הפועל ביורוליג

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3354 לייקים

Red Wolf כתב:
hapoel15 כתב: 27 יולי 2025, 21:55
בונדר כתב: 27 יולי 2025, 21:29 לא מקנא בשחקנים הישראלים שלנו, מקווה שההנהלה תדאג כמה שאפשר למשפחות שלהם.
יסתכלו בחשבון הבנק וירגעו.
ועדיין זה לא קל
חלקם עם תינוקות, חלקם למשל התחתנו לא מזמן ובטח ירצו להביא תינוקות

כמובן שבכסף אפשר להביא מטפלת והכל, וזאת עדיין סיטואציה קשה
נכון ממש לא קל, אבל,
ממה שפרסם חי- טי המקורב השחקנים עצמם ביקשו את זה מעופר שלא תהיה הפועל א והפועל ב בארוחה המשותפת אצל עופר עם מיציץ' והוא טיפל בזה זריז לבקשתם, אולי אני טועה אני לא באמת יודע זה מה שהוא פרסם.

Sent from my 22101320G using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  959 לייקים

ברור שזה עדיף שלא יהיה הפועל א וב
ועדיין בפועל יהיה הפועל א וב
כי לרוב המשחקים בארץ יטוסו אותם שחקנים
ולרוב המשחקים ביורוליג יטוסו אותם שחקנים (אחרים)
אני לא בא בטענות, חושב שמצאו פה פתרון יצרתי, שהכי מתאים לכולם והכי פחות שוחק את הקבוצה

ועדיין, סיטואציה קשה, בעיקר לישראלים
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3354 לייקים

Red Wolf כתב:ברור שזה עדיף שלא יהיה הפועל א וב
אני לא בא בטענות, חושב שמצאו פה פתרון יצרתי, שהכי מתאים לכולם והכי פחות שוחק את הקבוצה

לחלוטין

סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3075 לייקים

או שאפשר להפסיק עם השחיתות של היורוליג ולהחזיר את המשחקים לארץ.
למרות בקצב של מה שקורה במערב אירופה אני לא חושב שקבוצות ישראליות יהיו בכלל רלוונטיות בקרוב במפעלים אירופאים מהמדינות הללו.
יבשת גמורה.
יחד, רק יחד! :heart:
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2587 לייקים

אבל זה בדיוק מה שכתוב בפוסט של עופר, שלא אותם שחקנים יעשו את כל הטיסות.
למרות שעקב מגבלת עשר הזרים בשנה, סביר להניח שבטיסות לארץ יהיו רק 8 זרים שישתתפו בליגה בשלבים המוקדמים (כמו בשנה שעברה אגב) ומתוכם כל פעם יבואו חמישה).
זה אומר שיש 4 זרים שבשלבים הראשונים לא יבואו בכלל לארץ.
האדום הצורר
קיבל.ה  709 לייקים

יש תכנון שבשנה הבאה הקבוצה תעבור לאזרבייג'אן? אולי אפשר גם לבנות שם את האיצטדיון החדש
אינתי עומרי, הפועל.
סמל אישי של משתמש
DavidSheriff9
קיבל.ה  208 לייקים

ב: Gd+2
צריך להיות שטסים לסופיה, לא? (ולא לישראל כמו שכתוב)

לפי המתואר, יש באותו יום 12 שחקנים בישראל ו-6 בסופיה
ואז - משחק ליגה ולמחרת אימון קבוצתי בסופיה.
זאת אומרת שהטיסה שכתובה שם (GD+2) אמורה להיות של כל השחקנים בארץ לסופיה ולא כמו שכתוב...

אבל אני מניח שעופר לא טעה וכל האתרים שציטטו והעתיקו גם הבינו מה הם כותבים
אז אני תוהה האם פספסתי משהו ומה זה היה.....?
Oferyy
משתמש רשמי
משתמש רשמי
קיבל.ה  136 לייקים

טסים לסופיה טעות סופר בציוץ המקורי
סמל אישי של משתמש
red in blood
קיבל.ה  444 לייקים

