בוא לא נקדים את המאוחר, אבל אתה תופתע אם נגיע ליורוליג ואיטודיס יחליט שבינגהאם לא מספיק לו?
חיזוק - שינוי בסגל
-
- קיבל.ה 976 לייקים
-
- קיבל.ה 5940 לייקים
מונקה שחקן אדיר. 3-4 סופר אתלט שעושה הכל על המגרש.
בכל מקרה, לדעתי זה חארטה. נראה כאילו עופר מסתובב ברחבי אירופה, נותן ראיונות וזורק שמות בשביל ההייפ. למעט מיצ'יץ', לא נראה לי שבאמת יש שיחות עם מי מאלה.
בכל מקרה, לדעתי זה חארטה. נראה כאילו עופר מסתובב ברחבי אירופה, נותן ראיונות וזורק שמות בשביל ההייפ. למעט מיצ'יץ', לא נראה לי שבאמת יש שיחות עם מי מאלה.
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
לא הייתי אומר על עופר שהוא זורק שמות בשביל הייפ בהתבסס על נסיון העבר והווה איתו.הוקיץ' כתב:מונקה שחקן אדיר. 3-4 סופר אתלט שעושה הכל על המגרש.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
-
- קיבל.ה 5940 לייקים
לא יודע.
הוא מסתובב ומתראיין במקומות שונים ברחבי אירופה, כל פעם עושה ניים דרופינג של שחקן אחר. לי זה מרגיש יותר כמו ניסיון לאותת ליורוליג מאשר משהו אמיתי.
הוא מסתובב ומתראיין במקומות שונים ברחבי אירופה, כל פעם עושה ניים דרופינג של שחקן אחר. לי זה מרגיש יותר כמו ניסיון לאותת ליורוליג מאשר משהו אמיתי.
-
- קיבל.ה 1474 לייקים
זה קצת ניים דרופינג, אבל אצל עופר כל שחקן באירופה או זוטר בנבא על הכוונת.
זה כמו שאומרים בצהל כל הבכירים שלהם על הכוונות שלנו. אז אצל עופר זה ככה בדיוק
זה כמו שאומרים בצהל כל הבכירים שלהם על הכוונות שלנו. אז אצל עופר זה ככה בדיוק
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
אין ספק שהוא ואיטודיס עובדים חזק מאד על הרשיון בי המזויין הזה ל3 שנים וזה חלק מהעניין, אבל הוא מכוון ודיבר עם שמות גבוהים יותר מאשר אלה שציין שם.הוקיץ' כתב:לא יודע.
-
- קיבל.ה 960 לייקים
אוסף השמות שזרק עופר לאויר:
יאללה הביתה!!!
-
- קיבל.ה 554 לייקים
מונקה שחקן נהדר שיושב עליו בול הפועל
-
- קיבל.ה 554 לייקים
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
הפועל תל אביב עומדת הערב (שישי) בפני רגע האמת שלה, כשהיא תעלה למשחק מספר 2 נגד גראן קנאריה, במטרה לרשום ניצחון שני שיביא לה את תואר היורוקאפ ויעלה אותה ליורוליג בעונה הבאה. הבעלים, עופר ינאי, דיבר לא מעט על החתמות גדולות לקראת העונה הבאה.
אחד מהשמות אותם ינאי מתכנן להנחית אצל האדומים הוא זה של אקס ריאל מדריד ופורוורד פילדלפיה - גרשון יאבוסלה. לא רק זאת, אלא שבתחילת החודש דווח כי האדומים נמצאים במו"מ עם השחקן. אלא שלפי ראיון שערך יאבוסלה ביוון, לאתר SDNA, אין לו שום רצון לחזור כרגע לאירופה.
"עונת ה-NBA הולכת מצוין", הוא סיפר בראיון, "לקבוצה אומנם הולך פחות טוב ממה שחשבתי שיהיה, אבל אני מרגיש מצוין, שמח לשחק, לרשום הרבה דקות ולהראות את מה שאני יודע. סבלנו מהרבה פציעות, אבל עדיין הופענו והתחרינו בכל לילה".
יאבוסלה המשיך והתייחס לשאלה האם ישוב לאירופה בעונה הבאה: "זו לא התכנית שלי. אני רוצה להישאר ב-NBA ולהשיג חוזה חדש, אני לא אשקר. אני עדיין עוקב אחרי היורוליג, לראות מה קורה ואיך השתנתה הרמה של התחרות. כשרואים קבוצה כמו פריז, גורם לך לתהות מה הם עושים נכון שמאפשר להם להתחרות".
