 4 זה כל פעם יורד לפי רוי, אולי בכלל זה רק אני ואתה ובטח גם אותך אני מדמיין
צריך לעמוד באותם חוקי פורום, יש ממש מעט כאלה
רוי כבר קיבלת מספר אזהרות ונראה שממש לא מעניין אותך לכבד אוהדי הפועל אחרים (רק לבכות שלא מכבדים אותך זה הרי הכי כיף), אבל אני לא בא ולא רוצה לחנך אף אחד ואתה מודע למעשים שלך לגמרי

שאלתי למה אתה מגיב פה אם זה לא מזיז, משום מה השמטת את החלק השני של המשפט כי שוב, זה נח לך, אני בטוח שיש לך אחלה הבנת הנקרא
אבל גם יש לי תחושה שזה מזיז לך אתה חוזר ואומר את אותם דברים אלף פעם וזה לגמרי זכותך ואתה מקבל פה במה לעשות את זה כמה שאתה רוצה, בצורה ראויה (!) מעולם לא קיבלת אזהרה על התוכן של הדברים שלך
אז אל תנסה להציג את זה כאילו אנחנו משתיקים אותך בגלל דעותייך, או רוצים ״אקו ציימבר״ או עוד מילים גדולות שלא אומרות כלום

אתה נשפט על הצורה הגעילה שאתה מתבטא נגד אנשים פה (ןלפני שאתה מתבכיין שוב, גם מי שהתבטא מולך בצורה מגעילה קיבל אזהרות ואתה יודע גם את זה)

אותו דבר חסוניפולוס, אף אחד לא איים עלייך, אתה מתבטא נגד הקבוצה כמו שלא ראיתי אוהדי הפועל מתבטאים נגד מכבי, ולכן הוסבר לך שאוהדי קבוצות אחרות נמדדים אחרת
אחרי ש״איימו״ עלייך, הבנת שאתה צריך להתבטא אחרת ואתה אכן עושה ככה שזה מצויין, הנה אתה עדיין כאן כותב

אתם יכולים להמשיך לשחק אותה נרדפים, ושכל ה2 וחצי אנשים שכותבים פה הם נגדכם, אבל היה לי חשוב גם להסביר את האמת
בא לך תרחיק
דחילרבאק
איפה חופש הביטוי שהיה בשדים הישן
אני פשוט מדבר בקודים שלא אורחק וככה עוקף את זה
ואתם מצחיקים שבכלל ממשטרים את הדעה שהופכת לרווחת שאנחנו מכבי באדום
פאשיסט צעיפים :bow:
ברשימה אקסקלוסיבית של 5-4 משתמשים שיורחקו מפורום הכדורסל
חסוניפולוס
קיבל.ה  43 לייקים
יצירת קשר:

מילפורד כתב: 24 פברואר 2026, 11:06
עד שהורחק לצמיתות .
נתמודד גם עם זה

ראה תגובתי לעיל Red Wolf
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  3563 לייקים

חופש ביטוי בשדים הישן? הצחקת אותי
Nati
קיבל.ה  2882 לייקים

חסוניפולוס כתב:
Red Wolf כתב: 24 פברואר 2026, 09:10 כל אחד מהמשתמשים פה לא משנה אם זה 100 או 30 או 4 זה כל פעם יורד לפי רוי, אולי בכלל זה רק אני ואתה ובטח גם אותך אני מדמיין
רוי כבר קיבלת מספר אזהרות ונראה שממש לא מעניין אותך לכבד אוהדי הפועל אחרים (רק לבכות שלא מכבדים אותך זה הרי הכי כיף), אבל אני לא בא ולא רוצה לחנך אף אחד ואתה מודע למעשים שלך לגמרי