סיטואציה לא טובה.
ייתכן שזו האופציה הכי טובה בהתחשב במצב המסובך, אבל זה בהגדרה סיטואציה לא טובה.
יצטרכו לעבוד המון כדי לגרום לזה להרגיש כמו קבוצה אחת (גם לשחקנים וגם להנהלה), וכדי לאפשר לשחקנים הישראלים לא לנטוש את החיים שלהם כדי להיות עם הקבוצה.
נקווה שכמו שנחתם בסיום - המצב ישתנה בארץ, ויאפשר פשוט לפעול בישראל לגמרי.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
Red_man
קיבל.ה  1514 לייקים

red in blood כתב: 28 יולי 2025, 03:21 סיטואציה לא טובה.
ייתכן שזו האופציה הכי טובה בהתחשב במצב המסובך, אבל זה בהגדרה סיטואציה לא טובה.
יצטרכו לעבוד המון כדי לגרום לזה להרגיש כמו קבוצה אחת (גם לשחקנים וגם להנהלה), וכדי לאפשר לשחקנים הישראלים לא לנטוש את החיים שלהם כדי להיות עם הקבוצה.
נקווה שכמו שנחתם בסיום - המצב ישתנה בארץ, ויאפשר פשוט לפעול בישראל לגמרי.
ברור לכולם שהסיטואציה לא טובה. שנה שעברה שהיו פחות טיסות זה שחק את הקבוצה עד דק אז מנסים פיתרון אחר שיוריד את כמות הטיסות. אני משוכנע שכולם היו מעדיפים שהיורוליג יהיה בארץ וככה כל הבעיות האלה יפתרו. מה לעשות שיש מציאות ומנסים דרך אחרת כדי להתמודד איתה
סמל אישי של משתמש
DavidSheriff9
קיבל.ה  208 לייקים

Oferyy כתב: 28 יולי 2025, 01:16 טסים לסופיה טעות סופר בציוץ המקורי
תודה. היתה לי תחושה כזאת.
רק חבל שלכתבים המצצטים למינהם לא היתה דקה לטרוח להבין מה הם כותבים....
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3075 לייקים

האדום הצורר כתב: 27 יולי 2025, 23:21 יש תכנון שבשנה הבאה הקבוצה תעבור לאזרבייג'אן? אולי אפשר גם לבנות שם את האיצטדיון החדש
לא לפני שנברר איפה האולטראס מחרימים.
שם הרוב המוחלט של הקהל ירצה לשחק.
האדום הצורר
קיבל.ה  709 לייקים

עד הניצחון המוחלט
אינתי עומרי, הפועל.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3075 לייקים

אם רמי פחד להגיד מילה על הארגון אחרי 2,000 מילה שזרק פה תוך התעלמות מהפיל בחדר, ושאקו שבכלל רועד מלהגיד איזה חצי מילה לא במקום, לא ציפיתי שאתה תהיה זה שישבור את השתיקה הרועמת נגד הארגון.
התעלמות מרשימה נוספת. אנשים פה שהם לא אני, זרקו את המושג 'ארגון פשע'. זה די מסתדר עם העובדה שאתם מפחדים להתבטא בחצי מילה נגדם.
והאמת? אני מרחם עליכם. עושים לכם שם משטרת מחשבות מפוארת. עברנו לרחמים.
אדום ותיק
קיבל.ה  805 לייקים

גביזון כתב: 27 יולי 2025, 22:47

לחלוטין

כן.
אבל בהינתן שאין משחקים בארץ (לצערי גם לא מתקרבים לזה), זה הפתרון המיטבי.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3354 לייקים

אדום ותיק כתב:
גביזון כתב: 27 יולי 2025, 22:47

לחלוטין

כן.
מסכים, יתר על כן היתה הקשבה לרצון השחקנים עצמם בסיטואציה הלא פשוטה הזאת, יפה מאד.

אדום ותיק
קיבל.ה  805 לייקים

גביזון כתב: 28 יולי 2025, 12:42
אדום ותיק כתב:
גביזון כתב: 27 יולי 2025, 22:47 לחלוטין

כן.
מסכים, יתר על כן היתה הקשבה לרצון השחקנים עצמם בסיטואציה הלא פשוטה הזאת, יפה מאד.

זאת תהייה אופרציה מאד מורכבת ויקרה.
מחייבת צוות מעטפת לא קטן בנוסף לצוות אימון, רפואי ושחקנים. וכמובן, טיסות בכמות מטורפת לא לחינם עופר אמר מטוסים פרטיים.
לדעתי עיקר העומס על איטודיס!

סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3354 לייקים

אדום ותיק כתב:
אדום ותיק כתב: כן.

מחייבת צוות מעטפת לא קטן בנוסף לצוות אימון, רפואי ושחקנים. וכמובן, טיסות בכמות מטורפת לא לחינם עופר אמר מטוסים פרטיים.
סכומים לא הגיוניים בעליל.