אחד מהשמות אותם ינאי מתכנן להנחית אצל האדומים הוא זה של אקס ריאל מדריד ופורוורד פילדלפיה - גרשון יאבוסלה. לא רק זאת, אלא שבתחילת החודש דווח כי האדומים נמצאים במו"מ עם השחקן. אלא שלפי ראיון שערך יאבוסלה ביוון, לאתר SDNA, אין לו שום רצון לחזור כרגע לאירופה.
"עונת ה-NBA הולכת מצוין", הוא סיפר בראיון, "לקבוצה אומנם הולך פחות טוב ממה שחשבתי שיהיה, אבל אני מרגיש מצוין, שמח לשחק, לרשום הרבה דקות ולהראות את מה שאני יודע. סבלנו מהרבה פציעות, אבל עדיין הופענו והתחרינו בכל לילה".
יאבוסלה המשיך והתייחס לשאלה האם ישוב לאירופה בעונה הבאה: "זו לא התכנית שלי. אני רוצה להישאר ב-NBA ולהשיג חוזה חדש, אני לא אשקר. אני עדיין עוקב אחרי היורוליג, לראות מה קורה ואיך השתנתה הרמה של התחרות. כשרואים קבוצה כמו פריז, גורם לך לתהות מה הם עושים נכון שמאפשר להם להתחרות".
-
- קיבל.ה 1226 לייקים
איזה ניימדרופינג משוגע. תן לי אחד שניים מהרשימה עם הבסיס הקיים וזה פסיכי. גם עם העפלה ליורוליג אני לא חושב שזה יהיה חכם להתחיל שוב לשנות את כל הקבוצה. נבנתה קבוצה מעולה אפשר וצריך לעשות תיקונים בשביל קבוצה מאוזנת יותר.
אני קצת מפחד מהרגע שנגלה את מחירי המנויים בעונה הבאה…
זול זה לא יהיה
ועדיין לא עלינו ליורוליגRed_man כתב: ↑11 אפריל 2025, 13:13איזה ניימדרופינג משוגע. תן לי אחד שניים מהרשימה עם הבסיס הקיים וזה פסיכי. גם עם העפלה ליורוליג אני לא חושב שזה יהיה חכם להתחיל שוב לשנות את כל הקבוצה. נבנתה קבוצה מעולה אפשר וצריך לעשות תיקונים בשביל קבוצה מאוזנת יותר.
זול זה לא יהיה
וגם לא בטוח...
-
- קיבל.ה 1226 לייקים
התכוונתי לרשום גם אם. זה תיקן ולא שמתי לבXM כתב: ↑11 אפריל 2025, 21:07ועדיין לא עלינו ליורוליגRed_man כתב: ↑11 אפריל 2025, 13:13איזה ניימדרופינג משוגע. תן לי אחד שניים מהרשימה עם הבסיס הקיים וזה פסיכי. גם עם העפלה ליורוליג אני לא חושב שזה יהיה חכם להתחיל שוב לשנות את כל הקבוצה. נבנתה קבוצה מעולה אפשר וצריך לעשות תיקונים בשביל קבוצה מאוזנת יותר.
זול זה לא יהיה
וגם לא בטוח...
-
- קיבל.ה 976 לייקים
ספורט 5 בכתב הזייה לגבי הרכזים המועמדים- מיציץ', מלדון או אניס. עם כל הכבוד לאניס, מה הקשר בינו לבין השמות האלו?
-
- קיבל.ה 196 לייקים
-
- קיבל.ה 420 לייקים
מקווה שלא יביאו אף אחד העונה. יש אחלה תלכיד וזה עשוי לפגוע. לא צריך להיות חזירים. רגלנד אמור להיות כשיר עד לשלבים המכריעים וכמה דקות שלו בכל משחק אמורות לעזור מאוד.
רואה שחורות המקורי
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
צריך חיזוק העונה תאכלס? לקחנו יורוקאפ ועל הדרך עברנו את ולנסיה שהיא קבוצה חזקה מהחלאות , עוד שחקן בשלב כזה לא יכול קצת להזיק לקבוצה המחוברת והמגובשת שנבנתה כאן ? (בשלב הזה של העונה כמובן שנראה שאנחנו בשיא )
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
2 הרכזים שלך פצועים ומושבתיםרק הפועל כתב:צריך חיזוק העונה תאכלס? לקחנו יורוקאפ ועל הדרך עברנו את ולנסיה שהיא קבוצה חזקה מהחלאות , עוד שחקן בשלב כזה לא יכול קצת להזיק לקבוצה המחוברת והמגובשת שנבנתה כאן ? (בשלב הזה של העונה כמובן שנראה שאנחנו בשיא )
-
- קיבל.ה 1226 לייקים
-
- קיבל.ה 1080 לייקים
אניס במקום רגלנד זה חיזוק מצוין, גם לעונה וגם בכלל
חייבים רכז אמיתי בעל אוריינטציה הגנתית שמסוגל לעצור את הרפר ואת יאקובאיטיס . וזה לא רגלנד ֿ
משוכנע שיגיע רכז חדש כי גם אי אפשר לדעת איך מדר יחזור
משוכנע שיגיע רכז חדש כי גם אי אפשר לדעת איך מדר יחזור
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
אניס חיזוק טוב מאוד לרמת הליגה לדעתי אבל לא בטוח עד כמה זה יספיק לעונה הבאה ליורוליג ככה שלא יודע כבר עד כמה נכון להביא אותו (ואני תמיד הייתי בעדו כי הוא אחלה שחקן)
אניס אחלה שחקן אבל לא קשור לרמה שהפועל מנסה להעמיד כרגע.
