Red Wolf כתב: ↑24 פברואר 2026, 09:10
כל אחד מהמשתמשים פה לא משנה אם זה 100 או 30 או 4 זה כל פעם יורד לפי רוי, אולי בכלל זה רק אני ואתה ובטח גם אותך אני מדמיין
צריך לעמוד באותם חוקי פורום, יש ממש מעט כאלה
רוי כבר קיבלת מספר אזהרות ונראה שממש לא מעניין אותך לכבד אוהדי הפועל אחרים (רק לבכות שלא מכבדים אותך זה הרי הכי כיף), אבל אני לא בא ולא רוצה לחנך אף אחד ואתה מודע למעשים שלך לגמרי
שאלתי למה אתה מגיב פה אם זה לא מזיז, משום מה השמטת את החלק השני של המשפט כי שוב, זה נח לך, אני בטוח שיש לך אחלה הבנת הנקרא
אבל גם יש לי תחושה שזה מזיז לך אתה חוזר ואומר את אותם דברים אלף פעם וזה לגמרי זכותך ואתה מקבל פה במה לעשות את זה כמה שאתה רוצה, בצורה ראויה (!) מעולם לא קיבלת אזהרה על התוכן של הדברים שלך
אז אל תנסה להציג את זה כאילו אנחנו משתיקים אותך בגלל דעותייך, או רוצים ״אקו ציימבר״ או עוד מילים גדולות שלא אומרות כלום
אתה נשפט על הצורה הגעילה שאתה מתבטא נגד אנשים פה (ןלפני שאתה מתבכיין שוב, גם מי שהתבטא מולך בצורה מגעילה קיבל אזהרות ואתה יודע גם את זה)
אותו דבר חסוניפולוס, אף אחד לא איים עלייך, אתה מתבטא נגד הקבוצה כמו שלא ראיתי אוהדי הפועל מתבטאים נגד מכבי, ולכן הוסבר לך שאוהדי קבוצות אחרות נמדדים אחרת
אחרי ש״איימו״ עלייך, הבנת שאתה צריך להתבטא אחרת ואתה אכן עושה ככה שזה מצויין, הנה אתה עדיין כאן כותב
אתם יכולים להמשיך לשחק אותה נרדפים, ושכל ה2 וחצי אנשים שכותבים פה הם נגדכם, אבל היה לי חשוב גם להסביר את האמת