שאלתי למה אתה מגיב פה אם זה לא מזיז, משום מה השמטת את החלק השני של המשפט כי שוב, זה נח לך, אני בטוח שיש לך אחלה הבנת הנקרא
אבל גם יש לי תחושה שזה מזיז לך אתה חוזר ואומר את אותם דברים אלף פעם וזה לגמרי זכותך ואתה מקבל פה במה לעשות את זה כמה שאתה רוצה, בצורה ראויה (!) מעולם לא קיבלת אזהרה על התוכן של הדברים שלך
אז אל תנסה להציג את זה כאילו אנחנו משתיקים אותך בגלל דעותייך, או רוצים ״אקו ציימבר״ או עוד מילים גדולות שלא אומרות כלום

אתה נשפט על הצורה הגעילה שאתה מתבטא נגד אנשים פה (ןלפני שאתה מתבכיין שוב, גם מי שהתבטא מולך בצורה מגעילה קיבל אזהרות ואתה יודע גם את זה)

אותו דבר חסוניפולוס, אף אחד לא איים עלייך, אתה מתבטא נגד הקבוצה כמו שלא ראיתי אוהדי הפועל מתבטאים נגד מכבי, ולכן הוסבר לך שאוהדי קבוצות אחרות נמדדים אחרת
אחרי ש״איימו״ עלייך, הבנת שאתה צריך להתבטא אחרת ואתה אכן עושה ככה שזה מצויין, הנה אתה עדיין כאן כותב

אתם יכולים להמשיך לשחק אותה נרדפים, ושכל ה2 וחצי אנשים שכותבים פה הם נגדכם, אבל היה לי חשוב גם להסביר את האמת
בא לך תרחיק
דחילרבאק
אם ״מכבי באדום״ זה אומר רצון לזכייה בתארים. לשחק ולזכות ביורוליג,אז תרשום אותי בפנים.
רק הפועל
קיבל.ה  3058 לייקים

מה הקשר חופש ביטויי בסוף זה פורום אקסקלוסיבי של אוהדי הפועל בלבד , אם נזרום עם העניין הזה של חופש ביטויי אז תיארוטית מותר גם לאוהדי מכבי וביתר שמצהירים שהם כאלה להיות פה וללכלך חופשי על הקבוצה הריי זה גם חלק מ"חופש ביטויי" לפי ההיגיון הזה
חסוניפולוס
קיבל.ה  43 לייקים
יצירת קשר:

Nati כתב: 24 פברואר 2026, 18:47
חסוניפולוס כתב:

בא לך תרחיק
דחילרבאק
אם ״מכבי באדום״ זה אומר רצון לזכייה בתארים. לשחק ולזכות ביורוליג,אז תרשום אותי בפנים.
איש קש מגניב
חסוניפולוס
קיבל.ה  43 לייקים
יצירת קשר:

רק הפועל כתב: 24 פברואר 2026, 18:51 מה הקשר חופש ביטויי בסוף זה פורום אקסקלוסיבי של אוהדי הפועל בלבד , אם נזרום עם העניין הזה של חופש ביטויי אז תיארוטית מותר גם לאוהדי מכבי וביתר שמצהירים שהם כאלה להיות פה וללכלך חופשי על הקבוצה הריי זה גם חלק מ"חופש ביטויי" לפי ההיגיון הזה
מכיר אוהדי בתר עם קעקועים של הפועל ומנויים לבלומפילד?
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  4077 לייקים

Nati כתב: 24 פברואר 2026, 18:47
כשהיו לנו הלנות שכר בלתי פוסקות קראו לנו הפועל בצהוב? סגול אולי?
יחד, רק יחד! :heart:
האדום הצורר
קיבל.ה  790 לייקים

red in blood כתב: 24 פברואר 2026, 01:27
האדום הצורר כתב: 23 פברואר 2026, 15:14 אתם לא שמים לב שצעד אחרי צעד אתם נהיים מכבי?
כן, הרי מה שתמיד דיברנו עליו שרע במכבי זה...
*בודק ברשומות*
... דגל ישראל על החולצה ביורוליג.