מקווה מאוד שמדובר בהנפצה של המפוחדים מספורט 5 ושנקבל וולקאם מפוצץ ביום ראשון בערב.
מקווה מאוד שמדובר בהנפצה של המפוחדים מספורט 5 ושנקבל וולקאם מפוצץ ביום ראשון בערב.
-
- קיבל.ה 976 לייקים
יש מצב שניתן לרשום שחקנים חדשים עד סוף השבוע הזה? או שדמיינתי את הנתון הזה?
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
לפי מה שנאמר בכמה מקומות איטודיס מאמין בסגל הזה גם ליורוליג ושם דגש על המשכיות (סופסוף) ורוב רובו ישאר גם לעונה הבאה.
-
- קיבל.ה 508 לייקים
2 הרכזים שלך במקרה הטוב יחזרו עוד חודש וקצת
חייבים רכז אחד
חייבים רכז אחד
-
- קיבל.ה 297 לייקים
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
כל החלטה אני אשמח גם אם יגיע חיזוק וגם אם לא , כל כך סומך על הצוות המקצועי והקבוצה הזו
- רדנקו
- קיבל.ה 1603 לייקים
אפשר לרשום עד 23.4
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
מה הערכות לגבי השכר של מיציץ ? (אם אכן יגיע ) שמעתי שמשהו כמו 5 מליון דולר לעונה שזה פשוט מטורף אם נכון
-
- קיבל.ה 5940 לייקים
אני חייב להגיד שבהסתכלות לעונה הבאה אנחנו קצת במלכוד. בגלל הבנייה הקצת עקומה שלנו, יצא מצב ששני שחקנים מצוינים שלנו שנרצה להשאיר, פוסטר ובלייקני, משחקים בעמדה 2 ולא ממש יכולים לשחק באף עמדה אחרת. מצד שני, בעמדה 3 יש לנו תכלס רק את איש ואם נרצה להשאיר אותו אני משער שזה יהיה מהספסל.
מאחר ואני משער שגם נרצה להביא רכז/קומבו ברמה גבוהה, בין אם זה מיצ'יץ' או מישהו אחר, יוצא מצב שכנראה בלייקני, פוסטר ואיש כולם יעלו מהספסל בזמן שאין לנו אף רכז מחליף נורמלי. תיאורטית אפשר להוריד את ים לספסל ולהכניס את בלייקני או פוסטר לחמישיה, אבל לא נראה לי שמישהו ירצה להוריד את ים לספסל.
בכל מקרה, אלו בעיות של העתיד. עכשיו יש לנו פלייאוף על הראש וצריך רכז, כי יש לנו אחד כזה כרגע והוא בן 20.
מאחר ואני משער שגם נרצה להביא רכז/קומבו ברמה גבוהה, בין אם זה מיצ'יץ' או מישהו אחר, יוצא מצב שכנראה בלייקני, פוסטר ואיש כולם יעלו מהספסל בזמן שאין לנו אף רכז מחליף נורמלי. תיאורטית אפשר להוריד את ים לספסל ולהכניס את בלייקני או פוסטר לחמישיה, אבל לא נראה לי שמישהו ירצה להוריד את ים לספסל.
בכל מקרה, אלו בעיות של העתיד. עכשיו יש לנו פלייאוף על הראש וצריך רכז, כי יש לנו אחד כזה כרגע והוא בן 20.
לדעתי ים לא ישחק אפילו בסיבוב הראשון בפלייאוף.
באמת שחובה רכז.
תלכיד או לא...בסוף על הפציעה שלו יכולה ללכת עונה.
נועם לא יוכל להחזיק. עם כל האהבה הגדולה.
באמת שחובה רכז.
אדום-לבן. 

- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
@הוקיץ'
אני חושב שיש לנו גם סוג של מילכוד קטן אולי בעמדת הגבוהים,, מימחשב שבכלל נגיע לזה, היינו בלחץ איך נשאיר אותם אם לא נעלה.