סמל אישי של משתמש
אייבר דה-בונלס
קיבל.ה  819 לייקים

אני חושב שדי ברור שיהיו שחקנים שלא ישחקו ביורוליג כמעט אף פעם כמו:

יפתח זיו, עוז בלייזר, איתי שגב ואולי גם טיילר אניס ואיש
מצד שני אנחנו במגבלת זרים לליגה ככה שאני *מניח* שהזרים שירשמו הם: מיצ'יץ', אניס, בלייקני, אלייז'ה, קאבוקלו, מוטלי, אודיסאה/אאוטרו, איש(שוב אם הוא נשאר)/מלקולם/ג'ונס/אודיסאה/הזר החדש ל4 אם וכשיבוא

זה משאיר אותנו עם כריס ג'ונס, מלקום, אודיסאה שלא ירשמו לליגה *לפחות* בתחילת העונה - וזה *בסדר לגמרי*
ואז הסגל "הנע" יכיל את:
ים, מיצ'יץ', ברטי, בלייקני, אלייז'ה, פלטין, קאבוקלו, תומר, מוטלי ואודיסאה/אאוטרו ואניס(?)/איש(?)

זה סגל של 10-11 שחקנים, שהם הבסיס המרכזי של הקבוצה שלנו בליגה ואירופה ביחד עם 3-4 שחקנים שיהיו רק בליגה ו3-4 שחקנים שירשמו רק לאירופה

עם פציעות, התאמות וכו' אני מניח שלקראת סוף שלב הבתים ביורוליג כבר הסגל כבר 'יתפוס צורה' ואולי הדבר הכי חשוב - שהסגל 'הנוצץ' ביורוליג ידע להגיע גם לסוף העונה פה בליגה הישראלית ולמשחקי הגביע הסופר חשובים
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
ranjef
קיבל.ה  1589 לייקים

אדום ותיק כתב:
אדום ותיק כתב: כן.

מה זה טיסות בכמות מטורפת?
שחקן של מכבי יטוס יותר בממוצע משחקן של הפועל
רק הפועל
קיבל.ה  2684 לייקים

איך אני רואה שחובבי האידיאה הולכים לחגוג על זה שהשחקנים יגורו בחול כאילו מה אכפת להם לעזאזל ?
סמל אישי של משתמש
רועי גווארה
קיבל.ה  389 לייקים

סקאוט המועדון דני דניאלי התארח בפודקאסט היורוליג של ספורט5
https://www.youtube.com/watch?v=-gUQ-5KVoic
אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)
אדום ותיק
קיבל.ה  805 לייקים

הראיון שאני ורבית אוהדינו , כולל "אוהבינו" בתשחורת, זה ראיון עם איטודיס שבו ישוחח עם איש מקצוע אמיתי (האוזמן או צביקה שרף) ויוכל להסביר איך המהלך הזה הולך להתבצע מכל ההיבטים.
מקווה מאד שיש תוכנית אופרטיבית פרטנית מתוכננת שנמצאת בשלבי הוצאה לפועל.

סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2587 לייקים

אייבר דה-בונלס כתב: 28 יולי 2025, 14:36 מצד שני אנחנו במגבלת זרים לליגה ככה שאני *מניח* שהזרים שירשמו הם: מיצ'יץ', אניס, בלייקני, אלייז'ה, קאבוקלו, מוטלי, אודיסאה/אאוטרו, איש(שוב אם הוא נשאר)/מלקולם/ג'ונס/אודיסאה/הזר החדש ל4 אם וכשיבוא
רשמת את אודיאסי (אודיסאה אצלך) פעמיים , אבל גם אם אני מוריד אותו , הגעת ל11 שזה יותר מהמגבלה של עשר סה"כ בכל השנה.
סמל אישי של משתמש
אייבר דה-בונלס
קיבל.ה  819 לייקים

מילפורד כתב: 28 יולי 2025, 17:05
אייבר דה-בונלס כתב: 28 יולי 2025, 14:36 מצד שני אנחנו במגבלת זרים לליגה ככה שאני *מניח* שהזרים שירשמו הם: מיצ'יץ', אניס, בלייקני, אלייז'ה, קאבוקלו, מוטלי, אודיסאה/אאוטרו, איש(שוב אם הוא נשאר)/מלקולם/ג'ונס/אודיסאה/הזר החדש ל4 אם וכשיבוא
רשמת את אודיאסי (אודיסאה אצלך) פעמיים , אבל גם אם אני מוריד אותו , הגעת ל11 שזה יותר מהמגבלה של עשר סה"כ בכל השנה.
אולי לא הצגתי את זה נכון אבל התכוונתי ש:
מיצ'יץ', אניס, בלייקני, אלייז'ה, קאבוקלו, מוטלי ירשמו בוודאות לדעתי(6 זרים)