ושיהיה ברור, זו החלטה גרועה בעיני,
אבל בשום צורה לא החלטה שהופכת אותנו אפילו צעד אחד קרוב יותר למכבי.

זה לא אסון ולא רשעות, זה פשוט טפשות מרגיזה שמדגישה שהם עדיין לא מבינים את האוהדים.
איזו הפתעה, הנה עוד צעד בדרך למכבי שנרמלת. כל הכבוד
אינתי עומרי, הפועל.
יותם שירן הלא מקורי
קיבל.ה  102 לייקים

אגב
כמעט כל הפסד העונה (שם בצד את הקריסה של איטודיס) קדם לו צעד של ללכת נגד הקהל והישראלים.
מחר לא יהיה שונה.
אדום ותיק
קיבל.ה  1169 לייקים

האנטי של האוהדים נגד ההנהלה, קצת אובסססיבי.
הוספת הדגל לחולצה, מתבקשת לאור המצב של מדינתנו והחרמות שיש עלינו מכל העולם (לא לפתח כאן דיון פוליטי בבקשה!). זאת לא התקופה של לפני המלחמה כשהסיסמה "מייצגים את הפועל" או ה"בושה" בלהניף את דגל המדינה, הובילו את הטון של אנחנו נגד"הקבוצה של המדינה" והכתיב חלק גדול מהאגנדה.
אני מקבל לחלוטין את הסבר המועדון, שרצו להשאיר את היחד לעולם על החולצות, והיורוליג אסר גם וגם, ולכן השאירו את הדגל.
הסבירו שמהמשחק הבא יוחזר היחד לעולם גם לחולצות היורוליג, או שתושג הבנה עם היורוליג על היחד והדגל. (מקווה שאם לא יושג הסכם יחזור היחד לעולם).
בליגה, גם היחד לעולם וגם הדגל יופיע.
רואה בזה קצת התנהגות שלומיאלית ולא צעד מכוון נגד האוהדים\התעלמות מההוהדים.
בעיני "שואה למשטרה" ששרו אוהדינו במשחק עם בש מיד אחרי ה 7 באוקטובר גרוע פי אלף!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
Red_man
קיבל.ה  2251 לייקים

אדום ותיק כתב: 25 פברואר 2026, 10:30 האנטי של האוהדים נגד ההנהלה, קצת אובסססיבי.
הוספת הדגל לחולצה, מתבקשת לאור המצב של מדינתנו והחרמות שיש עלינו מכל העולם (לא לפתח כאן דיון פוליטי בבקשה!). זאת לא התקופה של לפני המלחמה כשהסיסמה "מייצגים את הפועל" או ה"בושה" בלהניף את דגל המדינה, הובילו את הטון של אנחנו נגד"הקבוצה של המדינה" והכתיב חלק גדול מהאגנדה.
אני מקבל לחלוטין את הסבר המועדון, שרצו להשאיר את היחד לעולם על החולצות, והיורוליג אסר גם וגם, ולכן השאירו את הדגל.
הסבירו שמהמשחק הבא יוחזר היחד לעולם גם לחולצות היורוליג, או שתושג הבנה עם היורוליג על היחד והדגל. (מקווה שאם לא יושג הסכם יחזור היחד לעולם).
בליגה, גם היחד לעולם וגם הדגל יופיע.
רואה בזה קצת התנהגות שלומיאלית ולא צעד מכוון נגד האוהדים\התעלמות מההוהדים.
בעיני "שואה למשטרה" ששרו אוהדינו במשחק עם בש מיד אחרי ה 7 באוקטובר גרוע פי אלף!
מה הדגל מייצג שיחד לעולם לא? רוצים להוסיף דגל? נו בסדר אני חושב שזה מיותר אבל אני יכול לחיות עם זה אז רק אחרי שמסדירים את הנושא ומוודאים שהיחד לעולם נשאר. יחד לעולם קודם להוספת הדגל לא הפוך.
שליחת תגובה