כרגע שלושת הגבוהים שלנו חתומים לעונה הבאה. נחש אל מה אדבר כעת? נכון הריבאונד

כל זה מתבטל אם דטמיטריוס ישחק עם 2 גבוהים זרים, ראינו איזה תקשורת מעולה (!!!) יש בין מוטלי וברונו ביחד במגרש למרות שלא תרגלנו את זה בכלל כל העונה.
אם נפתח עם תומר ליד מוטלי אך אחד מהם לא ריבאונדר להיט, תומר נתן קפיצה מטורפת בתחום הזה וגם ההגנתי בפלייייאוף, אבל הוא לא יכול לשחק ב200 אחוז כל העונה.
קו קדמי של מוטלי ותומר הוא קו רך וחלש הגנתית ליורוליג. לדעתי ברונו חייב לשחק כ4.
בנוסף, בינגהאם פוטנציאל אדיר אבל חסר לו נסיון ברמות האלה, אחרי שהוא ישתפשף הוא יהיה שחקן יורוליג מעולה לדעתי, אבל זה ייקח זמן ולא יודע אם זה יקרה אצלנו.
אנחנו חייבים להביא את קבאנגלה לתת ריבאונד והאסל, לא ברונו ולא בינגהאם 5:טובים מאבל הם 4 נהדרים.
אבל כמו שאמרת,ציד פלייאוף בפתח וצריך להתרכז ברבעק בזה.
אני חושב שיש לנו גם סוג של מילכוד קטן אולי בעמדת הגבוהים,, מימחשב שבכלל נגיע לזה, היינו בלחץ איך נשאיר אותם אם לא נעלה.

כל זה מתבטל אם דטמיטריוס ישחק עם 2 גבוהים זרים, ראינו איזה תקשורת מעולה (!!!) יש בין מוטלי וברונו ביחד במגרש למרות שלא תרגלנו את זה בכלל כל העונה.
אם נפתח עם תומר ליד מוטלי אך אחד מהם לא ריבאונדר להיט, תומר נתן קפיצה מטורפת בתחום הזה וגם ההגנתי בפלייייאוף, אבל הוא לא יכול לשחק ב200 אחוז כל העונה.
קו קדמי של מוטלי ותומר הוא קו רך וחלש הגנתית ליורוליג. לדעתי ברונו חייב לשחק כ4.
בנוסף, בינגהאם פוטנציאל אדיר אבל חסר לו נסיון ברמות האלה, אחרי שהוא ישתפשף הוא יהיה שחקן יורוליג מעולה לדעתי, אבל זה ייקח זמן ולא יודע אם זה יקרה אצלנו.
אנחנו חייבים להביא את קבאנגלה לתת ריבאונד והאסל, לא ברונו ולא בינגהאם 5:טובים מאבל הם 4 נהדרים.
-
- קיבל.ה 114 לייקים
אשמח לראות את קבאנגלה במקום קבוקלוגביזון כתב: ↑13 אפריל 2025, 09:29 @הוקיץ'
-
- קיבל.ה 802 לייקים
אולי כדאי להאריך את החוזה של בינגהאם בעונה נוספת ושנה הבאה להשאיל אותו שיהיה סנטר פותח בקבוצת יורוקאפ.גביזון כתב:@הוקיץ'
ואז לצרף סנטר נוסף עם נוכחות בצבע שיהיה משאבת ריבאונדים לצד מוטלי וברונו
-
- קיבל.ה 802 לייקים
אם ים יחזור, זה יהיה לחצי הגמר, בהנחה שלא מסיימים איכשהו במקום הראשון. ואולי רק לגמר הפלייאוף. לא לפני.OkloHood כתב:לדעתי ים לא ישחק אפילו בסיבוב הראשון בפלייאוף.
באמת שחובה רכז.
כמובן שיש סיכוי שלאור 5 משחקים אינטנסיביים עם זריקה, ים גרם לעצמו נזק שיצריך התערבות כירורגית ולא רק מנוחה, ואז הוא יחזור רק בעונה הבאה.
כך או אחרת חייבים רכז ברמה גבוהה, כי גם רגלנד אינו רלוונטי.
-
- קיבל.ה 129 לייקים
איזה סנטר בכיר יהיה מוכן לבוא ולהיות כינור שלישיCharlie כתב: ↑13 אפריל 2025, 12:07אולי כדאי להאריך את החוזה של בינגהאם בעונה נוספת ושנה הבאה להשאיל אותו שיהיה סנטר פותח בקבוצת יורוקאפ.גביזון כתב:@הוקיץ'
ואז לצרף סנטר נוסף עם נוכחות בצבע שיהיה משאבת ריבאונדים לצד מוטלי וברונו
הייתי משאיר כרגע את בינהגהאם מאמין שהוא יתפתח להיות סנטר טוב
הלוואי והיה אפשר להביא את טרייק ג'ונס