ואז נרשום עוד סנטר אחד מבין: אודיסאה(אודיאסי אצלך :sh-wink: ) או אאוטרו

ויש לך מקום לעוד שחקן אחד (בצמצום של עד 8) ומכאן אני מניח שזה יהיה שיקול יותר מקצועי של איטודיס + הסכמת השחקנים להחליט אם:

* לרשום עוד רכז, ג'ונס - וזה לא נראה לי כי באמת מיצ'יץ', ים, אניס, יפתח זיו וברטי זה הרבה יותר מידי לעמדה הזאת
* לרשום את מלקולם או את איש כדי לתת רוטציה עם אלייז'ה בראיינט ב3 - הגיוני למרות שאלייז'ה, פלטין ובלייזר לעמדה הזאת שגם בלייקני יכול לתת דקות אמור די לכסות את העמדה לליגה לרוב שלבי העונה
* אודיאסי/אאוטרו(מי שלא ירשם) - כדי לתת לשלושת הסנטרים שלנו אופציית רוטציה בליגה ושפשוף, ביחד עם מוטלי קאבוקלו ואיתי שגב(וגם כאן זה מור ואינף)

ומכאן אחרי שרשמת 8 זרים, מי שלא ירשם לליגה יחכה לקראת מרץ כדי להבין האם אנחנו רוצים לקחת את הסיכון ברישום שלו לקראת הפלייאוף

מניח שהרישום של הזר השמיני יחושב גם אולי לפי פציעות ודרישה
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
El dudernio
קיבל.ה  1633 לייקים

אייבר דה-בונלס כתב: 28 יולי 2025, 18:01

ויש לך מקום לעוד שחקן אחד (בצמצום של עד 8) ומכאן אני מניח שזה יהיה שיקול יותר מקצועי של איטודיס + הסכמת השחקנים להחליט אם:

* לרשום עוד רכז, ג'ונס - וזה לא נראה לי כי באמת מיצ'יץ', ים, אניס, יפתח זיו וברטי זה הרבה יותר מידי לעמדה הזאת
* לרשום את מלקולם או את איש כדי לתת רוטציה עם אלייז'ה בראיינט ב3 - הגיוני למרות שאלייז'ה, פלטין ובלייזר לעמדה הזאת שגם בלייקני יכול לתת דקות אמור די לכסות את העמדה לליגה לרוב שלבי העונה
* אודיאסי/אאוטרו(מי שלא ירשם) - כדי לתת לשלושת הסנטרים שלנו אופציית רוטציה בליגה ושפשוף, ביחד עם מוטלי קאבוקלו ואיתי שגב(וגם כאן זה מור ואינף)

ומכאן אחרי שרשמת 8 זרים, מי שלא ירשם לליגה יחכה לקראת מרץ כדי להבין האם אנחנו רוצים לקחת את הסיכון ברישום שלו לקראת הפלייאוף

מסכים איתך ולכן מי שישרשם זה איש.
קאבוקלו יוכל לתת דקות ב 5
בליזר והוא יחלטרו ב 4
ובליקני יהיה 2 לפרקים בטח כשבריאנט בסופיה בגלל המלחמה
אניס + זיו + ים (מיציץ)
ברטי + בליקני (בריאנט)
פלטין + בליזר + איש
גינת + קבוקלו (זר נוסף)
שגב + אודיאסי (אוטורו)

הסגל הראשוני יהיה מה שרשמתי כאשר במידת הצורך החברה מהסוגרים יצטרפו. מאחר ואוטורו ובריאנט כרגע לא מגיעים לארץ לדעתי נרשום רק 7 זרים בהתחלה ונשמור להם 2 מקומות.
gershon
קיבל.ה  308 לייקים

El dudernio כתב: 28 יולי 2025, 21:17

בליזר והוא יחלטרו ב 4
אניס + זיו + ים (מיציץ)
ברטי + בליקני (בריאנט)
פלטין + בליזר + איש
גינת + קבוקלו (זר נוסף)
שגב + אודיאסי (אוטורו)

הסגל הראשוני יהיה מה שרשמתי כאשר במידת הצורך החברה מהסוגרים יצטרפו. מאחר ואוטורו ובריאנט כרגע לא מגיעים לארץ לדעתי נרשום רק 7 זרים בהתחלה ונשמור להם 2 מקומות.
אחרי שאיש איכזב בשנה האחרונה בענק יבזבזו עליו רישום בליגה?
ranjef
קיבל.ה  1589 לייקים

איש עם כל האהבה צריך ללכת.
רישום של זר עליו בליגה זה חטא כפול
ארבעת המופלאים
קיבל.ה  586 לייקים

gershon כתב: 28 יולי 2025, 21:56
El dudernio כתב: 28 יולי 2025, 21:17

בליזר והוא יחלטרו ב 4
אניס + זיו + ים (מיציץ)
ברטי + בליקני (בריאנט)
פלטין + בליזר + איש
גינת + קבוקלו (זר נוסף)
שגב + אודיאסי (אוטורו)

אחרי שאיש איכזב בשנה האחרונה בענק יבזבזו עליו רישום בליגה?
אם לא, אז בשביל מה השאירו אותו?
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
אדום ותיק
קיבל.ה  805 לייקים

להערכתי ההחתמה של 12 זרים היא לקח מעונה שעברה.
כל פרויקט תעשיתי, יש רכש ראשוני שכולל חלקי חילוף שאמורים לאפשר המשך תיפקוד מידי במקרה של תקלה\כשל בחלק ראשי. זאת השקעה שלעיתים נשארת במחסן ומעיקה כספית על המאזן אבל הכרחית במושגי ניתוח סיכונים. וכמובן תלויה במצב הכספי שלך. ניטרול סיכונים עולה כסף!
הפועל בנו למעשה סגל, כולל חלקי חילוף (מתנצל מראש שאני מכנה שחקנים כ"חלקי חילוף" - הדימוי שלי בא מעולם התעשיה), כלקח משנה שעברה.
לבנטיל לא מצאו תחליף עד סיום העונה. בינגהם הוחתם כאילו במקומו אבל זה היה אילוץ.
בעמדת הרכז - בברלי עזב\הועזב ולמזלנו מדר הצטרף במהלך העונה ולא היה בכלל בתכנון. אבל למזלנו נתן עונת שיא וקרס במשחקי הגביע והאליפות. נשארנו עם נועם יעקב ורגלנד שנפצע. רגלנד גם היה פצוע לא מעט זמן, בעיקר בשלבים המכריעים, וגם לא ענה על ציפיות המאמן. החיפוש אחר רכז נוסף הביא אותנו גם לגיקובן.
אנגולה - למזלנו מצאו את בליקני, בהתחלה כולם רצו לפטר אותו אבל הוא אחד האחראים על היורוקאפ.
מוטלי - נכון ש"לא כל כך נפגענו מעזיבתו" אבל הפסד הראשון למכבי בליגה זה חלק מהעזיבה. בעיקר אם אכן העזיבה היתה מתממשת פיזית, הינו בצרה לא נורמלית וללא גיבוי כלל. ראינו גם כמה חסר לנו סנטר מחליף!
תכלס - השנה עופר השקיע והחתים שחקנים שיהיו בחזקת ממלאי מקום כשנצטרך.
איך זה עובד חברתית, מה המשמעות בחדר הלבשה, מה עם המוטיבציה של השחקנים וכו.
ימים יגידו!
חוזר בפעם המאה - מבחן ענק ליכולת ניהול הסגל והאימון של איטודיס וחלוקת העבודה עם צוות המאמנים.
מבחן ענק - למנהל הקבוצה וצוותו!
מבחן ענק לנו כאוהדים - לתת גב לפרויקט הזה ולהשקעת בעלים נדירה!

סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1830 לייקים
יצירת קשר:

אני בספק שיש קשר לאיזו "הפקת לקחים". במספיק כסף אפשר להביא זרים איכותיים גם תוך 3 ימים במקרה של פציעה. עשינו את זה בעבר, ועם הכסף שעופר שופך בטוח אפשר היה לעשות את זה גם השנה. מאמין שגם שנה שעברה אגב. הפציעות של רגלנד ומדר היו ידועות מזה זמן רב. לא ברור מה קרה שם שרק התעסקו עם גקובן שלא קרה בסוף.

כל הסיפור זה שעופר רוצה להבטיח מקום ביורוליג שנה הבאה (כלומר פלייאוף), ויש לו כמה מגבלות:
- ישראלים לא מספיק טובים
- איסור משחקים בארץ.
- להעמיד לליגה קבוצה איכותית
- לשחקנים איכותיים לא מתחשק להגיע לישראל
- אי אפשר לטרטר את השחקנים שכן יגיע לישראל כל שבוע לחו"ל הלוך וחזור רק בשביל משחקי הליגה.

המסקנה מזה היתה להחתים הרבה זרים איכותיים שברובם לא יצטרכו כמעט (או בכלל) לבוא לישראל, ואז בסוף נוצרו בפועל 2 קבוצות (עם חפיפה חלקית ומתחלפת).
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
שליחת תגובה